Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

" Εποχές αλλοτινές... μνήμες ξεθωριασμένες "


Στο ίδιο έργο θεατές ακόμη μια φορά ,
έχτισαν με το μίσος τους ότι έχει απομείνει
κι αυτό που περιμέναμε στα νέα μας παιδιά
μα πως τους ξεθωριάσανε την λεβεντοσύνη ;

Θυμίζουν εποχές αλλοτινές, μνήμες ξεθωριασμένες ,
εμφύλιου πολέμου παλιές ιαχές, απ'τον λαό καταδικασμένες ,
για να θρέψουν το θεριό, της Εθνοπροδοσίας
αρχηγοί μιας Πατρίδας Ιερής, μα ηγέτες μειοδοσίας .

Ψάχνουνε να ξεθάψουμε, τα τύμπανα πολέμου ,
πιόνια να γίνουμε ενός διαρκούς συμμοριτοπολέμου ,
αίμα αθώων να χυθεί, να σιωπήσουν τις βρομιές τους ,
γι 'αυτό που μέλλετε να'ρθεί και έχουν προσταγές τους .


Σε μονοπάτια απατηλά, έχουν χαράξει δρόμους ,
εμφύλιων πολέμων νοσταλγοί και ταγοί ξένων συμφερόντων ,
γι'ακόμη μια φορά ποδοπατούν, την σκέψη ενός λαού,
μα σαν ξυπνούν οι Έλληνες και αυτά που κάμαν μέχρι χτές εδώ πλέον δεν πιάνουνε , καιρός να πάνε αλλού .

ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν


20 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ........ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φωτογραφία είναι από τον εμφύλιο πολέμο στην μεταπολεμική Ελλάδα του 1946. Δείχνει την ομότητα με την οποία οι "αντάρτες" πολεμούσαν τους συμπατριώτες τους, όταν αυτοί δεν "ήταν μαζί τους"! Είναι κομμάτι της ιστορίας μας, όσο κι αν αυτή ενοχλεί κάποιους.
      Αυτοί που ενοχλούνται να τα βλέπουν αυτά, φίλε Α-Ω, είναι αυτοί που δεν τους συμφέρει να θυμόμαστε το παρελθόν τους και το τι είναι έτοιμοι να ξαναφέρουν στην χώρα!
      Γι αυτό πρέπει να θυμόμαστε! Για να αποφύγουμε την επανάληψη της ίδιας ιστορίας.
      Την ιστορία δεν θα την διαγράψουμε επειδή δεν συμφέρει κάποιους!
      Αυτά τελειώσαν. Σε αυτό το ιστολόγιο τα πράγματα θα λέγονται όπως έχουν, όσο αυτό κι αν ενοχλεί κάποιους.
      Στο ίδιο σκεπτικό, είναι και το ποιήμα.
      ΛΥΚΙΟΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Είναι όμως τυχαίο που διάλεξες τους χωροφύλακες αξιωματικούς να κρατούν το κομμένο κεφάλι ενός αντάρτη που πιθανότατα αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα σύμφωνα με τις εντολές του προδοτικού ΚΚΕ και επέλεξε να πεθάνει για αυτά που πίστευε.
      Αυτός δεν ήταν Έλληνας αδελφός μας;;;;;;μονο οι έφιπποι είναι τα καλά παιδιά που πιθανότατα στις μέρες τις κατοχής ανηκαν στις τάξης των ταγατασφαλιτων και των γερμανοτσολιάδων;;;;;;;;

      Διαγραφή
  2. Λυκιε μην προσπαθείτε να μου φορτώσετε στα σχόλια πως συμβάλω στην διαίρεση των Ελλήνων γιατί άλλοι το κάνουν αυτό εδώ μέσα με πολυποίκιλους τρόπους ενεργώντας σύμφωνα μονο με τις πολιτικές και ίσος σε κάποιες περίπτωσις και κομματικές τους προτίμησης.
    Το θέμα είναι πως η δικη μου γραφή βάλετε συνεχώς και πολύπλευρα γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα ανήκετε σε συγκεκριμένο πολιτικο χορό.
    Δεν με πειράζει......βαράτε,αντέχω!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω πως αφού προδοτική ηγεσία του ΚΚΕ αφόπλισε το μεγαλύτερο μέρος των ανταρτών και επικρατησαν οι καλοί έφιπποι τις φωτογραφίας μας....επήλθε τελικά ατιμωρησία στην προδοτική πολιτική ηγεσία της κατοχής και διαπιστώνονται φαινόμενα παραδοσιακά πουλημένων οικογενειών όπως του πάγκαλου και του χριστοφοράκου.
    Με τις υγειές σας.

