Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το Αναψυκτήριο της Ημέρας (18-11-13)




 Εδώ, μπορείτε να σχολιάζετε ότι θέλετε, αρκεί να τηρείται ο σεβασμός στον συνομιλητή!

51 σχόλια:

  1. Καλημέρα σε όλη την παρέα, των γνωστών και των ανωνύμων. Παρακολουθώντας τον διάλογο στο προηγούμενο Αναψυκτήριο, διαπίστωσα ότι ακόμη και σήμερα, μεγάλος αριθμός Ελλήνων πολιτών, αδυνατεί να κατανοήσει το πραγματικό «παιχνίδι» του πολιτικού παρασκηνίου. Παρόλο που μέσα από τις σελίδες του Καταχθόνιου Δαίμονα πάμπολλες φορές έχουμε φωτίσει πτυχές, αλλά κυρίως έχουμε αποκαλύψει την μηχανορραφία που εξυφαίνει τα πολιτικά δρώμενα, οι αγκυλώσεις της «ιδεολογίας» και η εθελοτυφλία μας, δεν μας αφήνει να δούμε το προφανές! Εκεί είναι που ποντάρει και η πολιτική: στην αδυναμία μας να πιστέψουμε στην συνομωσία. Προκειμένου μάλιστα να προστατεύσει αυτή την εγγενή μας αδυναμία (προς όφελός της εννοείται), προβάλλει ως γραφικότητα την συνομωσία (γενικά) ονομάζοντας κάθε προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας, «συνομωσιολογία»!
    Η υπόθεση του πολυτεχνείου ήταν σαφώς μια καλοστημένη παράσταση, όπως και πολλές άλλες που γίνονται ακόμα και σήμερα, με αληθινούς κομπάρσους και «ηθοποιούς» που οι μεν πρώτοι πίστεψαν στο σενάριο και το έπαιξαν ρεαλιστικά, πεθαίνοντας στ’ αλήθεια, ενώ οι δεύτεροι έπαιξαν συνειδητά και με ασφάλεια τον ρόλο τους και πληρώθηκαν αδρά, με ρόλους και θέσεις στην μεταπολιτευτική εξουσία.
    Για την ιστορία, ναι πράγματι, δεν υπήρξε νεκρός εντός του χώρου του πολυτεχνείου. Υπήρξαν όμως ορισμένοι στην γενικότερη περιοχή, πολλοί εκ των οποίων έχασαν την ζωή τους από πυρά «αγνώστων» που φορούσαν στολές. Ο νοών νοείτο. Το παιχνίδι παίχτηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, οι οποίες επιδίωξαν την ανατροπή του καθεστώτος, ακριβώς επειδή δεν μπορούσαν να το ελέγξουν. Η ίδια προσφιλής τακτική, εφαρμόστηκε από το ίδιο κέντρο τον Δεκέμβρη του 2008, για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Δεν θέλω να υπεισέλθω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, αφού υπάρχει διαθέσιμη αρκετή αρθρογραφία, που ανταποκρίνεται πλέον στην πραγματική εξιστόρηση των γεγονότων.
    Αυτό που για μένα έχει σημασία, είναι η δυνατότητα που έχει το σύστημα, να σχεδιάζει και να πετυχαίνει τέτοια γεγονότα, θυσιάζοντας ανεμπόδιστα ανθρώπινες ζωές, μα περισσότερο εγκλωβίζοντας τις ανθρώπινες συνειδήσεις. Το έκανε τότε, το κάνει και σήμερα, θα το κάνει και αύριο και εμείς θα αναλωνόμαστε αναλύοντας την επιφάνεια των γεγονότων και ψάχνοντας, το ποιος ανήκει που (ιδεολογικά). Κανείς δεν καταλαβαίνει το τυράκι (ιδεολογία-οπαδισμός) της φάκας (άσκηση υψηλής πολιτικής) που πάντα πάει και το …τσιμπάει!
    Ένα άλλο τυράκι, είναι η επιδίωξη της αόριστης «ελευθερίας», που παραδόπιστα χρησιμοποιείται από μηχανισμούς εξουσίας, για να πείθει τους ανθρώπους ότι πρέπει να μαχηθούν (και να θυσιαστούν), προκειμένου να έχουν την ψευδαίσθηση ότι συμμετείχαν σε μια «μεγάλη αλλαγή», ενώ στην πραγματικότητα ανακυκλώνουν την ίδια εξουσία που κάθε φορά, φοράει διαφορετικό περίβλημα. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί πότε είναι περισσότερο και πότε λιγότερο ελεύθερος, με την πραγματική έννοια του όρου.
