Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το παρακράτος εν δράσει! ΄Ελληνες, προσοχή!




Ελπίζω να έχετε καταλάβει αναγνώστες μας, ότι όλο αυτό είναι ένα θέατρο του συστήματος για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να κερδίσει χρόνο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος!

Η κοινωνία χωρίζεται πάλι με ταμπέλες... Φασίστας - Αντιφασίστας... Μια χαρά το πάει ο σύστημα... Πάλι σε εμφύλιο θα μας ρίξει για να γλυτώσει!

Σας καλούμε να μείνετε μακριά από τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Φύσσα.
Είναι ότι χρειάζεται το σύστημα για να ξεκινήσει ταραχές..

Σαμαρά;; Τρέμει καθόλου η καρέκλα σου;; Τι σου ζήτησαν οι αμερικάνοι και είπες όχι και συμβαίνουν αυτά τώρα;;



anti-ntp.net
Πηγή: http://ypogeia-drasi.blogspot.gr

33 σχόλια:

  1. newsIT.gr Φίλος Π.Φυσσα
    http://www.youtube.com/watch?v=vaO0KgLgag8

    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ........ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:05 π.μ.

      Διαφωνώ.Ελληνισμός δεν σημαίνει να έχεις πατρίδα.
      Ελληνισμός = πολιτισμός-γλώσσα-ήθη και έθιμα!
      Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ουσιαστικά δεν έχουμε πατρίδα από τότε που μας κυρίευσαν οι ρωμαίοι,άλλο αν εμείς τους κατακτήσαμε με τον πολιτισμό μας.
      Πατρίδα ίσος να είχαμε μονο τα πρώτα 2 χρονια της επανάστασης του 21, μέχρι ο κωλέτης και ο μαυροκορδάτος και λοιποί ξεπουλημένοι πολιτικοί τις εποχής πήραν το πρώτο δάνειο από τους εβραίους-άγγλους-σιωνιστές-τραπεζίτες-τοκογλύφους.Έκτοτε είμαστε υπόδουλοι οικονομικά!
      Η λέξη πατριώτης πάλι είναι διφορούμενη γιατί εκτος από τον καλο άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει τους συντοπίτες του με οποιονδήποτε τρόπο και με αγνες πρόθεσης, μπορεί να υπάρχει και ο βίαιος τραμπούκος εθνικιστής που φτάνει στα όρια του φασισμού πολλές φορες θέλοντας να εξοντώσει οποιονδήποτε αλλοδαπό η αντίθετο ιδεολογικά απέναντι του.
      Πατρίδα ουσιαστικά είχαμε μονο όταν ο Φίλιππος ο πατέρας του Αλεξάνδρου ένωσε τις ελληνικές πόλις κράτη διά πυρός και σιδηρου για να φτιάξει αργότερα ο γιος του μια τεραστια αυτοκρατορία.Πριν τον Αλέξανδρο απλός υπήρχε ο απόλυτος τοπικισμός με τα μικρά κρατίδια των πόλεων που όπως γνωρίζουμε πάμπολλες φορες σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους.

      Α-Ω

      Διαγραφή
  2. Αυτό που μπορούν πλέον να σοφίζονται είναι πως θα ασκήσουν για ακόμη μία φορά το "Διαίρει και βασίλευε ", με σκοπό να αποκρύψουν αυτό που γίνεται πλέον αισθητό και στους πλέον αδαείς, τις βρομιές τους και αυτό που μέλλει να έρθει .

    Θα έλεγα << παλιά μου τέχνη κόσκινο >> όπως σωστά αναφέρει ένα σοφό ρητό .

    Ντυμένοι έτοιμοι κατά φαντασίαν πολεμιστές μιας περασμένης λήθης, ο ένας να ξεσκίσει του αλλουνού τις σάρκες .

    Προετοιμάζονται και πρέπει να δημιουργήσουν με μια παλιά συνταγή αυτήν την αλισάχνη που χρειάζονται τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους .

    Μια κατά το δοκούν τους άναρχη εξέγερση και μια αιματοχυσία άνευ προηγουμένου σε έναν καλά στημένο Εμφύλιο πόλεμο .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που ο Αρμαγεδών έχει πιάσει το νόημα! Α-Ω προσπάθησε να το δεις και εσύ.
      Μην "τσιμπάτε" το δόλωμα της παγίδας! Ο σκοπός είναι να εντείνουν το δίπολο των άκρων και να φέρουν τους Έλληνες σε αντιπαλότητα.
      Μετά από την παρατεταμένη περίοδο κρίσης και με πολλούς Έλληνες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και της απόγνωσης, ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα προκειμένου να ξεσπάσουν για αυτό που τους συμβαίνει. Μιας και δεν μπορούν εύκολα να εντοπίσουν και να στοχοποιήσουν τους πραγματικούς υπαιτίους της κατάστασης (εξάλλου δεν έχουν τις γνώσεις και την παιδία για κάτι τέτοιο) τους είναι «βολικότερο» να ξεσπάσουν τον διπλανό τους.
      Χωρίς να θέλω να προχωρήσω σε κατάδειξη συγκεκριμένων προσώπων, σας μεταφέρω την πληροφορία της δράσης του ιδίου μηχανισμού που λειτούργησε τον χειμώνα του 2008.
      Σας θυμίζω ότι για τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 (με τον Γρηγορόπουλο) , συγκεκριμένη «ομάδα» της εν Β.Σοφίας πρεσβείας, είχε προετοιμάσει αυτό που θα συνέβαινε. Δεκαπέντε ημέρες πριν την 17 Νοέμβρη (του 2008) είχαν αφιχθεί από διάφορες περιοχές του κόσμου, διάφοροι «αντιεξουσιαστές» (Αργεντινή, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Νορβηγία, Ουκρανία, Κροατία, Αυστρία, Δανία, κτλ) με πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και διέμειναν σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας (κάποια εκ των οποίων πολυτελή). Το σχέδιο προέβλεπε γενικευμένα επεισόδια και καταστροφές-φωτιές στο κέντρο της Αθήνας (βάση οργανωμένου σχεδίου αντιπερισπασμών και αιφνιδιασμών) που θα ελάμβαναν χώρα κατά την διάρκεια των εορτασμών της 17ης Νοεμβρίου. Το σχέδιο, προέβλεπε να συμβεί και μια δολοφονία, ώστε να κορυφωθεί η κατάσταση ανεξέλεγκτα. Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο καιρός τους άλλαξε τα σχέδια. Οι κατακλυσμιαίες βροχές από νωρίς της ημέρας, που δεν υποχώρησαν παρά αργά το βράδυ, εξανέμισε κάθε δυνατότητα για «δράση» αφού είχε πλημμυρίσει όλη η Αθήνα. Έτσι η εφαρμογή του ακριβού (σε δολλάρια) σχεδίου , ανεβλήθη για μια πιο πρόσφορη ημέρα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, παρέμειναν σε ετοιμότητα για το πράσινο φώς. Αυτό ήρθε στις 6 Δεκεμβρίου με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου μέσα στα Εξάρχεια (χώρος ελεγχόμενος από τους «αντιεξουσιαστές» και τους μέντορές τους από την πρεσβεία), από μια σφαίρα ενός Ειδικού Φρουρού. Σε χρόνο μηδέν, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο. Χρησιμοποιήθηκε υψηλή τεχνολογία (σχετική με την κινητή τηλεφωνία) και σύντομα όλη η υποδομή του σχεδίου ενεργοποιήθηκε. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Στόχος, ο κλονισμός της κυβέρνησης, η οικονομική αιμορραγία, η ενίσχυση των χαοτικών δυνάμεων της κοινωνίας και η ανασύσταση (και αιτιολόγηση) της αριστερής τρομοκρατίας στην χώρα. Με λίγα λόγια η αποσταθεροποίηση του κράτους.
      Λίγα χρόνια μετά την προγραμματισμένη (από τους ίδιους, αφού έφεραν τον ΓΑΠ στην εξουσία) οικονομική κρίση, σήμερα δηλαδή, ο ίδιος μηχανισμός αποπειράται να προκαλέσει αυτή την φορά κάτι πολύ χειρότερο: Να φέρει τους Έλληνες σε εμφύλια σύρραξη.
      Το είχαν ξαναπράξει (πάλι οι ίδιοι) μετά την απελευθέρωση του 1946, με τον εμφύλιο που κράτησε 4 χρόνια!
      Ελέγχοντας το σύνολο των ΜΜΕ και τα κόμματα εξουσίας, άρχισαν να πολώνουν τις συνειδήσεις των ευκολόπιστων Ελλήνων και να τις οδηγούν, στις εύκολες «λύσεις των άκρων». Μετά την ενίσχυση της άκρας αριστεράς (με τις ευλογίες της πρεσβείας που λέγαμε), ήταν αναμενόμενο να προκληθεί η έλευση και η ενδυνάμωση του αντίθετου πόλου. Της άκρας δεξιάς!
      Αφού λοιπόν η μονόπλευρη στήριξη του αριστερού πόλου από τα ΜΜΕ και τα κόμματα, προκάλεσε την προφανή συσπείρωση του αντίθετου πόλου, κατάφερε η Χ.Α. να εισέλθει δυναμικά στην βουλή. Αυτό σήμανε την αρχή του «πολέμου»! Όσο η δύναμη της ακροδεξιάς φωνής δυνάμωνε, τόσο το σύστημα (προκειμένου να ενισχύσει την πόλωση) προσπαθούσε να την φιμώσει. Έριχναν έτσι διαρκώς νερό στον μύλο της μισαλλοδοξίας και της αντιπαλότητας. Από την άλλη μεριά, μια αριστερά που διακηρύττει το μίσος και την βία μεταξύ των ανθρώπων (ταξικό μίσος, εκδίκηση, βία στην βία, εξέγερση, άρνηση διαλόγου, επιθετικότητα, μισελληνισμός,κτλ) και τον ξεκάθαρο διαχωρισμό τους σε στρατόπεδα που θα πρέπει να αλληλοεξοντωθούν, είναι προφανές ότι θα δημιουργούσε μια ανταπάντηση με την ίδια λογική.

