Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (14-12-2014)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

116 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ-ΜΠΑΤΟΡ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.."Παρα πολυ ενδιαφερουσα η γνωση που μου προσφερεις τωρα φιλε STAR LORD. Για παιξε μπαλα...."

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ...ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΦΩΣ", Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ......ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΚΑΙΕΣ ΠΥΛΕΣ"...Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΖΕΥΣ.

    Η ΜΠΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. https://www.youtube.com/watch?v=b8ggPgUEKYU

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ΤΡΟΙΑΣ,
      ... "ΣΚΑΙΕΣ ΠΥΛΕΣ"...
      σου αναφέρει ο STAR LORD και σου αφήνει την μπάλα στα πόδια μπροστά από τα δίκτυα, και η κερκίδα φωνάζει, και η ροκάνα χαλάει κόσμο και ο αντίπαλος Τρώας πλησιάζει απειλητικός, έτοιμος να σου την κλέψει την μπάλα, και ο διαιτητής σου κάνει νόημα, "θα σφυρίξω το τέλος του αγώνα", και....


      ΕΡΙΩΠΑΣ


      Διαγραφή

  2. Συγγνώμη STAR LORD που μεταφέρω την τελευταία σου ανάρτηση κυριολεκτικά "σηκωτή" από το Αναψυκτήριο της 10ης Δεκεμβρίου.
    Θεώρησα ότι ήταν απαραίτητο να γίνει επειδή θεωρώ ότι ίσως είναι η πλέον σημαντική και στην οποία επιθυμώ να προσθέσω κάτι πολύ λίγα.
    Λες:
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΡΜΟΛΥΚΕ

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ...ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΡΩΤΑΣ) ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΙΑ ΟΤΙ ΕΞΕΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ....ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ...ΑΦΟΥ Η ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ;;;

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ..ΝΑΙ ΤΩΡΑ ...ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ...Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΕΤΕΛΛΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΔΥΕ....

    ΝΟΝΝΟΣ, «Διονυσιακά», βιβλίο 1ο, στίχοι 176-197:
    «... ο γίγας δεν αποσύρθηκε. Ξαναεπέστρεψε στην κατεύθυνση προς νότον εκ του βορρά, αφήνοντας τον ένα πόλον εστάθη στον άλλο πόλο...»

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 2ο, στίχοι 654-659
    «...Τελείωσε πλέον η ταραχή στα άστρα. Γιατί ο Ήλιος, αφού προσπέρασε τον χαιτηφόρο Λέοντα, σταμάτησε κοντά στην σταχυώδη Κόρη (αστερισμός Παρθένου) του ζωδιακού δρόμου.
    Η Σελήνη από το πρόσωπο του ουράνιου Λέοντος υπερπηδώντας τον αστερισμό του Καρκίνου, αφού άλλαξε πορεία, στην αντίθετη θέση επί του ψυχρού αστερισμού του Αιγόκερου σταμάτησε...»

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΡΜΟΛΥΚΕ

    Κορυφαίε φίλε της έρευνας αυτό που έχω να σου προσφέρω σαν συμπλήρωμα για να σε βοηθήσω να επιταχύνεις ακόμα περισσότερο την "ΑΡΓΩ" σου τώρα που ο Λύκιος θα της τοποθετήσει και νέο Τζουκ μπόξ είναι ότι η λέξη ΣΟΔΟΜΑ στην Βαβυλωνιακή γλώσσα σημαίνει "Απότομη Στάση".
    Τιτανομαχία, Γιγαντομαχία και Ανθρωπομαχία σε ένα φοβερό ΤΡΙΠΤΟΛΑΙΜΟ που δεν είχε προηγούμενο.
    Συνέβη όταν η Στύγγα επενέβη στα έργα των άπληστων ανθρώπων και έφερε την τάξη έτσι ακριβώς όπως ετοιμάζεται να το ξανακάνει πολύ σύντομα.
    Νομίζω ότι αν προσθέσω ο,τιδήποτε τώρα φοβάμαι ότι θα προσβάλω την νοημοσύνη σου.
    Η σκυτάλη στα χέρια σου.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Οι τρείς λαιμοί θέλουν και τρία κεφάλια για να γίνει ο τρικάρινος Ερμής και Κέρβερος

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  3. OTAN H Η ΛΑΡΝΑΚΑ=ΚΙΒΩΤΟΣ=ΠΛΟΙΟ=ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ "ΠΡΟΣΗΓΓΙΣΕΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΗΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΛΑΙΩΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ...ΘΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ" !!!!! Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ....ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ...Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΦΥΓΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΔΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗ (ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΩΘ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑ "ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ".....Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ-ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΔΙΣΚΟ=ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ=ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΞΗ ,ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΜΙΚΗΣ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ,ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ....ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΑΙΑΚΟ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΙΑΧΕΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΜΜΑΤΑ.!!!

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑSA ΘΥΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΝΟΗΣΟΥΝ.!!!

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΡΙΩΠΑ....

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΕΔΩ "ΣΗΚΩΤΟ"....ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.."Συνέβη όταν η Στύγγα επενέβη στα έργα των άπληστων ανθρώπων και έφερε την τάξη έτσι ακριβώς όπως ετοιμάζεται να το ξανακάνει πολύ σύντομα. "

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΟΤΙ Η ΣΤΥΓΓΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ..ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΥΓΓΟΣ....ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

    TΗΕ STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ...ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ...ΧΑΧΑΧΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=YMtYAJiO7DY

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αυτό από εμένα

    https://www.youtube.com/watch?v=7hUDtenUQXM

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περνω την πασα και τα βαζω σε μια σειρα.
    Ο Δευκαλιων αν και γιος του Προμηθεα, προσγειωνεται στην Παρνασσο και δημιουργει με την βοηθεια του Ερμη (αλλα ουσιαστικα του Δια) τον Ελληνα, αρα ο Ελληνας ξεκινα την ιστορια του στον στερεοελλαδιτικο τοπο, εχοντας εξ αρχης θεικα γονιδια (μαλλον θα μιλαμε για το χρυσο γενος) Αντιστοιχα ο Προμηθεας κανει το ιδιο στην περιοχη της Καυκασιας, που δημιουργει τους Σινες. Αυτοι επεκτεινονται ως Τουρανιδες και Μογγολοι στις στεπες και τα ορη και φτιαχνους εκει την Ατλαντιδα (Εδω δειχνουμε και την ταυτοτητα των Τουρανιδων-Τουρκων ως Σινες).
    Ο Προμηθεας πλαστογραφει τις ιδιοτητες των Ατλαντων, εμφανιζοντας τους σαν Ελληνες, μιας και δεν ειχε παρει το χρισμα απο τον Δια. Αυτη του η ασεβη ενεργεια τον εστειλε "δεσμωτη και ορνεοφαγωμενο". Αρα θελει να νοθευσει το Ελληνικο γονιδιο, αφου δεν μπορεσε να το αντιγραψει. Αρα γι' αυτο προσπαθουν ακομα και σημερα, να αντιγραψουν και να ενσωματωσουν σε αυτους, το ελληνικο γονιδιο.
    Τωρα, ο Δευκαλιων ερχεται εκδιωγμενος απο τον πλανητη του στον αστερισμο του Κυνος και προφανως απο τον Σειριο Α. Υπο την αιγιδα παντα του Δια. Εκει κατι συνεβη. Μηπως καποια συγκρουση με αυτους του Βοωτη Ε;
    Προφανως λοιπον και ο Προμηθεας ηταν εκει, αφου ηταν ο πατερας του. Γι αυτο και ήρθαν μαζι ή μηπως χωριστα σε προγενεστερο χρονο;
    Επανερχομαι.
    Ο Τρωικος Πολεμος ηταν μια νικη των Ελληνων κατα των Σινων, μονο που δεν εγινε με την χρηση σπαθιων και δορατων, αλλα με ενεργειακα "οπλα" οπως ξερουν να χρησιμοποιουν οι Ελληνες. Ο πολεμος εγινε επισης με τη χρηση χωροχρονικης κινησης μεσα απο μεταβασεις σε "παραλληλα συμπαντα" (μεσα απο τουνελς) . Ενδεχομενως η Σεληνη να χρησιμοποιηθηκε ως ορμητηριο των Τρωων, μεσα απο τους διαυλους που την συνδεουν με την περιοχη της σημερινης Τροιας.
    Ποσες εγκλωβισμενες ψυχες θα ειναι ακομα εκει......
    Η επομενη συγκρουση στο ιδιο στυλ αναμενεται συντομως. (γιαυτο ο φιλος μας STAR LORD επιμενει να μας θυμιζει οτι οπου να' ναι θα ξανασυμβει ο τρωικος πολεμος).
    Ομως ποιοι μπορουν σημερα να εκφραζουν την Ελληνικη δυναμη, με γνωσεις και ικανοτητες τετοιες. Ποιοι ειναι οι σημερινοι Φαεθωνες;
    Και απ΄την αλλη, ποιοι ειναι οι σημερινοι Σινες που θα μπορεσουν να αντιμετωπισουν τους Ελληνες Φαεθωνες; Η μαχη θα γινει για επικρατηση και κυριαρχια στον πλανητη ή για αλλο λογο;




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει, αν δεν σας αρεσει το "Φαεθωνες" το κανω Αχιλλεις.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ερμόλυκε, ο Ερμής είναι τίτλος αρχιερέα ή πατριάρχη. Ο Heram είναι αυτός που έκτισε τον ναό του Σολ Άμμωνος (Solomon)

      Heram ονόμαζαν και οι Ετρούσκοι τον Ερμή [πίνακες Pyrgi]

      Οι Καρχηδόνιοι ονόμαζαν τον Ερμή "Σούμην" όνομα που μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην αρχική του πηγή στην Ερμούπολη και να συναντήσεις εκεί τους El Asmounein, Ασαμωναίους οι οποίοι λάτρευαν τον Τυφώνα θωθ.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ Ερμόλυκε, ούτε συμπαθώ, ούτε αντιπαθώ κανένα λαό, ή έθνος και ούτε είναι δυνατόν να γίνω διαχρονικός κριτής του τρόπου που προσελάμβαναν το "Θείον" οι αρχαίοι λαοί.
      «Τυφωνεία», έλεγαν κάποτε την Αττουρία ή Τροία ή καλύτερα Τροΐα, διότι αυτή την αλληγορική έννοια (η καταστραφείσα) της έδωσαν οι ποιητές. Παραδόξως σήμερα μας κυβερνά μια νέα ανθρωποκτόνα και λίαν καταστροφική Τρόϊκα και οι άπλυτοι αλήτες που κυβερνούν την χώρα τρίβουν τα χέρια από χαρά για την φθορά που προκαλούν στον Ελληνικό λαό.

