Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

"Ειν' τα σημάδια φανερά γι'αυτό που μέλλει να'ρθει "



Σαν να εγίνηκε ο καιρός, αυτός που καρτερούμε
την μέρα της αντίδρασης, της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ να έρθει 
μα να φιλιώσουμε γιατί, θα'ρθουν δύσκολες μέρες
και ο καθείς ότι ποθεί κι ότι έκαμε θα λάβει .

Έρχεται χειμώνας δύσκολος, που όμοιος δεν υπάρχει 
γιατί το τέρας θα βογκά, σαν η ψυχή θα βγαίνει
η πείνα θ'αγριέψει, πολλοί θα πιάσουν τα χωριά
και με γέλιο θα θωρούν, μόνο οι ανδρειωμένοι .

Της πόλης ο αναστεναγμός, θα σκίζει ωσάν μαχαίρι
σαν τον ντελάλη που διαλαλεί, μέσα στο μεσημέρι
και οι φωνές των λιγοστών, που θα'χουνε ξεμείνει
θα σβήνουν μπρος στα ξέπνοα και ξεραμένα χείλη.

Όσοι έχουνε θα χάσουνε κι όλοι θα γίνουν ένα 
αυτό ήθελαν αυτοί που χτύπαγαν, το κάθε ιερό
μα θα θεριέψει ο Έλληνας, όπως έκαμε πάντα
και των εχθρών μας το τέλος τους, είναι πλέον γραπτό.

Ειν' τα σημάδια φανερά, γι'αυτό που μέλλει να'ρθει
κάντε κουράγιο, υπομονή και μην τους προσκυνάτε,
γιατί θα ξεκουβαριαστεί, των Εφιαλτών τ' αδράχτι
κάντε ότι πρέπει με λογική, εκείνους να πονάτε .




ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν



<< γιατί το τέρας θα βογκά σαν η ψυχή θα βγαίνει >> ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας .
<< Της πόλης ο αναστεναγμός θα σκίζει ωσάν μαχαίρι >> θα υπάρχουν συντροφικά μαχαιρώματα του πολιτικού σκηνικού και εν μέρει αντιδράσεις επί δικαίων και αδίκων στους συνανθρώπους μας γιατί η πείνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος .
<< και οι φωνές των λιγοστών που θα'χουνε ξεμείνει >> οι λιγοστοί που θα μιλούν σοφά δεν θα ακούγονται ( τουλάχιστον στην αρχή ) .

<< Όσοι έχουνε θα χάσουνε κι όλοι θα γίνουν ένα >> σαφέστατη η άποψή μου για ένα αναμενόμενο υπό τύπου οικονομικό κραχ , μιας κίνησης κουρέματος καταθέσεων όπως στην Κύπρο πλέον φαντάζει πιο υπαρκτή αλλά και με συνοδοιπόρο τις αλλεπάλληλες εσωτερικές υποτιμήσεις , έως την επιστροφή μας σε ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα .

<< γιατί θα ξεκουβαριαστεί των Εφιαλτών τ' αδράχτι >> θα έχουμε σημαντικές αποκαλύψεις που θα συνταράξουν τον Ελληνικό λαό και θα δρομολογήσουν ένα διαφορετικό τοπίο από το σημερινό .

<< Ειν' τα σημάδια φανερά γι'αυτό που μέλλει να'ρθει
κάντε κουράγιο, υπομονή και μην τους προσκυνάτε >>
Θα υπάρξει σαφέστατα ένα μακρύ χρονικό διάστημα μιας αλλοπρόσαλλης διακυβέρνησης της χώρας μας ή μη διακυβέρνησης μα θα ξαναβρεθεί ο δρόμος μας .

Στο βάθος είναι σε αναμονή οι παλαιοί μας εχθροί που καιροφυλακτούν μια τέτοια εξέλιξη , σαφέστατα οι εχθροί φίλοι δεν μπορούν να γίνουν ποτέ και μπορεί να σταθεί ως βήμα για να προσπαθήσουν να αλλάξουν την υπάρχουσα γεωστρατηγική θέση τους στην Μεσόγειο .

Δεν ευελπιστώ να πάρω την θέση κανενός Ιερού Προφήτη μας , μα έχοντας μάτια να δώ λίγο πιο μπροστά παρατηρώ έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και επιθυμώ να μην βρεθεί κανένας απροετοίμαστος και αντεύχομαι κάποιες από αυτές τις εξελίξεις πλην όμως επιθυμώ την Λευτεριά τού λαού της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου .

Εν τέλει ευελπιστώ να βγω ψεύτης για τα άσχημα τα οποία φαίνονται πως έρχονται .