      Διαγραφή
    2. Το σύστημα προσπαθεί εναγωνίως να ενισχύσει την πόλωση, ενισχύοντας της συσπείρωση της Χ.Α., κάνοντας τους οπαδούς της να νιώθουν αδικημένοι και υπό διωγμόν, κάθε φορά που κάνουν λόγο για θέση εκτός νόμου του κόμματός τους (!) και για ατομικές οι συλλογικές διώξεις των στελεχών της (προκλητικά μονομερώς προς των χώρο της Χ.Α. και όχι προς τους υπόλοιπους -επίσης παραβατικούς- χώρους των άλλων κομμάτων).
      Όλα θα ήταν έτοιμα (για τα παιδιά της πρεσβείας) όταν θα δημιουργείτο η κρίσιμη μάζα και στους δύο πόλους.
      Αυτό φαίνεται πως έχει ήδη συμβεί.
      Η «σκηνοθεσία» ενός περιστατικού, που θα λειτουργήσει ως θρυαλλίδα για την μεγάλη έκρηξη, είναι μια εύκολη υπόθεση.
      Ήταν γνωστό εδώ και μήνες, ότι υπάρχει σχέδιο που θα εφαρμοζόταν από τον Σεπτέμβριο και θα δημιουργούσε μια εμφυλιοπολεμική κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας. Παρότι η κυβέρνηση προειδοποίησε εγκαίρως για τα επερχόμενα (ιδίως τα αριστερά κόμματα) κάποιοι επιχείρησαν να συναινέσουν προσχηματικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν κόμμα που διεκδικεί την εξουσία (και ιδίως μετά το χρίσμα που έλαβε από τον Ομπάμα), επισήμως αποστασιοποιήθηκε και δήλωσε την πρόθεση για συγκρατημένες διαδηλώσεις, το Φθινόπωρο. Όμως, στην πράξη δεν συμφωνούν όλες οι συνιστώσες του κόμματος…
      Πέραν όμως της επίσημης στάσης των κομμάτων (ακόμα και η Χ.Α. κρατά μια συγκρατημένη στάση), άλλοι κρατάνε το μαχαίρι και το καρπούζι, με τα κόμματα να ακολουθούν τις εξελίξεις!
      Το μαχαίρι το κρατάνε τα ΜΜΕ που διαδραματίζουν αυτή την στιγμή τον ρόλο του πρόξενου πολέμου.
      Στο στημένο περιστατικό του Κερατσινίου, χρησιμοποιήθηκαν άνθρωποι θύτες και ταυτόχρονα θύματα της «υψηλής» πολιτικής. Αδαείς και ανόητοι άνθρωποι χαμηλής μορφωτικής τάξης, παίζουν ως κομπάρσοι σε ένα έργο εξουσίας που ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν! Πριν καν επιληφθεί η δικαιοσύνη (όχι αδέκαστη βέβαια), το προσφιλές έργο των ΜΜΕ αρχίζει και τα κόμματα ακολουθούν μουδιασμένα!
      Άμεση απόδοση του εγκλήματος σε πολιτικά κίνητρα και ταυτόχρονα μετάφραση σε πολιτική διαμάχη μεταξύ των δύο άκρων. Η ταυτόχρονη «καταδίκη» του ψηφοφόρου της Χ.Α. ως υποκινούμενου από το κόμμα (χωρίς αυτό να προκύπτει από πουθενά) φονιά, από όλα τα ΜΜΕ, παρασύρει σε βαρύγδουπες δηλώσεις όλα τα κόμματα και ανάβει το πράσινο φώς στην κυβέρνηση για απειλές νομοθετικού περιεχομένου, για μονομερείς κομματικές
      διώξεις (προς την Χ.Α.) και ουσιαστικά την θέση της εκτός νόμου. Στον χορό μπαίνουν και οι Ευρωπαίοι σιωνιστές με τις αντίστοιχες δηλώσεις τους, απαιτώντας το ξερίζωμα της Χ.Α. (παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας και την συνταγματική νομιμότητα).
      Ενόψει των πολυεκλογών του 2014, τα κόμματα, τσιμπάνε το τυράκι της φάκας!
      Όσοι διαπιστώνουν την σπασμωδική και βεβιασμένη μανία όλων των συστημικών μηχανισμών να «πατάξουν» την Χ.Α., δηλαδή τον ακραίο πόλο που αυτοί δημιούργησαν, νοιώθουν αλληλέγγυοι με τους καταδιωκόμενους. Όσοι ήδη ψήφισαν Χ.Α., συσπειρώνονται περισσότερο στο κόμμα τους. Νοιώθουν την απαξίωση της πολιτικής κοινωνίας για την επιλογή τους και επειδή ο τρόπος που το κάνουν, δεν τους πείθει, εμμένουν ακόμη περισσότερο στο να ψηφίσουν Χ.Α.! Η αίσθηση της απόρριψης, οδηγεί στην περιθωριοποίηση. Όποιος βάζει τον εαυτό του στο περιθώριο, πολώνεται, πωρώνεται και μισεί τους άλλους! Ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και στο αριστερό άκρο.