      Ο φίλος STAR LORD παίζοντας με τον Ουλάν Μπατόρ του λέει "... "ΣΚΑΙΕΣ ΠΥΛΕΣ"
      και τον αφήνει άφωνο.
      Περίμενε ίσως την παρέμβασή μου για να υπάρξει θέαμα, αλλά εγώ βρισκόμουν στα πούπουλα του Μορφέα.
      Ο Τυφών, φίλε Ερμόλυκε, είχε πολλά ονόματα, όλα σωστά, ανάλογα βέβαια ποιά γλώσσα μιλούσες.
      Στην Αραβική και Βαβυλωνιακή γλώσσα ο Τυφών εκτός των άλλων σημαίνει και "Πύλη" γι' αυτό τον ονόμαζαν και Μπάμπη, χαχα… Bab ή beb' ή babys.
      Οι Έλληνες το κατέγραψαν Βέβων και Βάβυς.
      Μιλάμε για τον ίδιο Βέβυν των Εβραίων, τον γνωστό μας Σηθ.

      Ο Βαβ (Πύλη) λοιπόν μας ετυμολογεί και την «Βαβέλ», τον τόπο όπου υπήρξε η ανάμιξη των λαών και η σύγχυση και η κακοδοξία, ο μεγάλος αντίπαλος της μοναδικής Ελληνικής Ορθοδοξίας.
      Το ερώτημα είναι «βρισκόταν η Βαβέλ στην Γή ή κάπου αλλού;»
      Πού οφείλεται η τόσο μεγάλη αντιπαλότητα του Ιωάννη με την Βαβέλ, την Βαβυλώνα, την μεγάλη πόρνη;
      Αν μου καταθέσεις τις απόψεις σου για τον Ιωάννη θα συνεχίσω, αν όχι, έχει καλώς.

      ΕΡΙΩΠΑΣ


      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  8. Ριχνω κερμα στο τζουκ μποξ για σενα STAR LORD.

    https://www.youtube.com/watch?v=lAcS5kbV610

    και αυτο για σενα φιλε μου Εριωπα-Εριωπις-Ιεχ ωβα ή απλα 3Ε!

    https://www.youtube.com/watch?v=XZH5YipyRn4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ερμόλυκε, Εριώπις σημαίνει Έρι(μεγάλη) Ώπις(βασιλική ή θεϊκή φωτιά)

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. .."Εριώπις σημαίνει Έρι(μεγάλη) Ώπις(βασιλική ή θεϊκή φωτιά)"

      ΕΡΙΩΠΙΣ=1205
      ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ ΠΥΡ=102

      ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ ΠΥΡ="κεντρικόν πύρ, εστία, εστία του σύμπαντος, Διός οίκος, μήτηρ Θεών, είναι ένα πύρινον ουράνιον σώμα του οποίου την ύπαρξιν υπέθεταν οι πυθαγόρειοι φιλόσοφοι καί ιδίως ο Φιλόλαος, βρισκόταν στό κέντρον του σύμπαντος, ενώ όλα τά άλλα ουράνια σώματα περιφέρονταν γύρω του"

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. *KENTΡΙΚΟΝ ΠΥΡ=1205

      THE STAR-LORD

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς φίλε THE STAR-LORD, έτσι έχουν τα πράγματα. Μόνο από την Εριώπιδα πηγάζει η Στύγξ και από πουθενά αλλού.
      Στο κάλεσμα του Ζευ πριν αρχίσει η Τιτανομαχία πρώτη προσήλθε η Στυγξ η οποία και ετανύθη (σταυρώθηκε) για χάρη του για να σώσει τους ανθρώπους.

      Αλληγορικά η Μήδεια την σκοτώνει.


      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΡΙΩΠΑ.....ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ....ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΒΑΣΗ" ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ.

      THE STAR LORD

      Διαγραφή
    6. EΡΙΩΠΑ.....Η ΣΤΥΓΞ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΘΥΟΣ......Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΗΘΥ...ΑΦΟΥ ΘΕΤΙΣ=ΤΗΘΥΣ....ΑΡΑ ΣΤΥΓΞ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΑ "ΓΟΝΙΔΙΑ" ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ...Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ 7 ΠΥΛΗ ΤΡΟΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ....η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΗΣ... ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΑΥΤΟΥ... ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ... ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΛΑ

      ΤΗΕ STAR-LORD.

      Διαγραφή
  10. Την καλησπέρα μου να απευθύνω στους θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα και σε εσένα καλέ μου φίλε ΛΥΚΙΕ .

    Έπεσε στην αντίληψή μου ότι πορεύεστε μέσα από δικά σου προσωπικά προβλήματα τα οποία σε κρατούν " αγκυλωμένο αλλού " δίχως διάθεση ....

    Πρόσκαιρα να'ναι τα προβλήματα φίλε μου
    πρόσκαιροι όπως ..... και εμείς
    ίσως ,είν΄της ζωής το γνώρισμα πως για να νοιώσεις την χαρά
    με πόνο πρέπει πρώτα να τραφείς .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. " Απλές στιγμές ανθρώπινες ... που η καρδιά ευωδιάζει "

    Απλές στιγμές ανθρώπινες ψάχνει η καρδιά να νοιώσει
    μα ανταμώνει λησμονιά , πάθη, πλούτη και γνώση .
    Μα ... αυτά σαν περισσεύουνε δεν φέρνουν ευτυχία
    και τα αποκτήματα καρδιάς δεν μπαίνουν σε πτυχία .

    Απλές στιγμές ανθρώπινες που η καρδιά ευωδιάζει
    ειν' αυτό που αναζητάς σαν ξημεροβραδιάζει
    και αντιληφθείς πως η ζωή πρόσκαιρη είναι κι αυτή
    γιατί μετά απ'τα θέλω σου έρχεται η λογική .

    Μια λογική που σου χτυπά πολλές φορές την πόρτα
    μα εσύ την ενστερνίζεσαι κάπως αργά , αλλά σιώπα ,
    Σιώπα, γιατί δεν είν' αργά, ν' αλλάξεις και να δώσεις
    κι αυτά που πρώτολησμόνησες σαν θες θα τα βιώσεις ....

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Ερμόλυκε, Οι αρχαίοι Έλληνες ή «Ραικοί» έλεγαν "Αραβική πνοή" και εννοούσαν την "Τυφωνική", μας πληροφορεί ο Ησύχιος.
    Τώρα θα μου πείς "Ερίωπα γιατί διαλέγεις την λέξη «Ραικός» για τον Έλληνα;
    Μπορώ να σου απαντήσω ακριβώς όπως μου επέτρεψες "Αν δεν σου αρέσει η λέξη "συμπάθεια" μπορείς να την αντικαταστήσεις με όποια επιθυμείς"
    Διαλέγω λοιπόν την πανάρχαια λέξη «Ραικός» (οι Ρωμαίοι πρόσθεσαν πολύ αργότερα το γ και έγινε Γραικός) ή ακόμα και την ομόηχη λέξη «Ραχός», (και οι δύο λέξεις εννοούν Έλλην) και τους βάζω και την λέξη Βιωτή, δηλαδή την κατοικία.
    Ξέρεις που μας πάνε αυτές οι δύο λέξεις;
    Μας πάνε στην Βιβλική Ρεχοβόθ, Rehoboth για τις αγγλικές εκδόσεις και στην σύγχρονη πόλη Rehovot του Ισραήλ.
    Οι Άραβες βεβαίως επιμένουν στο αρχικό Ραχομπούτ χωρίς να γνωρίζουν και αυτοί οι δύστυχοι από πού προήλθε το όνομα αυτό.
    Πόλη των φτωχότερων Εξοδιτών Ελλήνων υποταγμένων (στην Ατλαντοκρατούμενη Αίγυπτο) "Ραγιάδων" εκείνης της εποχής ήταν ο καταυλισμός "Ραχο - Βιούτ". Μαζί και τα δύο μας δίνουν το Ραχομπιούτ ή Ραχομπούτ ή Rehovoth.
    «Μπιούτ» σημαίνει καταυλισμός και κατοικία στην Αιγυπτιακή γλώσσα.
    Σου υπενθυμίζω τι κατέθεσα για την έξοδο του Κάδμου και Δαναού από την Αίγυπτο. Οι φτωχότεροι κατέληξαν με τα πόδια στην Ιουδαία ενώ οι επιφανείς πήγαν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
    Ο Yehouda λοιπόν θα πρέπει να γνώριζε πολύ καλά τι έγραφε όταν μετά από 30 τόσα χρόνια μελέτης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Εβραϊκή γλώσσα είναι Ελληνική. Εμένα αυτό το συμπέρασμα του Yehouda ούτε με ενθουσιάζει ούτε με απογοητεύει, ούτε μου φουσκώνει τα στήθια από εθνική υπερηφάνεια ότι τάχα μας εμείς είμαστε και οι πρώτοι και όλοι οι άλλοι ήταν μπακατέλες. Απλά με βοηθά στην ενδυνάμωση των συνιστωσών της σκέψης μου να υποστηρίξω ότι κάτι πολύ κοινό έχουμε με τους φίλους κατοίκους του σημερινού Ισραήλ οι οποίοι τα πάνδεινα έχουν υποστεί από το Τυφώνειο Ιερατείο το οποίο νύχτα μέρα λυσσάει σε βάρος τους.
    Έλληνες Ραχόδες (Ραγιάδες, πολίτες) της εποχής εκείνης ήταν οι Ιουδαίοι ...
    ή ( I E V V E S) και πιστεύω όπως υποστηρίζει και ο Yehouda ότι η θρησκεία τους βασιζόταν στον Ζευ και συμπληρώνω με την σειρά μου στον Τριαδικό Ζευ ή ΙΕΥ ΩΠΑ ή ΙΕΥ ΩΒΑ ή ΙΕΧΩΒΑ ή ΕΕΕ διότι με μ’ αυτόν τον τρόπο έγραφαν το όνομα του θεού οι Ιουδαίοι πριν 4000 χρόνια. Εξακριβωμένο αυτό που σου λέω από μελέτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
    ΕΡΙΩΠΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε STAR LORD, η Ατλαντίδα ήταν στρογγυλή. Δεν σε βάζει σε υποψίες αυτό καθόλου;
    Η Θεά Δήμητρα η Φιγαλία ήλθε πάνω σε άρμα με δύο πυρφόρους όφεις και την υποδέχτηκε ο Τριπτόλαιμος ή Τριπτόλεμος στον οποίο δόθηκε ανθρώπινη υπόσταση από τους αβασάνιστα σκεπτόμενους ποιητές. Έχουμε ήδη εξηγήσει τι αντιπροσωπεύει ο μασόνος Βαρθολομαίος που λατρεύει την Φίγα ή Φίκα και κάθεται αναπαυτικά στο Σινάτο του παρέα με τον Σουλτάνο.
    Το όνομα της Ατλαντίδος έχει 3 έτυμα και μαρτυρά την άλλοτε θέση της έξω από την γη.
    Έχω ανάψει τις μηχανές και ετοιμάζομαι για σουλάτσα.
    Αξίζει τον κόπο να το καθυστερήσω λίγο;
    ΕΡΙΩΠΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΡΙΩΠΑ...ΝΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ!!!
      ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ...ΧΑΧΑΧΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. H ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ...