15 σχόλια:

  1. Εγω ελπίζω πως ο πολεμος στην Συρία θα μας βρει κερδισμένους λόγο της υποστίρηξης στους Αμερικανους που θα κανουμε. Μπορεί η Γερμανία να μας δει με λιγο πιο καλό μάτι και να καταλάβει ποσο σημαντικοι είμαστε ώστε να μας αντιμετοπισουν καλύτερα. Γιατι οχι και να μας βοηθήσει η Αμερικη με το χρεός δηλαδή να πιέσει την Γερμανια για υποχωρήσεις.Τζούλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζούλια καλησπέρα και σε εσένα .
      Πρώτα να απευθύνω ένα χαιρετισμό και να σε καλωσορίσω και εγώ στο φιλόξενο ιστολόγιο του φίλου μας Λύκιου .
      Με κάθε επιφύλαξη στους προδότες του Χριστιανισμού (γιατί αυτού του είδους την υποστήριξη θα προσφέρουμε στην αντίπερα όχθη Αμερική ) η τύχη θα είναι η ίδια .
      Εγώ θα έλεγα ας ετοιμαζόμαστε με την σειρά μας γιατί αργά- γρήγορα θα είμαστε εμείς στην θέση της Συρίας .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σε όλους σας.
    Φίλε Αρμαγεδών, εύχομαι το ποίημα σου να παραμείνει πόνημα του ποιητικού σου ίστρου και να μην αποδειχθεί προφητικό!
    Παρότι οι σκέψεις σου, αποτελούν λογικότατη περιγραφή των επερχομένων εξελίξεων στην περιοχή μας και παρόλο που η απάντησή σου στην Τζούλια, είναι -δυστυχώς- ρεαλιστική της κατάστασης, θέλω να ελπίζω (όπως κι εσύ άλλωστε) ότι «κάτι θα συμβεί και θα αλλάξει» το πράγμα!
    Θες να είναι ο κάλος Θεός των Ελλήνων, θες να είναι η Θεία Τύχη του Έθνους, θες να είναι η Νέμεσις για τους υβριστές του Ανθρώπου, κάτι ελπίζουμε να μπορέσει να ανακόψει τα σχέδια των επικυρίαρχων για την περιοχή μας !
    Ναι, οι Αμερικανοί προωθούν το ακραίο Ισλάμ, που μέχρι πρότινος υποτίθεται πως πολεμούσαν (Αλ Κάιντα), όχι μόνο στην ευρύτερη πετρελαιοπαραγωγό ζώνη της Αραβικής χερσονήσου και της Αφρικής, αλλά δεν διστάζουν να επιφέρουν το Ισλάμ στην Χριστιανική Ευρώπη! Όταν μιλάμε βεβαίως για Αμερική, δεν εννοούμε τον μέσο Αμερικανό πολίτη που όντας απαίδευτος και ανιστόρητος, επιχαίρει μέσα από την αλαζονεία του ισχυρού κοσμοκράτορα και αδιαφορεί για οτιδήποτε πέρα από τα όρια του γνωστού του κόσμου (δηλαδή τα όρια των ΗΠΑ), αλλά αναφερόμαστε πρωτίστως στις κυβερνήσεις –μαριονέττες των ισχυρών επικυρίαρχων σιωνιστών. Ναι, την Αμερική την κυβερνά η γνωστή …φυλή!
    Γι αυτούς και τα σχέδιά τους, ήρθε η ώρα ο «κακός» χριστιανισμός να τελειώσει και να ματώσει. Το ακραίο Ισλάμ, είναι ιδανικό για να ισοπεδώσει τις διαφορές μέσα από τον ωμό φόβο του θανάτου, την εξαφάνιση κάθε μορφής ελεύθερης σκέψης και πράξης, την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού (άρα του Ελληνικού Φωτός) και την επάνοδο στον πρωτογονισμό και την αποκτήνωση του ανθρώπου.
    Είναι ο προσφορότερος τρόπος να ελεγχθεί μέσα από τον φόβο, ο αντιδρών στην Παγκόσμια Δικτατορία, ελεύθερος άνθρωπος!
    Εκτός αυτού, οι επερχόμενες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, της Αραβικής Χερσονήσου, μα αργότερα και της Ευρώπης, αναμένεται να επιφέρουν πολλαπλά οφέλη στους επικυρίαρχους:
    θανάτους εκατομμυρίων ανθρώπων,
    πείνα και εξαθλίωση των λαών,
    ομογενοποίηση των λαών και φυλών μέσα από μαζικές μετακινήσεις μεταναστών,
    μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης ,
    πωλήσεις όπλων,
    αρπαγή όλων των πηγών ορυκτής ενέργειας (πετρέλαια),
    πειθήνιοι και φοβισμένοι εργάτες χαμηλού κόστους,
    σκοταδισμός και άγνοια στους λαούς,
    και πολλά άλλα, που αν μη τι άλλο εξυπηρετούν τον σχεδιασμό τους για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητος.
    Αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε τον μεγάλο κίνδυνο από την αναγκαστική εμπλοκή μας στις πολεμικές εξελίξεις (αν τελικά συμβούν άμεσα).
