Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Καλό Καλοκαίρι!


Εύχομαι σε όλες και όλους τους φίλους του Καταχθόνιου Δαίμονα,
 να έχουν καλές και ξεκούραστες διακοπές.
Εκτός απροόπτου, θα επανέλθουμε τον Σεπτέμβριο.
ΛΥΚΙΟΣ.

46 σχόλια:

  1. Χα χαχα, ο Λυκιος με τα λυκακια του σε διακοπες!!!!!! Καλες διακοπες φιλε Λυκιε!!!! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, Κώστα. Μου άρεσε η φωτό, αλλά δεν έκανα τον συνειρμό! Μας τον πήραν τα λυκάκια. Και τί πολλά που είναι!!!
    Ελάτε να παίξουμε μόνοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μεταφέρουμε εδώ το ερώτημα του Στοχαστή, που εκκρεμεί και ας κάνει ο καθένας μας ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς, μέσα του κατ' αρχήν, με ό,τι υλικό έχει επικρατήσει απ´ όλα όσα ακούσαμε και διαβάσαμε ως τώρα στην ζωή μας. Και μάλιστα χωρίς τον φόβο των Ιουδαίων !!!
    Όχι, Λύκιε, δεν υπονοώ εσένα.... Με την ευρύτερη έννοια.


    1. Γιατι το πνευμα μπαινει στη διαδικασια καθοδου και αυτοεγκλωβισμου του, οπου και γινεται αντικειμενο ενεργειακης εκμεταλλευσης;
    2. Εαν η διαδικασια καθοδου περιλαμβανει την ενδυση σωματων, τοτε η αντιστροφη πορεια πώς γινεται και γιατι δεν φαινεται να συμβαινει, σχεδον κανεις που φευγει, δεν επιστρεφει;
    Στοχαστης

    Το δεύτερο σκέλος της ερώτησης χρειάζεται επιδιόρθωση, γιατί δεν είναι σαφές.

    Ν' αρχίσουμε να μιλάμε μόνοι μας δηλαδή;;;
    Why not?
    Αν δεν παραμιλήσουμε τον Αύγουστο, τότε πότε;....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα δροσερό φιλοσοφικό παιχνίδισμα του νου ανασύρω από την Google+, γιατί μου άρεσε πολύ και γιατί ...όταν λείπει ο Λύκος, τα λυκόπουλα αποκλείνουν σε ανεξερεύνητα μονοπάτια, πάντα μετά φόβου Θεού και Πίστεως...

    Πηγή έμπνευσης, απ´ ότι καταλαβαίνω, αποτέλεσε μία εικόνα, που αφού δεν τη έχετε δει, θα αναγκαστώ να σας την περιγράψω.
    Ας φανταστούμε τον πλανήτη μας, μικρό,στο κέντρο, και γύρω του ένα τεράστιο πλέγμα, το γνωστό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα. Ή μορφογενετικό πεδίο;;; να τον περιβάλλει, και στους πόλους να εισχωρεί, σχηματίζοντας εξωτερικά δύο τεράστιες χοάνες που διαχέουν ενέργεια; όπως ακριβώς στα ενεργειακά μας κέντρα (Τσάκρας).
    Και τώρα απολαύστε τον συλλογισμό:



    " Αυτόν τον ρόλο παίζουν οι ενεργειακές χοάνες; Να μας δίνουν πληροφορίες στο μυαλό μας; Είτε ως φώτιση, είτε ως αρνητικές σκέψεις
    Είτε ως πρόγραμμα για τον κόσμο μέσα στον οποίο κινούμαστε!!

    Και όλα αυτά μαζί!! Και σε συνδιασμό ότι δεν μπορούμε να φύγουμε από την Γη, ή έξω από το ηλιακό σύστημα, ή ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το νοήμων παιχνίδι σύστημα, και μπορεί να έχει ολόκληρο το σύμπαν μέσα. Ολόκληρη την Δημιουργία.

    Και αν το πάω παραπέρα ,,βλέπω δύο παίκτες τον ΟΝΤΑ και τον ΜΗ ΟΝΤΑ, και εμείς τα πιόνια!!@!!Τοπαιχνίδι!!

    Ένα νοητικό παιχνίδι πως να το πω, με νοήμονα πιόνια,(ΆΝΘΡΩΠΟΙ) τα οποία επιλέγουν μόνα τους ποιες πληροφορίες θα δεχτούν!!

    Αν καταφέρουν τα πιόνια να ελευθερωθούν, θα πάνε στο αμέσως επόμενο νοητικό παιχνίδι ανώτερων δυνατοτήτων από το προηγούμενο!! ..ΤΙΣ ΛΕΓΌΜΕΝΕΣ ΑΝΏΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ - ΕΠΊΠΕΔΑ

    Και όλο αυτό είναι για εμάς η Δημιουργία !! Στην ουσία είμαστε το αντίγραφο ενός άλλου, διότι ο Θεός για να δώσει μορφή στην Δημιουργία, είχε ..ΠΡΟΤΥΠΟ !!

    Και με τον ίδιο τρόπο σκέψης μπορεί ο εκπεσών Αρχάγγελος να δημιούργησε ένα μικρό αντίγραφο του κόσμου της Δημιουργίας και να μας έκλεισε μέσα!!
    Με τους δικούς του όρους!!
    Με τον ίδιο τρόπο σκέψης οι χοάνες βρίσκονται και στο σύμπαν!!
    Έχουμε Όλη την Δημιουργία σε ένα σφαιρικό σύμπαν με επτά διαστάσεις, είναι μέσα όλα τα πιόνια, δηλαδή όσα δημιούργησε ο Θεός, και παίρνουν πληροφορίες και δεδομένα από το εξώτερο χώρο της Δημιουργίας μέσω της χοάνης! Υπάρχει και άλλη Δημιουργία, αφού σαν δικό της πρότυπο έγινε και η δική μας!!
    Βρισκόμαστε σε ένα υπερνοήμον σύστημα - νοητικό παιχνίδι.
    Εμείς είμαστε τα πιόνια, και έχουμε την δυνατότητα της εξέλιξης!!!! Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να φτάσουμε στα ανώτερα επίπεδα!! Και ποιος ξέρει...ίσως μεταφερθούμε και στο Πρότυπο Σύμπαν!!..Και ίσως κατανοήσουμε τον Δημιουργό μας!!
    Και ποιος μπορεί να είναι ο Δημιουργός μας; Λέτε να είναι ένας Άνθρωπος σαν εμάς αφού γίναμε κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν;;;
    Και αν το πάμε παραπέρα μήπως είμαστε ο ίδιος ο Δημιουργός μέσα στο παιχνίδι με έναν αντίστοιχο αντίθετο παίκτη, τον ΜΗ ΟΝΤΑ, που θέλει να μας καταστρέψει ή να μας έχει φυλακισμένους για πάντα εδώ; Και αν το πάμε ακόμη παραπέρα μήπως ζω μόνος μου και όλοι εσείς είσαστε στο δικό σας matrix παιχνίδι; ..και όλοι μαζί σε ένα κοινό σύνολο; δηλαδή εφόσον είμαστε μονάδες αλλά και ΟΛΟΝ γινόμαστε στο τέλος ΕΝΑ δηλαδή ο ίδιος ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ!!!! ..
    Μιά Κύρια μεγάλη χοάνη, όπως και στην πιο μικρή δημιουργία ενός πλανήτη όπως ο δικός μας, με τον ίδιο τρόπο υπάρχει και στην όλη Δημιουργία. Μια κεντρική χοάνη που μας βγάζει έξω από την Δημιουργία. Και όπως η μικρή χοάνη ενώνεται με άλλες και με μια κεντρική, έτσι και η κεντρική χοάνη μας βγάζει έξω από την Δημιουργία και ενώνεται με την Πρότυπη!! Και από εκεί με τον ίδιο τρόπο ενώνεται με τον ...ΧΡΗΣΤΗ!!...Όπου Xρήστης..Χριστός!.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε πιόνια και παίκτες!!!....;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα αγαπητή Ταισία...κατά πρώτον στην φωτογραφία δεν είναι λυκάκια..αλλά σκυλάκια ράτσας Χάσκυ...άλλα τα μάτια του Κύνα και άλλα του Λύκου....και κατά δεύτερον οι διαστάσεις δεν είναι εφτά αλλά εννέα.....οι τριάδες που λέγαμε σε άλλο θέμα...3Χ3=9...εννέα ΩΠΕΣ ο Άνθρωπος έχει στο σώμα του...το ίδιο και στο Σύμπαν σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή "Όπως πάνω έτσι και κάτω"...

