Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

13 ερωτήματα για το τζαμί στο Βοτανικό και το Ισλάμ στην Ελλάδα από έναν αντιναύαρχο


Γράφει ο Αντιναύαρχος
Β. Μαρτζούκος Π.Ν.
Επίτιμος Διοικητής Σ.Ν.Δ.


Η δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό ευρίσκεται στην τελική ευθεία και προκαλεί οξείες πολιτικές και κοινωνικές αντιπαραθέσεις και εντάσεις.
Από την αναμόχλευση του θέματος αυτού και τις σχετικές δημοσκοπήσεις, προκύπτει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, σε αντίθεση με τους εκπροσώπους του, στην Βουλή των Ελλήνων, δεν στηρίζει την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους. Από δηλώσεις ιεραρχών διαφαίνεται ότι η Εκκλησία της Ελλάδος αντιτίθεται στην ανέγερση τζαμιών στην ελληνική επικράτεια αλλά εάν υπήρχε σειρά θρησκευτικών ανταλλαγμάτων στην Τουρκία (π.χ. λειτουργία Αγ. Σοφίας, Σχολή Χάλκης, εκκλησίες στην Μ. Ασία κ.λ.π.), κατά πάσα πιθανότητα θα μετέβαλε την στάση της.

Οι υπέρμαχοι της ανεγέρσεως του τζαμιού επικαλούνται τις Συνταγματικές μας διατάξεις περί ανεξιθρησκείας, την Ευρωπαϊκή Συνθήκη περί προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το Εθνικό Συμφέρον, το γεγονός ότι η Αθήνα αποτελεί την μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δίχως επίσημο τζαμί σε λειτουργία, τις διπλωματικές σχέσεις της χώρας με μουσουλμανικά κράτη και προβάλλουν ταυτόχρονα τις αξίες της ανοχής, του ανθρωπισμού, του πολιτισμού και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Οι εν λόγω μάλιστα υπέρμαχοι της «ανοχής», μη ανεχόμενοι τους διαφωνούντες, σπεύδουν να τους χαρακτηρίσουν συλλήβδην, ως στενόμυαλους, ξενοφοβικούς, ρατσιστές, εθνικιστές ή και φασίστες, προκειμένου τα επιχειρήματα των τελευταίων να απονομιμοποιηθούν και απορριφθούν δίχως περαιτέρω εξέταση και σοβαρή ανάλυση.

Κρίνεται ότι τα πολιτικά κόμματα, θα πρέπει το ταχύτερο και πριν είναι αργά, να προσεγγίσουν το θέμα του Ισλάμ στην Ελλάδα, πρωτίστως πολιτικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, δευτερευόντως δε θρησκευτικά, χάριν του Εθνικού Συμφέροντος που είναι κατά βάση, η εθνική ακεραιότητα, η εθνική κυριαρχία, καθώς και η ασφάλεια και ευημερία τόσο των Ελλήνων όσο και ευρύτερα του Ελληνισμού. Οι βουλευτές, δεν θα πρέπει να λησμονούν ότι με εντολή του ελληνικού λαού, ευρίσκονται στην Βουλή με αποκλειστική αποστολή (για την οποία και ορκίζονται), να υπηρετούν και να προασπίζουν τα Εθνικά Συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και όχι πάσης φύσεως παγκοσμιοποιημένες, υπερεθνικές, διεθνιστικές ιδεοληψίες πολλές των οποίων στρέφονται ευθέως κατά του έθνους μας, ως υπηρετούσες ξένα κέντρα αποφάσεων και ιδιαίτερα αυτά των υπερδυνάμεων.

Στην προσπάθεια να προσπερασθεί το δένδρο και να γίνει ορατό το δάσος, θα πρέπει η προσέγγιση του σημαντικού αυτού θέματος να είναι συνολική και να μην περιορισθεί στο στενό πλαίσιο του τζαμιού στον Βοτανικό, για το οποίο όμως θα πρέπει να επισημανθεί ότι αποτελεί κακή επιλογή για τους ακόλουθους λόγους:


1. Εκτιμάται ότι με την πάροδο του χρόνου, οι κάτοικοι της κεντρικής αυτής περιοχής των Αθηνών, πιεζόμενοι από τα νέα δεδομένα, θα την εγκαταλείψουν καθ’ όσον αυτή θα μετατρέπεται σταδιακά σε ένα μεγάλο μουσουλμανικό θύλακα (γκέτο), με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τουρισμό, το οργανωμένο έγκλημα, την παραοικονομία και γιατί όχι την τρομοκρατία (η Κυβέρνηση θα πρέπει κάποτε να διευκρινίσει εάν το τζαμί θα δοθεί σε Σουνίτες, Σιίτες, Ουαχαμπιστές, Σαλαφιστές, Αδελφούς Μουσουλμάνους κ.λ.π., προκειμένου να γνωρίζουμε σε ποιους θα ανήκουν οι καμικάζι ισλαμιστές «μάρτυρες» που θα επιτίθενται εν καιρώ, με βόμβες στους ετεροδόξους «αδελφούς» των).