    Η πιθανή εμπλοκή πολλών χωρών στην επέμβαση στην Συρία, είτε υπέρ είτε εναντίον της, θέτει την χώρα μας αμέσως στην μια πλευρά του πολεμικού θεάτρου.
    Άμεσα λοιπόν θα γίνουμε στόχος της άλλης πλευράς.
    Περίπου 4-5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, βρίσκονται στην χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι περισσότεροι είναι άνδρες παραγωγικής ηλικίας, οι περισσότεροι χωρίς οικογένεια.
    Το 95% αυτών, είναι φανατικοί ισλαμιστές!
    Η συντριπτική πλειονότητά από αυτούς, θρέφουν μίσος για τους Έλληνες και την χώρα μας, λόγω πολιτισμικής, αλλά και θρησκευτικής διαφοράς . Γνωρίζουν καλά την αδυναμία του κράτους μας να επιβάλλει τον νόμο και την ανικανότητα των ηγητόρων στο να αντιδρούν άμεσα, σταθερά, αποφασιστικά και με αποτέλεσμα, σε κάθε επιβουλή που απειλεί την χώρα ή την κοινωνία! Σημαντική μερίδα αυτών, είναι καλά οργανωμένοι για ένοπλη δράση και με εξοπλισμό, που αναμένει την στιγμή της εντολής για βία.
    Κάποιοι ιθύνοντες της κυβέρνησης, αυτή την στιγμή, επιχειρούν να αφοπλίσουν τους νόμιμους οπλοκάτοχους και οπλοφόρους πολίτες, αφαιρώντας άδειες οπλοκατοχής και οπλοφορίας (λειόκανα και ραβδωτά όπλα), καθώς και καταργώντας τα ποιοτικά φυσίγγια.
    Σε κάθε εξωτερική απειλή, η χώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει ταυτόχρονη εξέγερση και ανταρτοπόλεμο στην ενδοχώρα, μαζί με την σύρραξη των συνόρων.
    Οι οικονομικές αντοχές της χώρας, δεν μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια.
    Η κατάσταση αυτή, έχει σκηνοθετηθεί έτσι από τους δοσίλογους πολιτικούς και αξιωματικούς, ώστε η χώρα να ενδώσει γρήγορα.
    Δείτε στα διάφορα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, πως αντιμετωπίζουν οι ισλαμιστές τους «απίστους» χριστιανούς, αλλά ακόμη και τους ετερόδοξους ισλαμιστές και θα καταλάβετε ποιόν πολιτισμό προωθούν οι εκπρόσωποι του «εκλεκτού λαού» του Γιαχβέ!
    Η Ευρώπη πιάστηκε εξαπίνης απροετοίμαστη (ιδεολογικά) και βρέθηκε προ τετελεσμένων, με εκατομμύρια φανατικών ισλαμιστών στα εδάφη της, που δεν έχουν σκοπό να αφομοιωθούν από τον δυτικό πολιτισμό, αλλά να τον …ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ στον δικό τους! Ουδείς εξ αυτών δεν εκπολιτίζεται και δεν αποποιείται το Ισλάμ. Αντίθετα, επιδιώκουν τον (βίαιο) εξισλαμισμό της Ευρώπης και την επιβολή της Σαρία! Δηλώνουν ΕΧΘΡΟΙ της δημοκρατίας, της ελευθερίας, του πολιτισμού (γενικά), των τεχνών, των επιστημών και οπωσδήποτε κάθε άλλης θρησκείας πλην του Ισλάμ. Όποιον δεν τηρεί κατά κεραία τις επιταγές της Σαρία (ισλαμικός νόμος), τον περιμένει ο βασανιστικός θάνατος! Απλά πράγματα!
    Οι δύστυχοι χριστιανοί της Συρίας (περίπου το 10% του πληθυσμού) γνωρίζουν τι θα συμβεί αν επικρατήσουν οι στασιαστές-αντάρτες που δρουν κατά του καθεστώτος του Άσαντ. Αυτοί οι ακραίοι ισλαμιστές της Αλ Κάιντα, που αυτή την φορά επισήμως υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και τους συμμάχους τους, θα κατασφάξουν αφού πρώτα βιάσουν, έναν προς έναν, όλους τους χριστιανούς «απίστους»…
    Όσοι από εσάς παρακολουθούν την επικαιρότητα, γνωρίζουν τι συμβαίνει.
    Η μόνη ελπίδα για ανατροπή των εξελίξεων στην χώρα μας, λόγω της αμεσότητας των εξελίξεων, θα ήταν μια ανατροπή της κυβέρνησης από μια πατριωτική δύναμη εθνικής σωτηρίας, που με σκληρό αλλά αναγκαίο τρόπο, θα επέβαλε κινήσεις απεμπλοκής από τον εθνικό κίνδυνο με όποιο κόστος! Κάτι τέτοιο όμως, φαντάζει ουτοπικό και εντελώς απίθανο.
    Ή μήπως όχι;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια καλησπέρα φίλε μου Λύκιε

      Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι να είναι ο ποιητικός οίστρος μου ή αν μη τι άλλο η ποιητική μελαγχολία που εκφράστηκε σε αυτό το ποίημα μου , γιατί αν μη τι άλλο δεν μπορούν να είναι έτοιμοι όλοι οι Έλληνες να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις εξελίξεις έστω και τεχνικά . ( με το εγκάθετο έργο τους να αφοπλίσουν τον Ελληνικό λαό πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ελλάδος ).

      Γνωρίζεις όμως ότι μου αρέσει να έχω τα μάτια μου ανοικτά και να μην τρέφω αυταπάτες σε αυτό που πρόκειται να έρθει και μου αρέσει να παρακολουθώ τις εξελίξεις .

      Οι όποιες πολιτικές εξελίξεις εντός των τειχών της χώρας μας δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν άρδην αυτό που από καιρό έχει χαραχτεί να γίνει .
      Αν φανούμε τυχεροί και κατορθώσουμε να απαλλαγούμε από άτομα που αν μη τι άλλο έχουν ταχθεί με τις βουλές των επικυρίαρχων, τότε ίσως και πάλι ίσως θα έχουμε λιγότερες απώλειες από την έννοια ότι πιο λογικοί στις επάλξεις της πολιτικής σκηνής θα αντιληφθούν ότι δεν έχουμε καμία δουλειά να υποστηρίξουμε την Αμερική κατά της Συρίας .

      Στα μάτια της Παγκόσμιας κοινής γνώμης θα είμαστε αυτοί που υποστηρίξαμε το έργο φανατικών Ισλαμιστών κατά των Χριστιανών της Συρίας .
      Τότε η Ελλάδα θα βιώσει την πλήρη απομόνωση από την άποψη στήριξης σε δύσκολες στιγμές που έρχονται από Χριστιανούς ομοϊδεάτες μας .

      Οι Αμερικανοί ξέρουν να χρησιμοποιούν πολύ καλά τα " όπλα " τους κατά των λαών που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σηκώσουν κεφάλι .
      Υπόψη ότι πλέον ανήκουμε στις χώρες με πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου, αερίου και αυτό είναι πλέον γνωστό τόσο στους Έλληνες μα και στο Παγκόσμιο εν γένει ενδιαφέρον .

      Σίγουρα έχουν χαράξει έναν δρόμο φτωχοποίησης της Ελλάδας με πρόθεση την υφαρπαγή αυτών των κοιτασμάτων .( άλλωστε ο μαύρος χρυσός είναι κατάρα για τα κράτη που μέχρι στιγμής διαθέτουν και δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα )

      Οι εξελίξεις όμως από το πολιτικό σκηνικό εν όψη νέων οικονομικά αντιλαϊκών μέτρων τα οποία μέλει να ληφθούν από τα τέλη Σεπτέμβρη θα δρομολογήσουν μια νέα κατάσταση εντός της χώρας .
      Όποια χώρα δέχτηκε την "βοήθεια του ΔΝΤ" δεν αρκέστηκε σε μόνο ένα μνημόνιο , μα σε αλλεπάλληλα που οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στην φτωχοποίηση αυτού του κράτους .

      Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι φτάσαμε σε μία χώρα η οποία αμυντικά (ελλείψει κονδυλίων ) έχει καταστεί αδύναμη να ανταπεξέλθει σε αυτό το γεωστρατηγικό παιχνίδι που μαίνεται στην περιοχή μας και η χώρα μας είναι πραγματικά έκθετη από την άποψη ότι δεν θα ενδιαφερθεί μια Ευρώπη η οποία έχει αποδεχτεί ότι παριστάνουμε την χοάνη των λαθρομεταναστών με μια συνθήκη Σένγκεν και του Δουβλίνου που στην ουσία έχει θάψει την χώρα μας .