    Στην δυνατότητα λοιπόν αυτή του συστήματος, κανείς δεν προτάσσει τα στήθη του, διότι μένει μόνο στο τυράκι! Έτσι το σύστημα επιβιώνει και μας εξουσιάζει ανεμπόδιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο επαναλαμβάνεται σήμερα. Θυσιάζονται αθώες ζωές, προκειμένου να προκληθεί πόλωση και μίσος μεταξύ των Ελλήνων πολιτών. Η πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση, ακολουθήθηκε από το τυράκι: «ανάληψη ευθύνης» με μπόλικα μηνύματα προς τους ¨Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους. Απειλές θανάτου για όποιον θελήσει να ψηφίσει την Χ.Α.! Παρότρυνση των ακροαριστερών, να σκοτώνουν όποιον χρυσαυγίτη δουν μπροστά τους! Πρόσκληση σε εμφύλιο, μέσα από την λογική της βεντέτας.
    Αποδέκτες: Όσοι ψηφίζουν ή σκοπεύουν να ψηφίσουν Χ.Α και όσοι εκφράζονται από τον ακροαριστερό και αναρχικό χώρο.
    Στόχος: εμφυλιομαχία μεταξύ των οπαδών και αποτροπή του υψηλού ποσοστού της Χ.Α. στις επερχόμενες εκλογές.
    Μέσο: Τρομοκράτηση των πολιτών. ΦΟΒΟΣ!
    Θα ακολουθήσουν διώξεις σε αριστερά πολιτικά μορφώματα, προκειμένου να καταδείξουν και την δική τους ακρότητα, ώστε με την σειρά τους να πολώσουν ακόμη περισσότερο τους οπαδούς τους.
    Αυτά είναι που ανησυχούν εμένα και αφορούν το σήμερα και την επαύριο της χώρας μας.
    Τέλος θα επαναλάβω ότι σε αυτόν τον χώρο, τον δικό μας χώρο, πρέπει να κυριαρχεί η αυτοσυγκράτηση και ο αλληλοσεβασμός. Ας δείξουμε σε όποιον μας επισκέπτεται για πρώτη φορά, ότι ξέρουμε να συζητούμε πολιτισμένα και ποιοτικά. Ας προσπαθήσουμε όταν γράφουμε, να βάλουμε το Εγώ μας λίγο στην άκρη. Έχουμε τον χρόνο, αφού γράφοντας προλαβαίνουμε να φιλτράρουμε τον λόγο μας και πριν πατήσουμε το «Δημοσίευση» να ανακαλέσουμε κάτι προκλητικό ή εγωιστικό. Προσπαθήστε το!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία που τα γράφεις!!!
    Χαίρομαι να σε διαβάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λύκιε πόσο δικιο εχεις φιλε μου!!!! Ευτυχως που υπαρχεις για να μας θυμιζεις μερικα πραγματα που δεν μπορούμε να τα δούμε μόνοι μας. Και πιστευω οτι καποιοι απο μας θα λαβουμε το μυνημα που μας δινεις. Το επιπεδο αυτου του μπλογκ θα το κρατησουμε πολυ ψηλά σε πίσμα κάποιων που θέλουν να καταστρεφουν από εγωισμο οτι καλο υπάρχει. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις για ναμας συμβουλευεις. Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λύκιε πολύ καλή η ανάλυση σου.
    Θα ήθελα μονο να επιστήσω την προσοχή σας στο πόσες μέρες μετέ δόθηκε στην δημοσιότητα η προκήρυξη της καινούργια τρομοκρατικής ομάδας!!!!!!!!χαχαχα
    Οσών αφορά της ελευθερια τώρα κατά την άποψη μου είναι ένα από τα ύψιστα αγαθά!Απλός η ελευθερία του καθένα μας σταματάει όταν αρχίζει να προσβάλει την ελευθερία των συνανθρώπων μας η το περιβάλλον που όλοι μας βιώνουμε και ζούμε.......στην προκειμενη περίπτωση τον πλανήτη μας την Γαία.
    Σχετικά με την συμβουλή σου τώρα νομίζω πως βλέπεις πως προσπαθώ να την εφαρμόσω προτού καν την αναφέρεις..........στο μετρο του δυνατού βεβαια πάντα.....;)

