Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το Αναψυκτήριο της Εβδομάδας (16-7-2014)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, αλλά με σεβασμό στον συνομιλητή σας.

54 σχόλια:

  1. Γλαύκη, για μας που συνδυάζουμε διακοπές και Λύκιο, κάνε μας μια σύντομη παρουσίαση του πώς αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο της σελήνης σήμερα. Θα μπορούσαμε να πούμε οτι οι ψυχές, αφήνοντας το υλικό σώμα παρουσίαζονται εκεί; Ποιοί τις υποδέχονται; Τί διαδραματίζεται;.
    Όχι, δεν θέλω να σε...ρουφήξω με το καλαμάκι, τώρα που σε έχουμε. Αν θέλεις κι όποτε έχεις όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακοπουλες, διακοπουλες φιλη Ταισια; Ευχομαι να εισαι καμια παραλια και να απολαμβανεις ηλιο και θαλασσα!!!! Σε ζηλευω, εγω ειμαι δουλεια και δε με βλεπω διακοπες φετος......... Κωστας

      Διαγραφή
    2. Ανταπόκριση από Καβάλα! Μετά το χθεσινοβραδινό μπουρίνι, με βρεγμένη άμμο και χωρίς ήλιο, κι όμως περνώ υπέροχα. Συντελεί πολύ και το ότι έχω εσάς παρέα.

      Διαγραφή
    3. Η σελήνη είναι η γνωστή μας Περσεφόνη και Δήμητρα ΓΗ η μητέρα της, Την Περσέψανε (λέει) οι έλληνες Ερχόμενοι από τον Σύριο αυτό είναι και το μυστικό στα αγια ελευσίνια μυστήρια..
      Άλλως πως, η σελήνη είναι και η γνωστή μας ΕΎΑ που δημιουργήθηκε από το πλευρό του ΑΔ(x)ΑΜ ο κύκλος της είναι εικοσει οκτώ ημέρες όπως και της γυναίκας.
      όσο για την ψυχή, είνε η ενέργεια που έθεσεσε σε ζωή, ένα άτομο και το διατηρεί σε λειτουργία, παίρνοντας πάντα ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, διαστημικής προέλευσης, πρoυπάρχη του σώματος του κάθε οργανισμού...Γι'αυτό δεν υπάρχει ΘΆΝΑΤΟΣ.
      Tη σύνθεση της ύλης ονομάζωμε γέννηση και τη αποσύνθεση θάνατο...
      Μη σε απασχολεί το θέμα καθόλου...έχουμε άλλα να ασχοληθούμε όπως:
      πως να βελτιώσουμε το ευ ζειν?


      Διαγραφή
  2. Υπάρχουν Υπάρχουν δυο θάνατοι αγαπητή Ταίσια Ματβέυ...Ο πρώτος αποτελεί χωρισμό του σώματος από τον Νου και την Ψυχή και γίνεται εδώ στην Γή.Ο δεύτερος είναι ο χωρισμός του Νου από την ψυχή και λαμβάνει χώρα στην Σελήνη μετά από μια μακρά περίοδο παραμονής – προσμονής και καθάρσεως.Η ψυχή μετά τον πρώτο θάνατο ανεβαίνει προς τα πάνω και περιπλανιέται στην ατμόσφαιρα μεταξύ γης και Σελήνης σε καθεστώς τιμωρίας για τις αμαρτίες – κρίματα της όσο ζούσε.
    Ο χρόνος αυτός της περιπλάνησης εξαρτάτε από την ηθική ποιότητα της ψυχής.

    Η αντίστροφη πορεία είναι απο τον Ήλιο προς τα κάτω δηλαδή....ο Ήλιος σπέρνει «νόες» (σπερματικό φως) στην Σελήνη και εκείνη διαμορφώνει από αυτούς ψυχές......και όταν αυτές πέσουν στην γη αποχτούν σώματα.Η Σελήνη είναι το μόνο μέρος του Σύμπαντος που λαμβάνει και δίνει.Επομένως αποτελεί το μεσαίο στάδιο στην διαδικασία της γέννησης της ψυχής......και είναι ένα από τα τέσσερα μέρη τους Σύμπαντος στο οποίο κυβερνά η «Περσεφόνη».
    Τα υπόλοιπα τρία είναι :
    Η περιφέρεια της ουράνιας σφαίρας .
    Η περιοχή ανάμεσα στην ουράνια σφαίρα και στην τροχιά του Ήλιου.
    Η περιοχή ανάμεσα στην τροχιά του Ήλιου και στην τροχιά της
    σελήνης.
    Το Βασίλειο της «κόρης-Περσεφόνης» από την τροχιά της σελήνης ως την γη.
    Το οποίο ορίζεται από την Στίγα = κωνική σκιά της γης που πέφτει πάνω στην σελήνη.

    Μπορούμε να πούμε δηλαδή ότι στον Άνθρωπο η «Γη» παρέχει το «Σώμα του»,
    η Σελήνη την «Ψυχή του» και ο Ήλιος τον «Νου».