      Οι μόνοι που έχουν ιδία όφελος από την γενικευμένη ένταση αλλά εμπλοκή σε ένα πόλεμο υπέρ η κατά της Συρίας είναι οι επικυρίαρχοι .
      Εμείς όμως σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να πάρουμε καμία θέση ή αν μη τι άλλο να ταχθούμε υπέρ της Συρίας και του δοκιμαζόμενου λαού της .
      Αυτήν καθαυτού ή Ιστορία θυμίζει λίγο παιχνίδι κατά των Σέρβων Χριστιανών της παλαιά ποτέ Γιουγκοσλαβίας αν συμφωνείς φίλε μου Λύκιε ;

      Ένα είναι πασιφανές όμως ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες( τόσο πολιτικά όσο και γεωστρατηγικά ) και ήθελα για ακόμη μια φορά να προετοιμάσω τους συνανθρώπους μας Έλληνες για παν ενδεχόμενο .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  4. Φίλε Αρμαγεδών,
    πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου! Σχετική με το θέμα μας είναι και η τελευταία ανάρτηση, με ένα πολύ καλό άρθρο του Χρήστου Καπούτση. Δυστυχώς η χώρα μας θα συμμετάσχει στις επιχειρήσεις με την παραχώρηση των Νατοϊκών βάσεων (Άκτιο, Σούδα, κτλ) για τις εξορμήσεις αεροσκαφών και πολεμικού στόλου. Επίσης θα συμμετάσχουμε με πλοία υποστήριξης και αεροπλάνα, προκειμένου (σε πρώτη φάση) να παραλάβουμε τους χριστιανούς φυγάδες καθώς και τους Έλληνες της Συρίας. Το πρόβλημα είναι ότι εκπονείται σχεδιασμός για την ΥΠΟΔΟΧΗ εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, που θα προωθήσει στα εδάφη μας η Τουρκία. Αυτή την στιγμή και πριν καν ακόμη αρχίσει ο πόλεμος, περίπου 500.000 φυγάδες βρίσκονται στα Τουρκικά εδάφη, με σκοπό ένα μεγάλο μέρος αυτών να προωθηθεί στην χώρα μας. Εννοείται πως η «σύμμαχος» Ευρώπη, δεν θα δεχθεί προώθηση αυτών σε άλλες χώρες, πλην της Ελλάδος! Όμως θεωρούν ανθρωπιστική μας υποχρέωση, να τους υποδεχθούμε εμείς…
    Οι υποχρεώσεις μας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., επιβάλλουν την συμμετοχή μας έστω και «παθητικά». Αυτό τουλάχιστον θα υποστηρίξουν οι κυβερνόντες.
    Οι υποταγμένοι παθητικοί κυβερνόντες-υπάλληλοι των επικυρίαρχων αφεντικών τους.
    Ούτε κουβέντα για διαπραγματευτικό ατού και συνεργασία υπό όρους και ευνοϊκά ανταλλάγματα… Δώσε για να πάρεις.
    Αντ’ αυτού, εμείς δίνουμε γην και ύδωρ άνευ όρων !
    Ναι, η ιστορία αυτή θυμίζει την σφαγή των Σέρβων της Γιουγκοσλαβίας από Αμερικανούς , Βρετανούς και Γερμανούς. Το προτεσταντικό μίσος κατά της Ορθοδοξίας, είναι άσβεστο! Αυτό να μην το ξεχνάμε ποτέ.
    Πως όμως θα μπορέσουμε να «απαλλαχθούμε από τους πολιτικούς που έχουν ταχθεί με τις βουλές των επικυρίαρχων» και ποιάς λογικής θα πρέπει να είναι οι αντικαταστάτες τους;
    Πως μπορεί να γίνει αυτό πιστεύεις; Υπάρχουν δυνάμεις που να μπορούν να δώσουν τέτοιες ελπίδες στο Έθνος;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως θα μπορέσουμε να απαλλαχτούμε με ρωτάς φίλε Λύκιε ;

      Τώρα αν αντιδράσουμε και να κατέβουμε στους δρόμους ειρηνικά και δίχως πολιτικές κορώνες θα καταφέρουμε να χάσουμε λιγότερες Ελληνικές ψυχές απ'ότι αν αντιδράσουμε αύριο .

      Μην περιμένουμε να εισπράξουμε όπως πολύ καλά είπες τίποτε προς όφελός μας ,παρά μόνον τα τριάκοντα αργύρια για την υποστήριξη των φανατικών Ισλαμιστών ,

      Τώρα μόνον γενικευμένες πορείες αντιδράσεις θα μας γλυτώσουν από τα χειρότερα που έπονται .

      Φαντάζει δύσκολο το γνωρίζω ήδη μα είναι φυγήν αδύνατον αυτό που θα ακολουθήσει και μόνον καλό σίγουρα δεν μπορεί να είναι .

      Αν δεν μπορούμε να ταχθούμε υπέρ ας μην ταχθούμε ούτε κατά και πρέπει να είναι η απαίτησής μας ΤΩΡΑ .

