Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Πως οι Τετραγωνικοί Παλμοί Υποστηρίζουν την Υγεία

 
Αναρτήθηκε από  
Μικρό-Οργανισμοί και Αρρώστιες: Είτε οι μικρό-οργανισμοί εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα μέσω εντόμων (είτε μηχανικά η μέσω των δαγκωμάτων τους) η άλλα μέσα (όπως με την κατανάλωση μολυσμένου νερού η τροφής), τα μικρόβια εμπλέκονται σε πολλές αρρώστιες και επίπονες καταστάσεις.  Τα πειράματα του Royal R. Rife απέδειξε ότι αυτό που αποκαλούσε «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι οι μικροοργανισμοί  μπορεί να βοηθούν στην ανάπτυξη της αρθρίτιδας, της ασθένειας του Lyme, της εγκεφαλίτιδας, την μηνιγγίτιδα, τον τύφο, την ογκοκέρκωση, μολύνσεις (όπως τον ανθεκτικό στα αντιβιοτικά E Coli, του σταφυλόκοκκου, της κάντιντα), και πολλές περισσότερες.
Τα Πάντα Ταλαντώνονται: Κάθε ζωντανό όν καθώς και μη κάθε αντικείμενο έχει την φυσική του ιδιοσυχνότητα. Για παράδειγμα όλοι θυμόμαστε την διαφήμιση της τηλεοράσεως με την Ella Fitzgerald η οποία παράγει ένα ήχο που θρυμματίζει ένα ποτήρι με κρασί. Η φωνή της παρήγαγε δονήσεις που ταίριαζαν με την φυσική ιδιοσυχνότητα του ποτηριού, και όταν ενισχυθεί αρκετά μέσω συντονισμού σπάει. Αυτός ο ιδιοσυντονισμός δεν κατέστρεψε άλλα αντικείμενα κοντά στο ποτήρι.
Οι γέφυρες επίσης έχουν παρουσιάσει το ίδιο φαινόμενο. Οι στρατιωτικές μονάδες που διασχίζουν γέφυρες ενώ περπατούν με στρατιωτικό βήμα είναι γνωστό ότι ενισχύουν την φυσική ιδιοσυχνότητα  της γέφυρας, αναγκάζοντας την να ταλαντώνεται και ακόμη να γκρεμίζεται. Ο Βρετανικός στρατός όταν βάδιζε στην αποικιακή Αμερική, ανάγκαζε τους στρατιώτες να βαδίζουν ελεύθερα όταν περνούσαν από γέφυρα, και ανασυγκροτούταν όταν πέρναγαν την γέφυρα για να αποφύγουν το πρόβλημα. Τότε ποια είναι η σχέση με τους μικροοργανισμούς που μεταφέρουν η προκαλούν αρρώστιες;
Πώς οι Τετραγωνικοί Παλμοί Επηρεάζουν τους Μικρο-Οργανισμούς: Ο Royal Rife απέδειξε σε πολλά πειράματα ότι οι μικρο-οργανισμοί  έχουν τον δικό τους Mortal Oscillatory Rate (MOR) (Θανάσιμος Ρυθμός Ταλαντώσεως). Αυτή η συχνότητα, εάν ενισχυθεί, θα εξασθενίσει αυτούς τους οργανισμούς καθιστώντας τους ανίκανους να αναπαραχθούν, η να συντονίσει τα τοιχώματα της μεμβράνης έως το σημείο της καταρρεύσεως: Ουσιαστικά δονούνται στον θάνατο τους. Ο Rife χρησιμοποίησε συχνότητες τετραγωνικών παλμών μεταδιδόμενες δια ακτινοβολίας (με την λυχνία Rife) και με απ ευθείας μικρό-ρέυματα  για να εξουδετερώσει τα μικρόβια, ενώ τα παρακολουθούσε με το Universal Microscope του. Εβδομήντα χρόνια ιστορίας έχουν αποδείξει ότι η χρήση των τετραγωνικών παλμών δεν κάνει κακό στα υγιή κύτταρα.
Άλλα Πλεονεκτήματα:
1) Αλλαγή του pH του Σώματος: Ένας εναλλακτικός θεραπευτής, που έχει ασχοληθεί με τις εναλλακτικές θεραπείες τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια, έχει κάνει κάποιες πολύ σημαντικές παρατηρήσεις με την χρήση συχνοτήτων τετραγωνικών παλμών με εθελοντές. Έχει την αίσθηση ότι η μηχανή του Rife κάνει περισσότερα από την εξόντωση των μικροβίων στο σώμα. Τεστάροντας δείγματα ούρων 30 λεπτά πριν την χρήση και μετά την χρήση της μηχανής, σε αρκετούς εθελοντές παρατήρησε αλλαγή στο pH του σώματος να μετατρέπεται από όξινο σε περισσότερο αλκαλικό η ουδέτερο.

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι η ρύθμιση του pH του σώματος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για καλή υγείας και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Εάν το pH διατηρείται ουδέτερο η μικροβιακή ανάπτυξη αναστέλλεται, γιατί η σωστή ισορροπία δεν επιτρέπει να στα μικρόβια αν αναπτυχθούν.
2) Αναστέλλει την Μικροβιακή Ανάπτυξη: Ο Rife ανέφερε ότι εάν φορτίσουμε θετικά ένα μέσον ανάπτυξης για τα μικρόβια, θα περιορίζαμε την ανάπτυξη τους στο μέσον. Το αντίστροφο είναι επίσης αληθές. Έτσι εάν το μέσον στην περίπτωση το ανθρώπινο σώμα, είναι φορτισμένο θετικά, τα μικρόβια θα έχουν περισσότερη δυσκολία να αναπαραχθούν. Από την άλλη πλευρά, εάν το σώμα σας φορτισθεί αρνητικά, παρέχουμε ένα πιο αγώγιμο περιβάλλον για την μικροβιακή ανάπτυξη. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από ζωντανή ανάλυση αίματος. Ένας άλλος εναλλακτικός ερευνητής έχει δει δραματικές αλλαγές στην κατάσταση των ερυθρών αιμοσφαιρίων μέσω ενός μικροσκοπίου σκοτεινού πεδίου.
3) Αυξάνει την Οξυγόνωση των Ερυθρών Αιμοσφαιρίων: Αυτό μας οδηγεί σε ένα άλλο σημαντικό λόγο γιατί η τεχνολογία των τετραγωνικών παλμών είναι τόσο σημαντική. Το 1931 ο Otto Warburg κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στην ιατρική για την ανακάλυψη του είναι αναερόβιος, με άλλα λόγια αναπτύσσεται στην απουσία ελεύθερου οξυγόνου. Η επιστήμη ήξερε ότι ο καρκίνος προκαλείται από έλλειψη ελευθέρου οξυγόνου στο σώμα, ότι προκαλεί αυτό είναι η αιτία του καρκίνου. Τα συγκολλημένα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν μπορούν να μεταφέρουν αρκετή ποσότητα οξυγόνου στα διάφορα όργανα του σώματος. Πολλοί πιστεύουν ότι περισσότερο οξυγόνο έχει αποτέλεσμα καλύτερη υγεία και λιγότερο καρκίνο. Με την χρήση συχνοτήτων τετραγωνικών παλμών φαίνεται να βελτιώνεται η δυνατότητα μεταφοράς οξυγόνου από τα ερυθρά αιμοσφαίρια, ίσως αυτό και να είναι το γιατί αυτές οι συχνότητες φαίνεται να υποστηρίζουν και να επιτυγχάνουν μια υγιή κατάσταση.