    Γλαύκη.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να ισχυει αυτο φιλτατη Γλαυκη θα πρεπει να μην ισχυει οτι η Σεληνη μπηκε σε τροχια γυρω απ τη γη πριν 24000 χρονια και οτι οι Αρκαδες ονομαζονταν Προσεληνοι επειδη υπηρχαν πριν την Σεληνη. Και εκτος αυτου η Σεληνη ειναι παλιοτερο ουρανιο σωμα απο τη γη οπως φανηκε απο τα πετρωματα της. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Κώστα, ο Πλούταρχος (φιλόσοφος και αρχιερέας) μας εξηγεί σε συμβολικό τρόπο, την ανθρώπινη φύση και τον τρόπο με τον οποίο ο νους (το πνεύμα) ενδύεται την ψυχή και αυτή με την σειρά της το υλικό σώμα.
    Μεταφέρω αυτολεξεί:
    " Εις τον υποσεληνιαίον κόσμον μας, ο Ήλιος, ζώσα εικών της θεότητος, παίζει τον ρόλον του μεγάλου σπορέως των ψυχών. Εκπέμπει τα σπέρματα προς την γην, ένθα ενσαρκώνονται. Αλλ' εις το σημείον αυτόν, πρέπει να τονίσωμεν μιαν λεπτομέρειαν: μόνον το υψηλότερον μέρος της ψυχής, ο Νούς, είναι ηλιακής καταγωγής, εκ φύσεως αθάνατος και ότις, προσερχόμενος εκ του Ηλίου, θα επανέλθη μιαν ημέραν εις αυτόν. Η κάθοδος αυτή της ψυχής, χρησιμοποιεί ως όχημα τας ηλιακάς ακτίνας, Αύται προβάλλονται επί της Σελήνης και η τελευταία αύτη τας αποστέλλει προς την γην. η διέλευσις αύτη δια της Σελήνης είναι απαραίτητος: διότι ο Νους, οφείλει να δεχθεί αστρικόν περίβλημα, την Ψυχήν, είδος αιθερικού ειδώλου, πεπροικισμένον δι' ευαισθησίας και κινητικότητος, ήτις θα σχηματίσει δι' αυτού και με το σαρκικόν Σώμα, την πλήρη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα του ανθρώπου."
    και πιό κάτω αναφέρει:
    "Μόνος ο Νους είναι αθάνατος. Επιζή κατά τον πρώτον θάνατον όστις είναι η φθορά του υλικού σώματος, και κατά το δεύτερον θάνατον, όστις είναι η φθορά της ψυχής, και που ακολουθεί τον πρώτον. Δια του πυρός του πνεύματός μας, παραμένομεν συνεχώς συνδεδεμένοι με το ουράνιον πυρ, με την αθάνατον αρμονίαν των σφαιρών."
    Έτσι λοιπόν, οι έννοιες γη, σελήνη και ήλιος, έχουν συμβολική αξία και όχι βεβαίως κυριολεκτική.
    Η Σελήνη ως ουράνιο σώμα, πράγματι προσήλθε σε γήινη τροχιά αργότερα και τα πετρώματά της δείχνουν αρχαιότερη προέλευση.
    Είναι επίσης αμφίβολο αν πρόκειται για φυσικό ουράνιο σώμα, ή για τεχνητή κατασκευή.
    Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί στην φύση και την ιστορία της Σελήνης.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πλούταρχος περί ψυχών ηξερε όσα ξερη σημε ο παπάς της γειτονιάς....

      Διαγραφή
  5. Τέλεια. Και τί μας μένει τώρα; Το ποιά μπορεί να είναι η συμβολική αξία των εννοιών γη, σελήνη, ήλιος.
    Θυμήθηκα τώρα την φιλόλογό μας που απειλητικά και σαρδόνια έλεγε: "Τίς αγορεύειν βούλεται".
    Όχι, ...δεν πρόκειται περί αυτού!!! Μια ερωτησούλα ετέθη για να υφίσταται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα στην αγαπητή Aya που μας έλειψε, αλλά και στην πάντα ανήσυχη και επίσης αγαπητή Ταίσια!
    Ας σηκώσω πρώτος το γάντι, που λέει και ο φίλτατος Ιεράρχης.
    Δεν θέλει και πολύ ανάλυση το τι συμβολίζουν η γη, η σελήνη και ο ήλιος.
    Ο ήλιος ως αυτόφωτο ουράνιο σώμα, παράγει φως. Ηλιακό φώς=Θεός=Πνεύμα
    Οι ακτίνες του κατευθύνονται προς τη γη, όπου γη=υλικό πεδίο=σώμα.
    Πριν όμως οι (πνευματικές) ακτίνες φτάσουν στην γη, προσπίπτουν πρώτα στη σελήνη, όπου σελήνη=αστρικό πεδίο=ψυχή.
    Από την διάθλαση των ακτίνων πάνω στη σελήνη (άρα η πνευματική ακτίνα ενδύθηκε και με αστρικό-ψυχικό σώμα), τελικά αυτές καταλήγουν στην γη, προκειμένου να ενδυθούν και το τελικό σώμα, το υλικό-σαρκικό.
    Πρόκειται για μια προσομοίωση, με αφορμή τα υλικά σώματα (γη-σελήνη-ήλιος) και το πως συμπεριφέρεται το φως με αυτά.
    Νομίζω είναι κατανοητό.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλούστατο. Έμεινε όμως μια παραμικρή λεπτομέρεια για χάρη της οποίας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ανήσυχο κούτσουρο! Ευκολονόητο να συμβολιστεί το Θείο Πυρ με τον ήλιο κι ακόμη ευκολότερο, το υλικό σώμα με την γη. Εκείνο που μου διαφεύγει είναι ο λόγος που συνδέεται συμβολικά το αστρικό πεδίο με την σελήνη.
      Χάρη σε Σας, οι φετινές διακοπές, μου θυμίζουν το " κλασσικό" του Τομ Ρόμπινς "Ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσουμε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια". Ή να ξαναζήσουμε...

