Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ !


* Ξενοφοβία (από το "ξένος"+"φόβος") είναι όταν ένας άνθρωπος είναι επιφυλακτικός ή αντιπαθεί κάτι ή κάποιον που δεν είναι δικό του, δηλ. δεν ανήκουν στην ίδια εθνικότητα , θρησκεία κ.α.
* Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία κλπ.
( Από τη Βικιπαίδεια )
Εάν ρωτήσετε έναν οπαδό του Χίτλερ , θα σας πεί οτι οι μαύροι είναι κατώτεροι πνευματικά και δεν θα τους ήθελε στην γειτονιά του. Εάν ζητήσετε απο έναν αντιναζιστή/αντιφασίστα/προοδευτικό/αριστερό/διεθνιστή την γνώμη του για τους οπαδούς του Χίτλερ θα σας πεί οτι είναι κατώτεροι πνευματικά και δεν θα τους ήθελε στην γειτονιά του !!! Επομένως ΟΛΟΙ είναι ρατσιστές !!!

Ας δούμε σε βάθος αυτό το παράδοξο. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι θέλουν να περιβάλλονται απο ανθρώπους που τους νοιώθουν φιλικούς. Κανείς δεν θέλει να περιβάλλεται απο εχθρούς. Ο διεθνιστής αισθάνεται φιλικούς τους άλλους ανθρώπους όταν έχουν την ίδια ιδεολογία. Δεν τον νοιάζει αν είναι άσπροι, μαύροι, μελαψοί κλπ. Ο οπαδός του Χίτλερ αισθάνεται φιλικούς τους άλλους ανθρώπους όταν έχουν την ίδια ιδεολογία και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ανήκουν στην ίδια φυλή με αυτόν (δηλαδή του μοιάζουν εμφανισιακά). Φαίνεται να είναι ένας αρχέγονος μηχανισμός κάπου μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου: Σε μικρή ηλικία αποτυπώνει τις φυσιογνωμίες των γονέων του και έπειτα αισθάνεται εχθρικούς όλους όσους δεν μοιάζουν φυλετικά στους γονείς του.
- Ας υποθέσουμε οτι οφείλεται σε κάποιο γονίδιο. Αυτό το γονίδιο θα έδινε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ πιθανότητες επιβίωσης στον κάτοχό του ;
- Ας υποθέσουμε οτι υπάρχουν μόνο δύο φυλές στον πλανήτη. Οι φυλές αυτές διαφέρουν εμφανισιακά. Η μία φυλή φέρει το "ρατσιστικό" γονίδιο και αντιπαθεί την άλλη φυλή. Η δεύτερη φυλή δεν φέρει το γονίδιο και συμπαθεί τους πάντες.
- Ας υποθέσουμε οτι ένα μωρό της "ρατσιστικής" φυλής είναι εγκαταλελειμμένο στο δάσος. Είτε το βρεί ένας "ρατσιστής" είτε ένας "αντιρατσιστής" θα το πάρουν και θα το περιθάλψουν. Έχει διπλές πιθανότητες να επιβιώσει. Εάν το εγκαταλελειμμένο μωρό ήταν της "αντιρατσιστικής" φυλής θα επιβίωνε μόνον εάν το έβρισκε ένας "αντιρατσιστής". Ο ρατσιστής θα το περιφρονούσε. Έχει λοιπόν μία μόνο πιθανότητα να επιβιώσει.
Ο ρατσιστής (σαν ενήλικος) μπορεί να σκοτώσει έναν αντιρατσιστή (χωρίς τύψεις) και να του πάρει την έκταση που είχε. Ο αντιρατσιστής όμως δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα και δεν είναι πρόθυμος να σκοτώσει τον ρατσιστή.
Βλέπουμε λοιπόν οτι το ...ρατσιστικό γονίδιο δίνει σημαντικά πλεονεκτήματα επιβίωσης  σε όποιον το έχει.