2. Δεδομένου ότι το τζαμί με τους χιλιάδες πιστούς (η χωρητικότητα του εσωτερικού είναι για 400 άτομα αλλά η λατρευτική έκταση είναι 17 στρέμματα και αφαιρέθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό άνευ αποζημιώσεως) θα γειτνιάζει άμεσα με στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού, είναι θέμα χρόνου η απομάκρυνση των τελευταίων, με μεγάλο κόστος και αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό για το Π.Ν. (η άνευ ανταλλάγματος αφαίρεση εκτάσεων από τις Ε.Δ., αποτελεί προσφιλή κομματική μέθοδο εξυπηρετήσεως σκοπιμοτήτων, ίσως λόγω της ιεραρχικής και πειθαρχημένης δομής αυτών, η οποία μεταφέρει το βάρος της ενδεχομένης αντιδράσεως αποκλειστικά στην ηγεσία τους).

Η θρησκευτική λατρεία των μουσουλμάνων ασφαλώς δεν τελεί υπό απαγόρευση στην χώρα μας, όπως ορισμένοι κύκλοι υπονοούν. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Κο Μάνο Ηλιάδη (Επίκαιρα 03/10-09/10/13), στην περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής, λειτουργούν συνολικά 115 έως 120 αυτοσχέδια τζαμιά. Επιπλέον λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή 7 ακόμη τζαμιά (2 στην Θήβα, 1 στα Οινόφυτα, 2 στην Χαλκίδα, 1 στην Σκάλα Ορωπού, 1 στην Λεωφόρο Μαραθώνος και 1 στην Κόρινθο). Στα τζαμιά αυτά προστίθενται 1 στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης, 3 στο Ηράκλειο, 2 στα Χανιά, 3 στα Τρίκαλα, δίχως να υπολογίζονται τα προϋπάρχοντα τζαμιά σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, Αλεξανδρούπολη κ.λ.π. και κυρίως τα 300 τζαμιά της Θράκης (1 τζαμί ανά 400 άτομα, όταν στην Τουρκία η αναλογία είναι 1 τζαμί ανά 876 άτομα)

Το Αναψυκτήριο της Ημέρας (30-11-2013)


Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, όμως πάντα με σεβασμό στον συνομιλητή!

Χρήστες του Διαδικτύου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!


 
Το σημερινό άρθρο είναι ένα υπόμνημα/ ενημέρωση για ΟΛΟΥΣ τους διαχειριστές Ελληνόφωνων και Ελληνικών ιστοσελίδων. Για όσους το κρίνουν ενδιαφέρον και θέλουν να ενημερώσουν τους επισκέπτες των ιστοσελίδων να μη διστάσουν, για όσους δεν θα το αναρτήσουν, ας το έχουν τουλάχιστον σαν μπούσουλα, για να κατανοούν καλύτερα, το Πως λειτουργεί η Ισραηλινή /Εβραίικη προπαγάνδα στα ιστολόγια και στο ίντερνετ γενικότερα.

Από τον Jonathan Cook.
Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή «στείλε τους πίσω απάντηση» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ.
Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στα κομπιούτερ και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή. 
«Το Ίντερνετ με όλα όσα προσφέρει είναι ένα 'θέατρο' στην ισραηλο-παλαιστινιακή σύγκρουση, και πρέπει να δραστηριοποιούμεθα σε αυτό το θέατρο, αλλιώς θα χάσουμε», δήλωσε ο Ilan Shturman, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο (στρατολόγησης).
Η ύπαρξη μιας «διαδικτυακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους.
Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
Η ομάδα θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα ενός μεγάλου τμήματος (του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ), που ήδη ασχολείται με την διάδοση προπαγάνδας (εβραίικος όρος "hasbara"), και επίσημα θα μεταφράζεται ως "δημόσια εξήγηση", αλλά στην ουσία είναι Ισραηλινή προπαγάνδα. Αυτό (το πρόγραμμα) δεν περιλαμβάνει μόνο τις κυβερνητικές ενέργειες δημοσίων σχέσεων, αλλά και πιο μυστικές σχέσεις με το υπουργείο εξωτερικών, που θα χειρίζεται ένα σύνολο ιδιωτικών οργανισμών με πρωτοβουλίες που προωθούν την καλή εικόνα του Ισραήλ στον Διεθνή Τύπο, την Τηλεόραση και στο Ίντερνετ.
Σε μια συνέντευξη αυτό το μήνα με την Calcalist, μια ισραηλινή εφημερίδα των επιχειρήσεων, ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.

"Οι Εβραίο-Σιωνιστές ... αυτοί οι φίλοι μας"




Πως περιμένουνε να βρουν λόγια απλά κι ανθρώπινα ,
σε μύστες Εβραιοσιωνισμού με βαριά κληροδοτήματα ;
Άλλοι να εξαφανιστούν κι άλλοι να προσκυνούμε 
αυτήν την άρια φυλή πρέπει να ασπαστούμε .

Μα .. σαν να τράνεψαν τα κόλλυβα που'χουνε στο ζωνάρι ,
αυτοί οι Εθνομηδενιστές που βγάζουν απ'το συρτάρι 
ιδέες να μας υποτάξουν για την ανάδειξή τους 
Εβραίος δεν σημαίνει Χριστιανός κι αυτό είναι η λογική τους .

