Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι θέλουν κλειστό το «Thesecretrealtruth»;


Στην Ελλάδα του 2014, την Ελλάδα του μνημονίου και της γερμανικής «κηδεμονίας», φαίνεται ότι οι ανεξάρτητες και αποκαλυπτικές φωνές του διαδικτύου ενοχλούν και χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητες.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η «φραγή» που έστω και προσωρινά έβαλε η Google, προφανώς μετά από σχετικές καταγγελίες, στη λειτουργία του αποκαλυπτικού blog http://thesecretrealtruth.blogspot.com.

Μια ανεξάρτητη φωνή στο διαδίκτυο που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, αφού οι Ελληνες αναζητούν τις πραγματικά αποκαλυπτικές φωνές και σπεύδουν να τις «αγκαλιάσουν» με την εμπιστοσύνη τους, σε μια περίοδο που η λογοκρισία επιβάλλεται με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο από εκείνους που θέλουν τον ελληνικό λαό υποταγμένο στις... επιταγές της τρόικας και των υποτακτικών της.

Το blog «Τhesecretrealtruth» τολμά να αποκαλύψει ειδήσεις και γεγονότα από το χώρο της πολιτικής και της κοινωνίας που αρκετά από τα συστημικά ΜΜΕ δεν τολμούν να φέρουν στο φως της δημοσιότητας.


Και φυσικά είναι απορίας άξιον ποια κέντρα ή παράκεντρα αποφασίζουν, με το «έτσι θέλω», να μπλοκάρουν όποτε νομίζουν ελεύθερες «φωνές» σε μια υποτίθεται δημοκρατική και ευνομούμενη πολιτεία.

Το μπλοκάρισμα στην λειτουργία του blog από το βράδυ της Παρασκευής μπορεί να διήρκησε για λίγο, αφού περισσότερο έμοιαζε με... προειδοποίηση, μη αφήνοντας τους διαχειριστές να αναρτήσουν ειδήσεις, ενώ κανείς από τους χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούσε να δει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.Δείτε πώς η Google μπλόκαρε προσωρινά το blog:




Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Blog είναι αποφασισμένοι να μην δεχθούν καμία λογοκρισία και θα συνεχίσουν να φέρνουν στη δημοσιότητα αποκαλύψεις που θα προκαλούν συζητήσεις και αντιδράσεις στις τάξεις εκείνων που έχουν λόγο να ανησυχούν...

Τέτοιες ενέργειες βάζουν σε σκέψεις και υποψίες όλους τους χρήστες του διαδικτύου για τον τρόπο με τον οποίο τα «γρανάζια του συστήματος» επιθυμούν να ελέγξουν ελεύθερες και αδέσμευτες ιστοσελίδες που δεν φοβούνται τις αποκαλύψεις.

Ευτυχώς η κοινή γνώμη αντιλαμβάνεται τα περίεργα παιχνίδια που παίζονται στο παρασκήνιο και αγκαλιάζει με τον τρόπο της blog και sites όπως το http://thesecretrealtruth.blogspot.com που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αφυπνίζουν τον ελληνικό λαό. Κάτι που οφείλουν, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν, όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας...


Πηγή: http://www.newsbomb.gr



20 σχόλια:

  1. Με την ευκαιρία αυτής της ανάρτησης, θέλω να πληροφορήσω τους αναγνώστες μας, ότι το σύστημα, μέρα με την μέρα σκληραίνει την στάση του και δείχνει όλο και πιο καθαρά, το σκληρό και αδυσώπητο πρόσωπό του. Ζούμε μια περίοδο που οι συστημικοί νεοταξίτες, επιβάλουν μια πολύ σκληρή δικτατορία. Σιγά σιγά, φέρνουν ένα απολυταρχικό καθεστώς που θα καταστέλλει κάθε δυνατότητα ελεύθερης σκέψης και έκφρασης. Ο έλεγχος θα είναι καθολικός και κάθε παρεκτροπή από τα οριζόμενα, θα εντοπίζεται εν την γενέσει της και θα πατάσσεται!
    Ήδη, μέσα στον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους, την ίδια την αστυνομία μας, επιχειρείται η τρομοκράτηση των αστυνομικών, από μια νομενκλατούρα επίορκων αξιωματικών-επιτελών, οι οποίοι έχουν κηρύξει πογκρόμ, εναντίων κάθε ευσυνείδητου αστυνομικού. Ξεκινώντας με τον πλήρη έλεγχο της αστυνομίας, οι επικυρίαρχοι μέσω των δουλικών "υπαλλήλων" τους, που φρόντισαν να καταλάβουν τις επίκαιρες επιτελικές θέσεις, στοχεύουν στο να μεταλλάξουν την αστυνομία των πολιτών, σε ένα πειθήνιο όργανο στα χέρια τους, που θα "τσακίζει" (όπως αρέσκεται να λέει ο πολιτικός της προϊστάμενος) κάθε αντισυστημική σκέψη! Η υπηρεσία "εσωτερικών υποθέσεων" χρησιμοποιείται ως όργανο τρομοκράτισης των αστυνομικών, αφού εξαντλεί όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα που διαθέτει προκειμένου να πατάξει τους αστυνομικούς που κάνουν δεύτερη εργασία για να ζήσουν αξιοπρεπώς τις οικογένειές τους, όπως σερβιτόροι, διανομείς, εργάτες, οδηγοί, φύλακες, κτλ (νόμιμες εργασίες). Ταυτόχρονα παραβλέπει περιστατικά επίορκων διεφθαρμένων αξιωματικών (και δη υψηλόβαθμων), τα οποία και "κλείνει" με συνοπτικές διαδικασίες. Ερευνά καθ' υπερβολήν, την "νομιμότητα"των απλών μάχιμων αστυνομικών, αντιμετωπίζοντάς τους ως εγκληματίες, αν έχουν ένα φυσίγγι περισσότερο για το όπλο τους, ή ένα γκλοπ που δεν είναι υπηρεσιακό! Αντιμετωπίζουν το χαμηλόβαθμο προσωπικό με το γράμμα του νόμου και του εσωτερικού τους κανονισμού, ενώ αυτά καταστρατηγούνται συστηματικά από όλους τους αξιωματικούς και τους επιτελείς. Η εμπέδωση της αίσθησης της αδικίας στο προσωπικό, το καθιστά αδρανές και φοβικό. Τελικά, το μόνο που μένει για τους αστυνομικούς, είναι η "πιστή εκτέλεση" των διαταγών που δίδονται άνωθεν, χωρίς αντιρρήσεις ακόμα και αν αυτές είναι παράνομες και αντισυνταγματικές.
    Μεταλλάσσουν δηλαδή την αστυνομία, σε ρομποτικό στρατό "ανεύθυνων" εκτελεστών των διαταγών, ώστε όταν σε λίγο καιρό θα αναλαμβάνουν το έργο της πάταξης των ελευθεριών των πολιτών, να μην αντιδρά κανείς τους.
    Ηθικώς υπεύθυνοι όμως, είναι οι αξιωματικοί, οι οποίοι βλέποντας καιροσκοπικά και ωφελιμιστικά την "καριέρα" τους, παραβιάζουν τον όρκο τους στην Πατρίδα και ανερυθρίαστα προσφέρονται ως εργαλεία της καταστροφής του θεσμού της αστυνομίας και κατά συνέπεια της κοινωνίας μας. Είναι ζήτημα πλέον, αν υπάρχουν ελάχιστοι έντιμοι πατριώτες στις τάξεις των αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων!
    Οι περισσότεροι, είναι δημόσιοι υπάλληλοι, που ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους όφελος. Δυστυχώς!
    Όσοι έντιμοι υπηρετούν στα Σ.Α. και τις Ε.Δ., ας αφυπνιστούν και ας αντιδράσουν εγκαίρως.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι συνομοσια των δρακονιανων και των σαυροειδων χαμηλησ κραδασμικοτητασ που θελουν να ριχνουν πνευματικεσ σελιδεσ..........

