Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

" ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε ."


Για ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ που ευθύνεστε για 5500 αυτοκτονίες γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας;
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε .

Πάνω από 5500 'Έλληνες που έφυγαν από αυτόν τον τόπο αυτοκτονώντας κ.Δένδια για εσάς ήταν φασίστες ;
Που είναι εκεί η δικαιοσύνη η οποία κόπτεστε ;

Η δικαιοσύνη ανήκει στα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και στα ελατήρια αυτών Κ.Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ .( μην πάει τζάμπα η ψήφος και ξεφύγει κανένας από το μαντρί ).

Πρώτη φορά συμπλέει το προδοτικό πολιτικό σκηνικό κατά
ενός κόμματος που δεν έχει κυβερνήσει .

Προδίδεστε από το πάθος σας και τον φόβο σας να παραμείνετε εντός πολιτικών επάλξεων ,τόσο που δεν βλέπεται ότι επικίνδυνα δρομολογείτε μια κατάσταση Ηρωισμού για τα στελέχη της Χ.Α.

Και εκεί που δεν χρειαζόμασταν άλλους ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ μας κάνετε να αποδεχτούμε μια νέα κατάσταση που νομικά δεν στέκει και το γνωρίζετε πολύ καλύτερα .

Αυτοσκοπός σας όμως είναι να υπογράψετε τους νέους όρους για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 τo οποίο ήδη έχετε προσυμφωνήσει , γι' αυτό και στρέφεται την κοινή γνώμη σε αυτήν την φιέστα της σύλληψης της Χ.Α .

Πολυέπεξαν τα κανάλια σας των δικών σας Μ.Μ.Ε την φιέστα σύλληψης των μελών της Χ.Α.

Δεν με ανησύχησε και δεν μου αλλοίωσε κανένα κόμμα την Εθνική μου υπόσταση μου, μα εσείς και μόνον εσείς οι Δημοκρατικά κατά τα άλλα εκλεγμένοι που βυσσοδομήσατε την λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ανασυνθέσατε σε ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΡΙΑ .

Για ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ που ευθύνεστε για 5500 αυτοκτονίες γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας ;

Ας μου πει κάποιος ότι έχω άδικο .

Είσαστε μια τρομοκρατική ομάδα αποτελούμενη από όλα τα κόμματα η οποία χειραγώγησε τις εξελίξεις << για λιγότερα σύνορα >> απώλεια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ .

Είσαστε μια τρομοκρατική ομάδα η οποία θυσίασε στον βωμό των φίλων σας τοκογλύφων 5500 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ και δημιουργήσατε με ψεύτικα και αλλοιωμένα στοιχεία ένα ογκωδέστατο χρέος το οποίο πραγματικά δεν υπήρχε ( ΕΛ.ΣΤΑΤ).

Δεν χρειάζεται δικαστήριο και εισαγγελέας να μας το πει αυτό γιατί ποτέ δεν θα βρεθεί δικαιοσύνη για τα δικά σας επιτηδευμένα σφάλματα - κακουργήματα .

Η δικαιοσύνη επωλήθη σε εσάς και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας .

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε .

ΜΕΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ( στους συνσχολιαστές μου ).


Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

28 σχόλια:

  1. Το αρχικό μου άρθρο που από ορθογραφικό λάθος έλεγε :

    " ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που _δεν_ θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε ." μεταφέρθηκε από εμένα σε άλλο ιστολόγιο .

    Μα και πάλι ο παρατηρητικός θαμώνας θα καταλάβει το ύφος της γραφής μου από το απόσπασμα που λέει :

    << Προδίδεστε από το πάθος σας και τον φόβο σας να παραμείνετε εντός πολιτικών επάλξεων ,τόσο που δεν βλέπεται ότι επικίνδυνα δρομολογείτε μια κατάσταση Ηρωισμού για τα στελέχη της Χ.Α.

