Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Sleepy Hollow: To αμερικανικό σήριαλ με τον Ελληνόφωνο δαίμονα [Βίντεο]


Η σειρά ονομάζεται Sleepy Hollow είναι της Fox, και έκανε πρεμιέρα φέτος.
Το θέμα της έχει να κάνει με τους τέσσερις καβαλάρηδες της αποκάλυψης και το τέλος του κόσμου που θέλουν να φέρουν στη Γη.
Όλα μέχρι εδώ καλώς. Το περίεργο όμως είναι, ότι οι δαίμονες οι μάγισσες και οι λοιπές σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται μιλούν Ελληνικά, - και όταν λέω Ελληνικά κυριολεκτώ - κάτι που εγώ για πρώτη φορά συναντώ σε σειρά παρόμοιας θεματολογίας.
Από εδώ αρχίζει και ο προβληματισμός. Γιατί Ελληνικά;

Μία υπόθεση που μπορεί να κάνει κάποιος που γνωρίζει την προπαγάνδα που μπορεί να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσα από ταινίες και σειρές, είναι ότι θέλει να καλλιεργήσει και να περάσει στο υποσυνείδητο των Αμερικάνων και λοιπόν τηλεθεατών στον κόσμο όπου βλέπουν την σειρά, ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες συνδέονται με το σκοταδισμό τον σατανισμό και κάθε τι δαιμονικό, αφού η Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιείτε ως η ομιλούμενη από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις.
Έτσι θα αντιστραφεί η εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα στον κόσμο ως κοιτίδα του πνεύματος και του φωτός, κάτι που προφανώς θα φανεί χρήσιμο στα μελλοντικά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η Ελλάδα δέχεται ακόμα μια επίθεση, αυτή την φορά από τα παρασκήνια.
Δείτε το επεισόδιο εδώ και τα πλάνα είναι στα 7:46 λεπτά και μετά, όπου ο δαίμονας ομιλεί Ελληνικά και στα 36:45 λεπτά με την μάγισσα που κάνει επίκληση, και βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα.

Πηγή:  http://www.apocalypsejohn.com

12 σχόλια:

  1. Καλημέρα.
    Λύκιε θα πάρεις κι εσύ κάποια στιγμή μέρος στο σίριαλ ως ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΔΑΙΜΩΝ;?χαχαχα.....:p
    Για όσους δεν το κατάλαβαν ήταν αστείο......
    Όσον αφορά τώρα το ότι ο δαίμονας και η μάγισσα σε αυτό το χαζό σίριαλ μιλούν ελληνικά.....[σπαστά νέα ελληνικά,ούτε καν αρχαία.....],είναι ολοφάνερο πλέον πως η αμερικανικη βιομηχανία του θεάματος που όλοι πιστεύω πλέον οι θαμώνες εδώ μέσα έχετε καταλάβει από ποίους ελέγχετε,μας δείχνουν τις πρόθεσης και τους σκοπούς τους.
    Διασκεδάζω αφάνταστα με τέτοιες προσπάθειες δαιμονοποίησης της γλώσσας μας γιατί σιγά-σιγά μέρα με την μέρα μας δείχνουν όλο και περισσότερο ποσο φοβούνται το πραγματικό ελληνικό πνεύμα που προσπαθούν επίμονα εδώ και παρα πολλά χρονια να θάψουν και να εκμηδενίσουν!
    Παρακολούθησα αποσπασματικά το προτεινόμενο επεισόδιο πριν μερικές μέρες όταν διάβασα το άρθρο σε άλλο blogg μα δεν διέκρινα τίποτα σπουδαίο ούτε στο σενάριο μα ούτε και στα οπτικά τεχνάσματα...εφέ.

    http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1801

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη μου πρότειναν τον ρόλο! Θα είμαι λέει ο αρχιδαίμονας και θα μιλάω στην αρχαία ελληνική... Το ευτύχημα είναι ότι δεν θα φοράω στολή, αφού ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΑΙΜΩΝ!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!
    (Για όσους το κατάλαβαν, ...δεν είναι καθόλου αστείο!)
    Όντως Α-Ω, υπάρχει προσπάθεια δαιμονοποίησης της γλώσσας του Φωτός, από αυτούς που ελέγχουν όπως λες, την βιομηχανία του θεάματος. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι σε όλες τις γραφές, οι δαίμονες του Κακού, ομιλούν και έχουν ονόματα στην εβραϊκή γλώσσα. Αντί λοιπόν να χρησιμοποιούν την μητρική τους γλώσσα (εβραϊκή),ο σεναριογράφος τους θέλει να μιλούν την διαμετρικά αντίθετη, την Ελληνική!
    Σαφώς λοιπόν και είναι προφανής η προσπάθεια να ενοχοποιήσουν το ελληνικό Φώς και όπως λέει και ο λαός, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι πολύ σοβαρο παιδιά! Πάντως θα ηθελα να παίξω κ εγω στην ταινια. Τι ρόλο θα έχω ΑΩ! ; Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΟΝΕΙΡΟΠΑΝΑΓΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΣ
    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σίγουρα δεν είναι αστείο γιατί θίγει εμένα .
      Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις δίχως να χρησιμοποιείς εκφράσεις μου δίνοντας άλλο "νόημα" .
      Δεν χωρά σε εμένα κακεντρέχεια για να ειρωνεύομαι τον οποιονδήποτε .

      Αν σου περισσεύει λίγο αυτοσεβασμός πάψε να σου γίνεται αυτοσκοπός να θίγεις στο διάβα της ζωής σου άτομα πρόσωπα και καταστάσεις .

