Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

" Προδότες τ'ονομά τους "


 

Και να που φτάσαμε θαρρώ, να ζούμε εφιάλτη 
αυτούς που εμείς θεριέψαμε και το'βαλαν με γινάτι
ότι θυμίζει Ελληνικό, τώρα πια να σιγήσει 
γι'αυτούς ο Πατριωτισμός, έχει λοξοδρομήσει .

Άξιοι σαν τις γέννες τους, προδότες τ' όνομά τους
βάλανε με την σκέψη τους και την κορμοστασιά τους
λαούς για να πλανέψουνε, να γίνουμε όλοι ένα
δίχως θρησκεία, πολιτισμό και Ιστορία ,σβησμένα .

Και οι κραυγές που μαίνονται, πρέπει τώρα να σβήσουν
Εθνικιστές στον δρόμο τους, να μην ξαναντικρύσουν 
γιατί η λέξη ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, διαβάλλει τα όνειρά τους
Πατρίδες αλησμόνητες, έσβησαν στην καρδιά τους .

 Ότι υπάρχει στην ΕΛΛΑΣ, όλα να τα πουλήσουν
τον κόπο και τον μόχθο ενός λαού, θέλουν να τα γκρεμίσουν
ξένοι να είμαστε εμείς, στον τόπο τον δικό μας
έτσι τζάμπα να τους βγει, ο τάχα λυτρωμός μας .

ΜΑ σαν πλανεύτηκαν θαρρώ και πια δεν συλλογούνται
μηδέ την Ιστορία μας, πλέον την ενθυμούνται
μα να βρούμε με τον τρόπο μας, για εμάς τους προδομένους
αυτά να τους θυμίσουμε, στους ξενοσπουδαγμένους .

ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν 

9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το ποιημα σου, φίλε Αρμαγεδών!
    Μένω ιδιαίτερα στο επίκαιρο:
    "Και οι κραυγές που μαίνονται, πρέπει τώρα να σβήσουν
    Εθνικιστές στον δρόμο τους, να μην ξαναντικρύσουν
    γιατί η λέξη ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, διαβάλλει τα όνειρά τους
    Πατρίδες αλησμόνητες, έσβησαν στην καρδιά τους."
    Δυστυχώς, οι υποτελείς πολιτικοί μας, εξυπηρέτησαν και πάλι την ΝΤΠ και τα σχέδιά της.
    Γην και ύδωρ σε ΗΠΑ-Ισραήλ!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζεις φίλε μου ΛΥΚΙΕ ότι τα λόγια στα ποιήματά μου δεν έχουν καθόλου τυχαία
    απόδοση .

    Ίσως στην εποχή που διανύουμε λίγοι πλέον αποτολμούν να δηλώνουν καθάριοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ γιατί έχει απεμποληθεί αυτήν η ιδιότητα στους προδοτικούς αυτούς καιρούς .

    Τα φιλοπατριωτικά συναισθήματα απεμπολούνται εν τη γενέσει τους γιατί έρχονται σε αντίθεση με το έργο που έχουν να επιτελέσουν οι περίοπτοι ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ μας .

    Αυτό όμως δεν συμβαίνει μόνον στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας , μα σε όλα τα κράτη της Ε.Ε ενώ εισπράττουν ότι δεν μπορεί να συνυπάρχουν φιλοτομαριστές ιδεαλιστές και Πατριωτισμός .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ - ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=mwjuTT5gCH8

