Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Το δια ταύτα για την Χρυσή Αυγή..

Δημοσιεύουμε το άρθρο του βουλευτή της ΝΔ Φαήλου Κρανιδιώτη, ως ένδειξη πολιτικού σκεπτικού κάποιων ελάχιστων βουλευτών στην σημερινή ελληνική βουλή, εν όψη των επερχόμενων εκλογών!

 Του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Έγραφα για την Χρυσή Αυγή πως η καταστολή δεν μπορεί να εξαφανίσει τα μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Είναι σαν να έχεις πυρετό, λόγω βαριάς πνευμονίας κι εσύ να ασχολείσαι με ασπιρίνες μόνο με τον πυρετό. Θα τινάξεις τα πέταλα. Πρέπει να αφιερώσεις ιδέες και πολιτικές πράξεις, για να εξαφανίσεις ή έστω να μειώσεις τις κοινωνικές αιτίες.
Κάτι που παρατήρησα ήταν η βαθιά ικανοποίηση πολύ μεγάλης μερίδας του κόσμου από τις συλλήψεις για το ΤΤ, ειδικά για τον Κοντομηνά. Δεν τον ξέρω. Η δικαιοσύνη θα κρίνει τι έκανε ή δεν έκανε, αυτός κι όποιοι άλλοι. Όμως η αντίδραση των απλών ανθρώπων επιβεβαιώνει κάτι που γνωρίζαμε. Πως η ατιμωρησία επιχειρηματιών και πολιτικών, παίζει τεράστιο ρόλο για την απαξίωση του πολιτικού συστήματος και την οργή του κόσμου. Ο απλός πολίτης σκέφτεται «500.000.000 ! Κι εμένα μου κόψανε τη σύνταξη, δεν μου πληρώνουν τα φάρμακα μου, απολύσανε τον γιο μου! Αν αυτοί έφαγαν πεντακόσια, φαντάσου πόσα φάγανε όλοι στο σύνολο».
Ο απλός άνθρωπος βιώνει την υπερφορολόγηση, την περικοπή του μισθού ή της σύνταξης του, την ανεργία. Βλέπει τα παιδιά του να φεύγουν μετανάστες κι έχει συνεχώς την πικρή γεύση ενός κακού ονείρου, που δυστυχώς είναι πραγματικότητα, με τους Φράγκους και τους Αλαμανούς να καθορίζουν ακόμη και το ύψος του ΦΠΑ στις τυρόπιτες. Αυτή η αίσθηση, όχι απλά μια οικονομικής έκπτωσης αλλά μιας εθνικής ταπείνωσης, λειτουργεί ως καταλύτης. Μπορεί να οδηγήσει σε αλυσιδωτές εκρήξεις. Έτσι, σε συνδυασμό και με άλλα προβλήματα, όπως η λαθρομεταναστευτική εισβολή, μια μερίδα πρώην ψηφοφόρων μας αλλά και των άλλων κομμάτων, λειτουργούν με το «σύνδρομο του μεγάλου αδερφού». «Με αδικείτε, με ταπεινώνετε κι είμαι αδύναμος. Θα στείλω την ΧΑ στην Βουλή, να σας σπάσει τα μούτρα». Ή πολύ απλά ψηφίζει αυτό που θα την «σπάσει» στα «συστημικά κόμματα». Η ψήφος του νουνεχούς ανθρώπου είναι και πρέπει να είναι συγκριτική, να ακούς, να σκέφτεσαι και να επιλέγεις το καλύτερο ή έστω το μη χείρον. Αυτό ισχύει, όταν έχεις κάτι να χάσεις. Όταν νοιώθεις, πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις, άνεργος ή στα όρια της επιβίωσης και με τσαλακωμένη την εθνική περηφάνεια σου, τότε συχνά το θυμικό επικρατεί του λογικού.


