Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Έλληνες, προσοχή στην παγίδα!


 

Γράφει ο Λύκιος
Μην "τσιμπάτε" το δόλωμα της παγίδας! Ο σκοπός είναι να εντείνουν το δίπολο των άκρων και να φέρουν τους Έλληνες σε αντιπαλότητα.
Μετά από την παρατεταμένη περίοδο κρίσης και με πολλούς Έλληνες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και της απόγνωσης, ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα προκειμένου να ξεσπάσουν για αυτό που τους συμβαίνει. Μιας και δεν μπορούν εύκολα να εντοπίσουν και να στοχοποιήσουν τους πραγματικούς υπαιτίους της κατάστασης (εξάλλου δεν έχουν τις γνώσεις και την παιδεία για κάτι τέτοιο) τους είναι «βολικότερο» να ξεσπάσουν τον διπλανό τους.
Χωρίς να θέλω να προχωρήσω σε κατάδειξη συγκεκριμένων προσώπων, σας μεταφέρω την πληροφορία της δράσης του ιδίου μηχανισμού που λειτούργησε τον χειμώνα του 2008.
Σας θυμίζω ότι για τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 (με τον Γρηγορόπουλο) , συγκεκριμένη «ομάδα» της εν Β.Σοφίας πρεσβείας, είχε προετοιμάσει αυτό που θα συνέβαινε. Δεκαπέντε ημέρες πριν την 17 Νοέμβρη (του 2008) είχαν αφιχθεί από διάφορες περιοχές του κόσμου, διάφοροι «αντιεξουσιαστές» (Αργεντινή, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Νορβηγία, Ουκρανία, Κροατία, Αυστρία, Δανία, κτλ) με πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και διέμειναν σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας (κάποια εκ των οποίων πολυτελή). Το σχέδιο προέβλεπε γενικευμένα επεισόδια και καταστροφές-φωτιές στο κέντρο της Αθήνας (βάση οργανωμένου σχεδίου αντιπερισπασμών και αιφνιδιασμών) που θα ελάμβαναν χώρα κατά την διάρκεια των εορτασμών της 17ης Νοεμβρίου. Το σχέδιο, προέβλεπε να συμβεί και μια δολοφονία, ώστε να κορυφωθεί η κατάσταση ανεξέλεγκτα. Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο καιρός τους άλλαξε τα σχέδια. Οι κατακλυσμιαίες βροχές από νωρίς της ημέρας, που δεν υποχώρησαν παρά αργά το βράδυ, εξανέμισε κάθε δυνατότητα για «δράση» αφού είχε πλημμυρίσει όλη η Αθήνα. Έτσι η εφαρμογή του ακριβού (σε δολλάρια) σχεδίου , ανεβλήθη για μια πιο πρόσφορη ημέρα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, παρέμειναν σε ετοιμότητα για το πράσινο φώς. Αυτό ήρθε στις 6 Δεκεμβρίου με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου μέσα στα Εξάρχεια (χώρος ελεγχόμενος από τους «αντιεξουσιαστές» και τους μέντορές τους από την πρεσβεία), από μια σφαίρα ενός Ειδικού Φρουρού. Σε χρόνο μηδέν, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο. Χρησιμοποιήθηκε υψηλή τεχνολογία (σχετική με την κινητή τηλεφωνία) και σύντομα όλη η υποδομή του σχεδίου ενεργοποιήθηκε. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Στόχος, ο κλονισμός της κυβέρνησης, η οικονομική αιμορραγία του κράτους, η ενίσχυση των χαοτικών δυνάμεων της κοινωνίας και η ανασύσταση (και αιτιολόγηση) της αριστερής τρομοκρατίας στην χώρα. Με λίγα λόγια η αποσταθεροποίηση του κράτους.
Λίγα χρόνια μετά την προγραμματισμένη (από τους ίδιους, αφού έφεραν τον ΓΑΠ στην εξουσία) οικονομική κρίση, σήμερα δηλαδή, ο ίδιος μηχανισμός αποπειράται να προκαλέσει αυτή την φορά κάτι πολύ χειρότερο: Να φέρει τους Έλληνες σε εμφύλια σύρραξη.
Το είχαν ξαναπράξει (πάλι οι ίδιοι) μετά την απελευθέρωση του 1944, με τον εμφύλιο που κράτησε 5 χρόνια!
Ελέγχοντας το σύνολο των ΜΜΕ και τα κόμματα εξουσίας, άρχισαν να πολώνουν τις συνειδήσεις των ευκολόπιστων Ελλήνων και να τις οδηγούν, στις εύκολες «λύσεις των άκρων». Μετά την ενίσχυση της άκρας αριστεράς (με τις ευλογίες της πρεσβείας που λέγαμε), ήταν αναμενόμενο να προκληθεί η έλευση και η ενδυνάμωση του αντίθετου πόλου. Της άκρας δεξιάς!
Αφού λοιπόν η μονόπλευρη στήριξη του αριστερού πόλου από τα ΜΜΕ και τα κόμματα, προκάλεσε την προφανή συσπείρωση του αντίθετου πόλου, κατάφερε η Χ.Α. να εισέλθει δυναμικά στην βουλή. Αυτό σήμανε την αρχή του «πολέμου»! Όσο η δύναμη της ακροδεξιάς φωνής δυνάμωνε, τόσο το σύστημα (προκειμένου να ενισχύσει την πόλωση) προσπαθούσε να την φιμώσει. Έριχναν έτσι διαρκώς νερό στον μύλο της μισαλλοδοξίας και της αντιπαλότητας. Από την άλλη μεριά, μια αριστερά που διακηρύττει το μίσος και την βία μεταξύ των ανθρώπων (ταξικό μίσος, εκδίκηση, βία στην βία, εξέγερση, άρνηση διαλόγου, επιθετικότητα, μισελληνισμός,κτλ) και τον ξεκάθαρο διαχωρισμό τους σε στρατόπεδα που θα πρέπει να αλληλοεξοντωθούν, είναι προφανές ότι θα δημιουργούσε μια ανταπάντηση με την ίδια λογική.