      Διαγραφή
    2. Το λεγόμενο αστρικό πεδίο, δηλαδή ο χώρος των ψυχών, έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσα στο ανώτερο πνευματικό πεδίο και στο κατώτερο υλικό.Συνεπώς ο παραλληλισμός Ήλιος (φως), Σελήνη (ενδιάμεση προσπίπτουσα επιφάνεια των φωτεινών ακτίνων) και Γη (καταληκτικός χώρος των ακτίνων), είναι η ακριβής αντιστοιχία των τριών πεδίων, με αυτή τη σειρά σπουδαιότητος. Βεβαίως υπάρχει και η αντίστροφη κίνηση (επιστροφή) των ακτίνων προς την πηγή τους, τον Ήλιο.
      Η Σελήνη δεν είναι αυτόφωτο σώμα. Είναι ετερόφωτο, δηλαδή αντικατοπτρίζει το ηλιακό φως και το στέλνει στη Γη. Άρα έχουμε τις ακτίνες που ξεκινάνε από τον Ήλιο, πέφτουν στη Σελήνη και έπειτα προσκρούουν στην Γη. Εν προκειμένω, μας ενδιαφέρουν μόνο οι ακτίνες που έρχονται στη Γη μέσω της Σελήνης και όχι αυτές που έρχονται επ' ευθείας από τον Ήλιο, για να λειτουργήσει ο συμβολισμός. Έτσι, η Σελήνη συμβολίζει τον ενδιάμεσο σταθμό του πνεύματος, που αποκτά υπόσταση στο αστρικό πεδίο αποκτώντας ψυχικό σώμα και όλα μαζί πλέον (πνεύμα και ψυχή) έρχονται στην γη για να αποκτήσουν και υλικό σώμα. Η Σελήνη συμβολίζει το αστρικό πεδίο, δείχνοντας ότι κι αυτό είναι επίσης ένα πεδίο γέννησης-φθοράς-θανάτου, αλλά σε λεπτοφυέστερη μορφή από το παχύ-υλικό πεδίο.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Βέβαια, να προσθέσω ότι ο συμβολισμός των "νήσων των Μακάρων" όπως έλεγαν τον Ήλιο και τη Σελήνη, αποτελεί ένα χονδροειδή συμβολισμό, αφού για παράδειγμα το αστρικό πεδίο, δεν είναι ακριβώς ο χώρος των ψυχών. Το αστρικό πεδίο όπως και όλα τα ανώτερα της παχιάς ύλης πεδία, δεν βρίσκονται σε απτούς και ορατούς χώρους ή ουράνια σώματα. Δεν προσδιορίζεται ακριβώς ο χώρος τους, διότι ξεφεύγουν από τον χωροχρόνο. Όλες οι εκφάνσεις της ύλης που γίνονται πιο λεπτοφυείς, αραιώνουν από τον χώρο και τον χρόνο. Έτσι το αστρικό πεδίο, είναι το πλησιέστερο πεδίο στον παχύ υλικό κόσμο. Αν πάμε σε ακόμα πιό λεπτοφυείς καταστάσεις, τότε συναντάμε το πεδίο των ψυχών και τελικά το πνευματικό πεδίο. Το θέμα είναι ότι σε όλες αυτές τις καταστάσεις, εμείς έχουμε και από ένα σώμα! Μετά τον φυσικό θάνατο, ακολουθεί ένας προς έναν ο θάνατος και των υπολοίπων σωμάτων μας, όχι όμως και του πνευματικού μας σώματος, το οποίο είναι αθάνατο. Γι αυτό και μιλάμε για δυο βασικούς θανάτους, του υλικού και αργότερα του ψυχικού. Εξίσου όμως πεθαίνουν και τα ενδιάμεσα σώματα.
      Αυτό είναι που πρέπει να μας μείνει:
      ότι τον φυσικό μας θάνατο ακολουθεί ο θάνατος της προσωπικότητάς μας, ενώ τελικά μένει ο πυρήνας της ανθρώπινης υπάρξεως, το πνεύμα. Αυτό μετά από κάθε κύκλο ενσάρκωσης, εμπλουτίζεται με την αυτεπίγνωση και μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί, ο άνθρωπος θα ενσαρκώνεται κυκλικά.
      Ελπίζω τώρα να συνετέλεσα λίγο, στην αύξηση της "παιδικής" σου ευτυχίας!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  7. Γεια σου Aya , που χαθηκες εσυ; Εισαι καλα;
    Λοιπν με εχει τσαντισει απ το πρωι οτι το κομμα που ειναι τωρα αντιπολιτευση και θελει να κυβερνησει τη χωρα, αρνειται να παρει θεση για τη συλληψη του αρχιτρομοκρατη Μαζιωτη και παρολο που εφαγε κραξιμο απο τα αλλα κομματα, επιτηθεται σε αυτα μα συνεχιζει να μη σχολιαζει τη συλληψη Μαζιωτη. Κατα παγια τακτικη ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζει τη εγχωρια τρομοκρατια με δηλωσεις υποστηριξης. Ειναι παντα υπερ των τρομοκρατων και των αναρχοφασιστων που ποτε δεν καταδικαζει και αντιθετα τους υπερασπιζεται στα δικαστηρια και στα καναλια. Αυτο μου δειχνει την ποιοτητα και τις αληθινες προθεσεις του ΣΥΡΙΖΑπου θελει να τις κρυβει τωρα που εχει μεγαλα ποσοστα, αλλα σαν καλη πουτ@ν@ δεν μπορει να κρυψει την χαρα της!!!! Να ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να μας κυβερνησουν. Ειναι αυτοι που πιστευουν στη βια, το αιμα και το φασισμο. Αισχος. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επισης ποτε δε καταδικασαν τους φονους στην Μαρφιν αντιθετα υποστηριξαν τους κατηγορουμενους. Ξεσηκωνουν το κοσμο αν ενας χρυσαγιτης χαστουκισει ενα αναρχοαπλυτο (κακως να το κανει) αλλα οταν βαζουν φονιαδες να εκτελεσουν τους δυο χρυασυγιτες, ανακοινωνουν " καλα να παθουν!!!!!!!!!" Τωρα θα βρουν να πουν οτι φταιει η αστυνομια για τη μαχη στην Ερμου και οτι οι κακοι "μπατσοι" ηθελαν να σκοτωσουν τον "κοινωνικο αγωνιστη Μαζιωτη"....
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ένας είναι Χρυσαυγίτης και ο άλλος αναρχο-άπλυτος? Κρατάς ίσες αποστάσεις βλέπω!

