Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η κλοπή του αιώνα από τη χώρα που το χρέος της ξεπερνά τα 7 τρίς ευρώ



Γράφει ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
Η διαφορά όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι το λάθος αυτό για την Ελλάδα θα είναι η
οικονομική καταβύθιση για πολλά συναπτόμενα έτη, η οποία έχει δρομολογηθεί σκοπίμως για την κλοπή του αιώνα.
Σκοπός τους ήταν απ' αρχής να κρύψουν το πρωτογενές πλεόνασμα ώστε να ξεπουλήσουν τις υγιές δυνάμεις αυτού του τόπου .

Δ.Ε.Η. Ο.Τ.Ε. αέριο ,πετρέλαιο , χρυσός , όλα στην τσέπη της οικονομικά πνέουσας τα λοίσθια Γερμανίας .
Σαν να μας θυμίζουν και πάλι ότι
είμαστε υποχρεωμένοι να αποθηκεύσουμε για ακόμη μια φορά ότι μπορεί και είναι κερδοφόρο για το Ελληνικό δημόσιο ταμείο, προς όφελος ενός επιμελώς καλά κρυμμένου Γερμανικού χρέους, που ξεπερνά τα 7 τρίς ευρώ και η στυγνή πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι βιώσιμο .
Γνωρίζανε πολύ καλά οι Γερμανοί, ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλος δρόμος από το να πιέσουν τις υπόλοιπες χώρες να συνδράμουν στην διάσωση του ευρώ, προς όφελος του Γάλλο-Γερμανικού άξονα, το οποίο εφήρμοσε το νόμισμα του ευρώ για την υφαρπαγή των σωστά δομημένων και ορθών κειμένων των υπολοίπων κρατών.


Επιτηδευμένη η ενέργεια τους της εγκαθίδρυσης του ευρώ εντός της Ε.Ε., μιας πάλαι ποτέ ένωσης που πλέον στέκει εκεί, ως σκιάχτρο παλαιών ονείρων αυτής της ουτοπικής διάθεσης, μιας διευρυμένης ένωσης .
Γνώριζαν απ' αρχής ότι το ένα μνημόνιο θα ακολουθήσει το άλλο, γιατί το αληθές είναι ότι κανένα μνημόνιο δεν μπορεί να είναι βιώσιμο και να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός κράτους .

Το αντίθετο θα έλεγα ήταν η επιδίωξή τους να δέσουν τα κράτη που θα αντιληφθούν κάποια στιγμή, ότι το ευρώ είναι η κορωνίδα του ξεπουλήματος της Νότιας Ευρώπης .
Για αυτό και συνέδραμαν με την απόκρυψη του πρωτογενούς πλεονάσματος ή τα ψευδή στοιχεία του πραγματικού χρέους, δια μέσου της ΕΛ.ΣΤΑΤ .
Να ένας λόγος στον οποίο αντικρίζουν τον Εφιάλτη τους, όταν βλέπουν να ξεφυτρώνουν αντι-μνημονιακά κόμματα.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

(Σ.Σ.: το κείμενο δημοσιεύτηκε ως σχόλιο στην ανάρτηση "ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ , ''EΞΟΝΤΩΣΑΝ'' ΠΟΛΙΤΕΣ - ΘΑ ΠΟΥΝ ''ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ;‏" στο ιστολόγιο http://www.triklopodia.gr . Το κείμενο έχει υποστεί μικρές εκφραστικές διορθώσεις από τον Λύκιο.)



Πηγή:  http://attikanea.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/germany

    Με λίγα λόγια.......ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!
    Ο καπιταλισμός και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα των ευρέων-συονιστων-τραπεζιτών-τοκογλύφων [κυνός BANGSTERS] καταρρέει..........
    Νομίζω είναι καιρός να αρχίσετε να ετοιμάζεται τον εαυτό σας και τους γύρο σας για παν ενδεχόμενο!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Do The Rothschilds Rule The World?
      http://www.youtube.com/watch?v=KaFoc6j-b_Q

      Α-Ω

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.