    Αυτό το Σύμπαν που βλέπουμε είναι εικονικό ..τεχνικό Σύμπαν που δημιουργήθηκε απο κάποιους ..μέσα σε αυτό το Σύμπαν εγκλώβισαν χιλιάδες πλανήτες και εκατομμύρια ανθρώπους....μέσα σε αυτό το ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ζούμε και εμείς.Όπως φυσικά θα αντιλαμβάνεστε τίποτα μα τίποτα που ζούμε ΔΕΝ είναι αληθινό....ούτε ο Ήλιος ούτε η Σελήνη...ούτε το Σύμπαν όπως το βλέπουμε.Αυτή η εικονική πραγματικότητα έχει δημιουργηθεί με μια ΥΠΕΡ-τεχνολογία που είναι αδ΄θνατον να την συλλάβει ανθρώπινος νούς.

    Τώρα θα μου πείς πως εμείς είναι δυνατόν να ΥΠ-ΑΡΧΟΥΜΕ ....δεν είναι όλοι αντίγραφα η ολογράμματα..υπάρχουν και οι πραγματικοί αληθινοί Άνθρωποι ...που καταφέρανε να "σπάσουνε" τους κώδικες του συστήματος......τώρα θα μου πεις ότι αυτό είναι εξωπραγματικό.....πολλές φορές μέσα στην κίβδηλη γνώση που μας δίνουν θα πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε ποιά είναι η αλήθεια.

    Στόν κόσμο που ζούμε πολλές γνώσεις έχουν παραμορφωθεί απο ψεύτικα στοιχεία ....αλλά αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι ο Ηράκλειτος καθώς και όλοι οι διαδοχοί του υποστήριζαν ότι η Γνώση ΕΙΣΧΩΡΕΙ στον κάθε Ανθρωπο απο την ΠΥΛΗ των αισθήσεων....στο σώμα του Ανθρώπου που βρίσκεται σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ εισχωρεί ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ απο τις "ανοιγμένες αισθήσεις"...και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο άνθρωπος γνωρίζει.

    Οι προγονοί μας συστηματοποίησαν την Γνώση αυτή σε φιλοσοφική θεωρία...που ξεκινά με τον Δημόκριτο ο οποίος ονομάζει την αισθητηριακή αντίληψη ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ενώ ο θείος Πλάτωνας την αποκαλεί ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ Γλαύκη, γλυκειά μου, πού νά 'βρισκε ο Λύκιος τέτοια υπέροχη φωτογραφία με λυκάκια; Έβαλε αυτήν συμβολικά! Στην πραγματικότητα εμείς το είδαμε συμβολικά... Πάντως ό,τι και να πεις, δεν μας χαλάς το γέλιο με τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού λοιπόν η Γνώση εισχωρεί στον άνθρωπο από την ΠΥΛΗ των αισθήσεων, τότε πώς θα συνδυάσουμε αυτήν την πληροφορία με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρας) απ' όπου εισρέει η συμπαντική ενέργεια, και που δεν συμπίπτουν με τις 7 από τις 9 ωπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα φιλες μου. Η φωτογραφια οντως δειχνει σκυλακια χασκυ που μοιαζουν ομως μς λυκους, αλλα πιστευω οτι οντως ο Λυκιος δεν την εβαλε τυχαια και σιγουρα θα ηθελε να συμβολισει τον λυκο- Λυκιο με τα λυκακια του, δλδ τη παρεα τοου που ειμαστε εμεις! Ε, και ολοι εμεις ειμαστε διακοπες!!!! Φιλη Γλαυκη αν δεν σου κανει κοπο θα μπορουσες να μας εξηγησεις μια προς μια τις 9 διαστασεις; Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την καλημέρα μου σε όλους...αγαπητή Ταίσια δεν ήθελα με κανέναν τρόπο να σας χαλάσω το γέλιο,άλλωστε το γέλιο είναι υγεία....απλά έκανα μια επισήμανση.Τώρα σε αυτί που ερωτά η φίλος Κώστας σχετικά με τις εννέα διαστάσεις..είπαμε 3χ3=9 9χ3=27..η Ελληνίδα Φωνή έχει 27 γράμματα δηλαδή ...ΓχΓ=Θ ΘχΓ=Κζ

    Ο "Ουρανός" μας είναι φωτογραφική σμίκρυσνη του "Σύμπαντος μας" τότε και αυτό θα πρέπει να έχει 27 Κζ Ουρανούς οι οποίοι ορίζονται και προσδιορίζονται απο τα είκοσι επτά 27 γράμματα της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΦΩΝΗΣ η γλώσσας.Άρα βλέπουμε ότι οι αριθμοί 3 7 9 και 27 έχουν συμπαντογονική...κοσμογονική..... ανθρωποβιολογική ....και ανθρωποαισθητικοπνευματική σημασία και ΟΥΣΙΑ. Και για να μπορέσουμε να να εννοήσουμε όλα αυτά απαιτούνται πολλές και εκτεταμένες πολυδιάστατες μαθηματικές,γεωμετρικές,μουσικές(ηχοδονητικές) βιολογικές,και φυσικές φιλοσοφικές επισυμάνσεις ..οι οποίες με την σειρά τους χρειάζονται εκατοντάδες σελίδες για να γραφτούν.

    Πολύ συνοπτικά και περιληπτικά θα πω ότι όλες οι μετρήσεις απο τους αστροφυσικούς του Πλανήτη μας σχετικά με τις αποστάσεις μεταξύ του "Ήλιου μας" του Πλανήτη μας και της Σελήνης...έγιναν με βάση την ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ 3(Γ) =την προωθητική άμμωμη δημιουργική ζωηφόρα και ζωηδώτρα ΤΡΙΑΔΑ η κατά τους Χριαστιανούς "Αγία Τριάδα"...βέβαια όλα είναι τριάδες..και εδώ θα πάω στην Αρχή...στην Πρώτη Τριάδα....τι υπήρχε πρίν απο την Μεγάλη Έκρηξη;;;Οι επιστήμονες μας λένε ότι δεν υπήρχε τίποτα...αλλά....

    Σύμφωνα όμως με τους Πανάρχαιους Έλληνες πρίν την Μεγάλη Έκρηξη υπήρχε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ και ΤΡΙΦΥΕΣ ΑΥΤΟΓΟΝΟ ΑΥΤΟΓΕΝΝΗΤΟ και ΑΥΤΟΧΘΕΝ ΩΝ.
    Δηλαδή Αυτογενές=Αυτοδημιούργητο...Τρισυπόστατο Ομοούσιο ΩΝ ,το οποίο είχε και έχει ΤΡΕΙΣ ομοούσιες και αδιαίρετες φύσεις ...αυτές σύμφωνα με την επιστήμη είναι ο ΧΩΡΟΣ (το κενό) η ΕΝΕΡΓΕΙΑ(το σωματίδιο της ύλης) και ο ΧΡΟΝΟΣ .