      Διαγραφή
  2. Να προσθέσω επίσης ότι είναι εντολή των επικυρίαρχων και των δουλικών πολιτικών υπηρετών τους, να "κατασκευάζουν" κατηγορίες προκειμένου να φυλακίζουν πολιτικούς, ιδεολογικούς και ηθικούς τους αντιπάλους. Στοχοποιούν πλέον κάθε φωνή αφύπνισης, κάθε φωνή αλήθειας και κάθε προσπάθεια έκφρασης που είναι εναντίων τους. Χτυπούν την ελεύθερη πληροφόρηση, όπως συμβαίνει τώρα στην Τουρκία με την προσπάθεια της κυβέρνησης να "ελέγξει" το διαδίκτυο. Η κυβέρνηση, νομοθετεί παρά το σύνταγμα, για την καταστολή των "αντικαθεστωτικών".
    Αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το απολυταρχικό σύστημα, θα εφαρμόσει ολοκληρωτικά πλέον, τον τελικό του σχεδιασμό. Με πολύ ακραίο τρόπο.
    Να έχετε γνώση!
    ΛΥΚΙΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συμφωνησω μαζι σου,βλεπεις τα πραγματα απο τη σωστη σκοπια τους.
      μπορει ομως καποια σπιθα να τρεμοπαιζει καπου.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ.Βρε Λύκε το κόμμα του Axel Sipra είναι απλός μια από τις συνιστώσες των προδοτών του κουνοβουλίου.Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονη σου με το συγκεκριμένο κόμμα αφού έχουμε αναφέρει επανειλημμένως πως όλοι οι κουνοβουλευτική είναι προδότες.Νομίζω πως τα κοινοβουλευτικά κόμματα θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύσουν επάξια το καθένα και από ένα κεφάλι της λερναίας ύδρας!..........;)

      Α-Ω

      Διαγραφή
    3. Φίλε Α-Ω, ναι, όλα τα κόμματα είναι συστημικά, αλλά υπάρχουν διαφορές. Το καθένα εκφράζει και μια διαφορετική προσέγγιση στο ίδιο θέμα. Δηλαδή, αν και ο τελικός στόχος είναι ο ίδιος (η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας), κάθε πολιτικός χώρος, το εφαρμόζει διαφορετικά, ανάλογα με το ιδεολογικό του προφίλ. Αναλόγως λοιπόν την "ιδεολογία", κάποια κόμματα μπορεί να είναι πιο σκληρά και πιο απόλυτα, επιταχύνοντας τις εξελίξεις προς το χειρότερο. Σε καμιά περίπτωση δεν επιδιώκω την κατάδειξη κάποιου κόμματος, ως πρόταση ψήφου. Θέλω απλά να προβάλω τις προθέσεις τους και την "μέθοδο"που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν, ώστε κάποια από αυτά να επιταχύνουν την καταστροφή μας. Διαφορές λοιπόν υπάρχουν μεταξύ των κομμάτων, παρόλο που κατευθύνονται από το ίδιο κέντρο!
      Προσωπικά θα ήθελα να παροτρύνω τον κόσμο, να μην ψηφίσει κανένα κόμμα. Όμως το σύστημα, μια τέτοια κίνηση δεν την αξιολογεί ως διαμαρτυρία και απόρριψη, αλλά την παραμερίζει αγνοώντας την. Ως εκ τούτου κι επειδή γνωρίζω ότι όλοι τελικά θα ψηφίσουν κάποιο κόμμα, θα ήθελα να γνωρίζουν τουλάχιστον κάποιες διαφορές που έχουν, όσον αφορά τις τακτικές τους. Γενικά, οι συνδυασμένες κυβερνήσεις, επιβραδύνουν (συγκριτικά) τις εξελίξεις, σε σχέση με τις αυτοδύναμες. Επίσης οι αριστερές κυβερνήσεις, αν και θέλουν να προβάλλονται ως πιο "κοινωνικές", στην πραγματικότητα στοχεύουν στο να αποδομήσουν ότι απέμεινε υγιές ακόμα στην κοινωνία και το κράτος, με τρόπο απολυταρχικό και ακραίο. Επιλέγουν την διεθνή απομόνωση σε μια φάση που δεν έχουμε δυνατότητα αυτοδιάθεσης. Οι "δεξιές" κυβερνήσεις, στοχεύουν στην συνέχεια της δέσμευσης πίσω από το άρμα των επικυρίαρχων, που μεθοδεύουν την εξαθλίωση της χώρας μας και την εκχώρηση της ανεξαρτησίας μας. Πράγματι, πρόκειται για Λερναία Ύδρα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Φίλε Ανώνυμε, η σπίθα που έχεις εντοπίσει, είναι πολύ μικρή και αδύναμη. Σε μια θύελλα διαφθοράς και ηθικής χαλάρωσης, αυτές οι σπίθες γρήγορα ...σβήνουν!
      Θέλω να ελπίζω ότι κάποιοι που έχουν ακόμα την σπίθα μέσα τους, θα ενωθούν και θα αποφασίσουν να αλλάξουν την ρότα, με αυτοθυσία! Χωρίς αυτήν , τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Έχει χαθεί το αγωνιστικό πνεύμα φίλε μου. Όλοι επιλέγουν την βόλεψή τους και κανείς δεν θέλει να "σπάσει τα αυγά"! Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα αποφασίσουν από κοινού να αντιδράσουν...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα.Φύλοι μου μην ξεχνάτε πως αυτή η αδιαφορία και η μη αντίδραση έχει φέρει τεραστια αναταραχή στους δυνάστες μας γιατί αυτοί υπολόγιζαν στο ότι αυτή την στιγμή θα είχαμε φαγωθεί μετάξι μας...........;)