Σε αυτόν τον τόπο που ο Θεός έχει στρέψει το βλέμμα ,
σαν να μην λογαριάζουνε και να'χουν ξεχασμένα 
και πάλι μας μοιράζουνε ότι έχουνε πλάσει 
και του Χριστού μαρτύρια έχουν πλέον μοιράσει.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η Αντήχηση στα Αντιβαρυτικά Αόρατα Drones των Nazi/Cia

antigravity_drones1

Στις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του, ο Nikola Tesla είχε επιτύχει μια περιεκτική γνώση της Βεδικής φυσικής, της υποηχητικής αντηχήσεως που μπορεί να προωθήσει την ανθρωπότητα στα υψηλής ταχύτητος διαστημικά ταξίδια. Η αφοσιωμένη δουλειά του «κοιμώμενου προφήτη» Edgar Cayce συντονίστηκε με τις ανιδιοτελείς ιδέες του Tesla που τον έφεραν σε σύγκρουση με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα της εποχής του, του οποίου η Ναζιστική κληρονομιά και πλεονεξία ζημίωσαν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Δεκαετίες βιομηχανικής κατασκοπίας είχαν αφήσει τα σημάδια τους στον διάσημο εφευρέτη του οποίου η οραματική διαίσθηση του απαιτούσε να δεχθεί την ευθύνη να συνεργαστεί με άλλους, με άλλους που φαινόντουσαν έμπιστοι. Οι κρυμμένες δυνάμεις πίσω από την εφεύρεση του, τού Βαρυτικού Μοτέρ Tesla μόνο τώρα αρχίζουν να αποκαλύπτονται, πολλές δεκάδες χρόνια  μετά τον θάνατο του Cayce και του Tesla. Εξ αιτίας της επιθανάτιας εξομολόγησης του Ναζιστή κατασκόπου και κομάντο Otto Skorzeny που άφησε την ιστορία της ζωής του και το φωτογραφικό του αρχείο στα χέρια του Erik ‘Orion’ Berman πριν τον θάνατο του το 1999.
Οι πολλές, καλά στηριγμένες παραδοχές του Ναζιστή κατασκόπου, κομάντο, σωματοφύλακα του Χίτλερ (μέχρι πριν τον πραγματικό θάνατο του Χίτλερ, σε ηλικία 114 ετών τον Φεβρουάριο του 2004 στην Αμερική στο Bethesda, σε προσεχές άρθρο, φωτογραφία 12)  και εκτελεστή, περιελάμβαναν λεπτομερείς αναφορές για τις τελευταίες μέρες του Nikola Tesla και τις συνθήκες της δολοφονίας του με ασφυξία στις 6 Ιανουαρίου του 1943 από τον Reinhard Gehlen (-3 April 1902 – 8 June 1979- επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Χίτλερ, κατόπιν συνεργάτης της CIA και αργότερα ιδρυτής των μυστικών υπηρεσιών της ομοσπονδιακής Γερμανίας) και τον Skorzeny, (ο οποίος επίσης δολοφόνησε τον Dr. Morris K. Jessup αστροφυσικό που ασχολήθηκε με το πείραμα της Φιλαδελφείας και τα UFO).
Την δολοφονία  του Tesla ακολούθησαν δεκαετίες ελεγχόμενης καταστολής, από την κλοπή των πολλών απίστευτων εφευρέσεων του, βασισμένων στην υποηχητική αντήχηση και την δημιουργία πλάσματος ΗΗΟ. Ο Erik Berman δημοσίευσε την λεπτομερή έκθεση του Otto Skorzeny και τις υποστηρικτικές φωτογραφίες του στο «The Bush Connection» (2003):
Στην διάρκεια του 1942, ο Χίτλερ ήθελε απελπισμένα να κυβερνήσει τον κόσμο. Διέταξε τον George H. Scherf, Jr. (aka George H.W. Bush) (δηλαδή τον πατέρα Μπούς πρώην πρόεδρο της Αμερικής, δείτε την 11η φωτογραφία και αναλογιστείτε πως ολοι αυτοί ήταν μαζί απο την αρχή και ίσως καταλάβετε το παιχνίδι που παίζετε στην πλάτη σας, όσο εσείς ψηφίζετε και το θεωρείτε αυτό δημοκρατία!!!) να βάλει κοριό στο τηλέφωνο του Tesla για να βρει ποιες άλλες θαυμαστές εφευρέσεις δημιουργούσε, που θα τον βοηθούσαν να κυριαρχήσει παγκόσμια.
Ο Bush άκουσε πολλές συνδιαλέξεις μεταξύ του Tesla και του Ναυτικού που αφορούσε την επίβλεψη εκ μέρους του ενός δεύτερου πειράματος πάνω στο USS Eldridge (πείραμα Φιλαδελφείας). Μετά από αρκετές αρνήσεις του Tesla, το Ναυτικό επικοινώνησε με τους Albert Einstein, Marconi, [Thomas] Townsend Brown, Dr. John G. Trump και μερικούς λιγότερο γνωστούς επιστήμονες για να επιχειρήσουν άλλο ένα πείραμα αορατότητας.
Ο Αϊνστάιν ανακοίνωσε κατηγορηματικά σε ολόκληρη την ομάδα: «Οι θεωρίες του Nikola Tesla της μαγνητικής αντηχήσεως και της οπτικής αορατότητας είναι πέρα από την κατανόηση μου.» (όχι που δεν θα ήταν για τον κρετίνο).
Ο Nikola Tesla ποτέ δεν δημοσίευσε οποιαδήποτε θεωρία για την μαγνητική αντήχηση, ούτε συζήτησε ανοιχτά τις αρχές της οπτικής αορατότητας, αλλά παρ΄όλα αυτά είχε δώσει μια δώσει μια εξήγηση που λειτουργούσε κατά την συμμετοχή του στο Operation Rainbow Project, στο πρώτο πείραμα της Φιλαδέλφειας.
Κανένας από τους συγκεντρωμένους επιστήμονες δεν κατάλαβε τις πλήρεις εξηγήσεις του Tesla, πράγμα που έκανε τον Αϊνστάιν να βρει τον διάολο του. Ο Otto Skorzeny αναγνώρισε καθαρά τον Thomas Townsend Brown ανάμεσα στην ομάδα των επιστημόνων και μηχανικών του Ναυτικού, που επίσης περιλάμβανε τον  Dr. John G. Trump, θείο του πολύ-δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα των επιχειρήσεων Donald Trump.
Ο Tesla αργότερα άλλαξε το όνομα, του χωρίς καύσιμα Βαρυτικού Μοτέρ, το πρωτότυπο που ανέπτυξε με τον Edgar Cayce και τον Thomas Townsend Brown ως ‘Rotating Field Amplifier’ (RFA) (ενισχυτή περιστρεφόμενου πεδίου) που παρήγαγε πλάσμα ΗΗΟ από τον αέρα. Αυτή η συσκευή ενίσχυε την έξοδο τριών μεγάλων γεννητριών συνδεδεμένων εν σειρά για να αποκτηθεί η Ηλεκτρομαγνητική πυκνότητα πεδίου που απαιτούνταν για το πείραμα του Ναυτικού της αορατότητας, σχεδιασμένο να δημιουργήσει ένα αντικατοπτρισμό πλάσματος ΗΗΟ γύρω από ολόκληρο το κύτος του USS Eldridge, εξ ού και η επίσημη κυβερνητική ονομασία ως Operation Rainbow Project. (Επιχείρηση Ουράνιο Τόξο).