Υπάρχει το πραγματικό κοινωνικό σώμα, οι αληθινοί Έλληνες κι υπάρχει κι η φαντασιακή Ελλάδα της ιδεοληπτικής ψευτοκουλτουριάρας Αριστεράς, την οποία προσκυνά η χαζοχαρούμενη ενοχική Δεξιά.
Λοιπόν, διαχρονικώς κι υπερκομματικώς, οι Έλληνες είναι πατριώτες, για να μην πω εθνικιστές και συγχυστεί ο Παπαδημούλης και χάσει το μέτρημα στο εκατομμυριάκι του. Κι αυτούς τους μυστήριους, φιλότιμους πατριώτες, δεν μπορείς να τους κερδίσεις διαχειριζόμενος την ταπείνωση τους ή στολίζοντας τα κέρατα με χάντρες και κορδελάκια. Θα τους κερδίσεις αποκαθιστώντας την πληγωμένη περηφάνεια τους, το περί δικαίου αίσθημα τους.
Ποιος είναι ο μόνος τρόπος διοίκησης; Η διοίκηση δια του παραδείγματος, ήτοι μειώνεις τον μισθό σου πχ στο μισό και παραιτείσαι όλων των προνομίων, ενώ ανταμείβεις τους καλούς και τιμωρείς τους κακούς. Όταν παντελονιάζεις επτά χιλιάρικα το μήνα, τιμωρείς τους καλούς, ήτοι τους απλούς ανθρώπους που δεν λεηλάτησαν την χώρα κι ανταμείβεις τους κακούς ή έστω αφήνεις αλώβητους τους μεγαλόσχημους πλιατσικολόγους, ενώ απολαμβάνεις προνομίων, τότε έχεις ραντεβού με το χάος και την  αυτοδικία.
Οι Έλληνες είναι τόσο πατριώτες, παλιοεθνίκια του κερατά, που η αριστερά στην Κατοχή για να συσπειρώσει για πρώτη φορά τόσο κόσμο, καπηλεύτηκε τα εθνικά σύμβολα, τράβηξε πίσω την κόκκινη σημαία κι έσειε την γαλανόλευκη. Ο Βελουχιώτης για να μην απομείνει να γυρίζει σαν την άδικη κατάρα με 10 νοματαίους τα βουνά, υποδύθηκε τον «Ταγματάρχη» του πυροβολικού, έβαλε μπροστά την Ελληνική Σημαία, φόρεσε σταυρό και τους μίλαγε για την κλεφτουριά και το ’21. Μετά βέβαια αυτά πήγαν περίπατο κι έμεινε ο Ζαχαριάδης με δύναμη κατά τα ¾ σλαβόφωνους κατσαπλιάδες. Πριν χάσουν την μάχη στα βουνά, την έχασαν στις καρδιές των απλών Ελλήνων, από τον κατάπτυστο εναγκαλισμό με τους μεταλλαγμένους φασίστες του ΝΟΦ.
Πρώτα λοιπόν να θυμηθούμε σε ποιους απευθυνόμαστε: στους υπαρκτούς Έλληνες. Όχι στα μουνουχισμένα διεθνιστικά ανδράποδα, που ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/JP MORGAN, με ομόφυλα σύμφωνα συμβίωσης και σύνορα σουρωτήρι για κατσαπλιάδες. Αν λοιπόν θέλουμε οι πολίτες να επιλέξουν την ΝΔ, τότε να δουν Τιμωρία. Κυρίως να δουν τον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε για να επιστρέψει ο Κάντας τα 17.000.000, να γεμίζει από δισεκατομμύρια ανακτηθέντων κλοπιμαίων, με συνακόλουθη αποκατάσταση κοινωνικών αδικιών. Βάλτε κι άλλους φυλακή, πάρτε τους τα λεφτά και δώστε τα πίσω στην Πατρίδα.
Επίσης απελάσεις, απελάσεις, απελάσεις. Και ξανά απελάσεις.
Και τέλος, όπως στα ΕΑΣ είπαμε στους ξένους να πάνε να …, να τους το πούμε κι όπου αλλού πρέπει.
Διοίκηση δια του παραδείγματος, παραίτηση από όλα τα προνόμια των βουλευτών κι υπουργών, τιμωρία, ανάκτηση κλοπιμαίων, μαζικές απελάσεις, εθνική στάση σε παράλογες απαιτήσεις των δανειστών. Αυτή είναι εθνική πολιτική, που θα στείλει την ΧΑ στο περιθώριο. Τα άλλα είναι ασπιρίνες για την πνευμονία…

(Δημοσιεύεται στην “Δημοκρατία”)


21 σχόλια:

  1. Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται μεταξύ άλλων:
    «Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας (Πρώτο Θέμα) ότι ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει «επαναστατική κυβέρνηση» που θα καταργήσει τον στρατό, θα ιδρύσει «λαϊκή πολιτοφυλακή», θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75% και θα αντικαταστήσει την Αστική Δημοκρατία, με τη «σοσιαλιστική δημοκρατία των εργαζομένων».
    Αντί για διαγραφή και καταδίκη της πολυπληθούς τάσης του ΣΥΡΙΖΑ από όλα τα όργανα του κόμματός του, ο «Ευρωπαίος» κ. Τσίπρας επιλέγει την συμπόρευση μαζί τους, αγκαλιάζοντας τις αδιανόητες θέσεις τους, που ούτε ακόμα και ο αιμοσταγής δικτάτορας Εμβέρ Χότζα δεν μπορούσε να διανοηθεί!
    Η «κομμουνιστική τάση» του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείται σε όλα τα όργανα του κόμματος, αντί να αποδοκιμαστεί, να απομονωθεί και να διαγραφεί αυτομάτως, αγκαλιάζεται δημοσίως από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον Γραμματέα του κόμματος κ. Βίτσα και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Λαφαζάνη».