    Δεν με ανησύχησε και δεν μου αλλοίωσε κανένα κόμμα την Εθνική μου υπόσταση μου, μα εσείς και μόνον εσείς οι Δημοκρατικά κατά τα άλλα εκλεγμένοι που βυσσοδομήσατε την λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ανασυνθέσατε σε ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΡΙΑ . >>

    Και αυτό για να μην θεωρηθεί ότι ασπάζομαι πολιτικές κορώνες κανενός... μα κανενός κόμματος >>

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω φίλε Αρμαγεδών, ότι το "πρόβλημα" διορθώθηκε, σωστά;

      Διαγραφή
    2. Σωστά φίλε μου ΛΥΚΙΕ .
      Μια καλησπέρα από καρδιάς σε εσένα και στους φίλους θαμώνες .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    3. Την καλησπέρα μου φίλε Αρμαγεδών.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Άφησα ένα μήνυμα και αλλού .
      Απ'ότι φαίνεται αυτά που προωθούν και αυτά που έχω αναλύσει σε ποίημα μου αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά φίλε μου .
      Με πρώτο φυσικά τι άλλο την πολιτική ανωμαλία .

      Και ευχόμουν να βγω για μια φορά ψεύτης, ή να ήταν ο ποιητικός οίστρος όπως και εσύ ανέφερες χαριτολογώντας , μα ....


      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    5. Έτσι είναι! Μα οι εξελίξεις είναι ηλίου φαεινότερες στα μάτια ενός γνώστη του πως στήνονται τα πολιτικά παιχνίδια του κράτους και του παρακράτους! Από εδώ και πέρα έχουν να συμβούν πολλά. Εκτός των αυτονόητων, πλήγεται ανεπανόρθωτα η δημοκρατία (έστω και αυτό το μόρφωμα που ονομάζεται σύγχρονη «δημοκρατία»)!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα.
    Αρμαγεδών πολύ σωστά νομίζω πως έθεσες κάποια πράγματα και με βγάζεις από τον κόπο να τα πω εγώ.........απλός μονο θα συμπληρώσω.
    Η δημοκρατία κατά την άποψη μου έχει πληγεί πολύ καιρό νωρίτερα........από τότε που επετράπηκε στην φιλοναζιστική οργάνωση της χρήσης αυγής να συμμετάσχει σαν πολιτικο κόμμα στις εκλογές της χώρας............
    Αυτοί που επέτρεψαν αυτό το κακούργημα είναι οι ίδιοι που ελέγχουν και τα υπόλοιπα κόμματα του σημερινού μας κοινοβουλίου!Απλός τους συνέφερε παρα πολύ να έχουν αυτούς τους θερμοκέφαλους ακροδεξιούς φιλοναζιστές μέσα στο κοινοβούλιο ούτος ώστε αν οι ίδιοι επέλεγαν,να μπορούσαν ανά πασα στιγμή να δυναμιτίζουν τις κατάστασης σύμφωνα πάντοτε με τα συμφέροντα τους!
    Αν κάνω λάθος διορθώστε με, μα έχω την εντύπωση πως ο αγαπημένος τους Χίτλερ πριν κυβερνήσει την γερμανία είχε περάσει κάποιο διάστημα στην φυλακή για τις ακραίες του στάσης και θέσεις;μήπως στην φυλακή έγραψε τι βιβλίο του "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ";
    Αν αυτά που αναφέρω παραπάνω ισχύουν ,μήπως κάποιοι θέλουν να δούμε την γερμανική ιστορία να επαναλαμβάνεται στην Ελλάδα;


    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσουπ! Νατος πάλι! Α-Ω εσύ ένας δημοκράτης να λεςτετοια πραγματα, τσ τσ τσ! στΣτην δημοκρατία επιτρέπονται οι αποκλεισμοί; Επιλεκτική η δημοκρατία σου; Στην δημοκρατία ξερω χωράνε όλες οι απόψεις, ακόμα και οι πιό ακραιες, οπως οι δικες σου. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΧΩΡΟΥΝ ΟΛΑΙ ΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΣ. ΧΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΛΑΟΥ). ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑΙ ΟΛΑΙ ΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΑΡΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ. ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ. ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΙΝ ΑΥΓΗΝ! "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν έχεις καθόλου άδικο φίλε μου συνσχολιαστή ΙΕΡΑΡΧΗ .