35 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας, φίλοι μου!
    Την συσκευή την γνώριζα εδώ και δύο χρόνια, γιατί την είχε παραγγείλει "τότε" μία γνωστή μου.Δεν την ρώτησα βέβαια αν είχε τα αποτελέσματα που λέει ότι προσφέρει στον οργανισμό, ίσως γιατί ορισμένα πράγματα που αφορούν την υγεία, θεωρώ πως όταν δεν φιλτράρονται υγιώς από το νου ή θα "ευλογούνται" ( όπως ακριβώς τα γένια) ή θα ακολουθούν το δρόμο της "εμμονής"!
    Τώρα ποια είναι ο σοφότερη στάση απέναντι στην υγεία μας...;Σαν άνθρωπος και λιγότερο σαν νοσηλεύτρια θα επέλεγα την Φυσική.
    Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλους εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιά συσκευή ακριβώς, μιλάς Xibalba;
    Χαίρομαι κάθε φορά που συναντώ ανθρώπους των επιστημών υγείας, που μπορούν να βγαίνουν από το την στενή αντίληψη της αλλοπαθητικής ιατρικής και της συμπτωματικής θεραπείας και ανοίγουν το παράθυρο στην ολιστική αντιμετώπιση του ανθρώπινου σώματος και της αρμονίας του!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σου φίλε μου Λύκιε, για τούτη δω, http://herb-and-diet.blogspot.gr/2011/04/zapper.html

      http://unity.bg/?p=3513&lang=en

      κι εδώ:http://www.e-psychology.gr/forum/showthread.php?8557-%CE%A4%CE%BF-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF

      αν σε ενδιαφέρει, θα μπορούσες να συμπληρώσεις, όποιες πληροφορίες θέλεις στο άρθρο σου Λύκιε, θαρρώ πως αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς!!!
      Καλή σου ημέρα και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις φίλε μου!

      Διαγραφή
  3. Αγαπητή Xibalba, θα είχε ενδιαφέρον αν μάθαινες τι αποτελέσματα έχει η συσκευή στην φίλη σου.
    Υπάρχει όμως ένα θέμα με αυτές τις συσκευές:
    Για να μπορέσει κάποιος να εξαγάγει ασφαλή συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας συσκευής, θα πρέπει να την χρησιμοποιήσει ερευνητικά με τον επιστημονικό τρόπο της έρευνας. Θα πρέπει δηλαδή πριν την χρησιμοποιήσει, να έχει διαγνωσθεί επίσημα μια συγκεκριμένη ασθένεια. Στη συνέχεια θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο η συσκευή, χωρίς την παράλληλη λήψη φαρμακευτικής αγωγής και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κατά την διάρκεια της θεραπείας και στο τέλος αυτής, θα πρέπει να παρακολουθείται διαγνωστικά η εξέλιξη και στο τέλος να αποδειχθεί παντοιοτρόπως το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια θα πρέπει να επαναληφθεί σε άλλον ασθενή, με την ίδια ακριβώς πάθηση. Έτσι μπορούμε να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας συσκευής. Κάθε άλλη χρήση της, δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα.
    Ο Rife, απέδειξε πειραματικά την αποτελεσματικότητα της θεωρίας του, αλλά καταδιώχθηκε από το κατεστημένο φαρμακευτικό σύστημα (παγκόσμιο-εβραϊκό), που δεν επιθυμεί αποτελεσματικές και φθηνές θεραπείες στον καρκίνο και άλλες "κερδοφόρες" παθήσεις.
    Δυστυχώς, δεν είναι εφικτή η πειραματική απόδειξη της αποτελεσματικότητας τέτοιων συσκευών, επειδή κανείς δεν θέλει να ριψοκινδυνεύσει την εξέλιξη της ασθενείας του, δοκιμάζοντας κάτι άγνωστο! Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο σε ειδικές κλινικές, όπου θα υπάρχουν ιατροί-ερευνητές που θα πειραματίζονται, δημιουργώντας πρωτόκολλα θεραπειών.
    Αυτές όμως, όπου υπάρχουν, τελούν υπό την υψηλή εποπτεία και χρηματοδότηση των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες θέλουν και να ελέγχουν τα αποτελέσματα. Όπως είπαμε, απλές και φθηνές λύσεις, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ από αυτές τις εταιρείες.
    Στο ίδιο μήκος κύματος, βρίσκονται και οι ραδιονικές-ψυχοτρονικές συσκευές, οι οποίες βρίσκονται στα χέρια ελάχιστων ανθρώπων, προκειμένου να διαφυλαχθεί η τεχνολογία και η χρήση τους.
    Πάντως σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να αγνοούμε και την αυτοθεραπεία (placebo), η οποία στηρίζεται στην αυθυποβολή και την δύναμη της θελήσεώς μας. Έτσι η απόδειξη της θεραπευτικής αποτελεσματικότητας μιας τέτοιας μεθόδου, γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.
    Σε ότι αφορά τον καρκίνο, αυτός δεν είναι πάντοτε ιογενής, αλλά και γονιδιακής προέλευσης.
    Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε καρκίνος δεν είναι θεραπεύσιμος από μια και μοναδική μέθοδο. Η σύγχρονη αντίληψη της ογκολογίας, θέλει να εξατομικεύει την θεραπεία μέσα και από την γονιδιακή επέμβαση! Το να χτυπήσεις όμως καρκινικούς ιούς, μπορεί να έχει μόνο προληπτικό χαρακτήρα και όχι θεραπευτικό κατά των νεοπλασιών, που δημιουργούνται από τα ίδια μας τα κύτταρα. Έτσι πάντοτε επιβάλλεται συνδυασμός τεχνικών και θεραπειών και δύσκολα μπορεί να αποδειχθεί ότι μια θεραπεία από μόνη της, αρκεί για να θεραπεύσει τον καρκίνο.
    Φίλη Xibalba, εσύ θα έχεις ήδη αρκετή εμπειρία από αυτά και αντιλαμβάνεσαι τι λέω.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου.
      Ειλικρινά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω, η εξαντλητική καθημερινότητα και οι τόσες πληροφορίες που λαμβάνω και καλούμε να διαχειριστώ είναι αρκετά εξαντλητικές, ωστόσο θα κάνω μία φιλότιμη προσπάθεια να "ξεκαθαρίσω" κάποια πράγματα σχετικά με τα του λειτουργήματος που θα επιθυμώ να αποκαλώ την νοσηλευτική και τους λόγους που εξέφρασα την επιθυμία, από νεαρή ηλικία να εκπαιδευτώ.
      Ταυτόχρονα στο εν λόγο σχόλιό μου θα εντάξω και άλλες απαντήσεις!
      Είμαι νοσοκόμα χωρίς ανώτατη ή ανώτερη εκπαίδευση, δηλαδή 2ετούς φοίτησης στην νοσοκομειακή σχολή του Γ.Ν.Παπανικολάου, πιο συγκεκριμένα "αδελφών νοσοκόμων"(αυτά τα εξηγώ, γιατί πιθανόν δημιούργησα "ανώτερες προσδοκίες" ως προς τις γνώσεις μου).
      Δεν εργάστηκα ποτέ σε κανένα ίδρυμα υγείας, (εκτός επαφή μου με αυτά, στην διάρκεια της πρακτικής μου) εργάζομαι όμως στον τομέα που επιθυμούσα και που αφορά την τρίτη ηλικία τους γέροντες και τις γερόντισσες, κι εννοώ τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων ή κοινώς Κ.Α.Π.Η.Και πιο συγκεκριμένα σε νοσηλευτική φροντίδα κατ'οίκων σε ηλικιωμένους.
      Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι η θέση μου για την για την συμβατική ιατρική χαίρει μεγάλης εκτίμησης διότι έχει χρόνια που (δυστυχώς) έχει ξεπεράσει την έννοια του "λειτουργήματος" καταλήγοντας και αυτή σε καθαρό εμπόριο ή πιο σωστά σε πιο υπεύθυνο ...επάγγελμα.Αυτή η άποψη όμως "δεν επιτρέπεται" να δηλώνεται, να εκφράζεται από ανθρώπους του σιναφιού, οπότε καταλαβαίνετε πως το εκφράζω σε όσο πιο περιορισμένες ποσότητες και ειδικές περιστάσεις!
      Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό, όταν προσπαθείς να λειτουργήσεις μέσα σε αυτό το σύστημα υγείας, που ο ίδιος δεν αποδέχεσαι!
      Ίσως να σας κουράζω με τις γενικό- ειδικότητες που αναφέρομαι αλλά θεωρώ ότι είναι αναγκαίο "κακό".
      Ας ασχοληθώ τώρα με την συσκευή (αρκετά μακρηγόρησα).Απ'όσο θυμάμαι πάντως, η γνωστή μου δεν την πήρε για κάποια θεραπεία Λύκιε, μα για πρόληψη, λόγω του ότι ήταν υγιέστατη!
      Σαφώς και η εφαρμογή της πιθανά έχει κάποια αποτελέσματα, που λυπάμαι αλλά δεν θα την επέλεγα και μόνον από τον τρόπο που "παρουσιάστηκε" τότε που την πρωτοείδα στο άρθρο του Ίωνα Μ. και οι λόγοι είναι ότι με ενοχλεί αφόρητα η "υστερία" που καταλήγει σε "εμμονή" και αυτή είναι μια καθαρή προσωπική άποψη αλλά και στάση ζωής, πια...
      Δεν ξέρω αν κατάφερα να εξηγήσω μέρος της θέσης μου, εύχομαι να πλησίασα τουλάχιστον!
      Δεν καληνυχτίζω από εδώ γιατί θα συνεχίσω, με νέο σχόλιο.