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Το Αναψυκτήριο της Ημέρας (22-11-13)


 

Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ελεύθερα, όμως πάντα με σεβασμό στον συνομιλητή!

Αυτοί είναι οι "ιδιοκτήτες" του Εθνικού Ύμνου!



 Το defencenet.gr δεν μας λέει ποιοι βρίσκονται από πίσω. 
Γιατί άραγε;;; 
Θέλει πολύ ψάξιμο;; Τα πνευματικά δικαιώματα του ελληνικού εθνικού ύμνου γράφει το defence ανήκουν στην εταιρεία ΙΟDA-Orchard με έδρα το Λος Άντζελες και μεγάλο μέτοχο την εταιρεία SONY Music. 
Που ανήκει η Sony ;;;
 Kevin Kelleher (Ashkenazi Jew) – Executive Vice President and Chief Financial Officer.
 Πρόεδρος;; Ο Doug Morris(Ashkenazi Jew).
Ο Αναγνώστης ας πάρει μια μικρή γεύση για το τι συμβαίνει.
'http://thezog.wordpress.com/who-controls-music/


Πηγή
attikanea.blogspot.gr


ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ; Αυτοί είναι οι "ιδιοκτήτες" του Εθνικού Ύμνου

Είναι τραγικό, αλλά ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, παραδέχτηκε πριν λίγες ώρες στην Βουλή το πλέον απίστευτο και ανατριχιαστικό: Ότι ξένη ιδιωτική εταιρεία έχει τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού ύμνου.

Toμεσημέρι που πληροφορηθήκαμε το γεγονός από το κοινουβουλευτικό ρεπορτάζ και θέλοντας να είμαστε απόλυτα σίγουροι περιμέναμε την έκδοση των επίσημων πρακτικών της Βουλής και θέτοντας απλά το ερώτημα "Σε ποιον ανήκουν τελικά τα πνευματικά δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου;" αφού το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και αυτό παρά το γεγονός ότι εδώ από το defencenet.gr, είμασταν αυτοί που την περασμένη Κυριακή αποκαλύψαμε το ζήτημα.
Και τα πρακτικά της Βουλής επιβεβαίωσαν το ανατριχιαστικό, όπως πρώτοι το χαρακτηρίσαμε: Ο υπουργός Πολιτιμσού ομολόγησε ότι τα πνευματικά δικαιώματα του ελληνικού εθνικού ύμνου ανήκουν στην εταιρεία ΙΟDA-Orchard με έδρα το Λος Άντζελες και μεγαλο μέτοχο την εταιρεία SONY Music και όποιος ανεβάζει τον εθνικό ύμνο σε διαδικτυακές πλατφόρμες, θα πρέπει να καταβάλει χρηματικό ποσό σε αυτήν!
Ποια η μοίρα αυτού του τόπου όταν ούτε ακόμα τα δικαιώματα του Εθνικού του Ύμνου δεν έχει; Και πώς πήραν τα δικαιώματα του εθνικού ύμνου, έστω διαδικτυακά; Ποιος τα πούλησε και πόσο; Πότε συνέβη αυτό. Καυτά ερωτήματα που θέλουν άμεσες απαντήσεις...
H επιβεβαίωση και διώ υπουργικών χειλέων της αποκάλυψης του defencenrt.gr έγινε μετά από ερώτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Δημαρά, Τέρενς Κουίκ και Γαβριήλ Αβραμίδη στην οποία καταγγέλλουν ότι ιδιωτική εταιρεία, η οποία ισχυρίζεται ότι κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού μας ύμνου.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αόρατο «μανδύα» έφτιαξε Έλληνας