      Τώρα όσον αφορά το μόρφωμα του Axel Sipras μπορεί και να πρέπει ίσος να κυβερνήσει για κάποιο μικρό διάστημα για να καταλάβει όλος ο κόσμος το πραγματικό του πρόσωπο όπως κατάλαβε και για τα υπόλοιπα ξεπουλημένα κοινοβουλευτικά κόμματα.Μακάρι να έχει ήδη αφυπνιστεί μια κρίσιμη μάζα ελλήνων ούτος ώστε να μην χρειαστεί να δούμε την χωρα να κυβερνάται από αυτά τα καθάρματα του κουνοβουλίου ακόμα μια φορα.

      Α-Ω

      Διαγραφή
  3. Πρώτα θα πρέπει να αποδεχτούμε τον ρόλο των επικυρίαρχων και τα πιόνια τους , τι ασπάζονται , τι επιθυμούν και σιγανοπριονίζουν ( στην φαντασία τους) τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας και την εν μέρει ΛΕΥΤΕΡΗ ενημέρωση του ανήσυχου πολίτη που έχει στραφεί στο ίντερνετ .

    Τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες , δηλαδή να αποτελέσουν τα πιόνια των επικυρίαρχων και πολύ περισσότερο τώρα που πρέπει να στηρίξουν τα πρέπει και τα θέλω του Σύριζα ένα κόμμα το οποίο θα επιτελέσει την συνέχεια του μονόδρομου Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ σαν αυριανή κυβέρνηση .

    Οπότε δρομολογούν εξελίξεις αλληλοκάλυψης , σας δίνουμε απογοητευμένους ψηφοφόρους , με αντίκρισμα όμως την κάλυψη των σκανδάλων της αρπαγής του Δημόσιου πλούτου και την καταλήστεψη της Ελληνικής οντότητας ως Ιστορία , ως όραμα και ως οικονομία .

    Δε τα blog που ασχολούνται με την ενημέρωση δίχως διαφημίσεις χαλκευμένα στοιχεία και παρωπίδες ήταν εδώ και καιρό και θα είναι ο στόχος τους .

    Πολλοί θα ορκιστούνε για το αντίθετο , δίχως να έχουν τις δέουσες γνώσεις υποστηρίζοντας ότι είναι ένα λάθος της Google ότι η φαντασία μας καλπάζει και βλέπουμε εχθρούς σε όλους και σε όλα και ότι άτομα ακόμη που γνωρίζουν που στηρίζεται η φόρμα της εν λόγο εταιρείας δεν έχει κανέναν λόγο να παύσει έστω και πρόσκαιρα την .