      Είναι προφανές ότι στόχος των ΜΜΕ, είναι να ενισχύσουν με την στάση τους, την πόλωση και την επιθετικότητα των δύο άκρων.
      Από εδώ και πέρα, θα αναμένουμε κορύφωση των συγκρούσεων και γενίκευση των επεισοδίων.
      Μοιάζει με πυριτιδαποθήκη που πήρε φωτιά. Οι εξελίξεις θα αρχίσουν να επιταχύνονται.
      Δεν φαίνεται να υπάρχουν μετριοπαθείς δυνάμεις που να επιθυμούν εξισορρόπηση και εκτόνωση της κατάστασης. Όλοι παρασύρονται στους ρυθμούς που ξένα κέντρα δρομολογούν.
      Κρούω τον κώδωνα κινδύνου. Αντιλήφθητε την παγίδα και μην «τσιμπάτε»! Μην βάζετε τον εαυτό σας στην λογική της μισαλλοδοξίας και της διαίρεσης! Είμαστε όλοι θύματα των δυναστών μας. Ας τους δείξουμε στην πράξη, ότι είμαστε εξυπνότεροι απ’ αυτούς και δεν μπορούν να μας χειρίζονται…
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ την καλημέρα όπως και σε όλους όλες τους-τις θαμώνες του ιστότοπού σου .
      Θα σε προτρέψω για ακόμη μια φορά το σχόλιό σου να το ανεβάσεις σαν άρθρο .
      Πιστεύω ότι έχει να προσφέρει "πολλά" .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    4. Θα συμφωνήσω και' γώ φίλε Αρμαγεδών. Ο σχολιασμός του Λύκιου "οφείλει" να αναρτηθεί ως άρθρο και να επεκταθεί και σε υπόλοιπα ιστολόγια, ούτως ώστε κάποιοι απο τους αναγνώστες να αναγνωρίσουν την πολιτική σκοπιμότητα και την παρακρατική πλεκτάνη εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων!
      Σίγουρα υπάρχουν συμπολίτες μας, οι οποίοι διαβλέπουν μια στρέβλωση της πραγματικότητας, αλλά καθ' ότι δεν υπάρχουν μηχανισμοί και αληθινή πληροφόρηση, πέφτουν στην παγίδα της παραπληροφόρησης απο τα κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα ΜΜΕ.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    5. Φίλοι μου Αρμαγεδών και Χίλων, σας ευχαριστώ για την αποδοχή της απόψεώς μου και το έκανα ήδη άρθρο.
      Και πάλι ευχαριστώ!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    6. Τους χαιρετισμούς μου φίλε ΧΙΛΩΝ και αυτό επιθυμώ για την ανάρτηση και σε άλλα ιστολόγια .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  3. Λύκιε βλέπω και αντιλαμβάνομαι την κατάσταση πολύ καλά,μην ανήσυχης.Εδώ και 2-3 χρονια φωνάζω πως τα διεθνή μας οικονομικά αφεντικά θέλουν να μας σύρουν σε έναν πόλεμο εσωτερικό η εξωτερικό,μα για κάποιο λόγο δέν τα καταφέρνουν........!!!;;;???
    Μπορώ να καταλάβω επίσης όλα αυτά που μας γραφής για τα ξένα κέντρα και τους πράκτορες τους,χωρίς όμως να ασπάζομαι ακριβώς την ανάλυση σου.
    Άλλωστε μην ξεχνάμε πως δολοφονίες τέτοιου είδους στην χωρα μας τα τελευταία χρονια έχουν γίνει είτε από χέρι φασίστα είτε από χέρι μπάτσου...Φύσσας,Γρηγορόπουλος,Τεμπονέρας,Καλτεζάς!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013
    EKTAKTO-ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ #killahp
    Δυστυχως, μετα απο 2,5 ωρες χειρουργιο, ο διαδηλωτης που συμμετειχε στην αντιφασιστικη συγκεντρωση στο Κερατσινι και ειχε μεταφερθει εσπευσμενα στο Τζανειο, εχασε το ματι του απο ευθεια βολη δακρυγονου!!!
    Ναι καλα διαβασατε...Ενας συνανθρωπος μας ,εχασε το ματι του,εξαιτιας των μετρων καταστολης της κυβερνσης και των δολοφονικων πρακτικων των μπατσων που εχουν τις πλατες του Δενδια...
    ΠΡΕΖΑ TV
    19-9-2013

    ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ - KILLAH P - ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ --ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ

    Έγινε ο κόσμος μια μεγάλη φυλακή
    κι εγώ ψάχνω έναν τρόπο τα δεσμά να σπάσω.
    Έχω ένα μέρος που με περιμένει εκεί,
    σε μια πολύ ψηλή κορφή πρέπει να φτάσω.
    Γι' αυτό απλώνω ξανά πολύ ψηλά τα δυο μου χέρια,
    για να κλέψω λίγο φως από τα λαμπερά αστέρια.
    Δεν αντέχω εδώ κάτω και κοντεύει να με πνίξει
    των ανθρώπων η μιζέρια τόσο, όσο κι η θλίψη.
    Δεν αντέχω άλλο κι όλοι αυτοί δε μου ταιριάξαν,
    πήρα τ'άλλο μονοπάτι κι όχι αυτό που μου χαράξαν.
    Ήταν δύσβατο, σκληρό και με παγίδες πολλές,
    αγάπες σκάρτες και φίλοι φαρμακερές οχιές.
    Είχε τέρατα με παράξενες στολές
    που παραμονεύαν πάντοτε κρυφά μεσ' στις σκιές,
    Μην κοντοσταθείς αν πρόκειται ν' ακολουθήσεις,
    τα δόντια σφίξε γερά και μη δακρύσεις.
    Εγώ το πήγα και το έφτασα στο τέρμα
    κι όπως γράφουν στα βιβλία οι παλιοί σοφοί,
    όταν θα φτάσει ο ήλιος στο τελευταίο γέρμα,
    θα βάλουνε φωτιά από ψηλά οι αετοί.

    Για όσους με πρόδωσαν με πίσω μαχαιριές, θέλω να ξέρουν ότι
    σιγά μην κλάψω.
    Και για αυτές τις αγάπες τις παλιές, θέλω να ξέρουν ότι
    σιγά μην κλάψω.
    Κι όσοι μ' απείλησαν με πύρινα δεσμά, θέλω να ξέρουν ότι
    σιγά μη φοβηθώ.
    Να'ρθούνε να με βρουν στην κορυφή ψηλά, τους περιμένω και
    σιγά μη φοβηθώ.

    Μου είπαν να μην κάνω όνειρα τρελά,
    να μην τολμήσω να κοιτάξω τα αστέρια,
    μα εγώ ποτέ μου δεν τους πήρα σοβαρά,
    πήρα τον κόσμο ολόκληρο στα δυο μου χέρια.
    Θέλουνε τώρα να μου φτιάξουν μια φωλιά,
    που εκεί πάνω της το φόβο, την ασχήμια
    κι ένα κλάμα γοερό και μια αλυσίδα βαριά,
    κουβαλάει την κατάρα των θεών και τη βλασφήμια.
    Δε θα δακρύσω μια και δε θα φοβηθώ.
    Δε θα αφήσω να μου κλέψουν τα όνειρα μου,
    ελεύθερα, ψηλά, πολύ ψηλά πετώ
    κι όλοι ζηλεύουν τα περήφανα κι αδέσμευτα φτερά μου.
    Και περιμένω κι άλλα αδέρφια για να 'ρθουν
    σ' αυτήν την κορυφή που όλους περιμένει,
    αρκεί να μη δακρύσουν και να μη φοβηθούν
    σ' αυτήν την έξυπνη απάτη, την καλοστημένη.

    ΠΡΕΖΑ TV

    Killah P - Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ (ENG Subs)
    http://www.youtube.com/watch?v=qUVGzyrUmgA

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίντεο - Αποκάλυψη: Δείτε στίχους του Παύλου Φύσσα.!!!

      http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_6281.html

      Βίντεο - Αποκάλυψη: Δείτε πόσο "αθώο" ήταν το "αθώο θύμα"!!! (Ενός λεπτού σιγή στην Βουλή επειδή προέτρεπε σε σφαγές;;; Λογικό))
      Αυτά έλεγε ο "καλλιτέχνης-μουσικός" Killah P:
      "...Σήκωσε την αντένα γαμώ τον φασισμό σου πουτάνας γέννα
      ναι καλά κατάλαβες αυτό εδώ είναι για σένα
      Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα
      γαμιέται κάθε είδους φασίστας μαλάκα και πάμε γι' άλλα
      Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους..."