      Δεν μπορείς να απεμπολήσεις το δικαίωμα κάποιου που ψήφισε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ την Χ.Α. μα ούτε και να τους αποκαλέσεις ΝΕΟΝΑΖΙ ή ΦΑΣΙΣΤΕΣ .

      Για έναν και μόνον λόγο .
      Διότι τα κόμματα μέχρι τώρα που συνθέτουν το προδοτικό σκηνικό τους ξεπουλήματος της ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, συνθηκολόγησαν με τους Γερμανούς και σαν άλλοτε μας λένε << είναι καλοί οι Γερμανοί ... τι ζητάνε να γίνουν φίλοι μας >> και πίσω από τις πλάτες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ αποφάσισαν για την εξαθλίωση αυτού και έχοντας πάντα για σκοπό να εξαγοράσουν ότι υπάρχει σε αυτόν τον τόπο, ως πραγματικό παραδειγματισμό που έχουμε μια ΠΑΤΡΙΔΑ με ήλιο και "δώσαμε τα φώτα" σε όλους αυτούς που κοιτάνε να μας ρίξουν στο σκοτάδι .

      Και πίστεψέ με .... υπάρχουν πάρα πολλά σε αυτόν εδώ τον τόπο .
      Δυστυχώς όμως για τους ικέτες που διαλέξαμε ως λαός να κάνουμε για Ηγέτες όλα έχουν μια τιμή .

      Οπότε άλλοι φίλε ΙΕΡΑΡΧΗ μπορούν να χαρακτηριστούν πρωτίστως ως ΝΕΟΝΑΖΙ .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα.
    Κώστα σε ευχάριστο για την φιλική σου στάση απέναντι μου.
    Σας έγραψα και τις προάλλες πως η χρήση αυγή ήταν μόλις πριν μερικά χρονια μια ακροδεξιά φιλοναζιστική οργάνωση που το μονο που επιζητούσε ήταν να καταλύσει την δημοκρατία με κάποιου είδους πραξικόπημα υπέρ του εθνικισμού-φασισμού ναζισμού όπως και οι αναρχικοί επιζητούν κατά κάποιο τρόπο το ίδιο υπέρ του αναρχισμού-διεθνισμού.
    Γινωμένη η χρήση αυγή κόμμα ουσιαστικά ξέφυγε από τις βασικές αρχές της και είχαμε και το φαινόμενο τις απόσχισης από αυτήν κάποιος πολύ ακραίων ιδεολόγων, παλαιών μελών τις που σήμερα εμφανίζονται ως ακραίες τρομοκρατικές οργάνωσης που δρουν υπέρ της.....βλέπε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ!
    Οποτε σύμφωνα με τα λεγόμενα σας αγαπητοί συνσχολιαστες μου και οι αναρχικοί οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν μπορούν να ιδρύσουν ένα κόμμα,άσχετα αν αυτό είναι τελείως αντίθετο με την ιδεολογία τους!
    Αν η χρήση αυγή ήθελε πραγματικά να μετέχει σε δημοκρατικές διαδικασίες θα έπρεπε να αφήσει στο κοντινό παρελθόν της τα τάγματα εφόδου,τα όπλα,την βια σε κάθε μορφή της και την κάθε μορφής τρομοκρατική ενέργεια προς πασα κατεύθυνση.
    Κοιτάξτε το δασος kao όχι το δέντρο.......ξέρω πως με βλέπετε κάποιοι εδώ μέσα ως ιδεολογικό σας αντίπαλο,μα ακούστε τι σας λέει ο Αρμαγεδών αυτή την φορα όσον αφορά το γεγονός πως κάποιοι θα θελήσουν σίγουρα να παρουσιάσουν ως ήρωες τους επικεφαλής της χρήσης αυγής.
    Το ότι τα κυβερνώντα κόμματα του κοινοβουλίου είναι σάπια μέχρι το κόκαλο δεν σημαίνει απαραίτητα πως και τα υπόλοιπα κόμματα του είναι αθώα.Όλα τα προδοτικά κόμματα του σημερινού κοινοβουλίου με τον ένα η τον άλλον τρόπο για να βρίσκονται μέσα σε αυτό έχουν προσκυνήσει τα αφεντικά του και είναι απλός μαργιονετες που όπου τις κατευθύνουν χορεύουν!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλαράκο Α-Ω άλλος εχει πρόβλημα με την φιλία εδω μέσα και όχι παντως εγώ! Μ αρεσει που χώνεσαι συνέχεοα παντού και δεν το βαζεις κατω, έστω και αν πολλές φορες είσαι λίγο ξεροκάφαλος.Η δημοκρατια λοιπον δεν θα πει οχι και σε κομμα αναρχικών! Ετσι ειναι οι αληθηνη δημοκρατια, πάνω απ ολα δικαιη και ανεκτική. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα επιχειρήσω να κάνω πιο σαφή αυτά πού καταθέτω με το άρθρο μου , για να μην αντιληφθεί από κανέναν ότι ομιλώ για την πολιτική της Χ.Α.