    Πρώτα απ' όλα ποια είναι η Google ;

    Google μια Αμερικανό- Εβραϊκή εταιρεία με τα ανάλογα συμφέροντα δια μέσου παρακολούθησης αλλά και της απαγόρευσης κατά το δοκούν .

    Ένα blog σαν και το http://thesecretrealtruth.blogspot.com ( άξιο κατ'εμένα ) έχει δώσει άπειρα δικαιώματα που το στοχοποιούν στην ανωτέρω εταιρεία, η οποία δοκιμάζει συχνά πυκνά τις αντοχές θαμώνων και διαχειριστών δίνοντας τους να καταλάβουν ότι άλλοι έχουν το "πάνω χέρι" και πρέπει να γίνει σαφέστατο αυτό .

    Άρα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και στην Google είναι ουσιαστικά μια πρόσκαιρη αυταπάτη .
    Η χρυσή φόρμουλα για να μην ξανακλείσουν τα blog, είναι να σταθούν πάνω σε εφαρμογές του λογισμικού Linux και να κατασκευάσουν ιστοσελίδες οι οποίες δεν θα έχουν τα γνωστά προβλήματα, μα ούτε φυσικά και την ανάγκη να χρυσώνουν τον κάθε παρατρεχάμενο για να μπορούν να διατηρούν τα προσωπικά τους ιστολόγια με διαχειριστές τον κάθε λογής υποτιθέμενο ειδήμονα , ο οποίος θα κρατά τους κωδικούς πρόσβασης και θα αμείβεται βάση της επισκεψιμότητας υποβάλλοντας στα ιστολόγια κρυφούς μετρητές επισκεψιμότητας , φυσικά οι οποίοι θα δίνουν πληροφορίες πέραν των υποτιθέμενων κατασκευαστών σελίδων .

    Τώρα που ζυγώνει η ώρα και αφουγκράζονται αυτόν τον Εφιάλτη που τους στοιχειώνει θα είναι πιο αμείλικτοι με τα Ελληνικά blog θέτοντας τους ότι αυτοί έχουν την δυνατότητα να κατακρημνίσουν την αχάλκευτη ενημέρωση που μπορεί να προσφέρει η Ελληνική μπλοκόσφαιρα .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΚΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αρμαγεδών, θα με ενδιέφερε η προοπτική να μεταφέρω το ιστολόγιο στην πλατφόρμα των Linux, αν όντως είναι ασφαλέστερη. Θα ήθελα όμως να γνωρίζω ποιά αρνητικά θα υπάρχουν με μια τέτοια επιλογή. Επίσης δεν γνωρίζω το πως μπορεί αυτό να γίνει. Αν εσύ γνωρίζεις, θα μπορούσες να που εξηγήσεις στο e-mail μου. Ευχαριστώ.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ συγνώμη για την αργοπορία μου στονα σου απαντήσω , α) λόγο ανωτέρας βίας β) και τον λόγο που άργησα να αντιληφθώ το σχόλιό σου για το ενδιαφέρον σου για την έναρξη ιστότοπου μέσω πλατφόρμας της των Linux .

      Είναι ένα επιχείρημα που αξίζει όσο άλλοτε ( ειδικά αυτοί που γνωρίζουν τα πεπραγμένα της Google ) τώρα που όπως τα φαινόμενα όπως του http://thesecretrealtruth.blogspot.com. αλλά και άλλων ιστότοπων θα είναι συχνά ...

      Πρώτα απ'όλα πρέπει μα στραφείς σε ένα ευρύ φάσμα ιστότοπων και μέσω συνεννοήσεως ( που πιστεύω πως θα βρεις άπλετους ενδιαφερόμενους ) αλλά και επιμέρους προγραμματιστών να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων, τόσο για τους ιστότοπους τους οποίους θα μπορούν να εισέρχονται σε αυτήν την φόρμα αλλά και τον τρόπο τον οποίο θα εισέρχονται οι φίλοι θαμώνες ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι ο μοναδικός περιηγητής η Google .