Επομένως πρέπει να θεωρούμε ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ να το έχει επινοήσει η Φύση και να το έχει φυτέψει σε όλα τα ζώα. Ενδείξεις περί τούτου :
# Τα άλογα αντιπαθούν τα γαϊδούρια και τα κλωτσάνε
# Κάποια είδη δελφινιών επιτίθενται και σκοτώνουν άλλα δελφίνια χωρίς να τα τρώνε.
Σαν να υπάρχει ένας μηχανισμός στον εγκέφαλο που λέει "Αυτός είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ απο σένα. Μίσησέ τον !". Ο γορίλλας έλκεται απο ωραίες γυναίκες και αυνανίζεται όταν τις βλέπει έξω απο το κλουβί του ζωολογικού κήπου. Προφανώς θεωρεί οτι ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διαφορετικός απο τον γορίλλα. Έλκεται εξ' ίσου και απο θηλυκούς γορίλλες και γυναίκες. Αντίθετα, ο άνθρωπος δεν έλκεται απο γορίλλες (συνήθως !). Θεωρεί τον γορίλλα κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ και ΚΑΤΩΤΕΡΟ ! Κατά τα φαινόμενα , αυτό το "ρατσιστικό" γονίδιο δεν το έχουν όλοι οι άνθρωποι. Κάποιοι βλέπουν αλλόφυλο και "τους ανάβουν τα λαμπάκια" και κάποιοι παραμένουν ατάραχοι. Και οι δύο είναι πεπεισμένοι οτι έχουν δίκιο και οτι αυτοί είναι οι "φυσιολογικοί" ! Πότε όμως πρέπει να θεωρούμε ένα γονίδιο "φυσιολογικό"; Προφανώς, όταν στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ έχει ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ επιβίωσης και διαιώνισης του εαυτού του (του γονιδίου δηλαδή). Επομένως το "ρατσιστικό" γονίδιο θα μπορούσε να ονομασθεί "φυσιολογικό".
Το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας (ΕΑΝ υπάρχει !) δεν ευνοεί την διαιώνισή του διότι δεν ευνοεί την παραγωγή απογόνων. Σε μια μελλοντική κοινωνία όμως όπου υπάρχει η επιστημονική γνώση και ο καθένας τιμάται ανάλογα με την προσφορά του στην κοινωνία, ο ομοφυλόφιλος έχει ίσες πιθανότητες να αναπαραχθεί με τον straight. Θα μπορούσε η κοινωνία να πάρει σπερματοζωάρια απο όλα τα χρήσιμα άτομα (ομοφυλόφιλα ή μή) και να γονιμοποιήσει ισάριθμα ωάρια. Έτσι φημισμένοι ομοφιλόφιλοι συνθέτες, ηθοποιοί κλπ θα άφηναν απογόνους και θα διαιωνιζόταν τα γονίδιά τους. Σε μια τέτοια κοινωνία το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας θα ήταν ουδέτερο (ούτε φυσιολογικό ούτε κακό) .

Σε ποιές κοινωνίες (σε ποιό περιβάλλον δηλαδή) το ρατσιστικό γονίδιο είναι ωφέλιμο για τον εαυτό του και σε ποιό περιβάλλον δρά αυτοκαταστροφικά ; Ας κάνουμε δύο υποθέσεις :
ΥΠΟΘΕΣΗ Α' : Έστω οτι όλες οι φυλές είναι ίσες σε πνευματικές ικανότητες (αν και διαφέρουν στην εμφάνιση) . Σε αυτή την περίπτωση το ρατσιστικό γονίδιο είναι αυτοκαταστροφικό. Σε ωθεί σε πόλεμο με ισάξιο και οι πιθανότητες επιβίωσης είναι μόνο 50 %.
ΥΠΟΘΕΣΗ Β' : Έστω οτι υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές. Σε αυτή την περίπτωση, το ρατσιστικό γονίδιο που κατοικεί στην ανώτερη φυλή δρά προς το συμφέρον του. Ωθεί την ανώτερη φυλή σε πόλεμο με κατώτερους. Η ανώτερη φυλή νικά και ΟΛΑ τα γονίδιά της εξαπλώνονται πάνω στον πλανήτη. Οι κατώτερες φυλές (είτε έχουν ρατσιστικό γονίδιο είτε δεν έχουν) είναι καταδικασμένες .

