Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Έγινε η αγάπη ένα αστέρι .. που κατοικεί στην πληγωμένη μου ψυχή .. "




Σαν ταξιδιάρα η θύμησή μου με γυρίζει 
σε μονοπάτια της καρδιάς πλέον κλειστά ,
είναι αυτήν στην αγκαλιά της που με ρίχνει 
σαν να'ναι πάλι ...η πρώτη μας φορά ...

Μα σαν ανοίγουνε τα μάτια ένας θρήνος ,
η οπτασία της να χάνεται μακριά ,
κι εγώ να περιμένω σ'ένα σώμα 
να αποκαμώνεται για να την δω ξανά ..

Είναι η αγάπη της εκείνο το αστέρι 
που κατοικεί στην πληγωμένη μου ψυχή ,
φεγγοβολά σαν έρθει η νύχτα και με πάρει 
μα.. χάνεται σαν έρθει το πρωί .

Έτσι είν'η αγάπη φωτιά που σε στοιχειώνει ,
σε συνεπαίρνει και ευωδιάζει την ψυχή ,
μα είναι και φαρμάκι που σε κατατρώγει 
σαν χάνεται ... όπως ήρθε να σε βρεί .. 

Ένας άνθρωπος σαν αγαπήσει φίλη Aya χάνεται στα δικά του μονοπάτια αυτού του συναισθήματος .
Είναι ευτυχία να το ζεις , ένα αδιαπραγμάτευτο Θείο χάρισμα, αυτό που θα σε ανδρώσει , θα σε γιγαντώσει, θα σε ημερέψει όταν θα κατοικήσει στην ψυχή σου .
Μα... μπορεί να γίνει κι αυτό που θα σε στοιχειώσει , γιατί θα'ρθει η στιγμή να καταλάβεις σαν το φέρει η μοίρα και το χάσεις πως δεν ξαναγεννιέται από τις στάχτες της ξανά . 

Γι' αυτό στους θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα εύχομαι με όλη μου την καρδιά να ζήσουν αυτό το συναίσθημα ...όσο πιο πολύ μπορέσουν ....

ΑΥΤΗΝ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝ' ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 



Και η απάντηση στο σκωπτικό σχόλιο:

Δεν μπορείς να αλλάξεις όλες τις καρδιές του κόσμου ,
 μόνον να τους προσφέρεις ότι από καρδιάς σου περισσεύει .

Αν είχε καρδιά η πένα μου θα είχα αναστήσει 
όλου του κόσμου τις καρδιές που'ναι μέσα στη ζήση .

Δεν είναι αυτούσιος σκοπός κανέναν για ν'αλλάξω 
μα ότι ζω και σέβομαι εκείνο να φωνάξω .


ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ 

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

18 σχόλια:

  1. AΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ... ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ... ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΝΟΣ..ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΡΕ ..ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και το σχόλιο αυτό είναι κακόβουλο και προέρχεται από το γνωστό-άγνωστο άτομο εκ Γερμανίας, δεν θα το σβήσω! Δεν θα το σβήσω διότι είναι καλύτερα να μείνει σε δημόσια θέα, ώστε να μας θυμίζει το ήθος και την ποιότητα κάποιων αποτυχημένων ανθρώπων, που με τέτοιους τρόπους προσπαθούν να κρατηθούν κοινωνικά "ζωντανοί"! Είναι αλήθεια ότι επέδειξε ιδιαίτερη προσπάθεια αυτή τη φορά, ώστε να είναι ...συγκρατημένος-η.
    Παραμένει λοιπόν το σχόλιο, ως μνημείο λύπης για ανθρώπους που είναι αδύναμοι και δεν μπορούν, παρά να επιλέγουν να ζουν στο περιθώριο.
    Φίλε Αρμαγεδών, ελπίζω να συμφωνείς με την επιλογή μου. Αν ενοχλείσαι, το σχόλιο θα διαγραφεί άμεσα.
    Καλημέρα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι φίλε μου ΛΥΚΙΕ δεν με πειράζει, ας μείνει εκεί μια ως πράξη ανθρώπινης ματαιοδοξίας και μισαλλοδοξίας σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να κατοικήσει και να γεμίσει την ανθρώπινη ψυχή .

    Δεν μπορείς να αλλάξεις όλες τις καρδιές του κόσμου , μόνον να τους προσφέρεις ότι από καρδιάς σου περισσεύει .

    Αν είχε καρδιά η πένα μου θα είχα αναστήσει
    όλου του κόσμου τις καρδιές που'ναι μέσα στη ζήση .

    Δεν είναι αυτούσιος σκοπός κανέναν για ν'αλλάξω
    μα ότι ζω και σέβομαι εκείνο να φωνάξω .


