Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Citizen Hearing - Μιλάει ο Υπουργός Αμυνης του Καναδά για εξωγήινους!


Στο παρακάτω βίντεο, θα παρακολουθήσετε την ομολογία-μαρτυρία ενός Καναδού πολιτικού (υπουργού άμυνας), ο οποίος αποκαλύπτει την ύπαρξη και την δραστηριότητα εξωγήινων φυλών, καθώς και την συνεργασία τους με τους παγκόσμιους εξουσιαστές-σιωνιστές.  Από την ομιλία του, προκύπτουν πολλά ερωτηματικά, που θα μπορούσαν να συζητηθούν από τους σχολιαστές του Καταχθόνιου Δαίμονα.
Δείτε το:


(Ευχαριστούμε τον Α-Ω για την υπόδειξη του  βίντεο)

14 σχόλια:

  1. το μονο που μπορω να πω
    ναι ειναι εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όχι μόνο, θα συμπλήρωνα φίλε!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αποδέχομαι και εγω πως πλέον ειναι σαφές πως είτε βρίσκονται εδώ είτε έρχονται περιοδικα εδώ και φεύγουν. Απο την στιγμή πως υπάρχουν τουλάχιστον 5 φυλές, γενη κατηγορίες μη γηινων ειναι ασφαλές να πούμε πως υπάρχουν αντιστοιχα διαφορετικές ατζεντες,σκοποί τουλάχιστον 1 σε καθε κατηγορία ανάλογα με την προέλευση, επιπεδο εξελιξης, ανάγκες κτλ. Αρα πρέπει να προσέχουμε γιατί πιθανότατα πολλοί απο αυτούς δεν έχουν ευγενή κίνητρα. Οι κινήσεις τους γενικα απο βίντεο στο ίντερνετ δείχνουν περισσοτερο πως παρακολουθούν ανθρώπους όσο ειναι μη αντιληπτοί, οταν δε αισθανθούν πως κινδυνεύουν να τους βρουν φεύγουν τάχιστα και άμεσα.

    Απόπειρες επικοινωνίας σε προσωπικό επίπεδο δεν γνωριζω να έχουν γίνει παρά μόνο σε αυτές τις ελάχιστες περιπτώσεις που αναφέρουν πως εκμεταλλεύεται η αμερικανική κυβέρνηση και στο οποίο θεωρώ πιθανόν πως ο εξωγήινος τελεί υπό αιχμαλωσία οπότε δεν έχει ίσως άλλη επιλογή(εκτός από αυτοκτονια).

    Καταλήγω σε ένα πρώτο συμπέρασμα, μια άποψη. Δεν πρόκειται να αντλήσουμε πληροφορίες από τους εξωγήινους γιατί απλούστατα σε όλες τις φυλές αυτών υπάρχει κάποιου είδους αυστηρή απαγόρευση αλληλεπίδρασης σε φυσικό επίπεδο τουλάχιστον. Και αυτή η απαγόρευση είναι σαφές πως υπάρχει για την προστασία της ανθρωπότητας. Κοινώς υπάρχει μια συμφωνία που μας έχει επιτρέψει να υπάρχουμε ελεύθερα στη Γη και αυτή είναι υποχρεωτικα εφαρμοστεα από όλες τις φυλές εξωγήινων έναντι αυστηρής ποινής,λογικα θανάτου. Η αυστηρότητα της ποινής διακρίνεται στον τρόμο που διακρίνεται σε όσους εξωγήινους αισθανθούν πως τους ειδαν και στην πανικόβλητη απομάκρυνση τους. Η παρακολούθηση τώρα ανθρώπων χαρακτηρίζεται από κίνητρα ενός stalker. Μιας ύπαρξης που νιώθει ανίκανη να δημιουργήσει, να ζήσει όπως θέλει και επιθυμεί να βρίσκεται δίπλα από ανθρώπους που θεωρεί πως το πράττουν ώστε να βιώσει μια γεύση ζωής. Τα κίνητρα μπορεί να είναι επιβουλευτικα και επικινδυνα (ίσως να θέλουν να απορροφήσουν κάτι) μπορεί να είναι και απλά περιέργειας. Από την στιγμή όμως που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τους βοηθησουμε. Αυτόν που οφείλουμε να βοηθήσουμε είναι όχι τον εαυτουλη μας αλλά τον εαυτό μας.
    Στοχαστής