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΣΤΙ=1212
      ΤΟ θΗΛΥΚΟ θΗΡΙΟ ΛΕΒΙΑθΑΝ=1212
      ΟΙ ΕΠΤΑ ΦΙΑΛΕΣ(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ)=1212

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  14. EΡΙΩΠΑ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΜΕΣΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....Η ΙΛΙΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ;; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΝΟ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ" ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ .....η ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ "ΑΝΘΡΩΠΟ".....ΧΑΧΑΧΑ

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ομοκεντροι κυκλοι λοιπον και το ανακτορο στο κεντρο, καθως και η επαλληλια των στρωματων με μικρα στενα περασματα (περιγραφη απο Τιμαιο), σαφως μας δειχνει οτι προκειται για πλανητη και μαλιστα που κατοικειται κατα στρωματα απο το εσωτερικο προς την επιφανεια.
    Αν τολμησω να συνταιριαξω τις Ηρακλειες Στηλες με τις Σκαιες Πυλες, θα ειμαι φαουλ;
    Αν πω οτι οι Σκαιες Πυλες ηταν ο ελεγχομενος διαυλος μεταφορας απο την Γαια των Ελληνων στην Ατλαντιδα-Τροια (αν τελικα ταυτιζονται αυτες οι δυο), θα εβγαζα την μπαλα αουτ; Αυτο εννοεις ως 7η Πυλη φιλε STAR LORD;
    ΦιλεΕριωπα, καταληγεις οτι τελικα οι Ελληνες ειναι Ιουδαιοι και προηλθαν απο την Αιγυπτο, ενω ο Ζευς ειναι ο Γιαχβε. Ο Ιουδαισμος λοιπον ως θρησκεια, σχετιζεται με τον ορφικο μονοθεισμο των Ελληνων, και τελικα με τον Χριστιανισμο... Αρα να απαντησουμε και στον φιλο μας Ερμολυκο, οτι οι Σπαρτοι ειναι οι Σπαρτιατες, αφου ευκολα εκει θα μας οδηγησεις απ' οτι καταλαβαινω.
    Τελικα το "κακο" δεν εκφραζεται απο τον Γιαχβε, αλλα απο το Τυφωνειο Ιερατειο.
    Τωρα πως θα παντρεψουμε αυτα που λες, με αυτα που λεει ο STAR LORD;
    Αν οι Ελληνες ειναι οι απογονοι του Δευκαλιωνα με αρχικο εδαφος τον Παρνασσο (υπαρχει και Πυλη στους Δελφους), πως τελικα ηρθαν απο την Αιγυπτο; Εκτος κι αν και η Αιγυπτος, ειναι εξωγηινος τοπος!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γράφεις φίλε Ουλάν Μπατόρ: "Εκτος κι αν και η Αιγυπτος, ειναι εξωγηινος τοπος! "

    -Νομίζω ότι έχω ήδη αναλύσει την Αίγυπτο με το αρχαίο Ελληνικό της όνομα. "Οίκος του Πτα" (Ηφαίστου) ονομαζόταν και οι σύγχρονοι Αιγυπτιολόγοι το διαβάζουν στα ιερογλυφικά Hikouptah.
    Το πρότυπον όμως βρίσκεται στον ουρανό.

    Λες επίσης Ουλάν Μπατόρ: "ΦιλεΕριωπα, καταληγεις οτι τελικα οι Ελληνες ειναι Ιουδαιοι και προηλθαν απο την Αιγυπτο, ενω ο Ζευς ειναι ο Γιαχβε"

    -Ανάποδα τα κατάλαβες. είπα ότι οι Ιουδαίοι (IEVVES) ήταν Ραικοί ή Ραχοί, δηλαδή Έλληνες της εποχής της Εξόδου που κατέληξαν στην Ιουδαία. Σ' αυτό συνηγορεί και ο γλωσσολόγος/ερευνητής Yehouda ο οποίος υποστηρίζει ότι οι συμπατριώτες του στην εποχή του Ιακώβ λάτρευαν τον ΖΕΥ.
    Εγώ σου προσθέτω ότι το όνομα του Ιακώβ είναι Ελληνικότατο και ταυτόσημο του Γιαχβέ που λες εσύ.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΥΛΑΝ-ΜΠΑΤΟΡ ΕΓΡΑΨΕΣ..."Αρα να απαντησουμε και στον φιλο μας Ερμολυκο, οτι οι Σπαρτοι ειναι οι Σπαρτιατες, αφου ευκολα εκει θα μας οδηγησεις απ' οτι καταλαβαινω. "

    ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕ-ΠΥΛΕΣ(ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΩΝΚΑΡΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;;);;; ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥΣ 300 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.!!!ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ;;; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΑΚΩΝΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΤΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ;;; ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΚΕ-ΔΑΙΜΩΝ ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ΄ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΕΓΕ «Aλέξανδρος Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων—» ;;;

    ΔΑΝΑΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΣΗ, ΕΛΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΛΚΙΔΗΣ... Η ΣΕΙΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝΑΣ.....ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ;;;

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,000 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ...ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ 300 ΑΝΔΡΕΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΕ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....

      ΟΠΩΣ Ο ΑΓΑΜΕΝΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ "ΦΑΕΙ" 10 ΧΡΟΝΙΑ....ΗΤΑΝ ΒΛΑΞ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ...ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ....ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ.!!!!

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. Σχετικά με τους Πέρσες και όχι Ιρανούς (Τούρκους) διάβασε λίγο να δεις τι γράφουν οι ίδιοι για την καταγωγή τους.
      http://www.allempires.com/forum/forum_posts.asp?TID=24888&PN=3

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ....ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΙ...ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ;; ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ;; ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΜΑ......

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  18. Ποιά ήταν η Ιερά Παρθένος που είχε και μιά κόρη;


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ "ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΑ".....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ "Χαιρομαι που αναπαραγεις το ποηματακι της γαλαξιακης συνομοσπονδιας" ΣΤΙΣ 28 Νοεμβρίου 2014 - 8:03 μ.μ....ΕΕΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ..ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΟΥΡΟΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔΕΣ....ΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ...ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ....ΛΑΜΕ .....ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΟΕΑ ...ΕΨΙΛΛΟΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...H ΠΛΕΜΠΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΣΣΣΣΣΣ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ ο STAR-LORD τα πήρε στο κρανίο. Κάτσε να σε ρωτήσω κάτι. Μπορείς να με βοηθήσεις στην μετάφραση με τρείς λέξεις;
      1. νείω
      2. ένι
      3 Τρίπολω

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. 1.ΝΕΙΩ=ΚΟΛΥΜΠΩ,ΠΛΕΩ...ΝΑΩ -ΝΑΥΣ-
      2.ΕΝΙ=ΕΣΤΙ ,ΕΙΝΑΙ
      3.ΤΡΙΠΟΛΩ=ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΟΙ=ΤΡΙΓΩΝΟ

      ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ;;;

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. ΚΟΙΝΩΣ ΣΥΣΣΟΡΕΥΩ...ΣΤΟΙΒΑΖΩ ΦΟΡΤΩΝΩ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΝΕΙΩ

      ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ "ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ" ;;; ΧΑΧΑΧΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ακριβως αυτο εκανα φιλε μου Ερμολυκε. Προσπαθω και εγω να βαλω σε μια ταξη τις ψηφιδες του παζλ που μας πετανε ατακτως ερριμμενα. Προσπαθω να βαλω μια ας πουμε λογικη σειρα για να αρχιζει να ξετυλιγεται το κουβαρι και να βγει καποιο νοημα. Εγω δεν εχω πεισθει βεβαια για σχεση Σπαρτων και Σπαρτιατων και θα το εξηγησω σε λιγο στον φιλο STAR LORD που αναφερθηκε στον Λεωνιδα και τους 300.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  21. @ ΕΡΜΟΛΥΚΥ

    ..." οι Σπαρτοί αποτελούν ΑΡΝΗΤΙΚΟ σύμβολο, αφού είναι όντα με ανθρώπινο φαινότυπο αλλά Δρακόντιο γονότυπο (κατά STAR-LORD). "

    ΣΥΜΦΩΝΩ.

    ..."Αν εσύ φίλε Ουλάν Μπατόρ ή Ερίωπα ή STAR-LORD θεωρείτε ότι ένα τέτοιο ον μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον μέγιστο Λεωνίδα, τότε φυσικά απατάσθε πλάνην οικτρά, χωρίς καμμία αμφιβολία."

    ΣΥΜΦΩΝΩ...ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ...ΟΤΙ ΑΝ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ-ΠΥΛΕΣ....ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΑΡΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΟΝΟΤΥΠΟ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΝΕΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ....ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ;;; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟ 1922...ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ "Η Κύπρος είναι μακρυά" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;;...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΤΕ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ.........ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ η ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ/ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ...ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΑΟ/ΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ;;;

      THE STAR-LORD

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ..ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ..ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ....ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ....ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ...ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;;; Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟ ΠΑΤΡΩΟ ΕΔΑΦΟΣ-ΘΕΟΥΣ-ΕΣΤΙΕΣ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΟ ΑΙΜΑ η ΓΟΝΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ;;

      ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΟ ΑΙΜΑ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ-ΓΟΝΟΤΥΠΟ( ΚΟΙΝΩΣ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΤΣΙΠΡΑ ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΑΝ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ η ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΧΑΧΑΧΑ....ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕ "ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ"....ΧΑΧΑΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ.....

    "η παράδοσις που επικρατεί εις την χώραν σας, ότι δηλαδή κάποτε ο Φαέθων o υιός του Ηλίου, αφού έζευξε το άρμα του πατρός του, επειδή δεν είχε την ικανότητα να ακολουθήση τον ίδιον με τον πατέρα τον δρόμον και τα επί γης επυρπόλησε και αυτός κτυπηθείς από κεραυνόν εφονεύθη, αυτό λέγεται ως μύθος, ενώ η πραγματικότης είναι η -ΠΑΡΑΛΛΑΞΙΣ- των πέριξ της γης περιφερομένων ουρανίων σωμάτων και η καταστροφή από το άφθονον πυρ κατά μακροχρόνια διαστήματα των επί της γης ευρισκομένων όντων. "

    ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΞ ΛΑΖΩ ΣΤΟΝ ΑΟΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΞΑΣ=Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η ....ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΝΝΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...

