Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!



Γράφει ο Λύκιος


 Φαίνεται πως ζούμε σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα κατηφορίζει σε ένα βαθύ και ερεβώδες τέλμα. Ένα τέλμα από το οποίο η δυνατότητα εξόδου, μοιάζει να είναι απίθανη.
Ένα τέλμα που το χαρακτηρίζει η απουσία ήθους και αξιών, που αναγκάζει τον άνθρωπο να απολύει κάθε στοιχείο ανώτερης πνευματικής νοημοσύνης, κάθε στοιχείο ανθρωπιάς, ενθαρρύνοντας αποκλειστικά, τα ζωώδη (ερπετικά) ένστικτα και παρορμήσεις του.
 Κάθε προσπάθεια απόδρασης από το τέλμα, είναι απρόσφορη. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ενσκήπτουν και βυθίζονται στο τέλμα, με τόσο περισσότερη αδράνεια φορτίζουν καθέναν που θα αποπειραθεί να αποδράσει, προσπαθώντας να ξεφύγει από το συλλογικό βάρος των πολλών παραδομένων.
 Η άλωση των συνειδήσεων των πολλών, δεν έγινε τυχαία ούτε και απότομα.
Οι θρησκείες, οι ιδεολογίες, η προπαγάνδα, τα πολιτεύματα, οι διανοητές και οι δημαγωγοί, διαμόρφωσαν τις συγκυρίες ώστε να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα.
Βεβαίως η απαρχή του «κακού» μας επιστρέφει σε αρχαιότατες εποχές, που ιστορικά γεγονότα διαμόρφωσαν τις μετέπειτα εξελίξεις, στο ανθρώπινο είδος!
 Πολλές κωδικές αναφορές σε αυτά, σώζονται στις παραδόσεις των αρχαίων πολιτισμών, στις θρησκείες, τις μυθολογίες, αλλά και τις μυήσεις των εσωτερικών ταγμάτων και στοών.
Η διαμάχη μεταξύ «καλού» και «κακού» υπήρξε αδυσώπητη και σθεναρή. Και πάντοτε έτσι θα είναι!
Δεν θα νικήσει ολοκληρωτικά ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Σκοπός είναι η συνύπαρξη των δύο, ώστε να επέρχεται η ισόρροπη αρμονία που απαιτείται για την εκτέλεση του Θείου Σχεδίου.
 Το πρόβλημα όμως είναι αυτό ακριβώς:
Η ισορροπία διασαλεύθηκε και η κυριαρχία του «κακού» τείνει να χαρακτηρισθεί, απόλυτη!
Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς, το «κακό» κατάφερνε να κυριαρχεί, όμως αυτό γινόταν για λίγο, διότι ο αντίθετος πόλος (του «καλού» δηλαδή), είχε αποθέματα δυνάμεων και επιρροών στις ανθρώπινες συνειδήσεις. Έτσι, περίοδοι κυριαρχίας του «κακού» εναλλάσσονταν με αντίστοιχες περιόδου κυριαρχίας του «καλού»!