    ΕΙΝΑΙ τρισυπόσαττο ,Ομοούσιο και τρισφυές ΩΝ ...και αυτό γιατί ενώ ο πρώτος (ο χώρος) υπήρχε (ήταν και είναι ο ΥΠΑΡΧ-ΩΝ=Ο ΠΑΤΗΡ) δηλ άδομος,άχωρος,άχρονος,ανύπαρκτος-υπαρκτός,ακίνητος-κινούμενος.....επι αυτού εστιαζόταν το ΔΕΥΤΕΡΟ (το σωματίδιο της ύλης) δηλαδή ο ΥΙΟΣ απο τον οποίο εξεπορεύθη=εγεννήθη η ενέργεια η οποία διέπει κάθε χωροχρονική διάσταση=Οντότητα δηλ το ακίνητον κινούμενο ΠΝΕΥΜΑ η κατά τους Χριστιανούς "Άγιο Πνεύμα".

    Κατά τους Πανάρχαιους όμως Έλληνες Αστρονόμους και Κοσμολόγους το τρισυπόστατο και τρισφυές αυτό ΩΝ το οποίο δεν συμβολίζει αλλά και δηλώνει και προσδιορίζει τις ΤΡΕΙΣ ενιαίες και αδιαίρετες φύσεις και υποστάσεις δηλαδή την ΓΗ =(την Θυγατέρα της Γαίας,η κατά τους Ορφικούς την Σεβαστή Ρέα θυγατέρα του Πρωτογόνου με τις πολλές μορφές) τον Χώρο(=Ουρανό) και τον Έρωτα(=την ενέργεια που ελκύει και την κίνηση της και την αει διαχυσή της ροή της ........ο τελευταίος δε ο Έρωτας δεν συμβολίζει μόνο αλλά εκφράζει και ενεργοποιεί ,κινητοποιεί τον Θυμόν αυτού του Όντος δηλ την εκ του ΑΙθέρος εκπορεύομενη Συμπαντική Ψυχή .....Αυτήν την ΤΡΙΑΔΙΚΗ και ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ Οντότητα οι Χριστιανοί την αποκαλούν "Πατήρ-Υιός και Αγιο Πνεύμα.

    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Σύμπαν διέπεται και στηρίζεται σε 27 (Κζ) διαστάσεις.....ο Κόσμος (ο Ουρανός) σε εννέα(Θ) το δε πλανητικό μας σύστημα και κατά συνέπεια και ο πλανήτης μας μαζί με όλο το φυτικό και ζωικό βασίλειο στηρίζεται επι των τριών διαστάσεων (Γ )

    Κατά την περίοδο του "χρυσού αιώνα του Περικλη" έγινε η αφαίρεση 3 γραμμάτων απο την Ελληνίδα Φωνή...το ένα απο αυτά ήταν το Το σαμπί (Ϡ ϡ=Κζ-27 το οποίο κατά τον Πρόκλο ..."επί πάν και μέχρι των εσχάτων ..τον κόσμον αρμονία πληροί."...ένα παράδειγμα ο κύκλος του ήλιου είναι 27 φορές μεγαλύτερος απο τον κύκλο της Γής ...η διάμετρος της Γής είναι 27 φορές μεγαύτερη απο εκείνης της Σελήνης......τα χιλόμετρα της σύραγγας του επιταχυντή μορίων(φωτονίων νετρονίων,πρωτονίων) του CERN είναι 27 !!!

    Ας μας εξηγήσουν οι επιστήμονες γιατί και πως ο Γαλαξίας Αdell 1835 IR 1916 είναι 27 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά ;;;Όταν αφαίρεσαν το γράμμα σαμπί (Ϡ ϡ απο την Ελληνίδα Φωνή στην ουσία αφαίρεσαν τον αριθμό 27 Κζ=27 Ο οποίος αριθμός συγκροτείται απο ΤΡΕΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ(του Θεού των θεών)..το οποίο προσδιορίζεται και συμβολίζεται απο ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ της Τρισυπόστατης και Τριδιάστατης Ουσίας του.

    Στο πόσο σημαντικοί είναι οι αριθμοί ΤΡΙΑ ,ΕΝΝΕΑ, και ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ ...μας το λέει ο Πλούταρχος στο έργω του "Περί της εν Τιμαίο Ψυχογονίας"...."Τούτο δε προκύπτει ,εάν στην θέση του Πυρός τοποθετηθή η Μονάδα...στην θέση της Αντιχθόνας το ΤΡΙΑ εις την θέση της Γής το ΕΝΝΕΑ ,εις την θέσην της Σελήνης το ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ ,εις την θέσην του Ερμού το ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΝΑ ,εις την θέσην του Φωσφόρου(Αφροδίτης) το 243 και εις την θέσην του Ήλιου το 729 το οποίο είναι ταυτόχρονα και τετράγωνος και κύβος (για αυτό και οι Πυθαγόριοι τον ήλιο τον έλεγαν και τετράγωνο και κύβο).

    Αντιχθόνα 3,Γη 9 (3Χ3=9)
    Σελήνη 27 (9χ3=9)
    Ερμής 81 (27χ3=81)
    Αφροδίτη 240+3=243 (81χ3=243)
    Ήλιος 729 (243χ3=729)

    Βλέπουμε ότι όλα είναι ΤΡΙΑΔΕΣ....Ο αριθμός ΤΡΙΑ δηλώνει "πολλά" και "όλα" η ΔΥΝΑΜΗ των ΙΔΕΏΝ ΕΞΑΊΡΕΤΑΙ ΕΙς ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ 9 εννεα ο οποίος είναι ίσος με το ΤΡΙΑ υψωμένο στο τετράγωνο.....δηλαδή το ΤΡΙΑ όταν ανάγεται ΤΡΕΙΣ φορές τον ευατόν του μεταβάλλεται η μεταλάσεται στο ΕΝΝΝΕΑ και το εννέα συμβολίζεται με το γράμμα ΘΗΤΑ το αρχικό του ονόματος Θεός, το οποίο κατά των Αναξίμανδρο "δηλώνει πολλά και όλα"

    Η μίμηση με τις συλλαβές και τα γράμματα τυγχάνει να είναι μίμηση της ουσίας του όντος....μας το λέει π ΠΛάτωνας στον Κρατύλο....συμπέρασμα οι Διαστάσεις=Κύκλοι,σφαίρες Επίπεδα ,Κλίμακες,Χορδες η Υπερχορδές του Σύμπαντος ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ 27...του Κόσμου (Ουρανού) ΕΝΝΕΑ 9....και όλες αυτές υπάρχουν "διπλωμένες" η μια μέσα στην άλλη ....ΤΡΕΙΣ αντιλαμβανόμαστε τώρα και άλλες ΕΞΙ =ΕΝΝΕΑ....υπάρχουν πολλά σημεία μέσα στην Ιλιάδα που μας δείχνουν το τι συμβαίνει..απλά τώρα δεν γίνεται να καθήσω να τα γράψω όλα.

    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και μια και οι περισσότεροι είναι σε διακοπές νομίζω ότι μια μουσική (ηχοδόνηση) είναι ότι πρέπει για σήμερα.....https://www.youtube.com/watch?v=4wvUBf3msJ8
    Ελπίζω Ταίσια να σου αρέσει δεν είναι Χέβυ Μέταλ.

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.youtube.com/watch?v=LotGytOsgzg

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου άρεσε η μουσική που μας πρότεινες, Γλαύκη. Και το χέβυ μέταλ μου είχε αρέσει.