    Παπανδρέου Πάγκαλος Χριστοφοράκος = ΝΑΖΙ προδότες
    http://www.youtube.com/watch?v=KtAbc2C1ygE

    Οι δοσίλογοι της κατοχής 1940-'44 και το τέλος που είχαν...Έσσεται ημάρ...
    http://www.youtube.com/watch?v=86iyDTFAozM

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α-Ω
    Δεν σε έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους σχόλια σαν και το 23 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:32 π.μ. καίτοι σε γνωρίζω εντός ιστολογιών εδώ και πάρα πολύ καιρό .
    Με λύπη μου βλέπω να τοποθετείς συνσχολιαστές σου (όλους μας ) εντός ενός πολιτικού χώρου πράγμα που υποτίθεται μας κατατάσσει στα άτομα με μη αντικειμενική σκέψη .
    Προσωπικά έχω ρίξει τις πολιτικές παρωπίδες που με κρατούσαν αγκυλωμένο πριν πολλά πολλά έτη .
    Μέσα από τα ποιήματά μου μιλώ την κατά καιρούς εκποίηση της ΕΘΝΙΚΗΣ μας κυριαρχίας με συντελεστές όλων των κομμάτων της βουλής .

    Ευελπιστώ ότι έχουν ξυπνήσει πολλοί συνάνθρωποί μας, αλλά .... έχουμε δρόμο ακόμη να καταφέρουμε ως λαός να απαγκιστρωθούμε εντελώς .

    Αυτό που πρέπει να πράξουμε εμείς που έχουμε "ξεκολλήσει" είναι να παλεύουμε για την ομόνοια ( όσο αυτήν μπορεί να επιτευχθεί ) για να μην λειτουργήσει αυτό που αυτοί επιθυμούν στο αλληλοφάγωμά μας .

    Αυτό ευελπιστώ να δώσω και δίνω να καταλάβει ο κάθε συνσχολιαστής μου που επιθυμεί να διαβάζει τα ποιήματά μου .

    Όπως έλεγε ο Αείμνηστος Ξυλούρης << να μάθουμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα ... κι απλά >> .

    Όχι φίλε Α=Ω δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να με κατατάσσεις σε κανέναν πολιτικό χώρο , γιατί απλά δεν ανήκω πουθενά και έχω πάψει να ψάχνω επιτήδειους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ οι οποίοι ξεπουλάνε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και τα όνειρα τον μελλοντικών γενεών μας .

    Θα ακούσω μόνο την φωνή που μου μιλά :
    ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6.html

    Μόνον πικρία μπορώ να αποκομίσω ,εάν έχεις αντιληφθεί ότι μέσα από τα ποιήματά μου ενστερνίζομαι απόψεις ενός πολιτικού χώρου και τον ασπάζομαι ευλαβικά .

    Τέλος γι'αυτό που ήθελα να δώσω με το ποίημα μου αυτό είναι να μην υποκύψουμε στις ορέξεις τους για ένα Εμφύλιο πόλεμο ΞΑΝΑ .

    Η φωτογραφία με την οποία έντυσε το ποίημα μου αυτό ο οικοδεσπότης μας ΛΥΚΙΟΣ προέρχεται από αυτά τα πραγματικά γεγονότα .

    Υπάρχουν και άλλες βέβαια όπως άτομα κρεμασμένα στα δέντρα και γδαρμένα με κονσερβοκούτια από τους αντάρτες ( τα οποία ίσως θα σου φαινόταν πιο αποκρουστικά γιατί απεικονίζουν έγκυες γυναίκες και ανήλικα παιδιά ) .

    Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες αυτές αν και αποκρουστικές είναι αληθινές γι'αυτό πρέπει να αποφύγουμε ένα Εμφύλιο πόλεμο .