 Όμως αυτό έπαψε να ισχύει πριν 11-12.000 χρόνια, όταν το «κακό» άρχισε να μονοπωλεί  στην επιρροή των ανθρωπίνων συνειδήσεων και σιγά σιγά να κερδίζει έδαφος, εναγκαλιζόμενο όλο και μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπινων ψυχών.
Στην εποχή που ζούμε, μπορούμε να διαπιστώσουμε την καθολική επικράτησή του σε όλα τα επίπεδα των ανθρωπίνων κοινωνιών, ενώ η παρουσία του αντίθετου πόλου, εντοπίζεται σε …ψήγματα.
 Βλέπουμε πλέον την φύση του «κακού» που αποτελείται από την διαβολή κάθε αξιακής δομής του Συμπαντικού Λόγου, την ανατροπή της Θείας Ιεραρχίας και την διάβρωση του οικοδομήματος της Δημιουργίας. Είναι η Δύναμη της επαναφοράς στο αρχικό Χάος (προ Δημιουργίας). Είναι η δύναμη με το αρνητικό πρόσημο!
 Ο σκοπός του μέσα στην εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, είναι η παρεμπόδισή της με τελικό στόχο την καταστροφή. Η στρέβλωση και ο αποπροσανατολισμός των συνειδήσεων από τον δρόμο της Αρετής, καθώς και η παραποίηση των θετικών δυνάμεων μέσω της αντιποίησης του Θείου Λόγου και των φορέων του (π.χ. Χριστός), είναι ο αυτοσκοπός του «κακού»!
 Το «κακό» υπηρετείται από ένα Ιερατείο, το οποίο καταφέρνει να επιβιώνει ανεμπόδιστα όλες τις εποχές και το οποίο ονομάζω «Ατλάντειο», λόγω της εμπλοκής του στην περίοδο των Ατλάντων («Τίμαιος» Πλάτωνα).
 Το Ατλάντειο Ιερατείο, εκφράζεται σήμερα μέσα από ένα εξουσιαστικό σύστημα παγκόσμιας επιρροής, που βρίσκεται κρυφά (παρασκηνιακά) πίσω από κάθε εμφανή κεντρικό μηχανισμό εξουσίας. Οι κυβερνήσεις όλων των κρατών, οι διεθνείς οργανισμοί, οι τράπεζες, τα μεγάλα -δήθεν- φιλανθρωπικά ιδρύματα, οι φαρμακοβιομηχανίες, τα κορυφαία ΜΜΕ, ο κινηματογράφος, οι πολυεθνικές και οι πετρελαϊκές εταιρίες, ανήκουν, ελέγχονται και στελεχώνονται από ανθρώπους της επιρροής του Ατλάντειου Ιερατείου.
 Μέσω της Σιωνιστικής ιδέας, οι τεκτονικές στοές και όλες οι παραφυάδες τους (Rotaries, Lions, Illuminati, RC, OTO, Πρόσκοποι, κτλ) δημιουργούν μεγάλες δεξαμενές ανθρώπων με ελεγχόμενες συνειδήσεις, μέσα από τις οποίες αντλούν αναλώσιμους εκτελεστές-διαχειριστές σε αυτές τις θέσεις εξουσίας.
 Τέτοιοι αναλώσιμοι διαχειριστές είναι οι πολιτικοί, τα τραπεζικά στελέχη,  τα στελέχη των πολυεθνικών επιχειρήσεων, δικαστές, στρατιωτικοί, επιστήμονες, ερευνητές, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, κτλ.
 Βλέπουμε δηλαδή ότι το Ατλάντειο Ιερατείο συγκεντρώνει στα χέρια του, το σύνολο όλων των μορφών της εξουσίας, με αποτέλεσμα να ασκεί με απόλυτο τρόπο την επίδρασή του στα τεκταινόμενα του ανθρώπινου είδους. Ελέγχει την παιδεία, τις θρησκείες, τις επιστήμες, τις οικονομίες, την υγεία, την διασκέδαση και την δικαιοσύνη των μαζών!
 Ενδιαφέρεται να ελέγχει τις μάζες. Ναι, τις …μάζες!
Θέλει να βλέπει τους ανθρώπους ως μάζα, διότι ως συλλογική οντότητα, οι άνθρωποι ευθειάζονται σε μια κοινή συμπεριφορά, σαν να είναι ένας άνθρωπος. Αυτός ο ένας άνθρωπος είναι εύκολα διαχειρίσιμος και ελεγχόμενος.
 Έτσι ενισχύει τις συλλογικές δραστηριότητες όπως είναι οι διάφορες κοινωνικές τάσεις (μόδα), στις οποίες οι άνθρωποι προσκολλώνται λόγω της μιμητικής έμφυτης τάσης τους, στο να ακολουθούν τις ενέργειες των πολλών. Αυτή η τάση ενισχύεται, όσο πιο αθρόα προσκολλώνται περισσότεροι μιμητές!  Γίνεται δεν τόσο ισχυρή, που το άτομο το οποίο θα εμπλακεί σε αυτή την μαζικότητα, γίνεται ανίκανο να αντισταθεί σε αυτή την ροπή, ακόμα κι αν βλέπει ξεκάθαρα ότι οι επιλογές αυτές τον βλάπτουν!
 Χρειάζεται μεγάλη εσωτερική δύναμη για να μπορέσει κανείς να αντισταθεί και να πάει κόντρα στο ρεύμα. Ακόμα και αν το καταφέρει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση, αφού δεν θα συμπλέει με τους πολλούς και αυτό μοιραία θα του κοστίσει κοινωνικά. Αν ξεπεράσει και αυτόν τον σκόπελο, θα πρέπει να αναζητήσει ομοίους του, προκειμένου να ξανακοινωνικοποιηθεί. Αυτό όμως, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, αφού ο εντοπισμός ομοίων τέτοιων ανθρώπων μόνο από τύχη θα μπορούσε να συμβεί.
 Έτσι λοιπόν, το Ατλάντειο Ιερατείο, έχει εξασφαλισμένους τους μαζικοποιημένους ανθρώπους (μαζάνθρωπους), στους οποίους μπορεί να ελέγχει και να κατευθύνει τις συμπεριφορές, ακόμη και τις σκέψεις τους.
 Κάποιο ελάχιστοι που θα αποδράσουν, δεν μπορούν να απειλήσουν το σύστημα αφού αυτό προστατεύεται από αυτόματους κοινωνικούς μηχανισμούς, που αποβάλλει τους διαφορετικούς.
 Το Ατλάντειο Ιερατείο, κατευθύνει τους μαζάνθρωπους προς την διαβολή και την στρέβλωση όλης της αξιακής δομής του Συμπαντικού Οργανισμού, την παραποίηση μέσα από την αντιποίηση του Θείου Λόγου και των προεκτάσεών του (π.χ. Χριστός), την διαστροφή των Νόμων της Δημιουργίας και την αναστολή της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους ή ακόμα και την ανάστροφη πορεία του προς την καταστροφή!
 Η κατάδειξη ψευδών αξιών του συστήματος, όπως ο καιροσκοπισμός, ο ανταγωνισμός, ο ωφελιμισμός,  ο εγωκεντρισμός, η αυτοπροβολή, η εκδίκηση, ο φανατισμός και η πόλωση, ο κυνισμός, η οκνηρία, η υποκρισία, το ψέμα, η διαβολή, η πονηριά, η φιλαργυρία, ο πλουτισμός, η αμετροέπεια, η αδικία και η αμάθεια, κατευθύνουν τις μάζες στον ηθικό εκμαυλισμό και την κατάπτωση της ανθρώπινης κοινωνίας.
 Επιδιώκει και πετυχαίνει ακόμα και την στρέβλωση βασικών νομοτελειακών αρχών της Φύσης. Η εκτροπή από το κατά φύσιν, στο παρά φύσιν! Το άρρεν μετατρέπεται σε θήλυ και το θήλυ σε άρρεν.  Ενθαρρύνεται η κατάφορη ανατροπή της θεμελιώδους Ιεραρχίας της Φύσης!