    Ένα τραγούδι κι από μένα, που από χτες με έχει τρελλάνει. Ή πιό κόσμια , λατρεύω τις ηχοδονήσεις που μου προκαλεί, όπως θα έλεγε η Γλαύκη...

    http://youtu.be/MmJPxuh7Hmg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακούστε σε τί κλήθηκα να απαντήσω σήμερα:

    "Οταν μιλας για εικονικο συμπαν τι εννοεις; Γιατι για να ειναι κατι εικονικο θα πρεπει να το συγκρινεις με το πραγματικο.Ποιο ειναι το πραγματικο συμπαν για σενα, με το οποιο συγκρινεις το υπαρχον ωστε να το θεωρεις εικονικο;"

    HELP!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλη μου Γλαυκη σ ευχαριστω που ανταποκρινεσαι στις ερωησεις μου αλλα ορισμενα που γραφεις δεν ισχυουν,πχ. η διαμετρος της Γης ειναι 4φορες μεγαλυτερη της Σεληνης και οχι 27 που γραφεις, ο αριθμος ϡ=Κζ-27 που μες μπορει να καταργηθηκε ως γραμμα αλλα δεν καταργηθηκε και ο αριθμος 27 ουτε στους αρχαιους ουτε στους νεους χρονους. Επειτα πως ειναι δυνατον πριν τη δημιουργια (μεγαλη εκρηξη) να προυπηρχε ο χρονος , οχωρος και η ενεργεια αφου οπως ξερουμε αυτα ανηκουν στο υλικο κοσμο και τον οριζουν. Και βεβαια ο υλικος κοσμος δεν εχει 3 αλλα εχει 4διαστασεις ως γνωστον (μηκος-πλατος-υψος-χρονος).
    Πολλα απ αυτα που γραφεις δεν μπορω να τα κατανοησω ομολογω.
    Παντως το ερωτημα μου δεν ηταν τοσο για τον αριθμο των διαστασεων αλλα περισσοτερο για το ποιες ειναι αυτες και τι υπαρχει σε καθε μια . Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ φίλε Κώστα...σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη την οποία την ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ οι Ν.Μαμάτσης και Δ.Κουτσογιάννης της ΔΠΜΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΓΙΑ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ..."η διάμετρος (κύκλος) της Γής είναι 12.756 Km και η διάμετρος της Σελήνης 0,27 φορές της γήινης διαμέτρου.....δηλαδή η διαμέτρος (κύκλος) της Γής ΕΙΝΑΙ 27 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εκείνης της Σελήνης.""

    Το ότι κατά τους υπολογισμούς αυτούς των κυρίων Μάμαση και Κουτσογιάννη ο κύκλος η διάμετρος της δε'υτερης είναι 27 φορές μικρότερος της πρώτης (της Γής δηλαδή) επιβεβαιώνεται και με τους δύο κάτοθι αρηθμητικών υπολογισμών....
    Η της δευτέρας είναι 12.756 Km και της πρώτης 0.27 Km ....πολλαπλασιάζοντας τον 12.756χ0.27=3.444,12 Διαιρώντας στην συνέχεια τον 3.444,12 : 0,27=12.756

    Ο υλικός κόσμος έχει 3 διαστάσεις + 1 χρονική=4....
    Χώρος-Χρόνος και Ενέργεια ΟΛΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    Δεν είπα η μάλλον δεν έγραψα πουθενά ότι καταργήσανε τον αριθμό 27...αλλά το γράμμα σαμπί (Ϡ ϡ απο το Ελληνικό Αλφάβητο....άρα ο αριθμός 27 μετά δεν αντιστοιχούσε σε αυτό το γράμμα...αφαιρέσανε ΤΡΙΑ γράμματα...τίποτε τυχαίο.Αν καθήσεις και παρατηρήσεις ένα πίνακα και με τα 27 γράμματα θα δείς ότι ο διαχωρισμός των αριθμητικών στοιχείων (γραμμάτων) της Ελληνίδος Φωνής αλφαβήτου γίνεται σε ΤΡΕΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ.....Η πρώτη περιλαμβάνει τις εννέα μονάδες....η δεύτερη τις εννέα δεκάδες και η τρίτη τις εννέα εκατοντάδες.

    Θα το ξαναπώ οι αριθμοί 3 ,9 , και 27 έχουν ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ....ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ....Για να μεταβεί κάποιος απο την Γ(τρίτη) Διάσταση εις την ΓχΓ= (εννέα)....θα πρέπει να έχει όχι μόνο την την Γνώση απο τους Πανάρχαιους Έλληνες που διέπουν το Σύμπαν και τα Σύμπαντα,αλλά και την επιστήμη της φυσικής που αποκαλούν "Σφαίρες" και "Χορδές"......κάτι μας λέει ο Πλούταρχος στο έργω του "Ο Περί της εν Τιμαίο ψυχογονίας"...

    Στις 28 Σεπτεμβρίου 2005 δημοσιεύθηκε μια επιστημονική ανακοίνωση του University of Washington στην οποία έλεγε..."Οι φυσικοί της θεωρίας των χορδών βλέπουν τον κόσμο μας ως μια μυστηριώδη θέση με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΝΕΑ χωρικές διαστάσεις...οι έξι απο αυτές ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ απο εμάς και πιθανώς να τυλίγονται με έναν τρόπο όπου δεν είναι ανιχνεύσιμες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ερωτάς φίλε Κώστα... "πως είναι δυνατόν πριν τη δημιουργια (μεγαλη εκρηξη) να προυπηρχε ο χρονος , οχωρος και η ενεργεια αφου οπως ξερουμε αυτα ανηκουν στο υλικο κοσμο και τον οριζουν. "

    Η φαλκιδευμένη επιστήμη μας έχει πει η σωστότερα μας διδάσκει ότι ότι τα στερεά σώματα (οι όγκοι) κινούνται στον χώρο των 3 διαστάσεων .....αλλά ΔΕΝ μας λένε και δεν θα το πούνε ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΠΗΓΗ ΕΚΡΟΗΣ Η ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ.....και δεν το λένε γιατί αν πούνε πως η πηγή εκροής της ενέργειας αυτής και της αέναου αυτής κίνησης των σωμάτων είναι σύμφωνα με αυτούς φυσικά η "Μεγάλη Έκρηξη" ...τότε ξέρουν ότι θα τους ρωτήσουμε ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΟΡΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://www.youtube.com/watch?v=lUbZpwmZAj8

    Ουφ μπάφιασα ...μια μουσική (ηχοδόνηση) για να χαλαρώσουμε λιγάκι.