    Λαός που δεν θυμάται την Ιστορία του μέλει να την ξαναζήσει .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν θα ήθελα να πω στον Α-Ω, πως η δική του λογική απέχει μακράν της μέσης λογικής του ιστολογίου και των σχολιαστών του.
    Ενώ δηλαδή όλοι οι σχολιαστές, κατανοούν το πνεύμα του να μην πολωνόμαστε πίσω από το ένα ή το άλλο άκρο, ο Α-Ω επιδιώκει διακαώς να προκαλέσει τον καθένα να πάρει θέση με την μια ή την άλλη μεριά. Μόνο έτσι καταλαβαίνει τα πράγματα.
    Το αν η φωτογραφία δείχνει χωροφύλακα που κρατά το κεφάλι «αντάρτη» ή «αντάρτη» που κρατά το κεφάλι χωρικού που αντέδρασε στο παιδομάζωμα του γιού του, ή την κλοπή της περιουσίας του, έχει μικρή σημασία!
    Το μήνυμα είναι το ίδιο και το αυτό:
    Το άδικο αίμα που χύθηκε και η βία που ασκήθηκε μεταξύ Ελλήνων για πολιτικές ιδεολογίες, που ξένοι μας επέβαλαν ώστε να μας διχάσουν.
    Εκεί μένουμε εμείς!
    Δεν μας ενδιαφέρει η καταμέτρηση και το …σκορ της κάθε πλευράς!
    Το αν οι στοίχοι του Killah P ή Killah Past (!) μιλάνε για «φασίστες» (υπονοώντας τους χρυσαυγίτες, αφού στην αριστερή γλώσσα είναι ταυτόσημες έννοιες ) και όχι ξεκάθαρα για χρυσαυγίτες, δεν είναι επιχείρημα που πείθει κανέναν. Μάλλον πείθει για κακή δικολαβία!
    Φίλε Α-Ω (που εσύ βεβαίως δεν βλέπεις κανέναν μας για φίλο), το να γνωρίζει κανείς την ιστορία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασπάζεται αναγκαστικά, το ένα ή το άλλο μέρος (στην περίπτωση του εμφυλίου).
    Αυτό είναι και το νόημα της διδαχής της ιστορίας: Να μας γνωστοποιήσει το παρελθόν μας και τους παράγοντες που επέδρασαν σημαντικά σε αυτό, ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη στο μέλλον. Όσοι λοιπόν συνειδητά και οργανωμένα πρόδωσαν το έθνος και την πατρίδα στο παρελθόν και επιδιώκουν να το επαναλάβουν και τώρα, πρέπει να είναι αναγνωρίσιμοι και απορριπτέοι. Αν όχι, είναι βέβαιο ότι θα το ξαναεπιχειρήσουν. Το να τους γνωρίζουμε και να τους κατονομάζουμε, δεν συνεπάγεται και πολιτική θέση. Κατάλαβέ το αυτό φίλε. Δεν είναι όλοι, ή από δω ή από ‘κει! Αυτά τα έλεγαν οι κομμουνιστές «αντάρτες» και έσφαζαν όποιον δεν «ήταν μαζί τους», ως «φασίστα»!!
    Βέβαια, αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος φασισμός, τότε ποιος είναι;
    Ουδεμία συνέχεια θα δώσω σε διάλογο μαζί σου, αν επιμείνεις στην ίδια εμμονή. Είναι μάταιο! Το θέμα εξαντλήθηκε, όλοι το εννόησαν, εκτός από εσένα.
    Μπορείς να μείνεις με τις ιδέες σου ανεμπόδιστα!
    Εμείς οι «φασίστες» (που σε λίγο θα μας κατατάξεις) σου αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να διαφωνείς μαζί μας.
    Εσύ ο προοδευτικός και ανοιχτόμυαλος, μας το αναγνωρίζεις ή θα μας επιπλήξεις κι άλλο που δεν συμφωνούμε μαζί σου;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ τελείως άκυρη την φωτογραφία και νομίζω πως δεν βοηθάει καθόλου στην παρούσα κατάσταση γιατί δείχνει το κάφαλη του θύματος να περιφέρεται ως τρόπαιο από αυτούς που τον εκτέλεσαν.Αυτοί που επικρατησαν τελικά μετά τον εμφύλιο και οι απόγονοι και διάδοχοι τους μαζί με το υπόλοιπο σιωνιστικό και μασονικό τσούρμο βλέπουμε πως κατάντησαν την σήμερον ημερα την δύσμοιρη αυτή χωρα.Αν ήθελε ο διαχειριστής να είναι ακριβοδίκαιος θέλοντας να μας υπενθυμίσει ποσο κακό μπορεί να κάνει ένας εμφύλιος πόλεμος σε μια χωρα θα έπρεπε να μας παρουσιάσει δυο αντίστοιχες φωτογραφίες και από τις δυο αντιμαχόμενες παράταξης.
    Αρμαγεδών όταν λέω πως ανήκετε στον ίδιο πολιτικο χορό δεν εννοώ κάποιον κομματικό χορό συγκεκριμένα.Εγώ είμαι ακομμάτιστος αλλα θεωρώ τον εαυτό μου βαθύτατα πολιτικοποιημένο.....το ίδιο πιστεύω και για εσένα και για τον Λύκιο χωρίς να γνωρίζω αν έχετε επιλέξει να συμμετέχετε η να ανήκετε σε κάποιο κόμμα εντός η εκτος κουνοβουλίου.
    Λύκιε δεν έχω καμια πρόθεση να κατονομάσω κανέναν σχολιαστή η διαχειριστή ως φασίστα και νομίζω πως το έχω αποδείξει αυτό απαντώντας σε πολλές περίπτωσις που δέχτηκα άκυρες λεκτικές επίθεσης από ανωνυμους αλλα και επωνυμους,σαν να μην συνέβαινε τίποτα......άλλοτε πάλι επιστράτευσα το χιούμορ μου που μπορεί σε κάποιες περίπτωσις να περιείχε και λίγη καυστική ειρωνεία.
    Λύκιε η λέξη φίλος για μένα είναι εξέχουσας σημασίας και πλέον την χρησιμοποιώ μονο για άτομα που γνωρίζω προσωπικά αρκετά χρονια.Και ποιος είμαι εγώ για να επιπλήξω κάποιον;Απλός θέλω να καταλάβετε πως λόγο τον απόψεων μου γίνομαι στόχος πολλές φορες εδώ μέσα,οποτε βρίσκομαι διαρκώς σε εγρήγορση.Από την άλλη πάλι όταν διαβάζω η βλέπω κάτι που δεν θεωρώ σωστό πιστεύω πως είμαι ελεύθερος να το διατυπώσω με την γραφή μου.