Επειδή ο άνθρωπος εκ φύσεως και εξ αποστολής, κρίνει συγκρίνει και επιλέγει με την ελεύθερη βούλησή του, χωρίς την διαμεσολάβηση κάποιου εξωγενή παράγοντα, ο έλεγχος της επιλογής του γίνεται με τον έλεγχο του περιβάλλοντός του.  Το εργαλείο με το οποίο ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται το περιβάλλον και το κατανοεί, είναι ο νους.
 Ο νους επαφίεται στον αισθητηριακό (αισθήσεις) παράγοντα προκειμένου να λαμβάνει τα εξωτερικά μηνύματα και να τα κωδικοποιεί σε γνώσεις.  Ο κώδικας όμως που ο νους μαθαίνει να λειτουργεί, αναβαθμίζεται κάθε φορά που όλο και πιο περίπλοκες συνάψεις δημιουργούνται στον εγκέφαλο, κάθε φορά που αποκτά μια εμπειρία ή γνώση.
 Επειδή όμως ο άνθρωπος λειτουργεί κοινωνικά, η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους ανέπτυξε τον λόγο, ο οποίος ουσιαστικά είναι ένας κοινός κώδικάς μεταξύ μιας ομάδας ανθρώπων, ώστε να μπορούν να ανταλλάσουν πληροφορίες και γνώσεις. Έτσι η ανάγκη για ορισμό των εννοιών με κοινά αποδεκτό τρόπο (λόγος), αφαίρεσε από τον άνθρωπο-μονάδα την δυνατότητα να κωδικοποιεί με τον δικό του τρόπο και τον ανάγκασε να κωδικοποιεί με έναν εξωγενή, κοινό τρόπο.
 Από την στιγμή που ο κώδικας ελέγχεται από το σύνολο μιας ομάδας, ο άνθρωπος-επίγνωση αυτομάτως γίνεται ελεγχόμενος από το σύνολο, άρα οι γνώσεις και η αντίληψη του περιβάλλοντος, γίνεται με τον τρόπο που του επιβάλλει η ομάδα.
 Ο μηχανισμός αυτός, έγινε το εργαλείο στα χέρια του Ατλάντειου Ιερατείου προκειμένου να ελέγχει την γνώση των μαζάνθρωπων. Ακόμα και οι λέξεις που επινοούνται, καθώς και η έννοιες που τους αποδίδουν, στοχεύουν στο να εκπαιδεύσουν τον κοινό νου, στο να «βλέπει» τα πράγματα όπως θέλουν αυτοί. 
 Για παράδειγμα οι νεότευκτες έννοιες ρατσισμός-αντιρατσισμός,  ξενοφοβία-ισλαμοφοβία, ομοφοβία, κτλ, αποτελούν λέξεις-εργαλεία για τον έλεγχο του νου και την μετάλλαξη των αντιλήψεων στους πολλούς. Λέξεις που επινοήθηκαν προκειμένου να μεταφέρουν μηνύματα, που θα προκαλέσουν αλλαγή σκέψης και συμπεριφοράς.
 Στόχος βέβαια η αποδοχή των σχεδιασμών του Ιερατείου, χωρίς την νοητική αντίσταση των πολλών. Η κάμψη της αντίστασης, οφείλεται στην αλλαγή των αντιληπτικών δεδομένων για το δέον. Η έννοια του «σωστού» μέσα στον νου μας, αλλάζει κατά τις επιθυμίες του Ιερατείου!  Προτιμούν να «πείθουν» τις μάζες, παρά να αντιμετωπίζουν την αντίδρασή τους επειδή προσκρούουν στις συνειδήσεις τους. Αυτή είναι η χειραγώγηση!
 Η καθολική επικράτηση του «κακού» στην εποχή μας, οφείλεται στην μεθοδική και μακραίωνη εργασία του Ιερατείου πάνω στην ανθρωπότητα, που δολίως κατάφερε να την χειραγωγήσει.
Τελικός σκοπός του «κακού» είναι η εκτόπιση του ανθρώπινου είδους από την Δημιουργία (αν όχι μόνο από τον πλανήτη μας) προκειμένου να επιτελεσθεί ένα άλλο σχέδιο, που αφορά δρώμενες καταστάσεις με άλλα είδη και οντότητες του Σύμπαντος Κόσμου.
 Αυτό βεβαίως αποτελεί ύβρη εναντίον της Αρμονίας και ανατροπή της ισορροπίας της Φύσης. Η αποκατάσταση της ισορροπίας, απαιτεί την αντίδραση στην ροπή του «κακού»!
 Αν αφεθούμε στον εγκλωβισμό του μας επιβάλλει το απάνθρωπο Ατλάντειο ιερατείο, θα οδηγηθούμε στην μετάλλαξη του ανθρώπου, από ον ελευθέρας βουλήσεως, σε ον συλλογικού ελεγχόμενου συνειδητού, κοινώς βιορομπότ! Θα μετατραπούμε σε ένα κατώτερου είδους όντος, που δεν θα μπορέσει ποτέ να επιτελέσει την αποστολή που του ανατέθηκε από το θείο Σχέδιο (η επιστροφή στην Πηγή του, μέσω της αυτεπίγνωσης) και θα έχει απεμπολήσει όλα τα όπλα που του δόθηκαν, από δική του επιλογή!
 Η επιλογή αυτή ήταν ελεύθερη ή επιβεβλημένη από το Ιερατείο;
Εφόσον έστω και ένας από εμάς, μπορεί να διακρίνει την διαφορά, την παγίδα και να κάνει την επιλογή του, σημαίνει ότι δεν χάθηκε ποτέ η δυνατότητα της ελεύθερης επιλογής από τον άνθρωπο. Όσο υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που μπορεί να κινείται έξω από το σύστημα και να μας δείχνει τον δρόμο της εξόδου, της απόδρασης, σημαίνει ότι μπορούμε ακόμα και τώρα να επιλέξουμε.
 Η επιλογή της υποταγής στο Ατλάντειο Ιερατείο, ήταν και είναι ακόμα ελεύθερη. Όποιος κάνει την επιλογή του, καθορίζει και την πορεία του.
 Η επιλογή του Ορθού δρόμου, του δρόμου της Αρετής και του Φωτός, είναι δική μας υπόθεση. Το κόστος είναι μεγάλο και το τίμημα υψηλό!
Ο δρόμος υπάρχει και φωτίζεται. Αρκεί να θέλουμε να τον δούμε.
Όσο επιλέγουμε την βολή μας στην αδράνεια και αφηνόμαστε στην ροή του ποταμού (των μαζών), τόσο πιο βαθειά μπαίνουμε στο ερεβώδης τέλμα του «κακού»!
 Όσοι παλεύουν κολυμπώντας, ανάποδα στο ρεύμα του ποταμού, θα δικαιωθούν από την επιλογή τους. Σε ανταπόδοση, θα βρεθούν «χέρια» να τον βοηθήσουν στην προσπάθειά του. Άλλα «χέρια» θα τραβήξουν ακόμα πιο κάτω, όσους επιλέξουν να βυθίζονται στο τέλμα του «κακού»!
 Η μάχη όσων αντιστέκονται, είναι σκληρή και αυστηρά προσωπική.
Όμως η δύναμη του παραδείγματος, μπορεί να κάνει θαύματα! Η μίμηση, μπορεί και εδώ να λειτουργήσει θετικά. Κάποιοι θα ακολουθήσουν όσους αντιστέκονται.
 Η ανατροπή του «Κακού», θα συμβεί όταν δημιουργηθεί η λεγόμενη «κρίσιμη μάζα» αφυπνισμένων δραπετών του συστήματος, θα μπορέσει να διαχειρισθεί αυτή τις ανθρώπινες μάζες!
 Μέχρι τότε (όποτε!) έχουμε να κάνουμε σκληρή δουλειά στον εαυτό μας.