    Και συνεχίζει:

    Για να μαθαίνουν οι Έλληνες, στον ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται:
    · Άμεση «Κοινωνικοποίηση» του τραπεζικού συστήματος και όλων των μεγάλων ιδιωτικών (και δημόσιων επιχειρήσεων) και σταδιακή «κοινωνικοποίηση» των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.
    · Κοινωνικοποίηση της μεγάλης ιδιοκτησίας γης.
    · Νομοθέτηση του εργατικού ελέγχου στις επιχειρήσεις από εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές εργαζόμενων.
    · Κατάργηση του στρατού και αντικατάστασή του από «οργανωμένο δημοκρατικά ένοπλο λαό».
    · Κατάργηση της αστυνομίας και αντικατάστασή της από «λαϊκή πολιτοφυλακή», ελεγχόμενη από τις μαζικές οργανώσεις.
    · Αναστολή κάθε δαπάνης για τον στρατό.
    · Φορολόγηση όλων των Ελλήνων με 75%.
    · «Απαλλοτρίωση» των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Υγείας και κατάργηση της ιδιωτικής Παιδείας, Υγείας και Ασφάλισης.
    · Ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών θα αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα. Αμοιβή όλων των αξιωματικών με το μισθό ενός ειδικευμένου εργάτη.
    · Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους.
    · Ο μισθός των δημοσίων υπαλλήλων να είναι συνδεδεμένος με το μισθό του βιομηχανικού εργάτη.
    · Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.
    · Σύγκρουση με την καπιταλιστική ΕΕ και τους θεσμούς της και αναπόφευκτα, την έξοδο από αυτή.
    · Κοινωνικοποίηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και απόδοση του εξοπλισμού τους για ελεύθερη χρήση στις κάθε είδους ενώσεις των εργαζόμενων πολιτών.»

    Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει:
    «Οι θέσεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία! Ο ελεύθερος δυτικός κόσμος αυτά τα ζητήματα τα έχει λύσει προ πολλού, τοποθετώντας τα στο περιθώριο της Ιστορίας.
    Ο κ. Τσίπρας έχει πρόβλημα. Κάθε λεπτό που περνάει και ανέχεται τα στελέχη αυτά να πλαισιώνουν τις υψηλότερες θέσεις του κόμματός του, κάθε λεπτό που περνάει και αυτές οι θέσεις ισχυροποιούνται εντός ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποιούν αυτό που φοβόμαστε. Ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι απλώς περιθωριακές και επικίνδυνες. Είναι θέσεις ισχυρές και οικείες εντός ΣΥΡΙΖΑ που δεν τολμά ο κ. Τσίπρας ούτε καν να τις αποκηρύξει!».

    Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
    Μετά από ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο στη Συγγρού, όπου δεν βγήκαν ανακοινώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ επανέρχεται δριμύτερη, εξακολουθώντας να βρίσκεται σε πλήρη πολιτική παράκρουση. Δυστυχώς, για αυτούς η διάλυση του συστήματος υγείας από τον κ. Γεωργιάδη δεν εγγυάται την αποτελεσματική εξέταση και θεραπεία τους.

    http://www.eglimatikotita.gr/2014/01/75.html#ixzz2qLxUXJll

    Αυτα δεν τα βαζω για να ψηφησετε ΝΔ, αλλα για να δειτε τι σχεδιαζει ο Τσιπρας για την Ελλαδα, αν τον βγαλετε πρωθυπουργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα τα λέει ο Κρανιδιώτης αν και δεν συμφωνω σε όλα όσα είπε. Πάντως ειναι ένας απο τους καλύτερους που έχει η ΝΔ. Θα δούμε αν η ΧΑ δεν πείσει τον κόσμο. Αν η ΝΔ είχε πολλούς σαν τον Κρανιδιωτη θα την ψήφιζα πολύ ευχαρίστως αλλά η αλήθεια ειναι πως οι περισσότεροι εκεί είναι λαμόγια και προδότες.
    Φίλε ¨Ελεος¨ανη ΝΔ έχει δίκιο σ αυτά που λέει τότε το σιγουρο είναι ότι αν κυβερνήσει ο Τσιπρας θα γίνουμε όχι τριτοκοσμική αλλά τεταρτοκοσμική χώρα κάτι σαν την Β.Κορέα!! Άσε που στο τέλος θα μας κυριεύσουν Τούρκοι Αλβανοί Σκοπιακοί και βούλγαροι!! Η Ελλάδα μας θα εξαφανιστεί από ένα μάτσο άρρωστων ανθελληνων , και π@υστηδων συριζαίων!! Οι καλύτεροι φίλοι των απανταχού εχθρών μας (εβραίων, τουρκων βουλγαρων αλβανών σκοπιανών πακιστανων ισλαμιστών κτλ κτλ κτλ) Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλουμε πραγματικά να μιλάμε για συνένωση Ελλήνων αυτού του είδους τα μονόχνοτα άρθρα μονο καλο δεν κάνουν.........οποιος ασχολείται ακόμα με κόμματα και παράταξης ενώ αποδεδειγμένα και επαναλαμβανόμενα μας πρόδωσαν και μας προδίδουν είναι άξιος της μοίρας του..........
    ΕΛΕΟΣ όταν ανακυκλώνεις τις ανακοίνωσης του σάπιου πολιτικού-κομματικού συτήματος λαμβάνεις άμεσα κι εσύ μέρος στο κατάπτυστο παιχνίδι τους........