      Άκρως φιλειρηνικός και δημοκράτης ο μακαρίτης, το βλέπουμε και από το άκρως φιλειρηνικό ψευδώνυμό του....

      Διαγραφή
    2. Αν είναι στοίχοι δικοί του, τότε όπως έστρωσε, κοιμήθηκε! Αφού έσπερνε μίσος και φθόνο, ζητούσε αίμα και φόνο για πολιτικές ιδεολογιες, εισέπραξε αυτό που ζητούσε. Στην αρχή είπα κριμα το παλικάρι, άδικος ο φόνος. Τώρα όμως τα παίρνω πίσω. Μάχαιραν έδωκε, μάχαιραν έλαβε (Ιησούς)! Κώστας

      Διαγραφή
  5. Police and plainclothes thugs attack antifascists in Athens
    http://www.youtube.com/watch?v=fH9CLuJNmtE

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ......ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Α-Ω
    Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΣΟΥ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
    ΕΙΠΕ!

    ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ!!!!
    Ο ΣΤΑΛΙΝ ΞΑΝΑΖΕΙ!!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ......ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ
    ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΒΑΝΟ;;;;
    ''ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!''
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΥΛΟ ....
    ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
    ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ 34 ΟΛΑΝΘΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ
    ΣΑΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ...
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
    ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ!
      Θυμάστε κάποτε πως αποκάλεσε την κανελή ο συχωρεμένος ο Γιαννόπουλος........άγνωστε σχολιαστή έχω δηλώσει πολλές φορες ακομμάτιστος και θεωρώ όλα τα κόμματα του σημερινού μας κοινοβουλίου υπαλληλους των ίδιον αφεντικών.......είπες τίποτα?
      Και βάλε σε παρακαλώ και ένα όνομα γιατί μέχρι τότε θα θεωρώ πως ανήκεις σε μια κατηγορια πτηνών του εδάφους που αναφέρω στο πρώτο μου σχόλιο.

      Διαγραφή
  7. Α-Ω, από τα λεγόμενά σου και την εμμονή σου να καταμετράς μονόπλευρα τις "απώλειες", (θα σου θυμίσω τους τρείς νεκρούς της Marfin, από αναρχικούς και "ανταρσίες"), αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείς να βγεις έξω από την παγίδα και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά.
    Επίσης θέλω να σου, πως ότι δεν επιτρέπω την χρήση φρασεολογίου του αριστερού πεζοδρομίου, σε αυτό το ιστολόγιο.
    Μπορείς να έχεις την δική σου άποψη για τους αστυνομικούς και τους "φασίστες", αλλά εδώ θα πρέπει να την εκφράζεις κόσμια και με σεβασμό στον θεσμό αυτό. Η απαξιωτική λέξη "μπάτσος" και ιδίως όταν την χρησιμοποιείς για το σύνολο των Ελλήνων αστυνομικών, δείχνει εμπάθεια και μίσος, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και άπτεται της ανεύθυνης γενίκευσης και της μισαλλοδοξίας του αριστερού χώρου. Όπως θα αντιδρούσες αν κάποιος εδώ μέσα αποκαλούσε τους αριστερούς "σκατοκουμούνια" ή τους αντιεξουσιαστές "αναρχοάπλυτα σκατοπραζόνια", κτλ, έτσι εσύ θα πρέπει να σεβαστείς και να μην θίγεις άλλους ανθρώπους.
    Έτσι λοιπόν, την λέξη «μπάτσος» δεν θα την επιτρέψω, ιδίως με την έννοια που της αποδίδεις. Αυτή την ρητορεία ας την κρατήσεις για το Indymedia και το Πρέζα TV!
    Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι «δεν τα καταφέρνουν» όπως ίσως θα είχες στο μυαλό σου, όμως σε διαβεβαιώνω ότι το σχέδιό τους πάει καλά! Δεν θέλω να ασπαστείς τις πληροφορίες που δίνω, αφού μου αρκεί ότι αυτοί που έχουν εξειδικευμένη αντίληψη των πραγμάτων, εκτιμούν το βάσιμο των λεγομένων μου. Οι υπόλοιποι, κρατείστε ότι σας αρέσει.
    Αυτοί που έπρεπε, με έλαβαν!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1]Σχεδόν έχει αποδειχτεί πως ο εμπρησμός της μαρφιν έγινε από εξειδικευμένους πράκτορες και όχι από απλούς αναρχικούς η αντιεξουσιαστές.[και το αφεντικό της μαρφιν δεν το βλέπω και τόσο καθαρό σε αυτήν την υπόθεση.....φτάνει πια με αυτήν την πιπίλα].
      2]Μπάτσους αποκάλεσα τους δολοφόνους μελίστα-κορκονεα και οποιον τυχόν φοράει αυτή την στολή και κάνει διαχωρισμούς ανάμεσα στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών που υποτίθεται θα έπρεπε να προστατεύουν....σίγουρα υπάρχουν και αστυνομικοί που προσπαθούν να φέρουν εις πέρας σωστά αυτό το λειτούργημα,δεν μου αρέσει να τους βράζω όλους στο ίδιο καζάνι.....απλός οι περισσότεροι πολλές φορες κάνουν τα στραβά ματια με την παραβατικότητα της χρήσης αυγής επειδή είναι πολιτικά προσκείμενοι προς αυτήν η την άκρα δεξιά!
      3]Σίγουρα το σχέδιο τους πάει καλά μα υπάρχουν και παράγοντες και παράμετροι που δεν γνωρίζουμε και πιθανότατα να μην τις μάθουμε ποτε........εγώ απλός θα σας αναφέρω το γεγονός πως μετά από την χιροσίμα και το ναγκασάκι δεν είχαμε ποτε ξανά πυρηνική έκρηξη σε πολεμική αντιπαράθεση παρόλο που υπάρχουν υπόνοιες ότι έχει επιχειρηθεί πολλές φορες κάτι τέτοιο μα δίχως αποτέλεσμα......απλά σκεφτείτε το.