      Όσο διαλέγετε στρατόπεδα, τόσο θα στρατολογείστε. Καλησπέρα σε όλους.

      Διαγραφή
    2. Οι χρυσαυγιτες αυτοπροσδιοριζονται χρυσαγιτες ενω οι αναρχοαπλυτοι που λεω εγω δεν αυτοπορσδιοριζονται ξεκαθαρα γιατι αλλοι αυτοονομαζονται αναρχικοι, αλλοι αντιεξουσιαστες, αλλοι αριστεριστες, αλλοι αντιφα, αλλοι χαοτικοι και παει λεγοντας. Εγω τους μαζευω ολους και τους βαφτιζω αναρχοαπλυτους αλλα δεν με χαλαει να τους πω οπωςαλλιως σου αρεσει. Παντως καταλαβες ποιους εννοω. Δεν ειμαι στρατολογημενος φιλε Pit σε κανενα στρατοπεδο. Ουτε χρυσαυγιτης ουτε οικολογος, ουτε αναρχικος, ουτε ΝΔ, ουτε ΠΑΣΟΚ, ουτε ΣΥΡΙΖΑ ουτε τιποτα. Ειμαι Ελληνας πατριωτης και εχω για εχθρους ατυους που μισουν την Ελλαδα και την προδιδουν. Και οι αναρχοαπλυτοι που λεω εγω , ειναι τετοιοι εχθροι της Ελλαδας, οχι οτι οι υπολοιποι ειναι φιλοι αλλα αυτοι το δηλωνουν και επισημως. Οταν βλεπω το ΣΥΡΙΖΑ να στιριζει τρομοκρατες , και να μισει το κρατος, το φιλησυχο πολιτη την αστυνομια και το στρατο, οταν το βλεπω να στηριζει τη τουρκικη προπαγανδα στη Θρακη, τη σκοπιανη προπαγανδα στην Μακεδονια και τη Αλβανικη προπαγανδα για τη Τσαμουρια, οταν βλεπω να στηριζει τους αλβανους φονιαδες Κολα και σια και να χρεωνει την αστυνομια που εκανε το καθηκον της, οταν βλεπω οχι μονο να λεει οτι θα κρατησει τους λαθρομεταναστες αλλα να προσκαλεικαι τους συγγενεις τους, εε τι να σκεφτω, οτι αγαπα την πατριδα και κοφτεται για το καλο της Ελλαδας;
      Κωστας

      Διαγραφή
    3. Εντάξει, περισσότερο να σε πειράξω ήθελα! Στο κάτω κάτω δεν θα λογοδοτήσεις σε κανέναν για τα πιστεύω σου.

      Διαγραφή
    4. Ενταξει Pit να με πειραζεις οσο θες, αλλα νομιζω οτι δεν εχω αδικο σ αυτα που ειπα! Κωστας

      Διαγραφή
  9. Αγαπητέ Κώστα δεν διαφωνώ ότι οι Αρκάδες ζούσαν στην Χθόνα πριν την έλευση της Σελήνης στο Ηλιακό μας σύστημα....αυτό μας το πληροφορεί και ο Ρόδιος Απολλώνιος και μάλιστα μας δίνει σημαντικές πληροφορίες..."Εκείνη την περίοδον (της Αργοναυτικής Εκστρατείας) ΔΕΝ είχαν ακόμα δημιουργηθεί ΟΛΑ τα άστρα ,τα οποία ελίσσονται (περιτρέχουν) στον Ουρανό,μα ΟΥΤΕ και το ΙΕΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΑΩΝ είχε πλασθεί δια να τα έχει ακούσει όλα αυτά και να τα γνωρίζει.ΜΟΝΑΧΑ οι Αρκάδες ,οι Απιδιανοί ευρίσκονται τότε .....εκείνοι οι Αρκάδες δια τους οποίους λένε ότι έζησαν πάνω εις την Χθόνα ΠΡΟΤΥΤΕΡΑ της ελέυσεως της Σελήνης και ζούσαν εις τα όρη τρεφόμενοι με ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ."

    Σε αυτήν όμως την αναφορά βλέπουμε αγαπητέ Κώστα ΔΥΟ πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...η μεν πρώτη είναι ότι η Σελήνη ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ στο τωρινό Ηλιακό μας σύστημα.....και η δεύτερη ότι κατα την περίοδο της Αργοναυτικής Εκστρατείας ΔΕΝ είχε ακόμα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των Άστρων.

    Έχουμε δύο περιόδους η εποχές η εποχή ΠΡΙΝ την Σελήνη και η εποχή ΜΕΤΑ την Σελήνη....τι είχαμε ΠΡΙΝ την Σελήνη μα φυσικά τους Αρκάδες που τρέφονταν με ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ.
    Η ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ έχει ως κύριο στοιχείο τις χημικές ενώσεις του ΠΥΡΙΤΙΟΥ (Si). Εδώ, τολμούμε να πούμε το ότι οι Αρκ-άδες είχαν σαν βασικό στοιχείο τους το ΠΥΡΙΤΙΟ(Si).Άρα, λοιπόν, με την έλευση της ΣΕΛΗΝΗΣ έχουμε γενετική μετάλλαξη των ανθρωποειδών με βάση τις χημικές ενώσεις του ΠΥΡΙΤΙΟΥ(Si) σε ανθρώπους με βάση τις χημικές ενώσεις του ΑΝΘΡΑΚΑ(C4).