    ΥΓ. Από την στιγμή όμως που αυτή η γαλαξιακη υποχρεωτική συμφωνία για την ανθρωπότητα δείχνει να παραβιάζεται εις βάρος της ανθρωπότητας από το 'μοχθηρό' τρόπον τινά ιερατείο, φοβάμαι πως αυτή η συμφωνία τίθεται εν αμφιβόλω. Ανησυχώ πως αν τα σχέδια τους δεν ανατραπούν εκ των.έσω της Γης πχ από ήρωες και ηρωικα κινήματα, η λύση από έξω ίσως ισοδυναμεί με ολική καταστροφη τύπου ταινίας Προμηθέας. Ας μην ευχόμαστε λοιπόν να έρθουν οι 'ελληνες θεοί' λχ να τους κάνουν ντα και να καθαρίσουν για πάρτη μας. Αν μπορουσαν ή τους επιτρεπόταν θα το είχαν κάνει ήδη. Εμείς θα πρέπει να το κάνουμε. Αν υπάρχει αστροστολος αυτός θα δρα εκτός Γης. Ενδείξεις υπάρχουν πως ίσως ήδη το κάνει. Εντός, εμείς θα πρέπει να αφυπνισθουμε και να δράσουμε για να σώσουμε τον πλανήτη μας, ο οποίος ως ζωντανό ον μας βοηθάει ανεβάζοντας την συχνότητα του που νομοτελειακα σημαίνει πως σταδιακά θα ανεβαζουμε και εμείς οι άνθρωποι την δική μας. Αν θαναι πολύ αργά ή όχι είναι στο χέρι μας όμως.. Αν πάλι καταφθάσει βοήθεια καλοδεχούμενη αλλά προσοχή μη βασιζόμαστε σε αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Στοχαστή ή sonneti (με γειά το ιστολόγιο), χαίρομαι που καταθέτεις την άποψή σου σε ένα πολύ «ειδικό», αλλά και πολυφορεμένο θέμα!
    Από την έκθεση των σκέψεών σου, φαίνεται πως η πηγή των πληροφοριών σου για τους εξωγήινους, είναι το διαδύκτιο και ειδικά το you tube.
    Αυτό δεν είναι «κακό» βέβαια, αλλά απλά είναι …λίγο!
    Παρόλο που σε αυτό το ιστολόγιο έχει γίνει πολύς λόγος περί των εξωγήινων, εδώ προτιμώ να σου απαντήσω λίγο περίεργα….
    Ποιοι νομίζεις ότι μπορεί να είναι πραγματικά …εξωγήινοι; Τι είναι «γήινο» και τι «εξωγήινο»;
    Νομίζεις ότι η ζωή στην γη και η εξέλιξή της, είναι μια υπόθεση μεμονωμένη και ανεξάρτητη μέσα στο συμπαντικό χάος;
    Οι επιστήμονες έχουν προχωρήσει αρκετά (σχετικό) στην έρευνα του εγγύς διαστημικού περιβάλλοντος της Γης, αλλά νομίζεις ότι υπάρχει αντίστοιχη έρευνα στο εσωτερικό του πλανήτη μας, αλλά και του υδάτινου κόσμου του, που βρίθει από ζωή;
    Εμείς οι άνθρωποι, νομίζεις ότι είμαστε η Δαρβινική εξέλιξη ενός είδους πιθήκου;
    Υπάρχουν άλλοι εξίσου νοήμονες οντότητες στην Γη, αλλά μη ανθρώπινες;
    Νομίζεις πως όλοι οι άνθρωποι που βλέπεις γύρω σου, είναι ίδιας προέλευσης και είναι όντως όλοι τους «άνθρωποι»;
    Ίσως κάποτε στην ζωή σου, να αποκτήσεις κάποια περίεργη εμπειρία ή μπορεί ήδη να έχεις βιώσει και να μην μπόρεσες να την ερμηνεύσεις.
    Το θέμα των «γαλαξιακών συμφωνιών» είναι ένα τεράστιο θέμα. Το ζήτημα όμως δεν είναι τόσο ποιες είναι αυτές (γαλαξιακοί νόμοι), αλλά το τι πραγματικά έχει συμβεί στην περιοχή μας και όχι μόνο σε αυτήν!
    Πριν μπούμε σε τόσο βαθειά νερά, θα ήθελα να προβληματιστείς με τα προηγούμενα ερωτήματα που έδωσα.
    Έχει μεγάλη σημασία να μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτά, ακόμη και με την συμβατική του λογική!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι νομίζω κοινή διαπίστωση κάθε αδογματιστου ερευνητή οι διαπιστώσεις που προκύπτουν ως απαντησεις στις εύστοχες ερωτήσεις σου. Η χρήση του όρου εξωγηινου τωοντι είναι αδόκιμη, την χρησιμοποιώ συμβατικά λόγω συντομίας χρόνου εννοώντας αλλότρια φυλή εμβιων όντων. Σαφώς και συνυπάρχουν και μη οργανικές γύρω μας, όμως θεωρώ πως δεν είναι του παρόντος μολονότι σημαντικό θέμα. Όταν εννοώ αλλότριες αναφέρομαι και στους οποιους ενδογηινους (λχ Γωγ και Μαγωγ) που πιθανόν να υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Συμφωνώ πως ακομα και 'εμείς' έχουμε δεχτεί 'εξωτερική' επίδραση και πως δεν είναι όλοι οι ανθρωποι όπως 'εμεις', αποτέλεσμα του θεικου σπινθηρα.

