Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Τελικά μήπως μαγειρεύουν τα αποτελέσματα κάθε φορά στις εκλογές;




Πρέπει και αυτό να το θεωρεί κανείς πιθανό, γιατί το να σου λένε ότι το Ποτάμι είναι τρίτο κόμμα αυτή τη στιγμή, μόνο αυτό σημαίνει.
Πέρα απο τη πιθανότητα Alsheimer που πιθανό να έχει ο “ιδιοφυής” υποστηριχτής του… υπάρχει και
ένα τρομερό μίσος για αυτό το λαό, στον οποίο θέλουν να επιβάλλουν ψυχωτικές καταστάσεις, που να τον οδηγήσουν σε πράξεις εκτός λογικής.
Το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα αντιγράφει μια Ιταλία που παρά φύση δεν έχει οδηγηθεί σε χρεοκοπία. Είναι στριμωγμένο. Το “χτές” γκρεμίζεται και θέλει να εξομοιώσει ότι “νέο” βγαίνει με τη μούχλα του βόθρου στον οποίο ζεί και τον οποίο αυτό κατασκεύασε.

Είναι φανερό ότι τα συνεργαζόμενα μαγαζάκια – περίπτερα των ΜΜΕ της επικράτειας, oι υπάλληλοι του συστήματος, δείχνουν πρός μία και μόνο κατεύθυνση. Όλα θέλουν τη ΧΑ στην εξουσία και μια νέα Ουκρανία στην Ελλάδα.
Σταματείστε να πιστεύετε στο τυχαίο. Να θυμάστε ονόματα, σχέσεις και ημερομηνίες γεγονότων. Στο μέλλον θα σας πούν πολλά.
Και λίγα απο τα νέα της προπαγάνδας…
Σας παραθέτω δημοσκοπήσεις της εταιρείας MRB, για το Star του Βαρδινογιάννη. 




Ποιός διαφημίζει και προωθεί τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης;
To αποτυχημένο ΧΤΕΣ ή πιο απλά ένα ΜΜΕ…
Τα πιστεύουμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης;
Όχι.

Πρόκειται πάλι για προπαγάνδα;
Ναι.

Υπέρ τίνος;
Yπέρ του χάους και της μετατροπής της Ελλάδας σε Ουκρανία…

Ti δείχνουν οι δημοσκοπήσεις;
Eμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις… Είναι πατριώτες, είναι δυνατοί και φυλάνε τον τόπο… Άρα επαναπαυθείτε…
Εμπιστοσύνη στην Eκκλησία… O Θεός κάνει τα πάντα… Άρα επαναπαυθείτε…
Εμπιστοσύνη στον Έλληνα πολίτη… Δηλαδή σκεφτόμαστε λογικά… Άρα επαναπαυθείτε…
Εμπιστοσύνη στα Πανεπιστήμια… Δηλαδή διαθέτουμε γνώσεις… Άρα επαναπαυθείτε…
Εμπιστοσύνη στην Αστυνομία… Δηλαδή έχουμε ασφάλεια… Άρα επαναπαυθείτε…
Εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη… Δηλαδή έχουμε κράτος Δικαίου…Άρα επαναπαυθείτε…

Ομως τα πράγματα είναι έτσι;
Όχι…
Οι ένοπλες δυνάμεις δεν φυλάνε τα σύνορα. Η χώρα είναι μπ@ρδέλο με ανοιχτά παράθυρα.
Η Εκκλησία δεν έχει σχέση με το Θεό…
Ο Έλληνας πολίτης είναι ανενημέρωτος και συνεπώς παίρνει λάθος αποφάσεις…
Τα Πανεπιστήμια υπάρχουν χομπίστες, που επι χρόνια δεν έχουν δώσει τίποτα στην Ελληνική Οικονομία. Δουλεύουν για άλλους. Είναι εκτός Τόπου και Χρόνου. Η έρευνα τους δεν έχει στόχο.
Η Αστυνομία είναι άλλες φορές γρήγορη και άλλες φορές αργή. Δεν ανταποκρίνεται στις περιστάσεις. Δεν έχει σαφή προσδιορισμό
Η Δικαιοσύνη συλλαμβάνει και μετά… απολύει.