Καλή σας επιλογή!

ΛΥΚΙΟΣ.

 

47 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ
    ΤΟΝ ΛΥΚΙΟΝ ΧΑΙΡΕΙΝ !
    ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΑΝΤΑΣ ΥΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΣ ,ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΙΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ.ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΙ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ;
    Α)ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΔΙΚΗΝ ΛΕΥΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗΝ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΧΟΥ , ΑΠΟΒΛΕΠΩΝ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ , ΜΕΣΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗΣ , ΟΠΟΤΕ ΛΥΚΙΕ ΟΡΘΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟΝ ΓΝΩΘΙ ΣΕΥΑΤΟΝ , ΠΡΟΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΕΜΠΤΟΝ ΒΙΟΝ , ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΑ , ΜΑΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΩΣ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ,
    Β)Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΧΙ ΥΠΑΡΞΙΣ ΑΛΛΑ ΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΝ , ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΜΑΧΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΕΙΣ ΕΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΝ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΦΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΔΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΚΙΤΡΙΝΗΝ ΑΥΡΑΝ , ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΕΥΡΕΘΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΑΜΥΝΗΣ ,
    Γ)Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ ΩΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ, ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΝ ΦΡΑΓΜΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ,
    Δ) Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΙΣΧΥΣΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΖΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗΛΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΥΒΡΕΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΑΝΘΑΝΟΥΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΕΙΘΙΝΙΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΑΣ ΕΡΙΝΥΑΣ ΠΡΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ,
    Ε)ΒΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗΝ , ΑΣΚΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΝ , ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΑΣ , ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΔΡΙΜΥΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ , ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ , Ε , ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ , ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΣΤΕ ΔΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΒΑΛΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ , ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΙΔΕΑΣ , ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!
    ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου Αντιδραστικέ, σε χαιρετώ!
    Πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις σου και βεβαίως πολύ ορθές.
    Πράγματι, το Ατλάντειο Ιερατείο φροντίζει να προπαγανδίζει την καθολική του επικράτηση, ενώ αυτή δεν υφίσταται. Δεν υφίσταται καθολικά! Είναι όντως ισχυρή η παρουσία του στα ανθρώπινα δρώμενα, αλλά δεν έχει επικρατήσει τελεσίδικα και αμετάκλητα…
    Πράγματι η προπαγάνδα τους αποσκοπεί στην αδρανοποίηση των αντιπάλων τους, μέσω της αποθάρρυνσης για αντίδραση.
    Όμως το αντίπαλο δέος του Ιερατείου, υπάρχει αλλά είναι εν πολλοίς …εν υπνώσει! Καθηλωμένο όπως εννοείς και εσύ. Τα δελφικά προστάγματα, δεν μπορούν αληθώς να απαξιωθούν και να εκπέσουν. Η αξία τους δεδομένη, θα ανακτήσει το κύρος του θέλει να έχει στην ανθρώπινη ηθική.
    Το Ιερατείον του «Κακού» δεν νικά τελικώς! Κερδίζει όμως μάχες, αν και χάνει τον πόλεμο.
    Το θέμα όμως είναι ποια θα είναι η ζημιά που θα προκαλέσει στο ανθρώπινο είδος. Αν καταφέρει να διαφθείρει και να τροχοπεδήσει την εξελικτική πορεία των ανθρώπων, αυτό θα είναι μια μεγάλη φθορά στον Άνθρωπο, που θα τον πλήξει, όχι ανεπανόρθωτα, σίγουρα όμως τραυματικά!
    Ναι, η δυναμική του «Κακού» αποδεικνύεται στο τέλος μάταια, αφού ποτέ δεν θα επικρατήσει, μιας και ο ρόλος του είναι επικουρικός και όχι κύριος, στο Θείο Σχέδιο. Ο ρόλος του «Κακού» είναι να καταδείξει το «Καλό» και όχι να το κατανικήσει.
    Γι αυτό και δεν θα πάψει να υπάρχει το «Κακό». Είναι χρήσιμο για το «Καλό»! Ποτέ όμως τελικά κυρίαρχο!
    Στην Β και Γ παρατήρησή σου, ανοίγεις θέμα προχωρημένης γνώσεως.
    Ακριβώς όπως περιγράφεις, ο άνθρωπος ως πολυδιαστατικό όν, διεξάγει μάχες με το «Κακό» και σε άλλα επίπεδα. Μάλιστα η ανθρώπινη οντότητα, στα υψηλότερα επίπεδά της, είναι πολύ ισχυρή και ουσιαστικά απρόσβλητη. Υπάρχει όμως θέμα αμοιβαίας συνοχής στο σύνολο των σωμάτων μας, από το κατώτερο μέχρι το ανώτερο, κάνοντας πιο ευάλωτα τα κατώτερα επίπεδά μας στην διαβολή του «Κακού». Ο πραγματικός άνθρωπος, δεν αποθνήσκει ποτέ ολοσχερώς! Είναι αθάνατος. Άλλης μορφής οντότητες όμως, είναι πιο φθαρτές, αφού δεν φθάνουν στην ανώτερη έκφανσή τους, το αντίστοιχο επίπεδο του Ανθρώπου. Πολλές από αυτές είναι ταγμένες στην υπηρεσία του «Κακού». Συνεπώς αληθώς καταμαρτυρείς ότι στα υψηλά επίπεδα της ύπαρξης μας, ουδείς του Ατλάντειου Ιερατείου δύναται να εισέλθει, πόσο μάλλον να μας πλήξει…
    Ναι, ως οντότητες είμαστε άτρωτοι. Αυτό που διακυβεύεται είναι η αποστολή μας.
    Με την ευκαιρία, θα μπορούσαμε να δώσουμε και κάποια στοιχεία για τις μάχες που συμβαίνουν στο αιθερικό επίπεδο και ιδιαίτερα πέριξ του πλανήτη μας!
    Εφόσον το επιθυμείς, θα σε παρότρυνα να προβείς στην απελευθέρωση μερικών πληροφοριών, μιας και έκανες την αρχή.
    Σε κάποιο σχόλιό μου, είχα αναφερθεί στην επιβάρυνση στην οποία υπόκεινται ακόμη και αυτοί που τάσσονται και υπηρετούν την διαβολή και το «κακό». Ακόμα και αν το «Κακό» πρέπει να υπηρετείται νομοτελειακά, αυτός που επιλέγει αυτόν τον ρόλο συνειδητά, επιβαρύνεται με τις συνέπειες της επιλογής του. Και δεν αναφέρομαι βεβαίως μόνο στους ανθρώπους, αλλά και σε οποιανδήποτε άλλη οντότητα κάνει αυτή την επιλογή. Οι Ερινύες και η Νέμεσις όμως, αφορούν την Ανθρώπινη φύση και είναι εκ των ουκ άνευ δεδομένες!
    Επικροτώ τις παραινέσεις σου στο Ε μέρος των παρατηρήσεών σου, αφού αποτελούν την πεμπτουσία της Ελληνικής-Ανθρώπινης ηθικής, μόνη έξοδο διαφυγής από το πλέγμα του Ιερατείου που μας επέβαλαν.
    Στώμεν καλώς, εν Κυρίω πάντοτε!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειληκρινά μένω εμβρόντητος από τον διάλογο και το άρθρο!!!!!
    Αντιδραστικέ δώσε μας περισσότερα για αυτά που συμβαίνουν στο αιθερικό και με τον πλανήτη σχετικά!! Λυκει ενοείς ότι οι Ερινύες και Νέμεση ισχύουν μόνο σε ανθ΄ρωπους και όχι σε άλλα οντα; Όταν μιλάτε για αλλά όντα εννοείτε τους εξωγήινους δρακονιους;;; Αντιδραστικέ οι δρακονιοι είναι κατωτεροι από εμάς΄Αν ναι τότε γιατί μας έχουν κυριεύσει;;;;
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι είναι φίλε Κώστα!
      Ελπίζω να ανταποκριθεί ο Αντιδραστικός με επόμενο σχόλιό του.
      Αυτή την στιγμή δεν ευχαιρώ για περισσότερη ανάλυση.
      Καληνύχτα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. καλημέρα σε όλους.
    ΤΕΛΕΙΟ το άρθρο και το ίδιο διαφωτιστικός και ο διάλογος που γίνεται. Ευχαριστώ όλους όσους καταθέτουν με θάρρος, με τόλμη, ειλικρίνεια και Αγάπη για τον Ανθρωπο τις σκέψεις και μέρος της γνώσης τους. Ρουφώ σαν γάργαρο νερό ότι μας προσφέρετε και εύχομαι να μπορώ στο μέτρο του δυνατού να το μεταλαμπαδίζω σωστά και χωρίς καθόλου προσωπική προβολή. ΑΜΗΝ
    καλά να περνάτε
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ

    Citizen Hearing - Μιλάει ο Υπουργός Αμυνης του Καναδά για εξωγήινους!

    ΣΤΟ

    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/06/citizen-hearing.html

    ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε φίλε,
      ο Εξωκοσμικός υπήρξε επισκέπτης-σχολιαστής πριν από πολύ καιρό. Ελάχιστοι από τους τότε σχολιαστές συνεχίζουν, να γράφουν και τώρα. Παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν αποκλείεται.

      Πράγματι είσαι παρατηρητικός! Η συζήτηση εδώ, μπορεί να θεωρηθεί και συνέχεια του διαλόγου με τον Στοχαστή.
      Ελπίζω, ο Αντιδραστικός να επανέλθει σε επόμενο σχόλιο!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα σε όλους!
    Αν και δεν γράφω τακτικά , εξαίρεση υπήρξε με τους διαλόγους του εξωκοσμικού , αλλά παρακαλουθώ όσο μπορώ τις αναρτήσεις στο ωραίο μπλόγκ του Λύκιου , από εκείνη την ομάδα με θλίψη αναφέρω ότι ο Νόας δεν είναι πια μαζί μας . Καλό του ταξίδι , ας μας βλέπει λοιπόν από άλλο επίπεδο και ας μας φωτίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρετώ τον εκλεκτό Αντίνοο!
      Είναι χαρά μου που μας παρακολουθείς, κι ας μην γράφεις.
      Ο Καταχθόνιος Δαίμων είναι πάντα ανοιχτός για σένα!
      Με λύπη υποδέχομαι το δυσάρεστο γεγονός! Ο Νόας ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία του και τώρα ευτυχώς ησύχασε...
      Καλό του κατευόδιο και σίγουρα από εκεί θα μπορεί να μας παρακολουθεί αλλά και να μάχεται καλύτερα!
      Η σκέψη μας, είναι μαζί του!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Ο ΝΟΑΣ ;
    Ένας χαρισματικός άνθρωπος που έπνεε αυτήν την γαλήνη με έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς .
    Χαρισματικός γιατί μπορούσε μέσα από τα γραπτά σου να αντιληφθεί τι και ποιος είσαι .
    Είχε αυτήν την τάση σαν να γνώριζε χρόνια και σου μιλούσε ( έγραφε ) με γνώμονα πάντα τον σεβασμό .
    Άξια ψυχή που έχει μεταβεί σε δρόμους που ποτέ δεν μπορούν να πάψουν.
    Νοιώθω τυχερός που έχω συνομιλήσει μαζί του και αφάνταστη θλίψη και λύπη για τον χαμό του και για τους οικείους του που απώλεσαν μια παρουσία ενός τέτοιου ανθρώπου .