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη πριν όταν σας έγραψα αυτά έπρεπε να φύγω εσπευσμένα και δεν ολοκλήρωσα τον συλλογισμό μου.
      Λύκιε τα τελευταία γεγονότα ξεκινούν με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το συγκεκριμένο τάγμα εφόδου της X.A..Μετά από αυτό το συμβάν συνελήφθησαν κορυφαία μελoι της οργάνωσης καθώς και ο αρχηγός της που βρίσκετε μέχρι σήμερα στην φυλακή.Ακoλουθος μετά από αυτά τα γεγονότα η δημοτικότητα της X.A. έπεσε δραματικά και χρειαζόταν επείγοντος κάτι που θα αναπτέρωνε το ηθικό του συνδέσμου καθώς και των ψηφοφόρων του που τους έχανε μέρα με την μέρα.
      Και τότε ξάφνου ως διά μαγείας εμφανίζεται ο από μηχανής θεός δολοφόνος-τρομοκράτης και χαρίζει επιτέλους στην X.A. τους ήρωες που πάντα επιζητούσε......δυο νεκρά μελοι και ένας τραυματίας βαριά από την σκοπια-φρουρά των γραφείων της στο Η.Ηράκλειο!
      Συμπεράσματα:
      Ο Κασιδιάρης ξεφορτώθηκε τον Μιχαλολιάκο.
      Οι οπαδοί της X.A. εγκαινίασαν επιτέλους το βιβλίο ηρώων που τόσο επιθυμούσαν ώστε να πολώνουν περισσότερο τα άκρα και να καλλιεργούν την βία και την αντιπαλότητα μεταξύ του Ελληνικού λαου.
      Το κόμμα που αιμορραγούσε σε άσχημο βαθμό μετά την δολοφονία Φύσσα έβαλε φραγή στο μεγαλύτερο μέρος της διαρροής και μπορεί ακόμα να ελπίζει.........

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε ΑΩ, δεν νομιζω οτι ο Λύκιος θα απαντησει σε αυτά που του γραφεις, ισως γιατι δεν εχεις καταλαβει το υφος του. Χωρις να θελω να προκαταβάλω την αντιδραση του Λυκιου νομιζω οτι εισαι εξω από την δική του λογική, της μικροκοματικής κουβεντούλας τυπου καφενείου. Εγω κατανοώ το πνευ,α του και νομιζωοτι μετα το σχόλιο του λίγα μπορει κανεις να πει. και αν μη τι άλλο θα πρεπει να εχει καποιος πολλές ειδικες γνωσεις για να διαφωνησει μαζι του. Εγω παντως δεν τις εχω!! Κωστας

      Διαγραφή
    3. Εδώ είναι όντως καφενείο [αναψυκτήριο] και γραφει ο καθένας ότι θέλει αν δεν το κατάλαβες η το ξέχασες.
      Όσο για τα υπόλοιπα που μου γραφής δεν θα πάρω θέση.......ας σου απαντήσει ο διαχειριστής αν το κρίνει σκόπιμο.

      Α-Ω

      Διαγραφή
    4. Φίλοι μου, πράγματι οι θέσεις μου εκτέθηκαν με σαφήνεια στο αρχικό μου σχόλιο. Κώστα έχεις δίκιο στο ότι δεν θα εμπλακώ σε αναλύσεις τέτοιου είδους, που περιέχουν πολύ υποκειμενισμό, όχι γιατί θέλω να απαξιώσω το σκεπτικό του Α-Ω (κάθε άλλο), μα γιατί πρέπει να παραμείνω πιστός στις θέσεις που σας εξέθεσα: βλέπουμε πίσω από τα γεγονότα και όχι μέσα στα γεγονότα. Το τυράκι που λέγαμε...
      Φίλε Α-Ω, πράγματι έχω διαπιστώσει μεγάλη πρόοδο στο ύφος των σχολίων σου και δεν μπορώ παρά να σε επικροτήσω γι' αυτό. Όμως η προσπάθεια πρέπει να συνεχίζεται.
      Σας ευχαριστώ και καλή σας νύχτα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Μια καλησπέρα από καρδιάς από εμένα πρώτα στον οικοδεσπότη μας ΛΥΚΙΟ , στον ΚΩΣΤΑ ( ευχαριστώ για τον σεβασμό τον οποίο επέδειξες στο άτομό μου ), στον Α-Ω στους φίλους και στις φίλες θαμώνες σε αυτούς-ες που γράφουν και αυτούς-ες που παρακολουθούν με σεβασμό τα δρώμενα .

