Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (12-11-2014)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

41 σχόλια:

  1. http://press-gr.blogspot.gr/2014/11/2010-off-shore.html ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τι έλεγε στη Βουλή το 2010 ο Γ. Καρατζαφέρης για τις off shore εταιρείες, τους πολιτικούς και τις ανώνυμες καταγγελίες...
    Από τον Κοινοβουλευτικό.

    Στις 12 Μαΐου 2010 είχε συζητηθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, με υπουργό τον Χάρη Καστανίδη, το οποίο απαγόρευε σε όλους τους πολιτικούς να έχουν ή να μετέχουν σε off shore.

    Τίτλος του, «ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ν. 3213/2003, ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ».

    Το νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε και ισχύει μέχρι σήμερα, πρόβλεπε ότι πρέπει να ερευνώνται ακόμη και καταγγελίες των οποίων τηρείται η ανωνυμία σχετικά με αυτά τα θέματα. Επί του νομοσχεδίου, είχε πάρει το λόγο και ο Γ. Καραταζαφέρης ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ και είχε διαφωνήσει με τις ρυθμίσεις του...

    Σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής, είχε πει συγκεκριμένα τα εξής:

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Βέρα Νικολαΐδου):Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Καρατζαφέρης έχει το λόγο.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού):
    Κυρία Πρόεδρε, κύριε Υπουργέ, νομίζω ότι όλο αυτό το νομοθέτημα, γίνεται εν θερμώ, κάτω από ένα πλαίσιο που επιτρέψαμε εν πολλοίς, οι περισσότεροι ή κάποιοι εξ’ ημών με τη διαγωγή μας. Έχει επιφέρει μια ιδιαιτέρα αναστάτωση εις την κοινωνία, πολλαπλασιάστηκε αυτή από τα Μέσα Ενημέρωσης και εσείς, φέρατε αυτό το νομοθέτημα το οποίο πολύ φοβούμαι, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου εναντίον του πολιτικού κόσμου
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα το νεο βρε παιδια!! Ο Καρατζαφερης ηταν παντα γνωστο λαμογιο οπως και ο αδελφος του.....Κωστας

      Διαγραφή
  2. Φιλε Λυκιε η εικονα που εβαλες βαζει φωτιες!!!! Οι μεταναστολαγνοι υπογραφουν ποσο μισουν την Ελλαδα και τους Ελληνες. Δεν το κρυβουν και το βροντοφωναζουν παντου. Ο Κωνσταντινου ομως ελπιζει να χωθει στην επομενη κυβερνηση για να κανει πραξη τα ονειρα του. Χεχεχε....ερε τι εχει να γινει............. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA GIATI DEN CHFISE TO NOMO TBVRA EJHGOYNTE OLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ πολύ, να γράφετε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα greeklish δεν είναι αποδεκτά στον Καταχθόνιο Δαίμονα.
      Ευχαριστώ.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Τον σεβασμό μου σε όλη την παρέα του Καταχθόνιου Δαίμονα και φυσικά σε εσένα φίλε μου ΛΥΚΙΕ .

    Φίλε μου Κώστα οι μεταναστολάγνοι έχουν αναλάβει έναν ρόλο σαν υποχείρια των επικυρίαρχων στην Διεθνή σκακιέρα και φυσικά με το αζημίωτο .

    Αν πρόσεξες τελευταία την διένεξη - κόντρα του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ για το όριο για τους «μετανάστες» εντός της Βρετανίας ίσως σου λυθούν πολλές απορίες .

    Η λαθρομετανάστευση είναι πρώτα απ'όλα ένας οικονομικός πόλεμος , ο οποίος φυσικά είναι ικανός να εξοντώσει μια χώρα ( αναλογίσου μια πληγή η οποία ξεκινά από το 1991 έως σήμερα εντός της Ελλάδος ) , συν τις άλλοις να προσθέσει αλλότρια συμφέροντα στον βωμό της ανεξιθρησκίας ,των μειονοτήτων με στόχο την πολυπολιτισμικότητα ή εκ βάθρων εκχέρσωση δικαιωμάτων των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων και του πολιτισμού, που πάση θυσία πρέπει να διαβρωθεί - αλλοιωθεί - εκλείψει .

    'Ολα φίλε μου Κώστα έχουν έναν σκοπό και έναν στόχο και ο κάθε Κωνσταντίνου ( ΑΝΤΑΡΣΙΑ ) γνωρίζει πως πρέπει να το επιτελέσει, με συμβουλές - διαταγές από εξωθεσμικούς συμβουλάτορες- παράγοντες .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλες και φίλοι, σας δημοσιοποιώ έναν διάλογο που ξεκίνησε με ένα e-mail, που μου έστειλε ο Ερμόλυκος:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε Λύκιε,

    σ' ευχαριστώ που απάντησες τόσο γρήγορα.

    Σήμερα ανακάλυψα για πρώτη φορά το ιστολόγιο σου. Μέχρι τώρα πρόλαβα να διαβάσω πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις σου για διάφορα θέματα, όμως ήθελα κυρίως να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για ένα θέμα σχετικά με το οποίο τα (διάσπαρτα στο ιστολόγιο) σχόλιά σου μου τράβηξαν περισσότερο την προσοχή... το θέμα της "Ομάδας Ε" και πιο συγκεκριμένα το θέμα της διοχέτευσης πληροφοριών σχετικά με τους Έψιλον.