    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχιζω να σας θαυμαζω και τους δυο για το μεγαλειο σασ και το τροπο που αντιμετωπιζετε τους διαβολεις. Δεν εχω βρει κατι παρομοιο σε αλλο μπλογκ!!! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μια διόρθωση φίλε Κώστα αυτό είναι και ένα κομμάτι από το δικό σου μεγαλείο και το έχεις αποδείξει .
      Να είσαι πάντοτε καλά φίλε μου .


      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  5. Φίλε Αρμαγεδών, ήμουν σίγουρος για την αντίδρασή σου... Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση, από ένα ακόμα ποίημα σου! Μας καθηλώνεις φίλε με την πένα σου! Και το ποίημα, μα και το ποίημα-απάντηση στο διαβολέα, είναι εξαίσια...
    Φίλε Κώστα, δεν είναι τυχαίο που ο Αρμαγεδών τιμά τον χώρο μας, με το ήθος και την ποιότητά του. Τον θεωρώ τον κατεξοχήν στυλοβάτη ηθικής του Καταχθόνιου Δαίμονα. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι κάθε απόπειρα διαβολής στον χώρο μας, αντιμετωπίστηκε με ομοψυχία από όλους τους φίλους. Η αυτοπροστασία μας, είναι δεδομένη και αυτό το γνωρίζουν όλοι πλέον.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ στο δικό μας το μεράδι δεν χωράνε αγκυλώσεις και κακίες .
      Στηρίξαμε από πολύ παλιά αυτήν την δυνατότητα πολυφωνίας μέσα από τους Ελληνικούς ιστότοπους .
      Μιλήσαμε, δεχτήκαμε πάμπολλες διαβολές, μεστώθηκε η γνώση μας και η καρδιά μας και δεν πάψαμε να μιλάμε , να ανταλλάσσουμε τα εσωτερικά μας αποθέματα .

      Πιάσαμε το πληκτρολόγιο και καταλάβαμε ότι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μας έχουμε να κάνουμε με ..... ανθρώπους τους δικούς μας συνανθρώπους .

      Έτσι είναι στην λογική μας φίλε μου και πόσο περισσότερο εσύ , που δημιούργησες έναν ιστότοπο -μια πύλη ανταλλαγής απόψεων και την δυνατότητα όποιος έχει να πει κάτι .... να ακουστεί .

      Δεν προσπάθησες να ηγηθείς, αλλά άνοιξες το ιντερνιακό σπίτι σου μα καλοδέχτηκες και μας καταδέχτηκες ώς ίσο προς ίσο .

      Μιλούσαμε από πολύ παλιά πέρασαν εκείνα τα χρόνια αλλά πιστεύω πως η παρέα μας μέσα από τον δικό σου φιλόξενο χώρο φίλε μου μας γιγάντωσε ακόμη περισσότερο και τους δυο μας .

      Γι'αυτόν τον λόγο θεωρώ τιμή μου και δεν είναι τυχαίο εδώ μέσα να δίνω ότι καλύτερο μπορώ , σε φίλους θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα .

      Οι δε διαβολές που έπεσαν στο τραπέζι του διαλόγου αντιμετωπίστηκαν με πειθώ ομοψυχία ( όπως αναφέρεις και εσύ ) από όλους τους θαμώνες του ιστότοπού μας , αλλά το κυριότερο με την ιδέα αυτήν ότι δεν γράφουμε μόνοι μας . αλλά υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μας .

      Έτσι είναι φίλε μου ΛΥΚΙΕ, περνάει αυτό το ιδεατό από τον έναν στον άλλον εδώ μέσα και μας κάνει να θέλουμε να δώσουμε όλο και περισσότερο .

      Γιατί μας .... αξίζει ...

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ

      Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλη Aya, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω οτι στον χώρο μας, δεν επιτρέπεται η βεβήλωση της ελληνικής γλώσσας με τα λεγόμενα greeklish. Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι κάποιος ιδιαίτερος λόγος πέραν της θελήσεώς σου, σε οδήγησε να το κάνεις, θα ξαναγράψω το σχόλίο σου στα ελληνικά.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ καλέ μου Αρμ σου εύχομαι καλύτερο γι αυτό το περίσσευμα ψυχής που μας δίνεις! Σ' αγαπώ, τίποτε άλλο!. Με συγκίνησες πάρα πολύ, εύχομαι και πάλι τα καλύτερα. Ένα λόγο, μια ηλιαχτίδα, ένα ηλιοτρόπιο, κάτι να απαλύνει την καρδιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά λόγια μεστά κι ανθρώπινα, βγαίνουν από το μήνυμά σου και η είναι αυτήν θαρρώ η αμοιβή μου ...
      Τι άλλο να ζητήσω περισσότερο ;
      Να είσαι πάντοτε καλά φίλη Aya εσύ και η οικογένειά σου και να ζωντανεύεις την παρέα μας .

