Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ


Πιστεύω οτι μια Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι μια καλή ιδέα . Θα σταματούσε τους πολέμους και όλη την σημερινή παραφροσύνη .
Επομένως θα έπρεπε να είμαι πρώτος και καλύτερος στις μασονικές στοές και σε όλα τα κόλπα
της neas taksis . 
Δεν είμαι όμως . Απεναντίας , ΠΟΛΕΜΩ την nea taksi .
Γιατί ; Για τους δύο παρακάτω λόγους : 

1) Ο σημερινός τραπεζίτης που χρηματοδοτεί την nea taksi θέλει να είναι ισόβιος ηγέτης . Μετά απο αυτόν ο γυιός του και μετά ο εγγονός του . Σαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το Βυζάντιο . Είδαμε τις αδυναμίες αυτών των μορφωμάτων . Μετά τον σοφό Μάρκο Αυρήλιο θα έχεις τον ανισόρροπο γυιό του , τον Κόμμοδο . Δεν έχουμε καμμία διάθεση να ξαναζήσουμε τέτοιες περιπέτειες .
Μία παγκόσμια κυβέρνηση χρειάζεται πραγματικά . Δεν μπορείς όμως να λές "ΑΥΤΟΣ θα είναι ο ισόβιος ηγέτης !" . Δεν είναι σωστό να υπάρχει ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ . Ένα πολυμελές Διευθυντήριο ( πείτε το Γερουσία , πείτε το Σύγκλητο ...) χρειάζεται . Ο ΕΝΑΣ έχει ελαττώματα . Έχει εμπάθειες . Ένα πολυμελές σώμα εξισορροπεί τα ελαττώματα και βγάζει προς τα έξω μόνο τα προτερήματα .

2) Για να γίνει κανείς μέλος του Διευθυντηρίου πρέπει να ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ επί μακρόν . Ο διάδοχος του σημερινού τραπεζίτη πού έχει δοκιμασθεί ; Βρήκε έτοιμα τα λεφτά του μπαμπάκα του και πουλάει πνεύμα . Δάσκαλος κατ' οίκον τον δίδαξε και δεν είδε κανείς άλλος τα ελαττώματά του και την (τυχόν ) οξύνοιά του . Δεν δούλεψε ποτέ στο μεροκάματο με άλλους συνεργάτες .

Είναι έξυπνος ; Είναι υπομονετικός ; Είναι ευγενικός ; Είναι ευέλικτος ;
Κανείς δεν τον δοκίμασε και κανείς δεν γνωρίζει .
Ετοιμάζεται για παγκόσμιος ηγέτης κάποιος που μπορεί να είναι φρενοβλαβής , διεστραμμένος , παρανοϊκός , σχιζοφρενής , ηλίθιος ...

Απευθύνομαι λοιπόν σε όποιον χαμηλόβαθμο NEOTAKSITH διαθέτει μυαλό και τον ρωτώ : Παίρνεις χρήματα και υπακούς τυφλά σε κάποιον τραπεζίτη που δεν έχεις δεί ποτέ . Γιατί ρε φίλε ; Γνωρίζεις τί σκέφτεται για σένα ; Γνωρίζεις τί μυαλό κουβαλά ; Μπορεί εσύ να είσαι εκατό φορές πιό ξύπνιος . Πώς ανέχεσαι να σε διατάζει ;

------------------------------------------------------

ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ NEAS TAKSIS 
(Φεβρουάριος 2014 )

Ανέβηκες έως τον 33ο βαθμό της Μασονίας . Έδειξες επιμονή , ζήλο , πίστη... 
Επιτέλους ! Ήρθε η ώρα να πάρεις την αμοιβή . 
Αμ δε ! 
Με έκπληξη διαπιστώνεις οτι στα ψηλότερα κλιμάκια ανεβαίνουν οι πλέον ηλίθιοι του 33ου βαθμού ! 
Πώς γίνεται αυτό ; Είναι δυνατόν ; 

Είναι δυνατόν και αναμενόμενο . Δες την κατάσταση :
Ο μεγαλοτραπεζίτης στην κορυφή θέλει ο διάδοχός του στον θρόνο να είναι ο γυιός του . Μετά ο εγγονός του . Μετά ο δισέγγονός του . Μετά απο 10.000 χρόνια κάποιος με το ίδιο επώνυμο να κυβερνά τον κόσμο . Δεν τον νοιάζει εάν εσύ είσαι καλύτερος και καταλληλότερος για τον θρόνο . Δεν έχεις το σωστό επώνυμο !