      Πιστεύω πως το επιχείρημα αξίζει με το παραπάνω .
      Αν μιλάς για το χρηματικό κόστος αυτού του επιχειρήματος θα σου απαντούσα ξεκάθαρα ........____ μηδενικό____.....

      Εάν δε οι προγραμματιστές ανοίξουν μια τέτοια φόρμα ( που το επιχείρημα αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο απλά απαιτεί μεράκι ) και αντιληφθούν ότι ξεκινάνε έναν άλλον τρόπο περιήγησης στο ίντερνετ πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟ τότε τα οφέλη τους ως κατασκευαστές θα είναι δυσθεώρητα και πραγματικά δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποιος το οικονομικό κέρδος το οποίο μπορεί να έχει ,από την άποψη ότι θα επιμερίζεται το κέρδος των διαφημίσεων από τους ιστότοπους τους οποίους θα φιλοξενήσει αυτήν η φόρμα .

      Αυτό δεν αποκλείει αυτήν την φόρμα να έχει ιστότοπους οι οποίοι δεν έχουν διαφημίσεις αφού οι ίδιοι ιστότοποι από μόνοι τους θα είναι η διαφήμιση αυτής της φόρμας .

      Η είσοδος δε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον αργότερα σε μια τέτοια φόρμα μπορεί να δώσει υπέρογκα οικονομικά οφέλη τόσο στους προγραμματιστές αλλά και στα ίδια τα ιστολόγια που θα επιδείξουν έναν άλλον τρόπο ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ έκφρασης διαμέσου του ίντερνετ δίχως να μπορεί να παρέμβει κάποιος "κλείνοντας τα παράθυρα" των ιστότοπων .

      Είναι ένα πολύπλοκο επιχείρημα .... μα δεν θα είναι η πρώτη φορά ..... ΠανΕλλαδικά όμως ναι θα είναι πρωτοφανές και δυσθεώρητη η απώλεια ελέγχου από τρίτους .

      Υπάρχουν είδη πολλές πλατφόρμες συνδιαλλαγής δεδομένων μεταξύ υπηρεσιών στην Ελλάδα, στις οποίες δεν μπορεί να εισέλθει ο απλός Έλληνας πολίτης ,να φανταστείς ότι κάπως έτσι θα είναι ο τρόπος πλην όμως αυτού δεν θα εισέρχεται ο απλώς θαμώνας από τα υπάρχοντα ψαχτήρια που είναι ευρέως γνωστά .

      Χωρά συζήτηση πολύ το θέμα και εάν ενδιαφέρεσαι θα προσπαθούσα να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου ......... τόσο για την αναζήτηση ιστότπων που θα ενδιαφέρονταν για το αρχικό επιχείρημα , αλλά και με ενδιαφέρον προγραμματιστών δίχως οικονομικό όφελος .


      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  4. Φίλε μου Αρμαγεδών, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις πληροφορίες που μου έδωσες. Το ερώτημά μου όμως είναι, αν μπορεί να μεταφερθεί αυτούσιο το ιστολόγιο "Καταχθόνιος Δαίμων" από την πλατφόρμα της Google, σε αυτή των Linux, χωρίς να χαθεί τίποτε! Αλλιώς δεν αξίζει να ρισκάρω την απώλεια. Όπως γνωρίζεις, δεν έχω προχωρημένες γνώσεις στους υπολογιστές και επίσης δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιον προγραμματιστή. Το θέμα των διαφημίσεων, όπως επίσης γνωρίζεις, δεν με αφορά, αφού προσκρούει σε ηθικούς φραγμούς, σε ότι αφορά το ύφος της ανιδιοτέλειας του Καταχθόνιου Δαίμονα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε μου .
      Θα απαντήσω ένα ένα στα ερωτήματά σου :
      α) Αν μπορεί να μεταφερθεί όλη η δουλειά σου αυτούσια δίχως να χαθεί οτιδήποτε από αυτό που έχεις κατορθώσει μέχρι τώρα .
      Θα σου απαντήσω πως ναι και όχι μόνον μπορεί να μεταφερθεί αλλά και να. διασφαλίσεις τις υπάρχουσες ρυθμίσεις αξιοποίησης διαχείρισης του αρχείου σου όπως πράττεις τώρα με πιο γρήγορη προσβασημότητα αλλά και δίχως πλαφόν αποθήκευσης αλλά και σχολιασμού τόσο απο μέρους σου αλλά και από θαμώνες.