    Καλό και ήρεμο ταξίδι να έχει εκεί πέρα .
    Καλό ταξίδι φίλε μου ΝΟΑ .
    Τα πραγματικά μου συλλυπητήρια ΑΝΤΙΝΟΕ για τον φίλο μας .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AΘΩΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ - ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ."600 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ"
    http://www.youtube.com/watch?v=8ENe1KHzos4

    O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Oμόλογα
    http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και παλιος αναγνωστης που τωρα δεν γραφει πια, παρακολουθω το μπλογκ του ΛΥΚΙΟΥ, που τοσο αγαπησα οσο τιποτε αλλο !
      Δεν μπορω να μην γραψω ομως τωρα που εμαθα το τραγικο νεο!!!!!!!!
      Αγαπημενε μου ΝΟΑ , ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ γλυκε μου!!
      Εχω συνριβει μεσα μου.........
      Βλεπω πως καποιοι εδω, δεν τους καηκε καρφακι για τον ΝΟΑ, αν και τον ηξεραν.....
      κριμα για το ηθος και την ψυχη τους, κριμα!!
      ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ εισαι μεγαλη ψυχη το ιδιο κι εσυ ΑΝΤΙΝΟΑ

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά που γραφής τα βάζεις ως απάντηση στο σχόλιο μού;υπονοείς κάτι;μίλησε καθαρά άγνωστε εκτος εάν φοβάσαι κάτι;

      Α-Ω

      Διαγραφή
    3. Ναι, τρεμω απ' το φοβο μου μπρρρρρ!!!
      Να το πω λοιπον καθαρα να το καταλαβεις κι εσυ!!!!!
      Μιλαω για σενα, μπρε!!!! που αλλου τιρβαζεις ενω μαθαινεις οτι ενας ανθρωπος που ηξερες, εφυγε ο δυστυχος απο κοντα μας. Μας δειχνεις για μια ακομα φορα, τι ποιοτητα εχεις........

      Διαγραφή
    4. Και ποιος σου είπε εσένανε ανώνυμε πως τον γνώριζα τον άνθρωπο........άσε ένταξη κατάλαβα.......κάτι τύποι σαν και εσένα και αυτούς που γουστάρουν γρήγορα αμάξια και ξανθιές γκόμενες στα σκυλάδικα στην παραλιακή με έκαναν να αποτραβηχτώ κι από εδώ μέσα........αν ο διαχειριστής το επιθυμεί θα σταματήσω να σας δίνω και τα βιντεάκια που καμια φορα σας βάζω για να ξεστραβώνεσαι
      εσύ και η παρέα σου!
      Αν ο νοας είχε συνομιλήσει κάποτε μαζί μου εδώ μέσα αυτό δεν σημαίνει πως τον γνώριζα η πως ήμασταν φίλοι....τώρα όσοι δεν έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου καλο θα ήταν να το κάνετε σύντομα γιατί είναι κάτι που δεν το αποφεύγει κανένας αργά η γρήγορα....άντε γεια....

      A-Ω

      Διαγραφή
    5. Με αυτη σου την απαντηση, εδειξες σε ολους ποιος εισαι....
      πως σκεφτεσαι και τι ψυχη εχεις.......
      Δεν εχω να πω τιποτε αλλο, μιλησες μονος σου και ολοι καταλαβαν.
      Σημ. παντα ηξερα ποιος ησουν και απορρω πως σε ανεχονται εδω μεσα ακομα!!!

      Διαγραφή
  10. Παρεμβαίνω για να προλάβω έγκαιρα μια διένεξη που πάει να προκληθεί.
    Ο Ανώνυμος σχολιαστής «από τα παλιά», ας περιοριστεί στα όσα είπε μέχρι τώρα. Η άποψή του για τον Α-Ω ακούστηκε και έγινε κατανοητή. Δεν θα πάρω θέση. Περαιτέρω όμως διάλογος στο ίδιο θέμα είναι σίγουρο ότι θα φέρει σύγκρουση με υπερβολές και συκοφαντίες.
    Ο Α-Ω έχει δικαίωμα να μην συγκινείται για την απώλεια ενός παλιού θαμώνα σύμφωνα με την δική του ηθική, όπως και να βάζει να δούμε βιντεάκια για να μας επιμορφώσει, όπως ο ίδιος λέει. Δεν θίγει κανέναν.
    Αφού λοιπόν δεν θίγει κανέναν, ας μην τον θίγει και κανείς.
    Εννοείται βεβαίως ότι όλοι μας φτιάχνουμε μια εικόνα για τον κάθε θαμώνα σε αυτόν τον χώρο. Αυτή όμως, καλά θα είναι να μένει στο μυαλό του καθενός και να μην ανακοινώνεται αν δεν υπάρχει πρόκληση.
    Το γιατί τον «ανεχόμαστε» εδώ μέσα, είναι θέμα της ηθικής του ιστολογίου μας.
    Με τον ίδιο τρόπο που ανεχόμαστε όλους, ανεχόμαστε και τον Α-Ω, από την στιγμή που κι αυτός μας ανέχεται και σέβεται αυτόν τον χώρο.
    Όλοι μας είμαστε «ιδιαίτεροι» άνθρωποι, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.
    Εμείς ανεχόμαστε και τους πολύ … «ιδιαίτερους»!
    Ελπίζω να μας πεις ποιος παλιός φίλος είσαι και να μην κωλύεσαι να γράφεις , όποτε νοιώσεις ότι θέλεις κάτι να πεις.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει ΛΥΚΙΕ, δεν το συνεχιζω!!! σεβαστον!!!
      οσο για το ποιοςειμαι καλυτερα να μην το αποκαλυψω, δεν θα ηθελα! Σας χαιρετω και παντα σας παρακολουθω

      Διαγραφή
  11. Εκτος του ότι τον τελευταίο καιρό δεν δίνω σχόλια μα μονοχα βιντεάκια......θα ήμουν μεγάλος υποκριτής αν έπλεκα το εγκώμιο κάποιου ανθρώπου που άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο και τον γνώριζα ελάχιστα!
    Αυτό που βλέπω πάντως είναι πως ακόμα και σχόλια να μην γράφω κάποιοι δεν χάνουν ευκαιρία να με κατηγορήσουν για το οτιδήποτε!!!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α-Ω, εκτός του να πλέξεις εγκώμιο για κάποιον, μπορείς απλά να πεις "συλλυπητήρια" ή "συγχωρεμένος" ή "λυπάμαι", κτλ. Δεν χρειάζεται να είσαι "κολλητός" με κάποιον για να λυπηθείς που έφυγε. Εν πάση περιπτώσει, είναι δικό σου θέμα η κοινωνική ευαισθησία και τα κοινωνικά αντανακλαστικά και εμάς δεν μας αφορά.
    Το ότι δεν "δίνεις" σχόλια παρά μόνο βιντεάκια, πάλι είναι δικό σου θέμα που δεν μας αφορά!
    Όμως στο ότι σε κατηγορούν κάποιοι, μήπως έχεις και εσύ λίγη ευθύνη;
    Επί παραδείγματι τώρα, η άκαιρη παρέμβασή σου να δώσεις βιντεάκια μέσα σε ένα διάλογο, την ώρα που οι άλλοι εξέφραζαν την θλίψη τους για την απώλεια ενός διαδικτυακού (όχι πραγματικού) φίλου, δικαίως προκάλεσε την αντίδραση ενός εξ αυτών.
    Δικαίως εκλήφθη ως πρόκληση για σχολιασμό, αυτή σου η επιλογή.
    Εγώ επενέβην για να προλάβω τα χειρότερα.
    Δεν θέλω να θεωρήσω σκόπιμη την επιλογή σου να προκαλέσεις αντιδράσεις, αλλά θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή!
    Συνεπώς μην θεωρείς τον εαυτό σου θύμα καταδίωξης, διότι αυτή την φορά, δεν έγινε αναίτια.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ένταξη....κατηγορούμε δηλαδή για κάτι που δεν έκανα!
      Ενώ σας τόνισα πως εδώ και λίγο καιρό δεν κάνω σχόλια εσείς επιμένετε πως έπρεπε να φερθώ υποκριτικά και να πω τα συλλυπητήρια μου για αυτόν τον άνθρωπο που γνώριζα ελάχιστα μονο και μονο για να κρατήσω τους τύπος σαν καλο ρομποτάκι!
      Δεν κακολόγησα τον εκλιπόντα και έχω την συνείδηση μου καθαρή παρόλα αυτά που θέλετε να μου επισυνάψετε!
      Επίσης το σχόλιο μου ήταν ξεχωριστό και σε καμια περίπτωση δεν παρενέβηκα στους αποχαιρετισμούς των θαμώνων για τον εκλιπόντα.Και αν βλέπω καλά το θέμα του άρθρου δεν έχει καμια σχέση με τον θάνατο του παλαιού σχολιαστή.

