Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του ΚΙΣ κατά Τ. Μπαλτάκου για την συνομιλία με Η. Κασιδιάρη


Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την θλίψη του για τις επαφές που έχει ο πρώην πλέον γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός φίλος και συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) Ελλάδος.
Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΣ εκφράζει την πάγια θέση του και καλεί "τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου".
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
«Σχετικά με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το γεγονός ότι πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος είχε διαβουλεύσεις με ένα δεδηλωμένο αντισημίτη και αρνητή του Ολοκαυτώματος.
Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας και καλούμε τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου.
Η Ελλάδα και η Ευρώπη, 70 χρόνια μετά την αποκάλυψη της Χιτλερικής βαρβαρότητας, οφείλουν να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Ναζισμού και τους εκφραστές του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού για την προστασία της δημοκρατίας και του πολιτισμού μας.
Αθήνα, 4 Απριλίου 2014
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος»



2 σχόλια:

  1. Το ΚΙΣ δεν εχει κσνενα δικαιωμα να απαιτει και να κανει υποδειξεις στο Ελληνικο κρατος. Δεν μπορουν να μιλανε για δημοκρατισ οι εβραιοι που ειναι οι πιο ρατσιστες στο κοσμο. Πρεπει να τους μαθει καποιος εκτος απο τη δημοκρατια και οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι νσ αγαπανε τους εβραιους το σιωνισμο και να πιστευουν στο ολοκαυτωμα. Ειναι δικαιωμα του καθενος να μην σας συμπαθει και να μη σας πιστευει. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου, φίλε Κώστα. Κατά την άποψη του ΚΙΣ (δηλαδή των Εβραίων της Ελλάδας), "κράτος δικαίου" είναι αυτό που επιβάλλει την συμπάθεια του λαού, στον σιωνισμό τους και την αποδοχή της ιστορίας του ολοκαυτώματος των Εβραίων!
      Δίκαιο είναι να δέχεσαι τον σιωνισμό και το ολοκαύτωμα.
      Άδικο είναι να αρνείσαι τον σιωνισμό και το ολοκαύτωμα.
      Δίκαιο είναι να δέχεσαι τον εβραϊκό φασισμό και ρατσισμό.
      Άδικο είναι να απαρνείσαι τον εβραϊκό φασισμό και ρατσισμό.
      Η προστασία της δημοκρατίας και του πολιτισμού "μας" (!), απαιτεί την απομόνωση των ρατσιστών, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού! Εξαιρείται ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία, όταν προέρχεται από τους Εβραίους.
      Απαγορεύεται επίσης να αντιπαθεί κανείς τους αγαθούς και φιλάνθρωπους σιωνιστές.
      Αυτά προσπαθεί (και καταφέρνει) να επιβάλλει στην κυβέρνηση, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στην Ελλάδα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.