    Λες πως οι Καραγεωργίου, Καλογεράκης, Καρδαμίτσης, Φουράκης, Κεραμμυδάς, Τουλάτος, κλπ, "επιλέχθηκαν" να εκπροσωπήσουν την Ομάδα Ε και να απελευθερώσουν πληροφορίες προς το ευρύ κοινό κυρίως επειδή πολλοί από αυτούς (και ειδικά ο Καραγεωργίου, κατά την άποψή μου) είναι άτομα διαταραγμένα, γραφικά, εμπαθή και ακραία στις εκφράσεις τους. Ποιοί όμως τους επιλέγουν και πως επιλέγονται; Και ποιός είναι ο σκοπός; Είναι αλήθεια πως κι εγώ κατά καιρούς έχω διαισθανθεί πως κρύβεται κάτι παραπάνω πίσω απο φαινομενικώς "παρανοϊκά" κείμενα όπως αυτά της Ο.Ε.Α., αλλά πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι, και κυρίως γιατί να πρέπει να το κάνουμε αυτό; Προσωπικά πιστεύω πως όταν ένα κείμενο περιλαμβάνει μείγμα αληθών και αναληθών πληροφορίων αυτό μάλλον σημαίνει ότι ο σκοπός πίσω από κάτι τέτοιο είναι η παραπληροφόρηση. Γιατί όμως είναι ανάγκη να γίνει παραπληροφόρηση και από ποιούς;

    Σε άλλο σημείο αναφέρεις την "επιτηδευμένη ανορθογραφία" του Καρδαμίτση και το "γραφικό" προφίλ του απόστρατου αξιωματικού. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς εννοείς και για ποιόν λόγο ο συγκεκριμένος (αλλά και πολλοί άλλοι στον χώρο) είναι "επιτηδευμένα" ανορθόγραφοι;

    Πως εξηγείς ότι όλοι αυτοί οι "Ολύμπιοι εκπρόσωποι" βρίσκονται πάντα σε πόλεμο μεταξύ τους; Γιατί η Ο.Ε.Α. βρίζει τους πάντες και τα πάντα και γιατί οι υπόλοιποι βρίζουν την Ο.Ε.Α. (όταν και οι μεν και οι δε πολλές φορές λένε τα ίδια πράγματα). Είναι μέρος κάποιου στημένου σχεδίου ή κάτι άλλο;

    Αναφέρεις επίσης πως ο Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. ήταν μέλος των μαρτύρων του Ιεχωβά από τους οποίους αργότερα αποκόπηκε. Ξέρεις τίποτα περισσότερο ή θα μπορούσες να με παραπέμψεις κάπου για να μάθω περισσότερα για το εν λόγω άτομο;

    Και τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις κάτι για τον άνθρωπο με το ψευδώνυμο D.C.Yermak και αν ναι ποιά είναι η άποψή σου για αυτόν;

    Φίλε μου ελπίζω να με συγχωρέσεις για όλες αυτές τις ερωτήσεις και να μην θεωρήσεις ότι σου κάνω ανάκριση, αλλά ειλικρινά θέλω να ακούσω τις σκέψεις σου επειδή από αυτά που διάβασα μέχρι τώρα μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα.