Σήμερα σε τί περιβάλλον ζούμε ;  Όσο και αν προσπαθεί η nea taksi να σας πείσει ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ .  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ για το τί προκαλεί την ευφυϊα . Είναι ένα γονίδιο ; Είναι πολλά ; Σε ποιό χρωμόσωμα ; Τί είναι η ευφυϊα ; Πόσα είδη ευφυϊας υπάρχουν ;  Δεν έχουμε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το εάν οι φυλές είναι όμοιες ή ανόμοιες στην ευφυϊα . Οπότε ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. Η nea taksi παπαγαλίζει "Είμαστε , όλοι οι άνθρωποι , κατά 99,9 % ίδιοι στο DNA !". Ε καί ; Το 0,1 % που διαφέρει απο φυλή σε φυλή μπορεί να είναι γονίδια που δίνουν δυνατότητες "turbo" στον εγκέφαλο ! Έστω οτι έχουμε δύο όμοια αμάξια. Απο το ένα αφαιρούμε ένα μικρό καλώδιο απο τον κινητήρα. Η διαφορά τους στο βάρος τώρα είναι 0,00001 % . Κι' όμως ! Αυτά τα 2 γραμμάρια που αφαιρέσαμε είχαν τεράστιες επιπτώσεις: Το ένα κινείται και το άλλο είναι ακίνητο ! Εφ΄όσον δεν είμαστε σίγουροι για τις δυνατότητες των φυλών, τί μας συμφέρει να πράξουμε ( εμείς οι Λευκοί ) ; Αφού έχουμε κάποιες αμυδρές ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ οτι είμαστε ανώτεροι, μας συμφέρει να αποφύγουμε την επιμιξία με άλλες φυλές. Οι άλλες φυλές έχουν συμφέρον ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ την επιμιξία με εμάς.

Έστω όμως οτι κάποιοι δεν έχουν το ρατσιστικό γονίδιο και είναι σίγουροι οτι όλες οι φυλές είναι ίδιες. Τί να τους κάνουμε ; Μπορούμε να κάνουμε ένα ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα : Να τους δώσουμε κάποιες περιοχές όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν την πολυπολιτισμική , πολυγλωσσική , πολυφυλετική κοινωνία που ονειρεύονται ! Δηλαδή προτείνω να υπάρχουν περιοχές όπου θα ζούν αυστηρά ομοιογενείς κοινωνίες (ίδια φυλή , ίδιος πολιτισμός) και περιοχές όπου θα ζούν ανακατεμένες οι φυλές και οι πολιτισμοί. Θα ξεκινήσουμε με ένα καλό δημοκρατικό σύστημα που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Τί θα συμβεί στις πολυπολιτισμικές περιοχές ; Θα σφαχτούν μεταξύ τους ; Θα δημιουργήσουν μια κοινωνία πιο δυνατή που θα καταπιεί τις μονοπολιτισμικές κοινωνίες ; Εδώ στην Ελλάδα έχουμε κάποιους που ονειρεύονται παραδείσιες πολυπολιτισμικές κοινωνίες σαν αυτές που βλέπουμε στα φυλλάδια των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγκρούονται με τους ξενοφοβικούς. Αν και είμαι ξενοφοβικός μπορώ να φαντασθώ μια συνεργασία με αυτούς προκειμένου να διώξουμε αυτούς που μας εξουσιάζουν σήμερα: Αν αυτοί οι πολυπολιτισμικοί είναι το 10% του πληθυσμού ας τους δώσουμε το 10 % του εδάφους της Ελλάδας για να κάνουν το πείραμά τους. Αν όμως τους σφάξουν οι ξένες φυλές που θα κουβαλήσουν εκεί να μην περιμένουν βοήθεια. Εμείς θα επέμβουμε ΜΕΤΑ την σφαγή !

Αν είναι τίμιοι και πιστεύουν όσα λένε, ιδού η ευκαιρία να τα υλοποιήσουν !

Επικοινωνία: pitago99@gmail.com
Πηγή:http://isxys.blogspot.com


                              Ο Χίτλερ αντιρατσιστής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.