      Διαγραφή
  4. Λυκιε τι ειναι οι ραδιονικές ψυχοτρονικες συσκευές που λες πιο πάνω; Και γιατι πρέπει να ειναι διαφυλαγμένη η χρηση τους, από ποίον ;; Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο!!! Xibalba εισαι νοσηλευτρια σε καποιο νοσοκομειο και αν εισαι τι λες για τα ψευτοφαρμακα πλασίμπο;;
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα έχω κάτι σε σχέση με το φαινόμενο placebo, που είμαι βέβαιη πως θα σε ενδιαφέρει εξίσου το
      "Φαινόμενο nocebo, ένα άγνωστο αίτιο θανάτου




      Το θέμα της ημερίδας μας είναι « Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί». Η λέξη καρκίνος έχει αποκτήσει βαρύγδουπη και δυσοίωνη σημασία με σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις στους μη γνώστες και ειδικούς. Στο άκουσμα και μόνο της λέξης καρκίνος ή επάρατης νόσου, πολλοί άνθρωποι ασυνείδητα πατάνε το κουμπί της αυτοκαταστροφής αφού υιοθετούν ένα καταστροφικό σενάριο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αρνητικής πρόβλεψης λέγεται φαινόμενο ή αποτέλεσμα nocebo και είναι το αντίστροφο του placebo, ή της θετικής προσμονής. Ο εγκέφαλος δεν μπορεί υποσυνείδητα να διακρίνει ένα γεγονός από μια αυθυποβολή και αντιδρά με τον ίδιο τρόπο ! Κάθε ιδέα που καταλαμβάνει το νου, μετατρέπεται από το σώμα σε πραγματικότητα. Θυμηθείτε τη δύναμη ελέγχου πάνω στο σώμα που εξασκούν μερικοί γυμνασμένοι φακίρηδες , ή τα θαυμαστά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι σε βαθιά ύπνωση, και τα φαινόμενα της υστερικής
      παράλυσης και της υστερικής τύφλωσης που σηματοδότησαν την αφετηρία της ψυχανάλυσης"
      "

      Ο Emile Coué ( 1857 – July 2, 1926), Γάλλος ψυχοθεραπευτής εφηύρε συστηματοποιημένα την διαδικασία του placebo effect, με την ανάπτυξη της αισιόδοξης, θεραπευτικής αυθυποβολής του. Παρατήρησε ότι οι ασθενείς που τους χορηγούσε ένα φάρμακο (ήταν φαρμακοποιός) και που εκθείαζε την αποτελεσματικότητά του, είχαν καλύτερη πορεία από άλλους ασθενείς που λάμβαναν το ίδιο φάρμακο χωρίς εκθειασμό! Το 1910 άρχισε να μελετάει υπό τους Ambroise-Auguste Liébeault and Hippolyte Bernheim, δύο εξέχοντες υπνωτιστές. Ο Coué στις αρχές του προηγούμενου αιώνα γιάτρεψε εκατοντάδες ασθενείς από διάφορες, ήπιες και βαριές ασθένειες με έναν συνδυασμό ύπνωσης, φαντασιακής επιρροής (οραματισμού) και επανάληψης μιας θετικής φράσης. Η φράση του ήταν το απλούστατο «Κάθε μέρα, με κάθε τρόπο, γίνομαι καλύτερα, όλο και καλύτερα» ,που αφού την υπέβαλε στου ασθενείς τους, τους έβαζε να την λένε καθημερινά, σε τακτά διαστήματα επαναλήψεων.. Το βιβλίο του «Αυτοκυριαρχία Μέσω της Ενσυνείδητης Αυθυποβολής» (Self Mastery Through Conscious Autosuggestion) είναι πλέον κλασσικό."


      Πηγή: .http://psycosynthesis.blogspot.gr/ όπου υπάρχει ένας "μικρός θησαυρός" στα της Ψυχικής μας σύνθεσης!!!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω!!Δεν ηξερα για το nocebo!!!! Eιναι το ακριβως αντιθετο του placebo και ετσι φαινεται πόσο σημαντικός θεραπευτής ειναι η ψυχη μας για το σωμα μας.
      Ολα ειναι στο μυαλό!!! Κωστας

      Διαγραφή
  5. Εγώ πρώτα θα καλησπερίσω την Ποιήτρια με τις εικόνες και εφόσον της πω ότι χάρηκα για την επαγγελματικής ιδιότητα και παρ'όλα αυτά μιλά σαν άνθρωπος θα τις συστήσω το άρθρο που ανέβασε ο φίλος ΛΥΚΙΟΣ για τον Ζεόλιθο αλλά και τα διαμάντια που γεννά η Ελληνική φύση .