      Ανέλαβε τις ευθύνες σου , ανέλαβε αυτό που κατατρώει τον δικό σου κόσμο και άφησε τον δικό μου στην ησυχία του .


      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς κάθε φορά που επιχειρείται καλόπιστο χιούμορ, κάποιος κακεντρεχής βρίσκεται να το ακυρώσει. Αυτό όμως δεν πρέπει να πτοεί όποιον θελήσει να κάνει χιούμορ, που όμως δεν θα θίγει κανέναν.
      Ο ανώνυμος που σχολίασε προσποιούμενος τον Αρμαγεδών, με την συνηθισμένη του λεζάντα, δεν κατάφερε να πλήξει κανέναν. Αν νομίζει ότι έτσι γίνεται χιούμορ, θα του πούμε ότι εδώ αυτές οι πρακτικές, δεν προκαλούν τον γέλωτα, ούτε και την συμπάθεια.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Δεν τολμώ να αναζητήσω τον ρόλο μου σε αυτό το έργο γιατί σίγουρα θα μου επιφυλασσόταν έκπληξη .

    Σαφέστατα ότι Ελληνικό αυτόν τον καιρό , μα και από έτη διαβάλλεται στην προσπάθεια να αναδειχτούν κάποιοι γιατί η ΕΛΛΑΔΑ είναι ένα κράτος με Ιστορία .

    Για την ακρίβεια η ΕΛΛΑΔΑ είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ .


    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Αρμαγεδώνα επέτρεψε μου αυτήν την φορα να κάνω μια παρένθεση γιατί σε βρίσκω υπερβολικό.
      Ιστορία υπήρξε και πριν από τον Έλληνα από τον οποιο πήρε ο λαός μας το όνομα του......ο Έλληνας είχε γονείς τον Δευκαλίωνα και την Πυρα και αδέλφια τον Ιταλό και τον Λατίνο σύμφωνα με την θεογονία-κοσμογονία του Ησίοδου.
      Τώρα το γεγονός ότι κάποιοι μας έχουν αποκρύψει εντέχνως και επιμελώς την ιστορία αυτού εδώ του πλανήτη είναι μια άλλη υπόθεση που να είστε σίγουροι ότι ακόμα μια φορα καταλήγει στον έλεγχο και την χειραγώγηση των μαζών!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Όταν μιλάς φίλε Α-Ω για Ελληνική Ιστορία δεν μπορείς να αποποιήσε κομμάτι αυτής, γιατί θα πράτταμε όπως και οι Εθνοπροδότες που μας κυβερνάνε .

      Η πραγματική Ελληνική Ιστορία χάνεται στα βάθη των αιώνων , τόσο μακριά έχει τοποθετηθεί επιτηδευμένα η υλοποιήση αναφοράς αυτού του κομματιού της Ιστορίας μας , που πολλές φορές οι πραγματικοί γνώστες επιφυλάσσονται να να μιλήσουν γι' αυτήν .

      Εάν για το πολιτικό γίγνεσθαι πρέπει να έχεις ρίξει τις κομματικές παρωπίδες που σε εγκλωβίζουν , τότε για την πραγματική Ελληνική Ιστορία πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που κατά καιρούς έχεις διδαχθεί , να γκρεμίσεις κομμάτι της σκέψης σου, του εσωτερικού σου κόσμου, για να μπορέσεις κάποτε να σου αποκαλυφθεί αυτό το τόσο καλά κρυμμένο μυστικό των ΕΛ-ΛΗΝΩΝ .

      ΟΧΙ φίλε Α-Ω δεν είμαι καθόλου υπερβολικός , αντιθέτως θα έλεγα πολύ φειδωλός θα έλεγα , μα η επιβεβαίωση θα έρθει αν κάνεις πράξη να αναζητήσεις κομμάτι από αυτήν .

      Θυμάσαι το ποίημα " Τι μας κρύβουν " ;
      http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/03/blog-post_21.html

      Ο ίδιος εκεί μέσα αναφέρεις ένα μικρό κομμάτι αυτής , σε προκαλώ να κάνεις μια προσπάθεια να συνδέσεις το πάζλ από αυτά που αναφέρεις τώρα με εκείνα που αναφέραμε τότε θα είναι μια πολύ καλή αρχή .


      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα.
      Αρμαγεδών έριξα μια ματια στο παλιό άρθρο για χάρι σου.
      Θα σε παρακαλέσω τώρα κι εγώ να διαβάσεις προσεκτικά το προηγούμενο σχόλιο μου.Κάποιες φορες νομίζω πως πλατειάζεις και χάνεις την ουσία.
      Ονομαστήκαμε έλληνες από τον Έλληνα που είναι ένα ιστορικό-μυθολογικό πρόσωπο!Αυτό δεν σημαίνει πως πριν να γεννηθεί ο Έλληνας δεν υπήρχε ιστορία......άρα οι προπάτορες του Έλληνα δεν ονομάζονταν έλληνες μα κάπως αλλιώς........

      http://www.mystica.gr/dravides.htm

      Α-Ω

      Διαγραφή
  6. Δηλαδή ΑΩ, θες να μας πεις οτι ο Δευκαλίων και η Πύρα ήταν κινέζοι; Μήπως μιλούσαν σουαχίλι και ήταν νέγροι; Μήπως πίστευαν σε ξόανα και έτρωγαν ανθρώπους; η μήπως μιλαγαν ελληνικά και πίστευαν στον Δία; Θα μας τρελάνεις καμιά μέρα βρε παιδί μου!!! Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα για ακόμα μια φορα σε ευχάριστο!
      Ο νοών νοητo.

      Α-Ω

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.