    'Καί εξεγείροντο τα τέκνα σου Σιών εναντίον των τέκνων σου Ελλάς' λέει το κείμενο των Εβραίων και είναι φανερό πως ο λόγος που μας μισούν είναι πως μεταξύ μας είμαστε διαφορετικοί. Διαφορετικοί σε σκοπό, προέλευση. Δεν είμαστε παράλληλοι πολιτισμοί,αλλά αντίθετοι. (αν μπορούμε βα θεωρήσουμε την εβραϊκή παράδοση βέβαια πολιτισμό). Αυτό θολώνει λίγο το ζήτημα περί εξωγήινων γι αυτό και κατεθεσα την άποψη με τις διαφορετικές εξωγηινες φυλες.

    Για τη θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου προφανως συμφωνούμε. Εξηγεί μόνο τις μικρότερες γενετικές προσαρμόσεις και όχι τεράστιες αλλαγές λχ από θαλάσσιο οργανισμό σε χιμπαντζη και μετά άνθρωποι. Την θεωρία του ο Τραιανου την έχει αντικρούσει διεξοδικά και απόλυτα που το θεωρώ πλέον κουτό να ασχολούμαστε με αυτή, στην συζήτηση περί καταγωγής του ανθρωπου.

    Τώρα όταν λες μη ανθρώπους αναφερεσαι σε Οργανικές πύλες ή ανθρώπους που δεν έχουν ή εχουν απωλεσει την θεϊκή ουσια; Δεν ξερω αν μπορούμε να μην τους ονομάζουμε ανθρώπους παρά θα ηταν πιο δόκιμο να πούμε πως.έχουμε δύο κατηγορίες ανθρώπων με κατ επεκταση διαφορετικες επιδιωξεις.