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενταξει Γλαυκη μου οσα μας λες , ομως δεν θα συμφωνησω με τα μαθηματικα σου. Η διαμετρος της γης είναι 12.756,2 χλμ. και η διαμετρος της Σεληνης ειναι 3.476,2 χλμ.
    Αυτο σημαινει πως 3.476,2 Χ 100 / 12.756,2 = 27,251 αρα η διαμετρος της Σεληνης είναι το 0,27251 της διαμετρου της Γης. Δηλαδη η διαμετρος της Γης είναι 3,669 φορες μεγαλυτερη από τη διαμετρο της Σεληνης, δλδ ειναι περιπου τετραπλασια. Αν ηταν οπως λες 27 φορες μεγαλυτερη η διαμετρος της Γης, τοτε θα ηταν 3.476,2Χ27=93.857,4χλμ πραγμα που δεν στεκει!!!!! Αρα η διαμετρος της Σεληνης είναι το 0,27 της γηινης και οχι 27 φορες μικροτερη!!!! Αποκλειεται ο Μαμασης και Κουτσογιαννης να ειπαν κατι τετοιο, γιατι το λαθος αυτο είναι τεραστιο!!!!
    Εγω παντως εχωνα πω για ενα «27» που ξερω για τη Σεληνη και ειναι η τροχιακη της περιοδος γυρω απο τη Γη που κραταει 27μερες 7 ωρες και 43,2 λεπτα.
    Πιο πανω μας λες οτι «στην ουσια αφαιρεσαν τον αριθμο 27» γιαυτο ειπα οτι δεν τον αφαιρεσαν τον αριθμο παρα μονο το γραμμα.
    Ξερουμε οτι μετα το big bang δημιουργηθηκε η υλη γιατι πριν απ αυτην δεν υπηρχε. Εκτος και αν μας λες οτι υπηρχε υλη και πριν τη δημιουργια της υλης. Και τοτε πως δημιουργηθηκε τελικα η πρωτη υλη;
    Ενταξει και με τις 9 «χωρικες» διαστασεις αλλα θα ηθελα να μου πεις περαν των γνωστων τεσσαρων, εστω μια δυο ακομα ποιες ειναι και τι υπαρχειε εκει δλδ πως οριζονται,, αν δεν σου κανει κοπο….
    Σορρυ που σε πιεζω αλλα προσπαθω να καταλαβω αυτα που μου γραφεις . ευχαριστω και παλι. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είχα διαβάσει παλιότερα για τις επόμενες διαστάσεις, αλλά ήταν δύσκολα και τα ξέχασα. Το μόνο που συγκράτησα είναι οτι η τέταρτη είναι η διάρκεια και η πέμπτη οι συχνότητες. ...Μην αποταθείτε σε μένα για περαιτέρω διευκρινίσεις.

    Ορίστε και μία ηχοδόνηση, η νούμερο 2 στην λίστα προτίμησής μου, που μου δημιουργεί έναν γλυκό συντονισμό.

    http://youtu.be/5vr-1OBPrc4

    Γαλήνιο, ευχάριστο τραγούδι αγάπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μέλλον , παρελθον και εσωτερικός κόσμος
    http://youtu.be/fB7aw48r6x4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω Ταισια δεν εχω διαβασει τιποτα ουσιαστικο για καποια διασταση περα των γνωστων τεσσαρων που προειπα. Απο λογια εχω ακουσει διαφορα. Κανενας ομως απο αυτους που τα λενε αυτα δεν ξερει να μας πει τι στοιχεια εχουν οι αλλες διαστασεις και μας αναμασανε διαρκως οτι υπαρχουν 7,9,27, 200, 1000 και απειρες διαστασεις, αλλα δεν ξερουν τιποτα περισσοτερο γι αυτες. Οι απειρες διαστασεις των παραλληλων κοσμων νομιζω οτι ειναι και αυτες τετραδιαστατες υλικες, αλλα σε αλλο υποτονο. Εγω θελω να μαθω απο Λυκιο τι διαστασεις υπαρχουν εξω απο τις γνωστες 4. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κολλήσαμε; Ας αλλάξουμε κλίμα με κάτι ξεχωριστό από την Google+.


    "ΘΕΑΤΕΣ ΕΔΩ ΘΕΑΤΕΣ ΕΚΕΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ!!
    Διότι όταν μας μαθαίνουν από τον φόβο του Θεού να αποδεχόμαστε την μοίρα μας τότε καλά να πάθουμε! Διότι δεν είναι δυνατόν να είμαστε κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση του Δημιουργού, και εμείς να ανεχόμαστε "άλλοι" να κανονίζουν για την δική μας ζωή.
    Αν εσείς μάθατε να υπακούτε δικό σας θέμα! Διότι δεν μάθατε πρώτα να αφουγκραζόσαστε την ψυχή! Και η ψυχή δεν γίνεται δούλoς κανενός!! Αλλά κάποιοι μας θέλουν δούλους! Μας έχουν μάθει από μικρούς την δουλεία! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!
    Αν πιστεύουμε πως είμαστε δούλοι σαν δούλοι θα ζούμε! Αν πιστεύουμε πως είμαστε ένα τίποτα, τίποτα θα είμαστε!
    Ετσι μιλάω εγώ στον Θεό! Σαν να είναι ο κολλητός μου!!
    Και όχι σαν να είμαι δούλος του!!"

    "Όλοι είμαστε στο έργο της ζωής...Αν μείνουμε θεατές θα πληρώσουμε!! Αν πάρουμε μέρος στον θίασο θα πληρωθούμε!!"

    Αισχύλος... Σκέψεις σοφών




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΑΥΤΟ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ;;

      Διαγραφή
    2. Δεν γνωρίζω αν το είπε πράγματι ο Αισχύλος, αλλά συμφωνώ με το μήνυμα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  26. Αγαπητέ Κώστα οι Ν.Μαμάτσης και Δ.Κουτσογιάννης είπαν ακριβώς έχω μπροστά μου την σελίδα που το γράφουν αυτό,και σου το μεταφέρω ΑΥΤΟΥΣΙΟ...."η διάμετρος (κύκλος) της Γής είναι 12.756 Km και η διάμετρος της Σελήνης 0,27 φορές της γήινης διαμέτρου.....δηλαδή η διαμέτρος (κύκλος) της Γής ΕΙΝΑΙ 27 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εκείνης της Σελήνης.""

    Αυτά είναι τα ακριβή τους λόγια.....για αυτό και τα είχα βάλει και την πρώτη φορά μέσα σε παρένθεση......τώρα αν νομίζεις ότι κάνουν λάθος δεν έχεις παρά να βρείς την εργασία τους και να την μελετήσεις με την ησυχία σου.......

    Για τις διαστάσεις που ρωτάς συνέχεια και ζητάς στοιχεία και αποδείξεις...το μόνο που μπορώ να σου πω σαν κατεύθυνση για αναζήτηση και έρευνα είναι ότι οι διαστάσεις ΔΕΝ υπάρχουν μόνο έξω μας αλλά ΚΑΙ μέσα μας...και όπως έλεγε και κάποιος άλλος..'ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝ .....ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ".......αυτό αν καθήσει και το στοχαστεί κάποιος θα καταλήξει ότι όπως και το ΣΥΜΠΑΝ έτσι και ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ξεκίνησε αρχικά να ξετυλίγει τις "κουλουριασμένες" και ανεκδήλωτες διαστάσεις ..και παράλληλα "ΑΡΑΙΩΝΕ" δημιουργώντας σχηματισμούς η "μεμβράνες" των 3, 7 και εννέα 9 διαστάσεων.

    Η φράση "να ξετυλίγει τις κουλουριασμενες" μήπως να σε βοηθήσει στον συνειρμό για να ανακαλέσεις απο την Μνήμην σου τα σχετικά με την ΑΡΙΑΔΝΗ(ΑΡ-Ιάδνη) και του "ξετυλίγματος" του "κουλουριασμένου της μίτου";;;;

    Απο την 3 διάσταση στις επόμενες ΔΕΝ πάμε ούτε με το σώμα μας ούτε με διαστημόπλοια και λοιπές τεχνολογίες....ΠΑΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ και ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ.....τώρα επειδή θα μου ζητήσεις και για αυτό αποδείξεις και στοιχεία το μόνο που μπορώ να σου αναφέρω είναι ότι κάποιοι έχουν ΔΙΕΛΘΗ στην εβδομη διάσταση και πορεύονται ΠΡΟΣ την 8 διάσταση.Για περισσότερες πληροφορίες (οι ενδείξεις αυτό μας λένε) αναζήτησε στην ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΑΘΩΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΙΑ (=ΝΗΠΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΩΜΕΝΟΥΣ "ΩΚΤΑΔΙΤΕΣ"(γιατί άραγε τους αποκαλούν έτσι;;χε χε χε) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ....η ψάξε για τους ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΚΗΝΙΤΕΣ...

