Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Σεξουαλική επαφή, συγχώνευση της αύρας και καρμικές ανταλλαγές


Στη σεξουαλική επαφή οι καρμικές επιρροές περνούν αμέσως από το ένα άτομο στο άλλο. Η επαφή είναι σαν την συγχώνευση δυο ηλεκτρικών συστημάτων και μέσω αυτής της συγχώνευσης ο ένας απορροφά οτιδήποτε βρίσκεται στην αύρα του άλλου. Αν ένα άτομο έχει πολύ μολυσμένο κάρμα, που σημαίνει ότι έχει κάνει ή σκεφτεί πολύ άσχημα πράγματα, αυτές οι καρμικές επιρροές στην αύρα του περνούν στην αύρα του άλλου ατόμου και το άλλο άτομο μοιράζεται τα αποτελέσματα του κακού κάρμα του. Αν καρμικά είναι πολύ φορτωμένο και έχει πολλά χρέη να πληρώσει, αυτός που κάνει σεξ μαζί του κληρονομεί αυτά τα χρέη και πρέπει επίσης να τα πληρώσει. Αυτά τα χρέη πληρώνονται υλικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, με αποτυχίες και επιτυχίες· δεν υπάρχει διαφυγή.

Ένα δεύτερο φαινόμενο που συμβαίνει με τη συγχώνευση της αύρας μέσω σεξ είναι ότι οι ασθένειες που δημιουργούνται στο νοητικό και στο αστρικό σώμα ενός άνδρα εισχωρούν αμέσως στο αστρικό και στο νοητικό σώμα της γυναίκας, πηγαίνουν στο αιθερικό της σώμα και ύστερα εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα. Παρόλο που μπορεί να μην απορροφήσει ασθένειες άμεσα από το σώμα του άνδρα, απορροφά το 90-100 τοις εκατό των αστρικών ή νοητικών μικροβίων του, τα οποία τελικώς προκαλούν προβλήματα στο δικό της υλικό σώμα. Η αύρα μιας πόρνης μολύνεται και ραγίζει επειδή απορροφά σκουπίδια από την αύρα τόσων πολλών ανδρών. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να προσέχουμε με ποιους έχουμε επαφές.

Ένας τρίτος κίνδυνος τον οποίον πρέπει να προσέχουμε στη σεξουαλική επαφή είναι ότι αν υπάρχει κάποια εμμονή, ή κατάληψη, στην αύρα του συντρόφου σας, το σεξ τη μεταβιβάζει άμεσα στη δική σας αύρα. Αν μέσω της επαφής παίρνετε την εμμονή ενός άλλου ατόμου, ο νους σας αρχίζει να λειτουργεί δυαδικά· η κατεύθυνσή σας μπερδεύεται, δεν ξέρετε τι να κάνετε, διασπάστε και η συγκέντρωσή σας αδυνατίζει επειδή τώρα υπάρχει κάτι στην αύρα σας που μεταφέρθηκε από την αύρα του συντρόφου σας. Έτσι η αύρα σας γίνεται άρρωστη, παραμορφωμένη.

Αν και η γυναίκα μπορεί να μην συλλάβει φυσικό παιδί με την επαφή, ο άνδρας πετάει όλα όσα έχει στο αιθερικό του σώμα στο αιθερικό σώμα της γυναίκας και λαμβάνει χώρα μια αιθερική σύλληψη. Μια όμορφη γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με έναν αλήτη και να πει, “Ευχαριστώ Θεέ μου, δεν έμεινα έγκυος!” Όμως είναι έγκυος – αιθερικά.

Στην αιθερική σύλληψη δεν υπάρχει ψυχή. Υπάρχουν δυο αιθερικά σώματα που ενώνονται και δημιουργούν μια μορφή, ένα αιθερικό στοιχειακό.

Πως μπορείτε να ξέρετε αν υπάρχει κάποια κατάληψη στην αύρα του άλλου; Μπορείτε να το ανακαλύψετε αν παρατηρήσετε ότι συχνά αλλάζει τη διάθεσή του και την κατεύθυνσή του και αν έχει πολλά “πρόσωπα”. Για παράδειγμα, ξαφνικά αποφασίζει να πάει κάπου και ύστερα από λίγο αλλάζει απόφαση. Μερικές φορές είναι πολύ ευτυχισμένος, άλλες φορές πολύ μοναχικός. Κάτι δεν πάει καλά στην αύρα του. Μην αγγίζετε κανένα άτομο που έχει σημάδια εμμονής ή κατάληψης επειδή αυτή η κατειλημμένη αύρα θα καταλάβει κι εσάς.

Αν το σεξουαλικό κέντρο ενός ατόμου είναι κατειλημμένο και ο σύντροφός του κάνει σεξ μαζί του, μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται μια άλλη γυναίκα και να πειράζει εκείνη με την οποία βρίσκεται, λέγοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος μαζί της. Επίσης αν ένα άτομο διεγείρει τα όργανά του για να ικανοποιηθεί, κάτι αφύσικο υπάρχει στην αύρα του. Αν η οντότητα που έχει κάνει κατάληψη σε έναν άνδρα εισχωρήσει στη γυναίκα, τότε αυτή γίνεται σαν τον άνδρα (ή το αντίστροφο). Αν όμως αυτή η οντότητα δεν καταλάβει τη γυναίκα, τότε ο άνδρας γίνεται ψυχρός απέναντί της και αυτή ψυχρή απέναντί του.