    Με μια παράκληση , κανένας μας δεν είναι σοφότερος του άλλου , όλοι μπορούμε να δώσουμε μα και να εισπράξουμε μέσα από την αναζήτησή μας , ας γράφεται ... και όχι μόνον να μας διαβάζεται .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκρίνω και επαυξάνω!

      Mila re - Tsopana Rave (official video clip)
      http://www.youtube.com/watch?v=BPo1FBI1U8k

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου Αρμαγεδών μια ιδιαίτερη καλησπέρα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Ας ευθυμήσουμε λίγο,νομίζω το χρειαζόμαστε μετά την κουβέντα για το πολυτεχνείο.

    Arabian Belly Dance - This Girl is insane!
    http://www.youtube.com/watch?v=ewY3r_d_B8I

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...........Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. Φίλε Αλκιβιάδη, σε καλωσορίζω στον Καταχθόνιο Δαίμονα.
      Μπορείς να βάζεις και τραγουδάκια, αρκεί να μην γίνεται καταχρηστικά και ενοχλητικά για τους πολλούς. Μέτρον Άριστον. Μπορείς να σχολιάζεις ότι θέλεις και να συμμετέχεις σε συζητήσεις αρκεί να γίνονται όλα αυτά με σεβασμό στον συνομιλητή μας.
      Καλή συνέχεια!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ε ΤΟΤΕ ΕΠΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ

      ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ - ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΥ
      http://www.youtube.com/watch?v=hVnzxE-zpw4

      Διαγραφή
    4. Α εδώ είναι το φόρτε μου , πιάσε .

      ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ - Ο ΤΡΕΛΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
      http://www.youtube.com/watch?v=SDio-j0CStE

      ΙΟΛΑΟΣ

      Διαγραφή
    5. Χρόνια πολλά, έχεις πολύ ωραίο όνομα...

      Διαγραφή
  9. αι σαλαγατα σι ολοινοι κι τσι τσιουπρες

    αν του γιουρτασατι ουρε του Πολυτεχνειου κλάψτε του τωραγις γιατι τα ριμαδιθα τα ψεματα μας γτακανι ιδο που ειμαστι

    αιντι ουρε ελειξι η κουβεντα κι δεν μουλουγαου τιπουτις

    αι ουρε ζαγαρ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ θα σι λαβου μι την γκλιτσα που δεν μι εσκουξες οτι μουλουγουσατι για δαυτου

    μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ καλα δεν ματαξαναλεου για γκλιτσα για θα μεινου απο υπουλουγιστη κι δεν θα μι κρενεις

    ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα σε όλους σας και τους χαιρετισμούς μου .

    ΙΟΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ιόλαε και καλωσήλθες!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα ΛΥΚΙΕ σε ευχαριστώ για την υποδοχή σου .

      ΙΟΛΑΟΣ

      Διαγραφή
  11. Να σας καληνυχτίσω και να αφήσω και εγώ τους στίχους από ένα τραγούδι που θυμούνται οι παλιοί των blog για να μαθαίνουν και οι νέοι ( καλοπροαίρετα πάντα ) .

    ΣΗΚΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ


    Μεσ'τα τσιμέντα που μας φτιάξανε να ζήσουμε
    έχουμε κάτσει και τη θέα μας κοιτάμε ,
    λέμε πως φταίνε κάποιοι άλλοι που αλλάξαμε
    και τις ευθύνες τις δικές μας δεν μετράμε .

    Όλα τα άσχημα για όμορφα τα βλέπουμε
    τη βολεψή του ο καθένας πια κοιτάει ,
    φτάνει δυο σπίτια κι αυτοκίνητο να έχουμε
    και ο καθένας μια ΠΑΤΡΙΔΑ ξεπουλάει .

    Σήκω ρε ΕΛΛΗΝΑ και άνοιξε το στόμα σου
    πες τους για όλα αυτά που θες να τους φωνάξεις ,
    την Ιστορία μην ξεχνάς που'χει το χώμα σου
    σήκω ρε ΕΛΛΗΝΑ στα λάθη πριν βουλιάξεις .