    Δεν έχω σκοπό να "πάρω πίσω " τίποτε από αυτά που έχω γράψει , αλλά πλην εμμέσως σαφώς αδογμάτιστος και ακομμάτιστος καταθέτω την άποψή μου για τον τρόπο αντιμετώπισης και την ευκαιρία να αποσπάσουν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα τεκταινόμενα αυτών των ημερών .

    Αν παρακολουθήσατε στην Ιταλία διεξήχθη ένας εσωτερικός πόλεμος και θα έλεγα όχι εντυπώσεων όπως στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας .

    Μια κυβέρνηση τίναξε την μπάνκα στον αέρα, όπως χαρακτηρίστηκα θα έλεγαν όσοι παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα εξευτελίζοντας την προσπάθεια του Γάλλο-Γερμανικού άξονα να επιβάλλουν την κατά το δοκούν σκληρή οικονομική πολιτική .( Αποδεχόμενοι πλέον ότι αυτοί κρύβουν κάτω από το συρτάρι τους το εσωτερικό χρέος η Γερμανία δρομολογεί ένα κράτος τοκογλύφο στην καρδιά της Ε.Ε . )

    Εγώ όμως στο άρθρο μου δεν μιλάω για την πολιτική που έχει επιτελέσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από το πολιτικό-δικαστικό σύστημα .

    Ανεξάρτητα εάν συμφωνώ ή όχι με την πολιτική της Χ.Α. ή όχι η αντιμετώπιση δεν ήταν επί ίσοις όροις και αυτό το έχουμε αντιληφθεί όσοι είναι πραγματικά ακομμάτιστοι .

    Για έναν λόγο συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν αυτήν την χρονική περίοδο .

    Δρομολογούν την καρατόμηση της Χ.Α στον δογματισμό του ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ, λειτουργούντες για ακόμη μια φορά μέσα από το δικό τους δικαστικό σύστημα εξελίξεις για παραμονή τους στις πολιτικές επάλξεις ( εν όψη και εξαγγελιών για παραίτηση των μελών της Χ.Α ) ή για τις εκλογές που συντόμως επίκεινται και την υπογραφή των όρων του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3 που προσπαθούν να περάσουν στον ΛΑΟ μας και προβλέπονται να είναι ακόμη πιο σκληροί .

    Θα μπορούσα να μιλήσω για δικαιοσύνη πραγματικά ανεξάρτητη, όταν από τα παλαιότερα κόμματα που απάρτιζαν κατά καιρούς στο σύνολο του εκλογικού σώματος, ήσαν πλέον όλοι τους στην φυλακή .Πράγμα όμως που δεν συμβαίνει .

    Αναμένονται άσχημες πολιτικό-οικονομικές εξελίξεις στη ΠΑΤΡΙΔΑ μας , αυτό δεν το πρωτο-ανέφερα εδώ .

    ΟΧΙ Α-Ω ανεξάρτητα το τι ευαγγελίζεται κάθε κόμμα, εγώ μιλάω για τον τρόπο και την στιγμή που καπηλεύτηκαν κάποιοι την υποτιθέμενη ανεξάρτητη δικαιοσύνη που έπλασαν στα μέτρα τους και το αντιλαμβάνεται περισσότερο ο κόσμος όσο άλλοτε .