    Είναι δε γνωστό ότι η Παγκόσμια Ιατρική κοινότητα βασίζετε όλο και πιο πολύ στον ορισμό της Πυθαγόρειας διατροφής .

    Δε με όλον τον σεβασμό που με διακατέχει στο πρόσωπο του φίλου μου, Παγκοσμίου φήμης Πυρηνικού Ιατρού Απόστολου Πάσχου ( και άριστου Ιστορικού συγγραφέα ) σε μεταξύ μας συνομιλίες , είπε κάτι το τόσο απλό " η Ελληνική γη έχει τις προϋποθέσεις να γιατρέψει την κάθε νόσον " και πολλά διαμάντια της Ελληνικής φύσης όπως π.χ ο Ελληνικός Ζεόλιθος ( και όχι της Βουλγαρίας που πωλείται από τα φαρμακεία μας ως Ελληνικός ) κρατούνται αδρανεί και δεν εξορύσσονται βάσει άνωθεν εντολών .

    Σαφέστατα πολλά από τα κατά καιρούς ιατρικά επιτεύγματα δεν έχουν άλλον σκοπό πλην της οικονομικής εξόντωσης του νοσούντος και αυτό αγαπητή φίλη και Ποιήτρια με τις εικόνες είναι μια πραγματικότητα που εσύ γνωρίζεις καλύτερα .


    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητώ συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη λόγο ότι γράφω από το κινητό μου .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  6. Φίλε Κώστα οι ραδιονικές συσκευές, είναι μηχανήματα μιας ιδιαίτερης τεχνολογίας, που δύσκολα μπορεί ένας συμβατικός επιστήμονας να κατανοήσει. Μην φαντάζεσαι τίποτε "εξωγήινα" πράγματα, πρόκειται για εφαρμογή του τετραδιάστατου ηλεκτρομαγνητικού κύματος του Tesla. Μια τέτοια συσκευή, μπορεί να εκπέμπει στον χώρο συγκεκριμένη και εστιασμένη κραδασμικότητα, η οποία να επιδρά σε μηδενικό χρόνο (άρα μιλάμε για υπερδιάστημα) σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη (και όχι μόνο) πάνω σε οποιαδήποτε μορφή της ύλης (οργανική ή ανόργανη).Δεν υπάρχει έκπτωση της ενέργειας, ούτε μετατροπή η μεταβολή της. Η τιμή της κραδασμικότητας, μπορεί να καθορίζει την θεραπευτική της αποστολή ή ακόμη και την καταστρεπτική της δύναμη. Μέσω αυτής της τεχνολογίας, φέρεται και η ψυχοτρονική τεχνολογία. Πρόκειται για την δυνατότητα της επενέργειας στο ψυχικό πεδίο των ανθρώπων, αλλά και άλλων έμβιων όντων. Μέσω αυτής, μπορεί να καθορίζονται ατομικές ή συλλογικές συμπεριφορές ανθρώπων.
    Η τεχνολογία αυτή, βρίσκεται σε λίγα χέρια, για ευνόητους λόγους! Μπορεί όμως να χρησιμοποιείται ήδη και από "λάθος" χέρια, με κακούς σκοπούς.
    Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας πει και η φίλη Xibalba, τυχούσες εμπειρίες που μπορεί να έχει για τα φάρμακα πλασίμπο σε ασθενείς.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως έχω ένα παράδειγμα από την ξαδέλφη μου στην Γερμανία ή οποία ακολουθούσε την αγωγή εις γνώση της ότι λαμβάνει ένα εικονικό φάρμακο παρουσίαζε βελτίωση.
      Έχω να σας διηγηθώ μία περίπτωση από έναν φίλο ιατρό βελονιστή, που σπούδασε στην Αυστρία και μου αφηγήθηκε το περιστατικό σε κάποια συζήτησή μας για την δύναμη του μυαλού.
      Είχε κάποιον φίλο Έλληνα ο οποίος ήταν συνομήλικος του γύρω στα 30 κάτι, καταγόταν από την Αλόννησο αλλά μετά τις σπουδές του εκεί, παρέμεινε και ήταν αρκετά επιτυχημένος στον τομέα που εργαζόταν (οικονομικά).Είχε μια αρκετά καλή οικονομική κατάσταση που του επέτρεπε να έχει και μία ικανοποιητική και άνετη διαβίωση.
      Σε κάποια στιγμή εμφάνισε "κάτι" στον εγκέφαλο, το οποίο ήταν κακοήθεια και αντιμετωπίστηκε χειρουργικά εκεί στην Αυστρία φυσικά.Αφού ανάρρωσε λοιπόν, αλλά έπρεπε να παρακολουθείται για τους γνωστούς λόγους "μεταστασεις" κ.α. πήρε μία σοφή απόφαση...να τα παρατήσει "όλα" και να επιστρέψει στο νησί του συγκλονισμένος και ταρακουνημένος, από ότι του είχε συμβεί.
      Αφού επέστρεψε, ζούσε μία πολύ απλή ζωή ηρεμίας ψαρεύοντας, κολυμπώντας και κάνοντας πράγματα τόσο απλά που τον γέμιζαν και κυρίως τον ευχαριστούσαν.
      Είχε όμως και υποχρέωση να γυρίζει στην Αυστρία για να παρακολουθείται, γιατί δεν αντιμετωπίστηκε ο όγκος χειρουργικά (τελείως), διότι αυτό δεν ήταν εφικτό.
      Σε ένα χρόνο και κάτι περίπου οι γιατροί σοκαρίστηκαν με τα αποτελέσματα των επαναλαμβανόμενων εξετάσεων, που τον είχαν υποβάλει...ο καρκίνος είχε εξαφανισθεί!!!
      Σας έχω κουράσει σήμερα, αλλά στη δική μου αντίληψη αυτή η περίπτωση πλησίαζε αρκετά την κατάσταση placebo και φυσικά ο ασθενής αυτοϊάθηκε...
      Αυτά για απόψε φίλοι μου κάποια άλλη στιγμή ίσως μπορέσω να αναφερθώ σε ένα πείραμα σε φυλακές κάποιας πολιτείας της Αμερικής με θανατοποινίτη!
      Σας καληνυχτίζω αφού σας ζητήσω συγνώμη που έχω υπερβεί την φιλοξενία σας!
      Καλό ξημέρωμα σε όλους.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Λύκιε, αγνοώ πλήρως αυτη την τεχνολογια!! Εχει ενδιαφερον γιατι αφου προκειται για θεωρία Τέσλα, σίγουρα ειναι κατι σοβαρό και αξιολογο. Ξερω αρκετα γιαυόν και τις εφαρμογες του, αλλά ξερω οτι καποιες θεωρίες του έμμειναν κρυφες και ειναι στα χερια κάποοων, που δεν ξερω ποοοί ειναι και τι ειναι. Αν ξερεις κατι Λύκιε, πες μας ή οποιος αλλος ξερει κατι ας πει!! Κωστας