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν ολίγοις παίρνει θέση για τον προφανέστερο και πλέον απαράδεκτο τρόπο κοροϊδίας. Είναι τερατωδώς προκλητικός ο τρόπος που οι "προνομιούχοι" βγάζουν από το τραπέζι τον δικό τους φάκελο πάντα.

    Έκτος θέματος, όμως νιώθω απόλυτη αποστροφή, όταν χαρακτηρίζεται κάποιος λαθρομετανάστης. Δεν ξέρω ποιος είναι ο καταμερισμός ευθύνης σε τέτοια θέματα, ούτε ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων κοινωνικών καταστάσεων. Επικεντρώνομαι μόνο στο ότι το λαθραίος είναι μια λέξη που ταιριάζει σε πολλά είδη, όχι όμως στους ανθρώπους. Για όνομα του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ.....Ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα λαθραίο Pit Zenk..........είναι απλός το πανάρχαιο παιχνίδι αυτών που ελέγχουν τα περάσματα για να φορολογούν και να κόβουν πρόστιμα υπηρετώντας το κράτος τους και ενίοτε και τις τσέπες τους.......σε προτρέπω να ψάξεις να βρείς τα πραγματικά αιτια του τρωικού πολεμου ξεπερνώντας την δικαιολογία της ωραίας Ελένης.........;)

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Φίλε Pit ας μη παίζουμε με τις λέξεις. Οι μετανάστες που μπήκαν στην χώρα μας απρόσκλητοι και παράνομα, είναι λαθραίοι. Έτσι είναι η λέξη στην Ελληνική γλωσσα, τι να κανουμε!!! Εσυ βάλε αλλη να δεν σου αρέσει, ομως το νοημα δεν αλλαζει. Εκτος και αν αμφισβητείς οτι τα εκατομμυρια των λαθρομεταναστών έχουν βλαψει πολύ την χωρα μας (από καθε πλευρας) και αν αμφισβητεις οτι ειναι παρανομοι, οτι δηλαδη εχει δικαιωμα να μπαινει οποιος του καπνισει στην χωρα μας και να μην ρωταει κανενα και να κανει ότι θέλει.......
      Κωστας

      Διαγραφή
    3. Φίλε ΑΩ, οι λαθρομεταναστες δεν ειναι λαθραίοι επειδή δεν πληρώνουν είσοδο στην Ελλάδα!!! Δεν είναι οικονομικό το θέμα φιλε μου, ειναι εθνικο και κοινωνικό πρωτα πρώτα. Κώστας

      Διαγραφή
    4. Κώστα τα σύνορα της χώρας μας αλλου βρίσκονταν τα προηγούμενα χρονια, αλλου βρίσκονται σήμερα και αλλου μπορεί να βρίσκονται αύριο αν συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν έθνος σαν χωρα και σαν λαός.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ φιλε μου.......οποιος ανόητος χαράζει γραμμές πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη μας χωρίζοντας την σε κομμάτια τοποθετώντας πάνω τους σημαιάκια και νομίζει πως αυτά θα παραμείνουν αιώνια ας πρόσεχε γιατί η ιστορία αλλα μας δείχνει!
      Οι μετανάστες τώρα χωρίζονται και αυτοί σε πολλές κατηγοριες όπως οι φίλοι και γείτονες μας οι Σύριοι που είναι προσφυγες εμφυλιου σπαραγμού και πρέπει να τους υποδεχόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα.....υπάρχουν επίσης οι οικονομικοί μετανάστες που θα ήταν καλο να υπάρχει έλεγχος της εισόδου τους στην χωρα μας[πράγμα το οποιο στις περισσότερες τον περιπτώσεων δεν συμβαίνει].......και μέσα στους προηγούμενους μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που εισχωρούν στην χωρα μας με δόλιους σκοπούς και αυτοί κανονικά θα έπρεπε να τρώνε πόρτα κατά κόρον......αλλα άντε να τους ξεχωρίσεις.
      Τώρα όσον αφορά το τι είναι και πως έχει επιβιώσει ο Ελληνισμός τόσες χιλιάδες χρονια και μετά από τόσους κατακτητές σίγουρα δεν είναι ούτε σύνορα ούτε σημαίες ούτε μοσχοαναθρεμμένοι ξενόφερτοι κυβερνήτες....χαχα.
      Ελληνισμός σημαίνει: Φως,ελευθερια,γλώσσα,πολιτισμός, παιδεία,τέχνες,επιστήμη,φιλοσοφία,ιατρική και ελπίζω στο άμεσο μέλλον δικαιοσύνη,ισότητα και ισονομία.
      Όπως ο Ελληνισμός είναι παγκόσμιος θεσμός της ανθρωπότητας έτσι και όλοι οι άνθρωποι που γεννιούνται σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται λαθραίοι σε οποιο μήκος και πλάτος του πλανήτη και αν βρίσκονται!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    5. Φίλε Κώστα, το νόημα της λέξης είναι εκείνο που με ενοχλεί. Το οτι εισέρχονται παράνομα το καταλαβαίνω. Δεν θέλω όμως, να συμβιβαστώ με την απόφαση, που θέλει τους ανθρώπους να φορολογούνται από την στιγμή που θα εισέλθουν στην χώρα, χωρίς το κράτος να τους προσφέρει έστω τα βασικά (όπως συμβαίνει και με εμάς άλλωστε). Συμμερίζομαι την άποψη σου και την σέβομαι, θεωρώ όμως πως είναι σωστότερο να δίνω προτεραιότητα στα προβλήματα που δημιουργώ εγώ στους άλλους, καθότι το βρίσκω περισσότερο ωφέλιμο και αποτελεσματικό. Είναι τα μόνα που μπορώ να λύσω μόνος μου.

