Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.

Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε γράψει (πρώτοι) για την δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. "The Vault" . Οι πληροφορίες αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα.. 


Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες,  των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O.
Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος σχετικά με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Ροσγουελ το 1947 στο Νέο Μεξικό. Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι υποστηρικτές  των U.F.O μέσα από τις αναφορές πολλών κατοίκων καθώς και την επίσημη αναφορά του μυστικού πράκτορα Guy Hottel, που επισήμαινε όχι μόνο την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων αλλά και ανθρωποειδών!

Σήμερα στην ίδια κατηγορία "F.B.I: The Vault: U.F.O" βλέπουμε μια αναφορά με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1947 στο San Diego.  
Ο Συντάκτης αυτής της αναφοράς  γράφει για πράγματα που ακόμα και στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ κοινωνικό σύνολο.  Ωστόσο όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι βέβαιο ότι οι Αμερικάνοι παραδειγματίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία που βρισκόταν πλέον στα χέρια τους και την εφάρμοσαν αντίστοιχα σε πολεμικά όπλα, δορυφόρους, διαστημόπλοια  και την δημιουργία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. "Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους, ωστόσο σε μια αντιπαράθεση ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο ανθρώπινο αεροσκάφος θα διαλυόταν. Αν και μοιάζουν σαν τους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο.  Ο κόσμος τους είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση" Είναι μόνο μερικές  από τις πληροφορίες που αναφέρονται στην έκθεση. Περισσότερα θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω στην εικόνα. 
Για τους δύσπιστους: Aκολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view





Πολλές απαντήσεις ίσως βρίσκουν τον δρόμο τους αναλύοντας σε μεγάλο βάθος τις αναφορές των UFO και των ανθρωποειδών εκατομμύρια χρόνια τώρα που αποτυπώνονται σε βραχογραφίες και αγγεία, σε λαϊκές δοξασίες μύθους και θρησκείες..
Ο συντάκτης της αναφοράς κατηγοριοποιεί μάλιστα και τα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη "μας".  Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει μέχρι και την αστρική προβολή. 
Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε άραγε στην κατώτερη διάσταση; Η ψυχή δεν πεθαίνει απλά περνάει σε άλλον "χώρο", σε άλλο επίπεδο. Ίσως την απάντηση να την έχουν δώσει οι άνθρωποι του πνεύματος εδώ και χιλιάδες χρόνια.
 http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/fbi_22.html

Πηγή: http://www.awakengr.com/2012/02/fbi.html#ixzz2ZLF009AU
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Πηγή: diadrastiko: F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο. http://diadrastiko.blogspot.com/2013/07/fbi.html#ixzz2ZTEuD4KL

5 σχόλια:

  1. Μια Καλημέρα μετά από καιρό, φίλε Καταχθόνιε!
    Είμαι βέβαιη ότι πολλές απαντήσεις σε όλα τούτα θα δώσει και η κβαντική φυσική!!!
    Πάντως κάτι που έχει απίστευτες αναφορές σε ΟΛΑ τα "απαγορευμένα" ή μάλλον ακραία, είναι η πιο καταπληκτική σειρά κατά την δική μου άποψη το FRINGE http://online-filmer.blogspot.gr/2012/12/fringe-2008.html#axzz2ZNnSb5BN αν θέλεις αναζήτησε το επεισόδιο Νο 17 από την 1-season που αναφέρεται στους "πολεμιστές"!!!Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...
    Χαιρετώ να είσαι καλά, καλή συνέχεια σε σένα και σε όλους τους φίλους αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φίλη Xibalba!
    Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη του FRINGE και θα το μελετήσω.
    Εγώ θα σου αντιπρότεινα να δεις (αν μπορέσεις να το βρεις) το βιβλίο-μύηση του Γ. Μπαλάνου "Κοσμική Βιοδυναμική". Τίποτε άλλο για την ώρα!
    Σου εύχομαι και εσένα καλή συνέχεια και καλές διακοπές!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. troktiko - η αληθινή ιστορία (2013) full movie

    http://www.youtube.com/watch?v=0aiOlo_irwI

    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντικειμενο μεγιστου ενδιαφεροντος η εν λογω ενεργεια, την γνωριζω με διαφορες ονομασιες και εχω ξεκινησει καιρο τωρα να την μελετω οπουδηποτε βρισκω να αναφερεται. Απο Καστανεντα και τσι μεχρι και ...ενεργεια βριλ στη βριλολογια.
    Ευχαριστω Λυκιε που μου εδειξες και την κοσμικη βιοδυναμικη (μ'αρεσει ο ορος αν και εγω θα προτιμουσα βιοενεργεια). Μπαλανος, Μαχεν κλ λοιπον. Παμε

    ΥΓ. 400 ευρω ειναι πολλα χρηματα βεβαια για ενα βιβλιο αλλα πρωτα προηγουνται 3 αλλα βιβλια του που επελεξα. Δεν ανησυχω ομως γιατι γνωριζω πλεον και εμπειρικα, πως οταν ειμαι ετοιμος ο τροπος-δρομος θα παρουσιαστει
    Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου Στοχαστή, όπως και αν αναφέρεται αυτή η "ενέργεια", όλοι μιλούν για το ίδιο πράγμα!
    Το βιβλίο αυτό του Γ. Μπαλάνου είναι ακριβό, προκειμένου να αποτρέψει την πρόσβαση σε όσους απλά έχουν περιέργεια και δεν είναι "έτοιμοι" να αποδεχθούν την υψηλή αυτή γνώση. Ο τρόπος διάθεσης του βιβλίου (μαζί με έναν κρύσταλλο) είναι λίγο "περίεργος": προηγείται προσωπική συνέντευξη με τον ίδιο τον Μπαλάνο, ο οποίος θα κρίνει αν πρέπει ή όχι να το παραδώσει (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον)!
    Μπορείς βέβαια να το δανειστείς και από κάποιον φίλο, αν και λίγοι θα αποκάλυπταν ότι το έχουν. Περιέχει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Η ορολογία που χρησιμοποιεί, είναι από τις πιο σωστές και περιγραφικές που υπάρχουν, για να συνειδητοποιήσει κανείς πολύ δύσκολες έννοιες που αφορούν την μηχανική του σύμπαντος.
    Αν το βρεις, διάβασέ το μόνο σαν εγχειρίδιο και όχι σαν ηθική προτροπή. Εύκολα θα καταλάβεις το γιατί…!
    Θέλω επίσης να σε συγχαρώ από την καρδιά μου, για τον ευγενή και ολόσωστο τρόπο που απάντησες σε κάποιον άγνωστο σχολιαστή πρόσφατα! Υποκλίνομαι στην σκέψη και το ήθος σου. Σ’ ευχαριστώ!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.