    Όλα τα όνειρα που κάναμε μας κλέβουνε
    κι εμείς συνένοχοι απλά ακολουθάμε ,
    είναι η ζωή παιχνίδι που το στήσανε
    και τα παράπονα που έχουμε μετράμε.

    Όλα τα άσχημα για όμορφα τα βλέπουμε
    τη βολεψή του ο καθένας μας κοιτάει
    φτάνει δυο σπίτια κι αυτοκίνητο να έχουμε
    και ο καθένας πια το δρόμο του τραβάει

    Σήκω ρε ΕΛΛΗΝΑ και άνοιξε το στόμα σου
    πες τους για όλα αυτά που θες να τους φωνάξεις
    την Ιστορία μην ξεχνάς που'χει το χώμα σου
    σήκω ρε ΕΛΛΗΝΑ στα λάθη πριν βουλιάξεις


    ΣΤΙΧΟΙ: ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΠΗΤΡΟΣ
    ΜΟΥΣΙΚΗ: ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΥ

    http://www.youtube.com/watch?v=1YtGTjHsXYI

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την καλημερα μου σε όλη την παρέα και ειδικά στους καινουργιους Αλκιβιάδη και Ιόλαο! Φίλε Αρμαγεδων ο σεβασμός στο προσωπό σου είναι δεδομένος όπως βεβαια και στον διαχειριστη μας Λύκιο. Σας θαυμάζω και τους δυό!!! Ιολαε μου θύμισες τον συλλέκτη Ιόλαο που είχα γνωρίσει μικρος, αν τον θυμασαι!!! Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα.
    Να καλωσορίσω κι εγώ με την σειρά μου τους καινούργιους σχολιαστές[αν και η μουσική που μας πρότειναν είναι από τα λίγα ήδη μουσικής που δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα......χαχαχα],και να τους ευχηθώ η παραμονή τους εδώ και συμμετοχη τους σε καλοπροαίρετους διαλογους να τους αποφέρει πολλά δώρα πνευματικά και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν τους τρόπους των σκέψεων τους.

    Ναυσικάα, τί νύ σ᾿ ὧδε μεθήμονα γείνατο μήτηρ...
    http://www.youtube.com/watch?v=GPs0NKovzO4

    Tourtomaxia
    http://www.youtube.com/watch?v=QsH3Ei4liS4&list=PLE5578CD8FB20823B

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Γεωργαντζάς στις 15.11.2013 στο artFM Radio
    http://www.youtube.com/watch?v=4O0z-LScSv8

    Το ξέρω είναι πολύ ώρα...........εγώ προσωπικά δεν ασπάζομαι κατά γράμμα όλα όσα λέει,μα νομίζω πως αν κάποιος έχει την υπομονή να το ακούσει ολόκληρο δεν θα βγει χαμένος........
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είμαι γελωτοποιός. Ουτε και βιζιτού...
    Το είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος
    Είσαι του ΣΥΡΙΖΑ η κοκκινωπή αλεπού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λύκiε πρόσεξε γιατί υπάρχει και αυτή η άποψη για το τυράκι........χαχαχα.

    Διαφήμιση τυριού - Πολύ γέλιο!
    https://www.youtube.com/watch?v=2KtgB6NEeWs#t=2

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παίθανα στο γέλιο,χαχαχαχα! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προφητεία Χάρρυ Κλυνν πριν από 30 χρόνια!
    http://www.youtube.com/watch?v=v32gPXUfYDM

    Police Violence in Exarcheia, Athens - Αστυνομική Τρομοκρατία στα Εξάρχεια - 17/11/13
    http://www.youtube.com/watch?v=0IZzkbSqvXo

    Ουδέν σχολίων....οι εικόνες μιλούν μονες τους.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.........Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδέν σχόλιον συγγνώμη.

      Κοιτάξτε κι αυτό το ενδιαφέρον!

      Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013
      ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ - Chabad Movement > ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;
      http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/chabad-movement.html

      Α-Ω

      Διαγραφή
  19. Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013
    ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ > "Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση..."
    Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….
    Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…
    Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των…όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

    Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
    Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
    Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
    Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς…
    Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου…
    Ή αυτοί, ή εμείς…
    “κουτί της Πανδώρας”

    http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5888.html

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τάγματα εφόδου σε Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα-ομολογία Χρυσαυγίτη
    http://www.koutipandoras.gr/47297/%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CF%85%CF%88%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84.html

    Στα μαλακά οι Χρυσαυγίτες για τον εμπρησμό καταστήματος αλλοδαπού
    http://www.koutipandoras.gr/47345/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81.html

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομιζω οτι ξεφευγεις και κανεις προπαγανδα κατα της Χ-Α. Αυτο σρ βαζει στον αριστερο αναρχοχωρο. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΓΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
    ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ
    Εγώ την έχω κάνει από καιρό - Χάρης Κωστόπουλος
    http://www.youtube.com/watch?v=RLh_cvSSluI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κώστα στο μυαλό σου μπορείς να με κατάταξης όπου θέλεις......είναι δικό σου θέμα.
    Για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την καραμελίτσα,είμαι υπέρ της ελευθερίας με σύνεση και παιδία και κατά των άκρων που πρεσβεύουν τον δυϊσμό και προωθούν την διαίρεση του λαου μου.Όταν αντιλαμβάνομαι απρόκλητες βιαιότητες εκατέρωθεν από τα δυο άκρα η τραμπουκισμούς από τα σώματα καταστολής θα τις επισημαίνω!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι, μονο που δεν σε είδαμε να κάνεις το ίδιο για τα σκοτωμενα παιδιά της Χρυσης Αυγης! Δεν σε κατατασω εγω , μόνος σου κατατάσεσαι με αυτά πουλες που ειναι τα ιδια με αυτά που λένε τα αναρχοκουμουνια. Σταμάτα την υποκρισια ΑΩ γιατι μονος σου βγανεις ταυτοτητα. Δεν εισαι στην μέση, εισαι στην μια άκρη. Πάντως το βιντεακι που εβαλες για τα εξαρχια το καταευχαριστήθηκα. Οι δελτάδες τους μιλησαν στην μονη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι αναρχικοι, το ξύλο, είναι η δική τους γλώσσα. Να αγιάσουν τα χερια τους!! Αλκιβιάδη μη μασας!!!! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ” Να'ναι το αίμα των Ηρώων μας η φωτιά "

      Ανώνυμος2 Νοεμβρίου 2013 - 12:30 π.μ.

      Καλο ταξίδι στα παιδιά που έχασαν την ζωή τους απόψε από χερια αδίστακτων ψυχρών δολοφόνων.
      Αυτά τα τομαργια του κράτους και του παρακράτους δεν πρόκειται να ησυχάσουν αν δεν μας δουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας..........ας μην τους κάνουμε το χατίρι....ψυχραιμία.

      Α-Ω

      χαχαχα!Βρε Κωστάκη σταματα πια να θέλεις να μου κολλήσεις ντε και καλά μια ταμπέλα.......νομίζω πως αν δεν βγάλεις τις παρωπίδες του οπαδού από τα ματια σου δεν θα καταφέρουμε να μιλήσουμε ποτε σοβαρά εμείς οι δυο.Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω όταν συζητώ με άτομα του αναρχικού μα και του αριστερού χορού.......επειδή αυτά που τους αναφέρω κάποιες φορες έρχονται σε σύγκρουση με την κεντρική γραμμή του κόμματος και της κεντρικής γαϊδάρας η των αναρχοπατερων, ψάχνουν αγωνιωδώς με κάποιο τρόπο να μου κολλήσουν την ρετσινιά του φασίστα.Μα δυστυχώς για αυτούς τα επιχειρήματα μου δεν τους επιτρέπουν κάτι τέτοιο.
      Αφού λοιπόν έχω αποφασίσει να μην ανήκω σε κανένα μαντρί είμαι αναγκασμένος να δέχομαι τις βολές από ολούθε......και από τα πρόβατα που αναμασούν την τροφή που τους δίνουν οι ιδιοκτητες τους,μα και από τους τσοπάνηδες τους!Δεν με ενοχλεί......είναι ευχαρίστησης μου πλέον να τους ταράζω τα ιδεολογικά τους θεμέλια.
      Δυστυχώς είναι φανερότατοι η ανυπαρξία παιδείας στην χωρα μας και είναι ίσος το πρώτο πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε και να βελτιώσουμε στον εαυτό μας.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ........Α-Ω

      Διαγραφή
    2. ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ-Θα΄ρθω να σε βρω(Αυθεντική εκτέλεση)
      http://www.youtube.com/watch?v=veufgouykf0

      Αφιερωμένο!Ακούστε τους στίχους.