      Α-Ω

      Διαγραφή
    3. Μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τα λεγόμενά μου, Α-Ω!
      Πάντως το θέμα από τα βιντεάκια που μας έβαλες, σίγουρα δεν είχε καμια σχέση με το θέμα!
      Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτός ο διάλογος, εφόσον προσκρούσει στο "Εγώ".
      Καλημέρα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Μάλιστα το <>!!!
      Τώρα για ποιου η ποιων το εγώ μιλάμε ας αφήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες να το κρίνουν.
      Για τα βιντεάκια τώρα και άσχετα να είναι με το θέμα,[που δεν νομίζω ότι είναι εντελώς άσχετα]πολλές φορες στο παρελθόν έχουμε δώσει υλικό στο τελευταίο άρθρο του ιστιοτοπου.Το θέμα πάντως του άρθρου σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον από χαιρετισμό του εκλιπόντα......

      Α-Ω

      Διαγραφή
    5. Μάλιστα το !!!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    6. Μάλιστα το ΕΓΩ!!!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    7. Και επειδή μάλλον δεν καταλάβατε θα σας πω πως οι επανάληψης δεν έγιναν σκοπίμως μα όταν χρησιμοποιούσα τα βελάκια μου εξαφάνιζε την λέξη μέσα τους....τέλος πάντων........

      Α-Ω

      Διαγραφή
  13. Bob Marley - Hypocrites
    http://www.youtube.com/watch?v=by6pvCEbJkY

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μερικές φορές εκτός από τους νεκρούς, πρέπει να συλλυπούμεθα και για τους ...ζωντανούς!
    Κάποια πράγματα, ...είναι ανίκητα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ,
      ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΠΩΣ ΕΚΠΛΕΙΤΤΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΡΙΖΟΝΤΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΕΩΣ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗΝ ΣΟΥ, ΟΥΤΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑΝ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΣΟΥ. ΟΥΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΔΕΟΝ ΕΣΤΙ Η ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΕΒΙΝ ΥΒΡΗΣΤΙΝ! ΣΥΛΛΥΠΟΥΜΕΝ ΤΟΝ ΑΣΕΒΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗ ΕΓΩΙΣΜΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ.
      Η ΜΩΡΕΙΑ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΣΤΙ.....!
      ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΣΣΟΝ ΤΟΝ ΝΟΑΝ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΓΝΩΣΑ ΤΑ ΡΗΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΘΛΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑΝ ΕΝΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΜΩΝ!!!
      ΑΣ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑΝ ΝΕΑΝ ΑΡΧΗΝ!!!
      "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
    2. Ζωή σε λόγου μας λοιπόν και καλο σας καλοκαίρι ότι και να κάνετε.
      Ευχάριστο και ανταποδίδω τα συλλυπητήρια σου Λύκιε.
      Όσο για το ανίκητα......τι να πω τώρα........την πηγες πολύ μακριά την κουβέντα!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    3. Απω τον {ιεράρχη} δεν περίμενα κάτι καλύτερο που έτρεξε να χωθεί σαν σφήνα........άλλωστε μου την φιλούσε από παλιά......δεν πειράζει!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    4. ΥΓΕΙΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ!!!!
      Υ.Γ. "ΦΥΛΟΥΣΕ" ΚΑΙ ΟΥΧΙ "ΦΙΛΟΥΣΕ" ΚΥΡΙΕ Α-Ω!! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
      "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
    5. Α-Ω, σου εύχομαι ολόψυχα καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!
      Καλή ανανέωση, σωματική και ψυχική γιατί ο χειμώνας που έρχεται προμηνύεται δύσκολος.
      Πάντα καλή καρδιά για όλους!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  15. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΙΡΙΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΥΠΟ ΤΟΥ ΦΙΛΤΑΤΟΥ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ" ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙΝ "ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ" ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ "ΑΦΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΔΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΚΙΤΡΙΝΗΝ ΑΥΡΑΝ"!!!
    ΤΕΛΩ ΤΙΜΗΤΙΚΩΣ
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλέπω μετά από πολύ καιρό εντός του Καταχθόνιου Δαίμονα σχολιαστή να ....παρεκτρέπεται και με λυπεί αφάνταστα .
    Α-Ω για εσένα είμαι ένας ανώνυμος σχολιαστής, γιατί δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί όπως δεν συναντήθηκα ποτέ με κάποιον φίλο θαμώνα ιστότοπων που έχω γράψει .
    Δεν χρειάζεται να έχεις ανταλλάξει χειραψία, μια κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο , ή όσες άλλες ενέργειες που θεωρείς ότι θα σε έκαναν φίλο ή γνωστό με κάποιον κάποια .

    Αν έχεις παρατηρήσει πάντα στο τέλος του σχολίου μου γράφω ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ .....

    Το να σέβεσαι κάποιον δεν είναι αγγαρεία, αλλά μια ιερή υποχρέωση , δεν σε υποχρεώνει κανένας να την παρέχεις αλλά επιβάλλεται από του κάθε ενός την ηθική ιδιοσυγκρασία .

    Άλλοτε σε υποστήριξα και έστω και εάν δεν είχαμε πάντα τις ίδιες απόψεις πάνω σε φλέγοντα θέματα που σχολιάζαμε, εγώ όμως χαιρόμουν τον τρόπο που σχολίαζες μα θεωρώ ότι έκανες ένα άτοπο σχόλιο στην προκειμένη περίπτωση και μάλιστα σε μια πολύ κακιά στιγμή .

    Κάποτε σχολίαζα στο πάλαι ποτέ τρωκτικό του αείμνηστου Σωκράτη Γκιόλια,( δίχως ποτέ να έχω γνωρίσει από κοντά τον άνθρωπο αυτόν ) δεν σου κρύβω όμως ότι ήταν ένας από τους λόγους που έπαψα να αρθρογραφώ επωνύμως .
    Οι λόγοι δύο οι γνώστες πραγμάτων πρέπει και επιβάλλεται να είναι "αφανείς" και δεύτερον το χτύπημα που επέφεραν μέσα από την θανάτωση και την απώλεια του Σωκράτη Γκιόλια .
    Ήταν ένα από τα γερά χτυπήματα στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ .
    Χάθηκε μια ζωή , ένας πατέρας ,ένας συνάνθρωπος μας ,ένας μαχητής της αλήθειας μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς .
    Δεν χρειαζόταν να τον γνωρίσω από κοντά μα τον γνώρισα μέσα από την δουλειά του, τα σχόλιά του και την προσπάθειά του να "δώσει" με κίνδυνο την ζωή του κάτι τελικά που δεν απέφυγε με τον μοιραίο θάνατό του .