      Δεν θα χρειάζεται κάποιος θαμώνας να ποστάρει το σχόλιό του αποσπασματικά και σε μέρη αλλά αυτούσιο και πολύ πιο γρήγορα .

      Σαν διαχειριστής έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες ρυθμίσεων και θα μπορείς να καθοδηγήσεις, αξιολογήσεις και αρχειοθετήσεις καλύτερα την δουλειά σου παραθέτοντας δυνατότητες ακόμη και συνδιαχείρισης όταν εσύ το κρίνεις και επιθυμείς από διαφορετικά άτομα ή από διαφορετικά σημεία πρόσβασης έστω και από εξωτερικό έχοντας πάντοτε το κυρίαρχο ρόλο .

      Τα εργαλεία τα οποία μπορείς να παραθέσεις τόσο κατά το "στήσιμο του blog" σου στην φόρμα της LInux είναι αμέτρητα δωρεάν και μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις δίχως να διαβάλλεις την εύρυθμη λειτουργία του bolg σου .

      Ένα μόνον θα σου παραθέσω τόσο η Google όσο και τα Windows βασίζονται όλο και περισσότερο στα κατορθώματα της Linux όσο και αν θέλουν να δηλώσουν το αντίθετο .

      Β ) Τώρα όσον αφορά το θέμα των διαφημίσεων φίλε μου αυτό θα ανήκει μόνο στην δική σου αρμοδιότητα και μόνον αν το επιθυμείς .

      Η διαφήμιση όμως δεν αφορά μόνο τον διαφημιστικό τομέα κάποιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος αλλά και εργαλείων αξιοποίησης blog και θα μπορείς να ανταλλάσεις αλλά και να αντλείς ( εάν επιθυμείς ) πληροφορίες αλλά και βοήθεια μεταξύ διαχειριστών αλλά και προγραμματιστών προς όφελος αδιαμφισβήτητο και για τους δύο .

      Άλλωστε στήνοντας μια τέτοια βάση δεδομένων τα blog που θα εισχωρήσουν σε αυτήν θα αποτελέσει και την καλύτερη διαφήμιση αυτής .
      Συνάμα επί του αρχικού σχεδιασμού μπορείς να παραθέσεις τα λεγόμενα «ψαχτήρια « δίχως να χάνουν την πρόσβαση σε όσους επιθυμούν να κινούνται με τα υπάρχοντα και γνωστά αλλά προσθέτοντας και καινούργια τα οποία είναι αμέτρητα ..
      \
      Για εμένα προσωπικά αξίζει ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό διαδίκτυο και αυτό μπορεί να έρθει αποφεύγοντας την πεπατημένη όπως και ο αξιόλογος ιστότοπός μας φίλε μου .


      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη για τυχόν λάθη μου τώρα μπόρεσα να εισέλθω από τον υπολογιστή μου .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  5. Φίλε μου Αρμαγεδών,
    είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες. Θα με ενδιέφερε λοιπόν, η μεταφορά του Καταχθόνιου Δαίμονα στα Linux! Πως νομίζεις θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του ιστολογίου μας;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να πάμε βήμα βήμα γι' αυτήν την μετατροπή που συνάδει με επανάσταση στο Ελληνικό διαδίκτυο αλλά συνάμα αναγκαία .