Αν οι προβλέψεις σας για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι πολύ κοντά με τα αναγραφόμενα, τότε να αλλάξετε τρόπο ενημέρωσης. Έχετε ιό…
Το διαδίκτυο προσφέρει γενικά πολύ καλύτερη ποιότητα ενημέρωσης απο τα βοθροκάναλα. Όμως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και με αυτό, γιατί σε πολλά ιστολόγια έχουν παρεισφρύσει πράκτορες, πρακτοράκια και ρουφιάνοι του ΧΤΕΣ. Λεφτά υπάρχουν πάντα για τους φίλους και κολλητούς…
Στην Ιαπωνία, η ενημέρωση γίνεται περισσότερο μέσα απο το διαδίκτυο παρά απο τα ΜΜΕ, τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες… Κάτι θα ξέρουν οι Ιάπωνες...
To σύστημα έχει ατελείωτα backups και δεν θέλει αντιπάλους μέσα στη στάνη… Αμ δε…
zcode

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς τα εκλογικά μαγειρέματα αλλά και τα επιθυμητά αποτελέσματα εξυπηρετούσαν και θα εξυπηρετούν πάντοτε αυτούς που κινούν τα νήματα αυτής της χώρας, αλλά και που δεν είναι Έλληνες .

    Ευχή μας ας είναι κάποτε να σπάσει αυτό τους το κεκτημένο .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το "κεκτημένο" θα σπάσει μόνο με την αφύπνιση και την ενημέρωση. Το να αποκρούει κανείς την προπαγάνδα και τις χειριστικές κινήσεις των επικυρίαρχων, απαιτεί γνώση και κρίση!
    Ο ελληνικός λαός, έχει αποδείξει ότι τίποτε από τα δύο δεν έχει. Κινείται μόνο με το ιδιοτελές συμφέρον και την άγνοιά του.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την άλλη συμφωνείς φίλε μου ΛΥΚΙΕ πως αν ο Ελληνικός λαός δεν μπορέσει να αφυπνιστεί δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε από τις επιβουλές των επικυρίαρχων .

    Κάπου διάβασα προ ημερών το αντίστοιχο :

    << Λένε πως υπάρχουν κι αυτοί οι Έψιλον....

    Λένε ότι θα επέμβουν όταν έρθει η ώρα... >>

    Εν συντομία μέσα από ένα απλοϊκό άρθρο προσπαθούσε να "δώσει " αυτό ίσως το δρομολόϊ της αφύπνισης που πρέπει πρώτα να πηγάσει μέσα από εμάς τους ίδιους.

    Αρχίζουν όλο και περισσότερο μεγάλα κομμάτια της Ελληνικής κοινωνίας να βλέπουν την αλήθεια μια αλήθεια που πρέπει να συμπορευθεί με την γλυκιά νοσταλγία της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ που σημάδια των καιρών δείχνει να φουντώνει σε αυτά τα στήθια που μακροαιώνια έχει και πάλι κατοικήσει .

    Όχι φίλε μου και πάλι πιστεύω πως έχουν αλλάξει πολλά .... και αρχίζουν και ξυπνάν οι συμπατριώτες μας και συμπατριώτισσες μας από τον λήθαργο που τους έχουν υποβάλει .

    Υπομονή και αγάπη θέλει να περισσεύει για την μέρα που καρτερούμε και αυτήν και οι δυό μας αποδείξαμε πως την έχουμε .