      Υπάρχουν δυνάμεις που θα μπορούσαν υποστηρίξουν έστω και αυτήν την ώρα αυτό ,έστω και αυτήν την χρονική περίοδο εν γνώση μας όμως ότι αυτές οι δυνάμεις δεν θα είναι και οι προσφορότερη λύση για μακρά χρονική περίοδο .
      Φτάνει να είναι άμεσες οι αλλαγές και να τις υποστηρίζουμε .

      Δεν είναι ουτοπικό αυτό που λέω, γιατί θα μας φαντάζει όμως Εφιαλτικό αυτό που θα μας ξημερώσει αύριο .

      Θα έλεγα ότι αυτός ο πόλεμος είναι καθαρά και ξάστερα αυτό που θα ακολουθήσει για εμάς ....


      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν



      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ μου φίλε Αρμαγεδών,
    θεωρώ πια ρομαντικό, το να επενδύει κανείς σε ειρηνικές διαδηλώσεις και να πιστεύει ότι οι κυβερνώντες αλλάζουν γνώμη και στάση! Σπάνια συμβαίνει αυτό.
    Δεν εννοώ βεβαίως ότι οι επεισοδιακές διαδηλώσεις είναι πιο αποτελεσματικές. Το αντίθετο μάλιστα, αυτές δίνουν άλλοθι για απόρριψη του αιτούμενου!
    Μέσα στα πλαίσια λειτουργίας της δημοκρατίας, το μόνο που δυνητικά θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία, είναι μια αίφνης αφύπνιση κυβερνητικών βουλευτών, που αντιδρώντας, θα καταψήφιζαν νόμους και αποφάσεις. Αυτό βέβαια θα προκαλούσε συθέμελες τριβές μέσα στα κόμματα, αφού θα κινητοποιούνταν οι μηχανισμοί πειθαρχίας στις εντολές του αρχηγού (πόσο δημοκρατικό είναι αυτό;)! Αυτό όμως για να συμβεί, θα απαιτούσε αρκετούς βουλευτές που θα θυσίαζαν την πολιτική τους καριέρα και εξέλιξη, στον βωμό του εθνικού συμφέροντος. Αν και όσοι το έκαναν αυτό, στην πραγματικότητα θα ωφελούντο μεσοπρόθεσμα ως γενναίοι πατριώτες πολιτικοί, που θα αξιοποιούντο σε μια νέα πολιτική εποχή για το Έθνος!
    Τέτοιο πολιτικοί σήμερα, δεν υπάρχουν στην ενεργή πολιτική σκηνή.
    Το πολιτικό σύστημα, έχει φροντίσει ώστε όσοι αναρριχώνται στο βουλευτικό αξίωμα, να είναι ηθικής, που θα απέκλειε τέτοια «μεμπτή» συμπεριφορά! Δηλαδή καιροσκόποι, υποτελείς, δουλικοί και δοσίλογοι!
    Η λογική (πέραν των διαφόρων ιδεολογιών) λέει ότι, κόμβος που δεν λύνεται άμεσα, κόβεται (Μ. Αλέξανδρος-γόρδιος δεσμός)!
    Δηλαδή όταν ο κίνδυνος είναι ante portas, δεν υπάρχει πλεόνασμα χρόνου για διαβουλεύσεις, συζητήσεις και …διερευνητικές επιτροπές!! Πολλώ μάλλον, όταν δεν υπάρχει πρόθεση για σωτηρία της χώρας από τους κυβερνόντες…
    Το μόνο που προσφέρεται ως λύση ανάγκης, είναι η βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης και η εγκατάσταση ενός καθεστώτος σκληρής επιβολής ειδικών ενεργειών, που θα μπορέσει να αποφύγει την καταστροφή του Έθνους και να ανατάξει την θέση της χώρας μας σε νέες βάσεις, τόσο με τους εξωτερικούς όσο και με τους εσωτερικούς παράγοντες.
    Μια τέτοια όμως προοπτική, δεν φαίνεται να υπάρχει ως δυνατότητα στην χώρα μας.
    Δεν φαίνεται να υπάρχουν τέτοιες δυνάμεις, που να μπορούσαν να υλοποιήσουν ένα τέτοιο σχέδιο σωτηρίας.
    Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι ικανοί να διαχειριστούν την χώρα σε αυτές τις συνθήκες, δεν υπάρχει -σίγουρα- η δυνατότητα της βίαιης ανατροπής της κυβέρνησης! Όταν βεβαίως μιλάμε για βίαιη ανατροπή, δεν εννοούμε επεισόδια αναρχικών και αριστεριστών στην Αθήνα, με μολότοφ και καδρόνια που θα σπάνε βιτρίνες και θα καίνε αθώους πολίτες σε κτήρια! Ούτε βέβαια μιλάμε για «τρομοκρατικές» οργανώσεις που θα δολοφονούν μεμονωμένους πολιτικούς. Ούτε ακόμη μιλάμε για ένοπλες ομάδες πολιτών, που θα κάνουν εφόδους σε κυβερνητικά κτήρια και θα «συλλάβουν» ομήρους τους υπουργούς και τους υπαλλήλους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάμε για βίαιη ανατροπή από ένοπλη δύναμη, που θα εγγυάται την προστασία του Έθνους, μακριά από πολιτικές ιδεολογίες και κόμματα. Μιλάμε για τις ίδιες τις ένοπλες δυνάμεις, που απαρτιζόμενες από πατριώτες στρατιωτικούς, θα εγγυηθούν για την ασφάλεια του Έθνους και την σωτηρία του. Μιλάμε για αναίμακτη (ει δυνατόν) κατάληψη των χώρων εξουσίας, που θα έχει την ΑΠΟΔΟΧΗ και την ΣΤΙΡΗΞΗ του λαού! Μιλάμε για ΑΝΔΡΕΣ που θα δικαιώσουν από το αποτέλεσμα, την πράξη σωτηρίας του Έθνους!
    Μία τέτοια εξέλιξη, θα άλλαζε άρδην το σκηνικό εκτός Ελλάδος, αφού θα ξεχαρβάλωνε τα σχέδια των επικυρίαρχων στην ευρύτερη περιοχή και βέβαια στην ίδια την Ελλάδα μας.
    Αρχικά οι ξένες δυνάμεις, θα αντιδρούσαν σθεναρά με κορώνες περί «δημοκρατίας» και «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» (όπως βέβαια οι ίδιοι τα εννοούν αυτά),. Αλλά στην συνέχεια και βλέποντας την αποδοχή του λαού στην νέα κυβέρνηση, θα έσπευδαν να την προσεταιριστούν για να δουν πόσο ευάλωτη μπορεί να είναι, σε πιέσεις και ανταλλάγματα!
    Ακόμη κι αν αποπειρώντο να ωθήσουν την Τουρκία σε επιθετική ενέργεια κατά την Ελλάδος, το τίμημα θα ήταν σκληρό και το παράδειγμα για τις όμορες χώρες, ενθαρρυντικό για παρόμοιες ανατροπές.
    Ίσως ο κόσμος, περιμένει για μια ακόμη φορά από την Ελλάδα, το παράδειγμα αντίστασης και την αρχή μιας νέας εποχής, που όλοι θα ακολουθήσουν!
    Δυστυχώς όμως, σήμερα δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα εντός του στρατεύματος ούτε βέβαια εντός της Αστυνομίας.
    Οι αξιωματικοί-επιτελείς των Ε.Δ και των Σ.Α. είναι υποταγμένοι κομματικοί υπάλληλοι, και δουλικά ανδρείκελα των πολιτικών τους αφεντικών!! Είναι φοβικοί και άνανδροι! Δεν είναι καν πατριώτες…
    Και αυτό, είναι κατόρθωμα των μεταπολιτευτικών πολιτικών, που φρόντισαν να απαλλαχθούν από μια τέτοια «απειλή» στα εθνοκτόνα σχέδιά τους.
    Και ερωτώ άπαντες:
    Είναι πράγματι έτσι ή μήπως υπάρχει κάποιο φως ελπίδας;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΚΙΕ να γινει πραξικόπημα από αξιωματικούς;
      Μακάρι να γίνει χίλιες φορές, αλλά να γίνει από πατριώτες που θα θέλουν να βοηθήσουν την πατριδα και οχι να την πουλήσουν κι αυτή με την σειρά τους. Να χουν όμως και τα καρύδια μεσα στα παντελόνια τους για να τα βαλουν με τους μέσα και τους εξω εχθρους μας. Μεσα, εννοώ τους αριστερούληδες μανδαρίνους που ξερογλύφονται να δουν την Ελλάδα μας να σέρνεται στον βυθό της καταστροφής!!! Τζουλια

      Διαγραφή
    2. Για να μην χαρακτηριστώ αγενής μια καλησπέρα και σε εσένα Τζουλια

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    3. Τζούλια καλησπέρα!
      Τα είπες όλα όταν μίλησες για τα ...καρύδια που θα πρέπει να έχουν αυτοί οι αξιωματικοί μέσα στα παντελόνια τους!
      Το θέμα όμως, είναι αν υπάρχουν τέτοιοι σήμερα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Φίλε μου πόσο συμφωνώ με την λογική το ξέρεις πολύ καλύτερα .

