Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (23-10-2014)



Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

23 σχόλια:

  1. Τέλεια! Αναμένω τις απόψεις σας περί θεοσοφίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με τις θέσεις της για τον έκπτωτο Εωσφόρο, αλλά και τον Ιησού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βρειτε χρονο, διαβαστε κι αυτο. θα σας αρεσει
    ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ
    Γιατί με το να «χορεύουμε» μαζί τους – ή με το να συνδεόμαστε συναισθηματικά μαζί τους, αγνοώντας την πραγματική φύση της αλληλεπίδρασης μαζί τους – είναι αυτό που μας κρατάει ρουφηγμένους και ανίκανους να επιτύχουμε «Ανύψωση».

    ειναι δυσκολο να αποκοπει κανεις

    http://www.terrapapers.com/?p=14709

    και λιγα ακομη για τους αψυχους ανθρωπους. για να ολοκληρωσουμε το θεμα. ...αν εχετε κουραγιο.
    πώς να προστατευτουμε
    http://www.terrapapers.com/?p=15657

    και φυσικα περιμενουμε το σχολιο του Λυκιου

    ο Ιεραρχης εν τω μεταξυ κοιμαται τον υπνο του δικαιου.
    αναρωτιεμαι ουτε οι αψυχοι ανθρωποι δεν θα καταφερουν να μας κανουν να ακουσουμε ενα: "ποίος με ταράττει;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή μου φίλη, με το θέμα έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν.
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3.html
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/06/citizen-hearing.html
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8460.html
    αλλά και σε πολλές άλλες σελίδες του Καταχθόνιου Δαίμονα.
    (δοκιμάστε με την λέξη "οργανικές πύλες" στη search machine (αναζήτηση) στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας)
    Είμαι σίγουρος ότι ήδη τάραξες τον δίκαιο ύπνο του φίλτατου Ιεράρχη Ταίσια, χα χα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ, αυτη η μνημη μου, Λυκιε....
    απο το Δημοτικο ηξερα οτι δεν θα μπορουσα, εξ αιτιας της, να ανηκω στους Αρχοντες τη Πολιτειας του Πλατωνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπα, εγώ είμαι πολύ χειρότερος! Δεν ξέρω αν θα ήσουν Άρχοντας της Πολιτείας του Πλάτωνα, μα σίγουρα είσαι Αρχόντισσα του Καταχθόνιου Δαίμονα και των καρδιών μας.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και δεν θα απαντησω. τί να πω, αλλωστε;
      θα απολαυσω την συγκινηση. ολη δικη μου.

      Διαγραφή
  7. ΔΙΑ ΣΕ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΕΓΕΙΡΟΜΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥ, ΙΝΑ ΑΠΟΚΡΙΘΩ ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΚΟΝ ΣΟΥ ΚΕΛΕΥΣΜΑ! ΑΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΚΛΗΡΟΙ ΠΕΝΗΤΕΣ ΕΚ ΨΗΓΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣ ΕΣΤΙ, ΕΛΛΗΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΩ ΑΙΜΑ. ΚΡΟΝΙΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΜΦΟΤΑΙΡΙΖΟΥΣΑΙ ΨΥΧΑΙ, ΕΙΣ ΑΤΡΑΠΟΣ ΙΣΤΑΤΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ. ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ...
    Η ΦΙΛΩΤΙΣ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΑΙΣΙΑΝ!
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια μεταφραση παρακαλω!!! Κωστας

      Διαγραφή
    2. Χωρίς να θέλω να προτρέξω του Ιεράρχη, αλλά επειδή ξέρω ότι ποτέ δεν μεταφράζει αυτά που μας λέει, θα αποπειραθώ να στο "μεταφράσω"εγώ φίλε Κώστα:
      "Για εσένα αρχόντισσα σηκώνομαι από την μόνιμη ξεκούρασή μου, για να ανταποκριθώ στο δικό σου κάλεσμα. Αυτοί που δεν έχουν ψυχή και αυτοί που δεν κληρονόμησαν ή δεν κληρονομούν τίποτα (εδώ μάλλον εννοεί ότι δεν έχουν ηθική παράδοση), ζητούν ψήγματα (ίχνη) ανθρώπου (μάλλον δηλαδή ανθρωπιάς). Ένας είναι ο Άνθρωπος, αυτός που είναι Έλληνας στην ψυχή και το αίμα (μάλλον το DNA).Οι Κρόνιες και οι αμφιταλαντευόμενες ψυχές (μάλλον αυτές που είναι χαμένες-παρασυρμένες-πλανημένες), ένας δρόμος στέκεται ψηλά και φωτίζει. Είναι το ονομαζόμενο Ελληνικό Φως. Η φιλία (ή η αγάπη) μου στην Ταίσια!"
      Φίλε Ιεράρχη, ελπίζω να απέδωσα σωστά τα λόγια σου, τα οποία με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Η σπάνια μεν, καίρια δε παρουσία σου στον Καταχθόνιο Δαίμονα, όχι μόνο ομορφαίνει τον χώρο μας, αλλά και τον τιμά ιδιαίτερα.
      Σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου, αν και βλέπω ότι αυτή εμφανίζεται μόνο από τα κελεύσματα της πανθομολογούμενα ξεχωριστής και αγαπητής Ταίσια...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Δεν σε εταραξα επι ματαιω, αγαπητοτατε μου Ιεραρχη. ειχα αναγκη ενα σχολιο σου για την εξισορροπηση της ψυχικης μου υγειας. αλλα και της σωματικης ως αλληλένδετα.
    τοση δυναμη εχει ο χρυσοποίκιλτος λογος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άχ καλέ μου ΙΕΡΑΡΧΗ αυτός ο Λόγος σου....Ο ΛΟΓΟΣ μέρος εκφράσεως της Ψυχής ,λόγω φύσεως διαθέτει είδος ΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ....ΔΥΝΑΜΕΩΣ που με την σειρά της συγκαταλλέγεται σε μια απο τις 4 Συμπαντικές Δυνάμεις...έτσι η θεολογική έκφραση "ΕΝ ΑΡΧΗ Ο ΛΟΓΟΣ" για έναν Φυσικό μεταβάλλεται σε "ΕΝ ΑΡΧΗ Η ΒΑΡΥΤΙΚΗ"....και βέβαια ένας Φυσικός γνωρίζει ότι Βαρυτική ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΝΗ την ύλη ,αλλάζοντας τις γειτονιές των μορίων ...δηλαδή την ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ :-))