    AΛΗΘΕΙΑ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΥΛΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΟΡΟΣ ΑΤΛΑΣ;;

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΡΜΟΛΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΒΩΝΑΣ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΕ
    ..."Τὴν Ἰνδικὴν περιώρικεν ἀπὸ μὲν τῶν ἄρκτων τοῦ Ταύρου τὰ ἔσχατα ἀπὸ τῆς Ἀριανῆς μέχρι τῆς ἑώιας θαλάττης͵ ἅπερ οἱ ἐπιχώριοι κατὰ μέρος Παροπάμισόν τε καὶ Ἠμωδὸν καὶ Ἴμαον καὶ ἄλλα ὀνομάζουσι͵ Μακεδόνες δὲ Καύκασον· ἀπὸ δὲ τῆς ἑσπέρας ὁ Ἰνδὸς ποταμός· τὸ δὲ νότιον καὶ τὸ προσεῶιον πλευρόν͵ πολὺ μείζω τῶν ἑτέρων ὄντα͵ προπέπτωκεν εἰς τὸ Ἀτλαντικὸν πέλαγος͵ καὶ γίνεται ῥομβοειδὲς τὸ τῆς χώρας σχῆμα τῶν μειζόνων πλευρῶν ἑκατέρου πλεονεκτοῦντος παρὰ τὸ ἀπεναντίον πλευρὸν καὶ τρισχιλίοις σταδίοις͵ ὅσων ἐστὶ τὸ κοινὸν ἄκρον τῆς τε ἑωθινῆς παραλίας καὶ τῆς μεσημβρινῆς͵ ἔξω προπεπτωκὸς ἐξ ἴσης ἐφ᾽ ἑκάτερον παρὰ τὴν ἄλλην ἠιόνα. τῆς μὲν οὖν ἑσπερίου πλευρᾶς ἀπὸ τῶν Καυκασίων ὀρῶν ἐπὶ τὴν νότιον θάλατταν στάδιοι μάλιστα λέγονται μύριοι τρισχίλιοι παρὰ τὸν Ἰνδὸν ποταμὸν μέχρι τῶν ἐκβολῶν αὐτοῦ͵ "

    ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ "ἀπὸ δὲ τῆς ἑσπέρας ὁ Ἰνδὸς ποταμός· τὸ δὲ νότιον καὶ τὸ προσεῶιον πλευρόν͵ πολὺ μείζω τῶν ἑτέρων ὄντα͵ προπέπτωκεν εἰς τὸ Ἀτλαντικὸν πέλαγος͵ "

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΡΑ=ΔΥΣΗ Ο ΙΝΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ;;;

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπερίζω όλη την παρέα του παρόντος φιλόξενου ιστολογίου , διαβάζοντάς σας Ερμόλυκε , Ερίωπα , Άρχοντα των άστρων , Ουλάν Μπατόρ , αλλά και όλους τους άλλους με μικρότερη μεν , σημαντική δε συμμετοχή αναρωτιέμαι γιατί η λύση του προβλήματος να μην είναι η απλούστερη εκδοχή ( σύμφωνα και με την φυσική τάξη των πραγμάτων ) .
    Ατλαντίδα = Ατλαντικός ωκεανός , Μαρόκο - Όρη Άτλαντος , Γιβραλτάρ=Ηράκλειες στήλες.
    Η απέναντι ήπειρος = Εσπερία= Αμερική
    Στην δεκαετία του '70 ο αξιόλογος συγγραφέας - ερευνητής Θ.Αξιώτης μας έδωσε σειρά πληροφοριών για τα περίφημα εναπομείναντα της καταβύθισης της Ατλαντίδος νησάκια και τον ρόλο τους για το άνοιγμα πύλης προς τον αέναο ελληνισμό.
    Ο Ι.Πασσάς αλλά και η Ε,Μέρτζ με τον " Οίνωπα Πόντο " μας απέδειξαν τα ταξίδια του Οδυσσέως στην Αμερικανική ήπειρο . Τί λέτε για το Αιήτης = Αϊτή ;
    Το 1995 ένας Κύπριος συγγραφέας εκδίδει το βιβλίο ΤΡΟΙΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ, με το CNN να έχει ανταπόκριση , απαντώντας έτσι σε ερωτήματα του τύπου , τι γύρευε ο Οδυσσέας από τον Ελλήσποντο και την Τένεδο στην Αμερική , γιατί δεν μπορούσαν οι ήρωες Αχαιοί να επιστρέψουν εύκολα στην πατρίδα τους αλλά και κατά την διάρκεια του δεκαετούς πολέμου δεν υπάρχουν ενισχύσεις ή επιμελητεία από την πατρίδα .
    Η αναφορά σε διαστημικό πόλεμο , μάλλον είναι συνυφασμένη με την παρούσα αλματώδη τεχνολογική εξέλιξη του ανθρώπου , εξέλιξη που του αφαιρεί την δυνατότητα πραγματικής προόδου , η οποία είναι μόνο πνευματική ( γνώθι σεαυτόν) .
    Η αναφορά όμως σε πύλες , πεδία , κόσμους, αιθέρα , είναι συνυφασμένη με την ανέλιξη του ανθρώπου , οπότε Ερίωπα εκεί ο οίκος του Πτα ( Πτά - Τάλ ; ) , είναι οίκος ερπετικός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΥΤΟΜΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ..ΕΓΡΑΨΕΣ "Ατλαντίδα = Ατλαντικός ωκεανός , Μαρόκο - Όρη Άτλαντος , Γιβραλτάρ=Ηράκλειες στήλες.
      Η απέναντι ήπειρος = Εσπερία= Αμερική "

      ΝΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΚΥΛΗΝΗ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΟΡΟΣ ΑΤΛΑΣ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ...
      Ο ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΝΟΜΙΖΩ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. Φιλε STAR LORD, ειπες: ΟΡΟΣ ΚΥΛΗΝΗ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΟΡΟΣ ΑΤΛΑΣ
      Εγω ξερω το ορος Ατλας σην βορειο Αφρικη και συγκεκριμενα στο Μαροκο. Το ορος Κυλληνη, συνδεεται μυθολογικα με τον Ερμη.
      Η livepedia μας λεει:
      Άτλας ονομάζεται οροσειρά της ΒΔ Αφρικής που απλώνεται από το Μαρόκο έως την Τύνιδα, σε έκταση 400.000 τ.χλμ., μήκος 2.500 χλμ. και βάθος 500 χιλιομέτρων.
      Η υψηλότερη κορυφή της είναι στο Μαροκινό μεγάλο Άτλαντα έχει υψόμετρο 4500 μ. το Τζέμπελ Τούμπκαλή Αζασί. Έχει πάρει το όνομά της από τον Τιτάνα Άτλαντα, γιατί εκεί, σύμφωνα με τη μυθολογία, απολιθώθηκε ο τιτάνας όταν ο Περσέας του έδειξε το κεφάλι της Μέδουσας.
      Απλώνεται από τις ακτές του Ατλαντικού έως τις ακτές της Μεσογείου και της ερήμου Σαχάρας και καταλαμβάνει εδάφη του Μαρόκου, της Αλγερίας και της Τυνησίας.

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΑΤΛΑΣ ΣΤΗΝ ΒΔ ΑΦΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΚΥΛΛΗΝΗ ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΤΛΑΣ....
      http://www.egreece.gr/dir/encyclopedia.pl?db+search+display+1293878884

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    5. Φίλε Αυτομέδων απ' τα παλιά, σε καλωσορίζω στην ενδιαφέρουσα παρέα μας. Είμαι σίγουρος, ότι έχεις πολύ νερό να φέρεις στον μύλο αυτής της κουβέντας. Με χαρά, αναμένω την συναρπαστική εξέλιξη.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  26. Μιά γρήγορη καλησπέρα στέλνω σ' όλους τους καλούς φίλους. Θα σας απαντήσω σύντομα.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ "ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ" ΧΑΧΑΧΑ

      https://www.youtube.com/watch?v=bl0lxuLt5vg

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. Εύχομαι το τζίνι που είναι λίγο κουφό, που βγαίνει μέσα στην θάλασσα και εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες των ναυτικών να δώσει στον καθένα σας ένα τσουβάλι λίρες για να έχετε να βάζετε στο τζούκ μπόξ και να μην σας την λέει ο Ερίωπας, χαχαχα, και όχι ένα τσουβάλι μπύρες όπως έδωσε στον νάνο μούτσο που ήτα ένα μέτρο και τον οποίο έβριζε συνέχεια ο καπετάνιος του γιατί όταν και εκείνος ζήτησε να του δώσει ένα ..ούτσο ένα μέτρο το σκασμένο το τζίνι του κατέβασε ένα μούτσο νάνο ένα μέτρο.


      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή

  27. Ανώνυμος15 Δεκεμβρίου 2014 - 1:51 μ.μ.

    Ωχ ο STAR-LORD τα πήρε στο κρανίο. Κάτσε να σε ρωτήσω κάτι. Μπορείς να με βοηθήσεις στην μετάφραση με τρείς λέξεις;
    1. νείω
    2. ένι
    3 Τρίπολω

    ΕΡΙΩΠΑΣ








    Ανώνυμος15 Δεκεμβρίου 2014 - 2:13 μ.μ.