Το σύστημα προσπαθεί εναγωνίως να ενισχύσει την πόλωση, ενισχύοντας της συσπείρωση της Χ.Α., κάνοντας τους οπαδούς της να νιώθουν αδικημένοι και υπό διωγμόν, κάθε φορά που κάνουν λόγο για θέση εκτός νόμου του κόμματός τους (!) και για ατομικές οι συλλογικές διώξεις των στελεχών της (προκλητικά μονομερώς προς των χώρο της Χ.Α. και όχι προς τους υπόλοιπους -επίσης παραβατικούς- χώρους των άλλων κομμάτων).

Όλα θα ήταν έτοιμα (για τα παιδιά της πρεσβείας) όταν θα δημιουργείτο η κρίσιμη μάζα και στους δύο πόλους.
Αυτό φαίνεται πως έχει ήδη συμβεί.
Η «σκηνοθεσία» ενός περιστατικού, που θα λειτουργήσει ως θρυαλλίδα για την μεγάλη έκρηξη, είναι μια εύκολη υπόθεση.
Ήταν γνωστό εδώ και μήνες, ότι υπάρχει σχέδιο που θα εφαρμοζόταν από τον Σεπτέμβριο και θα δημιουργούσε μια εμφυλιοπολεμική κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας. Παρότι η κυβέρνηση προειδοποίησε εγκαίρως  ιδίως τα αριστερά κόμματα για τα επερχόμενα, κάποια επιχείρησαν να συναινέσουν προσχηματικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν κόμμα που διεκδικεί την εξουσία (και ιδίως μετά το χρίσμα που έλαβε από τον Ομπάμα), επισήμως αποστασιοποιήθηκε και δήλωσε την πρόθεση για συγκρατημένες διαδηλώσεις, το Φθινόπωρο. Όμως, στην πράξη δεν συμφωνούν όλες οι συνιστώσες του κόμματος…
Πέραν όμως της επίσημης στάσης των κομμάτων (ακόμα και η Χ.Α. κρατά μια συγκρατημένη στάση), άλλοι κρατάνε το μαχαίρι και το καρπούζι, με τα κόμματα να ακολουθούν τις εξελίξεις!
Το μαχαίρι το κρατάνε τα ΜΜΕ που διαδραματίζουν αυτή την στιγμή τον ρόλο του πρόξενου πολέμου.
Στο στημένο περιστατικό του Κερατσινίου, χρησιμοποιήθηκαν άνθρωποι θύτες και ταυτόχρονα θύματα της «υψηλής» πολιτικής. Αδαείς και ανόητοι άνθρωποι χαμηλής μορφωτικής τάξης, παίζουν ως κομπάρσοι σε ένα έργο εξουσίας που ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν! Πριν καν επιληφθεί η δικαιοσύνη (όχι αδέκαστη βέβαια), το προσφιλές έργο των ΜΜΕ αρχίζει και τα κόμματα ακολουθούν μουδιασμένα!
Άμεση απόδοση του εγκλήματος σε πολιτικά κίνητρα και ταυτόχρονα μετάφραση σε πολιτική διαμάχη μεταξύ των δύο άκρων. Η ταυτόχρονη «καταδίκη» του ψηφοφόρου της Χ.Α. ως υποκινούμενου από το κόμμα (χωρίς αυτό να προκύπτει από πουθενά) φονιά, από όλα τα ΜΜΕ, παρασύρει σε βαρύγδουπες δηλώσεις όλα τα κόμματα και ανάβει το πράσινο φώς στην κυβέρνηση για απειλές νομοθετικού περιεχομένου, για μονομερείς κομματικές