    Βέβαια στο συγκεκριμένο αποσπασμα ο Ρόδιος Απολλώνιος κάνει και έναν διαχωρισμό...μας μιλάει για τους Αρκάδες και τους Απιδανείς...οι δεύτεροι αναμφιβόλως ήταν Πελοποννήσιοι καθότι ένα απο τα ονόματα της Πελοποννήσου ήταν Απία(απο τον μυθικό βασιλιά του Αργους Απιο)..επομένως οι Απιδανείς ήταν απόγονοι των Πελασγών .Μα και οι Αρκάδες όμως ήταν Πελοποννήσιοι ....ΓΙΑΤΙ όμως ο Ρόδιος κάνει αυτή την επισήμανση και κάνει αυτόν τον διαχωρισμό στους Πελοποννήσιους...αφού ήταν γνωστό πως όλοι ήταν απόγονοι των Παλαιοχθόνων (των απο την Γη γεννηθέντων η σωστότερα αναφυηθέντων) Πελασγών;;;;;

    Τι επίδραση έχει πάνω στον άνθρωπο όλη αυτή η Κοσμική Ενέργειαη ακτινοβολίες απο την Έλευση της Σελήνης και όχι μόνο αλλά και απο τον Ήλιο και τους άλλους Αστέρες όχι μόνο στο σώμα του ,αλλά και στην αύρα του....στην δομή του DNA του ,αλλά και στην ψυχοπνευματική του σύνθεση;;

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράφεις αγαπητέ Κώστα...."η Σεληνη ειναι παλιοτερο ουρανιο σωμα απο τη γη οπως φανηκε απο τα πετρωματα της."

    Η χημική σύσταση των πετρωμάτων της σελήνης έχει βάση το πυριτίο ,προσπαθώντας οι αστροφυσικοί να δώσουν μια εξήγηση για αυτό βρήκαν ότι το πυρίτιο στο φεγγάρι παρουσίαζε παρόμοια ισοτοπική σύνθεση με την σύνθεση του πυριτίου στη Γη. Η σύγκρουση μάλλον ήταν αρκετά μεγάλη που τα υλικά, τα οποία διαμόρφωσαν τελικά το φεγγάρι, αναμίχθηκε με τα υλικά από τη Γη, η οποία είχε ήδη μια βαρέα ισοτοπική σύνθεση πυριτίου.

    Τό ερώτημα που προκύπτει είναι από τί πετρώματα αποτελείται η Σελήνη,ποιά η σχέση της με το στοιχείο του πυρίτιου και ποιά η επίδρασή του στη γή;

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σου, Γλαύκη μας, γειά σε όλους. Άκουσα για πρώτη φορά στην ζωή μου χέβυ μέταλ!!! Είναι τόσο εξαντρίκ από όλες τις απόψεις (σύμβολα, ιερή καρδιά των Ιησουιτών), που θα χρειαστεί μια μικρή σύνοψη. Όπως και πού να εστιάσουμε.
    Και ποιός θα την κάνει αυτήν την εργασία; Η Γλαύκη φυσικά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γλαυκη δεν εχω αντιρρηση σ αυτα που λες μα θαρρω πως η Σεληνη δε δημιουργηθηκε απο συγκρουση με τη Γη, αυτο δεν ειναι δυνατο επιστημονικα επιχειρημα . Η Σεληνη ειναι σκαφος και ηρθε σε τροχια κσι αποικησε τη Γη αλλαζοντας το dna των κατοικων της. Αλλαξανε τα πραγματα τοτε και το σημερα εχει να κανει μ αυτο το γεγονος. Οι εβραοι ειναι το σπερμα που απεμεινε απο τη σεληνη και εχουν ρολο καταστροφης ( αρμαγεδδων). Δε ξερω αν η Σεληνη ως σκαφος παιζει ρολο στη μετεμψυχωση, αλλα αν ειναι ετσι μηπως εχει βαλει το χερακι του ο θεος τους ο Γιαχβε; Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρον. Έχω διαβάσει απόψεις που θέλουν την τοποθέτηση της Σελήνης σε τροχιά, να είναι εσκεμμένη, αλλά ποτέ σε συνδυασμό με την εβραϊκή καταγωγή. Μπορείς να με παραπέμψεις κάπου?

      Διαγραφή
    2. Η "Εύα" δημιουργήθηκε από την πλευρά του "Αδάμ".
      Που επιστημονικά σήμαινε πέρα από τις γνώσεις της εποχής:
      ΑΖΩΪΚΟΣ ΑΙΩΝ 4-3 δις χρόνια πριν.
      Η Γη είναι ρευστή, διάπυρη
      Αρχίζει να γυρίζει με μεγάλη ταχύτητα
      Και πιθανότατα από τη μια πλευρά της- του Ειρηνικού Ωκεανού- φεύγει ένα τεράστιο κομμάτι, που δημιουργεί τη ΣΕΛΗΝΗ αφού η Γη την έλκει να τρέχει γύρω της
      Δημιουργούνται λοιπόν ο ΑΔΑΜ –άνθρωπος, γήϊνος και από την πλευρά του η ΕΥΑ = ΣΕΛΗΝΗ, ζωή, όπως τους "θέλει" η Παλαιά Διαθήκη (Ημέρα Δεύτερη)
      Hμέρα τέταρτη: 2,4 δισεκ. χρόνια πριν: Ο ήλιος λειτουργεί σαν αντιδραστήρας αρμονικότερα τώρα και γύρω του κινούνται τα πρωτόγονα ουράνια σώματα του πλανητικού μας συστήματος.
      Η Γη αρχίζει να γυρίζει πιο αργά. Είναι πια διακριτή η ημέρα από τη νύχτα. Από το ρυθμικό πλέον, φωτισμό, ευνοείται η ζωή
      Από τη λάσπη- και τα απαραίτητα αμινοξέα- δημιουργείται το πρώτο κύτταρο. Και έχουμε τον ΑΔΑΜ-γήϊνο
      Το κύτταρο αυτό διχοτομείται-έτσι γίνεται και σήμερα κατά τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων- και από την πλευρά του Αδάμ, έχουμε την Εύα- ή την Πανδώρα.
      Αδάμ και Εύα, είναι αντιπροσωπευτικοί της Γης και της Σελήνης, που σήμερα τόσο επηρεάζει τις γυναίκες.
      Oι ακτινοβολίες του Σύμπαντος είναι η πνοή που εμφύσησε ο Θεός. Που και με τη λογική αυτή είναι υπαρκτός

