Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ, που ασχολείται με την μεθοδική και επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης της ψυχής, καθώς και της μεταθανάτιας συνέχειας αυτής.
Πρόκειται για καλά τεκμηριωμένη έρευνα, που δεν αφήνει αμφιβολίες για το επέκεινα. Οι μόνοι που παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να ...αμφισβητούν, θα είναι οι αιώνιοι σκεπτικιστές, οι εγκλωβισμένοι στην δογματική πλανεύτρα λογική και οι αδαείς ξερόλες!
ΛΥΚΙΟΣ.
Δείτε το προσεκτικά:


Πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=klsKHEzRnEo

3 σχόλια:

  1. Το ντοκιμαντέρ το έχω δει και μάλιστα είναι αρκετά παλιό (χρονικά) όσο και το βιβλίο που διάβασα το καλοκαίρι που αφορά μία έρευνα που έγινε με επιθανάτιες εμπειρίες, παιδιών και αυτό το καθιστά συγκλονιστικό!!!
    Εδώ είναι το βιβλίο http://www.pyrinoskosmos.gr/p/234743/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%82
    και εδώ ένα βίντεο που αναφέρεται σε αυτό με τον Ιωάννη Αυγουστάτο http://www.youtube.com/watch?v=OBAivgjt5g4&list=UUHbYR-NU7hpOOcJSE_PQLpQ&feature=share&index=9
    Προσπαθώ να προσεγγίσω και να συγκροτήσω εδώ και πολύ καιρό, αυτό το θέμα ...υψίστης σημασίας για όλους μας, που είναι ο Θάνατος!
    Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλη Xibalba, πράγματι είναι παλιό το βίντεο, αλλά πάντα ...επίκαιρο! Το θέμα της επιθανάτιας εμπειρίας είναι πολυσυζητημένο και σαφώς καλά τεκμηριωμένο. Αυτό όμως που δεν υπάρχει διαδεδομένο, είναι η γνώση του επέκεινα, όχι δηλαδή της επιθανάτιας, αλλά της μεταθανάτιας εμπειρίας! Με λίγα λόγια, το τι γίνεται μετά το "τούνελ"!
      Αυτές οι φωνές που ακούγονται και μας προσκαλούν να μείνουμε εκεί για παράδειγμα, είναι καλές ή ύποπτες; Αν τις ακολουθήσουμε, που μας οδηγούν; Αν αρνηθούμε, τι μας περιμένει; Ποια είναι η πορεία μας μετά; Υπάρχουν στάδια τα οποία πρέπει να προσπελάσουμε; Ποια ή διαδικασία; Τι συμβαίνει μέχρι να μετενσαρκωθούμε;
      Σε όλα αυτά, οι απαντήσεις δεν είναι προσβάσιμες από τους πολλούς!
      Οι απαντήσεις υπάρχουν μόνο σε βαθιά μυημένους ανθρώπους.
      Βεβαίως, αυτό που έχει σημασία, είναι να "αποδείξουμε" στους δύσπιστους και τους αμφισβητίες, ότι μετά τον φυσικό θάνατο, δεν τελειώνουν όλα, αλλά η "ζωή" συνεχίζεται σε άλλα πεδία, διότι ο άνθρωπος είναι μια αθάνατη οντότητα και το μόνο που θνήσκει, είναι το υλικό του σώμα που υπόκειται στο νόμο της φθοράς.
      Η φάση που ερευνάται στις επιθανάτιες εμπειρίες, είναι η ανάλογη φάση της γέννησης στον υλικό κόσμο. Το τι γίνεται μετά όμως, δεν το ερευνά! Δεν μπορεί εξάλλου, διότι η έρευνα που στηρίζεται σε μαρτυρίες, αφορά ανθρώπους που επανήλθαν στην ζωή και συνεπώς δεν έμειναν εκεί για να γνωρίζουν την εξέλιξη.
      Εύχομαι λοιπόν, καλή εργασία στο θέμα του θανάτου και είμαι πρόθυμος να σε συνδράμω σε ότι χρειαστείς, μέσα από συζήτηση ή οτιδήποτε άλλο.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Xibalba Καλημέρα, το "Περι ψυχής" του Αριστοτέλη θα σε βοηθήσει σίγουρα στην προσέγγιση που θέλεις να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.