διώξεις (προς την Χ.Α.) και ουσιαστικά την θέση της εκτός νόμου. Στον χορό μπαίνουν και οι Ευρωπαίοι σιωνιστές με τις αντίστοιχες δηλώσεις τους, απαιτώντας το ξερίζωμα της Χ.Α. (παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας και την συνταγματική νομιμότητα).
Ενόψει των πολυεκλογών του 2014, τα κόμματα, τσιμπάνε το τυράκι της φάκας!
Όσοι διαπιστώνουν την σπασμωδική και βεβιασμένη μανία όλων των συστημικών μηχανισμών να «πατάξουν» την Χ.Α., δηλαδή τον ακραίο πόλο που αυτοί δημιούργησαν, νοιώθουν αλληλέγγυοι με τους καταδιωκόμενους. Όσοι ήδη ψήφισαν Χ.Α., συσπειρώνονται περισσότερο στο κόμμα τους. Νοιώθουν την απαξίωση της πολιτικής κοινωνίας για την επιλογή τους και επειδή ο τρόπος που το κάνουν, δεν τους πείθει, εμμένουν ακόμη περισσότερο στο να ψηφίσουν Χ.Α.! Η αίσθηση της απόρριψης, οδηγεί στην περιθωριοποίηση. Όποιος βάζει τον εαυτό του στο περιθώριο, πολώνεται, πωρώνεται και μισεί τους άλλους! Ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και στο αριστερό άκρο.
Είναι προφανές ότι στόχος των ΜΜΕ, είναι να ενισχύσουν με την στάση τους, την πόλωση και την επιθετικότητα των δύο άκρων.
Από εδώ και πέρα, θα αναμένουμε κορύφωση των συγκρούσεων και γενίκευση των επεισοδίων.
Μοιάζει με πυριτιδαποθήκη που πήρε φωτιά. Οι εξελίξεις θα αρχίσουν να επιταχύνονται.
Δεν φαίνεται να υπάρχουν μετριοπαθείς δυνάμεις που να επιθυμούν εξισορρόπηση και εκτόνωση της κατάστασης. Όλοι παρασύρονται στους ρυθμούς που ξένα κέντρα δρομολογούν.
Κρούω τον κώδωνα κινδύνου. Αντιλήφθητε την παγίδα και μην «τσιμπάτε»! Μην βάζετε τον εαυτό σας στην λογική της μισαλλοδοξίας και της διαίρεσης! Είμαστε όλοι θύματα των δυναστών μας. Ας τους δείξουμε στην πράξη, ότι είμαστε εξυπνότεροι απ’ αυτούς και δεν μπορούν να μας χειρίζονται…
ΛΥΚΙΟΣ.

 

20 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε μου ΛΥΚΙΕ με τις ιδέες σου και τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα της πόλωσης και της κακεντρέχειας μεταξύ Ελλήνων .

    Ευελπιστώ ότι σύσσωμα ο Ελληνικός λαός θα αντιληφθεί και δεν θα πέσει στην παγίδα ( για άλλη μια φορά ) αυτήν του " Διαίρει
    και βασίλευε " .
    Καιρός θα έλεγα να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων οι παλιές συνταγές που συνεχίζουν να μας σερβίρουν .