      Διαγραφή
  13. Αγαπητέ Κώστα συμφωνώ ότι η ΜΗΝΗ (έχει διαφορά το όνομα ΣΕΛΗΝΗ απο το ΜΗΝΗ) είναι σκάφος και ήρθε εδώ σε τροχιά γύρω απο την ΧΘΟΝΑ ....τώρα γράφεις..."Δε ξερω αν η Σεληνη ως σκαφος παιζει ρολο στη μετεμψυχωση, "

    Αφού λοιπόν είναι σκάφος (πρόσεξε τον συλλογισμό μου) και παίζει ρόλο στην μετεμψύχωση όπως λες..τότε λογικά το "αντικειμενό" της θα είναι οι ΨΥΧΕΣ.Τι είναι όμως η Ψυχή/ες ;;; Μπορούμε να πούμε ότι η Ψυχή είναι μια συλλογή απο ΦΩΤΟΝΙΑ με ορθή πόλωση δηλαδή ΦΩΣ ...τι αξία έχει όμως για αυτούς που "διαχειρίζονται" την ΜΗΝΗ;;

    Κοιτάζοντας γύρω μας βλέπουμε στους δρόμους αυτοκίνητα ...αυτά όμως για να κινηθούν θέλουν χρειάζονται καύσιμο δηλαδή βενζίνη ....σκέψου τώρα άλλους "χώρους" που τα εκεί "αυτοκίνητα" για να κινηθούν λειτουργούν ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΥΣΙΜΟ τα ΦΩΤΟΝΙΑ ...ναι αυτά που απαρτίζουν τις Ψυχές των Ανθρώπων.

    Ο πραγματικός πόλεμος των αντίπαλων Ιερατείων δεν γίνεται εδώ στην Χθόνα ούτε φυσικά για την κυριαρχία εδώ .Ο πόλεμος αυτός έχει και σαν σκοπό την αύξηση της τροφής τον όντων που ελένχουν την ΜΗΝΗ γιατί από την έλευση της σελήνης και έπειτα οι ψυχές όπου φεύγουν από το γήινο πεδίο είναι ελάχιστες , και για να το προσδιορίσω ποιο καλά , αυτές όπου καταφέρνουν να δραπετεύσουν από τον έλεγχο της σελήνης είναι πολύ λίγες .

    Αυτό που βλέπουμε στον έναστρο ουρανό είναι η ΜΗΝΗ και όχι η ΣΕΛΗΝΗ-ΣΕΛΑΝΑ...η ΣΕΛΗΝΗ είναι κάποια ενεργειακή κατάσταση του ΦΩΤΟΣ-ΠΥΡ και απο εκεί προέρχεται και η λέξη ΣΕΛΑΣ =Φωτεινό.

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΉΝΗ από ΜΗΝΗOΝ (Μηνηoν Γραμμάτιoν) σημερινο Μενου
      Σελήνη από το Cell (photocell) εξ ου' και σελληνο γi' αυτό το ονόμασαν έτσι διότι το σελληνο κάνει καλό στα μάτια Sελλος = μάτι (κράτα τσίλιες = ματιές)

      Διαγραφή
    2. Σελλήνη από το CELL με την αλφάβητό της Κύμης
      εάν δεν ξέρουμε την Αγγληκη διάλεκτο της Ελληνηκης Γλώσσας δεν θα μπωρέσουμε να καταλάβωμαι ορισμένες λέξεις διoτι πάψαμε από πολλού να της λέμε...Ο αξιωτημος Κυριoς ΛΎΚΙΟΣ αυτό, το απαγωρεύη δια ροπάλου...(το να γράφης με αλφάβητο της κύμης) δικαίωμα του και το σέβωμε αλλά οι ενοιες αλοιώνονται