    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ μου φίλε Αρμαγεδών, μακάρι τα μηνύματα που λαμβάνεις εσύ από την κοινωνία, να είναι πιο αντιπροσωπευτικά από αυτά που λαμβάνω εγώ. Το εύχομαι πραγματικά! Ίσως στον τόπο σου, αυτή η επαγρύπνηση των πολιτών, να έχει αρχίσει να γίνεται εμφανής.
    Από την άλλη με την σειρά μου, παρακολουθώ τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου αλλά και του πολύ ευρύτερου (λόγω της δουλειάς μου, έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο) και ακόμα δεν έχω εντοπίσει μια τέτοια ...μετάλλαξη! Εδώ στην Αθήνα των 6.000.000, ο κόσμος είναι περιχαρακωμένος στα δικά του προβλήματα και αδιαφορεί για το σύνολο, την κοινωνία και το έθνος, ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα κερδίσει μια καλύτερη θέση έναντι των άλλων, με οποιοδήποτε τίμημα! Ο ανταγωνισμός για την ματαιοδοξία, καλά κρατεί. Ωφελιμισμός, ατομικισμός, μίσος, συμφέροντα, θυμός, αδικία, είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στην κοινωνία της Αθήνας. Οι επιλογές των πολιτών γίνονται με ιδιοτελή κριτήρια. Η έννοια πολίτης, είναι εκφυλισμένη. Η έλλειψη πνευματικότητας, είναι ο κανόνας. Ο κόσμος είναι μακρυά από την θρησκεία, όχι επειδή απέκτησε την Γνώση, αλλά από μηδενισμό και μαγκιά! Ο μέσος νους, βρίσκεται σε πλήρη σκοταδισμό γνώσεων και ιδεών. Η συνταγή είναι επικίνδυνη και εκρηκτική. Ο φανατισμός, βρίσκει εύκολα υπόβαθρο. Όποιος επιτήδειος, μπορεί να αποκτήσει τα δικά του ...πρόβατα που θα τον ακολουθήσουν, αρκεί να τους υποσχεθεί ανέσεις και προνόμια! Όπου μιλήσεις για έθνος, ιστορία, πολιτισμό, Ελλάδα, πνευματικότητα, αξίες, ηθική, γίνεσαι γραφικός ή φασίστας. Ακόμα και την ελληνική γλώσσα την έχουν σοδομίσει. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν αριστερή ανθελληνική προπαγάνδα στους μαθητές, τους μαθαίνουν να μισούν την θρησκεία, την σημαία, την πατρίδα.
    Βλέποντας αυτά, νοιώθω ότι ακόμα απέχουμε από το σημείο που θα αρχίσει να μου δίνει ελπίδα για μια πνευματική μετάλλαξη και ηθική αφύπνιση των Ελλήνων.
    Εύχομαι και πάλι, η εικόνα που έχω να μην είναι αντιπροσωπευτική της αλήθειας.
    Παρόλα αυτά, ο δικός μας στόχος παραμένει η αφύπνιση και η παροχή πληροφοριών. Παραμένουμε στις επάλξεις του Καταχθόνιου Δαίμονα και καρτερούμε για το αποτέλεσμα, έστω και σε δυο-τρεις ανθρώπους! Γνωρίζω ότι κάποιοι έχουν ήδη αλλάξει ρότα στη ζωή τους, από εδώ μέσα.
    Πράγματι, αν οι Έλληνες αφυπνιστούν (και δεν αναφέρομαι μόνο στους Έλληνες της ελληνικής επικράτειας, αλλά πολύ ευρύτερα παγκοσμίως), τότε η δύναμη που θα αποκτήσουν, θα είναι ικανή να συντρίψει τα σχέδια των επικυρίαρχων και να απαλλαχθεί η ανθρωπότητα από τον ερπετικό της καρκίνο.
    Μέχρι τότε θέλει πολύ αγώνα. Πρώτα στον εαυτό μας και έπειτα στους γύρω μας.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ελληνας ειναι στην αρχη της μεταλλαξης. Βρισκεται στην αμφισβητηση. Μεσα απο τον πονο του, θα μεταστοιχειωθει. Εαν υπαρχει κατι που με ανησυχει, ειναι μηπως και σαν "τυρακι" μας προσφερουν λιγα χρονια πλαστης και δανεικης παλι ευημεριας ωστε να ξανακοιμηθουμε ως κοινωνια
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να ελπίζω φίλε Στοχαστή, ότι η αμφισβήτηση διευρύνθηκε από τους εμμονικούς αμφισβητίες σε μια ευρύτερη μαζική βάση. Όμως η αμφισβήτηση αυτή δεν θα τελεσφορήσει αν δεν αντικατασταθεί από γνώση, ηθική και πολιτική ωριμότητα. Ας είναι μόνο η αρχή και ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά έστω και έναν διπλανό μας συνέλληνα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.