    Να'σαι καλά,

    Ερμόλυκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Ερμόλυκε,
    πολλές από τις πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί τα τελευταία 50-60 χρόνια (με σταδιακή αποδέσμευση), με το αποκορύφωμά τους την τελευταία 20ετία, περιέχουν ένα μέρος αληθειών, οι οποίες για πολλές χιλιετίες υπήρχαν καλά κρυμμένες σε κλειστούς κύκλους ιερατείων και ταγμάτων. Αυτές, αφορούν ένα μέρος της αληθινής ιστορίας της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος του πλανήτη μας, καθώς και μερικά θέματα φυσικής.
    Το θέμα είναι ότι αυτή η αποδέσμευση των πληροφοριών, δεν έγινε επειδή λύθηκε η μυστικότητα χιλιετιών, αλλά επειδή ο τρόπος και το είδος αυτών των διαρροών, ευνοούσε κάποιον σχεδιασμό.
    Προφανώς σου είναι ήδη γνωστό, ότι στον πλανήτη μας (και όχι μόνο), υπάρχει εδώ και χιλιετίες ένα αντιμαχόμενο για την κυριαρχία του φυσικού χώρου, δίπολο.
    Η απόκρυψη της αλήθειας και η γνώση της από ένα περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, αποσκοπεί στην ευκολότερη χειραγώγηση των ανθρώπων και στην υπονόμευση της ανθρώπινης εξέλιξης (πνευματικής), από μια ελίτ εξουσιαστών.
    Αυτή η ελίτ εκφράζει τον ένα πόλο, που μέχρι αυτή την στιγμή είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι.
    Η ελεγχόμενη διαρροή των πληροφοριών, έγινε επειδή σε αυτή την εποχή σημειώνονται διάφορες εξελίξεις, οι οποίες εντείνουν την διαμάχη αυτών των πόλων και αναμένεται η τελική έκβαση νίκης ή ήττας για τον κάθε ένα από αυτούς.
    Ο "κίνδυνος" της μονομερούς διαρροής πληροφοριών από τον ένα πόλο, που θα εξέθετε σε κίνδυνο την χειραγώγηση των ανθρώπων από τον άλλο, εξώθησε στην επιθετική αλλά ελεγχόμενη διαρροή μεμιγμένων αληθειών και ψευδών, με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλέσει σύγχυση, παραπληροφόρηση και τελικά αποθάρρυνση όσων θα επιδίωκαν να αφυπνισθούν από τον λήθαργο της άγνοιας.
    Στον σκοπό αυτό, επιστρατεύτηκαν τα "κατάλληλα" άτομα, για να επιτύχουν την αποστολή τους. Οι περισσότεροι εξ αυτών (για να μην πω όλοι), έπαιξαν και παίζουν αυτό το παιχνίδι, εν αγνοία τους.
    Κατά κανόνα, όποιος δημοσιοποιεί επωνύμως "πληροφορίες" αυτού του είδους, είναι φερέφωνο ή όργανο στα χέρια των καλά κρυμμένων διαχειριστών του.
    Θα παρατηρήσεις ότι είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, όσοι ασχολούνται με τέτοια θέματα, είναι κατά κανόνα άτομα που εύκολα θα τους χαρακτήριζες "γραφικούς τύπους". Η αλήθεια είναι ότι πράγματι είναι γραφικοί τύποι. Ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι απόφοιτοι δημοτικού σχολείου, λοστρόμοι, εμπαθείς, ψυχοπαθείς, θρησκόληπτοι, αγράμματοι, κτλ. μονοπωλούν την αποκλειστικότητα της "αλήθειας" και γίνονται συγγραφείς βιβλίων, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, τηλεοπτικοί παρουσιαστές, μπλόγκερς, κτλ.
    Κάποιοι από αυτούς αποτελούν τον αρχικό πυρήνα και οι υπόλοιποι ακολουθούν την γραμμή των πρώτων εμπλουτίζοντας τις πληροφορίες, με δικές τους επινοήσεις και φαντασίες.
    Αυτοί που αποτελούν τον αρχικό πυρήνα, επιλέχθηκαν κάποια στιγμή και στηρίχθηκαν από τους διαχειριστές τους, ώστε να έχουν μια πετυχημένη πορεία, αλλά με ημερομηνία λήξεως.
    Τους έδωσαν κάποιες πληροφορίες, αληθείς και ψευδείς μαζί και ενθαρρύνθηκαν να τις ανακοινώσουν μαζί με δικές τους σάλτσες ή έστω με τον τρόπο που αυτοί μπόρεσαν να τις κατανοήσουν.
    Το αποτέλεσμα ήταν εξασφαλισμένο. Όταν δίνεις για παράδειγμα την "θεωρία της σχετικότητας" σε ένα παιδί της πέμπτης δημοτικού και του ζητάς να την εκφράσει με τον δικό του τρόπο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι τραγελαφικό. Μέσα όμως στα λόγια του, θα είναι πράγματι κρυμμένη η θεωρία (αλήθεια). Το ίδιο το παιδί όμως, δεν θα μπορεί να την ξεχωρίσει μέσα από την σύγχυση που θα προκληθεί στο ανέτοιμο μυαλό του. Πόσο μάλλον κάποιος τρίτος που θα ακούσει την "εξήγηση" του μικρού παιδιού.
    Έτσι λοιπόν, όταν κάποιος αδαής διαβάσει τα συγγράμματα αυτών των ανθρώπων, θα πληροφορηθεί μια "ιστορία", που μέσα της θα περιέχει ψήγματα αλήθειας, νοθευμένα και στρεβλωμένα με φαντασία και μύθους.
    Αν παρ' ελπίδα κάποια στιγμή έρθει αντιμέτωπος με μεγάλη ποσότητα της αλήθειας (από διαρροή), το υποσυνείδητό του έχει ήδη εκπαιδευτεί στο να την ερμηνεύει. Όπως η ερμηνεία θα είναι στρεβλή και θα οδηγήσει στην ακύρωση της αληθείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται ότι τελικά ακόμα και αν κάποιος επιχειρήσει να πληροφορήσει την ανθρωπότητα για την αληθινή ιστορία του και την κατάσταση στον πλανήτη, θα αποτύχει αφού σχεδόν κανείς δεν θα μπορέσει να την αποδεχτεί ορθά και να την κατανοήσει.
    Έτσι η αλήθεια θα παραμείνει στα χέρια της εξουσιαστικής ελίτ και η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να κοιμάται πλανημένη και αδαής.
    Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος έχει βαθύ γνωστικό υπόβαθρο (ή είναι μυημένος) και έρθει αντιμέτωπος με τις "ιστορίες" των Φουράκιδων κτλ, θα κατανοήσει απόλυτα που υπάρχει η αλήθεια και που αρχίσει ο μύθος.
    Όμως το σύστημα, δεν φοβάται τους ήδη μυημένους. Δεν επιθυμεί την αφύπνιση των πολλών.
    Αν διαβάσεις τα σχόλια που γίνονται σε πολλά ιστολόγια τύπου Λιακόπουλου κτλ, θα διαπιστώσεις ότι αυτό που εισπράττει η πλειονότητα των αναγνωστών, είναι ο φανατισμός, η εμμονή, η ελπίδα σε μια εξωτερική δύναμη, η μισαλλοδοξία, η μυθοπλασία, η υπεραπλούστευση και η υπερβολή.
    Ο στόχος επετεύχθη!
    Αντί να έχουμε ανθρώπους που εκτέθηκαν στην γνώση και έμαθαν να την διαχειρίζονται ωφέλιμα (γι αυτούς και για την ανθρωπότητα), έχουμε ανθρώπους που έκλεισαν ακόμη περισσότερο την διάνοια και την ευρύτητα του πνεύματός τους, αφού ποτίστηκαν με ιδεοληψίες και φανατισμό.
    Οι άνθρωποι λοιπόν αυτοί (οι συγγραφείς), ενίοτε μπορεί να μεταφέρουν και κάποια κρυφά μηνύματα στους λίγους αποδέκτες που μπορούν να τα διακρίνουν, μέσα από τον κυκεώνα της παραμυθολογίας τους.
    Η επιτηδευμένη ή αληθινή ανορθογραφία, η υπογραφή από άτομα εγνωσμένης αναξιοπιστίας ή χαμηλής πνευματικότητας, προστατεύουν τους συγγραφείς από καταλογισμό ευθυνών και ελκύουν τους πολυπληθείς ομοειδείς τους, οι οποίοι αποτελούν το target group των εξουσιαστών. Είναι οι πιο εύκολα διαχειρίσιμες και κατευθυνόμενες μάζες ανθρώπων.
    Δεν επιθυμώ να αναφερθώ περεταίρω σε προσωπικά δεδομένα επωνύμων ανθρώπων, τους οποίους ούτως ή άλλως δεν γνωρίζω προσωπικά. Όσα ήδη ανέφερα, νομίζω ότι εξηγούν πολλά πράγματα για αυτούς.
    Η Ο.Ε.Α. είναι ένα δημιούργημα του Καραγεωργίου, πού όμως δεν προέκυψε από το μυαλό του. Του δόθηκαν πληροφορίες και αυτός ανέλαβε να τις κοινοποιήσει, διανθισμένες με τον δικό του τρόπο.
    Ο ίδιος ήταν το καλύτερο χαρτί, ώστε να μην "καούν" οι πληροφορίες που διέρρεε, αφού θα είχε "μειωμένο καταλογισμό" για τους "χρήσιμους ηλίθιους" του συστήματος, αλλά ταυτόχρονα θα πέρναγε μηνύματα σε αυτούς που έπρεπε. Στην συνέχεια εγκαταλείφθηκε από τους διαχειριστές του και συνέχισε να γράφει αφ' εαυτού, ώστε να "καεί" εντελώς (ως πρόσωπο)!
    Η διαμάχη μεταξύ των διαφόρων ομάδων και συγγραφέων γίνεται σκόπιμα, ώστε να προκληθεί σύγχυση στον ερευνητή που ψάχνει την αλήθεια μέσα από αυτούς. Αντικρουόμενες πληροφορίες από τις ίδιες πηγές που φαίνονταν ότι αρχικά συγκλίνουν. Πρόκειται για τακτική ψυχολογικού πολέμου.
    Δεν γνωρίζω κάτι για τον D.C.Yermak και δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο του.
    Ελπίζω να σε ικανοποίησα στα ερωτήματά σου.
    Όμως φίλε Ερμόλυκε, πιστεύω ότι αυτός ο διάλογος θα μπορούσε να δημοσιοποιηθεί στον Καταχθόνιο Δαίμονα, διότι δεν αφορά κάτι προσωπικό, αλλά θα ενδιέφερε και πολλούς άλλους αναγνώστες που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς με εσένα.
    Φιλικά
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Λύκιε, σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και για τον χρόνο που διέθεσες.