      Η ηλιαχτίδα μου είσαστε εσείς, όταν σας κάνω να χαιρόσαστε και να απολαμβάνετε τα ποιήματά μου και αντιλαμβανόσαστε ότι σας δίνω μερτικό από καρδιάς ...

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε, ο χώρος αυτός δεν είναι αντίστοιχος του Ξ/Ρ στο οποίο μπορεί να είσαι θαμώνας. Εδώ ισχύουν άλλοι κανόνες. Ο χώρος μας δεν είναι πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων και ύβρεων. Αν θέλεις να μας καταθέσεις τις απόψεις σου για κάποιο θέμα από αυτά που ασχολούμαστε, είσαι ευπρόσδεκτος-η. Οτιδήποτε άλλο, δεν θα τύχει της αποδοχής μας. Εδώ μπορείς να γράφεις με σεβασμό και καλή προαίρεση. Το αντίθετο δεν μα αφορά.
    Χαιρετώ!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ Λυκιε προσπαθώ εδώ κ καιρό ν τα κόψω, κακιά συνήθεια τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπημένε μου φίλε Αρμαγεδών
    Το ποιημά σου με συγκίνησε βαθύτατα.Καλέ μου φίλε να κοιτάς τον δικό σου ουρανό με το αστεράκι σου κάθε βράδυ και να νιώθεις τη παρουσία του αγαπημένου σου προσώπου !
    Και για τους αναιδείς ,το μόνο που έχουν στη ψυχή τους είναι η ζήλεια,η μοχθηρία, γιατί πότε δεν θα μπορέσουν να αγαπήσουν ή να υπομείνουν αυτό που διάλεξε Ο Θεός να τους δώσει,δηλαδή τη δοκιμασία,Οτιδήποτε και να τους πείς,οτιδήποτε και να κάνεις γι'αυτούς πάντα οι ίδιοι θα παραμείνουν.Πιστεύω να μην έχεις ξεχάσει τα τόσα που είχα υποστεί στο ξυπνήστε ρε όπως και συ και τόσοι άλλοι εκλεκτοί φίλοι..Μια πρόταση μου προς το Λύκιο και τους φίλους που γράφουν εδώ είναι΄να μην δίνουν καμμία σημασία στον όχλο τον πολύβοο των δυο ατόμων , που μόνη τους ασχόληση είναι η ηλιθιοτητά τους.
    παλιά φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι ευχαρίστησή μου παλιά φίλη που ου άρεσε η "κατάθεση ψυχής" μου μέσα από το ποίημα μου ....
    Δεν μπορώ να σταθώ σε αλλότριες συμπεριφορές , δεν μου επιτρέπετε λόγο ηθικής και χαρακτήρα .

    Και δυστυχώς δεν μπορούν να ξεχαστούν κάποιες συμπεριφορές που μόνον πικρία σου φέρνουν, όπως αυτήν που αποκομίσαμε πολλά άτομα από μερίδα ατόμων εκείνου του χώρου .

    Γι' αυτό και από τότε έχω ρίξει "μαύρη πέτρα" πίσω μου , όπως μαύρη πέτρα πρέπει να ρίχνουμε όλοι μας σε κάθε επιτηδευμένη συμπεριφορά απαξίωσης τόσο του ατόμου μας όσο και των υπόλοιπων θαμώνων ενός ιστότοπου .

    Δεν αξίζει να γίνεσαι η τροφή κανενός , πόσο άλλοτε του ατόμου που θέλει στην φαντασία του και μέσα από την απαξίωση του εαυτού του να νοιώσει καλύτερα... μειώνοντας όμως τους ...άλλους . . .

    Έχουμε πλέον το χάρισμα και την δυνατότητα να είμαστε μέλη μια παρέας με αξιόπιστο διαχειριστή και οικοδεσπότη και φίλο ΛΥΚΙΟ που τέτοιες διαβολές δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να εξυψωθεί κανενός ο εγωισμός .

    Πάμπολλες οι διαβολές που στέφθηκαν με αποτυχία από όλους του θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα κατάφεραν κατά καιρούς να δώσουν σε κάποιους να καταλάβουν πως εδώ δεν είναι χώρος τροφής ανθρώπων που δεν χαίρουν σεβασμό μήτε για τον εαυτό τους .

    Να είσαι πάντοτε καλά παλιά φίλη και να μας γράφεις πιο συχνά .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.