    Σαφέστατα η αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας δεν γίνεται με την εξέγερση ατόμων που θα προσδέρο6υν λουλούδια .
    Από την άλλη όμως όχι μια άναρχη εξέγερση που ευελπιστούν οι κατά καιρούς ή στρεφόμενοι κατά πάντων σπάζοντας ,λεηλατώντας, καταστρέφοντας, ή να γίνουμε τρομοκράτες .

    Σαφέστατα ότι προκύψει από μια τέτοια εξέγερση ( άναρχη ) θα έχει σαν αποτέλεσμα να αναζητήσουμε και πάλι τους μύριους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ που δεχτήκαμε τόσα χρόνια στην πλάτη μας .

    Συμφωνώ και πάλι με με το θέμα των αρχηγών των Ε.Δ και των Σ.Α.
    Μα απογοητεύει ίσως αυτό, μα γνωρίζουν πολύ καλύτερα αυτοί από την Ιστορία της Ελλάδος ότι θα εισπράξουν τον βαθμό του Χουντικού όπως ξανά έχει γίνει .

    Όχι εγώ με το ποίημα μου και αυτό που βλέπω είναι ότι πολύ σύντομα οι μεγαλοδημοκράτες πολιτικοί μας θα παρακαλούν να τους ξελασπώσει και πάλι μια Χούντα όπως έχει γίνει και στο παρελθόν .


    Οι αποκαλύψεις αλλά και το γεωστρατηγικό παιχνίδι που γίνεται στην καυτή περιοχή της Μεσογείου αλλά και στην Συρία θα είναι η αιτία να αναζητηθεί μια λύση άμεση στην Πατρίδα μας .

    Δυστυχώς όμως δεν βλέπω μια ειρηνική μεταξύ μας αλλά δυναμική εξέγερση παρά μόνον μια άναρχη εξέγερση γιατί η πέινα θα είναι άσχημος σύμβουλος .
    Για τον λόγο αυτό αναφέρω :

    << και οι φωνές των λιγοστών, που θα'χουνε ξεμείνει
    θα σβήνουν μπρος στα ξέπνοα και ξεραμένα χείλη. >>

    Η φωνή της λογικής στην αρχή δεν πρόκειται να ακουστεί, όπως δεν ακούγεται και τώρα ,γιατί όπως σοφά λένε για τους πολιτικούς
    << Όταν τρώμε ...δεν μιλάμε >> που καιρός δηλαδή να σκύψουν και να δουν τι έρχεται .
    Δυνάμεις που θα δρομολογήσουν μια τέτοια πορεία αλλαγής του πολιτικού σκηνικού υπάρχουν , το θέμα είναι γιατί δεν θέλουν ΤΩΡΑ ;

    Και πάλι για ακόμη μια φορά εγώ θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να βγω ψεύτης , μα ...

    Έχει ξεπεράσει ο περισσότερος κόσμος τα όρια της υπομονής του και οι πιο πολλοί έχουν αντιληφθεί ότι αυτό ( η οικονομική εξαθλίωση ) θα ακολουθήσει τουλάχιστον για τριάντα χρόνια .

    Όσο υπάρχει "ζουμί" από τα πανωτόκια και από τα αλλεπάλληλα μνημόνια θα μας θέλουν σκυμμένους .

    Το θέμα είναι κατά πόσο ο Έλληνας θα συνεχίσει να θέλει να παριστάνει το θύμα ;

    Εγώ πιστεύω όχι για πολύ ακόμη .

    Πέρασε καιρός φίλε που είχαμε να κάνουμε μια τέτοια συζήτηση , μου θυμίζουν αλλοτινές εποχές .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ζητώ συγνώμη για τα τυχόν λάθη μου λόγο κούρασης .

      Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Καλέ μου φίλε,
      πάντα είναι ωραία μια συζήτηση μαζί σου!
      Δυστυχώς φίλε, έχεις δίκιο σε όλα σου. Το ποίημα σου είναι προφητικό αν και κυνικός προάγγελος εθνικών συμφορών. Η ελπίδα που διαφαίνεται, είναι ισχνή!
      Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο εσύ για το άμεσο μέλλον.
      Αισιοδοξώ για το μακρινό μέλλον, εφόσον σήμερα εμείς μπορέσουμε να αφυπνιστούμε ηθικά και πνευματικά, ώστε να αλλάξουμε την ρότα των επόμενων γενεών.
      Αν όμως μιλάμε για άμεσες λύσεις, βλέπω ελπίδα μόνο σε λύση του τύπου που προανέφερα.
      Ελπίζω να υπάρξει η δυνατότητα και η ευκαιρία να εκδηλωθεί τώρα μια τέτοια εξέλιξη...
      Διαφορετικά ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.