Αόρατο «μανδύα» έφτιαξε  Έλληνας
Αόρατο «μανδύα» έφτιαξε  Έλληνας
Συνεχώς νέοι μανδύες αορατότητας, που εξαφανίζουν αντικείμενα σε διάφορες συχνότητες του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, έρχονται στο φως. Το νέο επίτευγμα είναι δημιούργημα ενός διακεκριμένου Έλληνα ερευνητή της διασποράς, του καθηγητή Γιώργου Ελευθεριάδη, του πανεπιστημίου του Τορόντο, ο οποίος σχεδίασε και υλοποίησε έναν νέου τύπου λεπτό ηλεκτρομαγνητικό μανδύα, που είναι σε θέση να προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να «εξαφανίσει» διαφορετικά είδη και μεγέθη αντικειμένων, κατ' αρχήν στο πεδίο των ραδιοκυμάτων.
Η ερευνητική ομάδα του Ελευθεριάδη, που έκανε τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Physical Review X» της Αμερικανικής Φυσικής Εταιρίας, χρησιμοποιεί μια νέα μέθοδο αορατότητας. Συγκεκριμένα, περιβάλλει ένα αντικείμενο με μικρές κεραίες, οι οποίες από κοινού εκπέμπουν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο εξουδετερώνει τα κύματα που ανακλώνται από το αντικείμενο, κάνοντάς το έτσι αόρατο.
Όπως είπε ο Έλληνας ερευνητής, «ακολουθήσαμε μια διαφορετική προσέγγιση, εκείνη του ηλεκτρολόγου μηχανικού, και είναι πολύ πρακτική και απλή. Αντί να περιβάλλουμε αυτό που προσπαθούμε να κρύψουμε, με ένα παχύ κέλυφος μετα-υλικού, το περιβάλλουμε με ένα στρώμα μικρών κεραιών και αυτό το στρώμα εκπέμπει ένα (ηλεκτρομαγνητικό) πεδίο που εξουδετερώνει τις (ηλεκτρομαγνητικές) ανακλάσεις από το ίδιο το αντικείμενο».
Οι ερευνητές έκαναν το σχετικό πείραμα, «εξαφανίζοντας» ένα μεταλλικό κύλινδρο από τα ραδιοκύματα. Όπως είπε ο Ελευθεριάδης, η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα, καθιστώντας αόρατα μεγαλύτερα αντικείμενα, εφόσον χρησιμοποιηθούν περισσότερες κεραίες. Μάλιστα οι τελευταίες μπορούν να εκτυπωθούν και να είναι επίπεδες, όπως μια κουβέρτα ή το δέρμα. Προς το παρόν, οι κεραίες πρέπει να ρυθμιστούν χειροκίνητα στην κατάλληλη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα, αλλά στο μέλλον θα είναι δυνατό η τεχνική να βελτιωθεί, επιτρέποντας την προσαρμογή σε διαφορετικά μήκη κύματος σε πραγματικό χρόνο.

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!!!!ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ 440Hz




Ο πόλεμος του Ιδρύματος Ροκφέλερ στη συνείδηση με την επιβολή του Α=440Hz πρότυπου συντονισμού.


Περίληψη


Αυτό το άρθρο απαριθμεί γεγονότα στην ιστορία της μουσικής που είναι κεντρικής σημασίας για την κατανόηση και αντιμετώπιση της σύγχρονης ψυχοπαθολογίας, της κοινωνικής επιθετικότητας, της πολιτικής διαφθοράς, της γενετικής δυσλειτουργίας, και του διαπολιτισμικού εκφυλισμού των παραδοσιακών αξιών διακινδυνεύοντας τη ζωή στη Γη.




Η ιστορία αφορά ένα "πρότυπο ρύθμισης" στα 440 Hz και τη στρατιωτική εμπορευματοποίηση της μουσικής από το Ίδρυμα Ροκφέλερ. Η μονοπώληση της μουσικής βιομηχανίας χαρακτηρίζεται από αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα που μετατρέπει τους πληθυσμούς σε κοπάδι που "βόσκει" σε μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνική διέγερση, και συναισθηματικές διαταραχές οι οποίες προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματικές ασθένειες και οικονομικές επιβολές κερδοσκοπίας από τους παράγοντες, φορείς και επιχειρήσεις που ασχολούνται με το μονοπώλιο.



Εναλλακτικά, η πιο φυσική, ενστικτωδώς ελκυστική, A = 444Hz (C5 = 528Hz) συχνότητα που είναι πιο έντονα εμφανιζόμενη στη βοτανική έχει κατασταλεί. Δηλαδή, οι "καλές δονήσεις" που το φυτικό βασίλειο μεταδίδει προφανώς μέσα από την πρασινοκίτρινη επίδειξή του, που διορθώνουν τη συναισθηματική δυσφορία, την κοινωνική επιθετικότητα, και ακόμη περισσότερα, έχει μουσικά λογοκριθεί.