    Μακάρι να έχουν πάντως καταλάβει όλοι πως δεν πρέπει να υποπέσουμε στα ίδια λάθη του παρελθόντος και να μην σηκώσουμε χέρι ούτε σε συνέλληνες μα ούτε και σε γείτονες η μετανάστες από μακρύτερα......[χωρίς αυτή η ευχή να μας αφαιρεί το δικαίωμα της αυτοάμυνας].
    Καληνύχτα.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Α-Ω, νομίζω πως έχεις μάθει μόνο να μιλάς και όχι να ακούς. Το θέμα της φωτογραφίας το εξήγησα ήδη.
    Η λογική των «ίσων αποστάσεων» και της «πολιτικής ορθότητας», όπως έχω εξηγήσει επίσης πολλές φορές στο παρελθόν, δεν με βρίσκει θιασώτη. Σαφώς και έχω πολιτική άποψη. Όλοι οφείλουμε να έχουμε, αν θέλουμε να λεγόμαστε πολίτες.
    Η έννοια όμως του «ανήκω» δεν έχει εφαρμογή σε εμένα φίλε μου. Δεν ανήκω πουθενά και σε κανέναν. Ανήκω μόνο στον εαυτό μου και τον Δημιουργό! Τίποτε και κανείς δεν μπορεί να με εντάξει σε κάποιο «κουτί». Πόσο μάλλον σε κάποιο …κόμμα!
    Αν είχες μάθει να ακούς, τίποτε από αυτά δεν θα χρειαζόταν να σου πω, αφού θα τα είχες καταλάβει τόσο καιρό.
    Η προσφώνηση «φίλε», απευθύνεται στους λεγόμενους ιντερνετικούς φίλους, μια ιδιαίτερη κατηγορία κοινωνικής σχέσης. Φυσικά δεν πρόκειται για τους κολλητούς φίλους της ζωής μας, που έτσι κι αλλιώς είναι πάντα λίγοι και εκλεκτοί. Η φιλία, διακλιμακώνεται σε διάφορα επίπεδα, έτσι όπως συνηθίζουν να συνδέονται οι άνθρωποι μέσα στην κοινωνία. Στο χώρο των σχολίων, προσφωνώντας τον συνομιλητή μας «φίλο», του δείχνουμε την φιλική μας διάθεση, την ευγένεια και την καλή μας προαίρεση. Η μη προσφώνηση «φίλε», δείχνει επιφύλαξη, αγένεια, άμυνα, απόσταση και ενίοτε, εχθρότητα. Αυτά ισχύουν στον κώδικα συμπεριφοράς των ανθρώπων και υπάρχουν για να μπορεί κανείς να αναγνωρίζει την διάθεση του συνομιλητή του.
    Δεν θέλω να αναλύσω τους λόγους που κάποιος επιλέγει τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
    Όμως, όλα έχουν την σημασία τους στις ανθρώπινες διεπαφές.
    Σχετικά με το σύνδρομο καταδίωξης που νιώθεις ότι έχεις, θέλω να σου πω τα εξής:
    Στο συγκεκριμένο ιστολόγιο που βρισκόμαστε, απολαμβάνεις την ελευθερία να εκφράζεις τις δικές σου, πολύ σεβαστές απόψεις και να μπαίνεις σε διάλογο με όλους τους σχολιαστές. Ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων, είναι πιστεύω και δικός σου στόχος.
    Το ότι οι δικές σου απόψεις, έχουν το δικό σου χρώμα και είναι -ας πούμε- «ιδιαίτερες», δεν είναι κάτι κακό, ούτε κάτι για το οποίο σε «επέπληξε» κανείς. Όμως οι απόψεις σου, όταν εκτίθενται στον διάλογο, θα αντιμετωπίσουν και τον αντίλογο. Αυτό είναι αυτονόητο σε έναν διάλογο. Δεν νομίζω ότι θα προτιμούσες να κάνεις έναν μονόλογο! Αν σε ενοχλεί το ότι δεν έχουν όλοι σύμφωνη γνώμη με εσένα ή ότι δεν καταφέρνεις πάντα να τους πείσεις, πρέπει να ξέρεις ότι στην φύση υπάρχει πολυφωνία και θα πρέπει να την σεβόμαστε.
    Δεν είναι όμως αλήθεια ότι γίνεσαι «στόχος» των σχολιαστών. Όπου κι όταν υπήρξε πραγματικά κακοπροαίρετη επίθεση σε βάρος σου, το ιστολόγιο και οι υπόλοιποι σχολιαστές σε προστάτεψαν αποτελεσματικά. Σε κάθε άλλη περίπτωση, απλώς δέχεσαι απαντήσεις στους δικούς σου ισχυρισμούς και πολλές φορές στο ανάλογο ύφος.
    Θεωρώ ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στην πραγματική σου ζωή και θα σε συμβούλευα να μην βλέπεις τον εαυτό σου στριμωγμένο στην γωνία, αλλά με ευγένεια, ψυχραιμία και καλή προαίρεση να συζητάς με όμορφα (και όχι πολωμένα) επιχειρήματα.
    Όταν για παράδειγμα υιοθετείς επιθετικούς χαρακτηρισμούς για άλλους (όπως «μπάτσοι», «φασίστες», κτλ), τότε αμέσως θέτεις τον εαυτό σου ως στόχο των «άλλων» που δεν συμμερίζονται τις δικές σου απόψεις και τοποθετείς αυτόματα τον εαυτό σου σε ένα συγκεκριμένο στρατόπεδο με ιδιαίτερη ταυτότητα, ακόμη κι αν εσύ δεν το θέλεις. Έτσι χάνεις αυτήν την ουδετερότητα που συχνά επικαλείσαι και εντάσσεσαι σε συγκεκριμένο χώρο, στα μάτια των υπολοίπων. Αν θέλεις να πείθεις για αυτά που λες, τότε απέφευγε τους ακραίους χαρακτηρισμούς για ανθρώπους και συμπεριφορές τους. Αυτό θα σε κάνει και πιο επιθυμητό σε μια παρέα!
    Ελπίζω να μην μου καταλογίσεις κακή πρόθεση για τις παραινέσεις μου αυτές, που έχουν εκ των ουκ άνευ, καλή και φιλική προαίρεση!
    Σε ένδειξη (μιας ακόμη φοράς) της καλής μου πρόθεσης, θα βάλω και άλλη μια φωτογραφία, όπως θα ήθελες να δεις σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.
    Κλείνοντας, θα συμφωνήσω μαζί σου στο καμία βία μεταξύ αδελφών και φίλων!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν κατηγογορείς κάποιον που εξωτερικεύει
    τα συναισθηματά του με την ποίηση,
    αυτό δείχνει ή ότι τον ζηλεύεις ή ότι
    δέν αντέχεις την ανωτερότητα της ψυχής του.
    Αρμαγεδών μην πτοείσαι.
    παλιά φίλη