    Τον τελευταίο καιρό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να αναφέρω σε διαφορους κύκλους ότι η λέξη πατριώτης δεν ισούται με την λέξη φασίστας........
    από την άλλη όμως ο πατριωτισμός του κάθε έλληνος είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα μας και μπορεί η ερμηνεία της λέξεως να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του και την ιδεολογία του.
    Το να φωνάζουμε η να γράφουμε με στόμφο λοιπόν ότι είμαστε πατριώτες με την κάθε ερμηνεία που θα μπορούσε να αντιληφθεί ο καθένας περί αυτού δεν έχει καμια απόλυτος αξια, γιατί αυτά τα λεγόμενα μπορούν να αποδειχθούν και να επαληθευθούν μονο στην πράξη!
    Επίσης στην φωτογραφία θα επιθυμούσα να δω μαζί με τους υπολοιπους ξεπουλημένους αρχηγούς κομματων του σάπιου κοινοβουλίου και μιχαλολιάκο και καμένο.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι, ο πατριωτισμός είναι μια έννοια που έχει ξεχειλωθεί πολύ! Οι κομμουνιστές του εμφυλίου (αυτοαποκαλούμενοι «αντάρτες») πίστευαν ότι πολεμώντας για την διεθνιστική-κομμουνιστική ιδέα, κάνουν καλό στην πατρίδα τους. Έτσι τους είχαν πείσει οι ινστρούχτορες τους. Το κίνητρο λοιπόν των απλών «ανταρτών» ήταν όντως πατριωτικό, βασισμένο όμως σε μια πλάνη. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για αυτό, για όσους τουλάχιστον ήταν αμόρφωτοι και άρα, εύκολα χειριζόμενοι. Αντίθετα, οι ηγεσία τους ήταν σαφώς προδοτική-αντιπατριωτική, αφού γνώριζε ότι απεμπολούσε την εθνική κυριαρχία και παρέδιδε το έθνος σε ένα ξένο απολυταρχικό-φασιστικό καθεστώς, που καθόλου δεν συνάδει με τον ελληνικό πολιτισμό και τα ιδεώδη του για την ελευθερία.
    Το ίδιο βεβαίως ισχύει και σε όσους υπήρξαν θιασώτες του μαύρου φασισμού, που ήθελαν να δουν την Ελλάδα μέσα από ένα άλλο απολυταρχικό καθεστώς, αυτό του ναζισμού.
    Όμως η λέξη «πατριωτισμός», ορίζει την αγάπη που τρέφει ο καθένας για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε και τον πολιτισμό που πήρε από αυτόν, με τα δικά του ήθη και τις δικές του αξίες. Ο «πατριωτισμός» αξιώνει σεβασμό στους προγόνους, την ιστορία τους και βεβαίως την αδήριτη ανάγκη για συνέχεια της ίδιας γραμμής για το μέλλον. Είναι η αγάπη για τον πατέρα, για τον πρόγονο δηλαδή. Πατρίδα, είναι ο τόπος του πατέρα, ο τόπος των γεννητόρων, είναι η μητρίδα!
    Στο άρθρο «Τι είναι ο Εθνικισμός» (http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2012/05/blog-post_19.html ) αναφέρομαι εκτενέστερα στο θέμα.
    Ο «φασίστας» είναι ο οπαδός ή ο θιασώτης των δύο απολυταρχικών καθεστώτων, των άκρων. Ο αριστερός και ο δεξιός φασισμός, είναι το ίδιο ακραίο πολιτικό μόρφωμα. Είναι η Τυραννίδα. Οι ιδεολογικές διαφορές περιορίζονται σε ελάχιστες λεπτομέρειες. Η εφαρμογή όμως, είναι η ίδια! Στηρίζονται στον περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης, ιδεών, κινήσεων, συμπεριφορών, στην μισαλλοδοξία, στον ελιτισμό, στην απαιδεία, την αμάθεια, στον κρατισμό, την ασέβεια και τον υλισμό! Τυφλή υποταγή και τίποτε άλλο.
    Άρα λοιπόν, ουδεμία σχέση έχει ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός, με τον φασισμό ή τον ρατσισμό (φυλετισμό).
    Σχέση μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από κατευθυνόμενη πλάνη. Δηλαδή αν κάποιος πεισθεί ότι προσφέρει καλές υπηρεσίες στην πατρίδα του αν εφαρμόσει ένα ακραίο φασιστικό καθεστώς.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με όλα αυτά άραγε είμαι ακόμη Έλληνας ;

    Πέρασαν εκείνα τα χρόνια της ανέχειας, μεγάλωσα, έκανα οικογένεια και γυρίζω πίσω και σκέφτομαι αυτά που γράφει ο καρδιακός φίλος μου ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ και ο οικοδεσπότης μας ΛΥΚΙΟΣ και αναπολώντας τα παλιά αναλογίζομαι στο τι έφταιξα .

    Μεγάλωσα από μια φτωχή θα έλεγα οικογένεια από τα πρώτα χρόνια του γυμνασίου αναγκάστηκα να βρω δουλειά δίχως βέβαια ασφάλεια τα πρώτα χρόνια .
    Ξυλεία, οικοδομή , πρατήριο τσιγάρων , κάβα ποτών και τα πιο πολλά χρόνια δίχως να είμαι ασφαλισμένος καθότι ανήλικος .
    Είχα όμως αυτό το σαράκι της μάθησης και όταν τα παιδιά του λυκείου μου κοιμούνταν εγώ διάβαζα και χτύπαγα "ζήτα" στο τι εισέπραξα σήμερα .

    Πέρασα στην νομική πέταγα από την χαρά μου μα έχοντας έναν πατέρα δίπλα μου να μου λέει εγώ παιδάκι μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω αυτά τα σκαλοπάτια είναι πολύ ψηλά για εμένα .

    Πρώτα έψαξα μια τρύπα για να μείνω στην πολύβουη πρωτεύουσα καθότι παιδί της επαρχίας και δουλειά για να μπορώ να επιβιώσω και να ολοκληρώσω τις σπουδές μου .