      Διαγραφή
    3. Φίλε Κώστα η ραδιονική τεχνολογία, χρησιμοποιεί τα πεδία που ανακάλυψε ο Τέσλα, χωρίς όμως να την ανέπτυξε ο ίδιος! Υπάρχουν αρκετοί που συνέτειναν στην εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας, όμως -τουλάχιστον σε ότι αφορά την θεραπευτική χρήση της ραδιονικής και της ψυχοτρονικής- σημαντικοτερος όλων, υπήρξε ο Dr. Bruce Copen. Kάποιες από τις συσκευές του, υπάρχουν και στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται από ομοιοπαθητικούς ιατρούς και άλλους ερευνητές. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ:
      http://www.copenlabs.org/shop/home.php
      Οι συσκευές αυτές, είναι ακριβές και πωλούνται κατόπιν κάποιας "συνέντευξης" με το εργοστάσιο.
      Όσο για το ποιοί κατέχουν τις μελέτες του Τέσλα, δεν είναι δύσκολο να το φανταστείς! Οι κάτοχοι των λεγόμενων "μυστικών" τεχνολογιών, δεν είναι άλλοι από τους παγκόσμιους κρυφούς εξουσιαστές, που υπάρχουν πίσω από όλα όσα σχεδιάζονται στην παγκόσμια πολιτική.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Και κάτι αρκετά ενδιαφέρον και σχετικό με το θέμα συζήτησης μας http://periygeiasmartiries.blogspot.gr/2013/02/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλη Xibalba με εχεις συγκινήσει με την απλότητα και την ειληκρήνια σου, μα και με το υπεροχο λειτουργημα που ασκείς διπλα στην τρτη ηλικια! Να γιαι σε λεει ¨ποιητρια των εικονων¨ ο Αρμαγεδων. Η ιστορια με τον ΕΛΛΗΝΑ απο την Αλόνησο, ενθαρρύνει, μα μένει να δούμε σε λίγα χρόνια ποια θα ειναι η εξελιξη, μην γινει καμια μετασταση!!! Παντως μην νοιωθεις ντροπή που σαν νοσηλευτρια αντιπαθεις την ιατρική, ειναι λογικό για καποιον που ¨ζει¨ την αρρωστια των αλλων και βλεπει τις αδυναμιες της ιατρική. Εδω εχω φιλο γιατρο που εχει την ιδια αποψη με σένα μα παλεύει και με αλλες λύσεις...... Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/10/26.html#ixzz2jyVx08V1
    εδώ βλέπετε ακόμη μία θέση και στάση απέναντι στους "εμβολισμούς" αγνών οργανισμών που τους μεταβάλλουμε σε άκρως "κοιμισμένους" εμβολίζοντας τους με έτοιμο αντίσωμα.Κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να δημιουργεί ο ίδιος ο οργανισμός με το δικό του φυσικό σύστημα που είναι ήδη τροφοδοτημένος από την γέννησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο εξής λινκ μια διάλεξη με πολυ απλα λόγια για την πολυπόθητη σύνδεση αιτιου-αποτελέσματος όσον αφορα τις ασθένειες και το ερώτημα γιατί αρρωσταινουμε με την χ ασθένεια.
    Τωρα μερικά στοιχεία. Οι Εβραίοι σε ποσοστό άνω των 95% δεν καταλήγουν απο καρκίνο, ενω οι μη Εβραίοι καταλήγουν με το ίδιο ποσοστό. (Με επιφύλαξη τα νούμερα δεν τα έχω επιβεβαιώσει, αλλα στο περίπου εκεί ειναι).
    Κάποιες κατηγορίες "τρελών" ειναι απρόσβλητες απο τον καρκίνο. Επομένως, ο καρκίνος δεν δημιουργείται ακριβως απο κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις όταν συνυπάρξουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι (αναφέρονται στο λινκ), αλλα όταν (θυμηθείτε επίκουρο) εμείς αποδεχόμαστε/ερμηνευουμε/εκλαμβανουμε κάποιο γεγονός με την κατάλληλη αρνητικη χροιά και βέβαια συντρέξουν οι λογοι. Μιλάμε για ασθένειες που βγάζει ο οργανισμός απο "μεσα του". Σίγουρα με κατάλληλη διατροφή και ζωη όλα τα προβλήματα περιορίζονται. Ιταλός γιατρός εχει δείξει πως ο καρκίνος αδυνατεί να επιζήσει ή επιδεινωθεί σε αλκαλικο περιβάλλον. Όμως σε επίπεδο στρατηγικό το παιχνιδι παίζεται στον "νου". Ποιός ειναι το πρόβλημα και πως επιλυεται ή (επικουρεια φιλοσοφία) πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον τροπο που βλέπουμε και μας επηρεάζει το πρόβλημα.
    http://youtu.be/FKGuhoYmvK4

    Τέλος, Τεσλα και Ραιφ κάνουν "τζιζ". Αν θέλετε να εκδιωχθειτε απο το επιστημονικό κατεστημένο κάντε εργασίες πάνω σε αυτούς. Άρα σίγουρα κατι πολυ σημαντικο βρίσκεται εκεί όσον αφορα τον άνθρωπο και δεν μιλάω για την δωρεάν ανανεωσιμη ασύρματη ενέργεια εκ γης που ανακάλυψε ο Τεσλα
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα σε όλους!
    Στοχαστή, μπορείς να διαβάσεις και αυτό: "ο Δρ. Χάμερ βγήκε από την φυλακή και μιλάει για όλα" που αν και παλιό άρθρο, είναι ιδιαιτέρως διαφωτιστικό!!!
    http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/03/dr-hammer.html
    Καλή συνέχεια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό το άρθρο θα συμφωνήσω αμέριστα φίλη "Ποιήτρια με τις εικόνες " .
      Μια πραγματικότητα που θάφτηκες επιμελώς από το μεγαθήριο της Φαρμακοβιομηχανίας Εβραϊκών- Σιωνιστικών συμφερόντων.

      Κάποτε χρειάστηκε να συζητήσω και επεδίωξα θεραπεία μέσω της καταπολέμησης του καρκίνου βάση μελετών του Δρ. Χάμερ .
      Φίλος μου Ογκολόγος ο οποίος κουράρισε αυτό το πολύ στενό πρόσωπό μου , μου απάντησε απογοητευτικά και επί λέξη " μιλάς για την μαύρη βίβλο της Ιατρικής " .

      Με γνώμονα το συμφέρον σου και ως φίλος θα μπορούσες να αναζητήσεις αυτήν την λύση , αλλά είναι ένα τόσο πολύπλοκο και καλά κρυμμένο μυστικό που δεν θα σου το έλεγε κανένας, παρά μόνον εάν διασφάλιζες μια ειδική ομάδα γιατρών ,γενετιστών οι οποίοι θα επαλήθευαν και θα ενέκριναν μια τέτοια θεραπεία για συγκεκριμένο άτομο .