      Διαγραφή
    3. Πάψαμε να μιλάμε ελληνικά; Πάψαμε να λέμε την λέξη "Σελήνη", "σέλινο", "Ελλάς", "Στέλλα", κτλ;
      Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το λατινικό αλφάβητο για να εκφράσεις μια λέξη στα αγγλικά, δεν υπάρχει πρόβλημα, κάνε το. Αυτό που δεν επιτρέπουμε, είναι η χρήση των greeklish και η αποκλειστική γραφή σε ξένη γλώσσα, διότι πρόκειται για ελληνικό ιστολόγιο το οποίο απευθύνεται ως επί τω πλείστον σε Έλληνες. Αυτοί δεν οφείλουν να γνωρίζουν την αγγλική, ούτε κάποια άλλη γλώσσα.
      Για τον λόγο αυτό, αν κάποιος επιθυμεί να μεταφέρει ένα κείμενο στα αγγλικά, μπορεί να το κάνει, αρκεί να τοποθετήσει από κάτω την ελληνική μετάφραση. Το ίδιο ζητώ σε όσους παραθέτουν αρχαίο κείμενο. Πρέπει να το συνοδεύουν από την απόδοση στα νέα ελληνικά.
      Ελπίζω στην κατανόησή σου, αγαπητέ Παντελή.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  14. Μιλας για βαμπιρισμο ψυχων απο τους δρακονιανους; Η Μηνη εχει τη Γη σαν εκτροφειο ψυχων για να τρεφονται ενεργειακα οι δρακονιανοι; Εχουν καμια σχεση οι βολαδορες που λεει ο Καστανεντα; Η Σεληνη=Σελας =φως ειναι αυτοφωτη τελικα ή ετεροφωτη που λεει ο Λυκιος;
    Καταλαβαινω απ τα λεγομενα σας οτι η Σεληνη ειναι ενεργειακη και συμβολικη δλδ δε την βλεπουμε υλικα. Αρα η Σεληνη συμβολιζει το καθρεπτη που περνει το φως του ηλιου και το αντανακλα στη γη , αλλα τοτε η Μηνη τι κανει; Χαλαει το σχεδιο ή ειναι σωστη η παρουσια της εδω;. Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα μου κεντρισες το ενδιαφερον και πολλες αποριες. Σ ευχαριστω για οσα μου μαθαινειςφιλη Γλαυκη!!! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδη Γλαυκη αυτοι τρωνε τις ψυχες και μετα οι ψυχες χανονται ή χανουν την ενεργεια τους; Γιατι αν χανονται τοτε τι γινεται με τα πνευματα αυτων των ανθρωπων ,βγαζουν καινουργια ψυχη;
    Και πες μου λιγο (σορρυ που σε πρηζωμε ερωτησεις) ποια ειναι τα ιερατεια που πολεμανε μεταξυ τους; Ειναι αυτα που λεει ο Λυκιος; Το σεναριο οτι το σκαφος-σεληνη (μηνη) ειναι των δρακονιανων με αρχηγο τον Γιαχβε και οτι οι Εβραιοι ειναι απογονοι τους και γ αυτο καταφερνουν να εξουσιαζουν το κοσμο και τελοσπαντων ειναι οι εκπρωσωποι του κακου του διαβολου του σατανα, παιζει για σενα;
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εννοειται περιμενω απαντηση και απο Λυκιο ή Στοχαστη ή οποιον αλλο ξερει να απαντησει.Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Κώστα, οι ερωτήσεις που θέτεις μπορούν να απαντηθούν μόνο από τη φίλη μας Γλαύκη, διότι εστιάζουν στην δική της άποψη εν παραλλήλω με τη δική μου. Προφανώς (όπως φαίνεται και από τις ερωτήσεις σου) γνωρίζεις τις δικές μου θέσεις.
      Το μόνο το οποίο μπορώ να διευκρινήσω, είναι ότι στη Σελήνη συντελείται η διαδικασία της ψυχοστασίας. Από αυτήν κρίνεται η πορεία της ψυχής. Συνήθως επανακάμπτει στην Γη, μέσα σε ένα νέο σώμα (μετενσάρκωση) ή πορεύεται για τα Ηλύσια Πεδία (πηγαίνει δηλαδή στον Ήλιο) και συνεπώς το ψυχικό σώμα διαλύεται (2ος θάνατος). Έτσι η Σελήνη πολλές φορές "εμποδίζει" τους ανθρώπους να πορευτούν προς τον Ήλιο, αφού αυτοί κρίνονται ατελείς και ανέτοιμοι και επανέρχονται στον υλικό κόσμο για μια νέα ευκαιρία.
      Τέλος, θα κεντρίσω περισσότερο την συζήτησή σας, με το ερώτημα:
      Γιατί οι αρχαίες θεότητες (και όχι μόνο) επιζητούν θυσία και αίμα για να ικανοποιηθούν (δηλαδή θάνατο); Γιατί η ανθρωπότητα σήμερα έχει πληθυσμό ~7.000.000.000, όσο δεν είχε ποτέ στο παρελθόν; Γιατί κάποιοι επιδιώκουν μαζικές σφαγές πληθυσμών και τι συμβαίνει "εκεί πάνω" όταν πηγαίνουν κατά χιλιάδες οι ψυχές, μαζικά;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΖΕΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...
      "Τί χαρά, τί ευτυχία! Κόβω ξύλα, κουβαλάω νερό."


      Σύγχρονη παραλλαγή

      Τί χαρά, τί ευτυχία! Ο Λύκιος μετά από πολύ καιρό έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων κάτι ερωτήσεις που και νεκρούς ανασταίνουν.

      Μόνο ο Ιεράρχης σιγομουρμουρίζει απ' το θερινό του ανάκλιντρο: "Λύκιε, Λύκιε, τί πας να κάνεις; Αυτά είναι επτασφράγιστα μυστικά,πού πας να τα δώσεις; Τί εχέγγυα έχεις οτι το αξίζουν;"

      Διαγραφή
  17. ΤΟ αξιζουν οσοι ενδιαφερονται, οπως ο Ιωνας παρακαλουσε να γκρεμισει την Νινευη ο Θεος,αλλα δεν το εκανε, για χαρη των λιγων ατομων ευσεβων που υπηρχαν ακομη εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νινευή η Πόλης του Βασειλέως ΝΊΝΟΥ Ελληνική και μεγαλοπρεπέστατη πολιτεία...

      Διαγραφή
  18. ΤΑΙΣΙΑ, ΤΑΙΣΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ, ΔΙΑΤΙ ΜΕ ΕΞΕΓΕΙΡΕΙΣ; ΤΟΝ ΛΥΚΙΟΝ ΜΕΜΦΟΜΕΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑΣ ΕΡΜΗΤΙΚΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΔΩΝ!!!! ΩΙΜΕ, ΩΙΜΕ ,ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ!!! ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΤΑΙΣΙΑ, ΑΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΟΜΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΙΝΑ ΚΡΥΨΟΜΕΝ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΡΗΘΕΝΤΑ ΥΠΟ ΤΑ ΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ ΚΑΙ ΑΛΟΓΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΜΕΝ ΜΟΝΟ ΥΜΕΙΣ* ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΛΟΥ ΤΗΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΕΩΣ....
    * ΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ.
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η οδηγία ελήφθη και θα ακολουθηθεί κατά γράμμα μέχρις άρσεώς της.
      Πολύ καλώς εδόθη.