Έτσι, μια μουσική επανάσταση είναι απαραίτητη για την προαγωγή της υγείας και της ειρήνης στον κόσμο, και έχει ήδη αρχίσει με μουσικούς να επανασυντονίζουν τα όργανά τους με βέλτιστο τρόπο, με άριστες προς το κοινό ευεργετικές επιπτώσεις, και για να αποκαταστήσουν την ακεραιότητα στις παραστατικές τέχνες και τις επιστήμες. Οι ιθύνοντες της μουσικής έτσι καλούνται να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν αυτά τα γεγονότα, καταδικάζοντας τη στρατιωτικοποίηση της μουσικής που έχει χορηγηθεί κρυφά, και να επανασυντονίσουν τα όργανα και τις φωνές σε συχνότητες πιο συντηρούμενες και θεραπευτικές.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το Αναψυκτήριο της Ημέρας (18-11-13)




 Εδώ, μπορείτε να σχολιάζετε ότι θέλετε, αρκεί να τηρείται ο σεβασμός στον συνομιλητή!

Η οργάνωση Vril


Η Οργάνωση vrill είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μυστικές εταιρίες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά οι πληροφορίες γι' αυτήν είναι σχεδόν απαγορευμένες.
Για την Οργάνωση δεν κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία ούτε ένα βιβλίο και όλα τα στοιχεία και το υλικό που θα μπορούσαν να παρέχουν κάποια σχετική γνώση, αποσιωπήθηκαν από τους Συμμάχους.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι εξουσίας, που και σήμερα προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατήσουν μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την Οργάνωση. Όμως τελικά δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν τα πάντα.. Ο Karl haushofer ίδρυσε το 1919 την οργάνωση ¨Οι αδελφοί του Φωτός¨, ¨Φωτεινή Στοά¨ ή ¨Εταιρία του Βριλ¨ η οποία αργότερα ονομάστηκε ¨Vrill¨.


Σημειώστε ότι ο όρος ¨φωτεινή στοά¨ υπονοεί πραγματική υπόγεια στοά, από τις λίγες που οδηγούν στο εσωτερικό της Κοίλης Γης και φωτίζονται από τον αχνό ήλιο της!

Το 1917 ενώθηκαν μαζί της και οι Οργανώσεις ¨Die herren vom schwarzen stein¨ (Οι άνθρωποι της Μαύρης Πετράς), η ¨schwarzen ritter¨ (Οι μαύροι Ιππότες) και η οργάνωση των ss με το όνομα ¨Schwarzen sonne¨ (Ο Μαύρος Ήλιος). Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτέλεσαν τον πυρήνα του Τρίτου Ράιχ και δημιούργησαν τον Ναζισμό.

Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά μεταξύ Οργάνωσης θούλη και Οργάνωσης vrill, ας σκεφτεί ότι η οργάνωση θούλη αφιερώθηκε στην εξωτερική και πολιτική χροιά των πραγμάτων ενώ η οργάνωση vrill ήταν ο αντίποδας. Υπήρξαν όμως και θέματα τα οποία συζητήθηκαν ή μελετήθηκαν και από τις δύο ομάδες, όπως η Ατλαντίδα, η θούλη, ο Γιλγαμές, η θρυλούμενη σχέση μεταξύ Γερμανών και Μεσοποταμιών. Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί, εξαιτίας αυτής της σχέσης, φρόντισαν να μεταφερθεί στο Βερολίνο η περίφημη ¨Πύλη της Ιστάρ¨ από τη Μεσοποταμία...

Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία oss

Η Μεγάλη Στοά τον Βριλ αναζητά την επανασύνδεση των αρχαίων παραδόσεων των Αρίων, να έρθει σε επαφή με την πρωταρχική υπερανθρώπινη "φωτεινή φυλή" και να συνάψει συμμαχία με όντα παν έχουν μυστικά ιερά, κρυμμένα μέσα στο πλανήτη. Η Εταιρία Βριλ στη Γερμανία προωθεί την ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει μια μυστική ενέργεια μέσα στη Γη που μπορεί να αντληθεί από το Γερμανικό λαό¨.

Συνομιλία μέσω υπολογιστών με το χέρι να... βγαίνει από την οθόνη; -Δεν είναι πια φαντασία (Βίντεο)

Το εργαστήριο του ΜΙΤ έχει δημιουργήσει παράδοση στην παρουσίαση επαναστατικών ιδεών για νέα προϊόντα. Τώρα φαίνεται πως ξεπερνούν για μία ακόμη φορά τη φαντασία. Με το νέο τους «παιχνίδι», μπορεί κάποιος να συνομιλεί στον υπολογιστή βγάζοντας το... χέρι του από την οθόνη του άλλου. Κατά κάποιο τρόπο τουλάχιστον.