    1.ΝΕΙΩ=ΚΟΛΥΜΠΩ,ΠΛΕΩ...ΝΑΩ -ΝΑΥΣ-
    2.ΕΝΙ=ΕΣΤΙ ,ΕΙΝΑΙ
    3.ΤΡΙΠΟΛΩ=ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΟΙ=ΤΡΙΓΩΝΟ

    ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ;;;

    THE STAR-LORD.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -Φίλε STAR LORD, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
    Και εγώ έτσι θέλω να μεταφράζονται αυτές οι τρείς λέξεις με μόνη διαφορά στο «τριπόλω» το οποίο μπορεί να μεταφραστεί πάντοτε βάσει λεξικών ως «τριπλή κατσκευή».
    Με λίγα λόγια τι λέω «Νειώ ένι τριπόλω» σημαίνει «Μία Ναυς με τριπλή κατασκευή».
    Ποιος τα γράφει αυτά;
    Απαντώ: ο Ησίοδος στην θεογονία 970, περιγράφοντας την Δημήτηρ(α).
    Συγκεκριμένα λέει:
    Δημήτηρ μεν Πλούτον εγείνατο Δία θεάων (θεός των θεών) Ιασίω ήρωι μιγείς(α) ερατή φιλότητι ΝΕΙΩ ΕΝΙ ΤΡΙΠΟΛΩ.
    Το τι έχουν μεταφράσει οι σοφοί της νεωτέρας Ελλάδος είναι βέβαια άλλου παπά ευαγγέλιο. Μιλάνε για μια Δήμητρα που γέννησε τον Πλούτον, και για μια θεϊκότατη θεά που έσμιξε σε γλυκιά αγάπη μέσα σε ένα τρισαλέτριστο χωράφι με τον Ιάσιο.
    Πριν ολοκληρώσω την ανάλυσή μου και για χάρη του διαλόγου, θα ήθελα οι αγαπητοί φίλοι να πονηρευτούν λιγάκι πάνω σ’ αυτή την πολύ σπουδαία πληροφορία που μας δίνει ο Ησίοδος έστω και αν τον έχει ξεφωνήσει άγρια ο Πλάτων.
    Πλούτων, Ερμής και Ελευσίνια Μυστήρια σε νέα έκδοση …Πανεριωπική, χαχαχα.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΕΡΙΩΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ..ΜΕ ΕΠΟΙΑΣΕΣ "ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ".

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  28. Καλησπερα σε ολους και καλωσοριζω τον Αυτομεδων. Νομιζω οτι ο Ερμολυκο κανει μια πολυ καλη προσπαθεια να βαλει σε μια σειρα τα πραγματα και ετσι να ξεκαθαριζονται μια μια οι εννοιες.
    Απαντω στον φιλο STAR LORD:
    Η Σπαρτη ειχε δυο βασιλεις διοτι παντοτε αντιμετοπιζε τον κινδυνο της εξεγερσης των ειλωτων που ηταν πολυαριθμοι και επικινδυνοι για την πολη της Σπαρτης. Αρκετες φορες ειχαν επαναστατησει και δυσκολα τους ειχαν συνετισει οι Σπαρτιατες πολιτες. Παντοτε οι Ειλωτες εβρισκαν την ευκαιρια για εξεγερση οταν ο στρατος ελειπε σε μαχες. Γι αυτο τον λογο, οι οπλαποθηκες ειχαν ασπιδες χωρις χειρολαβη, ωστε αν τις καταλαβουν ι Ειλωτες να μην μπορουν να τις χρησιμοποιησουν. Υπηρχαν δυο βασιλεις, ωστε οταν ο ενας ελειπε σε εκστρατειες, να μην μενει ακεφαλη η πολη , αλλα να κυβερναται απο τον δευτερο, ο οποιος διατηρουσε μια οπισθοφυλακη για καταστολη καθε εξεγερσης. Οι Εφοροι ασκουσαν ελεγχο στους βασιλεις, οι οποιοι επρεπε να εφαρμοζουν κατι σαν το δικο μας "συνταγμα" ( τις παραδοσεις). Ο λογος που οι Σπαρτιατες ποτε δεν συμφωνουσαν με γενικες εκστρατιες υπερ των Ελληνων, ηταν διοτι ο κινδυνος της εσωτερικης καταλυσης της πολης τους, τους εκανε να εκστρατευουν σε μικρες αποστασεις απο την εδρα τους. Δυσκολα επιχειρουσαν περα απο την Κορινθο, ή την Αττικη. Επρεπε να μπορουν να επιστρεψουν συνοτμα στη Σπαρτη. Η εορτη των Καρνειων, ηταν οντως προφαση, διοτι οι Εφοροι εκριναν οτι ο στρατος τους θα επρεπε να αντιμετωπισει τους Περσες οταν θα εφταναν στα Ισθμεια και οχι περα απο αυτα. Η προταση του Λεωνιδα να εκστρατευσει στις Θερμοπυλες, με ολο το στρατο, τους βρηκε αντιθετους γιατι το θεωρισαν μεγαλο ρισκο για τα συμφεροντα της Σπαρτης. Ναι ηταν παρτακιδες!
    Θυμηθειτε ομως οτι ειχαν την μοναδικη πολη χωρις τειχη και οτι το δογμα τους ηταν κατα βαση αμυντικο. Ετσι ο μεγιστος Λεωνιδας πηρε τους 300 "Ιππεις" του (η φρουρα του) και πηγε να θυσιαστει (το γνωριζε) για να καθυστερησει τους Περσες, ωστε να προλαβουν οι Ελληνες να "τα βρουν" και να αντιμετωπισουν χαμηλοτερα, στην Αττικη.
    Δεν θεωρω λοιπον οτι οι Εφοροι ηταν ελεγχομενοι απο το Βαβυλωνιακο Ιερατειο, επειδη αποφασισαν συμφωνα με την παγια τακτικη της πολης τους. Για τον ιδιο λογο δεν συμμετειχαν στην εκστρατεια του Μ.Αλεξανδρου. Δεν εγκατελειπαν την πολη τους για τοσο καιρο, διοτι οταν θα γυρναγαν αυτη θα ανηκε σε "αλλα χερια"!! Ηταν ετσι δομημενη η κοινωνια και η πολιτεια τους που ηταν στρατοκεντρικη, δηλαδη ολοι οι πολιτες ηταν στρατιωτες και ολοι οι υπολοιποι , απλα δεν ηταν Σπαρτιατες πολιτες. Η Λακεδαιμονα ομως (η ευρυτερη περιοχη της Νοτιας Πελοποννησου), περιελαμβανε καθε καρυδιας καρυδι και βεβαια οι Σπαρτιατες δεν τους εμπιστευονταν ολους.... Θεωρουσαν εαυτους, ανωτερους ολων.
    Ας θυμιθουμε οτι ο Μ.Αλεξανδρος, παροτι οι Σπαρτιατε δεν τον ακολουθησαν, τους σεβαστηκε και δεν τους τιμωρισε ποτε, επειδη ηξερε την φυση τους και τους λογους που δεν τον υποστιρηξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ...ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΕΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΓΟΝΟΤΥΠΟ) ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ;;;ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.....Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ ...

      ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ....ΟΙ ΟΜΗΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΤΡΕΙΔΩΝ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  29. Με ρωτάς φίλε Αυτομέδων: "οπότε Ερίωπα εκεί ο οίκος του Πτα ( Πτά - Τάλ ; ) , είναι οίκος ερπετικός ; "

    -Ερπετικός δεν ήταν αλλά Πυρολατρικός ναι σε κάποια εποχή κακοδοξίας μετά την πτώση. Ο Πτα είναι ο Ήφαιστος και ο Ήφαιστος είναι ο κατασκευαστής της Πυραμίδος και της ουράνιας και της παιδικής στην Hikouptah, την Αίγυπτο, Τον οίκο του Πτά.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χωρίς λόγια...

    https://www.youtube.com/watch?v=hknbBS25B5A


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΙΛΕ ΟΥΛΑΝ-ΜΠΑΤΟΡ .... Ο ΑΘ. ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ "ΩΓΥΓΙΑ Η' ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ" ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΡΙ ΙΕΡΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΥΡΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑ). ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΥΡΑ ;;;;;

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φιλε μου STAR LORD, θα προτιμουσα να εγραφες απο την δικη σου σκεψη και οχι να μεταφερεις αυτουσιες προτασεις απο την Φουρακιαδα στο:
    http://www.fourakis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=68:-strange--3&catid=36:2010-01-30-03-22-39&Itemid=18
    ή απο τα σχολια στο:
    http://www.fourakis-kea.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=299&start=10
    εκτος και αν ειναι και εκει δικα σου τα λεγομενα.
    Εν πασει περιπτωσει οι ιερεις των Σπαρτιατων μπορει να φορουσαν μαυρα για τους ιδιους λογους που ηθελαν να ξεχωριζουν παντοτε απο τους υπολοιπους Ελληνες (...λεω τωρα!). Για τον ιδιο λογο οταν οι υπολοιποι Ελληνες πολεμιστες αφηναν γενειαδα , οι Σπαρτιατες για να διαφοροποιηθουν αφηναν το μουσι και ξυριζαν το μουστακι, μονο και μονο για να ξεχωριζουν. Επισης παλι για να ξεχωριζουν, φοραγαν κοκκινη χλαινη για να μην φαινεται το αιμα αν τραυματιζοναν στη μαχη, ενω τετοια χλαινη φοραγαν μονο οι βασιλεις και οι αρχοντες στην υπολοιπη Ελλαδα.
    Δεν αποκλειω ομως και τον υπαινιγμο σου (οπως και του Φουρακη) οτι μπορει να εξεφραζαν το Τυφωνειο Ιερατειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Δεν ισχυριστηκα οτι ο φιλος μας ειναι φερεφωνο της Φουρακιαδας. Λεω ομως οτι ταυτιζεται σε πολλα σημεια (δεν ειναι κακο αυτο) και κυριως οτι μεταφερει αυτολεξει αποσπασματα απο τα links που ποσταρισα (τα βρηκα τυχαια και εξεπλαγην για την πιστοτητα της αντιγραφης). Ο STAR LORD εχει πολυ περισσοτερες πηγες και γνωσεις απο την Φουρακειο θεωρια. Οσο για τον μασωνο και διεστραμενο Κιτσικη, δεν θελω να ανοιξω το στομα μου....
      Εξαλλου ειναι γνωστη η προελευση των αρθρογραφων του Τριτου Ματιου!
      Οσον αφορα τους Εφορους, αυτοι ηταν εκλεγμενοι απο τους πολιτες (οπως μας λεει ο Αριστοτελης) δηλαδη την Απελλα και πολλες φορες ηταν φτωχοι πλην ομως σοφοι και σεβασμιοι. Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες εβλαψαν την Σπαρτη με τις αποφασεις τους και την υπερεξουσια που διεθεταν (μπορουσαν να συλλαβουν και να θανατωσουν τον βασιλια) , ομως δεν ηταν ιερεις. Αλλοι οι ιερεις και αλλοι οι Εφοροι.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. @ OYΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ

      ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΨΑΝΧΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΡΙΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ...ΒΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ(ΛΟΓΟ ΕΡΙΩΠΑ) ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ (ΛΟΓΟ ΕΜΕΝΑ);;;;ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ.....ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΒΡΩΜΙΚΟ"...ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ...ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.....ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ....ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ "ΑΝΑΚΡΙΣΗ".....

