Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

"Ωσάν να το΄χει η μοίρα ....αυτού εδώ του τόπου "




Φαίνεται πως ο Έλληνας το'χει πάντα γραπτό
να βάζει νου και λογική μέσα απ'τον σπαραγμό
και εκεί που όλα δείχνουνε πως έχουν πια τελειώσει 
το τέλος κάνει για αρχή και βάζει σ'όλους γνώση .

Αυτήν θε να' ναι η μοίρα του Έλληνα κι αυτού εδώ του τόπου 
ν' αντρειεύει με τα δύσκολα του κάθε ξενοδόχου ,
που μας νοικιάζει, μας πουλά και μας ξαναγοράζει 
λες κι είμαστε η πραγματεία του, φωνάζει και κομπάζει ...

Σαν ξενοδόχοι φέρονται, ικέτες για .....ηγέτες 
και κουδουνίζει το έργο τους , στις μακριές τους τσέπες ...
και συνεχίζουν να πουλάν σαν να'ναι βιός δικό τους 
το μερτικό του Έλληνα, σαν να'ναι μερτικό τους .

Κι αυτοί που πλέον δεν θωρούν τι έχουν καταφέρει ,
σκορπίσαν Πατρίδας τα παιδιά σε ξένης γης τ' ασκέρι , 
είναι επειδή την Νέμεση την έχουνε ξεχάσει ,
ή στα Αντεθνικά τους τα σχολειά δεν έχουν διδάξει .. 

ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ 

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

Μια ποιητική απάντηση στον διάλογό μου με την συνσχολιάστρια Γλαύκη ...

12 σχόλια:

  1. Είχαμε καιρό να απολαύσουμε τον οίστρο σου, φίλε Αρμαγεδών! Και τον απολαμβάνουμε σήμερα, με την έμπνευσή σου από τα λόγια της φιλτάτης Γλαύκης. Πόσες αλήθειες μαρτυρούν, τα ποιητικά σου λόγια...!
    Να είσαι καλά φίλε μου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δική μου η ευχαρίστηση καλέ μου φίλε η ενεργή επιστροφή μου αν και παρακολουθούσα κάποιες ημέρες δίχως να γράφω τις ωραίες συζητήσεις σας .

    Τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους και φίλες θαμώνες που μας παρακολουθούν και να είσαστε πάντοτε καλά .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανασης Χριστοφορου
    Δημόσια κοινή χρήση - 12:07 π.μ.

    Ονειροπαγιδα γλυκια - αγριογατα Τσακα!
    Καλησπερα παιδια απο πολυ μακρυα!
    Εχω διαπιστωσει οτι ο Μιχαλης Καραισκακης μετα απο μια συνομιλια του με την κοπελα του, οπως μαρτυρα η παρακατω αναρτηση, εχει πλεον διαγραψει το προφιλ του!
    Γιατι αραγε? Τι να ειπωθηκε στην συγκεκριμενη συνομιλια και γιατι καλεστηκε να λαβει μερος η Τσακα αγριογατα? Αλλα το ποιο σοβαρο που με προβληματιζει ειναι γιατι η γατα δεν ανταποκριθηκε στο καλεσμα? Μηπως επειδη δεν μπορουσε φυσικα να χειριστει δυο βιντεοκλησεις ταυτοχρονα με τον ιδιο συνομιλητη, τον Μιχαλη Καραισκακη, και φυσικο ηταν αφου αν κρινουμε απο την αναρτηση της μιλουσε ηδη σαν ονειροπαγιδα μαζι του! Βρε βρε τι πονηρα θυληκα, κατεργαρες γυναικες κυκλοφορουν εδω μεσα! Νομιζω οτι αρχισα να μισω το google! Ολα αυτα συμβαινουν εδω μεσα κι εγω λειπω μακρυα! Θα με κανετε να επιστρεψω γρηγοροτερα να σας βαλω πολλους προβληματισμους για πολλα ατομα εδω μεσα. Προς το παρων απλα παρατηρω και συμφωνα με οτι πεφτει στην αντιληψη μου σας ενημερωνω για να προσεχετε απο τετοια διπλα προφιλ που δυστυχως οπως ειδα σημερα βλαπτουν αλλα και διωχνουν ανθρωπους απο το χωρο του Google!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λαθος χωρο βρεθηκες ανωνυμε..... Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα πάλι με προβληματίζει το ΓΙΑΤΙ ο ανώνυμος στις 10 Ιουλίου 2014 - 4:10 μ.μ. έκανε copy-paste και μετά ανάρτηση ΕΔΩ το συγκεκριμένο σχόλιο (το οποίο όπως κατάλαβα έγινε αλλού σε άλλο χώρο).....το ΑΙΤΙΟ θέλω να βρώ....μπορεί κανείς να βοηθήσει;;;

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να σου πω βρε Γλαυκη, αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. Εχει ξαναγινει αυτο παντως και ο Λυκιος συνηθως τα διαγραφει. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πράγματι, κάποιες φορές εμφανίζονται τέτοια μηνύματα, τα οποία αν και αφορούν άλλους χώρους, κάποιοι θέλουν να τα μεταφέρουν εδώ. Αν και δεν πετυχαίνουν τίποτε, φαίνεται ότι νομίζουν ότι έτσι μπορούν να βεβηλώνουν τον χώρο μας. Ο οποίος χώρος μας φίλη Γλαύκη, έχει αποτελέσει στόχο πολλών κατά καιρούς διαβολέων, οι οποίοι ενοχλούνται από το ύφος και το είδος των συζητήσεων και των θεμάτων μας. Κανείς τους όμως δεν κατάφερε να επιτύχει τίποτα στον Καταχθόνιο Δαίμονα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια καλησπέρα από καρδιάς φίλε μου ΛΥΚΙΕ σε εσένα και σε όλους και όλες τους/τις θύμωνες του Καταχθόνιου Δαίμονα .