      Του τέστιν μια θεραπεία η οποία δεν κοστίζει τίποτε από φάρμακα, θα σου κόστιζε τα μέγιστα για έρευνα βάσει της θεραπείας η οποία είχε δοθεί για τον καρκίνο από τον Δρ. Χάμερ για επαλήθευση - επιβεβαίωση .
      Θα ήταν τόσο δαπανηρή η μελέτη και μακροχρόνια εάν ευσταθούν τόσο που δεν προλαβαίνεις για το δικό σου άτομο .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  12. Φίλοι μου, καλησπέρα!
    Η ασθένεια, δηλαδή η απώλεια του σθένους, συμβαίνει όταν διαταραχθεί η βιοενεργειακή ισορροπία μέσα στο σώμα μας. Δεν αναφέρομαι όμως μόνο στο υλικό μας σώμα, αλλά συνολικά σε ψυχοσωματικό επίπεδο. Μια ασθένεια εκδηλώνεται πρώτα στο ψυχικό σώμα και ως συνέπεια έρχεται η νόσος στο υλικό σώμα. Ψυχογενείς λόγοι (άγχος, λύπη, κατάθλιψη, μίσος, ζήλια, φθόνος, αγωνία, πένθος, φόβος) μπλοκάρουν την ομαλή ροή των ενεργειακών μας διαύλων. Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και από εσφαλμένες διατροφικές συνήθειες, όπως και εσφαλμένες πρακτικές της καθημερινότητας. Το αποτέλεσμα είναι η απώλεια του σθένους, δηλαδή της δύναμής μας!
    Η πρωτόγονη ιατρική που σκοπίμως έχει επιβληθεί τους τελευταίους αιώνες, θέλει να αντιμετωπίζει τους ασθενείς, εστιασμένα και όχι ολιστικά. ¨Έχει εξελίξει την συμπτωματική θεραπεία, δηλαδή την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και όχι την αιτία της κάθε ασθένειας.
    Θέλει τους ιατρούς εξειδικευμένους σε έναν τομέα, χωρίς να μπορεί κανείς τους να δει την ασθένεια ως εκδήλωση ψυχοσωματική ή συνολική του οργανισμού. Αδυνατεί να εξηγήσει την προέλευση των περισσότερων ασθενειών, αλλά εστιάζεται στα θεραπευτικά πρωτόκολλα που καταστέλλουν τα συμπτώματα! Όμως είναι γνωστό πως αν δεν εντοπίσεις (και θεραπεύσεις) την αιτία, τα συμπτώματα θα επανέλθουν ή θα εμφανιστούν με άλλο τρόπο.
    Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και τον βιολογικό παράγοντα, που οφείλεται στον γενετικό εκφυλισμό του ανθρώπινου είδους, εξαιτίας της κακής ιατρικής. Εννοώ ότι η εσφαλμένη ιατρική πρακτική, να αυξάνει το προσδόκιμο ζωής σε άτομα που κανονικά θα έπρεπε να πεθάνουν (μιλάμε για συγγενής εκφυλιστικές παθολογοανατομικές παθήσεις) και αυτά τελικά τεκνοποιούν, αυξάνουν τους γονιδιακούς εκφυλισμούς και αλλοιώνεται η βιολογική ποιότητα ολόκληρου του πληθυσμού. Καταργείται λοιπόν ο νόμος της "φυσικής επιλογής" (υπάρχει στην φύση) και της βελτίωσης του ανθρώπινου είδους. Αν η ιατρική ήθελε να βοηθήσει πραγματικά το ανθρώπινο είδος, θα έπρεπε να μπορεί να επενεργεί στην βελτίωση του γονιδιώματος από την εμβρυακή ηλικία, όσο και όπου ήταν αναγκαίο.
    Η σύγχρονη ιατρική, περιορίζεται σε θεραπείες με χημικές ή βιολογικές ουσίες (παρεγχύματα) και σε χειρουργικές επεμβάσεις, όπως ακριβώς ένας μηχανικός αυτοκινήτων επισκευάζει ένα όχημα (πολλές φορές με και με τα ίδια εργαλεία)!
    Αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ την σημερινή ιατρική, πρωτόγονη!
    Σκεφτείτε να μπορούσε η ιατρική να αναγνωρίσει ύποπτα ή ελαττωματικά σημάδια και να τα θεραπεύσει ΠΡΙΝ την εκδήλωσή τους, με γονιδιακή παρέμβαση και ΠΡΙΝ γεννηθεί το έμβρυο.Η θεραπεία θα γινόταν με την επενέργεια ειδικών συσκευών (με εκπομπή ειδικών "κραδασμών" και συγκεκριμενης δυναμοποίησης) και θα τροποποιούσε τα ελαττωματικά γονίδια, σε υγιή! Το ίδιο ακριβώς θα έπρατταν οι ιατροί για να θεραπεύσουν άτομα που νόσησαν ή ακόμα και να "επισκευάσουν" τραυματίες, με τον προγραμματισμό των κυττάρων για ανάπλαση ιστών, μια προδιαγραφή που υπάρχει για το ήπαρ και τον στόμαχο, αλλά και άλλα όργανα (δέρμα, τριχοειδή, κτλ).
    Τότε θα μιλάγαμε για ωφέλιμη και ανθρωπιστική ιατρική, που θα ανέβαλλε την φθορά και τον θάνατο, μέχρι το πραγματικό όριο του ανθρώπου, που είναι τα 250 έτη!
    Μέχρι τότε, δεν μπορώ παρά να μιλώ για πρωτόγονη ιατρική.
    Οι αρχαίοι μας πρόγονοι, είχαν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα θεραπειών, ακριβώς επειδή έβλεπαν τον άνθρωπο ολιστικά και όχι με βιοχημικό μάτι!
    Δυστυχώς, το ιερατείο που κυριάρχησε, κατήργησε την ιατρική σκέψη και πρακτική των αρχαίων και επέβαλε την σύγχρονη ιατρική, παρέα με τα ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα της υγείας. Όλως τυχαίως, το ιερατείο είναι και ο ιδιοκτήτης των φαρμακευτικών εταιριών!!
    Για ξανασκεφτείτε λίγο το παραπάνω σενάριο της ωφέλιμης ιατρικής.
    Μήπως μπορεί να υπάρχει;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσο δικιο έχεις Λύκιε για την ιατρική!!! Διαπιστώνω σιγα σιγα οτι ολες οι επιστήμες που σπουδάζουμε ειναι υπο έλεγχο των μεγάλων συμφερόντων και δεν λειτουργουν ελεύθερα για το καλό του ανθρώπου.Εγω ας πουμε για παραδειγμα,σαν μηχανολόγος ξέρω την προσπάθεια που κανουν οι πετρελαικες, να μην εξελίσεται η τεχνολογία καύσης υδργόνου η αλλων μορφων ανανεώσιμων ενεργειακών πηγων!!! Πιστεύ οτι ομως υπάρχει χρηματοδοτημένη έρευνα που που οι ανακαλύψεις κα τα επιτεύγματα της μένουν κρυφά για τους συμβατικούς επιστήμονες. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολες οι παρατηρήσεις ειναι σωστές. Ειναι απλό. Η βασική ατζέντα της ΝΤΠ ειναι μια. Αποπληθυσμος. Τοχουν χαράξει και σε μαρμαρινες πλάκες, σε πολλες γλώσσες. Τί αλλο πρεπει να κάνουν για να το πάρουμε χαμπάρι; Το ιερατείο που σημερα επικρατεί, με την εχθρική ως προς τον άνθρωπο κοσμοαντιληψη, εχει εχθρό τους ανθρώπους και την ύπαρξη τους. Ο στόχος σαφής. Να επιτευχθει ως ανώτατο όριο πληθυσμού της Γης ο αριθμός 500 εκατ.
    Άρα πρεπει να γινει μαζική γενοκτονια. Στοχαστειτε επ αυτού. Δεν ειναι ήδη σε εξέλιξη; Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει αυτο; Δεν μειώνεται ο πληθυσμός; Η Ελλάδα θα χτυπηθεί χειρότερα και άνευ ελεους. Γιατι αποτελεί τον φορέα του αντιπάλου δέους.
    Σε κάθε περίπτωση εμείς πρεπει να αντιδράσουμε, πρώτα μεμονωμένα, ύστερα μεσα απο μικρούς κύκλους και με το καλό μετά και συλλογικά, ομαδικά ως κοινωνία και έθνος ή φυλή ή γένος.