    Τώρα όσον αφορά αυτό που είπες << όσοι δεν έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου καλο θα ήταν να το κάνετε σύντομα >> θα σου απαντήσω ότι η ζωή είναι δούναι και λαβείν .

    Δεν υπάρχει δυστυχώς κανένα σχολείο που θα σου μάθει πως να αντιδράς στην απώλεια ενός ατόμου .
    Ποτέ μην θεωρείς εαυτόν ότι έχεις εμπεδώσει το αίσθημα της απώλειας ενός ατόμου και ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανανιώσεις τόσο έντονα το αίσθημα μιας απώλειας ..
    Μην κάνεις αυτό το λάθος , η μοίρα έχει αναλάβει τον δικό της ρόλο που κανένας δεν τον γνωρίζει .

    Σε κάθε περίπτωση δεν εξύβρισες, δεν διέβαλες την μνήμη κάποιου με το να τον κατηγορήσεις για κάτι κακό τον εκλιπόντα , μα... ο τρόπος που αποφάσισες εκείνην την στιγμή να αφήσεις έναν τόσο άκαιρο σχόλιο δεν ήταν ότι καλύτερο και δεν σε τιμά .

    Σε γνωρίζω εδώ και χρόνια , δεν σε έχω δει ποτέ ιδίας όμασι μα θα με έθλιβε εάν μάθαινα κάτι δυσάρεστο για εσένα .

    Ή μήπως δεν πρέπει ;

    Όσο και να προσπαθήσεις να μας αλλοιώσεις τον τρόπο σκέψης μας εμένα αλλά και των φίλων θαμώνων του Καταχθόνιου Δαίμονα ,πάλι το ίδιο θα αισθανθούμε και για εσένα αλλά και για τον οποιοιδήποτε , αλλά και το ίδιο πρόκειται να γίνει εάν κάποιος -α πάλι άφησε ένα τόσο άκαιρο σχόλιο στην πιο ακατάλληλη στιγμή .

    Είμαστε πρώτα και πάνω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ , αυτό πρέπει να το θυμάσαι .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aρμεγεδων καλημέρα.....αν και σας είπα καλο καλοκαίρι νομίζω πως σε εσένα θα δώσω μια απάντηση.
      1]Και να εξέφραζα τα συλλυπητήρια μου νομίζω πως κανένας από την οικογένεια η το πολύ στενό περιβάλλον του εκλιπόντος παρακολουθεί αυτό το blogg.
      2]Με το να εκφράζω ελευθερα τις άποψης μου δεν προσπαθώ να αλλοιώσω κανενός την σκέψη και την αντίληψη.
      3]Με τον νόα ζήτημα να είχαμε αλλάξει δυο κουβέντες εδώ μέσα την εποχή που έγραφε ο εξοκοσμικος εδώ,άρα τον γνώρισα ελάχιστα.......οποτε δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με εσάς τους υπολοιπους που έχουμε συζητήσει επανειλημμένως εκφράζοντας και αντιπαραθέτοντας τις άποψης μας πολύ συχνά!
      4]Όταν έδωσα τα βιντεάκια για τον Σώρρα απλός θέλησα να σας ενημερώσω για αυτήν την περίπτωση χωρίς να θέλω να εμπλακώ σε οποιαδήποτε κουβέντα είχατε εδώ μέσα όπως έκανα τον τελευταίο καιρό χωρίς να αφήνω κανένα σχόλιο.
      Το αν και ποσο άνθρωπος είμαι δεν μπορεί να το κρίνει κανένας σας γιατί δεν με γνωρίζει προσωπικά.......η στάση ζωής που ακολουθώ πάντως σε κάθε περίπτωση μου απαγορεύει να γίνομαι υποκριτής ακολουθώντας την πεπατημένη σε όλους τους τομής και τα ζητήματα της καθημερινότητας.

      Α-Ω

      Διαγραφή
  17. Σκέφτομαι πως ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να ελέγξει την εγωπάθειά του και την έπαρσή του, θέλει να το παίξει διαφωτιστής (ανέλαβε να επιμορφώσει ακομα και τον Λύκιο!!, χα, χα, χα)και εξελιγμένος άνθρωπος που ειναι εξοικιωμένος με τον θάνατο! Δεν ξεχνά να δείξει την αχαριστία του και στην φιλοξενία που του κάνουνε και την ανοχή που του δείχνουνε, αν και του αρέσει να κρίνει τους άλλους ως υποκριτές και στραβούς!!! Ευτυχώς που αυτός βλέπει την αλήθεια και την αποκαλύπτει σε μενα και την παρέα μας!! Καλά, ποιός νομίζεις οτι είσαι;;; Ενας αγράμματος ξερόλας που μόνο σαχλαμάρες ξέρεις να μας λες.
    Στο είπα πως εγω θα σου λεω αλήθειες κι ας σε πονάνε. Απ' οτι βλέπεις δεν στην λέω μονο εγώ.......
    Παρα τ' ότι σε αφήνουνε να λες αυτά που θες και σου εξηγούνε ότι τα πιό πολλά δεν στέκουνε, εσυ (το μυαλό σου το ξερό δηλαδή) δεν εννοείς να κάνεις ουτε ενα βημα πίσω . Ξεροκέφαλος!!!!
    Αν λοιπόν εγω και η κριτική μου ειναι η αιτία να μην γράφεις εδώ, σκασίλα μου. Το πρόβλημά σου δεν είμαι εγώ, αλλά το ότι δεν τολμάς να ακους αλήθειες για τον σπουδαίο εαυτούλη σου!!!!

    Ααα! και κάτι ακόμα! είναι σοφό όταν απέναντί σου ε΄χεις κάποιον που ξέρει πολλά, αντί να πουλάς εξυπνάδες καλυτερα να σκάς και να ακους μπας και μάθεις τίποτε.
    Γιατι το εξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.

    Κώστας.
    (ναι εγώ ο χαζός με τα γρήγορα αμάξια και τις ξανθές γκόμενες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και σε εσένα Κώστα....κι εγώ σε αγαπάω!!!!
      Κάποτε μου ζήτησες να σε ξεσκίσω μα πίστεψε με δεν έχω καμια όρεξη να κάνω κάτι τέτοιο!
      Όσον αφορά πάντως την φιλοξενία μου εδώ μέσα όπως ανέφερες όσο και αν θέλουν κάποιοι να φαίνονται δεκτικοί στους διαφορετικούς ανθρώπους και στις άποψης τους ποτε δεν ήταν ακριβοδίκαιοι απέναντι τους και ουσιαστικά πάντοτε περίμεναν να βρούν ένα ψεγάδι η ένα ατόπημα για να μπορέσουν και οι ίδιοι κα στραφούν εναντίον τους με οποιονδήποτε τρόπο!