    Πρέπει να λειτουργήσει για μια φορά η σοφία μας όχι απλά ως λαός , αλλά ως ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .

    Προμηνύονται άσχημες εξελίξεις τόσο εσωτερικά της χώρας όσο και εξωτερικά με διαβολές από την υποτιθέμενη Ε.Ε.
    Ξέρω ποτέ δεν θα αλλάξει το πιστεύω μου και θα δηλώνω φανατικά Ευρωσκεπτικιστής .

    Έχουν σκοπό να κρατηθούν στην εξουσία ή να υποπέσουν από αυτήν χρησιμοποιώντας για ακόμη μια φορά την συνταγή των Δεκεμβριανών κατορθωμάτων τους .
    Θα έλεγα ότι έχουν αντιληφθεί τι έρχεται και προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους , προσπαθώντας να "αποσπάσουν την προσοχή μας " από τα πραγματικά προβλήματα .

    Και πάλι χαιρετίζω την απόφασή σου να το αναρτήσεις αυτό το ωραίο άρθρο και εύχομαι ολόψυχα να ταξιδέψει στους Ελληνικούς ιστότοπους γιατί έχει να δώσει .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΦΊΛΟΣ ΣΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην ξεχνάμε πως μόλις πριν από μερικά χρονια η χρήση αυγή ήταν μια ναζιστική καθαρά οργάνωση που υπέρτατος στόχος της ήταν να καταλύσει το σύστημα υπέρ του ναζισμού-φασισμού-εθνικοσοσιαλισμού.....όπως οι αναρχικοί θέλουν να καταλύσουν το σύστημα υπέρ του διεθνισμού-αναρχισμού.
    Σήμερα η χρήση αυγή είναι κόμμα του κοινοβουλίου φορώντας την μάσκα του εθνικιστή-πατριώτη και προσπαθεί να αλώσει το σύστημα από μέσα;?!
    Η άποψη μου για αυτό το ναζιστικό κόμμα είναι πως ο απώτερος σκοπός τους είναι οι ευρωεκλογές...........
    Θέλουν να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσοτερους ευρωβουλευτές και μαζί με τους ομοϊδεάτες τους σε άλλες χώρες [μην ξεχνάτε πως η χρήση αυγή είναι πανευρωπαϊκή] να ασκούν πολιτική στο ανώτερο κέντρο εξουσίας της ευρώπης.
    Και μην ξεχνάμε επίσης πως η ίδια η χωρα μας αυτή την στιγμή έχει απολέσει μεγάλο μέρος της εθνικής της κυριαρχίας και δέχεται εντολές από τέτοιου είδους κέντρα.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η κοινωνία απογυμνώνεται από τις άμυνές της, όπως οι αξίες, τα ήθη, οι παραδόσεις και συγχρόνως εξαθλιώνεται οικονομικά, οι άνθρωποι νιώθουν αφόρητη καταπίεση και ανασφάλεια. Νιώθουν την αδικία, επειδή οι κοινωνικοί μηχανισμοί τους άφησαν έκθετους και δεν τους προστάτευσαν. Η πλειονότητα των πολιτών που υποβαθμίζεται οικονομικά, ενισχύει την βάση που συνηθίζουμε να λέμε ο "λαός" ή οι "λαϊκές τάξεις"!
    Ο λαός αυτός, λόγω της ανέχειας και της απόγνωσης, αδυνατεί να ερμηνεύσει την κατάσταση και αρνείται να αποδεχθεί την κατάντια του. Αυτό τον κάνει να εξεγείρεται και να αναζητά λύσεις πανικού. Λύσεις «γρήγορες» και «δυναμικές». Παρότι στην πραγματικότητα, τέτοιες λύσεις δεν υπάρχουν, στον πολιτικό χώρο επενδύουν πάνω σε αυτή την ανάγκη των λαϊκών στρωμάτων και τα τροφοδοτούν με φρούδες ελπίδες. Έτσι με την συνθηματολογία του φθηνού «λαϊκισμού», τα δύο άκρα απηχούν στα αυτιά των λαϊκών τάξεων, την εθνοσωτήρια ελπίδα!
    Σε αυτή την εποχή τα άκρα γιγαντώνονται και το μετριοπαθές «κέντρο» αποσύρεται ηττημένο και φοβισμένο. Η ισόρροπη κατάσταση που (δήθεν) εκπροσωπούσε το πολιτικό «κέντρο», υποχωρεί για να αναλάβει η ισορροπία που θα ακολουθήσει την σύγκρουση των δύο άκρων. Η πόλωση των λαϊκών μαζών στο ένα ή το άλλο άκρο, μοιραία θα επιφέρει την μεγάλη σύγκρουση.
    Η ευθύνη του πολιτικού μετριοπαθούς «κέντρου» είναι τεράστια, διότι αυτή άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν προς αυτή την κατεύθυνση, σκόπιμα και μεθοδικά.
    Αυτή προκάλεσε την δημιουργία της Χρυσής Αυγής και της Άκρας Αριστεράς. Τα δύο αντίπαλα δέη!
    Προς επίρρωση των ανωτέρω, η πολιτική τοποθέτηση του δράστη της δολοφονίας στο Κερατσίνι, που από οργανωμένος στο ακραίο ΚΚΕ, μετεστράφη στην εξίσου ακραία Χ.Α.!
    Η αδήριτη ανάγκη του λαϊκού αυτού ανθρώπου να εκφράζεται μέσα από άκρα και ακραίες λύσεις, μας δείχνει την λογική αυτών των ανθρώπων , στο πως βλέπουν λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα: με μαχαίρια! Αντίστοιχης λογικής ήταν όπως φαίνεται και το θύμα, που διακήρυττε από τα τραγούδια του, την ίδια ακριβώς λογική: τον φόνο των ιδεολογικών του αντιπάλων! Πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα…
    Κρίμα και για τους δύο! Κρίμα για τους Έλληνες και την Ελλάδα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. " Εποχές αλλοτινές... μνήμες ξεθωριασμένες "