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ.(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΡΩΤΑΣ)..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ:


      ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ28 Νοεμβρίου 2014 - 8:03 μ.μ.
      Φιλε STAR LORD καλα καταλαβαινεις μερικα πραγματα. Εσυ και ο Εριωπας εσσεσται εν. Ναι ηρθα εδω για σας τους "δυο". Χαιρομαι που αναπαραγεις το ποηματακι της γαλαξιακης συνομοσπονδιας. Η Αθηνα θα τα κανει ολα για σας και αυτο μ αρεσει πολυ, αλλα δεν ξερω ποιος στ αληθεια την προσβαλει περισσοτερο. Ο πολεμος ειναι χαμενος και οι μαχες που απεμειναν ειναι λιγες και ειστε λαβωμενοι ασχημα. Σας λυπαμαι.
      Για τη γλωσσα τα ειπαμε και τα συμφωνησαμε. Βεβαια και εσυ την σκοτωνεις λιγουλακι με τα λαθακια σου αλλα δεν πειραζει.
      Εκει στους "ανωθεν" ουτε απ εξω δεν περασες ομως εισαι αληθεια πολυ κοντα τους.
      Αφου με εκανες Τιτανοπαιδο μαθε οτι η παρουσια μου εδω ειναι "ειδικη". Ξερεις εσυ!!!
      Ο Σειριος ανηκει στον αστερισμο του Μεγα Κυωνος (σκυλου). Σειριος σημαινει φωτεινος και βεβαια υπαρχουν τρεις Σειριοι αλλα η αστρονομια βλεπει μονο τους δυο. Γιατι αραγε;
      Πολυ σωστα τα ειπες για τον συμβολισμο των 50 ετων και επιτηδες ανεφερα τα 50 κεφαλια. Ο Κερβερος ειναι μια κατασταση συμπαντικη αλλα ειναι και πνευμα,οπως επιμεριστηκαν οι θεοι με τις συμπαντικες καταστασεις και τους νομους.
      Εριωπα και STAR LORD, γιατι ο ΛΥΚΙΟΣ σιωπα και δεν λεει τιποτα για ολα αυτα; Ρωταω εσας γιατι μπορει να ξερετε καλυτερα. Εγω παντως πηρα και εδωσα το μηνυμα μου και αποχωρω."

      ΕΡΩΤΗΣΗ Νο1 'Φιλε STAR LORD καλα καταλαβαινεις μερικα πραγματα. Εσυ και ο Εριωπας εσσεσται εν. Ναι ηρθα εδω για σας τους "δυο""
      ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ "ΕΣΣΕΣΤΑΙ ΕΝ";;; ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΔΥΟ" ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ;;;ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ....ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;;;ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕΣ

      ΕΡΩΤΗΣΗ Νο2.."Εκει στους "ανωθεν" ουτε απ εξω δεν περασες ομως εισαι αληθεια πολυ κοντα τους."
      ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ;;; ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ;;;ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ;;;ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;

      ΕΡΩΤΗΣΗ Νο3 ..."Αφου με εκανες Τιτανοπαιδο μαθε οτι η παρουσια μου εδω ειναι "ειδικη". Ξερεις εσυ!!!"
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ;;;ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ "ΕΜΜΟΝΗ" ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΩΠΑ...

      ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ Νο 4 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..."Εριωπα και STAR LORD, γιατι ο ΛΥΚΙΟΣ σιωπα και δεν λεει τιποτα για ολα αυτα; Ρωταω εσας γιατι μπορει να ξερετε καλυτερα. Εγω παντως πηρα και εδωσα το μηνυμα μου και αποχωρω."

      ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Ο ΛΥΚΙΟΣ...ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.....ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΡΙΩΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Ο ΛΥΚΙΟΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΑΦΗ)....ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;; ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

      ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  33. Φίλε Ερμόλυκε και STAR LORD,
    Η Κυλλήνη και η Φιγαλία θεά Δήμητρα είναι έν και το αυτό.
    Ερμής, ο ναΐτης της θεάς o υπηρέτης της, ο Καδμίλος της (ακόμα ένα όνομα για τον Κάδμο/Ερμή)
    Ο Λυκόφρων γράφει "Πρύλις, υιός(μεταφράζω σε ιερέα) του Καδμίλου και Κάδμου, ήτοι Ερμού αναφέρουν οι παλαιότεροι σχολιαστές βασιζόμενοι στο γεγονός ότι οι Τυρρηνοί, τα παιδιά της Κίρκης, ονόμαζαν τον Ερμή Καδμίλο.
    Ο Πρύλις όμως ήταν εγγονός (τρίτη γενιά από την πτώση του Άτλαντα) του Άτλαντα και όχι υιός του. Γι' αυτό μεταφράζω τον Υιό σε Ιερέα.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Σαφέστατα φίλε Ερμόλυκε. Αυτή η θηλυκή οντότητα είναι η Έρι Ώπις ή ΕΡΙΩΠΙΣ.
      Βρίσκεται μεταξύ Υψίστου Ζευ και Καταχθονίου Ζευ.Ο Καταχθόνιος Ζευς είναι ο Χε Ώπας, ο Ήφαιστος, το πυρ που μπορεί να ελέγξει ο άνθρωπος για να μην λερώνει και μολύνει το περιβάλλον. Είναι η Πυραμίδα του ΧΕ-ΩΠΑ και όλες οι πυραμίδες του Κάδμου/Ερμή/Haram/Πυραμίς/Hermes.

      ΕΡΙΩΠΑΣ


      Διαγραφή
    3. Καταλαβαίνεις τώρα τι ζημιά έκανε ο Προμηθέας/Κρόνος (ο μη σώφρων, ο αφιλοσόφητος επιστήμονας) με την κλοπή της φωτιάς μέσα σε κυκλάμινο.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    4. Θα μου πεις τώρα Ερμόλυκε ποιοί είναι οι λόγοι που με ρωτάς;

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  34. Βρε καλέ μου Ερμόλυκε, γιατί δεν κάνεις την ίδια ερώτηση και στους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν κάποιο ψευδώνυμο; Ο Ουλάν Μπατόρ για παράδειγμα συνταυτίζεται με τον ΤζέκινςΧαν και το Μπουρκάν Χαλντούν;
    Σίγουρα όχι, και ούτε θα του το σερβίριζα εγώ ποτέ κατάμουτρα.
    Πάρε το ψευδώνυμό σου, ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ. Για κάποιον μπορεί να είναι οξύμωρο σχήμα. Ταυτίζεσαι στ΄ αλήθεια με τον Λύκο και τον Ερμή; Μπορεί να σε ρωτήσει. Αυτό μπερδεύει κάποιον άσχετο αλλά δεν το σχολιάζω. Εγώ όμως έπαιξα μπάλα με τον Ερμόλυκο διότι έχω αποδεχτεί το «ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ»

    Το μόνο που μπορώ να υποθέσει κανείς αγαπητέ μας φίλε είναι ότι ίσως δεν γνωρίζεις τι αντιπροσωπεύει ο Τυφών και με παιδεύεις εμένα χωρίς λόγο. Αν το ψάξεις θα το βρείς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρείς. Εγώ απλά υποθέτω ότι απ' την στιγμή που βάζεις το όνομα Ερμόλυκος είσαι μέσα στο θέμα του Τυφώνος και των υποπροϊόντων του. Δεν σου λέω ότι ο Τυφών είναι δημιούργημα του Ηρακλέους έτσι όπως τον έχουν μεταφράσει κάποιοι διότι εκεί είναι που θα γίνει το μπέρδεμα.
    Εμμέσως ο STAR LORD σε προετοίμασε με την συνταύτιση της ΕΡΙΩΠΙΔΟΣ με το κεντρικό ΠΥΡ.
    Δεν σε απασχόλησε σαν δήλωση καθόλου, μα καθόλου αυτό;
    Αν σου έλεγα ο Ζευς είναι Υψίζυγος θα σε βοηθούσε καθόλου; Ποιος τολμά να το μεταφράσει αυτό;
    Όλα όσα έχω γράψει δεν σε έβαλαν σε υποψίες καθόλου; Σε ενδιαφέρει μόνο να με ταυτίσεις με τους Τυφωνείους; Εγώ δεν ξέρω πως εσύ εννοείς του Τυφωνείους, για να σου απαντήσω ορθώς. Υπάρχει μια κακοδοξία Τυφωνιακή, μία ορθοδοξία και μία παραφιλολογία που σπάει κόκκαλα η ηλιθιότητά της. Σε ποια με εντάσεις;
    Ο Τυφών έχει πολλές ιδιότητες και πολλά κακοχρησιμοποιημένα ονόματα. Μέχρι και γάϊδαρο τον θέλησαν κάποτε κάποιοι. Γι' αυτό σου ανέφερα τους Ασμωναίους που λάτρευαν τον Ερμή ως Τυφώνα, αλλά εκεί δεν υπήρξε ανταπόκριση.
    Μην ξεχνάς ότι οι Πρωτοχριστιανοί στα μάτια των κακόδοξων και αμόρφωτων Ρωμαίων ήσαν Όνοι. Οι Ρωμαίοι επίσης πείραζαν τους Χριστιανούς με γκραφίτι που έδειχνε ένα εσταυρωμένο Όνο. Υπάρχουν επιγραφές γι’ αυτά. Άραγε τι γνώριζαν ή είχαν ακούσει για τους Χριστιανούς εκείνα τα αλάνια που χάραξαν στον τοίχο τον εσταυρωμένο όνο;
    Ο Τυφώνας ξεκινά από το Θιβέτ και δεν ξέρω και γω που τελειώνει. Αν τελειώνει δηλαδή.
    Το άλλο που υποψιάζομαι, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, είναι μιά συμπεριφορά «κάποιου εκ των έσω» που κινείται άνετα στο δημοσιογραφικό επίπεδο «Πες μου, δεν μου απάντησες, ακόμη περιμένω, κάπου δεν πολυσυμφωνώ με την παρουσία σου εδώ, μου χαλάς το ιδεολογικό μου στίγμα, εγώ μπορώ να υποθέτω συνεχώς τις θέσεις σου και συ είσαι υποχρεωμένος να μου απαντάς, εγώ σου παίρνω συνέντευξη, εγώ βάζω τις ερωτήσεις όπως θέλω αλλά ποτέ δεν απαντώ και αν απαντήσω θα το κάνω όποτε νομίζω εγώ, διότι φοβάμαι μην με μπερδέψεις κλπ».
    Αν βρίσκεσαι στην διαχειριστική ομάδα, θέλω να με καταλάβεις που εγώ δεν το γνωρίζω, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σού κάνω ιδιαίτερη μεταχείριση μέσα στον διάλογο εκτός και αν είναι αποκλειστική η συζήτηση μεταξύ μας εφ όλης της ύλης χωρίς παρεμβολές και διαλλείματα, γνωρίζοντας και με ποιόν έχω να κάνω, όσον αφορά την σχέση του με το φόρουμ.
    Φίλε Ερμόλυκε στα τελευταία 6-7 Αναψυκτήρια γράφτηκε ιστορία. Δεν ξέρω αν το πήρες είδηση.
    Ακόμη και αν αποχωρήσω, προβλέπω το Αναψυκτήριο στις επόμενες εβδομάδες να παίρνει φωτιές Τυφωνιακές, χαχαχα