      Α-Ω

      Διαγραφή
    3. Α-Ω ΟΜΙΛΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!! ΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΟΡΘΗΝ ΧΡΗΣΙΝ!! ΓΡΑΦΕ ΟΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ. ΕΙΣ ΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ (ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑΝ) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΙΟΥΤΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΛΑΘΗ!!
      "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
    4. Ierarxh mipos protimas auton ton tropo grafhs kalitera;
      An ton protimas ego den exw privlima......ta programata pou dior8onoun kanoun kai la8i.......aloste h paidia kai h morfosh den fenete mono me ton tropo grafhs............

      Ο κατά Σωκράτη ορισμός του μορφωμένου ανθρώπου



      Όταν ρώτησαν το Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου,
      Δεν ανέφερε τίποτε για τη συσσώρευση γνώσεων. «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς...
      Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;

      1. Πρώτα απ' όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχονται από αυτές...

      2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα & λογική..

      3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές..

      4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα.

      5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους..

      6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες & τις αποτυχίες τους..

      7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...»


      Σωκράτης (469-399 π.Χ.)

      Α-Ω

      Διαγραφή
    5. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΣ ΟΥΔΕΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΩΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΔΕΙΑΝ ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ. ΔΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΝ ΕΣΥ ΟΜΙΛΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ; Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΔΕΙ ΓΝΩΣΗΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΓΛΩΣΣΑΝ. ΑΣΕ ΤΑΣ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΙΝ ΔΙΟΤΙ ΔΥΝΑΣΕ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑΝ ΘΑ ΕΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗΝ ΓΡΑΦΗΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣ ΑΓΓΛΙΣΤΙΝ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΟΜΙΛΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ ΑΛΛΩΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
    6. Μάλιστα λογιότατε να με συμπαθάτε.
      Ιεράρχη αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνομαι κατανοητός.......η παιδιά και η μόρφωση κατά την άποψη μου είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάποιος έστω και γραπτά και όχι μερικά λάθη ορθογραφίας που δεν γίνονται εσκεμμένα.Όπως εσύ προσπαθείς να γραφής εις την καθαρεύουσα,επέτρεψε μου και εμενα να γράφω εις την δημοτικήν με τα μικρά λάθη μου.Άλλωστε πολλές φορες έχω ακούσει να με παραπέμπουν να γράφω ελληνικά και με λάθη......παρα γκρίκλις.

      Α-Ω=anor80grafos

      Διαγραφή
    7. ΕΝΤΑΞΕΙ Α-Ω ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΑΙ ΠΑΡΕΝΑΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΞΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ , ΜΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΙΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙΣ ΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΙΝ ΧΑΡΚΤΗΡΟΣ. ΩΡΑΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΟΜΙΛΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΝ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΟΥ! "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
  25. ΣΥΓΝΩΜΗ Α-Ω ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΣΤΗ ΦΑΚΑ? ΣΤΟ ΤΥΡΙ? Ή ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστεύω ούτε σε παγίδες,ούτε στο δόλωμα,μα ούτε σε υποψηφια θύματα!
      Πιστεύω πως μια μέρα οι άνθρωποι θα σταματήσουν να στήνουν παγίδες σε οποιουσδήποτε άλλους έμβιους οργανισμούς!

      Earthlings - Full length documentary (multi-subtitles)
      http://www.youtube.com/watch?v=ce4DJh-L7Ys

      A-Ω

      Διαγραφή
  26. Μαλλον στο δικό του μυαλό!!! Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν οι μόσι Έλληνες πιστέψουν στην δύναμη του μυαλού τους κάποτε.....την επομενη ακριβώς μέρα θα έχουμε απαλλαχθεί από οποιουδήποτε είδους οικονομική κρίση και θα έχουμε λύσει τα περισσότερα προβλήματα μας σαν είδος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

      The Amazing Power of Your Mind - A MUST SEE!
      http://www.youtube.com/watch?v=cLqjK3ddSy0

      Η Δύναμη του Νου
      http://www.youtube.com/watch?v=NHQJpux1GjQ

      Α-Ω

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.