    Αναμένω με ενδιαφέρον το επόμενο σχόλιο σου.
    Στοχαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου Στοχαστή, οι απαντήσεις σου ανοίγουν θέματα ερμηνειών (Μπορίς Μουράβιεφ), σε μια απόκρυφη αλήθεια!
    Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς ως άνθρωποι, δεν αποτελούμε εξέλιξη ενός ζωικού είδους, με τους νόμους της «φυσικής εξέλιξης» (Δαρβίνος), αφού είμαστε αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής, με γονιδίωμα μη-γήινο (σχετικές έρευνες γενετιστών, αποφαίνονται για ένα «μη γήινο» μέλος του ανθρώπινου DNA). Η γενετικοί μηχανικοί που μας «κατασκεύασαν» χρησιμοποίησαν δικό τους γονιδίωμα που επιμείχθηκε με μέλος από γήινο DNA (ένα είδος πιθήκου). Πάνω σε αυτό το «κατασκεύασμα», έγιναν πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, πάλι εξωγενώς.
    Εδώ να πούμε, ότι παρόμοια γενετική παρέμβαση επιτελείται σε όλη την γήινη φύση, για τον σκοπό της διατήρησης και της εξέλιξης της ζωής. Αυτό συμβαίνει ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ που φιλοξενεί ζωή (κάθε μορφής) στον γαλαξία μας!
    Άλλη στιγμή λοιπόν δημιουργήθηκε η μαύρη φυλή, άλλη η λευκή και άλλη η μογγολική! Μάλιστα διαφορετικοί ήταν και οι «μηχανικοί» τους, καθώς και σε διαφορετική χρονική στιγμή έγινε η δημιουργία και εμφάνιση τους, στον πλανήτη μας.
    Πέραν αυτού όμως, σε κάθε περίπτωση η παρουσία των ανθρώπων στην Γη, δεν ήταν η πρώτη ελλόγων όντων! Πριν από εμάς, υπήρχαν άλλοι. Η ερπετοειδής φυλή, είναι αρχαιότερη από εμάς σε αυτόν τον πλανήτη.
    Κανείς όμως (ούτε βέβαια και οι ερπετοειδείς) υπήρξαν γενετική εξέλιξη της γήινης πανίδας. Άρα, με αυτήν την έννοια, όλοι μας είμαστε εξω-γήινοι, αφού κανένα έλλογο είδος δεν προέκυψε από την φυσική εξέλιξη ενός ζώου. Είμαστε όλοι, ας πούμε, «γαλαξιακά» είδη! ( Στην πραγματικότητα η πολυτυπία των ειδών, είναι πολύ ευρύτερη από τον δικό μας γαλαξία)
    Η αλήθεια είναι ότι η Γη μας, δεν μπόρεσε να αποτελέσει εξαίρεση από τις γαλαξιακές εξελίξεις, σε ότι αφορά τα τεκταινόμενα μεταξύ των διαφόρων ειδών οντοτήτων που υπάρχουν στην γαλαξιακή μας περιοχή. Αφού όλοι όσοι είμαστε στην Γη, αποτελούμε γενετικές προβολές των απ’ έξω, οι δικές τους διαμάχες αφορούν και εμάς! Το ίδιο συμβαίνει σχεδόν …παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η παρουσία λοιπόν εξωγήινων στην Γη είναι εκ των ουκ άνευ, αφού ουδείς μας είναι γήινος ή περισσότερο γήινος από ένα άλλο είδος.
    Υπάρχει όμως το θέμα που έθιξες:
    Η συμπαντική νομοτέλεια και η γαλαξιακή νομοτέλεια! Δηλαδή οι συμβάσεις (κάτι σαν νόμους) μεταξύ των ειδών, προκειμένου να υπηρετείται το Αγαθό Σχέδιο και όχι αυτό του Διαβολέα. Άρα η αρμονική συνύπαρξη των ειδών και των «πολιτισμών» τους, καθώς και η υποστήριξη του Θείου Σχεδίου, με την βοήθεια των ισχυρότερων προς τους πιο ανίσχυρους (τα ανώτερα προς τα κατώτερα είδη)
    Οι εξελίξεις όμως σε γαλαξιακό επίπεδο, αφήνει τα ίχνη της σε διαπλανητικό επίπεδο και βέβαια στον δικό μας πλανήτη!
    Λίγο πολύ, η ιστορία αυτή περιγράφεται στις αρχαίες παραδόσεις των αρχαίων λαών, στις μυθολογίες και βέβαια στις μυήσεις των κλειστών μυητικών ταγμάτων, του εσωτερισμού και τελευταία, με την διαρροή αυτών των πληροφοριών από την Ο.Ε.Α. και άλλες (πονηρές ή μη) «οργανώσεις».
    Η ιστορία της ανθρωπότητας, στην πραγματικότητα, είναι μια προβολή των άνωθεν εξελίξεων και του «παιχνιδιού» κυριαρχίας και επιβολής, της μιάς φυλής πάνω στην άλλη! Ακόμα, είναι θέμα κυριαρχίας και κατοχής του πλανήτη.
    Το θέμα που θίγεις, έχει να κάνει με μια σοβαρή πτυχή του προβλήματος:
    Τα διάφορα είδη οντοτήτων, δεν βρίσκονται βεβαίως στο ίδιο εξελικτικό επίπεδο και δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες-δυνατότητες. Ούτε καν την ίδια υλική-ψυχική-πνευματική μορφή.
    Όπως γνωρίζεις, η ύλη αποτελεί το κατώτερο επίπεδο στην διαστρωμάτωση της δημιουργίας. Αποτελεί το πεδίο της μεγαλύτερης πύκνωσης του Αιθέρα.