      Να είσαι καλα.

      Διαγραφή
    6. Α-Ω ευχαριστώ για την προτροπή, σίγουρα είναι κάτι που θα ασχοληθώ.
      "...όλοι οι άνθρωποι που γεννιούνται σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται λαθραίοι σε οποίο μήκος και πλάτος του πλανήτη και αν βρίσκονται!" Θα συμφωνήσω άλλη μια φορά μαζί σου

      Διαγραφή
    7. ΑΩ και Pit, για να υπάρχεις ως Έλληνας και να μιλας ελληνικά, κάποιοι θυσίασαν την ζωή τους και αγωνίστηκαν για να έχουμε εθνος και κράτος με σύνορα. Ανθρωπότητα χωρίς σύνορα δεν θα υπάρξει ποτέ γιατί δεν ειναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Υπάρχουν φυλές, λαοί και έθνη με δική τους πορεία που ειναι η καθεμιά διαφορετική και γιαυτό το καθένα χρειάζεται τον δικό του χώρο. Έτσι προκύπτουν τα κράτη φίλε μου εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ειναι η ανάγκη για ζωτικό χώρο που κάνει τους πολέμους. Ποτε δεν θα αλλάξει αυτό, γιατί ποτέ δεν θα γίνουμε κιμάς ολοι οι λαοί, όπως το θέλουν οι σιβνιστές της παγκόσμιας τάξης. Μήπως και εσεις θέλετε κάτι τέτοιο; Εγώ πάντως ΟΧΙ. Το σπίτι μας, δεν ειναι πανδοχείο των οπου γης κατατρεγμένων. Δεν ειναι η γη της επαγγελίας ούτε καν για μας. Μετανάστες μπορούμε να δεχόμαστε μόνο με πρόγραμμα και όταν και όσους θέλουμε. ¨Οχι μπατε σκύλοι αλέστε...... Δεν ειμαστε οι αυτοκτονικοί φιλάνθρωποι της οικουμένης. Φιλε Pit, οχι και δεν απολαμβάνουν υπηρεσίας οι λαθρομετανάστες!!!!! Τσάμπα νοσοκομεία για αυτούς ενω για μας όχι! Συντάξεις με 2 χρόνια δουλειάς για αυτο΄ςγια μας όχι!! Αναπηρικές για αυτούς για μας όχι!!! Ξανασκέψου τι είπες φίλε μου..... Ακόμα και εκλογικά δικαιωματα τους δώσανε!!!
      Φίλε ΑΩ μπορεί να ειναι δικοι σου φίλοι οι Σύριοι, δικοί μου δεν είναι όμως! Πόσους άλλους θα αντέξει η ελλάδα μας, Δηλαδή ότι προβλημα δημιουργειται στην ασία και την αφρικη, θα τρώμε εμείς τις συνέπειες των μεταναστών;;; Ας πάνε στην Ευρώπη που τα προκαλεί και στην Αμερική.
      Κώστας