      Εάν συμφωνείς και εσύ να έλεγα να λειτουργήσουμε κάπως έτσι :

      Με τον τρόπο μας και τις γνωριμίες μας θα αναζητήσουμε και άλλα επιμέρους blog που θα προσέτρεχαν σε ένα τέτοιο έργο .
      Θα εκθέταμε τις απόψεις μας και πιο πολύ εσείς οι διαχειριστές σε αυτό που πρωτίστως κρίνεται αναγκαίο όπως :
      α) Η διάσωση των επιμέρους αρχείων σας αλλά και τον αρχικό τρόπο διαχείρισης του ιστότοπού σας .
      β ) Ο τρόπος με τον οποίο θα αποθηκεύονται τα αρχεία σας ( σε ποια πλατφόρμα η οποία δεν θα συνδέεται με την Google παρά μόνο σαν αναζήτηση μέσω του "ψαχτήρι" της ) και η δυνατότητα μετέπειτα εξέλιξης διαχείρισης βάση αναγκών του κάθε διαχειριστή .

      γ) Ασφαλιστικές δικλίδες οι οποίες θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το δικαίωμα της πλήρως διαχείρισης του κάθε ιστότοπου μόνον από τους διαχειριστές, χωρίς κανένα νομικό - οικονομικό δικαίωμα των προγραμματιστών επί των αρχικών ιστότοπων που θα νουθετήσουν μια τέτοια λύση .

      γ ) Η διασφάλιση ανεμπόδιστου χρόνου αποθήκευσης αρχείων σε όγκο αλλά και σε χρόνο ( η οποία θα διασφαλιστεί μέσω επιμέρους αναζήτησης από τους προγραμματιστές σε διάφορους χώρους που μπορούν να αποθηκεύσουν μεγάλο πλήθος αρχείων ) .

      δ) Το κυριότερο ο διαχειριστής να μπορεί να διαχειρίζεται το blog του και μέσω Google έως ότου προκύψει ή όχι πρόβλημα αλλά και με άλλον φορέα εκτός της Google .

      Νομίζω φίλε μου ΛΥΚΙΕ πως αυτά αρκούν για μια καλή βάση συζήτησης ( δίχως να απαγορεύει σε κάποιον να προσθέσει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά ) ,η οποία αν μου επιτρέπεις θα έχει και τα υπέρ και τα κατά από άλλους διαχειριστές .

      Πολλοί θα σου πούνε ή μου πούνε πως αυτό είναι ακατόρθωτο ....ΨΕΜΑ
      Πολλοί θα τρομάξουν ή θα χαχανίσουν με αυτήν την ιδέα μια από τις αλήθειες της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ που και οι δύο μας πολύ καλά γνωρίζουμε .
      Πολλοί θα δούνε με σκεπτικισμό μια τέτοια ενέργεια και δεν θα θέλουν να ακολουθήσουν ....

      Είναι όμως και πάρα πολλοί αυτοί οι διαχειριστές οι οποίοι θα δούν ως σωσίβια λέμβο μια τέτοια λύση που αξίζει να δρομολογηθεί για την διάσωση του Ελληνικού ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ διαδικτύου .

      Σε κάθε περίπτωση θα είμαι δίπλα σου όσο μου το επιτρέπουν οι δικές μου συγκυρίες σε αυτό το κατόρθωμα .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Καλέ μου φίλε, θα σκεφτώ τις προτάσεις σου, θα τις ερευνήσω και θα σου πω τι από αυτά μπορώ να κάνω! Σε ευχαριστώ πολύ.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Είμαι μαζί σου αν το αποφασίσεις ...


      Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  6. Σε ενημερώνω φίλε μου πως ήδη έχω ξεκινήσει έναν διάλογο απ'αυτού με φίλους προγραμματιστές και αρχίζουμε και θέτουμε κάποιες βάσεις και όρια .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καντε καλα τη δουλεια φιλε αρμαγεδδωνα με τουσ προγραμματιστεσ γιατι η νεα ταξη πραγματων ειναι ανελεητη και αδυσωπητη και οι δρακονιανοι προσπαθουν να ριξουν ολεσ τισ σελιδεσ υψηλησ κραδασμικοτητασ σαν αυτο το φορουμ του καταχθονιου δαιμονα οποτε πρεπει να οχυρωθουμε. πιστευω

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.