    Δεν μπορείς να στοχοποιείς εξολοκλήρου μια παράταξη ψηφισμένη από μερίδα του Ελληνικού λαού σύσσωμα ως τρομοκρατική ομάδα , τότε ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ -ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ έπρεπε να μην υφίστανται ως κόμματα .

    5500 αυτοκτονίες κάτω από τους δυσβάσταχτους φόρους αυτήν η ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν τους είδε ;
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή είναι και κουφή και δεν αφουγκράζεται τον παλμό του ΛΑΟΥ .
    Δεν θα καθίσω να αναλύσω γιατί τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται .....

    Πρόσεχε όμως φίλε Α-Ω δίχως αν και δεν συμμερίζομαι εξολοκλήρου την πολιτική της Χ.Α έχουμε συνηθίσει τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ να τον αποκαλούμαι και ως ΦΑΣΙΣΜΟ στην Ε.Ε την οποία εμείς διαλέξαμε να συμπορευθούμε .

    Πρέπει να συμφωνήσεις ότι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και όχι κατά ανάγκη και ρατσισμός ( αν και εδώ χωρά πολύ συζήτηση το θέμα ) δρομολογείται η βάπτιση αυτών των κομμάτων ως ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ για είναι αντίθετα στο δόγμα των Εβραίο-Σιωνιστών για την δημιουργία Μουσουλμανικού τόξου και αλλοίωση κάθε κράτους .

    Τους συμφέρει να υπάρχουν κράτη .... ΜΗ ΚΡΑΤΗ και αυτό δεν το λέω εγώ φίλοι μου , μα η κοινή λογική και πολλοί Διεθνολόγοι .

    Όταν θα καταφέρουν να διαλύσουν τα κράτη, τότε θα μπορέσουν να επιτελέσουν το έργο όλοι μας ΜΙΑ ΜΑΖΑ ή τον σκοπό της Νέας Τάξης Πραγμάτων .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα.
    Κώστα δεν κατάλαβες αυτό που λέω η κανεις πως δεν κατάλαβες.Δεν λέγω να κάνουν και οι αναρχικοί κόμμα, [πράγμα που δεν νομίζω να επιχειρήσουν ποτε.....]μα πως η χρήση αυγή έγινε τελικά κόμμα και λειτουργεί μέσα σε αυτό το σύστημα ενώ ουσιαστικά αυτή η οργάνωση αποσκοπούσε στο να καταλύσει το σύστημα.
    Αρμαγεδών πρέπει να κατανοήσετε όλοι σας πως αυτοί που προωθούν την νέα τάξη πραγμάτων έχουν μελετήσει προσεκτικότατα εδώ και πολλά χρονια όλα τα πιθανά σενάρια που ακούγονται τελευταία για την περιοχή μας και για την κάθε μια χωρα ξεχωριστά!Προωθούν πάντοτε το σενάριο που ταιριάζει περισσότερο στα σχέδια τους κατά περίσταση.Ένα λοιπόν από τα πιθανά σενάρια για την χωρα μας είναι η άνοδος της ακροδεξιάς, φιλοναζιστικής χρήσης αυγής για να πολωθεί η πολιτική κατάσταση της χώρας και να μας ρίξουν ακόμα-ακόμα και σε εμφύλιο πόλεμο αν το θεωρήσουν απαραίτητο.
    Όσον αφορά το μουσουλμανικό τόξο τώρα.....σίγουρα θα τους βόλευε μια ευρώπη με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της να είναι μουσουλμάνοι, γιατί οι πιστοί αυτής της θρησκείας είναι πολύ ποιο δουλικοί και υποτακτικοί στην θρησκεία τους και υπακούουν αλλα και φανατίζονται πολύ ποιο εύκολα από τους σημερινούς χριστιανούς ευρωπαίους, που οι περισσότεροι δεν ασχολούνται καν με την θρησκεία τους η ούτε καν κάποια άλλη θρησκεία.
    Και Αρμαγεδών πάψε να αυταπατάσαι πλέον όσον αφορά την ηγεσία της χρήσης αυγής.Αυτό το κόμμα είναι τόσο βρώμικο όσο και τα υπόλοιπα του κοινοβουλίου......ίσος και περισσότερο γιατί η βίαιες και δολοφονικές τακτικές του κάτι τέτοιο δείχνουν.......μην ψάχνεις για συνέλληνες μέσα σε φιλοναζιστικους κόλπους.Όσο για κάποιους συμπολίτες μας που τους ψηφισαν......ξεγελαστικαν για ακόμα μια φορα από τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων και τις παγκοσμιοποίησης.Είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι που πριν ψηφίσουν χρήση αυγή ξεγελιοντουσαν από τα υπόλοιπα ξεπουλημένα γνωστά κόμματα του δικομματισμού.
    Η μήπως νομίζεις πως οι παγκόσμιοι δυνάστες μας δεν γνώριζαν πολύ καλά πως αυτό το σίχαμα του δικομματισμού σε αυτή την χωρα θα κατέρρεε;;;;;
    Το γνώριζαν πολλά χρονια πίσω και ετοίμαζαν τις καινούργιες μαργιονετες τους μέσα στις στοές τους και τις λέσχες τους.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε Λυκιε,διαβαζοντας το αφιερωμα σας για τον παλιο αγαπημενο μου φιλο Στεφανο Μπονατη συγκλονιστηκα.Σας δινω εδω το mail μου αν θελετε να επικοινωνησετε μαζι μου.Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
    freeforumstocks@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βρέθηκε ένας κοινός γνωστός με τον Στέφανο, αγαπητέ michele! Σας ευχαριστώ κι εγώ για την ανταπόκριση.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Α-Ω μεγάλη μερίδα αυτού του φιλικού μας ιστότοπου γνωρίζει την δρομολόγηση από καιρό των Παγκοσμιοποιητών γιατί πολύ συχνά έχουμε αναλύσει τις επιτηδευμένες ενέργειές τους .