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σου λόγια παλιά φίλη μα πιο πολύ που καταλαβαίνεις τι θέλω να δώσω ..
      Έχεις καιρό να μας αφήσεις σχόλιο και σου εύχομαι έναν καλό χειμώνα .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  9. Λύκιε οφείλω να σου αναγνωρίσω πως φέρθηκες πολύ έξυπνα όσον αφορά την δημοσίευση του άρθρου για τον δολοφονημένο αστυνόμο!γνωρίζεις πως κανονικά θα έπρεπε να βάλεις μια φωτογραφία ενός γερμανοτσολιά-ταγματασφαλίτη με κομμένο το κεφάλι να το κρατάει ένας αντάρτης-αντιστασιακός αν ήθελες να είσαι ακριβοδίκαιος.Δεν πειράζει....δικη σου η πίτα....δικό σου και το μαχαίρι.
    Πλοία φίλη αν εννοείς ότι κατηγόρησα τον Αρμαγεδών και τα ποιήματα του,κανεις λάθος γιατί ποτε δεν έπραξα κάτι τέτοιο,αν και δεν με βρίσκουν πάντα σύμφωνο σε όλα.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε Α-Ω, δεν βρίσκω όποτε θέλω και ότι θέλω στο αρχείο μου. Η φωτογραφία αυτή, δεν είναι καθόλου κακή και μεταφέρει το μήνυμα που ήθελες να δώσει. Μια φωτογραφία με το θύμα από την μια πλευρά και μια με το θύμα από την άλλη! Φαίνεται πως ότι και να κάνω, ποτέ δεν θα είμαι "ακριβοδίκαιος" στα δικά σου τα μάτια...
      Αν χρησιμοποιούσα "το μαχαίρι για να κόβω την πίτα" όπως θέλω, τότε μπορεί κάποιοι να μην είχαν ελεύθερο βήμα εδώ μέσα!
      Ευτυχώς μοιράζομαι το μαχαίρι, με όλους σας.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Λύκιε εννοώ το μαχαίρι και την πίτα τουλάχιστον στις εικόνες που παρουσιάζεις στον χορό αυτόν.
      Θα μπορούσα να σου τεκμηριώσω πολύ αναλυτικά το σκεπτικό μου στις δυο εικόνες και το κείμενο που συνοδεύει την δεύτερη από κάποια καθεστωτική φυλλάδα πιθανότατα.....μα δεν θα το κάνω......δεν έχω καμια όρεξη να το συνεχίσω ούτε να νομίσετε ξανά πως θέλω να πολώσω τους αναγνώστες στις δύσκολες και περίεργες μέρες που διανύουμε.
      Καληνύχτα.