    Στο ίδιο έργο θεατές ακόμη μια φορά ,
    έχτισαν με το μίσος τους ότι έχει απομείνει
    κι αυτό που περιμέναμε στα νέα μας παιδιά
    μα πως τους ξεθωριάσανε την λεβεντοσύνη ;

    Θυμίζουν εποχές αλλοτινές, μνήμες ξεθωριασμένες ,
    εμφύλιου πολέμου παλιές ιαχές, απ'τον λαό καταδικασμένες ,
    για να θρέψουν το θεριό της Εθνοπροδοσίας
    αρχηγοί μιας Πατρίδας Ιερής ,μα ηγέτες μειοδοσίας .

    Ψάχνουνε να ξεθάψουμε τα τύμπανα πολέμου ,
    πιάνα να γίνουμε ενός διαρκούς συμμοριτοπολέμου ,
    αίμα αθώων να χυθεί, να σιωπήσουν τις βρομιές τους ,
    γι 'αυτό που μέλλετε να'ρθεί και έχουν προσταγές τους .


    Σε μονοπάτια απατηλά έχουν χαράξει δρόμους ,
    εμφύλιων πολέμων νοσταλγοί και ταγοί ξένων συμφερόντων ,
    γι'ακόμη μια φορά ποδοπατούν την σκέψη ενός λαού,
    μα σαν ξυπνούν οι Έλληνες και αυτά που κάμαν μέχρι χτές εδώ πλέον δεν πιάνουνε , καιρός να πάνε αλλού .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διόρθωση
    "πιάνα να γίνουμε ενός διαρκούς συμμοριτοπολέμου ,"

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί αυτού :

      "πιόνια να γίνουμε ενός διαρκούς συμμοριτοπολέμου ,"

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  6. Λύκιε θα σε παρακαλέσω να μας παράθεσης αυτούς τους στίχους του θύματος που μας λες πως διακηρύσσει και επιθυμεί τον φόνο τον πολιτικών του αντιπαλων;
    Στους στίχους που αναδημοσίευσα από το προηγούμενο άρθρο εδώ μέσα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.Αν γνωρίζεις αποδεδειγμένα άλλους στίχους του θύματος που αποδεικνύουν κάτι τέτοιο θα σε παρακαλούσα να μας τους παρουσίασης για να αποκτήσουμε μια ποιο εμπεριστατωμένη άποψη.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Α-Ω, τα λόγια θα τα δεις εδώ:
      http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_6281.html
      όπως μας το παρέθεσε ο Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2013 - 2:56 π.μ. στα σχόλια του προηγούμενου άρθρου!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. ΑΜΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ;;;ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!! ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ).........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΠΟΙΗΤΗ

      Θα σε κάλυπτε να μην ξαναγράψω πια ;
      Γενικά ή ποιήματα ;

      ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Φίλε "Αντιποιητή", απαντώ εκ μέρους του ιστολογίου:
      Τα ποιήματα του Αρμαγεδόνα, φιλοξενούνται σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα εδώ και αποτελούν στοιχείο αισθητικής του ιστολογίου. Σαφώς και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν κάποια από αυτά ή και στο σύνολό τους! Σε κάποιους άλλους, αρέσουν. Σε κάθε περίπτωση, η ανάρτηση των ποιημάτων δεν δεσμεύει κανέναν να τα διαβάζει. Μπορείς κάλλιστα να τα προσπερνάς και να διαβάζεις άλλες αναρτήσεις, που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Ο Αρμαγεδών, είναι φίλος του ιστολογίου από παλιά και αποτελεί τιμή μας η παρουσία του εδώ, είτε με τα σχόλια και τα άρθρα, είτε με τα ποιήματά του. Στον χώρο μας, οι φίλοι σχολιαστές, συμμετέχουν ενεργά στην διαμόρφωση του ιστολογίου, είτε με προτάσεις τους, είτε με άρθρα τους, είτε με ποιήματά τους, που έχουν να εκφράσουν άποψη ή συναίσθημα.
      Μπορείς και εσύ αν θελήσεις, να εκφράσεις δημόσια την σκέψη σου, με όποιον τρόπο επιθυμείς, όμως πάντα στα πλαίσια της ευγένειας και του σεβασμού στους άλλους!
      Σε ευχαριστώ,
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΛΥΚΙΕ, ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο "ΠΟΙΗΤΗΣ". ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΩ ΛΕΓΟΜΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

      Διαγραφή
  8. Σύμφωνοι λοιπόν ......οι στίχοι του συγκεκριμένου κομματιού είναι προσβλητικοί προς τους φασίστες.Βρίζει ασύστολα τους φασίστες λοιπόν.....δεν αναφέρει κάτι για την χρυσή αυγή......μήπως εδώ έχουμε την παραδοχή τον μέλλον τις χρήσης αυγής ότι είναι όντως φασίστες;
    Τέλος πάντων,ότι και να αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού είναι μονο λόγια και όχι πράξις..........απεναντίας τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης που κατάφερε να εξελιχθεί σε κόμμα του κοινοβουλίου μάζεψαν 30+ μαντράχαλους για να τιμωρήσουν το θύμα και τους 6 φίλους του εκ των οποιον οι 2 ήταν γυναίκες.
    Όπως αναφέρει ο φίλος του θύματος,το θύμα σταμάτησε να αντιμετωπίσει τον σφαγέα του με γυμνά χερια και όταν ο χασάπης αντιλήφθηκε πως δεν μπορεί να τον κάμψει αλλιώς,σαν παλικαράς που ήταν έβγαλε το μαχαίρι και τον κατακρεούργησε.
    Ντροπή και αίσχος λοιπόν στους άνανδρους ναζιστές

    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάτι ακόμα......θέλω να απαντήσω στον Κώστα όσον αφορά το μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λαβής......αν το θύμα έδωσε λακτική μάχαιραν θα έπρεπε να λάβει πίσω λεκτική και όχι φυσική και τρισδιάστατην μάχαιραν.......;)

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. η μαχαιρα του κιλλάχ (δολοφόνος;) μηπως ήτανε το μικρόφωνο και οι στοίχοι του; το οτι έριχνε λάδι στη φωτιά για να ανάψουνε τα αίματα του εμφυλίου; Με τα τραγούδια του πόσοι μπορεί να πωρόθηκαν "αντιφασιστικά" και με λοστάρια να έσπασαν κεφάλια Ελλήνων; Το δικό του μαχαίρι ήταν προτροπής για ναβγούν τα αληθινά. Ειτε των αριστερων ειτε των χ.α. Ενα τετοιο ένιωσε στην καρδιάτου. Κώστας