    Όλα τα υπόλοιπα επίπεδα, είναι ιεραρχικά ανώτερα της ύλης και κατά συνέπεια κυριαρχούν πάνω της. Έτσι, δεδομένου ότι όλα τα όντα της δημιουργίας συνυπάρχουν ταυτόχρονα σε όλα τα επίπεδα της δημιουργίας, ως κοσμικές ακτίνες που πηγάζουν από την Θεία Πηγή και εκτείνονται στο τέλος της (δηλαδή στην Ύλη), έχουν πολλά «σώματα». Έτσι έχουν πνευματικό, ψυχικό και υλικό σώμα (και όλα τα ενδιάμεσα που περιέχονται σε αυτά). Υπάρχει όμως ζήτημα «επικοινωνίας» μεταξύ των «σωμάτων» αυτών. Ο χαρακτηρισμός που κάνω, δεν περιγράφει ακριβώς αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο στην παρούσα φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμως η εξελικτική πορεία ορισμένων ειδών είναι υψηλότερη από κάποια άλλα και γι’ αυτό η «επικοινωνία» μεταξύ των «σωμάτων» είναι καλύτερη! Αυτό σημαίνει καλύτερη κυριαρχία των ανώτερων «σωμάτων» προς τα κατώτερα. Έτσι κάποιες οντότητες μπορούν να εξουσιάζουν απόλυτα την ύλη και να μορφοποιούνται στο υλικό πεδίο, όπως αυτοί επιθυμούν.
    Μπορούν να παίρνουν την ανθρώπινη μορφή ή όποια άλλη θέλουν, χωρίς να μπορεί να γίνουν αντιληπτοί από εμάς άμεσα. Αυτοί, είναι και πολύ επικίνδυνοι. Τα είδη αυτά είναι λίγα, έχουν όμως ουσιαστική παρουσία και μάλιστα κυρίαρχη πάνω στα ανθρώπινα δρώμενα.
    Τα περισσότερα υπάρχουν εδώ με υλικό σώμα, προσαρμοσμένο στις γήινες συνθήκες. Ένας τρόπος είναι οι γνωστές ανθρώπινες φυλές. Άλλος τρόπος είναι ο υβριδικός.
    Το θέμα των «οργανικών πυλών» ή «άψυχων ανθρωποειδών» που υπάρχουν διάσπαρτοι στην ανθρωπότητα, κατά την «ανάγνωση» Μουράβιεφ, είναι άνθρωποι (προαδαμιαίοι) μη εξελίξιμοι, αφού είναι ελλειμματικοί ως προς το ψυχικό τους περιεχόμενο.
    Πράγματι πρόκειται για άλλο είδος ανθρώπου, που όμως ΕΧΟΥΝ ψυχικό και πνευματικό σώμα, αλλά επειδή έχουν άλλη προέλευση (είχαν άλλους «μηχανικούς») βρίσκονται πίσω από τους «κανονικούς» ανθρώπους σε δυνατότητες για εξέλιξη.
    Είναι άλλο είδος. Να γιατί η έννοια «άνθρωπος» είναι λίγο ρευστή. Τι άνθρωπος είναι κάποιος; Μορφολογικά μοιάζουμε, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
    Δεν διαφέρουμε μόνο στην ατομική μας εξέλιξη (ψυχοπνευματική) μεταξύ των ομοειδών μας, αλλά και στις εγγενείς μας δυνατότητες, που αυτές δεν μπορούν να αλλάξουν σε ατομικό επίπεδο για το «άλλο» είδος.
    Δηλαδή, μπορεί να υπάρχει διαφορά στην εξέλιξη μεταξύ δύο ομοειδών, όμως οι δυνατότητές τους ορίζονται από το γενικό πλαίσιο δυνατοτήτων που ορίζει το συλλογικό τους επίπεδο.
    Αυτοί που ανήκουν σε αυτό το είδος, πράγματι λειτουργούν διαβολικά και παρασιτικά στην εξέλιξη των ανθρώπων και αυτό βεβαίως δεν έγινε τυχαία!
    Είπαμε πως το παιχνίδι της κυριαρχίας στον πλανήτη μας, κατά παράβαση των «γαλαξιακών» νόμων, διεξάγεται με κάθε τρόπο και είναι λίγο πολύ, αθέατος στην αντίληψη των μαζάνθρωπων. Και αυτό είναι σκοπούμενο.
    Η προσπάθεια αφύπνισης που γίνεται αυτήν την εποχή (στον ίδιο σκοπό και το παρόν ιστολόγιο) του ανθρώπινου (Ελ) είδους, βρίσκει γιγάντιο ανάχωμα στην κυρίαρχη τάξη των «άλλων» ανθρώπων, που με πολλά όπλα στην φαρέτρα τους, αναχαιτίζουν αυτή την προσπάθεια επιβίωσής μας. Η κυριαρχία τους είναι δεδομένη, αλλά όχι παγιωμένη μόνιμα. Είναι ανατάξιμη ακόμη η κατάσταση. Όσων τα αυτιά δεν «ιδρώνουν» από τα λόγια μας, απλά ανήκουν στην «άλλη» πλευρά.
    Γονιδιακά οι Ελ-άνθρωποι είναι ακόμη πάρα πολλοί. Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια αφύπνισης έχει πρόσφορο έδαφος.
    Με όλα αυτά, σκέψου πόσο σκόπιμη είναι η προσπάθεια των διαβολέων να αναδείξουν ιδεολογίες πολυπολιτισμού και επιμειξιών των φυλών, ομογενοποίησης των πολιτισμών και κατάργησης των εθνών και των παραδόσεών τους (παγκοσμιοποίηση, εθνομηδενισμός), ώστε να επιτευχθεί η αλλοίωση και τελικά η εξουδετέρωση των Ελ στοιχείου (και όχι μόνο) από τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα της έξωθεν βοήθειας είναι αρκετά σύνθετο. Δεν υπάρχει θέμα αυτοτελούς εξωτερικής βοήθειας, χωρίς την δική μας συμμετοχή. Δεν υπάρχουν «από μηχανής θεοί» που θα μας σώσουν! Και γιατί να μας σώσουν; Ποιός έχει συνειδητή ανάγκη σωτηρίας; Ποιος γνωρίζει την απειλή, γνωρίζει την δική του φύση, τον δικό του προσανατολισμό που βλέπει να απειλείται, ώστε να επιδιώκει την σωτηρία του;
    Μόνο οι αφυπνισμένοι και οι συνειδητοί Έλληνες μπορούν να επενδύουν σε «σχέδιο σωτηρίας»! Όταν βεβαίως μιλώ για Έλληνες, δεν εννοώ τους κατοίκους της Ελλάδας και όσους νομίζουν τους εαυτούς τους Ελληναράδες!
    Με χαρά βλέπω τις ώριμες τοποθετήσεις σου και τις γνώσεις σου στο θέμα!
    ΛΥΚΙΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!
    Εξωγήινα γονίδια στο DNA του ανθρώπου;
    diadrastiko.blogspot.gr/2013/06/dna_4914.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Απλά απολαμβάνω το κείμενο σου. Κάθε φορά που το διαβάζω δημιουργώ νέες συνάψεις και μου έρχονται νέες ιδέες και συσχετίσεις που το δίχως άλλο προχωρούν την έρευνα σε νέα μονοπάτια.