    Όχι μια δουλειά, δουλειές θα έλεγα , το παιδί για όλα τα θελήματα , το παιδί του μανάβικου που πηγαίνει τα ζαρζαβατικά του μανάβη στο σπίτι της κάθε μεγαλοκυρίας .
    Το παιδί που θα έγραφε ένα κείμενο στην παλιά τότε γραφομηχανή της κάθε ανερχόμενης βιομηχανίας αργότερα .

    Φυσικά τις πιο πολλές φορές δίχως ασφάλεια , χωρίς κουβέντα και με σκυμμένο το κεφάλι .

    Πέρασαν εκείνα τα χρόνια, έγινα γνωστός σαν δικηγόρος, ανέλαβα δίκες αφιλοκερδώς γιατί είχα εκείνη την φλόγα να βοηθήσω το μεροκαματιάρη, αυτόν που δεν άντεχε οικονομικά να ανταπεξέλθει .
    Άκουσα και τι άκουσα από κάποιους συναδέλφους μου, υποτίθεται επειδή κάνοντας ένα όνομα έτρεχαν τρεις υποθέσεις σε όλον τον εργασιακό τους βίο και αποστράγγιζαν οικονομικά τα θύματα που αναζητούσαν διακαώς δικαίωση .

    Ναι μεν ακριβή στον τόπο μας η δικαιοσύνη αλλά και για λίγους .

    Από την σαπίλα του επαγγέλματος μου και όσα άντεξα και είδα αποφάσισα να αποσυρθώ .
    Γύρισα στον τόπο μου ασχολήθηκα με τα ζωντανά που λένε αυτοί οι απλοί αγράμματοι χωριάτες τις επαρχίας μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλούργησα έχοντας οικονομική ευρωστία δεν δανείστηκα ποτέ και ούτε αναζήτησα κρατική επιδότηση .
      Αφοσιώθηκα στην καλύτερη απόδοση του ζωικού κεφαλαίου μου και συνέδραμα στην ίδρυση τοπικών οργανώσεων με γνώμονα όμως πάντα όποιος δουλεύει να είναι ασφαλισμένος .

      Είχα όμως ένα κακό, για κάποιους ήμουν ρατσιστής και Εθνικόφρων, γιατί αναζητούσα παιδιά του τόπου μου να εργαστούν δίπλα μου, αλλά και στις τοπικές οργανώσεις με την ιδέα ότι αυτοί θα ενδιαφέρονταν περισσότερο και στην ανάγκη τους για την αυριανή επιβίωση θα έδιναν όλον τους το εαυτό .

      Κάποια στιγμή κουράστηκα δεν το κρύβω από συνδιαλλαγές των τοπικών οργανώσεων και σιγά σιγά αποσύρθηκα να αφήσω και ελεύθερο τόπο να ενεργήσουν και άλλοι .

      Κάποια μέρα να μην τα πολυλογώ περιμένοντας το παιδί μου να γυρίσει από το σχολείο και κάνοντας τους ισολογισμούς μου στην δική μου επιχείρηση σκεφτόμουν αυτά τα λόγια του φίλου μου ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ και του ΛΥΚΙΟΥ και πριν ακόμη ολοκληρώσω τις σκέψεις μου εμφανίστηκε ο γιος μου .

      Μπαμπά σήμερα κάνει πάρτι ο Ιλίρ συγνώμη ο Πέτρος στο νέο σπίτι του στις εργατικές κατοικίες και με έχει καλεσμένο , α ξέχασα μας κάλεσε όλους και έχει και όργανα από τον τόπο του Θα πάμε ;

      Είχε πέσει στην αντίληψη προ πολλού η ενέργεια απόδοσης εργατικών κατοικιών σε μετανάστες μα και σε λαθρομετανάστες με έναν φάκελο ογκωδέστατο από παράνομες λαθρομεταφορές δεν το περίμενα πόσο άλλοτε και ούτε καν Βορειοηπειρώτης .

      Έχω πολύ δουλειά σήμερα του απάντησα και πρέπει να με βοηθήσεις αν θα ήθελες να ξεγεννήσω και τα ζωντανά μας , όταν τελειώσεις φαγητό σου σέλωσε τον Ντορή και την Κοκκινομάλλα και έλα να με βοηθήσεις αν θέλεις φυσικά και εκεί έμεινε η κουβέντα .