      Διαγραφή
    8. Κώστα διάβασε για μια ακόμα φορα τι έχεις γράψει.........είσαι απόλυτος για άλλη μια φορα και δεν λες να καταλάβεις την εννιά του ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΙ!
      Από αρχαιοτάτων χρονων ο ηγήτορας των θεών μας είχε αναλάβει να αναδείξει τον σπουδαίο ρολο της φιλοξενίας μέσα από τον ρολο και το όνομα του ΞΕΝΙΟΥ ΖΕY-ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ!
      Επίσης Κώστα είναι το γεωγραφικό σημείο του πλανήτη το οποιο κατέχει ο Ελληνικός χώρος[υπάρχουν παρα πολλές και διαφορων ειδών πύλες στον χώρο μας] που τον αναγκάζει να δέχεται πολλά και διαφορα κύματα μετανάστευσης.....[δηλαδή εμείς φιλε μου ακόμα και από τους Δωριείς η τους Ίωνες να καταγόμαστε πάλι ουσιστικά δεν θα έπρεπε να θεωρούμαστε αυτόχθονες γιατί και αυτές οι φυλές ήρθαν και εγκαταστάθηκαν εδώ από αλλου....κύριος από τον βορά.
      Ακόμα θέλω να τονίσω τον ευεργετικό ρολο που έπαιξαν και παίζουν οι επιμειξίες βιολογικά στην φυλή μας γιατί ανανέωναν συνεχώς το DNA μας και έτσι ελαχιστοποιούνταν οι τερατογενέσεις και πολλά αλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν λαοί η κοινωνίες που είναι απομονωμένες και αναπαράγονται συνεχώς και μονο μεταξύ τους!
      Τέλος θα σου αναφέρω τον τεράστιο και ευεργετικό ρολο που έπαιξαν οι καινούριες και διαφορετικές ιδέες που μπορεί να έφερνε μαζί του κάθε μεταναστευτικό κύμα που πέρασε από εδώ, όταν συγκρίνονταν και σμιλεύονταν με τις ήδη υπάρχουσες αρχές και φιλοσοφικά ρεύματα του τόπου για να γεννήσουν ίσος αργότερα καινούργιες ιδέες..........!!!!!!!!!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    9. Οπως ειχε πει και ο Λυκιος καποτε, η φιλοξενια των αρχαιων (ξενιος Διας) ηταν μονο για τους Ελληνες και ποτε για μη Ελληνες δλαδη Βαρβαρους. Ουτε καν οι δουλοι δεν ηταν φιλοξενουμενοι τοτε.....

      Διαγραφή
  5. Εγω απλως παρεθεσα μια ανακοινωση και ειπα πως αν ειναι αληθεια (λεω ΑΝ ΕΙΝΑΙ) τοτε σκεφτειτε τι μας περιμενει. Ειπα επισης οτι δεν το εβαλα για να διαφημησω την ΝΔ. Ας μη τη ψηφισει κανεις. Αν ομως αυτα που λεει για Συριζα ειναι αληθεια;
    "Λαθρο" σημαινει παρανομα εισαγμενο για οσους δεν γνωριζουν ελληνικα. Τωρα αν καποιος θελει να παιζει με τις λεξεις λες και αλλαζει το νοημα, ειναι δικαιωμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι μου, καλησπέρα!
    Το άρθρο, όπως σχολιάζω και στην αρχή του, το ανέρτησα για να σας δείξω μια τάση που υπάρχει σε κάποιους του κυβερνώντος κόμματος να ερμηνεύσουν την πολιτική κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώνεται λίγο πριν τις εκλογές. Έχει την σημασία του αυτό, διότι ενδεχομένως, προμηνύει ένα νέο ρεύμα που έρχεται να αντικαταστήσει την μέχρι τώρα λογική τους. Άφησα ελεύθερο τον χώρο, για τα δικά σας σχόλια.
    Η παρέμβαση του φίλου ΕΛΕΟΣ με την ανακοίνωση της ΝΔ, μάλλον εξέτρεψε το θέμα από την ουσία του. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτή την παρέμβαση, ούτε και να μπω στον προβληματισμό "αν συμβούν αυτά που λέει η ΝΔ, τι θα συμβεί στην χώρα μας" Αυτός είναι και ο στόχος της ανακοίνωσης. Είναι σαν να λέει "να τι θα πάθετε αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, θα καταστραφεί η Ελλάδα"!
    Δεν θέλω να μπω επίσης στην κουβέντα για το αν οι λαθρομετανάστες είναι λάθροι ή όχι (!), για τα σύνορα ή την ομογεννοποίηση των εθνών, ούτε και για το τι είναι Έλληνας και τι ελληνισμός. Αν ανατρέξετε σε παλιές σελίδες, θα βρείτε πληθώρα απόψεων και σχολίων. Εξάλλου τις θέσεις μου τις γνωρίζετε οι περισσότεροι.
    Παρόλα αυτά, σας προτρέπω να συνεχίσετε την συζήτηση, χωρίς εξάρσεις και με σεβασμό και αν μπορείτε να δείτε αυτό που είδα στο κείμενο του Φαήλου Κρανιδιώτη, θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας.
    Αποσύρομαι και σας αφήνω τον χώρο.
    ΛΥΚΙΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου Λύκιε το θέμα είναι πως θα μπορέσουμε να αποδεχθούμε και να ξεπεράσουμε τις διαφορες μας για να ενωθούμε επιτέλους απέναντι στο σάπιο σύστημα που νομίζει πως μας κυβερνά.....
      Αναφορές στον Βελουχιώτη και στον Ζερβά....τους φίλους των Άγγλων και τους φίλους των Ρώσων νομίζω πως δεν βοηθούν καθόλου σε κανένα είδος ενώσεως........το αντίθετο μάλλον,εξυπηρετούν το διαιρει και βασίλευε.......
      Φίλοι συνσχολιαστες, συμπαθάτε με αν επαναλαμβάνω κάποια πράγματα συχνά μα είναι τόσο σημαντικά που πιστέψτε με θα μπορούσα να το κάνω και σε καθημερινή βάση μπας και καταφέρουμε κάποια στιγμή να φύγουμε από το εγώ και να πάμε στο ΕΜΕΙΣ!