    Το αγαθό σχέδιο είναι για την ανθρωπότητα να ανέλθει από το επίπεδο αυτό της ύλης, υψηλής πυκνωσης και να συνδεθεί με τη Πηγή ενώ του διαβολεα να μείνει αιωνίως αποκομμένη από αυτή και αυτοσυντηρουμενη σε βάρος κάποιων ψυχών που θα χρησιμοποιηθουν για να 'στεριώσει' το οικοδόμημα σε μόνιμη βάση; Αν ισχύει αυτό παμε σε επανάληψη πολέμου ατλαντων-αθηναίων με έπαθλο την σωτηρία ή μη, της ψυχής της ανθρωπότητας και επακόλουθα την αιώνια στέρηση ελευθερίας. Μόνο που το αντίπαλο δέος των Αθηναίων τελεί εν αμνησία και είναι από εκεί που θα έρθει η λύση, σε όποια κατευθυνση και αν είναι αυτή.

    Αν ολοκληρωθεί η εικόνα, θεωρώ πως η λύση θα είναι βατη. Τον Μουραβιεφ θα τον μελετήσω. Παρατηρώ πως η έρευνα μας φέρνει πάλι στην ανάγκη αποκωδικοποίησης του μύθου του Προμηθέα όπως παρουσιάστηκε στην τριλογία του Αισχύλου. Κάτι παρατηρώ πως δεν 'δενει' στην ιστορία. Πώς θα γίνει ξανά πυρφορος αφού λυθεί αν ταυτιζεται με τον εωσφορο; Πώς γίνεται να εξυμνειται απο την 'καλή' αδελφοτητα τότε; Η ιστορία δένει μόνο αν ως άσωτος υιός επανασυνδεθεί με την Πηγή και κατεπακόλουθα η ανθρωπότητα ως εντολεας του.

    Θα πρέπει η ανθρωπότητα όμως να αποφασίσει τί θέλει. Η μοίρα της εξαρτάται από την επιλογή που θα κανει. Πώς θα γίνει η επιλογή όμως; Η 'σύγκρουση' των αδελφοτητων σε επίπεδο πνευματικών καθοδηγητων έγκειται μάλλον σε αυτο. Όπως πάντα οι ελληνες αποτελούν τον ένα πόλο επιλογής. Θα πρέπει όμως να δείξουν, εξηγήσουν, να 'πουλήσουν' την πρόταση τους αφού πείσουν για την μοναδικότητά της.

    Αυτές είναι κάποιες πρώτες σκέψεις αλλά ακόμα προσπαθώ να ανασυνθεσω το παζλ. Για παράδειγμα δεν γνωριζω αν αυτή η δεύτερη κατηγορία ανθρώπων έχει συνείδηση. Γιατί εάν δεν έχει, τότε αδυνατει να συντηρήσει τον κόσμο μας στην υλική του μορφη και ελλείψει συνειδητής παρατηρησης, επιστημονικα μιλώντας, ο κόσμος μας παύει να υφίσταται. Επομενως ίσως το πολυπληθές πρόγραμμα υβριδιων να πειραματίζεται σε αυτό ακριβώς όπως έκαναν κάποτε πάλι οι ατλαντες για σκοπούς πάλι διαιώνισης της εξουσίας τους. Σημαντικό επίσης να μαθουμε αν υπάρχουν φυσιογνωμικα στοιχεια αναγνώρισης όπως ισχυρίζονται αρκετοί ερευνητές. Έχουμε σκεφτει αραγε μήπως ο γηραιός των σπαρτιατών έλεγχε αυτό ακριβώς και όχι δυσμορφίες σωματικές; Εάν όχι φυσιογνωμικα, τότε κάπως ίσως με τεστ αντίδρασης εσωτερικού κόσμου. Προσοχή σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν εξολοθρευτικα. Απλά πως καλό είναι να γνωριζουμε
    Στοχαστής