      Τι να του πω του παιδιού μου, ότι ο πατέρας του Ιλίρ ( συγνώμη του Πέτρου ) που μέχρι εχτές δεν ήθελε να διδαχθεί θρησκευτικά ( έπαιζε στην αυλή με τους άλλους ομοϊδεάτες του , δεν συμμετείχε σε καμία εκδήλωση του Θείου Πάσχα, Χριστουγέννων, 28ης Μαρτίου κ.ά.) ζητούσε μέχρι εχτές νομικές συμβουλές πως θα "πέσει στα μαλακά " από τις βρομοδουλειές του;

      Με τι εισφορές προς τα δημόσια ταμεία του παραχωρήθηκε τι δικαίωμα της εργατικής κατοικίας ;
      Φταίω εγώ τώρα ξαφνικά έγινα ρατσιστής ;
      Όταν βλέπω συνάνθρωποι μου να πεθαίνουν στην ψάθα και στο ενοίκιο είμαι εγώ ο Κακός Έλληνας ή δεν είμαι Έλληνας ;

      Μια καλημέρα σε όλους εσάς που μέσα από το blog του Καταχθόνιου Δαίμονα δίνεται ότι μπορείτε με γνώμονα και την ιδεολογία της αγόγγυστης προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και σε όλους εμάς ,όπως λέει ο φίλος μου ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ .

      ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΗΣ

      Διαγραφή
    2. Φίλε Τσιουπάνη, ελπίζω να εγκρίνεις την ανάρτηση του σχολίου σου ως άρθρο. Μου άρεσε πολύ και νομίζω ότι θα αποτελέσει αφορμή, για σχόλια και συζητήσεις! Προέβην αυτοβούλως, σε ένα ανεπαίσθητο ρετουσάρισμα του κειμένου, που καθόλου δεν μεταβάλλει την ουσία του.
      Περαιτέρω σχόλια, στην νέα ανάρτηση!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα τσοπάνη.
    Η άλωση της χώρας μας εκ των έσω ξεκίνησε όταν ο προδότης σαμαράς σαν υπουργός του προδότη μητσοτάκη άνοιξε τα σύνορα με την αλβανία με όλα τα γνωστά επακόλουθα.
    Εκείνη την εποχή το συνδικάτο των οικοδομων ήταν στην ακμή του και γεμάτο έλληνες εργαζομενους που δεν έκαναν βήμα πίσω στης διεκδίκησης τους.Όταν κατέβαιναν σε πορείες ήταν πολύ δύσκολο για τις κατασταλτικές δύναμης της εποχής να τους συγκρατήσουν και πολλές φορες παρέδιδαν στην ασφάλεια τα πιστολια και περίστροφα των αστυνομικών με πολιτικά [ασφαλίτες] που με δόλιο τρόπο προσπαθούσαν να παρεισφρήσουν στις πορείες με αγνωστους σκοπούς!
    Οι τότε κυβέρνηση λοιπόν άνοιξε τα σύνορα με την αλβανία που με την σειρά της έδειξε την έξοδο σε πόλους τροφίμους φυλακων της χώρας αυτής με αποτέλεσμα τις έξαρσης της εγκληματικότητας στην χωρα μας.
    Η εξουσία μέσα σε λίγα χρονια κατάφερε να διασπάσει τα οικοδομικά συνδικάτα με το καινούργιο εργατικό δυναμικό που εισήγαγε το οποιο σε πολλές περίπτωσης δούλευε για ένα ξεροκόμματο και στις περισσότερες των περιπτώσεων ανασφάλιστο.
    Επήλθε λοιπόν η περιβόητη ανάπτυξη στον κατασκευαστικό τομέα μέχρι την μεγάλη παγκόσμια κομπίνα της ολυμπιάδας, που μας ξεζούμισε και μας καταχρέωσε λίγα χρονια αργότερα από την άλλη μεγάλη συνωμοσία και κομπίνα του χρηματιστηρίου.
    Σήμερα τα αποτελέσματα νομίζω είναι εμφανέστατα σε όλους τους τομής της χώρας με τους αλβανούς να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος των οικοδομικών εργασιών έχοντας γίνει πλέον [μάστορες...!!!]παράλληλα πάντα με άλλες παράνομες δραστηριότητες που διεξάγουν [μια μερίδα όχι όλοι τους].
    Η προδοσία δεν έχει τέλος σε αυτήν εδώ την χωρα.Το μεγαλύτερο μέρος τις ευθύνης φέρουν οι προδότες πολιτικοί-μαργιονετες των παγκοσμιων εξουσιαστών που αφήσαμε να μας κυβερνούν από το 1823 και μετά!
    Δεν είναι τυχαίο που η ελληνική ιστορία έχει να παρουσιάσει δεκάδες χιλιάδες ήρωες....μα και άλλους τόσους προδότες!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Α-Ω, με την άδειά σου θα μεταφέρω το σχόλιό σου στην νέα ανάρτηση που δημιουργήθηκε από το κείμενο του Τσιουπάνη!
      Ευχαριστώ,
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.