    Η πλευρα αυτής της ιατρικής όντως δεν κοστίζει τίποτα σε χρήμα, παρα σε χρονο και έρευνα. Αυτο ίσχυε παλιά. Εδώ και 25 χρονια ο κατάλογος ασθενειών-αιτιών εχει συνταχθεί. Στην εποχη του Ίντερνετ σημερα αυτο μπορει να αποτελέσει άμεσα κοινή γνώση. Το μόνο που απαιτείται ειναι η κατανόηση και το θάρρος να δουμε τον εαυτο μας αληθινά χωρις τις ψευδαισθήσεις του "εγω". Σε κάθε περίπτωση ειναι μια πρακτικη που μπορει να γινει παράλληλα με οποιαδήποτε αλλη ιατρικη πρακτικη. Η λύση ειναι να φύγει το πατενταρισμα της "νέας γερμανικής ιατρικής" και να δοθεί "πειρατικα" στο λαό ως δικαίωμα κάθε ανθρώπου να κατέχει την γνώση που δύναται να τον σώσει.
    Σε πρώτη φάση θα πρότεινα σε όλους μας μα κάνουμε το παν, ώστε να βρούμε τον λόγο για τον οποίο μας ταλαιπωρεί κατι, η αρχη ειναι να αναγνωρίζουμε τον εχθρό πριν αυτός γιγαντωθει και μας καταβάλλει. Το καλο ειναι πως οτιδήποτε και αν ειναι αυτο, δεδομένου οτι το σωμα μας αναγενναται εξ ολόκληρου σε μερικούς μήνες, ειναι στο χέρι μας να το αναιρεσουμε ή ορθότερα, να πάψουμε να το δημιουργούμε.
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ σωστά φίλε μου Στοχαστή, όμως η μεθόδευση των νεοταξιτών για τον αποπληθυσμό του πλανήτη, αφορά ένα πολύπλευρο σύνολο δραστηριοτήτων, όπως οι αεροψεκασμοί, οι μεταλλαγμένοι σπόροι και τροφές, η μόλυνση των υδροφόρων οριζόντων και του υπεδάφους, οι εμβολιασμοί, αλλά και η μεθόδευση της εμφύτευσης στον πληθυσμό μικροηλεκτρονικών τσιπ, που θα δίνουν πληροφορίες και θα "ελέγχουν" την υγεία του φορέα τους! Η ιατρική, είναι απλά ο ένας από του πολλούς παράγοντες,
    Είναι πολύ δύσκολο λοιπόν να νομίζει κανείς, ότι μπορεί να ξεφύγει από την καλοστημένη παγίδα και να αντιδράσει. Όμως φίλε Στοχαστή, έχεις δίκιο όταν λες ότι πρέπει κανείς να αντιδράσει πρώτα ατομικά και ύστερα συλλογικά, πλην όμως θα πρέπει να προβεί σε εντελώς ρηξικέλευθες κινήσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής του, τόσο που θα καταστεί "αντικοινωνικός"!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχεις απολυτο δικιο Λυκιε και ειμαι ενημερος και συμφωνος με οσα ανεφερες. Αναγνωριζω την δυσκολια. Ειναι τοσο πολυπλευρη η επιθεση που δεχομαστε και τοσο καλυμμενη ωστε να μην ειναι ορατη και να δουλεψουν τα εμφυτα ενστικτα αντιδρασης που απορω πως μπορει ο απλος λαος να γλυτωσει. Οταν βρισκω συνεχως και ακταπαυστα σε ολες τις πτυχες της ζωης μας τετοιες επιβουλευτικες κινησεις σε παγκοσμιο επιπεδο, αντιλαμβανομαι πως και αυτο ειναι μια παγιδα αποπροσανατολισμου. Γιατι αν αναλωθουμε στο αντι-, εν προκειμενω αντισταση σε καθε επιθεση, δεν μενει χρονος για να εργαστουμε στα πραγματικα σημαντικα.

    Θα πρεπει να επιλεξουμε πού να δωσουμε τις μαχες μας και θα πρεπει να το κανουμε ομαδικα. Δεν βλεπω αλλο τροπο. Οσον αφορα τον πολυ κοσμο θα πρεπει τα αποτελεσματα, οι αποκαλυψεις και οι τροποι αντιδρασης να κοινωνουνται μεσω μπλογκ ωστε αν υπαρξουν πολλες ομαδες (που ευτυχως υπαρχουν) να βρισκουν ετοιμη αυτη τη γνωση και αυτες να προσφερουν αλλη σχετικη κοκ.
    Θα πρεπει παντως να εντρυφουμε σε επιμερους ζητηματα, δεν γινεται αλλιως.
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Br J Cancer. 2012 Jan 17;106(2):307-13.
    doi: 10.1038/bjc.2011.523. Epub 2011 Dec 1.
    Cancer cell proliferation is inhibited by specific modulation frequencies.
    Zimmerman JW1, Pennison MJ, Brezovich I, Yi N, Yang CT, Ramaker R, Absher D, Myers RM, Kuster N, Costa FP, Barbault A, Pasche B.

    Br J Cancer. 2011 Aug 23;105(5):640-8.
    doi: 10.1038/bjc.2011.292. Epub 2011 Aug 9.
    Treatment of advanced hepatocellular carcinoma with very low levels of amplitude-modulated electromagnetic fields.
    Costa FP1, de Oliveira AC, Meirelles R, Machado MC, Zanesco T, Surjan R, Chammas MC, de Souza Rocha M,

    Chin J Cancer. 2013 Nov;32(11):573-81.
    doi: 10.5732/cjc.013.10177.
    Targeted treatment of cancer with radiofrequency electromagnetic fields amplitude-modulated at tumor-specific frequencies.
    Zimmerman JW1, Jimenez H, Pennison MJ, Brezovich I, Morgan D, Mudry A, Costa FP, Barbault A, Pasche B.

    J Exp Clin Cancer Res. 2009 Apr 14;28:51.
    doi: 10.1186/1756-9966-28-51.
    Amplitude-modulated electromagnetic fields for the treatment of cancer: discovery of tumor-specific frequencies and assessment of a novel therapeutic approach. Barbault A1, Costa FP, Bottger B, Munden RF, Bomholt F, Kuster N, Pasche B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. New Medical Research Show Rife Frequencies Kill Cancer

    By Ralph W. Moss, Ph.D. 7-7-9

    http://rense.com/general86/rife.htm

    Will scientists someday be able to 'dial up' an electromagnetic treatment for some people's cancer?

    Possibly, according to scientists at eight laboratories in five countries, who published an interesting article recently in the

    Journal of Experimental Clinical Cancer Research (2009;28:51).