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Στοχαστή, χαίρομαι που βρίσκεις τη συζήτησή μας παραγωγική!
      (Υπήρξε ένα προβληματάκι με την ανάρτηση του σχολίου σου, δηλαδή ενώ μου κοινοποιήθηκε στο Yahoo-mail, δεν εισήχθη στον Bloger και δεν δημοσιεύτηκε αυτόματα στο ιστολόγιο. Δεν ξέρω γιατί! Πάντως το δημοσίευσα «χειροκίνητα», αντιγράφοντάς το από το mail μου)
      Το «Αγαθό Σχέδιο» είναι αυτό του Ορθού δρόμου. Στον αντίποδα, υπάρχει το «Διαβολικό Σχέδιο». Αμφότερα όμως λειτουργούν βάσει του Θείου Σχεδίου, με την έννοια ότι και το διαβολικό σχέδιο επιτελεί τον ρόλο του, όπως τον έχουμε προσδιορίσει σε παρελθούσες συζητήσεις μας.
      Το περιέγραψες πολύ ωραία, όταν είπες πως στόχος του αγαθού σχεδίου είναι να συνδεθούμε (ξανά) με την Πηγή! Ο στόχος όμως του διαβολέα, είναι να ανακόψει αυτή την πορεία ή μάλλον για την ακρίβεια, για να δυσκολέψει την επιλογή μας προς τον ορθό δρόμο. Ο σκοπός είναι να επιλέγουμε συνειδητά την πορεία μας και η επιλογή μας αυτή, να «δοκιμάζεται» σε πιέσεις και να αντέχει. Γι αυτό και ο διαβολικός πόλος, προτάσσει δελεαστικές εναλλακτικές επιλογές!
      Αν θελήσουμε να εξετάσουμε τον ρόλο του «κακού» που επιτελεί συλλογικά, ένα ολόκληρο είδος οντοτήτων σε βάρος της (Ελ) ανθρωπότητος και να δούμε που θα τους οδηγήσει αυτή τους η πορεία, τότε πρέπει να αναλογιστούμε ότι αυτό για το οποίο βαρύνονται (συλλογικά ως είδος) δεν είναι τόσο η εκτόπιση του δικού μας είδους, όσο το ότι επέλεξαν να αντιταχθούν στην συμπαντική νομοτέλεια και να υιοθετήσουν τον ρόλο του «κακού»!
      Το ότι ο ρόλος του «κακού» είναι θεάρεστος, δεν σημαίνει ότι δεν επιφέρει συνέπειες σε αυτόν που τον επέλεξε, αφού και αυτός οφείλει να αλλάξει κάποτε την επιλογή του και να επανέλθει στον Ορθό δρόμο. Όλα ανεξαιρέτως τα είδη της δημιουργίας, έχουν ως στόχο την επιστροφή στην Πηγή!
      Βεβαίως κάποιος θα πρέπει πάντοτε να έχει τον ρόλο του «κακού», γιατί ουσιαστικά ενισχύει τον σχεδιασμό προς την εξελικτική πορεία των άλλων ειδών. Παρόλα αυτά, ο «εθελοντής κακός», δεν θα απολαύσει κανένα ευεργέτημα για την «θεάρεστη» αυτή …επιλογή του! Η επιλογή αυτή είναι ωφέλιμη για το Σχέδιο, αλλά κακή για τον εαυτό του… (κάπου εδώ, απαντάμε και για τον Προμηθέα)
      Είπα όμως πριν, ότι η καθ’αυτό εκτόπιση ενός είδους προς την επιβίωση ενός άλλου, δεν είναι νομοτελειακά μεμπτό!! Είναι θεμιτό! Όπως και στην γήινη φύση, ένα είδος φυτού ή ζώου, εκτοπίζει ένα ανταγωνιστικό είδος προκειμένου να επιβιώσει. Πρέπει όμως να υπάρχει μια διαφορά δυναμικού μέσα σε αποδεκτά όρια. Για παράδειγμα, οι ελέφαντες δεν εκτοπίζουν τους ψύλλους για να επιβιώσουν. Οι ψύλλοι μπορούν να εκτοπιστούν ή να εκτοπίσουν άλλο αντίστοιχο έντομο, αλλά και οι ελέφαντες θα μπορούσαν να εκτοπιστούν ή να εκτοπίσουν τους ρινόκερους, για παράδειγμα.