Το inFORM δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στους ανθρώπους να ζήσουν την εμπειρία των τρισδιάστατων ψηφιακών πληροφοριών, σε ανάγλυφη μορφή, και δίνει στον ψηφιακό εξοπλισμό τη δυνατότητα να αγγίξει αντικείμενα του πραγματικού κόσμου.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη

Στη διατροφή μας υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούμε να καταναλώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε. Άλλα τρόφιμα βοηθούν στην απώλεια βάρους, ενώ άλλα διεγείρουν τις διανοητικές λειτουργίες και βελτιώνουν τη μνήμη.
Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και τροφές που έχουν καταστρεπτικές συνέπειες για τον οργανισμό και τη λειτουργία του εγκεφάλου και οι διατροφολόγοι προτείνουν να περιορίσουμε την κατανάλωσή τους προκειμένου να έχουμε και λιγότερες αρνητικές συνέπειες.
Παρακάτω θα διαβάσετε ποια είναι τα έντεκα τρόφιμα με τη χειρότερη επίδραση στη νοημοσύνη μας και τα οποία θα πρέπει να αποφεύγονται, ειδικά σε μεγάλη ποσότητα και συχνότητα...
Προϊόντα με ζάχαρη
Η ίδια η ζάχαρη αλλά και τα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη είναι βλαβερά όχι μόνο για το βάρος μας, αλλά και για τον εγκέφαλό μας. Η κατανάλωση ζάχαρης μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσει μια πληθώρα νευρολογικών προβλημάτων και μπορεί να επηρεάσει και τη μνήμη.
Επίσης, η ζάχαρη σχετίζεται και με τη δυνατότητα της μάθησης, γι’ αυτό το λόγο προτείνεται να αποφεύγονται τα προψημένα τρόφιμα, τα προϊόντα με ζάχαρη και σιρόπι καλαμποκιού, καθώς και τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε φρουκτόζη.
Αλκοόλ
Το αλκοόλ είναι γνωστό ότι βλάπτει το συκώτι μακροπρόθεσμα και προκαλεί αυτό που ονομάζεται «εγκεφαλική ομίχλη» (brain fog). Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του φαινομένου, παρουσιάζεται ένα συναίσθημα πνευματικής σύγχυσης που δρα σαν ένα σύννεφο που επηρεάζει τη διαυγή σκέψη όπως και τη μνήμη.
Έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές δεν θυμάστε τα ονόματα μερικών αντικειμένων ή δεν μπορείτε να φέρετε στη μνήμη σας ορισμένα γεγονότα και να αποφασίσετε αν έγιναν στην πραγματικότητα ή αν τα είδατε στον ύπνο σας; Αυτό μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας της υψηλής ποσότητας αλκοόλ που ενδέχεται να καταναλώσατε, που επηρεάζει την ισορροπία του εγκεφάλου. Ευτυχώς, αυτά τα συμπτώματα είναι αναστρέψιμα, αν σταματήσετε το αλκοόλ ή αν περιορίσετε την κατανάλωσή του σε ένα ή δυο ποτά την εβδομάδα.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η τρανή δικαίωση του Άρη Πουλιανού, που πέρασε απαρατήρητη!


Η Τρανή δικαίωση του Άρη Πουλιανού που πέρασε απαρατήρητη! Επιστολή του αδελφού Γ.Γάκη

Ο Καθηγητής κ. Αρης Πουλιανός, μέλος τού Μόνιμου Διεθνούς Ινστιτούτου Ανθρωπολογικών καί Εθνολογικών Επιστημών τής UNESCO, δικαιώνεται γιά μία ακόμη φορά από τήν διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Θεμελίωσε μέ ακλόνητα επιστημονικά στοιχεία :

- ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.
- ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
- ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Επίσης,

- ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΩΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ.
- ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΑ ΜΩΡΟΦΙΛΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΙΝΔΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΕΘΝΙΑΣ.

Τά ευρήματα στά Πετράλωνα τής Χαλκιδικής , στήν Τρίλλια καί στό Ελαιοχώρι , τόν καθιστούν ζωντανό θρύλο τών Ελλήνων καί οι αγώνες μισού αιώνα επιστημονικού , καί όχι μόνο , μόχθου , ο διωγμός του καί οί περιπέτειές του στίς αίθουσες τών δικαστηρίων , τόν ανέδειξαν σέ έναν από τούς επιφανέστερους ΕΡΓΑΤΕΣ τής ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ διεθνώς.
Γ.Γ.

Δικαίωση για τον Α.Πουλιανό από Καίμπριτζ και Ευρωπαϊκή Ανθρωπολογική Ένωση

Αναρτήθηκε από τον/την visaltis στο Δεκεμβρίου 14, 2012

Το Καίμπριτζ επιμένει, ψέγει το υπ. Πολιτισμού: 700.000 (και όχι 300.000) χρόνων το κρανίο των Πετραλώνων.

Παράλληλα με τις εργασίες του 18ου Συνεδρίου της Πανευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ενώσεως, που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα 3-6 Σεπτεμβρίου 2012, συνεδρίασε τρις το Διοικητικό της Συμβούλιο. Ανάμεσα σ’ άλλα ζητήματα εξετάσθηκαν κι εκείνα που σχετίζονται με:

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η κλοπή του αιώνα από τη χώρα που το χρέος της ξεπερνά τα 7 τρίς ευρώ



Γράφει ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
Η διαφορά όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι το λάθος αυτό για την Ελλάδα θα είναι η
οικονομική καταβύθιση για πολλά συναπτόμενα έτη, η οποία έχει δρομολογηθεί σκοπίμως για την κλοπή του αιώνα.
Σκοπός τους ήταν απ' αρχής να κρύψουν το πρωτογενές πλεόνασμα ώστε να ξεπουλήσουν τις υγιές δυνάμεις αυτού του τόπου .