    Δεν γνωρίζω σε τι αποσκοπεί η επικόλληση αποσπασμάτων συνομιλιών άλλων χώρων και γιατί ειδικά επικολλούνται για δεύτερη φορά έστω και μετά την ολιγοήμερη απουσία μου σε αναρτήσεις ποιημάτων μου ;

    Αντιλαμβάνομαι όμως ότι το μήνυμα προσπαθεί να μεταφέρει ένα κλίμα μιας ιδιωτικής διένεξης κάποιων ατόμων , στον ιστότοπο του Καταχθόνιου Δαίμονα .

    Εάν πάλι επειδή όμως έχω στοχοποιηθεί ουκ ω λίγες φορές, δεν θέλω να πιστεύω ότι μου προσάπτουν πως είμαι είτε ο Θανασης Χριστοφορου , είτε ο Μιχαλης Καραισκακης και απ'ότι αντιλαμβάνομαι η διένεξη αυτήν λαμβάνει χώρα στο πεδίο της Google .

    Εγώ δεν έχω ανοίξει διαδικτυακή συζήτηση, μα ούτε και προτίθεμαι να το πράξω στην Google και αν το έκανα θα είχα μόνον αυτοσκοπό να μιλήσω ιδιωτικά με άτομα όπως τον οικοδεσπότη μας ή ακόμη ελαχίστων ακόμη εξαιρέσεων ατόμων .

    Με καλύπτει όμως απόλυτα το Skype .

    Επαναπαύομαι όμως φίλε μου στο ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα ,ότι δεν έχουμε μιλήσει ιδιωτικά μέσω παρεμφερών τρόπων εκτός από εδώ μέσα ... αν και θα το ήθελα .

    Να αφήσω έστω και έτσι ότι είχα δηλώσει και πάλι σε προηγούμενο σκωπτικό σχόλιο :

    << Δεν μπορείς να αλλάξεις όλες τις καρδιές του κόσμου , μόνον να τους προσφέρεις ότι από καρδιάς σου περισσεύει .

    Αν είχε καρδιά η πένα μου θα είχα αναστήσει
    όλου του κόσμου τις καρδιές που'ναι μέσα στη ζήση .

    Δεν είναι αυτούσιος σκοπός κανέναν για ν'αλλάξω
    μα ότι ζω και σέβομαι εκείνο να φωνάξω . >>


    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την καλησπέρα μου σε όλους ....φίλτατε και ευγενικέ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ δεν θα μου περνούσε ΠΟΤΕ απο τον νού ότι θα μπορούσες ποτέ να ήσουν ένα απο τα δύο αυτά αντρικά ονόματα που προανέφερες....εσύ είσαι ευγενική ψυχή και καλοκάγαθος..επίσης είσαι ευμενής και επιεικής.Κάτι που η διαισθησή μου δεν μου "δείχνει" για τα δύο αντρικά ονόματα που προανέφερες.

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιοσέβαστη Γλαύκη
      Σε ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια που με τιμούν ίσως υπέρ του δέοντος , γιατί προσωπικά και δεν γνωρίζω τα έν λόγο άτομα , αλλά και δεν θα τολμούσα ποτέ να θέσω εαυτόν καλύτερον από αυτούς .... ή από κάποιους άλλους ...

      Άνθρωπος είμαι και εγώ, αλλά προσπαθώ όπως λέει και ο φίλος οικοδεσπότης ΛΥΚΙΟΣ ,να μην τρέφω το αυγό του φιδιού και να αναλώνομαι σε πράγματα που δεν μου ταιριάζουν .

      Όμως πλείστες οι διαβολές που προσπαθούν να "βρουν έδαφος¨σε αυτόν τον αγαπητό και φιλόξενο ιστότοπό μας καίτοι έχουν εισπράξει τα δέοντα όσες φορές το επιχείρησαν ....

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  10. Νομίζω ότι δώσαμε περισσότερη σημασία από όση θα έπρεπε σε αυτό το θέμα. Θα έλεγα να μην το τροφοδοτούμε άλλο, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν μας αφορά.
    Φίλε μου Αρμαγεδών, αν και είναι και δική μου επιθυμία να επικοινωνήσουμε κάποτε, σου έχω δώσει το e-mail μου και περίμενα να επικοινωνήσεις μαζί μου. Όποτε επιθυμείς, στείλε μήνυμα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζω φίλε μου και γνωρίζεις την επιθυμία μας να συνομιλήσουμε κάποια στιγμή την οποία και θα πράξω .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.