    Όσον αφορά το σενάριο που προωθούν κατά το δοκούν τους και βάση τα _διάφορα εμπόδια_ που τους παρουσιάζονται, εφευρίσκουν λύσεις και με συνοδοιπόρο τους δικούς μας κίβδηλους Ηγέτες .
    Το σενάριο της ακροδεξιάς όπως πολύ καλά προανέφερες δεν παίζει και στο δηλώνω ευθαρσώς και είμαι κατηγορηματικός δεν τους χρειάζεται ( και θα σου το αναλύσω ) .

    Στόχος είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από το σχέδιο που έχουν χαράξει ( εδώ πρέπει να συμφωνήσουμε αν μου επιτρέπεις ; )

    Λοιπόν αυτό που προωθούν ανέκαθεν εάν γυρίσεις λίγο πίσω στην νεωτέρα Ελληνική πολιτική Ιστορία είναι η ενδυνάμωση της ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και αν ενδιαφέρεσαι ας αναζητήσεις που ανήκουν οι τόσες χιλιάδες Μ.Κ.Ο , από που τροφοδοτούνται ( Σόρος και τον κρατικό κορβανά του ΥΠ.ΕΞ ) πόσο καιρό συμβαίνει αυτό και από πότε έχουν δρομολογηθεί αυτές οι " ενισχύσεις " .

    Επειδή έχουν στο σκεπτικό τους ότι εάν ενισχύσουν την ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ θα τους προκύψει μια ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ γιατί τρέφοντας το ένα φίδι μεγαλώνει το άλλο .

    Πρόσεξε πολύ καλά τις επιτηδευμένες ενέργειές τους για την κατάφωρη αδικία στην οποία υποχρεώνεται η ΕΛΛAΔΑ μας .

    Ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση χωρίς κανένα οργανόγραμμα και η υπογραφή εμάς των υπόδουλων στην Συμφωνία Σένγκεν και Δουβλίνου ΙΙ.