      Α-Ω

      Διαγραφή
  10. ρε φιλαράκι δεν τρώγεσαι με τίποτε πια! Αν σου δώσουνε το δάχτυλο, ζητάς και το χέρι αχόρταγε!!!!! Ανικανοποίητος!! Αλήθεια με τις γκόμενες πως πας; σου καθονται ή σου φεύγουν; Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα καλημέρα.
      Μου το έχουν ξαναπεί πως δεν τρώγομαι με τίποτα........και αυτό είναι καλο γιατί δεν προορίζομαι να γίνω γεύμα κάποιου η κάποιων!....;)
      Και ναι σίγουρα δεν έχω την επιτυχία που έχεις εσύ στις γκόμενες με τα σπορ αμάξια σου,το γεμάτο πορτοφόλι σου,και τις συχνότατες βόλτες σου στα σκυλάδικα τις παραλιακής οδού!.....;)

      Διαγραφή
  11. Δυστυχώς φίλε μου ΛΥΚΙΕ άρχισε το σενάριο της "πολιτικής ανωμαλίας " αναμένονται τα επόμενα τα οποία έχω προβλέψει .
    Θα έλεγα όχι αυτά που έχω προβλέψει αλλά αυτά που διαφαίνονται στον ορίζοντα ότι δρομολογούνται από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο , αυτούς τους επιτήδειους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ μας .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι Α-Ω η παλιά φίλη δεν αναφέρεται σε εσένα απ'ότι κατάλαβα αλλά στον φίλο θαμώνα που αναφέρει ότι το κούρασα μα τα ποιήματά μου .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.