Τί κάνει λοιπόν για να διασφαλίσει την οικογένειά του ; 
Ένα παλαιό και δοκιμασμένο κόλπο :
Μαζεύει γύρω του όλους όλους τους ηλίθιους ( απο 33ο βαθμό και πάνω ) . Τους λέει "Είστε ρεμάλια και χαμένα κορμιά . Χωρίς εμένα θα είσασταν οδοκαθαριστές στην Σουηδία . Λοιπόν στηρίξτε με . Γίνετε οι σωματοφύλακές μου . Κρατήστε μακρυά μου τους άξιους και έξυπνους . Και η ανταμοιβή σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη απο την αξία σας !"

Έτσι γίνεται λοιπόν και εσύ περιμένεις άδικα εις τον αιώνα το άπαντα .
Δές λοιπόν καθαρά και σκέψου αν σπατάλησες τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου στο σωστό στρατόπεδο .

-----------------------------------------------------

ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΥΤΤΑΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ 
( 6-1-2014 )

Μία σαρδέλα ζυγίζει λίγα γραμμάρια αλλά μπορεί να καταβροχθίσει τόνους πλαγκτόν ( εάν ζήσει αρκετά ) . 
Πώς γίνεται αυτό ; 
Διότι τα λίγα κύτταρα της σαρδέλας ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ . Άλλο κωπηλατεί , άλλο βλέπει , άλλο ανοίγει το στόμα , άλλο χωνεύει την τροφή . 
Το μικροσκοπικό πλαγκτόν τί πιθανότητες σωτηρίας έχει όταν βρεθεί μπροστά στο στόμα της σαρδέλας ; Καμμία ! 

Τί σχέση έχουν αυτά με εμάς ; 
Οδύρονται όλοι οτι μια ολιγομελής σπείρα κυβερνά τον κόσμο . Φυσικά . Διότι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ .
Άλλος έχει ΜΜΕ που θα διασπείρουν την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο ψέμα με την κατάλληλη επένδυση ώστε να φανεί αλήθεια . Άλλος , που έχει τράπεζα , θα δώσει το κατάλληλο δάνειο στον κατάλληλο "ημέτερο" στην κατάλληλη στιγμή . Άλλος , που έχει βιομηχανία τροφίμων , θα βάλει το κατάλληλο "πρόσθετο" στο ψωμί που τρώει ο λαουτζίκος . Άλλος , που έχει φαρμακευτική εταιρεία , θα κυκλοφορήσει την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο εμβόλιο με τις επιθυμητές παρενέργειες . Και τέλος , αν όλα αυτά δεν επαρκούν , κάποιος άλλος θα πληρώσει δολοφόνους για να ξεπαστρέψει τους "ενοχλητικούς" .

Ο λαουτζίκος τί είναι ; Εκατομμύρια άτομα ΜΟΝΑ τους απέναντι σε μια τηλεόραση . Όπως το πλαγκτόν απέναντι στην σαρδέλα !

Υπάρχει κάποια ελπίδα να νικηθεί αυτό το φοβερό "θηρίο" ; Η σαρδέλα που ονομάζεται "nea taksi" ; 

Ας ξεκινήσουμε απο κάπου βαθιά . 
Στους σωλήνες της αποχέτευσης ζεί ένας πρωτόγονος οργανισμός : η γλίτσα . Αυτό το γλοιώδες υλικό στο μικροσκόπιο φαίνεται σαν ένα σύνολο ανεξάρτητων μικροβίων διαφόρων ειδών . Στην πραγματικότητα όμως είναι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ μικρόβια ! Είναι ο πρώτος πολυκύτταρος οργανισμός που εμφανίσθηκε στην Γή .