      Α-Ω

      Διαγραφή
  7. Φίλε μου Α-Ω, σίγουρα μέσα στον λόγο του Κρανιδιώτη υπάρχει η κομματική πλευρά (μην ξεχνάμε πως είναι κομματικός) που θέλει να πιστοποιεί διαρκώς την δεξιά του ταυτότητα. Ναι, δεν είναι ενωτικός και δεν φαίνεται να αποσκοπεί σε αυτό.Έχει όμως ένα αναθεωρητικό λόγο με έντονη αυτοκριτική. Δείχνει να αντιλαμβάνεται την αίσθηση του λαού για τα πολιτικά πράγματα. Αυτό, έχει κάποια αξία για το μέλλον;
    Το θέμα της αριστεροδεξιάς στην Ελλάδα, μας έχει πονέσει και συνεχίζει να μας πονά.
    Πέρα από την ιστορική ανάλυση των πεπραγμένων της αριστεράς και της δεξιάς, που οπωσδήποτε θα πρέπει να γίνεται, για να αποδίδονται οι ιστορικές ευθύνες και να αναγνωρίζεται το παρελθόν της κάθε πλευράς, θα πρέπει να αποφεύγουμε την αντιπαράθεση που θα διαιωνίζει την αντιπαλότητα. Ναι, αναγνωρίζω ότι υπάρχουν αγεφύρωτες ιδεολογικές διαφορές μεταξύ των ανθρώπων. Αυτές όμως είναι αιτίες εμφυλιομαχίας, που στοχεύουν να διαιρούν και να αποδυναμώνουν τον λαό από τον πραγματικό τους στόχο. Αυτός, είναι η εξεύρεση του ιδανικού πολιτεύματος που θα εκφράζει το σύνολο και θα κυβερνά με δικαιοσύνη, αλλά όχι με ισοπεδωτική "ισότητα". Άρα θα διοικεί με αξιοκρατία. Οι ιδεολογίες των τελευταίων αιώνων, παρήχθησαν από το ίδιο "κέντρο", με σκοπό να μονοπωλήσουν τις οικονομικές εξαρτήσεις των λαών. Πρόκειται για ψευδείς ιδεολογίες, που καμία τους δεν καλύπτει τις βασικές αξίες της ιδανικής πολιτείας, ούτε καν εξασφαλίζουν την "ανθρώπινη" πλευρά της κοινωνίας.
    Εμείς οι Έλληνες, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σχεδιάσουμε ένα ιδανικό πολίτευμα. Όχι ως λαός, μαζικά!
    Μπορούμε όμως, μεμονωμένα κάποιοι φυσικοί ηγέτες, που θα εμφανιστούν σύντομα και θα εμπνεύσουν τον ελληνικό λαό.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να μας λέει πλέον είναι πολύ αργά για να ασχοληθούμε με τα λόγια κάποιου βολευτη του συστήματος.....αν ήταν έντιμος σαν άνθρωπος και σαν πολιτική οντότητα ας είχε παραιτηθεί.....
      Ας μην στεκόμαστε στα γραπτά των δημαγωγών και λαοπλάνων που έφτασαν την χωρα σε αυτήν την κατάσταση.Και ας μην ξεχνάμε πως αυτοί οι τύποι είναι ικανοί αύριο κιόλας να αγκαλιαστούν με την χρυσή αυγή προκειμενου να μην απαγκιστρωθούν από την εξουσία...........;)

      Α-Ω

      Διαγραφή
  8. Μια καλησπέρα από καρδιάς στον φίλε ΛΥΚΙΕ μα και σε όλους τους φίλους-ες θαμώνες του Καταχθόνιου Δαίμονα .