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και ίσως επειδή να με ρωτήσεις για τους Ωκταδίτες η Οκταγωνίτες.....έχουν σαν σύμβολο τους το διπλό οκτώ ,που συνδέεται με την οτάβα,την μουσική και κατά συνέπεια την Αρμονία του Σύμπαντος .....αυτοί ΔΕΝ ζούν σε μοναστήρια,έχουν ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ μεταξύ τους ...αλλά υπάρχει και μια άλλη ομάδα που σχετίζεται με το ΑΘΩΣ οι ΕΝΝΕΑ ΑΟΡΑΤΟΙ.Αυτοί είναι οι πραγματικοί Ασκητές και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ....Έχουν την ικανότητα να ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ να εμφανίζονται με ανθρώπινη μορφή ....ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ...Μπορούν να ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ.

    Η μύηση σε κάποιες διδασκαλίες είναι μόνο για τους άξιους και τους έτοιμους να δεχτούν τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.....Ο ΧΩΡΟ ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ.

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΚΥΨΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟΥ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΡΡΩΣΩ ΤΑ ΟΣΑ Η ΓΛΑΥΚΗ ΕΙΡΗΚΕΝ ΠΕΡΙ ΕΝΝΕΑ ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΝ ΑΘΩ. ΟΡΘΩΣ ΕΛΕΧΘΗ ΟΠΕΡ ΑΙ ΕΝΝΕΑ ΓΥΜΝΗΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΙ ΕΙΣ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΙ ΤΕΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΝ ΘΕΩ. ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΧΘΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΗΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ.
      "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
    2. Για να ανακύψει ο Ιεράρχης εκ του ανακλίντρου του, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο ενδιαφέροντα είναι τα θέματα και πόσο σοβαρές οι τοποθετήσεις σας!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  28. Καλη μου Γλαυκη επειδη ειμαι της δουλειας (μηχανολογος) και χωρις να θελω να σε προσβαλλω, δεν ξερω ποιο κειμενο των Μαμαση-Κουτσογιαννη κοιτας και αν ειναι γνησιο δικο τους, γιατι η "διαμετρος" δεν ειναι "κυκλος" με τους ορους της γεωμετριας. Η διαμετρος ειναι η ευθεια που ξεκιναει απο ενα σημειο της περιμετρου, διερχεται απο το κεντρο του κυκλου και καταληγει στο απεναντι σημειο της περιμετρου του κυκλου, δλδ ειναι η ακτινα του κυκλου επι δυο. Μηπως εσυ εννοεις την περιμετρο του κυκλου; Και παλι ομως ειναι λαθος διοτι η περιμετρος της Γης ειναι 40.075,017 χλμ. και οχι 12.756 χλμ. που ειναι η διαμετρος της. Λοιπον για να μη με κανεις να σκισω το πτυχιο μου, το 0,27 σημαινει οτι η Γη εχει διαμετρο περιπου τεσσερις φορες μεγαλυτερη και οχι 27. Αυτα ειναι κομπογιαννιτικα μαθηματικα ενος αγραμματου και αποκλειεται οι δυο καθηγητες να ειπαν τετοιες κοτσανες.
    Ομως Γλαυκη μου δεν σου ζητησα αποδειξεις ποτε. Απλα ζητησα να μου δωσεις μια εικονα του πως οριζονται μερικες απο αυτες δλδ αν ο χρονος σε αυτες υπαρχει τι μορφη εχει, τι μπορει να κανει κανεις εκει και τετοια τελοσπαντων. Για τους 9 γυμνους και αορατους εχω διαβασει , αλλα λενε οτι αυτοι υπηρχαν παλιοτερα και τωρα δεν υπαρχουν πια εχουν φυγει. Μαλιστα μερικοι λενε οτι δεν εκπροσωπουν την καλη πλευρα αλλα την κακη την διαβολικη. Οι περισσοτεροι ομως μιλανε για εκπροσωπους της καλης πλευρας, του θεου και εχουν αγιασει. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.


    Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες.


    Σύμφωνα με τους Γνωστικούς και την βαθύτερη γνώση τους στη Γη, μελετώντας μας αναφέρουν οτι η γη για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται "στα χέρια" μιας εξωγήινης φυλής. Και δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ενα θέμα που μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον, ξεχάστηκε ή ίσως δεν βόλευε την ανθρωπότητα.
    Εξάλου πώς θα οριζόταν η έννοια της «εξωγήινης κατοχής» σύμφωνα με την ανθρώπινη πραγματικότητα; Μεγάλο μέρος από αυτές τις γνωσεις θεωρήθηκαν δύσκολο να μοιραστούν, επειδή ήταν τόσο απίστευτο το γεγονός που αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε όμως με αυτά που μας είναι γνωστά.. ..

    Όπως τα γραπτά του Nag Hamadi. Το 1945 στην αιγυπτιακή πόλη του Nag Hammadi, ακριβώς πάνω από το Λούξορ, σε ένα σπήλαιο βρέθηκαν κάποια βάζα που περιείχαν 13 (κάποια μιλούν για 12) δερματόδετα βιβλία. Τα βιβλία ήταν από πάπυρο και το κείμενο γραμμένο στα ελληνικά. Πολλοί πιστεύουν ότι, υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τις πληροφορίες από την Καινή Διαθήκη, και ότι πρόκειται για χριστιανικά γραπτά.
    Εδώ γίνεται ένα λάθος, επειδή η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για Γνωστικά κείμενα. Και παρόλο που τα βιβλία της Καινής Διαθήκης ήταν αρχικά Γνωστικά κείμενα, η χριστιανική εκκλησία τα "άλλαξε" θεμελιωδώς.
    Ο Γνωστικισμός είναι ένα φιλοσοφικό και θρησκευτικό κίνημα, που είχε τις ρίζες του στην ελληνιστική περίοδο, αλλά δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με τον Χριστιανισμό. Ο γνωστικισμός αποτελούσε ένα σωτηριολογικό θρησκευτικό σύστημα, βασισμένο στην ημιδιαισθητική μυστικιστική έννοια της Γνώσης, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις αποδεχόταν ως λυτρωτική θεότητα τον Ιησού Χριστό, προσδίδοντάς του όμως διαφορετικές ιδιότητες απ' ότι ο χριστιανισμός (Βικιπαιδια).
    Η ελληνική λέξη «γνώση» (gnosis) σημαίνει «κατανόηση» και ως εκ τούτου ο Γνωστικισμός μας δείχνει ότι η υψηλότερη γνώση είναι η πόρτα για την πραγματική ελευθερία.
    Οι Γνωστικοί αποκαλούν τους εαυτούς τους, Tελεστές («αυτος που έχει ένα σκοπό »). Οι άνθρωποι που γνώριζαν την αλήθεια του Γνωστικισμού ήταν οι άνθρωποι με έναν διαχρονικό σκοπό. Οι Τελεστές είχαν μια διαχρονική εστίαση του σκοπού. Επειδή είχαν ένα σκοπό στη ζωή τους που ήταν ένα εσωτερικό μήνυμα, τη θεϊκή σπίθα μέσα στους ανθρώπους.
    Οι Τελεστές διατήρησαν την ανωνυμία τους στο πλαίσιο του ρόλου τους ως μυστικιστές και κηδεμόνες των Μυστηρίων, αν και οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ανοιχτά στην κοινωνία, είχαν φυσικά ονόματα και κοινωνικές ταυτότητες. Με άλλα λόγια, δεν έκαναν «παρέλαση» ή μίλαγαν για τον ρόλο τους με τα Μυστήρια, την κοινωνική θέση ή το κύρος τους. Τα ονόματα που αποδίδονται για τους Γνωστικούς και τους μυημένους ήταν στην πραγματικότητα τίτλοι παρά κύρια ονόματα: του Ασκληπιού για παράδειγμα. Τα ονόματα κάποιων Γνωστικών που γνωρίζουμε είναι - ο Σίμων ο Μάγος, ο Βαλεντίνος, ο Βασιλίδης, η Υπατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Ο καλός ηλικιωμένος κύριος με την σοφία του και το γενναιόδωρο φίδι» είναι ένα αρχέτυπο ή το εικονίδιο ενός Tελεστή , όχι ένα πορτραίτο της πραγματικής ζωής. «Αγάλματα του Χριστού μοιαζουν μερικές φορές σε αγάλματα του Ασκληπιού. Η σύζυγος του γιατρού, Ασκληπιού, ήταν η Υγεία ... Όσο για το φίδι, που είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στο ιερό." (Άγαλμα από την Επίδαυρο, Ρωμαϊκή περίοδο. Άτλας του Ελληνικού Κόσμου , σ.. 162)
    Οι Γνωστικοί και οι «Άρχοντες»....
    Τα γνήσια Γνωστικά κείμενα μας μαθαίνουν οτι πλάσματα-οντότητες, οι «Άρχοντες» ('Archons') συζουν με τους ανθρώπους. Πρόκειται για όντα που δεν ζουν στον ενεργητικό κόσμο, τον φυσικό κόσμο, τον κόσμο των ζωντανών πηγών ενέργειας. Είναι επομένως, όπως και αλλα όντα, όντα χωρίς φυσικό σώμα, όπως δεν τα γνωρίζουμε εδώ στη Γη, στην τρισδιάστατη (3D) πραγματικότητα μας. Αυτήν που μπορούν να δουν τα μάτια μας και να αποκωδικοποιει ο εγκεφαλος μας.