      Διαγραφή
  19. O ΛΥΚΙΟΣ ρώτησε γιατί ..."οι αρχαίες θεότητες (και όχι μόνο) επιζητούν θυσία και αίμα για να ικανοποιηθούν (δηλαδή θάνατο); Γιατί η ανθρωπότητα σήμερα έχει πληθυσμό ~7.000.000.000, όσο δεν είχε ποτέ στο παρελθόν; Γιατί κάποιοι επιδιώκουν μαζικές σφαγές πληθυσμών και τι συμβαίνει "εκεί πάνω" όταν πηγαίνουν κατά χιλιάδες οι ψυχές, μαζικά;"

    Όλες οι "θεότητες" και οι θρησκείες ,όλα αυτά που έγιναν αλλά και που θα γίνουν δεν ανήκουν σε κανένα σύστημα η θρησκεία απο αυτά που γνωρίζουμε....διότι ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΕΓΟΝΑ.Βέβαια έχουν συμβεί γεγονότα με την πάροδο των χιλιετερίδων μέσα σε θρησκευτικα συστήματα που άλλα έχουν καταργηθεί και άλλα υφίσατνται ακόμα....το ΑΙΜΑ όμως και η ΘΥΣΙΑ συνεχίζουν να υπάρχουν.Τα βήματα είναι αρχαία...ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ.

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φαίνεται πως ο Ιεράρχης και η Ταίσια, μας έπεισαν πάνω στην πλάκα τους, πως πρέπει να "κλείσουμε τας θύρας" (Πυθαγόρειος ρήση)! Φίλη Γλαύκη, μην διστάζεις να εκφραστείς ελεύθερα. Η αρχή έχει ήδη γίνει. Οι θύρες άνοιξαν για όσους μπορούν να καταλάβουν και έτσι δικαιώνεται και ο Ιεράρχης, όταν αναφέρεται στους συνδαιτυμόνες, που θα μείνουν κάτω (δηλαδή μέσα) από το πέπλο της συσκοτίσεως.
    Εδώ λοιπόν, ως θεότητες εννοώ τις οντότητες (και όχι τον Θεό) τις οποίες υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν οι άνθρωποι (ευτυχώς όχι όλοι). Οι οντότητες-θεότητες αυτές, επιζητούσαν και επιζητούν αίμα, δηλαδή θάνατο για να τραφούν. Τι είδος τροφή είναι αυτή; Είναι ενεργειακή ή υλική; Γιατί αυτές οι οντότητες τρέφονται από εμάς; Ποιές τελικά είναι αυτές οι οντότητες;
    Μέσα στην παραπομπή του φίλου μας Pit Zenk, κρύβονται μερικές αλήθειες, αν και υπάρχει ένα "θέμα" με τον αρθρογράφο. Ας μην μείνουμε όμως στον αρθρογράφο, αλλά ας δούμε τις λίγες αλήθειες που περιγράφει. Προσοχή όμως, το κείμενο έχει πολλές παγίδες.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτες οι οντοτητες εινσι οι ερπετοειδεις ή δρακονιανοι που μας αποικησαν και εχουν θεο τον Γιαχβε που ειναι ο σατανας και θελει να δεσμευσει τιςψυχες μας. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απολοποιηση που κανεις Κωστα γελοιοποιει τη γνωση και τη πληροφορια που ισχυριζεσαι.
      Ο παρατηρητης

      Διαγραφή
    2. Ο Κώστας πάντα λακωνίζει.
      Πες το μας εσύ, Παρατηρητή. Πώς θα τό 'λεγες;

      Διαγραφή
  22. Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αρμαγεδών, πιθανών να λείπει σε διακοπές, αλλά δεν αποκλείεται να μην έχει χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είμαι σίγουρος όμως ότι μας διαβάζει, έστω κι αν δεν μπορεί να γράφει κάθε φορά.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Μια καλησπέρα από καρδιάς φίλε μου ΛΥΚΙΕ σε εσένα και σε όλους τους θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα .
      Ναι δηλώνω παρόν και παρακολουθώ τους σχολιασμούς των φίλων μας κι αν δεν γράφω είναι γιατί πραγματικά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου με κρατούν αναγκαστικά μακριά αυτήν την περίοδο .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  23. Παρατηρητη εγω τα λεω απλαχωρις πολλες σαλτσες, κσι οι γνωσεις μου σ αυτα τα θεματα ερχονται απ αυτο το χωρο μας. Μιας και βλεπω λιγο βαριεστημαρα απο τους φιλους και τις φιλες μου που απαντουν σφιγμενα, επιταχυνω τη συζητηση μπαινοντας απ ευθειας στα βαθεια νερα. Γι αυτο ειπα για δρακονιανους και σαταναδες γιατι ξρρω οτι κσπου εκει μεσα κρυβονται τα μυστικα της γνωσης κσι της συνομωσιας. Ακομα και στα ελευσινια μυστηρια κατι μου λεει οτι τελικα δεν τελειωνανε με γνωσεις για τη ζωη και το θανατο και ποιος ειναι ο θεος, αλλα πρεπει να τους μαθαιναν και το μεγαλο μυστικο δλδ το τι εγινε με τη σεληνη , τους εξωγηινους θεους, τους ερπετοειδεις , και τον αρχηγο θεο τους το Γιαχβε της παλαιας διαθηκης. Ετσι νομιζω εγω και θελω να το ακουσω κι απο τους φιλους και τις φιλες μου εδω. Δλδ δεν απαξιωνω τη γνωση αλλα θελω να προκαλεσω τη συζητηση να γινει πιο ανοιχτα. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε ΛΎΚIΕ σου εύχωμε Καλές Γιορτές

    Παντελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης αντεύχομαι Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο και ειρηνικό το νέο έτος, αγαπητέ Παντελή!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.