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΟΓΙΟΤΑΤΕ ΛΥΚΙΕ ΕΞΕΙΡΩ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΟΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑΝ ΤΩΝ ΥΦ ΕΜΟΥ ΡΗΘΕΝΤΩΝ. ΦΙΛΤΑΤΗ ΤΑΙΣΙΑ , ΘΕΡΑΠΩΝ ΛΟΓΟΣ ΟΥΚ Ο ΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΙ. ΑΓΝΗ Κ' ΑΓΑΘΗ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΟΥΚ ΤΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΜΟΥ ΧΡΗ.
    ΦΙΛΤΑΤΗ ΓΛΑΥΚΗ, ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΟΣ ΘΕΛΞΗ Ή ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΛΞΗ ΕΙ;
    ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΔΗΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΝ ΦΥΣΙΝ. ΧΑΙΡΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗΝ ΗΜΩΝ ΕΙΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΝ. ΟΥΚ ΕΚ ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ!
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σεβασμιώτατε ΙΕΡΑΡΧΗ μας ...έχεις απόλυτο δίκιο τίποτε ΔΕΝ είναι τυχαίο,όλα για κάποιο ΛΟΓΟ η αιτία γίνονται...ο ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ και η Ψυχή ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ....ο Λόγος ΔΟΝΕΙ άρα δημιουργεί ,επειδή το φωτόνιο κινείται κυματοειδώς ΦΩΤΟΝΙΟΝ=ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΩΣ=1850
    Η Ψυχή δονείται αρμονικά και συντονίζεται με τους κραδασμούς η παλμοδονείται (Παλλάς ένα απο τα πολλά ονόματα της Αθηνούλας) μαζί με άλλες στην ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ με τον Δημιουργό της ....ΔΕΝ παράγουμε όλοι της ίδιες συχότητες.....άλλοι παράγουν "χαμηλές" συχνότητες και άλλοι "υψηλές" συχνότητες...βέβαια υπάρχει και μια τρίτη ομάδα που μπορεί να παράγει και τα δύο μήκη συχνοτήτων,είτε εναλλάξ είτε και ταυτόχρονα.

    Ο μετασχηματισμός από την βαρυτική δύναμη σε ενέργεια, από την ενέργεια σε συχνότητα, από συχνότητα σε φως, και από φως σε ήχω...σηματοδοτεί την ΖΩΗ ...."ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ΄ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς. (Ἰωάνν. κεφ. η΄ στίχ. 12).

    ΕΓΩ ΕΙΜΙ ὁ ἄρτος ὁ ζῶν ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβάς......Ο Άρτος της Ζωής είναι ΑΡΤΙΟΣ διότι είναι Άναρχος και ΤΕΛΕΙΟΣ ...ο υλικός Άρτος είναι άρτιος όταν έχει το σχήμα του ΚΥΚΛΟΥ διότι ο Κύκλος είναι το μόνο σχήμα που ΔΕΝ έχει ΑΡΧΗ και ΤΕΛΟΣ και ως εκ τούτου είναι Άναρχος ...ο Κύκλος με το σημείο του κέντρου (Θ) συμβολίζει το Θείον εξ ου και το γράμμα θήτα το αρχικό της λέξεως Θεός.
    ο Λόγος λοιπόν είναι ότι καλύτερο βγαίνει απο τον Κύκλο ,που στην συνέχεια θα ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ σε ύλη,σε έργα ..ο Κύκλος είναι σύμβολο του Θεικού Κόσμου (της Ιδέας,της Τελειότητας)....και οι 3 ΔΥΝΑΜΕΙΣ του Θείου ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ τους Κόσμους .Το ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ των 3 Δυνάμεων του Θείου διεισδύει σε ΟΛΗ την Κοσμική κλίμακα μαζί με τις διαχωρισμένες δυνάμεις.