    όμως πως μπορούμε να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι;

    Ας πάρουμε για παράδειγμα τον κύριο Φουράκη. Απ'όλους τους "εκπροσώπους" αυτός πάντα μου δημιουργούσε την πιο παράξενη εντύπωση. Ήταν κι αυτός ακραίος στις απόψεις του (όχι όπως ο Καραγεωργίου αλλά με έναν δικό του τρόπο) όμως ήταν ιδιαίτερα ευφυής και παρόλο που ήταν φτωχός είχε διασυνδέσεις με πολλούς κύκλους στον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο. Κατά την άποψή σου, αν πούμε ότι ο Φουράκης "επιλέχθηκε" (με την έννοια ότι κάποιος/κάποιοι διοχέτευσαν πληροφορίες μέσω αυτού), τότε από ποιόν πόλο θα μπορούσαμε να πούμε ότι επιλέχθηκε;

    Λες πως στον πλανήτη μας υπάρχουν δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις, ένα δίπολο, και συμφωνώ.

    Μπορούμε να θεωρήσουμε πως ο ένας πόλος προσπαθεί να πληροφορήσει ενώ ο άλλος "αντιδρά" πάνω σε αυτό και προσπαθεί να παραπληροφορήσει;

    Κατά την άποψή σου, ποιά πλευρά από τις δύο μπορούμε να ανιχνεύσουμε πίσω από τον Φουράκη;

    Ή δεν είναι τόσο απλό;

    Όσον αφορά τη δημοσιοποίηση του διαλόγου μας δεν έχω κανένα πρόβλημα.

    Υ.Γ. Η ερώτηση για τον D.C. δεν ήταν εντελώς άσχετη με το θέμα (πιστεύω). Κάποιος συγγραφέας κάποτε είχε προσπαθήσει να τον συνδέσει με το θέμα μας και τα βιβλία του περιέχουν παρόμοιες δόσεις "παράνοιας" με εκείνα των υπολοίπων για τους οποίους μιλήσαμε.
    Ερμόλυκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Ερμόλυκε,
    θα είμαι απλός και σαφής:
    Ο Φουράκης και η υπόλοιπη "παρέα", αν και συμπαθέστατος χρησιμοποιήθηκε ως άγγελος μηνυμάτων.
    Από ποια πλευρά; Από την ίδια που χρησιμοποιεί όλους αυτούς τους "γραφικούς" τύπους.
    Την πλευρά των διαβολέων της ανθρωπότητας. Την Κρόνια πλευρά.
    Αυτή είναι που επιθυμεί την προληπτική αλλά κατευθυνόμενη "πληροφόρηση" του κόσμου.
    Ο Φουράκης λέει πολλές αλήθειες και ακόμα πιο πολλές μπούρδες. Ποιος μπορεί να διακρίνει τα όρια;
    Ούτε καν ο ίδιος! Λίγο πριν αποδημήσει, σε συνέντευξή του, ομολόγησε αυτή την αλήθεια.
    Οι αλήθειες που αποκαλύπτει, είναι τρομερά σημαντικές. Με τον τρόπο όμως που το έπραξε, χάθηκε όλη η αξία αυτών των αληθειών! Αυτό είναι το σχέδιο, αυτός και ο στόχος.
    Ο ίδιος ο Φουράκης, δεν πιστεύω ότι είχε αντιληφθεί την πρόθεση (και την ταυτότητα) των πληροφοριοδοτών του.
    Το Κρόνιο Ιερατείο, έχει την ικανότητα και την συνήθεια να εμφανίζεται ως αμνόσχημος λύκος...
    Εμφανίζεται ως η ...άλλη πλευρά!
    Λογικά θα σου δημιουργήθηκε η εξής απορία:
    "Μέσα από αυτές τις γραφικές πληροφορίες, μπορεί κανείς να μάθει την απόλυτη αλήθειά;"
    Η απάντηση είναι ότι υπό συνθήκες, ναι!
    Αυτό όμως είναι μια θεωρητική υπόθεση. Αυτοί που μπορούν είναι λίγοι και συνήθως αυτά τους είναι ήδη γνωστά, από τις μυήσεις.
    Η άλλη πλευρά, αυτή που οι Κρόνιοι θέλουν να την εμφανίζουν ως "Ελ", δεν φαίνεται να επιχειρεί να διασπείρει πληροφορίες με παρόμοιο τρόπο. Ο δικός τους τρόπος είναι πιο διαβαθμισμένος και βιωματικός.
    Κλείνοντας, θέλω να σε ρωτήσω:
    Πόση αξία έχει για εσένα η εξιστόρηση της αληθινής ιστορίας της ανθρωπότητας και για πιο λόγο; Είναι κάτι που θα άλλαζε την καθημερινότητά σου ή θα σε βελτίωνε ατομικά; Τι θα άλλαζε στη ζωή σου, αν ήξερες τα πάντα (λέμε τώρα) για την γαλαξιακή ιστορία;
    Ο "καλός" πόλος, δεν στοχεύει σε άσκοπα σημεία. Στοχεύει εκεί που πρέπει:
    Στο "γνώθι σ' αυτόν" και στο "μηδέν άγαν"!
    Η δική μας "αλήθεια" βρίσκεται μέσα μας, με αρωγό τα δελφικά παραγγέλματα!
    Τα υπόλοιπα, έρχονται στην ώρα τους...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να αποκλείσω αυτή την πιθανότητα, αλλά δεν της δίνω μεγάλο βάρος. Ούτε βεβαίως κλείνω τα μάτια και τα αυτιά μου, στις πληροφορίες που διαρρέει η Κρόνια πλευρά!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Λύκιε, η απάντησή σου με παραξενεύει και μου φαίνεται πως μου τη δίνεις με το... σταγονόμετρο.