      Σου εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι εκεί στην παραλιακή που συχνάζεις με τις όμορφες παρέες σου και το ακριβό αμάξι σου!!!;)

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Αφού εγω σε ξεσκίζω με την κριτική μου, δέχομαι να μου το κάνεις κι εσύ Α-Ω!!!! Εγώ ξέρω ότι οχι μόνο δεν είμαι τέλειος, αλλά είμαι φλύαρος, νευρικός, και επικύνδυνα ειληκρινής..... (καλά, έχω κι άλλα ελλατώματα)!
      Εγω δεν συμφωνω με αυτό που ειπες για την φιλοξενία.Έλα τώρα! Απλά σε ενοχλεί η κριτική ενώ στ'αλήθεια κι εσύ την κάνεις!
      Εμένα δεν με πείραξε για τα συλλυπητήρια κτλ. Αυτά είναι τυπικά πράγματα εκτός κι αν τα νοιώθει κανείς.
      Να ξέρεις όμως ότι ακούω την γνώμη σου και σε πολλά συμφωνώ μαζί σου (καλά, όχι και σε όλα!).
      Όσο για τον Σώρρα, μου φαίνεται λίγο μουφα ο τύπος και αυτό γιατί φαίνεται να επιδιώκει να μπεί ο ίδιος και η παρέα του στα πολιτικά πράγματα. Αν έδινε τα λεφτά από αγάπη για την πατρίδα, ας τα έδινε χωρίς όρους και χωρίς να θέλει μερίδα στο πολιτικό σκηνικό.Ε; Δε νομίζεις ότι κάτι άλλο τρέχει φίλε;
      Λοιπον, καλό καλοκαίρι και καλά μπανάκια!
      Και ποίός ξέρει αν δείς κανα δίμετρο ξανθό αστέρι να μπαίνει με αντίστοιχο άντρα σε ένα SLK ασημί, μπορεί να είμαι εγώ! Χα χα χα!! (πάντα στο Σχοινιά ή στη Βουλιαγμένη)
      Κώστας (οχι από το ξυπνήστε ρε)

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑ!
      Ρε συ Κωστάκη να δώσει τα λεφτά ο άνθρωπος για να τα διαχειριστούν τα ίδια λαμόγια που μας κατάντησαν έτσι;;;;;;;;;;)

      Α-Ω

      Διαγραφή
    4. Ναι βρε παιδί μου, να μην τα δώσει στους σάπιους πολιτικούς Ο.Κ! Αλλά επειδή η γυναίκα του καίσαρα εκτός από τίμια πρέπει να φαίνεται και σαν τέτοια, ας μας υποδείξει άλλους για να κυβερνήσουν, όχι τον εαυτό του και ενά δυό φίλους του!!!
      Κώστας

      Διαγραφή
  18. Τα συγχαρητήρια μου πάντως και στην παλιά παρέα του ξυπνήστε ρε πήγε 6 που κατάφερε και εδώ μέσα να αφήσει το αποτύπωμα της!!!!!!
    Με τις υγειές σας!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μου επιβάλλει η συνείδησή μου Α-Ω θα σου ανταπαντήσω .

      1) Δεν γνωρίζεις απόλυτα ή όχι εάν και κατά πόσο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο παρακολουθεί αυτό το blog ;
      Δεν ενστερνίζομαι την άποψή σου ότι πρέπει να παρακολουθεί ένα συγγενικό άτομο αυτό το blog για να πράξεις αυτό που επιβάλλει η λογική .
      2)Όταν είπα για αλλοίωση τρόπου σκέψης δεν σου καταλόγισα καμία τέτοια ενέργεια δηλαδή προσπάθεια αλλοίωσης σκέψης .
      Σου δηλώνω όμως με αυτό ότι ο κάθε άνθρωπος ότι κάνει αυτό που του καταλογίζει η ηθική του .
      3) Και εγώ είμαι ένα πρόσωπο το οποίο σου εκφράζεται πίσω από έναν υπολογιστή ένας άγνωστος στην πραγματικότητα .
      Πολύ ορθά όπως δήλωσες έχουμε ανταλλάξει πολλές ιδέες απόψεις μα και πάλι παραμένω ένας άγνωστος .
      Αν όμως με γνώριζες προσωπικά και είχες μια ιδιαίτερα φιλική σχέση με εμένα και έμπαινες σε ένα blog το οποίο κάποια περίοδο εγώ σχολίαζα αν μη τι άλλο θα περίμενες να ακούσεις τα συλλυπητήρια .
      Βέβαια όχι να βγάλεις έναν κούφιο λόγο αλλά μια κουβέντα για τον εκλιπόντα δεν θα πείραζε Α-Ω .

      Και πάλι όταν είπα ότι είμαστε πρώτα απ'όλα είμαστε άνθρωποι δεν σου καταλόγισα ότι δεν είσαι άνθρωπος στο κάτω -κάτω της γραφής δεν δέχτηκα μα ούτε και ανέχτηκα τον ρόλο του κριτή .

      Με αυτό δεν δήλωσα τίποτε άλλο παρά το ότι ένας ιδιαίτερος φίλος του εκλιπόντα μας ενημέρωσε για έναν φίλο ( για κάποιους και εμένα ακόμη έστω και αν δεν τον γνώρισα ιδίας όμμασι παρά μόνον μέσα από την γραπτή του επικοινωνία μαζί μου ) και παλιό σχολιαστή και αν μη τι άλλο θα περίμεναν όλοι έναν απλό και καλό λόγο .

      Και πάλι ουδέν έχω να σου καταλογίσω , ο κάθε ένας μας χαράζει την δική του πορεία μέσα σε αυτήν την ζωή .


      Τώρα όσον αφορά για την παλιά παρέα του ξυπνήστε ρε πήγε 6 δεν έχω να πω τίποτε και γνωρίζεις τον λόγο , υπάρχουν πληγές που ακόμη δεν έχουν κλείσει.

      Καλό καλοκαίρι να έχεις Α-Ω και να είσαι πάντοτε καλά .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  19. Καλησπέρα σε όλους του παλιούς και νέους φίλους!
    Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο ενός παλαιού σχολιαστή του ΝΟΑ. Ενός ανθρώπου που απο τον γραπτό και μόνο λόγο του εξέπνεε μια πραότητα και μια ταπεινότητα.
    Λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στην ζωή. Η πορεία του σ' αυτόν τον κόσμο ολοκληρώθηκε σύντομα! Καλό του ταξίδι λοιπόν και καλή δύναμη σε όλους εμάς!
    Διαβάζοντας τα σχόλια, με λυπεί το γεγονός για την διάσταση που έχει πάρει μια "ξεκάρφωτη" (κατά τα λεγόμενα κάποιων) παρέμβαση του Α-Ω με ένα αναρτημένο βιντεάκι. Το γεγονός ότι δεν εξέφρασε την λύπη του ή τα συλλυπητήρια στον θανόντα, αυτό απο μόνο του το γεγονός δεν προσβάλει και δεν θίγει κανέναν! Είναι επιλογή του καθενός την στάση που θα κρατήσει σε τέτοιου είδους κοινωνικές ευαισθησίες! Ας μην κρίνουμε για να μην κριθούμε!
    Οσον αφορά το άρθρο του ΛΥΚΙΟΥ, για μια ακόμα φορά μέσα απο τις πολύτιμες πληροφορίες του και των αντίστοιχων σχολίων, ανοίγονται νέες πύλες για εξερεύνηση και άντληση γνώσεων! Ευχαριστούμε ΛΥΚΙΕ και καλή συνέχεια στο έργο σου!
    Εγώ θα είμαι πάντα απο τους πιστούς σου αναγνώστες, ανεξαρτήτως της απουσίας μου απο τους σχολιασμούς.
    Καλή συνέχεια σε όλους!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γειά σου φίλε Χίλων!
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Για την απώλεια του ΝΟΑ, όλοι λυπηθήκαμε. Ο Α-Ω κάνει πολύ καλά, να τηρεί την στάση που του επιβάλει η συνείδησή του. Κανείς δεν μπορεί να τον μέμψει. Το "θεματάκι" προεκλήθη από την άκαιρη παρέμβαση, η οποία τελικώς φαίνεται πως δεν έγινε εσκεμένα. Οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, έλαβαν τέλος έγκαιρα και χωρίς "απώλειες"!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.