    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και το Ενεργειακό Πλέγμα η Κοσμικό Δίκτυο η Συμπαντική Συνείδηση είναι προσβάσιμη για όποιον αναζητά τον δρόμο.

    Την καλημέρα μου καλέ μου ΙΕΡΑΡΧΗ με Σεβασμό

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.youtube.com/watch?v=ykmxcn0qV3Y

    I am the thunder
    That starts the rain
    I see the heavens
    Open the gates
    I am the lightning
    That lights up the sky
    I have the answer
    The secret is mine

    I am fire at night
    I am the cold of the night
    The valley's echo is mine
    My legend lives on through time

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα τα λογια θα μπορουσαν να ηταν και του Εωσφορου οσο και του Θεου.

      Διαγραφή
    2. Φίλη ανώνυμη....σε αφήνω να βρείς μόνη σου το ΤΙ ΕΙΜΑΙ.

      Γλαύκη.

      Διαγραφή
    3. ναι βρε γλαυκουλα. εγω παντως το ελυσα το αινιγμα για το ΤΙ ΕΙΣΑΙ. και ειμαι σιγουρος οτι δεν σε χαλασε καθολου..... ;-)

      Διαγραφή
  13. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε "ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΣΣΑ" .....Η χώρα των Ελλήνων πήρε το όνομα από τον Έλληνα... και όχι ο Έλληνας, από την χώρα! Κάτι που κακός συμβαίνει επί των ημερών μας. Ο Έλληνας προϋπήρχε της χώρας, που τότε ονομαζόταν Πελασγία! Και αυτό γιατί ΕΜΕΙΣ κουβαλάμε την πατρίδα ΜΕΣΑ ΜΑΣ......άρα ναι ΔΕΝ μπορούν ούτε να μας καταλάβουν ούτε να μας εξουθενώσουν ..... ναι είμαστε ΠΝΕΥΜΑ ....

      Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω.
      Τ'ανεσπερο είμαι Πνευμα της Φυλής.
      Καιρούς και χρόνους μ' ελεγες χαμένο.
      Με γυρεψες; -Στα στήθη σου με κλεις! -ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ

      Γλαύκη.

      Διαγραφή
  14. Δεν ειμαι βεβαια ο Ιωαννης Πασσας αυτος ηταν ενας σπουδαιος Ελληνας και συγγραφεας της εγκυκλοπαιδειας του Ηλιου. Μπορει να ηταν και μελος των Ε και της ομαδας Κατρακη.
    Δεν ειμαι ουτε και γυναικα ειμαι αντρας Γλαυκη. Εγω δεν μιλησα για το τι εισαι εσυ αλλα για ποιος μπορει να λεει τα λογια του τραγουδιου που εβαλες. Εσυ παντως δεν τα λες εκτος και αν εγραψες εσυ τους στιχους του τραγουδιου. Αλλα η απαντηση σου ειναι σαν να λεει οτι ΕΙΣΑΙ η ο Θεος η ο Εωσφορος. Δε νομιζω οτι εισαι το ενα η το αλλο μα εισαι μια Ελληνιδα με πολλες γνωσεις και διαβαζω παντα τα σχολια σου. Μου αρεσεις. Παμε.........!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ξέρω ότι δεν είσαι ο μακαρίτης και αείμνηστος Ιωάννης Πασσάς για αυτό και έβαλα το όνομα μέσα σε εισαγωγικά.....ξέρω περίπου ποιός ήταν και κυρίως την ΑΞΙΑ της εγκυκλοπαιδειας του ΗΛΙΟΥ ...αν σου είναι εύκολο διάλεξε ένα ψευδώνυμο για να γίνεται πιο εύκολη η συζήτηση μεταξύ μας.....
    Αυτό ελπίζω να το βρείς της αρεσκείας σου :https://www.youtube.com/watch?v=O1PyWoS4i24

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ________________◕❤◕_Hello ~~~~~~~ ◕❤◕_______________
    Ξεκινάει το μουσικό μας ταξίδι . Επιβιβαστείτε
    στο Πλοίο της Μελωδίας η σε όποιο άλλο μέσο γουστάρετε και απολαύστε υπέροχους ήχους και μουσικές. Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα με τραγούδια αγάπης., ξένα και ελληνικά κομμάτια αγαπημένα , από τις λίστες μου στο you tube και φυσικά περιμένω και την δική σας συμμετοχή. !!!! Ελπίζω να ευχαριστηθείτε και να περάσετε υπέροχα την ώρα σας !!!!
    _Αφήστε εδώ τις αφιερώσεις σας και τα πιο αγαπημένα σας κομμάτια !!!!!!! _

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.