    Σκοπός τους απ'αρχής ήταν η οικονομική εξόντωση των ασφαλιστικών μας ταμείων, τα οποία θα κατέρρεαν το ένα μετά το άλλο από τον δυσβάστακτο ρόλο που θα καλούνταν να προσφέρουν μέσω της δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης ,της αδήλωτης εργασίας και την αναζήτηση του φθηνού εργατικού δυναμικού το οποίο δεν προσφέρει στα ταμεία έσοδα από εισφορές .

    Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μέσω ανεργίας και οικονομικής εξαθλίωσης να ενισχυθεί αυτό το ακροδεξιό στοιχείο .

    Το ότι ενισχύεται το ακροδεξιό στοιχείο μετά από αυτές τις επιτηδευμένες ενέργειες είναι η πραγματική αλήθεια .

    Η πραγματικότητα είναι όμως ότι δεν τους " έβγαιναν τα κουκιά " όπως λέει και ο θυμόσοφος μας λαός γιατί περίμεναν μια πιο σκληρή στάση από την ακροδεξιά της Ελλάδος με σκοπό τον Εμφύλιο πόλεμο που θα βόλευε οσοδήποτε άλλο το έργο των Παγκοσμιοποιητών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γι 'αυτούς προέκυψε μια "μπανάλ ακροδεξιά" αν μου επιτρέπεις η οποία βρήκε μια σοβαρή απήχηση ( βάσει τα ποσοστά που εκμαίευσε από τις τελευταίες εκλογές ) και δρομολόγησαν αυτά τα κείμενα που βλέπουμε όλοι μας με τις αμφισβητούμενες από πολλούς νομικές διώξεις σήμερα ,για να συσπειρώσουν και να ενδυναμώσουν μια πιο σκληρή ακροδεξιά με τα εύλογα αποτελέσματα που περιμένουν από αυτήν .

    Αν δρομολογούν ή όχι ΗΓΕΤΕΣ δυνάστες όπως προανέφερες το αφήνω στην κρίση να δεις πόσοι και ποίοι ενδιαφέρθηκαν να επισκεφτούν την Η.Π.Α. πριν αναλάβουν την Πρωθυπουργία της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ .

    Ότι και να ψηφίσεις από τον πολύχρωμο συρφετό της βουλής Α-Ω να ξέρεις ότι θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά γιατί έχω ρίξει τις παρωπίδες μου πριν από πολύ ...πολύ καιρό ..

    Οπότε εάν μου επιτρέπεις Α-Ω ούτε αυταπατώμαι μα ούτε δεν έχω αντιληφθεί σε τι αρέσκονται οι επικυρίαρχοι να γίνει σε αυτόν εδώ τον τόπο .

    Μέσα από τα ποιήματά μου εάν πρόσεξες το έχω δηλώσει αυτό εδώ και καιρό .

    Έχουν αδράξει έναν ιστό, που όμοιος δεν υπάρχει
    και πλέκουνε τον κόσμο μας, με το δικό τους αδράχτι
    αυτοί οι Εβραιοσιωνιστές, η πιο άσχημη φάρα
    που κάνουν τα όνειρα των λαών, σαν τα δικά τους μάτια.
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

    Σαν κλεμμένα πια κειμήλια, μοιάζει τώρα η ζωή μας ,
    θυσία πλέον τα όνειρα και η αυτοεκτίμησή μας,
    για μια ελπίδα , για ένα όνειρο, για μιαν νέα Ελλάδα,
    ’’’δίχως εμάς,’’’ πλέον μόνο γι'αυτούς, μια χώρα αποφράδα.
    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/01/blog-post_20.html

    Μιλάω τόσον καιρό μέσα από τα ποιήματα μου που ίσως σε κάποιους δεν αρέσουν , μα ...ΜΙΛΑΩ με τον τρόπο μου και στοχοποιούμε πυκνά συχνά .

    Να να μην νομίζεις ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε μην έχεις αυτήν την αυταπάτη .

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ .


    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να σου ζητήσω συγνώμη Α-Ω εάν και δεν επιθυμούσα να μακρηγορήσω σου έδωσα μια εικόνα των πραγμάτων που έχω όσο πιο σύντομη μπορούσα .