Όταν η αύρα μιας γυναίκας καταλαμβάνεται από την οντότητα στην αύρα ενός άνδρα, η κατάληψη αυτή είτε εμποδίζει την ενεργειακή ροή είτε ανοίγει την ενεργειακή ροή στα όργανα με τα οποία συνδέεται. Αν συνδέεται με τα σεξουαλικά όργανα, η γυναίκα τελικώς θα έχει προβλήματα και ασθένειες εκεί και μπορεί να χρειαστεί εγχείρηση.

Τα μικρόβια ποτέ δεν εισχωρούν στα όργανα αν η ενεργειακή ροή είναι καθαρή. Αν η ενεργειακή ροή εμποδίζεται εξαιτίας κατάληψης, το αποτέλεσμα είναι καταστολή, έλλειψη κυκλοφορίας της ενέργειας ή συμφόρηση. Η συμφόρηση δημιουργεί όγκους. Η καταστολή της ενέργειας ή η έλλειψη κυκλοφορίας της κάνει τα κύτταρα να αναζητούν ενέργεια και έτσι μεγαλώνουν και αυξάνονται.

Η κατάληψη είναι ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος και εξαπλώνεται ιδιαίτερα μέσα από τις πόρνες. Η πορνεία πρέπει να απαγορευθεί. Οι άνδρες που πηγαίνουν σε πόρνες πρέπει να τιμωρούνται όπως επίσης και οι πόρνες. Οι γυναίκες που επιδίδονται στην πορνεία πρέπει να πληροφορηθούν τους εξαιρετικούς κινδύνους που υπάρχουν για τις ίδιες, για το μέλλον τους και για την κοινωνία.

Αν ένας άνδρας δεν είναι καθαρός σωματικά, συναισθηματικά ή νοητικά και μια γυναίκα κάνει σεξ μαζί του, μπορεί να απορροφήσει αυτή τη μόλυνση και να μολύνει τη δική της αύρα. Αν ο άνδρας αυτός έχει κάποια σύνδεση με κάτι σκοτεινό μέσω κακών πράξεων ή σκέψεων, τότε γίνεται μια γέφυρα για αρνητικές αστρικές, νοητικές ή αιθερικές οντότητες, οι οποίες περνούν από αυτόν στην γυναίκα. Η γυναίκα πρέπει να είναι υπερβολικά εκλεκτική, επειδή σαν μαγνήτης έλκει στην αύρα της καθετί που υπάρχει στον άνδρα. Η αύρα των ανδρών δεν είναι μαγνητική ή απορροφητική όπως των γυναικών. Η ενέργεια του άνδρα είναι προβολική, ενώ της γυναίκας είναι δεκτική, έτσι οι κίνδυνοι από τη συγχώνευση της αύρας είναι μεγαλύτεροι για τις γυναίκες απ’ ότι για τους άνδρες.

Οι οντότητες που κάνουν κατάληψη μένουν περισσότερο στην αύρα μιας γυναίκας απ’ ό,τι στην αύρα ενός άνδρα. Μια οντότητα μπορεί να εισέλθει στην αύρα ενός άνδρα και να βλάψει το αιθερικό, το συναισθηματικό και το νοητικό του σώμα, και ύστερα να εξαφανιστεί. Δεν μένει για πολύ, εκτός και ο άνδρας είναι αληθινά διαταραγμένος ή μολυσμένος στο νευρικό του σύστημα, στον εγκέφαλο ή στους πνεύμονες. Αν δεν υπάρχει μόλυνση, η οντότητα βλάπτει και καταστρέφει και ύστερα φεύγει.

Από την άλλη, όταν μια γυναίκα απορροφά μια οντότητα από την αύρα ενός άνδρα στη διάρκεια της επαφής, η οντότητα αυτή θα μείνει με τη γυναίκα για μεγάλο διάστημα, από τρία έως επτά χρόνια, ανάλογα με το πως την θρέφει. Για παράδειγμα, αν είχε σεξουαλική επαφή με έναν αλήτη και μια οντότητα από αυτόν εισήλθε στην αύρα της, αυτή η οντότητα μπορεί να προσκολληθεί στο σεξουαλικό της κέντρο και να την κάνει να θέλει σεξ συνεχώς για να την θρέψει, χωρίς η ίδια να γνωρίζει την ύπαρξη της οντότητας. Επίσης όσο η γυναίκα φαντάζεται τον άνδρα από τον οποίον πήρε την οντότητα, αυτή η οντότητα θρέφεται και από την αύρα του άνδρα.