      Αυτό στο λέω επειδή σε προηγούμενη ανάρτησή σου ενός κειμένου του Καρδαμίτση, σχολιάζεις πως κάποιοι (εννοώντας Καλογεράκη, Καρδαμίτση, κλπ) θέλησαν να οικειοποιηθούν τα αρχικά θέματα της Ο.Ε.Α. (του 1984) και να "νοθεύσουν" την αρχική πληροφόρηση.

      Πράγμα διόλου απίθανο, αλλά που με οδήγησε και στην ανωτέρω ερώτησή μου. Η απάντησή σου όμως κατά κάποιον τρόπο ακυρώνει αυτή την προηγούμενη θέση σου, εκτός κι αν, όπως ήδη σου είπα, μου απαντάς με το σταγονόμετρο.

      Εν πάση περιπτώσει, σε ευχαριστώ για το διάλογο.

      Ερμόλυκος

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΜΟΛΥΚΕ....ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ,ΚΑΡΔΑΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ....ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ......ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ....ΑΦΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ;;;

      ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ-ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ-ΑΥΦΑΝΤΗ.....ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ Ε.Σ ...ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΒΕΡ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Η Ο.Ε.Α ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ.ΑΡΑ ΕΔΩ "ΠΑΙΖΕΙ" ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.......O KAΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η "ΒΙΤΡΙΝΑ".

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Ερμόλυκε, ίσως να μην ήμουν αρκετά σαφής.
      Η ΟΕΑ με φερέφωνο τον Ιωάννη Καραγεωργίου, αρχικά απέστειλε κείμενο-μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες (πολιτικά πρόσωπα, διπλωμάτες, στρατιωτικούς, τέκτονες, κτλ) και δεν τα εξέθεσε δημόσια. Αργότερα, η ΟΕΑ και ο Καραγεωργίου, αφέθηκαν να "καούν" αφού η αποστολή έληξε. Έτσι άρχισαν τα μεταγενέστερα ατελείωτα κείμενα Καραγεωργίου-ΟΕΑ, ενώ έπαψε να υπάρχει μέσα σε αυτά πραγματική πληροφορία. Πάνω στα αρχικά κείμενα, στηρίχθηκαν πολλοί μετέπειτα "συγγραφείς" και δημιουργήθηκε το γνωστό κλίμα.
      Έχω ξαναπεί λοιπόν, ότι στα πρώτα κείμενα της ΟΕΑ, υπήρχαν πραγματικές πληροφορίες, αλλά συγκεκαλυμμένες.
      Αυτό δεν σημαίνει ότι τα αρχικά κείμενα ήταν από την "φωτεινή" πλευρά. Το πιθανότερο είναι να προέρχοντο από την Κρόνια, διότι όπως είπαμε ο στόχος τους είναι να απελευθερώνουν αληθείς πληροφορίες, με σκοπό όμως να τις νοθεύσουν και τελικά να αποδυναμωθεί η εξαγόμενη γνώση που θα προέκυπτε.
      Η περίπτωση της ΟΕΑ φαίνεται να πληροί αυτά τα στοιχεία.
      Επαναλαμβάνω ότι η Κρόνια πλευρά, απελευθερώνει ΚΑΙ αληθείς πληροφορίες.Το θέμα είναι ότι λίγοι μπορούν να τις διακρίνουν μέσα απ' τον κυκεώνα της παραμυθολογίας.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Λύκιε ήσουν σαφής.

      Όμως παραμένουμε αόριστοι όταν μιλάμε γενικώς για αληθείς και νοθευμένες πληροφορίες χωρίς να προσδιορίζουμε συγκεκριμένα και τις μεν και τις δε. Αυτό δεν το λέω με κακή πρόθεση, κάνω απλώς μια παρατήρηση.

      Οι παρατηρήσεις σου πάντως είναι εύστοχες και αυτό που είπες παρακάτω ότι η πληροφορία περί EMP ήταν σε λίγους γνωστή είναι ενδιαφέρον. Θα πρότεινα μάλιστα να συζητήσουμε για το ποιές πληροφορίες είναι ή δεν είναι "ύποπτες" από αυτή την άποψη στα παλαιά κείμενα της Ο.Ε.Α.

      Κάτι ακόμα. Όταν μιλάς για τα κείμενα του 84, μήπως εννοείς κείμενα του 1985 τα οποία έχουν δημοσιευθεί και στο διαδίκτυο σε pdf?

      Διαγραφή
  12. Η ΜΟΡΦΩΣΗ ...Η ΓΝΩΣΗ ....ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΡΑΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ.