    Εγώ θα σταθώ να γράψω ένα λοιδορικό σχόλιο γι' αυτήν τους την κατάντια , αφού και οι ίδιοι επιλέγουν να μας σερβίρουν ο κάθε ένας με τον τρόπο τους την δική τους ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑ .

    Καμαρώνω παρίες πολιτικών που τάχα στραγγίστηκαν του πνεύματος τους και της ελεύθερης έκφρασης , κάτω φυσικά από την υποτιθέμενη σκληρή γραμμή κομμάτων ,που ευθύνονται για ένα καράβι που βάζει νερά .
    << Ποιοί είν' αυτοί που θύμισες, άσχημες φέρνουν τώρα
    της αγκαλιάς σου είναι παιδιά, μήτε είναι Προδότες ;
    και πως τα καταφέρνουνε, μετά από τόσα χρόνια ,
    να κυβερνούν, να σε πουλούν μια οικογένεια κιότες ; >> http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/10/blog-post_19.html

    Και τώρα που βλέπουν αυτά που τόσο δύσκολα κατάφεραν , δηλαδή να εξωραΐσουν μια ολόκληρη Ελληνική κοινωνία βάσει επιταγών παλαιών εχθρών του γένους μας ( Γερμανία - Γαλλία ) , να καταστρέψουν έναν πάλαι ποτέ περήφανο λαό και να τον θέσουν στον θρόνο του διασαλεύοντάς τον μέχρι τα πέρατα της οικουμένης ως << μπαταχτσή , διεφθαρμένο , ρατσιστή , φοροφυγά , με τους αναλφάβητους Ήρωες του 1821 >> , καταλαβαίνουν πως έρχεται η κακιά τους ώρα η και θα πιάσουν κόπο και μεράδι οι τα κατορθώματα τους, και η απολαβή τους στέλνοντάς τους ( ο λαός ) να βαδίσουν την λήθη που τους ταιριάζει , ξαναστήνουν τον ρόλο του μεταμελημένου ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ .

    Όπως :
    Άξιοι σαν τις γέννες τους, προδότες τ' όνομά τους
    βάλανε με την σκέψη τους και την κορμοστασιά τους
    λαούς για να πλανέψουνε, να γίνουμε όλοι ένα
    δίχως θρησκεία, πολιτισμό και Ιστορία ,σβησμένα .
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8.html

    Δεν μπορούν να αναζητηθούν λόγια αγάπης για μια ΠΑΤΡΙΔΑ και τον λαό της ,από στόματα που τόσο εύκολα πρόδωσαν .

    Δεν ανήκω πολιτικά σε κανένα κόμμα και το έχω επαναλάβει κατά καιρούς το μόνο κόμμα που είμαι είναι ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ .

    Χαμογελώ ωσάν ακούω από τα στόματά τους ,ότι η Χρυσή Αυγή είναι Ναζιστές .
    Γιατί το λένε άτομα που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς ( άρα φιλοναζιστές ) για την διαπόμπευση και την αιχμαλωσία του λαού μας .
    Κάνανε φίλους τους πρώην εχθρούς μας για να βρούνε λύσεις .

    Χαμογελώ με αυτούς που αναφέρουν ότι κόπτονται για το έργο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ( που σαφέστατα κρίνω αντεθνικό ) όταν οι ίδιοι διαλαλούν πως χαίρονται και έχουν υπογράψει την κατασκευή τζαμιών την ώρα που Αγιά Σοφιά είναι μπουτίκ του κάθε ανήσυχου καλλιτέχνη προωθώντας το έργο της διάσπασης της Ελληνικότητας δια μέσω του πολυπολιτισμού .
    Πολυπολιτισμός... ένα έργο, μια σκέψη βάσει βλέψεων του Χένρυ Κίσινγκερ και φίλτατου φίλου του πρώην ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΤΗΡΑ Γεώργιου Παπανδρέου .
    Γεώργιος Παπανδρέου ένας απαστράπτον αστήρ που πουλάει τις ιδέες πως να καταβαραθρώνεις ένα κράτος .
    Δεν ήξερα ότι η βλακεία πουλιέται στην αγορά .

    Σαν θέλω να κλείσω αυτό μου το σχόλιο θα θυμίσω ένα ποίημα που έγραψα με ίσως προφητικό οίστρο για το τι σκέπτονται και κάμουν οι ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ μας τώρα που παραπαίουν .

    Ειν' τα σημάδια φανερά γι'αυτό που μέλλει να'ρθει
    κάντε κουράγιο, υπομονή και μην τους προσκυνάτε,
    γιατί θα ξεκουβαριαστεί των Εφιαλτών τ' αδράχτι
    κάντε ότι πρέπει με λογική εκείνους να πονάτε .
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2.html

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου Αρμαγεδών, σε ολα όσα τόσο γλαφυρά μας είπες!
    Συμφωνώ φίλε μου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.