    Οι άρχοντες είναι στην πραγματικότητα παράσιτα και ζουν στις χαμηλες ενέργεις ζωής, ή όπως χαρακτηρίζονται, σε "αρνητικές" ενέργειες της ζωής του ανθρώπου. Ο Wilhelm Reich (1897 - 1957) μελέτησε επιστημονικά τις διαφορετικές ενέργειες της ζωής στη Γη και βρήκε τις θετικές και αρνητικές ενέργειες της ζωής. Ετσι οι Άρχοντες ζουν απο τις αρνητικές ενέργειες της ζωής, ιδίως την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν διαφορετικές μορφές συνείδησης, όπως των ανθρώπων ... Ετσι με την φυσική μας υπόσταση-ικανότητα, ανήκουμαι μέσα στις ενεργειακές φυλακές τους.
    Συγκρίνετε το για παράδειγμα, όπως εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε τα ζώα, για το δικό μας φαγητό, έτσι μας χρησιμοποιούν οι Άρχοντες για το δικό τους φαγητό.
    Είναι ενα αυτοτροφοδοτούμενο κτηνοτροφείο. Και ίσως, ποιος ξέρει, η ανθρωπότητα μπορει να έχει "μάθει" αυτήν την «θηριωδία» απο τους Αρχόντες. Οπως και είναι τα πράγματα, φαίνεται οτι οι Άρχοντες έχουν συστηματοποιήσει την παραγωγή της αρνητικής ενέργειας ζωής των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του χρόνου και την έχουν βελτιωσει. Όπως είναι για εμάς η εντατική γεωργία και η κτηνοτροφεία.
    Ήταν οι Άρχοντες που κατάστρεψαν επανειλημμένα, τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η οποία χτίστηκε από τους Γνωστικούς Ελληνες. Μετά από αυτή την καταστροφή, οι Γνωστικοί άρχισαν όλο και περισσότερο να γράφουν για τους Άρχοντες. Αυτά τα κείμενα, ή κώδικες, με περισσότερα από 50 κείμενα ήταν τα γραπτά που ανακαλύφθηκαν στο Nag Hammadi. Τα γραπτά είναι εντελώς άθικτα και έτσι μας είναι πολύτιμα. Έχουν επιβιώσει 1.300 χρόνια από την Ιερά Εξέταση των Αρχόντων.
    Η «αλήθεια» ή «πραγματικότητα» είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένη .... Σχεδόν ολα οσα πιστεύουμε, στον τομέα των τραπεζών, την πολιτική, την ιατρική, τα μέσα ενημέρωσης και ακόμη και η ιστορία μας είναι παραποιημένες έννοιες, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να ζει μέσα στο Matrix, σκλαβωμένη.

    Συνεχίζεται...

    ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


    Πηγή: diadrastiko: Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος. http://diadrastiko.blogspot.com/2014/06/blog-post_1114.html#ixzz39aqxN1Xn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τί γίνεται εδώ;...Τα 10άρια σήμερα πέφτουν βροχή!!!
    Ποιά εύνοια της τύχης μας έφερε εδώ; Μήπως είναι αυτό που λέει η Γλαύκη, οτι είσαι εκεί όταν σου αξίζει;
    Πάντως για να μην μπερδευτεί κάποιος που πρωτοακούει για τους Άρχοντες των Γνωστικών,ή ίσως ξέρει για τους βολαδόρες από τον Καστανέντα και τον δάσκαλό του, τον αγαπητότατό μας Δον Χουάν, πρόκειται για τους γνωστούς σε όλους μας Δαίμονες, τους έκπτωτους αγγέλους, που ακολούθησαν τον έξω από δω στην αποστασία και την πτώση του και κατάντησαν, από άγγελοι, ενεργειακές ρουφήχτρες κατώτερων συναισθημάτων.
    Άρα μόνον όταν δεν τρέφουμε κατώτερα συναισθήματα, είμαστε ασφαλείς από αυτούς.


    Ωχ, κάποιος από μας τις προάλες είχε πει να μην απλοποιούμε και γελιοποιούμε τα θέματα!!! Ελπίζω να μην το γελοιοποίησα, αλλά οτι το απλοποίησα πολύ είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάλι από την Google+
    Η ΑΠΟΫΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

    Το ανθρώπινο σώμα βρισκόμενο μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο μπορεί να αποϋλοποιηθεί, δηλαδή να μετατραπεί σε κύμα φωτονίων, και να μεταβεί ακαριαία ή σε άλλα σημεία του Σύμπαντος ή σε άλλα σημεία του χωροχρόνου ή σε παράλληλες διαστάσεις:
    ΑΠΟΫΛΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ = 5180
    Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΣ ΦΩΤΟΝΙΑ Γ΄ = 5180
    Επίσης, μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο μπορεί να επιτευχθεί και η αθανασία του ανθρώπινου σώματος. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να γίνει αθάνατο όταν μετατραπεί σε κύμα φωτονίων, διότι με τη μετατροπή του σε κύμα φωτονίων μετασχηματίζεται σε ενέργεια.
    Για να επιτευχθεί η αποϋλοποίηση του ανθρώπινου σώματος μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο, κατ’ αρχήν αυτό θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο του, σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (12 η ώρα το μεσημέρι ή 12 η ώρα τα μεσάνυχτα) και σε συγκεκριμένες ημέρες του χρόνου: Κατά την εαρινή ισημερία (21 Μαρτίου), κατά το θερινό ηλιοστάσιο (21 Ιουνίου), κατά τη φθινοπωρινή ισημερία (23 Σεπτεμβρίου) και κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο (22 Δεκεμβρίου).
    Επίσης, για να μπορέσει να αποϋλοποιηθεί ο άνθρωπος μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο θα πρέπει να ανέλθει σε υψηλότερες συχνότητες ώστε να μπορέσει να συντονιστεί με τις υψηλές συχνότητες του ενεργειακού χώρου.
    Τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε συχνότητες μεταξύ 62 και 68 MHZ, δηλαδή σε συχνότητες μεταξύ 62.000.000 και 68.000.000 HZ, αφού 1 MHZ είναι 1.000.000 HZ. Τα άτομα έχουν ηλεκτρικό φορτίο. `Οταν ένα ηλεκτρικό φορτίο ταλαντώνεται παράγει ηλεκτρομαγνητικό κύμα. Καθώς τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος πάλλονται ταλαντώνεται το ηλεκτρικό τους φορτίο και η ταλάντωση του ηλεκτρικού τους φορτίου δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα. Αυτή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα είναι η λεγόμενη αύρα ή βιοενέργεια.