    THE STAR-LORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακριβώς έτσι είναι φίλε STAR-LORD. Ο πανικός υπηρετεί το σχέδιο των Κρονίων και αδρανοποιεί τον άνθρωπο. Χρειάζεται σταθερή πορεία και χρόνος.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα σε όλους.
    Με αφορμή τις αναφορές σας, έριξα μια ματιά στην Ο.Ε.Α. Ως τώρα αγνοούσα την ύπαρξή της και το πρώτο που παρατήρησα, είναι ο τρόπος που απευθύνεται ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. στην "απέναντι" πλευρά. Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι δηλαδή αυτός ο κύριος? Ακόμα και αλήθειες να ξεστομίζει, η πρόθεσή του είναι αβέβαιη.
    Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που διαπίστωσες φίλε Pit, είναι το προφανές, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Το ότι ο Καραγεωργίου γράφει με αυτό τον τρόπο, δεν είναι και τόσο τυχαίο, χωρίς να εννοώ ότι αυτός δεν είναι ο φυσικός τρόπος που εκφράζεται. Η διαφορά είναι, ότι στα αρχικά του κείμενα (που εκεί υπάρχει διαφορετικό ύφος, αν και τα έγραψε ο ίδιος) απελευθερώνονται πληροφορίες που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να τις γνωρίζει ένας παρανοϊκός και γραφικός τύπος. Όταν το 1984 για παράδειγμα, που δεν υπήρχε διαδίκτυο, μιλούσε για το EMP (electromagnetic pulse) και την χρήση του ως όπλο, μιλάμε για πληροφορία που την γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη!
      Κάποιοι λοιπόν, χρησιμοποίησαν ένα γραφικό Καραγεωργίου για να περάσουν κάποιες πληροφορίες. Γιατί άραγε να μην διάλεγαν έναν έγκυρο καθηγητή πανεπιστημίου;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  15. 10,28
    Μου ερχεται εμμετος για να σχολιασω, να κρινω,AUTO TO TERAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ....ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.....ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ....Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ......ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝ......ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ...Ο.Ε.Α......ΑΥΦΑΝΤΗΔΕΣ....ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔΕΣ....ΠΑΛΜΟ.....ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ......ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ....ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ( 1922-ΙΜΒΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΕΟΣ-ΚΥΠΡΟΣ 1974-ΙΜΙΑ 1999 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΙΟ ΠΙΣΩ) ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ....ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.....ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1922 ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ;;;ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η Ο.Ε.Α ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1955 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;;

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΓΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.....ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 6 ΓΕΝΟΣ ....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ 6 ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΑΣ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝ Η ΑΠΟΘΕΩΣΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ....ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ....KAI ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ....ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ...ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ...

    ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΘΥΣΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΘΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.....

    THE STAR-LORD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΡΜΟΛΥΚΕ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΝΥΧΙΑ" ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ....ΑΦΟΥ Η Ο.Ε.Α ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ H ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;

      THE STAR-LORD.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Ναι φίλε μου Ερμόλυκε, αναφέρομαι στα κείμενα του 1985, τα οποία όμως αποτελούν συρραφή αποσπασμάτων και από προηγούμενα έτη. Εκείνη την εποχή, τα έγγραφα αυτά κυκλοφορούσαν εμπιστευτικά, χέρι χέρι από τέκτονες, πολιτικούς, επιχειρηματίες και στρατιωτικούς. Κάπως έτσι είχαν φτάσει και στα δικά μου χέρια, εκείνη την εποχή. Το ΕΜΡ ως όπλο εκείνη την εποχή, ήταν όντως μια υπόθεση που την ήξεραν λίγοι. Μετά από πολλά χρόνια, το όπλο ΕΜΡ, εμφανίστηκε σε ταινία του James Bond 007, αν δεν κάνω λάθος.
      Αντιλαμβάνομαι τον διακαή πόθο, για απελευθέρωση των μεγάλων μυστικών και των αληθινών πληροφοριών που κρύβονται μέσα στο κουβάρι των ομάδων Ε, ΟΕΑ, κτλ. και όχι μόνο.
      Μα, όπως αντιλαμβάνεσαι αυτά δεν προσφέρονται συγκεντρωτικά, απλά και δημόσια.
      Η "μυστική" γνώση, παραμένει μυστική και για μένα, κερδίζεται μάλιστα επίπονα και κοπιαστικά.
      Παρ' όλα αυτά, το παρόν ιστολόγιο είναι σε αυτό τον δρόμο. Θέλει να αποτελεί μια προσπάθεια για ανάδειξη και αποκάλυψη πληροφοριών και γνώσεων, μα με τρόπο που να μην εκφυλίζει την αξία τους. Μέσα από τα άρθρα και τους εκτενείς σχολιασμούς, έχουν ήδη εκτεθεί πολλές πληροφορίες που εκμαιεύτηκαν από τον διάλογο. Αυτά υπάρχουν ήδη διαθέσιμα, σε όποιον ψάξει στα αρχεία μας.
      Προσωπικά όμως, εμμένω στην πεποίθησή μου ότι αυτό που έχει πρώτιστη αξία, δεν είναι να ξεκινήσουμε με το "μεταπτυχιακό"(γνώσεις και βιώματα κοσμικής διάστασης), αλλά με το "δημοτικό" (αυτογνωσία-εσωτερική εξελικτική πορεία) ώστε να ανοίξουμε τα κανάλια που απαιτούνται για να υποδεχτούμε την υψηλή γνώση, με την κατάλληλη ασφάλεια. Η γνώση στο "μεταπτυχιακό" επίπεδο, δεν γίνεται μόνο με την διάνοια του νου, αλλά και με εξωαισθητήρια αντίληψη. Διαφορετικά η γνώση είναι ακατάληπτη και εντελώς ...άκυρη!
      Έχουμε λοιπόν, ολόκληρη ζωή μπροστά μας. Ας μην βιαζόμαστε!