      Διαγραφή
    2. Έτσι κάπως, βρίσκει εφαρμογή η «συνθήκη» που περιέγραψες αρχικά, σχετικά με τις δυνατότητες επέμβασης ενός είδους πάνω σε ένα άλλο.
      Στην πραγματικότητα όμως, ένα εξελιγμένο είδος δεν εκτοπίζεται, αλλά βελτιώνεται μεταλλασσόμενο (προσαρμογή).
      Η επανάληψη της μάχης Αθηναίων (Ελ) και Ατλάντων (Σιν), μπορεί και να μην γίνει τελικά με παρόμοιο τρόπο όπως τότε! Εφόσον η άλωση των Ελ, επιτυγχάνεται με την σταδιακή διάβρωση και την διαβολή σε βάθος χρόνου, η αλλοτρίωσή τους και ο εκτοπισμός τους φαίνεται να πετυχαίνει και η επικράτηση των Σιν (Ατλάντειων) να θεωρείται σχεδόν βέβαιη!
      Βέβαια, τα φαινόμενα …απατούν!
      Οι Έλληνες, δεν αφανίστηκαν! Είναι όπως και εσύ λες, εν υπνώσει!
      Τους ύπνωσαν οι ‘Ατλαντες. Οφείλουν όμως να εγερθούν και να θυμηθούν.
      Βέβαια, αυτό θα είναι μόνο το πρώτο βήμα. Το δύσκολο κομμάτι, είναι η δράση.
      Αυτό σημαίνει εσωτερική μετάλλαξη! Θέλει εσωτερική δύναμη, θέληση και καθαρή συνείδηση. Απαιτεί αποβολή-απόρριψη όλων των νοητικών και ηθικών σκουπιδιών, που τους έχει εγκαταστήσει το Ατλάντειο ιερατείο. Είναι πολύ δύσκολη η απεγκατάσταση όλων των ψευδοαξιών, που μας έχουν ριζώσει μέσα μας. Απαιτεί να έρθει κανείς σε ρήξη με το περιβάλλον του, μα πρώτα με τον ίδιο του τον εαυτό.
      Απαιτεί να γίνει κανείς γραφικός και να διαπομπευτεί, αφού θα είναι και θα φαίνεται εκτός κοινωνικής νόρμας. Ρήξη με το περιβάλλον και ζωντανό παράδειγμα προς μίμηση, σε όσους μπορούν να καταλάβουν! Έτσι ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι, μόνη της.
      Σχετικά με τους «άλλους» και τον τρόπο αναγνώρισής τους, διάβασε λεπτομέρειες στο: http://www.terrapapers.com/?p=14709
      Η ευγονική των εφόρων στην αρχαία Σπάρτη, αποσκοπούσε στην βελτίωση των σωματικών χαρακτηριστικών ώστε να δημιουργήσουν ένα ιδανικό γένος πολεμιστών, αλλά ταυτόχρονα και για να εξασφαλίσουν συγκεκριμένα ψυχικά χαρακτηριστικά τα οποία πάντοτε συνοδεύουν τις σωματικές προδιαγραφές:
      Εύρωστο, ανθεκτικό και υγιές σώμα, σημαίνει ισχυρή προσωπικότητα με υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμιση! Αυτό μέσα από την αντίστοιχη παιδεία, οδηγεί σε σύνεση και στωικότητα, αναπτύσσοντας ένα σύνολο αρετών, που έκαναν τους Σπαρτιάτες να ξεχωρίσουν όχι μόνο μεταξύ των Ελλήνων, αλλά και παγκοσμίως διαχρονικώς!
      Σαφώς λοιπόν, οι Σπαρτιάτες εξασφάλιζαν με αυτό τον τρόπο την επιβίωση και την καθαρότητά τους, για περισσότερο από χίλια χρόνια, αποβάλλοντας κάθε αλλότριο και φθοροποιό στοιχείο (γονιδιακά) από το φύλο τους.
      Σχετικά με την συνείδηση των «οργανικών πυλών» πιστεύω πως υπάρχει, αλλά ίσως σε συλλογικό επίπεδο και όχι ατομικό. Βέβαια μιλώντας για συνείδηση, φαντάζομαι ότι εννοείς την αυτεπίγνωση της αποστολής τους και του σκοπού τους. Κάτι αντίστοιχο με το συλλογικό συνειδητό των ζώων.
      Πληροφοριακά, παρόμοιο «συλλογικό συνειδητό», έχουν και οι γνωστοί Γκρίζοι…
      Η εξολόθρευση σε υλικό επίπεδο, είναι έξω από την ηθική και τις αξίες των Ελλήνων.
      Η επικράτηση και η εκτόπιση της απειλής, μέσω της νοητικής-ψυχικής υπεροχής και της ανωτερότητας, είναι η αποτελεσματικότερη. Η υλική εξολόθρευση, έχει αξία όταν αποτελεί έσχατη επιλογή για επιβίωση.
      Ο σεβασμός της ζωής, είναι θεμελιακής αξίας και αίρεται μόνο από διακύβευση αντίστοιχης αξίας.
      Ελπίζω να ήμουν μέσα στην ουσία του προβληματισμού σου.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  12. The Vatican admits Aliens exist!
    http://www.youtube.com/watch?v=r_BBSgO8o4U

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.