Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αρχαίοι Ίνκας και Αιγύπτιοι – Δύο πολιτισμοί που συνδέονται από μια κοινή γνώση (εικόνες και σχόλιο)

inca-egypt1
 Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι (στην Αφρική) και οι αρχαίοι pre-Incas/Incas (στη Νότια Αμερική) είναι δύο πολιτισμοί που έχουν αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε αντίθετες πλευρές του κόσμου που χωρίζονται από ωκεανούς και δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή ο ένας με τον άλλο, αλλά και οι δύο πολιτισμοί, μυστηριωδώς κατείχαν την ίδια τέχνη, στην αρχιτεκτονική, στον συμβολισμό, τη μυθολογία και τη θρησκεία.
Οι μελετητές της βικτωριανής εποχής, αντιμέτωποι με αυτό το αίνιγμα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι και οι δύο πολιτισμοί είναι κόρες της χρυσής εποχής στην οποία ζούσαν οι Άτλαντες.
Οι μελετητές της βικτωριανής εποχής, αντιμέτωποι με αυτό το αίνιγμα, πίστευαν ότι και οι δύο πολιτισμοί έχουν κληρονομήσει την ίδια σοφία από μια πολύ παλιά πηγή, ένα «πολιτισμό της μητέρας» κοινό, των οποίων η ιστορία έχει ξεχαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου. Μόνο αυτή η υπόθεση θα μπορούσε να εξηγήσει και τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ των δύο λαών.
Στις εικόνες που ακολουθούν, μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε τις καταπληκτικές ομοιότητες των δύο πολιτισμών:

  Πηγή: http://rodosreport.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ:

Οι ομοιότητες που βλέπετε, είναι πέραν από κάθε έννοια συμπτώσεως.
Πρόκειται στην ουσία για δύο πολιτισμούς με κοινή προέλευση, που συνέχισαν την πορεία τους παράλληλα σε δυό διαμετρικά αντίθετα μέρη του πλανήτη.
Η κοινή τους προέλευση, δεν ήταν άλλη από την Ατλάντεια!
Πριν την εποχή της καταστροφής των Ατλάντων και της χώρας τους, διεσπάρη ένας σημαντικός αριθμός αυτών δυτικά και ανατολικά της Ατλαντίδας. Αυτοί κατά τον Μανέθων, προσχώρησαν στην μεριά των Αθηναίων-Ιώνων (Ελλήνων) κατά την μετέπειτα διαμάχη τους με τους Άτλαντες της Ποσειδωνείας (τους οποίους και κατανίκησαν), ενώ μάλιστα η ίδια η Αθηνά,
 δίδασκε στην Θήβα της Αιγύπτου.
Αυτό όμως που διετήρησαν από την προέλευσή τους, ήταν ο μυστικιστικός αποκρυφισμός και η "βασιλική τέχνη", με τα οποία και αναβίωσαν την θρησκεία τους, διαβάλλοντας στην συνέχεια το Ελληνικό Ιερατείο, που ήταν μέχρι τότε κυρίαρχο (προκατακλυσμιαίως)

ΛΥΚΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.