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Υ.Γ. Ελπίζω να έγινε κατανοητό το ύφος μου. Ας αφήσουμε τα λόγια μου να προσπεράσουν τις αντιστάσεις της λογικής και του κατώτερου Εγώ μας και να αγγίξουν τις πιο λεπτές χορδές της ανώτερης διαισθητικής μας αντίληψης.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Φίλε μου Ερμόλυκε, σε ευχαριστώ που εκτιμάς τις απόψεις μου και που τις αποδέχεσαι σε μεγάλο ποσοστό. Επειδή όμως η εμβάθυνση και η διεξοδική ανάλυση των κειμένων της ΟΕΑ, θα μας βάλει σε συζητήσεις μεγάλης έκτασης, που στην παρούσα στιγμή δεν είμαι σε θέση να προσφέρω, θα σε παρακαλούσα να ανατρέξεις σε παρελθούσες συζητήσεις του ιστολογίου μας, που έχουν αναλυθεί αρκετά αυτά τα θέματα.
      Ελπίζω την κατανόησή σου, επειδή ο διαθέσιμος χρόνος μου είναι περιορισμένος.
      Σε ότι αφορά τις συρραφές που προανέφερα, δεν φαίνεται να είναι πολύ παλαιότερες του 1985, αλλά προκύπτουν από το γεγονός ότι πρόκειται για ενότητες που γράφτηκαν σε διαφορετικές στιγμές και με διαφορετικό ύφος. Επίσης φαίνεται μια ανακολουθία στο προειδοποιητικό τόνο των μηνυμάτων, που καταδεικνύει διαφορετική ψυχική διάθεση του κειμενογράφου. Υποθέτω ότι του δίδονταν κάποιες πληροφορίες σε δόσεις και κάθε φορά τις απέδιδε με διαφορετικό ύφος, ανάλογο του ψυχικού φορτίου που του προκαλούσε η κάθε πληροφορία. Αυτό λοιπόν, θα πρέπει να συνέβη σε ικανό βάθος χρόνου. Επίσης μέσα εμφανίζονται στοιχεία, προηγούμενης δράσης του και προστριβής του με την Δικαιοσύνη. Συνεπώς, διάφορα κείμενα συνερράφησαν και απεστάλησαν συγκεντρωτικά.
      Η ιδέα σου για φόρουμ συζητήσεων, είναι μερικώς υλοποιημένη μέσα από τα "αναψυκτήρια". Δεν λέω ότι έχουν σχέση με ένα κανονικό φόρουμ, όμως επιτρέπει την ελεύθερη συμμετοχή οποιουδήποτε (ενώ στο φόρουμ πρέπει να είσαι μέλος να δεν κάνω λάθος) και μου επιτρέπει να παρακολουθώ και να ελέγχω ευκολότερα τις συζητήσεις. Βεβαίως έχει το μεγάλο μειονέκτημα, ότι δεν μπορούν να ταξινομηθούν θεματικά οι συζητήσεις, που γίνονται τόσο άναρχα μέσα στο ιστολόγιο.
      Δυστυχώς όμως, δεν είμαι ειδήμων των υπολογιστών και ειδικά των ιστολογίων, οπότε δεδομένων των δυνατοτήτων μου, μπορώ μέχρι εδώ.
      Μετά χαράς όμως να μάθω νέα πράγματα, αν εσύ τα γνωρίζεις.
      Σε ευχαριστώ για την κατανόηση.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  17. H ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ.
    ΛΥΚΙΕ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, θα είμαι ξεκάθαρος:
      Δεν υπάρχει "ομάδα Ε" ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα που να κατέχει υπερόπλα και υπερδυνάμεις, κουβεντιάζει με τους "απ' έξω" (Δία, Απόλλωνα, κτλ) και περιμένει την έλευσή τους για να μας σώσουν (ποιους αλήθεια;).
      Αυτές είναι οι φθηνές παγίδες για να παραμυθιάζουν τους ευκολόπιστους και να τους εφησυχάζουν ώστε να παραμένουν αδρανείς και ...αναμένοντες τους από μηχανής θεούς!
      Τι υπάρχει;
      Υπάρχουν δυνάμεις σε επίπεδο μη αντιληπτό από εμάς, που μάχονται το αντίπαλο δέος. Θα πάρεις μια γεύση αυτών των μαχών, μετά την τελευταία σου πνοή! Αναλόγως της εσωτερικής σου πόλωσης (+ή-) έλκεις και έλκεσαι από τις ανάλογες δυνάμεις.
      Οι πραγματικές μάχες, δεν γίνονται στο επίπεδο των αισθήσεων. Αυτό που βιώνουμε και αντιλαμβανόμαστε, είναι το αποτέλεσμα αυτών των μαχών. Είναι η προβολή τους στον κόσμο των αισθήσεων.
      Αυτοί λοιπόν που συμμετέχουν σε αυτές τις αληθινές ομάδες, είναι αυτοί που κατάφεραν να γίνουν πραγματικοί μαχητές. Οι υπόλοιποι, θα ψάχνουν για οργανώσεις και ομάδες με Μέιζερ και Φέιζερ για να συντρίψουν έναν φανταστικό εχθρό. Ο αληθινός εχθρός, είναι ορατός μόνο στα εκπαιδευμένα μάτια. Και πίστεψέ με, είναι τρομακτικός. Για να τον νικήσεις πρέπει να έχεις αναπτύξει τα δικά σου υπερόπλα. Αν όχι, δεν έχεις καμία ελπίδα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΛΥΚΙΕ.
      ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗς ΄΄ Ε ΄΄
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απολύτως ανώνυμε φίλε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  18. Ας κανω λιγο τον δικηγορο της οεα και της ομαδας ε.
    Γιατι να επεμβουν και να σωσουν την Ελλαδα; Αφου η Ελλαδα σαν κρατος δεν εκφραζει τους Ελληνες του Δια οπως τους εννοουν αυτοι. Τους λενε ελλαδιτες και δεν εχουν αδικο νο,ιζω. Η ομαδα ε λεει οτι οι πραγματικοι Ελληνες ειναι διασπαρτοι στο πλανητη και δεν ειναι αυτοι που ζουν στο ελληνικο κρατος. Οι Ελληνες θα συνεχισουν να υπαρχουν ακομα και αν καταστραφει η Ελλαδα σαν χωρα γιατι υπαρχει στο dna των αληθινων Ελληνων. Αρα γιατι ν επεμβουν; Για να σωσουν τους ελλαδιτες που προδωσαν το Δια και τους εβραιους πολιτικους τους; Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΓΝΩΣH ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ.....ΦΙΛΕ/Η ΑΝΩΝΥΜΕ ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ-ΣΥΓΚΡΙΣΗ-ΔΙΑΚΡΙΣΗ... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ... ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΨΙΘΗΡΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΓΑΝΔΑ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΛΙΑΝΤΙΝΗ... ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ.