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Το αντίθετο Θα έλεγα φίλε Α-Ω , ότι η τρομοκρατική επίθεση στην ΜARFIN επήλθε όπως αναφέρει και ο προλαλήσαντας οικοδεσπότης μας φίλος ΛΥΚΙΟΣ από τον κόκκινο Ελληνικό παράγοντά .
      Θα μου επιτρέψεις ως γνώστης να σου αναφέρω ( ανεξάρτητα αν θα το σεβαστείς ) ότι εξυπηρετεί το σύστημα να μην καταλογίζονται ευθύνες στις μειοψηφίες που συνδράμουν το έργο των αρχουσών κομμάτων του Ελληνικού ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ .

      Ως συνήθως στην Ελληνική πολιτική σκηνή έχει από έτη εγκαθιδρυθεί η άποψη ( φυσικά εντός του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ) ότι στηρίξτε μας να σας στηρίξουμε .

      Άρχουσα κόμματα είναι δύο τα υπόλοιπα στήριξαν και με αποδείξεις το ξεπούλημα αυτής της χώρας της ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

      Πρέπει να έχουμε ρίξει τις παρωπίδες για να ομιλούμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ ( και αυτό δεν απευθύνεται σε εσένα αλλά ως προς πάσα κατεύθυνση )

      Ο γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ δεν φορείς παρωπίδες, μηδέ χλαμύδες αλλά αγάπη και σεβασμό ο οποίος είναι έμφυτος από γεννησιμιού σου και από παρακαταθήκες σου με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ρίζες .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  8. Σήμερα παραβρέθηκα στην κηδεία του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα και προς μεγάλη μου ευχάριστη έκπληξη έγινα μαρτυρας στα ακόλουθα!
    Συγγενής και φίλοι του εκλιπόντος απέτρεψαν επανειλημμένα κάποιους που προσπάθησαν να φωνάξουν συνθήματα πόλωσης και μισους.....ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!
    Συνέβηκε και κάτι άλλο που δεν θα το αναφέρω.....ας ήσασταν εκεί.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ?

      Διαγραφή
    2. Ένταξη ανώνυμε κατάλαβα πολύ καλά ποιος και τι είσαι.
      Να σου ρίξω λίγο καλαμπόκι να φας;
      Πουλ-πουλ-πουλ.......χαχαχα.