Όταν μια γυναίκα κάνει σεξ, δομεί έναν μαγνητικό δεσμό με έναν άνδρα για καλό ή για κακό. Αν ο άνδρας έχει κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις, συνδέει και τη γυναίκα μ’ αυτές.

Και οι γυναίκες επίσης μπορεί να έχουν κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις και να μεταβιβάζουν αυτόν τον δεσμό στους άνδρες μέσω του σεξ. Για παράδειγμα, μια γυναίκα είναι μπλεγμένη με μαύρη μαγεία και εργάζεται για κάποιες σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες δεν την έχουν καταλάβει μεν αλλά την χρησιμοποιούν· τότε ο άνδρας με τον οποίον θα κάνει σεξ θα συνδεθεί με αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν θα τον χρησιμοποιήσουν, αλλά θα προσπαθήσουν να τον καταλάβουν και να τον καταστρέψουν.

Ένας τέταρτος κίνδυνος από τη συγχώνευση της αύρας μέσω του σεξ είναι η εξομοίωση των κέντρων. Κάθε άτομο έχει επτά κύρια ενεργειακά κέντρα τα οποία δέχονται, αφομοιώνουν και διανέμουν ενέργειες και δυνάμεις μέσω του ατόμου σε όλα τα επίπεδα. Αν ένα άτομο είναι πνευματικά εξελιγμένο με όλα τα κέντρα του να λειτουργούν ομαλά και το άλλο άτομο είναι στην πραγματικότητα κατώτερου επιπέδου, τότε υπάρχει κίνδυνος τα κέντρα του κατώτερου ατόμου να αντλήσουν ενέργεια από τα κέντρα του εξελιγμένου ατόμου, εξομοιώνοντας τα κέντρα και των δύο. είναι σαν να ανακατεύεται ζεστό και κρύο νερό: γίνεται χλιαρό.

Αν μια γυναίκα έχει στα κέντρα της ενέργεια που ισούται με το 100 τοις εκατό και ο σύζυγος της έχει τα δικά του να λειτουργούν μόνο με δέκα τοις εκατό, και τα δυο άτομα θα εξομοιωθούν στο πενήντα τοις εκατό των κέντρων τους. Τα κέντρα της γυναίκας μειώνονται στο πενήντα τοις εκατό και του άνδρα ανεβαίνουν στο πενήντα τοις εκατό. Αλλά το “καρμπιρατέρ” του άνδρα θα πλημμυρίσει και θα είναι ανίκανος να χειριστεί την πλεονάζουσα ενέργεια. Τότε εμφανίζει κάθε είδους παραμόρφωσης, θυμαπάτης κα πλάνης. Ειδικά θα αυξηθεί η ματαιοδοξία του, επειδή τα κέντρα του θα γίνουν υπερδραστήρια.

Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνδρα που είναι κατώτερου επιπέδου αλλά έχει καλές δυνατότητες, πρέπει να προχωρήσει με προσοχή. Για ένα ή δυο χρόνια θα πρέπει μόνο να συζητάνε και να προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδό του. Όταν ο άνδρας φθάσει σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο, κοντά στο δικό της, τότε μπορούν με ασφάλεια να αρχίσουν μια πιο στενή σχέση.



-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία 


Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4570.html

4 σχόλια:

  1. Αρα λοιπόν και η Λαίδα που ηταν πορνη, θα είχε μονιμη καταληψη απο οντοτητες κακες. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα η Λαΐδα ήταν ετερα όπως και η Aσπασία άλλωστε.........αν θέλεις ψάξε το λίγο για να καταλάβεις την διαφορα.
      Αν δεν κάνω λάθος κάποιες έτερες διέμεναν μέσα η πλησίον σε ναούς γιατί το λειτούργημα τους θεωρούνταν ιερό.

      http://www.apocalypsejohn.com/2014/02/frynh-etaira-latrepse-praksitelhs-prosfer8hke-xtisei-dika-ths-eksoda-teixh-ths-thhbas.html

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. http://www.pare-dose.net/3004
      Γιατί οι πόρνες ονομάζονται και «ιερόδουλες»;

      Οι εταίρες στην αρχαία Ελλάδα - Ερανιστής
      http://eranistis.net/wordpress/2013/09/17/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/

      Α-Ω

      Διαγραφή
  2. Μου κάνει σαν ένα είδος ενεργειακού βαμπιρισμού. Πάντως οι μόνες φόρες που ξυπνούσα, κοιμόμουν και αισθανόμουν ευτυχισμένος (μόνο έτσι καταφέρνω και μεταφράζω την ενεργειακή πληρότητα-καθαρότητα) καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας, ήταν σε περιόδους νηστείας (από θέμα τροφής) και αποχής από σεξουαλικές δραστηριότητες . Νομίζω πως οι υλικές απολαύσεις οδηγούν αυτομάτως σε ενεργειακές σπάταλες.

    Όπως και τα ναρκωτικά.
    http://www.elenastral.com/2008/12/blog-post_15.html
    Τορκόμ Σαραϊνταριάν
    Το πύρινο άρμα και τα ναρκωτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.