    Μια καλημέρα φίλε μου ΛΥΚΙΕ και σε όλους τους φίλους και φίλες θαμώνες .

    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Αρμαγεδών, καλησπέρα!
      Διαβάζω τους διαλόγους σας και θαυμάζω το επίπεδο της συζήτησης.
      Η διόρθωση που ζήτησες, έγινε.
      Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμμετέχω στους διαλόγους, αλλά αυτό το διάστημα δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο.
      Καλή σας συνέχεια φίλοι μου!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ και να είσαι πάντα καλά φίλε μου .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα και καλο μηνα που δεν σας είπα εχτές.
    Αρμαγεδών καλε συνομιλητή μου,οι παγκόσμιοι δυνάστες που μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα απλός προσπαθούν να πολώσουν τα δυο άκρα για να επέλθει τελικά κάποια είδους σύγκρουσης και αυτό να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντίδρασης βίας και ίσος και αιματοκυλίσματος.
    Να είσαι σίγουρος πως και στα δυο άκρα υπάρχουν οργάνωσης και πρόσωπα που προσπαθούν σε καθημερινό επίπεδο να πολώσουν τον κόσμο προωθώντας έριδες και διχόνοιες.Μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα.......άρχισε να αποκτάς σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων.
    Εγώ φίλοι μου τελικά δεν πείθομαι πως η δολοφονία του Παύλου Φυσα ήταν τόσο τυχαίο γεγονός......μα ούτε και η φυλάκιση και ίσος η προσπάθεια παρουσίασης ως ηρώων των κορυφαίων στελεχών της φιλοναζιστικής χρήσης αυγής όπως σας ανέφερα και σε προηγούμενο σχόλιο μου σε σχέση με το ιδαλμα τους τον Χίτλερ.

    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατοι συνομιλητές μου θα σας δώσω ένα πολύ απλό παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο για να καταλάβετε τι προσπαθούν να κάνουν και στην χωρα μας σήμερα σε σχέση με την πόλωση των άκρων που προωθούν.
      Σας έχω αναφέρει και στο παρελθόν νομίζω πως στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο αυτοί που χρηματοδότησαν τους ναζι του αδόλφου ήταν οι ίδιοι που χρηματοδοτούσαν και τους συμμαχους.......οποτε οποιος και να κέρδιζε η να έχανε αυτούς δεν τους ενδιέφερε γιατί ήταν κερδισμένοι προτού ξεκινήσει καν ο πόλεμος!Αυτοί οι χρηματοδότες ήταν οι ίδιοι που όπλισαν και χρηματοδότησαν τους μπολσεβίκους στην επανάσταση κατά του τσαρικού κεθεστώτος!
      Αν τώρα προσπαθήσετε να προσαρμόσετε αυτά που προανέφερα στην μικρή ελληνική μας πραγματικότητα ίσος ανοίξει ένα μικρό παραθυράκι μέσα στο μυαλό σας που μέσα από το μικρό του μέγεθος θα σας παράσχει μια θεα διαφορετική από αυτή της πόλωσης και της αντιπαλότητας..........την θεα προς την Ελευθερια!!!

      Α-Ω

      Διαγραφή
  14. Φίλε Α-Ω νομιζω αυτά λεει και ο φίλος μας Λύκιος και ο Αρμαγεδών στα αρθρα και τα σχολια. Συμφωνω κι εγώ σε όσα ειπες. Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα σε όλους
    Απαντώ σε όλους τους σχολιασμούς στον καλό μου φίλο Α-Ω,
    με δύο γραμμές απο το ποιήμα
    του Κώστα Βάρναλη

    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
    παλιά φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tributes/dionysios_solwmos/ymnos_eis_thn_eley8erian.htm

      Α-Ω

      Διαγραφή
  16. Αρτέμης Σώρρας για ΕΤΕ, Ρότσιλντ και ΚΙΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=7WH2sVrzeHE

    Ψωμί ζέα
    http://www.youtube.com/watch?v=fnkWr9JaquA

    Ζειά
    http://www.youtube.com/watch?v=MngsTigoiAs

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ - ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΖΕΙΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=LtFq2eUJO9w

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.