      Α-Ω

      Διαγραφή
  9. Φίλε Α-Ω,
    Πρώτον αν διάβασες το άρθρο του Λύκιου, παρέχει κάποιες πληροφορίες που δεν είδα να διαφωνείς, και συγκεκριμένα ονομάζει τα επεισόδια του Δεκέμβρη του ’08 υποκινήθηκαν από συγκεκριμένο οργανισμό με στρατιωτάκια τους λίγο ή πολύ σε ‘μας γνωστούς-αγνώστους. Όπως λες έχει αποδειχθεί ότι το κάψιμο της Marfin έγινε από πράκτορες, θα συμφωνήσω. Ας αναρωτηθούμε σε ποιο πολιτικό χώρο ήταν προσκείμενοι αυτοί οι πράκτορες που προέβησαν σε αυτή την ενέργεια, και καθώς ενεργούσαν γιατί δεν τους απέτρεπαν οι υπόλοιποι «σύντροφοί» τους. Και όχι μόνο αυτό ο όχλος… (και όχι κάποια οργανωμένη ομάδα) εμπόδιζε τα οχήματα της Πυροσβεστικής να προσεγγίσουν στο χώρο, κλείνοντας το δρόμο με τη φυσική τους παρουσία και πετώντας πέτρες και ξύλα.
    Δεύτερον νομίζω πως πάλι γενικεύεις όταν αναφέρεσαι στους «μπάτσους», απλά αυτή τη φορά τους ονομάζεις αστυνομικούς. Ξέρεις μπορούμε να ονοματίσουμε όλοι από έναν απλό πολίτη ή αστυνομικό που δολοφονήθηκε από χώρους πολιτικά προσκείμενους στην αριστερά. Οι οικογένειες των θυμάτων δε δικαιώθηκαν ποτέ, όμως οι προαναφερθέντες δράστες οδηγήθηκαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τιμωρήθηκαν, όπως ορίζει μια οργανωμένη κοινωνία.
    Να τονίσω ότι με την αντιπαράθεση αυτή χάνουμε το νόημα του θέματος και της συζήτησης, μάλιστα γινόμαστε παίχτες στο παιχνίδι του διχασμού που μας οδηγούν και δε βοηθούν στην ομαλή διαβίωση μεταξύ των συμπολιτών.
    Για να μη συνεχιστεί αυτή η διαφωνία, και να κλείσω από μέρους μου τη συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά, θα ήθελα να σχολιάσω πως, όλοι οι φίλοι του ιστολογίου μπορούν να γενικεύσουν και να τοποθετήσουν ταυτότητες σε καταστάσεις και πρόσωπα. Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, θέλουμε όλοι να ανήκουμε και να πιστεύουμε σε κάποιο «Δόγμα». Αυτό δεν αποτελεί ελληνικός τρόπος ζωής.

    Αντάρτης του Πόντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤAΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΛΗΜΈΡΑ.
      ΦΑΣΚEΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦAΣΚΕΙΣ....ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΛΕΓΌΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
      ΕΓΩ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΣΧΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.
      ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ.

      Α-Ω

      Διαγραφή
  10. ο αω πρεπει να γραφει σχολια μονο αυτος. οι υπολοιποι οτι και να γραφουν δεν ειναι δημοκρατες.
    μονο ο αω ο επωνυμος σχολιαστης ξερει να ειναι πανταχου παρων και τα παντα πληρων.Αμην και μη χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοκρατία σημαίνει να έχεις το σθένος και το θάρρος να εκφράζεις τις αποψης σου ελευθερα αδιαφορώντας για τις αποψης του συνόλου σε οποιονδήποτε χορό!
      Εσύ απεναντίας άγνωστε δεν έχεις ούτε καν το θάρρος να βάλεις ένα ψευδώνυμο κάτω από τα σχόλια σου για να απευθυνόμαστε κάπου!
      Καληνύχτα σου και περαστικά σου.

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. καλημερα αω περαστικα δικα σου
      και του κενου μυαλου σου
      δες το τι συμβαινει γυρω σου
      και μην γραφεις κατεβατα κοπιαζεις αδικα ολοι, εκτος απο σενα ξερουμε τι συμβαινει

      Διαγραφή
    3. Φίλε ανώνυμε, σε παρακαλώ να μην εκφράζεσαι προσβλητικά για κανέναν σχολιαστή, ακόμη και αν διαφωνείς μαζί του. Είναι δικαίωμά του να εκφράζει την δική του άποψη ελεύθερα εδώ. Εξίσου δικαίωμά του είναι και να επιμένει. Το δικαίωμά σου στην άποψη, καθώς και το δικό του, εδώ προστατεύονται.
      Έχεις δύο λύσεις:
      ή τον αποκρούεις με επιχειρήματα
      ή δεν του απαντάς καθόλου!
      Δεν το θίγουμε σε προσωπικό επίπεδο όμως, ποτέ!
      Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Α-Ω.
      Σε ευχαριστώ για την κατανόηση.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. συγγνωμη αγαπητε Λυκιε
      με πνιγει το δικιο
      δεν ειναι ο μονος που ποναει για οσα τραγικα συμβαινουν ουτε ο μονος που μπορει να απανταει σε ολους
      με το υφος αυτο

      Διαγραφή
    5. Κατανοητή η θέση σου και σεβαστή, ανώνυμε!
      Η παρέμβασή μου, αποσκοπεί μόνο στο να μην προκληθεί διάνεξη που θα οδηγούσε σε ασέβεια και ύβρεις και απευθύνεται και στους δύο.
      Ο ήπιος διάλογος είναι επιθυμητός και τον παρακολουθούμε όλοι.
      Και πάλι ευχαριστώ για την κατανόηση φίλε μου.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Όσοι έχουν διαβάσει την Ιστορία της περιόδου ακριβώς μετά την Απελευθέρωση από τη Γερμανική Κατοχή, θα συνειδητοποιήσουν αμέσως πως το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται!
    Καλημέρα σας και καλό Χειμώνα
    παλιά φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιά φίλη, καλησπέρα! Δυστυχώς, όποιος αγνοεί ή ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει, σωστά;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.