    Σε χαιρετώ


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ερίωπα, εδώ θα πρέπει να παρέμβω για να προλάβω παρεξηγήσεις.
      Στον Καταχθόνιο Δαίμονα, δεν υπάρχει "διαχειριστική ομάδα". Υπάρχει ένας και μόνο διαχειριστής και αυτός είμαι εγώ.
      Όμως ο Καταχθόνιος Δαίμων, ανήκει σε όλους εσάς τους φίλους του, που με την παρουσία και τον λόγο τους, του δίνουν ζωή και ύφος. Εγώ περιορίζομαι στον ρόλο του θεματοφύλακα των κοινών κανόνων ευπρέπειας, ώστε να διασφαλίζεται το απρόσκοπτο της ελεύθερης έκφρασης ιδεών, αλλά όχι των ύβρεων και των προσβολών.
      Έτσι όλοι με όσους συνομιλείς, πλην εμού, είναι επισκέπτες-φίλοι του ιστολογίου, ακριβώς όπως και εσύ.
      Σκέψου ότι το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος και για σένα. Ότι δηλαδή, είσαι μέλος της διαχειριστικής ομάδας που έχει ρόλο "πυρπολητή" ή ιδεολογικού πάτρωνα.
      Και βέβαια όμως, δεν είσαι!
      Φίλε μου Ερίωπα, επιφυλάσσομαι για εκτενή συζήτηση, μόλις μπορέσω να μπω στους διαλόγους σας (ίσως μέσα στις εορτές)!
      Σε ευχαριστώ,
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  35. Φίλε Λύκιε, ευχαριστώ για την ταχεία ανταπόκριση. Σπεύδω επίσης να σε συγχαρώ για άλλη μιά φορά γαι το δημιούργημά σου τον "Καταχθόνιο Δαιμονα (Ζευ), ο οποιός για μένα είναι ο ταλαίπωρος κόσμος που ζούμε μέχρι το άβυθο των διαστάσεων.
    Μην ανησυχείς παρεξηγήσεις δεν υπάρχουν, ο συμπαθέστατος Ερμόλυκος είναι η "μαία" του νου μου. Να μην ξεχνάμε και κάτι πολύ σημαντικό. Είναι ο μόνος που κάθησε πολλές φορές μέχρι τις 3 το πρωΐ για να μου απαντά και να με "βασανίζει" με τις ερωτήσεις του.
    Τώρα τελευταία βγάζει και κανένα κέρμα από το "στέρημά" του για το τζούκ μπόξ, χαχα
    Είναι υπέροχος στην σκέψη όπως όλοι οι συμμετέχοντες. Ανυπομονούμε να σε "δούμε" σύντομα.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα ονοματα που παιρνουμε , αλλοτε μπορει να εκφραζουν τις πεποιθησεις μας και αλλοτε μπορει να θελουν απλα να εντυπωσιασουν ή να ιντριγκαρουν. Το δικο μου ανηκει στη δευτερη περιπτωση, οποτε δεν αποκλειω και του Εριωπα να μπηκε για τον ιδιο λογο.
    Ομως φιλε Εριωπα, ο Ερμολυκος δικαιολογημενα σε ρωταει, γιατι εχεις αποφυγει να απαντησεις με σαφηνεια σε καποια θεματα που εχω ενδιαφερθει και εγω. Σε καποιες απο αυτες απανταει προθυμα οφιλος STAR LORD, αλλα φαινεται πως δεν συμφωνειτε πληρως σε ολα για να σε εκπροσωπει απολυτα.. Ενταξει, ειναι δικο σου δικαιωμα να μην θελεις να δωσεις περισσοτερες εξηγησεις. Αλλα δεν πρέπει να βλεπεις τον διαλογο σαν συνεντευξη η ανακριση. Εκτος κι αν δεν πιστευεις στον διαλογο αλλα στον μονολογο. Αφου κανεις τον κοπο που μας λες τις ιδεες και τια αποψεις σου, γιατι να μην δεχεσαι και καποιες αποριες μας που ειναι φυσικο να προκληθουν; Αυτο το "μαντεψε το μονο σου" που συχνα μας δειχνεις, ειναι μεν ενα ωραιο παιχνιδι γνωσεων, αλλα κρυβει ανταγωνισμο και ολιγον σαδισμο....
    Αν ο στοχος σου ειναι να εισπραξεις την ευγνωμοσυνη μας για τις γνωσεις που μας προσφερεις, αυτη ειναι δεδομενη απο μενα τουλαχιστον, αλλα δεν μπορει να μεινουμε σ΄αυτην.
    Αφου κανεις το "καλο" λοιπον, ολοκληρωσε το ωστε να φυγουμε ικανοποιημενοι οτι καταλαβαμε πληρως το μαθημα. Πως θα δωσουμε εξετασεις για το πτυχιο, που θα μας εξασφαλισει μια θεση στο πληρωμα της Αργους; Ή μηπως το σκαφος εχει μονο δυο θεσεις που ειναι κατειλημμενες;
    Με ολη τη συμπαθεια στο προσωπο σου και οσα ηδη ειχεις προσφερει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ας μου συγχωρεσει ο Ερμολυκος και μια ερωτηση στον φιλο Εριωπα, που ειναι ολιγον ασχετη, αλλα πιστευω οτι μπορει να εξηγησει πολλα.
    Η ανευρεση ενος σκαφους στην Σεληνη μηκους 3χλμ. που εκτιμηθηκε η ηλικια του στο 1.000.000 ετη και μεσα βρεθηκε αθικτο και παγωμενο το σωμα ενος θηλυκου πιλοτου, της "Μονα Λιζα", το οποιο μετεφεραν σε αμερικανικη βαση οι αστροναυτες της μυστικης αποστολης Απολλων 20, (που ηταν αμερικανοσοβιετικης συνεργασιας για πρωτη φορα), πιστευεις οτι εχει βαση και καταμαρτυρα καποιο πολεμο που ειχε γινει τοτε;
    Αν δεις τα χαρακτηριστικα του προσωπου της, θα την κατετασσες ευκολα στη μογγολικη φυλη, τι σημαινει αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημαίνει ότι η Αγγο ήταν κάποτε πεδίο μάχης. Η Κινέζοι σήμερα αυτή την παλαιότερη ονομασία Ha Ango την προφέρουν Chango και με αυτό το όνομα εννούν την Σελήνη.
      Το διαστημικό τους πρόγραμμα έχει την ονομασία Chango.
      Ξυπνάνε βλέπεις οι αναμνήσεις και αυτών και αναζητάνε την τελευταία τους κατοικία.

      Βρέθηκαν όμως προ εκπλήξεων όπως λένε οι ίδιοι όταν έφτασαν στην Σελήνη στην τελευταία τους αποστολή και ορκίστηκαν ότι δεν θα το ξανακάνουν. χαχαχα
      Σημ: Οι Φοίνικες ονόμαζαν την Αθηνά ΆΓΓΟ.

      ΕΡΙΩΠΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ...ΟΓΓΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....ΘΗΒΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΔΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΠΑΡΤΟΙ ..ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ" Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ....ΧΑΧΑΧΑ
      KAΛΗΣΠΕΡΑ ΕΡΙΩΠΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ....

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  38. Φίλε Ουλάν Μπατόρ, έτσι είναι όπως τα λες.
    Στον "Μέγα ιδεολογικό Πόλεμο" είχα γράψει πριν από 6 σχεδόν χρόνια ότι η Συρία θα καταστραφεί. Είχα γράψει ότι "η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερiχθονίου Όφι και ότι σύντομα ο κύριος αυτός θα παρελάσει στο Σύνταγμα. Είχα γράψει "Έλληνες, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, μάθετε ψάρεμα και κυνήγι".

    Το ότι η Τρόϊκα παρελαύνει κάθε μέρα στο Σύνταγμα νομίζω ότι δεν χρειάζεται να στο υπενθυμίσω αρκεί να γνωρίζεις ότι ο Εριχθόνιος Όφις είχε κάποτε την έδρα του στην Τροΐα (δε το γράφω λάθος).
    Το ότι η Συρία καταστράφηκε τελείως και πάλι δεν χρειάζεται να στο υπενθυμίσω.
    Το ότι οι Έλληνες σύντομα θα γίνουν κυνηγοί και ψαράδες αν δεν πιάσουν στις κλωτσιές τους ολέθριους και άχρηστους πολιτικούς και πάλι δεν χρειάζεται να στο υπενθυμίσω. Μας το θύμισε σήμερα ο Στουρνάρας που λέει "καρντάσια τα ψιλά τελείωσαν" στην γλώσσα του είπε ότι η ρευστότητα έφτασε στο Ναδιρ. Κοινώς, "μας σήκωσαν και τις ραφές από τις τσέπες".
    Έθιξα το θέμα του Τυφώνα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν συντονιστεί ακόμα οι κεραίες μας.
    Αν δεν σου αρέσει το σαδιστικό ύφος του Ερίωπα σημείωσε κάτι ακόμα πιο σαδιστικό.