    An international team, headed by Dr. Alexandre Barbault of Lausanne, Switzerland, found that most frequencies were lethal to a particular cancer type. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://finance.yahoo.com/news/novocure-certifies-eight-additional-clinical-133000165.html

    The NovoTTF-100A™ device was approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) in 2011 for the treatment of recurrent GBM (glioblastoma multiforme). It is available in the US for prescription use from centers whose clinical staff has been trained in the use of the system. . . . Novocure™, a commercial stage private oncology company, announced that by June 1, eight additional clinical centers of excellence will join the seven existing clinical centers that provide Novocure's Tumor Treating Fields (TTFields) therapy to patients with recurrent GBM. These fifteen clinical centers are among the leading cancer centers in the US. GBM is both the deadliest and most common form of primary brain tumor in the U.S., diagnosed in approximately 10,000 Americans each year.

    "The Novocure device is an FDA approved frequency instrument
    used for cancer. It uses electrodes, it uses oscillating electricity,
    it uses frequencies, and it treats cancer.

    Some just might call it a Rife device."

    —James Bare, DC, inventor
    and creator of the Bare-Rife device

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Cancer cell proliferation is inhibited by specific modulation frequencies.

    Br J Cancer. 2012 Jan 17;106(2):307-13.

    doi: 10.1038/bjc.2011.523. Epub 2011 Dec 1.

    Zimmerman JW1, Pennison MJ, Brezovich I, Yi N, Yang CT, Ramaker R, Absher D, Myers RM, Kuster N, Costa FP, Barbault A, Pasche B.

    There is clinical evidence that very low and safe levels of amplitude-modulated electromagnetic fields administered via an intrabuccal spoon-shaped probe may elicit therapeutic responses in patients with cancer. However, there is no known mechanism explaining the anti-proliferative effect of very low intensity electromagnetic fields.

    METHODS:

    To understand the mechanism of this novel approach, hepatocellular carcinoma (HCC) cells were exposed to 27.12 MHz radiofrequency electromagnetic fields using in vitro exposure systems designed to replicate in vivo conditions. Cancer cells were exposed to tumour-specific modulation frequencies, previously identified by biofeedback methods in patients with a diagnosis of cancer. Control modulation frequencies consisted of randomly chosen modulation frequencies within the same 100 Hz-21 kHz range as cancer-specific frequencies.
    RESULTS:

    The growth of HCC and breast cancer cells was significantly decreased by HCC-specific and breast cancer-specific modulation frequencies, respectively. However, the same frequencies did not affect proliferation of nonmalignant hepatocytes or breast epithelial cells. Inhibition of HCC cell proliferation was associated with downregulation of XCL2 and PLP2. Furthermore, HCC-specific modulation frequencies disrupted the mitotic spindle.
    CONCLUSION:

    These findings uncover a novel mechanism controlling the growth of cancer cells at specific modulation frequencies without affecting normal tissues, which may have broad implications in oncology.
    Comment in

    Treating cancer with amplitude-modulated electromagnetic fields: a potential paradigm shift, again? [Br J Cancer. 2012]

    PMID: 22134506 [PubMed - indexed for MEDLINE]
    PMCID: PMC3261663

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε σχολιαστή, χρήσιμα τα σχόλιά σου, όμως επειδή τα καταχωρείς σε ελληνικό ιστολόγιο με Έλληνες αναγνώστες, θα ήθελα σε παρακαλώ να τα παραθέσεις μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα!
      Ευχαριστώ!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  21. Κάθε υγιεί κύτταρο εκπεμπει την δική του συχνότητα το ίδιο και τα καρκινικά ομοίως κάθε ζωντανός οργανισμός διαφορετικός. ( custom solution δηλαδή ανάλογα τα δεδομένα του εκάστοτε οργανισμού )
    Αυτή η συχνότητα του θα μπορούσε να μεταφραστεί σε fractals παραθέτω ενα link προς κατανόηση. (
    https://www.google.gr/search?q=fractals&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwja8dPZoc_XAhWHIewKHcoXCeYQ_AUICigB&biw=1280&bih=893 )
    Αν μπορούσε να δημιουργηθεί ένας αλγόριθμος ( εδώ έχει κατασκευαστεί αλγόριθμος που απεικονίζει μυριες εκφράσεις του προσώπου γιa διάφορους εκπαιδευτικούς σκοπούς.. ) που έκανε μετάφραση της συχνότητας των κυττάρων σε fractals και έξοδο σε μουσική κλίμακα θα μπορούσε
    να κατασκευαστεί μια συσκεύή ένα product design με την μορφή ρολογιού ας πούμε ενισχύοντας το σήμα των υγιει κυττάρων μειώνοντας παράλληλα την ένταση του καρκινικού. ( Αν μια ιδέα δεν φαίνεται απο την αρχή τρελή, δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της - Albert Einstein )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θέλοντας να ολοκληρώσω την σκέψη μου πάνω σε αυτό το θέμα υποψιάζομαι οτι θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένας
    παράγοντας ( εγκεφαλικο κύμα-συχνότητα ) θα επιλέξω το τμήμα εγκεφάλου εκείνο της επίφυσης ώστε να
    συγχρονίσει τις συχνότητες υγιους και καρκινικού κυττάρου και να βρεθεί ένα σημείο zero point για τον
    αλγόριθμο. ( Εδώ να προσθέσω οτι απο πέρσι στο ΜΙΤ ψάχνονται γαι το on/off του εγκεφάλου - ο εχτρα αυτός
    παράγοντας θα ναι πράγματι πολύ δύσκολο το λοιπόν να βρεθεί.. ). Αλλά μιλάμε για custom solution και οχι μαζικό
    solution γαι παραγωγή πολλά υποσχόμενων φαρμακευτικών συσκευασμάτων όπως και να το κάνεις είναι πολλά τα λεφτά
    ( και εδω περιπλέκονται και ένα σωρό άλλες
    θεωρίες ας πούμε τα γνωστα μετα την εξαφάνιση εκείνου του γιατρού την δεκαετία του 50 δνε θυμάμαι τωρα όνομα
    του - η μείωση του πλυθησμου - Σιωνιστές και πάει λέγοντας). Τι είναι
    τωρα η ψυχή ενός παιδιού μπροστα στο χρήμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητή Αya, η συλλογιστική σου φαίνεται πολύ σωστή. Σίγουρα η τεχνολογία θα μπορέσει κάποτε να απαντήσει στα θέματα των ασθενειών και ειδικά του καρκίνου. Όμως σίγουρα χρειάζεται να μπορούμε να ζούμε αρμονικά, ώστε να μην νοσεί το σώμα εξ αιτίας των ψυχοπνευματικων μας διαταραχών. Ωστόσο όταν δεν μπορούμε να χτυπήσουμε το αίτιο, αναγκαζόμαστε να πολεμήσουμε το αποτέλεσμα (σωματική εκδήλωση).
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφιερωμένο στον μικρό Κωνσταντίνο και κάθε μικρό μεγάλο Άγγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπάρχει κάπου μια "καθαρη" συχνότητα ενος υγειους καρκίνου? Και σε "φάση" όπως της "Σελήνης" ας πούμε ..μεχρι που πεθαίνει? Πρέπει να απευθυνθώ σε Priston, Yale , Harvard, UO People Univercity? Γνωρίζει κανεις? ετσι απο περιέργεια.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.