Το ένα μικρόβιο αποβάλλει κάτι που είναι απαραίτητο για το διπλανό του . Υπάρχει κύκλος . Το ένα χρησιμοποιεί τα σκουπίδια του άλλου .

Ο κανόνας συνεργασίας είναι απλός : "ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΧΩ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ" . Δηλαδή κανένα μικρόβιο δεν θα δεχόταν να ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ για να ζήσουν τα υπόλοιπα .
Εάν μέσα στους σωλήνες εμφανισθεί η κατάλληλη γαριδούλα ή το κατάλληλο καβούρι , θα φάει την γλίτσα χωρίς δυσκολία .

Γιατί ; 
Διότι το καβούρι είναι πολυκύτταρος οργανισμός ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ . Δηλαδή το "λογισμικό" συνεργασίας των κυττάρων του καβουριού είναι "Δέχομαι ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ εάν αυτό ωφελήσει τα υπόλοιπα κύτταρα !" . Πράγματι , πολλά κύτταρα του καβουριού πεθαίνουν για να σχηματισθεί ο σκληρός εξωσκελετός με τις δυνατές δαγκάνες . Τί ελπίδα έχει η μαλακή γλίτσα όταν βρεθεί μπροστά στις δαγκάνες του κάβουρα ; Καμμία !

Η nea taksi είναι η γλίτσα . Όλοι αυτοί που συμμετέχουν στις στοές και στις μυστικές επιτροπές το κάνουν για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΝΟΜΑ ! Ποτέ και σε καμμία περίπτωση ο ένας σαπιοκοιλιάς του ΠΑΣΟΚ δεν θα θυσιαζόταν για να ζήσει ο άλλος σαπιοκοιλιάς ( ξέρετε ποιούς εννοώ - μην λέμε τώρα ονόματα ! ) .

Αυτό είναι το αδύνατο σημείο της neas taksis . Εμείς ( που υπηρετούμε ΙΔΕΕΣ και όχι την τσέπη μας ) είμαστε πρόθυμοι ακόμη και να θυσιαστούμε γι' αυτές . Ήδη καθημερινές θυσίες κάνουμε : Άλλος ξοδεύει για στολές και αγήματα , άλλος για συναντήσεις , άλλος για γράψιμο . Ανταπόδωση ομιχλώδης και στο μέλλον . Ποτέ ένας της neas taksis δεν θα έκανε τέτοιες θυσίες εάν δεν είχε ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ !

Εμείς είμαστε το καβούρι και η nea taksi η γλίτσα ( ο λαουτζίκος είναι τα μεμονωμένα μικρόβια που υπάρχουν στο νερό της αποχέτευσης !) .

Επομένως είμαστε προικισμένοι απο την Φύση με την μοίρα του νικητή . Είμαστε πιο ισχυρός οργανισμός .

Αυτό πρέπει να το πούμε στα χαμηλόβαθμα στελέχη της neas taksis ( μέχρι τον 33ο βαθμό της Μασονίας και σε όλες τις άλλες light στοές ) . Όλοι αυτοί είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ . Οι μεγάλοι τραπεζίτες ευχαρίστως θα τους θυσιάσουν εάν χρειαστεί . Οι χαμηλόβαθμοι όμως δεν το γνωρίζουν ( ή κάνουν πως δεν το γνωρίζουν ) .

Τους συμφέρει λοιπόν να λιποτακτήσουν απο την nea taksi και να έρθουν στο δικό μας στρατόπεδο .
Όταν ανήκεις σε έναν ισχυρότερο οργανισμό , οι πιθανότητες να θυσιαστείς είναι μικρότερες . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.