    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ. ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ "ΧΑΛΙ" ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.....

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ Κ.Λ.Π. ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ! ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥΣ....ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ...ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ...ΙΔΡΥΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.....ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ.....ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ.!!!

    THE STAR-LORD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρώτα να αφήσω τους χαιρετισμούς του στην παρέα του Καταχθόνιου Δαίμονα και σε εσένα φίλε μου ΛΥΚΙΕ .

    Έφτασε η συζήτηση στην δράση την βοήθεια ή μη της ομάδας ΕΨΙΛΟΝ ή την "Ομάδα Ελλήνων Ελλάνιων Υιών "....

    Κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά αν έως τώρα έχουν δώσει έργο και σε ποιον τομεα και εάν κάποιες εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και σε ποιο επίπεδο .

    Μιλάμε για μια ομάδα με πολυεπίπεδο ρόλο και διαχειριστική ικανότητα , η οποία πάντοτε ήταν στο πλευρό της και μόνο της Ελλαδος .

    Άρα δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσουν να σώσουν ή εάν έχουν σώσει στο παρελθόν με την παρέμβασή της αυτόν τον τόπο .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα φίλε μου Αρμαγεδών.
    Οι κρυφές ομάδες, μπορεί να είναι αποτελεσματικές όσο παραμένουν κρυφές. Όταν αποκαλύπτονται, σημαίνει αποτυχία και διάλυση. Δεν μπορεί να συνεχίσει η δράση μιας μυστικής ομάδας, αν έχει χάσει την στεγανότητα και την ανωνυμία της.
    Συνεπώς αν υπήρχε μια ομάδα με όνομα και έκανε κάποτε κάποια πράγματα, απ' τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, παύει και να υπάρχει.
    Αυτά ισχύουν θεωρητικά για κάθε μυστική οργάνωση, εκτός κι αν έχει επιλέξει να πάψει να είναι μυστική.
    Η υποτιθέμενη Ομάδα Ε ή η Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως, μπορεί να υπήρξαν κάποτε προκειμένου να επιτελέσουν κάποιο έργο. Απ' την στιγμή που προεβλήθησαν, πρέπει να έπαψαν να έχουν δράση. Από 'κει και ύστερα, τον λόγο πήρε η παραφιλολογία και η μυθοπλασία γύρω από την δράση τους, που δεν μπορούν να επαληθευτούν, παρά μόνο από τις μαρτυρίες των ιδίων των μελών τους. Εμφανίζονται πολλοί φιλόδοξοι που αυτοχρίζονται "μέλη" ή "αρχηγοί" αυτών των οργανώσεων. Πάλμος, Φουράκης, Καλογεράκης, κτλ!
    Η δική μου αλήθεια:
    Υπάρχουν κάποιες ομάδες Ελλήνων, που κατά καιρούς έδρασαν για συγκεκριμένο σκοπό
    υπέρ της Ελλάδας, υπέρ των Ελλήνων και υπέρ της Ανθρωπότητας.
    Και τώρα και το παρελθόν και στην αρχαιότητα. Η δράση και η σύνθεσή τους παραμένει μυστική. Μόνο κάποιοι υποψιασμένοι, μπορούν να υποθέσουν την δράση τους από τα αποτελέσματά τους.
    Συνήθως αυτές οι ομάδες έχουν βραχύβια ζωή. Έτσι εξασφαλίζεται η μυστικότητα και η διασφάλιση της δράσης τους.
    Μην φαντάζεστε ανθρώπους της δημόσιας ζωής, αλλά ανθρώπους χαμηλού προφίλ.
    Οι άνθρωποι μπορούν να είναι θετικοί σε τέτοιου είδους έργα, μόνο υπό ειδικές συνθήκες συνείδησης και αυτό για λίγο.
    Κάποια δεδομένη στιγμή, μπορούμε και εμείς να είμαστε έτοιμοι για τέτοια δράση.
    Ας μην φανταζόμαστε λοιπόν, "επαγγελματίες" μέλη μυστικών ομάδων.
    Αν θέλετε λοιπόν, ναι υπάρχει τέτοια ομάδα! Δεν έχει όνομα, ούτε Ε ούτε Ζ ούτε Θ.
    Υπάρχει και η ισχύς της είναι τρομακτική. Είναι όμως πολύ μακρυά από την αντιληπτική μας δύναμη, ο τρόπος που δρα και που λειτουργεί. Η δράση της είναι σε ένα πεδίο, πολύ πιο πραγματικό από αυτό που ενεργούμε εμείς, εδώ. Την αποτελούν άνθρωποι, αλλά όχι και πολύ συνηθισμένοι. Νομίζω πως με αντιληφθήκατε.
    Ο Κώστας έχει ένα δίκιο. Το Ελληνικό στοιχείο, δεν ταυτίζεται οπωσδήποτε με την επικράτεια του κράτους μας. Είναι κάτι πολύ ευρύτερο και διαχρονικότερο. Δεν περιορίζεται από εθνικά σύνορα και εποχές. Η οποιαδήποτε "διάσωση" του Ελληνικού στοιχείου (φωτός), δεν μπορεί να έχει την στενή έννοια του εθνικού μας χώρου. Έχει σαφώς πλανητική διάσταση. Κατά συνέπεια, θα ήταν πολύ κοντόφθαλμο να προσβλέπαμε στην "διάσωση" των Ελλήνων της Ελλάδας και την διαφύλαξη των εθνικών μας συμφερόντων, με την στενή έννοια των όρων.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γεια σας και χαρα σας σε ολες και ολους υγεια ευχομαι
    πρωσοπικη και οικογενιακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου ανωνυμε-η, υγεια κσι σε σενα! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.