    `Οταν το ανθρώπινο σώμα δονείται σε υψηλότερες συχνότητες εκπέμπει περισσότερη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με αποτέλεσμα η αύρα να γίνεται φωτεινότερη.
    Το φωτοστέφανο των αγίων δεν είναι παρά η αύρα του σώματός τους που έχει γίνει φωτεινότερη επειδή κατάφεραν να ανέλθουν σε υψηλότερες συχνότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άγιοι είχαν φτάσει στο σημείο να θεραπεύουν, να μετεωρίζονται, να γίνονται αόρατοι, να κινούν αντικείμενα εξ αποστάσεως, να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων και να βλέπουν το μέλλον.
    Η μεταβολή των δονήσεων της ύλης εξηγεί όλα τα λεγόμενα παραφυσικά φαινόμενα. Για παράδειγμα, η αορατότητα επιτυγχάνεται όταν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες. Το ίδιο και η μετεώρηση, διότι όταν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες αραιώνει η μοριακή τους δομή με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάρος του ανθρώπινου σώματος. Επίσης, όταν ο άνθρωπος δονεί τα κύτταρα του σώματός του σε υψηλότερες συχνότητες με αποτέλεσμα να αραιώνει η μοριακή του δομή και να μειώνεται το βάρος του μέχρι το σημείο που να γίνεται το σώμα του ελαφρύτερο από το νερό, μπορεί να περπατάει πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας. Τέλος, όταν τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες, πάλλεται σε υψηλότερες συχνότητες και το ηλεκτρικό τους φορτίο. Το παλλόμενο σε υψηλότερες συχνότητες ηλεκτρικό φορτίο των ατόμων παράγει μεγαλύτερης ενέργειας ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ικανή να δημιουργήσει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από ένα κοντινό υλικό σώμα. `Ετσι, το κοντινό αυτό υλικό σώμα θα κινείται με τη δύναμη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που θα υπάρχει γύρω του. Ακόμα και η αυτόματη ανθρώπινη ανάφλεξη (το φαινόμενο κατά το οποίο ένας άνθρωπος απανθρακώνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς εμφανή λόγο) οφείλεται στη μεταβολή των δονήσεων της ύλης. Ο άνθρωπος μπορεί να αυταναφλεχθεί όταν τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του σώματός του δονηθούν σε υψηλές συχνότητες, καθώς κίνηση σημαίνει θερμότητα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιησούς Χριστός και ο Απολλώνιος ο Τυανέας είχαν την ικανότητα να θεραπεύουν και να ανασταίνουν νεκρούς, να εξαϋλώνονται και να γίνονται αόρατοι, να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων (τηλεπάθεια), να κινούν εξ αποστάσεως υλικά αντικείμενα (τηλεκίνηση), να μετεωρίζονται και να βρίσκονται ταυτόχρονα σε δύο σημεία (πολυστασία). Ο Πυθαγόρας είχε την ικανότητα της πολυστασίας. Ο Ιάμβλιχος όταν προσευχόταν ανυψωνόταν δέκα πήχεις πάνω από τη γη και το σώμα του έπαιρνε μία χρυσή απόχρωση. Ο Πατήρ Παΐσιος είχε την ικανότητα της διόρασης και της αορατότητας. Ο `Αγιος Φραγκίσκος της Ασίζης (1181-1226), ο `Αγιος Θωμάς ο Ακινάτης (1225-1274), η Αγία Θηρεσία (1515-1582) και ο `Αγιος Ιωσήφ του Κοπερτίνο (1603-1663) είχαν την ικανότητα της μετεώρησης.

      Η κραδασμιακή συχνότητα των ατόμων του ανθρώπινου σώματος αλλάζει με τον διαλογισμό και την προσευχή, αφού και η προσευχή διαλογισμός είναι. Με τον συνεχή διαλογισμό ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά τη συχνότητα των κραδασμών των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος. `Οταν η συχνότητα των κραδασμών φθάσει τη συχνότητα του λευκού φωτός, ο άνθρωπος αρχίζει και βλέπει αιθερική ενέργεια. `Οταν οι συχνότητες των κραδασμών ξεπεράσουν τη συχνότητα του λευκού φωτός, ο άνθρωπος αποκτάει υπερβατικές ιδιότητες.

      Διαγραφή
    2. Τί συμβαίνει παρακαλώ; Αποϋλοποιηθήκατε όλοι;
      Εγώ ...αυτοαναφλέγομαι στην υπέροχη, καυτή Θεσσαλονίκη!

      Διαγραφή
    3. Εγω τη κανω για διακοπες!!!! θα διαβαζω και σχολιαζω απο το smartphone οποτε μπορω.............
      Καλεςδιακοπες σε ολους και ολες. Κωστας

      Διαγραφή
    4. Φίλη Ταίσια, ας μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τα γραφόμενα που παρουσιάζεις. Η "ανάλυση" που δίδεται, είναι επιεικώς αστεία και οι ισχυρισμοί αβάσιμοι. Φαίνεται να έχει γραφτεί από κάποιον που προσπαθεί να "εξηγήσει" τα παραφυσικά φαινόμενα με επίχρισμα επιστημονικότητας, χρησιμοποιώντας "επιστημονικούς όρους" που όμως δεν γνωρίζει και τέλος πάντων, προσπαθεί να ερμηνεύσει έννοιες τις οποίες αγνοεί. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί "αρθρογράφοι" που κατακλύζουν το διαδίκτυο, προσφέροντας "γνώσεις", με τρόπο που προκαλούν θυμηδία... Συνήθως πρόκειται για ανθρώπους βασικής παιδείας, που έχουν διαβάσει διάφορα βιβλία (τύπου Λιακόπουλου, κτλ.), έχουν κάνει αχταρμά μέσα στο μυαλό τους διάσπαρτες έννοιες, που έχουν δύσκολη ερμηνεία για τους περισσότερους ανθρώπους και τελικά, θεωρούν ότι τα έχουν ...κατανοήσει και πρέπει να τα "εξηγήσουν" και στους υπόλοιπους!!
      Πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάρι και την παπάντζα από την αλήθεια...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  33. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
    ΤΑΡΑΡΟΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργια μητηρ πασης κακιας και η τιμωρια ειναι κοντα, γνωστε αγνωστε.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ !!!!!!!!!! μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

      Διαγραφή
  34. Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Καταχθόνιου Δαίμονα.
    Λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό, από τις 11-8-2014 έως και τις 18-8-2014, τα σχόλια θα βρίσκονται υπό μετριασμό, δηλαδή θα μπορείτε να σχολιάζετε, αλλά τα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά από την έγκριση του διαχειριστή, για ευνόητους λόγους. Μέχρι τότε, μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αφού τα εποπτεύω καθημερινά.
    Με τις εκτενείς μου τοποθετήσεις στα όσα συζητάτε, θα επανέλθω στο τέλος του μήνα.
    Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
    Ο διαχειριστής
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αντε κοντευει να ερθειο Σεπτεμβρης για να ξαναρχισουμε την παρεουλα!!!! Σας πεθυμησα .Καλο "χειμωνα". Κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.