      Διαγραφή
  9. Λύκιε μετά μεγάλης λύπης μου διαπιστώνω πως εθελοτυφλείτε μονομερώς σε κάποια θέματα σύμφωνα με τις πολιτικές και τις συμφεροντολογικές σας προτίμησης πολλοί εδώ μέσα.
    Αυτός δεν είναι ο Ελληνικός τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς.........είναι απλός "τα καλά και συμφέροντα".
    ΣΥΜΦΕΡΟΝ!είναι η λέξη κλειδί που πρέπει να διαλογιστείτε και να συλλογιστείτε σε παραλληλισμό πάντοτε με το ΕΓΩ σας!
    Ξέρω πως θα με σταυρώσετε για αυτό μου το σχόλιο,μα όμως δεν με πειράζει......πράξτε κατά βούληση.

    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Ωραία η τρολιά! Κώστας

      Διαγραφή
  10. Α-Ω δεν σε είχα συνηθίσει να λασπολογείς έτσι, αόριστα! Νομίζω ότι ξεφεύγεις και αυτό με κάνει να διαπιστώνω ότι σε έχει πιάσει πανικός. Γιατί;
    Ποιό είναι το "συμφέρον" μας;
    Που βγαίνει το "εγώ" μας;
    Που είναι τα επιχειρήματα;
    Που διαφωνείς με όσα λέγω;
    Κατανοείς πράγματι τον λόγο μου ή έχεις δυσκολία σε αυτό;
    Η στάση σου δείχνει πως συμβαίνει μάλλον το δεύτερο και δεν αντιλαμβάνεσαι την ουσία της σκέψης μου.
    Μήπως εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια;

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Λυκιε ο Α Ω έχει παθει πανικο γιατι εδω λέγονται τα πραγματα με τ ονομά τους και χωρις ιδεολογικες παρωπιδες! Θα εχει συνηθισει σε αλλα μπλογκς που ριχνουν λαδι στη φωτιά του μισους και του διχασμου. Αυτο θελει να φέρει κι εδώ μέσα ο ΑΩ. Αλλα δεν του βγαίνει, χα χα! Γιαυτο εχει παθει πανικο ο καημενούλης μας. Μην του κανετε την χάρη να τσιμπήσετε στην τρολιά του. Αυτό είναι η ειδικότητα των ομοίων του. Αγνοήστε τον, θα τον πονέσει περισότερο! Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα.
    Αφού ακροαστικά πολύ προσεκτικά το τραγούδι που με παραπέμψατε παρατήρησα πως ο στιχουργός βρίζει ασύστολα τους φασίστες.....γιατί άραγε τόση μεγάλη προσπάθεια να υπερασπιστείτε τον κάθε είδους φασίστα;?
    Εδώ Λύκiε δεν αναφέρομαι στο παρόν άρθρο που σε γενικές γραμμές είναι καλο.......μα αναφέρομαι σε μια σειρά σχολίων που έχετε δώσει στα τελευταία άρθρα όσον αφορά τον εκλιπόντα.
    Κώστα δεν με έχει πιάσει κανένας πανικός....ισα-ισα που τα πράγματα πλέον ξεδιαλύνονται όλο και περισσότερο στο κεφάλι μου σύμφωνα με τα λεγόμενα σε αυτόν τον ιστιοτοπο.
    Επίσης Κώστα το όνομα killah P δεν γνωρίζω τι ακριβώς σημαίνει......δεν το έχω ψάξει ακόμα.....μα είναι ένα καλλιτεχνικό ψευδώνυμο και τίποτα παραπάνω.....μπορεί το P να σημαίνει ποιητής!
    Άρα ο δολοφόνος ποιητής που δολοφονεί δηλαδή μονο με τις ρίμες του.......άλλωστε εδώ και χρονια δεν υπάρχει κανένας έλεγχος σε τέτοιου είδους θέματα......τέλος πάντων οι στίχοι και το ψευδώνυμο του θύματος δεν δικαιολογούν σε καμια περίπτωση την δολοφονία του όπως κάποιοι σπεύσατε να βροντοφωνάξετε εδώ μέσα.
    Κύριοι η σπίλωση του ονόματος ενός νεκρού είναι βαρύτατο αδίκημα και θρασυδειλία γιατί ο νεκρός δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.