    -Ο δεύτερος παγκόσμιος Τυφωνιακός πόλεμος μαίνεται στις υπόγειες σήραγγες εδώ και πολύ καιρό.
    Απλά στην επιφάνεια οι άνθρωποι θα βλέπουν καθημερινά τα σύνορα κάποιων χωρών να αλλάζουν σαν σελίδες βιβλίου και δεν θα γνωρίζουν γιατί.
    -Η συμμαχία, Κυπριακής Δημοκρατίας, Ισραήλ, Αιγύπτου και Ελλάδος έχει να κάνει με αυτά τα νέα νέα σύνορα. Δυστυχώς η Συρία θα περάσει υποχρεωτικά στην επιρροή του Κρόνου.
    Αντιθέτως το Ισραήλ θα αναπτυχθεί Δυτικώς και θα έχει σύνορα με την Μέκκα. Η διαχωριστική γραμμή θα είναι η ευθεία Ιερουσαλήμ-Μέκκα. Με όλα τα παράλια της Ερυθράς θάλασσας υπό τον έλεγχο του Ισραήλ.
    Με βάση αυτή την διαχωριστική γραμμή το Ανατολικό κομμάτι θα ανήκει στην κατ’ όνομα μόνο Σ. Αραβία και θα περάσει στον Κρόνο οριστικά, ενώ το δυτικό θα είναι η προέκταση του Ισραήλ και θα ανήκει στον Ιεχωβά.
    Η μισή Τουρκία δυτικά από την νοερή γραμμή Λευκωσίας - Βυζαντίου θα περάσει ξανά στους Έλληνες στους οποίους ανήκει οριστικά από καταβολής κόσμου. Δυστυχώς η Τουρκοκρατούμενη περιοχή της Κύπρου θα περάσει στον Κρόνο αν δεν θελήσουν να πολεμήσουν οι Κύπριοι.
    Οι Αιγύπτιοι ήδη έχουν τακτοποιήσει την θέση τους και θα ξαναγίνουν πάλι αυτό που ήταν κάποτε. Η φαρέτρα του Αλλάχ. Έτσι την ονομάζουν οι Τζιχαντιστές οι οποίοι αδίκως ονειρεύονται ότι θα την εντάξουν στην κοινοπολιτεία τους μαζί με την Ελλάδα. Κούνια που τους κούναγε.
    Απλά όσα γίνονται στην επιφάνεια, πόλεμοι, επαναστάσεις, πολιτικές ανοίξεις, είναι για να έχουμε κάτι να λέμε.
    Ο πόλεμος αλλού γίνεται. Σιωπηλά......Σςςςςς
    Φίλε Ουλάν Μπατόρ η Αργώ στην οποία συνταξιδεύω με τον STAR LORD έχει πολλές κενές θέσεις ακόμα. Ιδιαίτερα μετά την έξοδο των Αργοναυτών στην Λήμνο. Χαχαχα

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φιλε Εριωπα, αυτα που προμηνυεις ειναι προιντα γνωσης απο γεγονοτα που ηδη εχουν συμβει "αλλου" ή ειναι προφητειες σαν αυτες που εδινε ο Καραγεωργιου της ΟΕΑ;
    Βεβαια βλεπω οτι αλλαζουμε την ατζεντα της συζητησης και παμε στο αυριο.Οχι οτι δεν θα πηγαιναμε ουτως η αλλως, αλλα ακομα δεν ξεκαθαρισε η ομιχλη γυρω απο αρκετα θεματα.
    Αλλα εστω κι ετσι, ας μιλησουμε ταυτοχρονα για ολα.
    Απο τα λεγομενα τα δικα σου και του φιλου μας STAR LORD, φαινονται τα πιο κατω:
    α) Οι Ελληνες (αν και ακομα δεν εχουμε ξεκαθαρισει απολυτα ποιοι ανηκουν σε αυτο τον ορο) ειχαν, εχουν και θα εχουν, υπερτερες δυναμεις πανω στην διαχειριση του αιθερα και των ροων του. Αυτο αποτελει ενα οπλο υπεροχης στα χερια τους. Ηδη στην αρχαιοτητα νικησαν τους αντιπαλους τους με αυτα.
    β) Αναμενεται ή ηδη συμβαινει γενικευμενος πολεμος μεταξυ των αιωνιων αντιπαλων , σαν αυτους που προηγηθηκαν πολλες φορες στην ιστορια .
    γ) Υπαρχουν και σημερα Ελληνες που ειναι ικανοι να διαχειριστουν αυτα τα "οπλα".
    δ) Προφανως απο την αλλη την Κρονια ή Ατλαντια ή Τυφωνικη μερια, υπαρχει αντιστοιχη δυνατοτητα.
    ε) Η συμμετοχη των Ελληνων της Ελλαδας σε ολα αυτα, θα ειναι με το να γινουν ψαραδες και κυνηγοι, ωστε να επιβιωσουν απο εναν (οικονομικο;) ολεθρο.
    στ) Η Ελλαδα με το Ισραηλ, γινονται φιλοι και συμμαχοι, αν και οι Χαζαροι θελουν την Θεσσαλονικη και τη Μακεδονια για δικη τους χωρα.

    Ευκολα βγαινει ενα ερωτημα: Οι σημερινοι Ελληνες που δεν εχουν ιδεα για ολα αυτα , πως θα συμμετεχουν σε ενα τετοιο πολεμο και στο πλευρο ποιανου; Θα ριξουν την κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου και Τσιπρα και μετα ποιους θα βαλουν να τους κυβερνησουν; Μεχρι αυτη τη στιγμη δεν εχει πορκυψει κανεις αξιοπιστος καιγνωστης ωστε να μπορεσει να εκπληρωσει το χρεος της Ελλαδας στην προφητεια σου (οχι το χρεος δανεισμου).
    Αν δεν γινει πολεμος με οπλα, με τι τροπο θα γινει και ποιοι θα πολεμησουν;
    Ας μη βαζω πολλα παλι στο τραπεζι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @OYΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΕΓΡΑΨΕΣ..."α) Οι Ελληνες (αν και ακομα δεν εχουμε ξεκαθαρισει απολυτα ποιοι ανηκουν σε αυτο τον ορο) ειχαν, εχουν και θα εχουν, υπερτερες δυναμεις πανω στην διαχειριση του αιθερα και των ροων του. Αυτο αποτελει ενα οπλο υπεροχης στα χερια τους. Ηδη στην αρχαιοτητα νικησαν τους αντιπαλους τους με αυτα."

      ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ....
      ΕΛΛΗΝ=ΑΙΘΗΡ=123 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ..ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΙΘΕΡΑ.....ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ
      http://www.mfa.gr/igesia/ypourgos/o-ypourgos.html

      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;;; ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΟΤΥΠΟ;;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ;;;ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.....ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. Φιλε STAR LORD, ναι παντα υπηρχαν και υπαρχουν προδοτες ή σπαρτοι αναμεσα μας! Και τοτε και τωρα. Ομως μου ειναι δυσκολο να δεχτω οτι στην εποχη της αρχαιας Σπαρτης ειχε καταφερει το Τυφωνειο Ιερατειο να διεισδυσει μεσα στον πολιτικο μηχανισμο και να κατευθυνει τις ψηφους των πολιτων της Απελλας, ωστε να εκλεγονται παντα αυτοι. Και αν αυτο εγινε καποια στιγμη, ειναι δυσκολο να ηταν μονιμη κατασταση για τοσους αιωνες. Οι πολεις τοτε ηταν πολυ μικρες για να μην γνωριζει ο ενας τον αλλο. Καμμια σχεση με τις σημερινες μεγαλουπολεις και τα κρατη των εκατομμυριων ανθρωπων.
      Δεν θα μεινω αλλο για αποψε, τα λεμε το πρωι. Καληνυχτα.

      Διαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΡΜΟΛΥΚΟΣ: ....όπου θα αντάλασσες αραιά και που μερικούς χρησμούς με τον STAR-LORD και όταν παρατηρούσες ότι δεν σου έδινε κανένας σημασία θα βαριόσουν και θα έφευγες.

    ΕΡΙΩΠΑΣ: Σεσώς-τρις, είσαι φίλε μου Τρισμέγιστε Ερμή. Αν θες να παίξουμε μπάλα με τον ΕΡΜΗ εδώ είμαι γιατί δεν το είπες ξεκάθαρα; Σου δίνω και την μπάλα να αρχίσεις.

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΡΙΩΠΑ ΟΤΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΑΑ AN KAI OI EΛΛΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.....

      https://www.youtube.com/watch?v=X4vzGOVdWi0&feature=share

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
  43. Επικοινωνούν και χωρίς να μιλάνε φίλε STAR LORD.

    Λέω με την άδιεά σου να το αφιερώσουμε στην Γλαύκη που μας έχει ξεχάσει. Τι λες;

    Επίσης λέω να ανοίξουμε λίγο τα ηχεία στην μέση της πλατείας του Τριόδιου Ερμή στην οποία τελειώνουν και αρχίζουν οι τρείς δρόμοι που τα πάντα κυκλώνουν. Να καλέσουμε και την Τριοδίτισα Εκάτη που ήταν και Τριώπις να φωτίσει τον μονόδρομο του Ερμόλυκου.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ....ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ...ΤΡΙΜΟΡΦΗ/ΤΡΙΩΠΙΣ Η ΕΚΑΤΗ ΗΕΚΑΤΕ....ΤΡΙΣΕΛΗΝΟΣ Η ΑΘΗΝΑ...ΟΛΟ ΤΡΙΑΔΕΣ

      THE STAR-LORD

      Διαγραφή
  44. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΔΕΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.....ΔΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΠΩΣ "ΧΟΡΕΥΟΥΝ" ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑΣ ΗΤΑΝ ΘΡΑΞ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ...ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ....ΧΑΧΑΧΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;;;

    https://www.youtube.com/watch?v=91hx-nYAFYs

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χαχαχα... απίθανο το συγκρότημα!!!
    Τι μου θυμίζει;

    Εριώπιδα - Ερίωπα - Εριώπιδα, ε.. και λίγο την Τριάδα της Σεμιραμίδος την οποία συνιστούσε, μάλλον διέταζε, στις υπηκόους της η βασίλισσα να δοκιμάσουν έστω μιά φορά στην ζωή..

    Εντάξει, ξέρω άλλο περίμενες. Τις τρείς Μοίρες, τις τρείς Ώρες κλπ που ήταν παρούσες στα Χριστούγεννα του Απόλλων(α).

    Τις τρείς γυναίκες κάτω από τον σταυρό...

    Σταματώ εδώ γιατί κρατάω λαχάνιασμα για τον Ερμόλυκο.

    Έτσι και του πω ότι Σφίγγα και Ερμής καθόντουσαν στο ίδιο το θρανίο επειδή είχαν το ίδιο επίθετο θα μου πάρει πάλι τα τρία σοκάκια για να βρεί άκρη και θα τελειώσουμε στις τρείς το πρωΐ.
    Τι νόημα θα είχε η ζωή μου χωρίς τον νού/μαία του Ερμόλυκου, μπορείς να μου πείς;

    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXA ΟΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΜΟΛΥΚΟ "ΝΟΣΤΙΜΙΑ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ...ΤΟΝ ΠΗΡΑ "ΜΥΡΩΔΙΑ" ΤΙ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΡΙAΞΟΝΙΚΟ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑ

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΦΙΓΓΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΝΙΟ...ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΡΜΟΛΥΚΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

      https://www.youtube.com/watch?v=qyDKMU7Ax1o

      THE STAR-LORD.


      Διαγραφή
  46. Α ξέχασα και αυτό "Δημήτηρ μεν Πλούτον εγείνατο Δία θεάων (θεός των θεών) Ιασίω ήρωι μιγείς(α) ερατή φιλότητι ΝΕΙΩ ΕΝΙ ΤΡΙΠΟΛΩ."

    Ο Ερμόλυκος σίγουρα έχει πολλήηηηηηηηηηηηηηηηη δουλειά με αυτό.


    ΕΡΙΩΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.