Δ.Ε.Η. Ο.Τ.Ε. αέριο ,πετρέλαιο , χρυσός , όλα στην τσέπη της οικονομικά πνέουσας τα λοίσθια Γερμανίας .
Σαν να μας θυμίζουν και πάλι ότι
είμαστε υποχρεωμένοι να αποθηκεύσουμε για ακόμη μια φορά ότι μπορεί και είναι κερδοφόρο για το Ελληνικό δημόσιο ταμείο, προς όφελος ενός επιμελώς καλά κρυμμένου Γερμανικού χρέους, που ξεπερνά τα 7 τρίς ευρώ και η στυγνή πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι βιώσιμο .
Γνωρίζανε πολύ καλά οι Γερμανοί, ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλος δρόμος από το να πιέσουν τις υπόλοιπες χώρες να συνδράμουν στην διάσωση του ευρώ, προς όφελος του Γάλλο-Γερμανικού άξονα, το οποίο εφήρμοσε το νόμισμα του ευρώ για την υφαρπαγή των σωστά δομημένων και ορθών κειμένων των υπολοίπων κρατών.

Το Αναψυκτήριο της Ημέρας (11-11-13)

 
 
Εδώ, μπορείτε να σχολιάζετε ότι θέλετε, αρκεί να τηρείται ο σεβασμός στον συνομιλητή!

Ο Άρειος Πάγος νομιμοποιεί την Σαρία στην Ελλάδα!

Το νόμο της Σαρίας, βάζει πάνω από τους νόμους του ελληνικού κράτους με απόφαση του ο Άρειος Πάγος αποδεχόμενος με απόφαση του πως οι μουσουλμάνοι Έλληνες δεν μπορούν να συντάσσουν διαθήκες γιατί αυτό δεν προβλέπεται από την σαρία.
Την υπόθεση φέρνει στο φως με ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, που αποκαλύπτει πως ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης της διαθήκης θανόντος μουσουλμάνου της Θράκης με βάση το αιτιολογικό πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το ισλαμικό κληρονομικό δίκαιο.
Ο θανών είχε συντάξει διαθήκη στην οποία άφηνε κληρονόμο του την σύζυγο του. Την διαθήκη προσέβαλε η αδερφή του επικαλούμενη την Σαρία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Συμεωνίδου, η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη. Ωστόσο εγείρονται πολλά ερωτηματικά από αυτήν την απόφαση αφού μέχρι τώρα η Σαρία επιτρεπόταν να τηρείται στην Ελλάδα σε θέματα οικογενειακού δικαίου μόνο από τους μουφτήδες και ύστερα από προσφυγή σε αυτόν.
Πλέον υπάρχει και δεδικασμένο από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας.
Διαβάστε το ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Χρόνος».
Αδελφή θανόντος, που άφησε όλη του την περιουσία στη γυναίκα του μέσω διαθήκης, διεκδικεί μερίδιο της περιουσίας με το αιτιολογικό ότι ο αδερφός της ως μουσουλμάνος δεν είχε δικαίωμα να συντάξει διαθήκη, καθώς η δημόσια διαθήκη είναι άγνωστη στο δίκαιο της σαρίας.
Από το 1946 οι Έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες συντάσσουν, σύμφωνα με το αστικό δίκαιο, διαθήκες, έχουν γίνει δικαιοπραξίες, μεταβιβάσεις, έχουν χτιστεί πολυκατοικίες έχουν δημιουργηθεί συμφέροντα
Ο Άρειος Πάγος αναιρώντας απόφαση του Εφετείου Θράκης αποφάσισε ότι επειδή στους μουσουλμάνους της Θράκης εφαρμόζεται το δίκαιο της σαρίας, ο άνδρας δεν είχε δικαίωμα να συντάξει δημόσια διαθήκη επειδή είναι μουσουλμάνος.
Ανατρέπει δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο συντάσσονται δημόσιες διαθήκες από μουσουλμάνους πολίτες της Θράκης, μία πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου.
Αυτή αναφέρει ότι οι διαθήκες που συντάσσονται στην Θράκη μεταξύ των μουσουλμάνων (το μόνο κριτήριο είναι η ύπαρξη στα δημοτολόγια της θρησκείας) είναι άκυρες με την αιτιολογία ότι στις σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων στο κληρονομικό δίκαιο εφαρμόζεται η σαρία και ως εκ τούτο στο Ισλαμικό δίκαιο δεν προβλέπεται σύνταξη διαθήκης από τον κληρονομούμενο.
Η απόφαση που ακόμα δεν έχει καθαρογραφεί αφορά την υπόθεση θανόντος μουσουλμάνου πολίτη της Θράκης και των διεκδικήσεων που ακολούθησαν από συγγενικά του πρόσωπα επί της περιουσίας του για την οποία όμως ο ίδιος είχε φροντίσει να συντάξει διαθήκη σε συμβολαιογράφο πριν αποβιώσει.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013