Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ευρωπαίες "Φεμινίστριες": Να απαγορευτούν τα παιδικά παραμύθια επειδή προβάλουν την παραδοσιακή οικογένεια - Να προβάλλεται η "διαφορετικότητα" (ανωμαλία), ενώ "ειδικοί" προτείνουν ...τσόντα!!! (Για τους μαζικούς βιασμούς από μουσουλμάνους μέσα στην Ευρώπη, κουβέντα οι "φεμινίστριες"...)


Τα Ευρωπαϊκά νηπιαγωγεία και σχολεία μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. 

Νορβηγοί "ειδικοί" πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό. Η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων παρασκευάζουν μια έκθεση που ζητά την απαγόρευση όλων των βιβλίων που παρουσιάζουν την παραδοσιακή οικογένεια όπου ο πατέρας είναι ο αρχηγός και κουβαλητής της οικογένειας και η μητέρα φροντίζει για τα παιδιά, στα σχολεία και τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας της Ευρώπης. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, τα βιβλία αυτά είναι κακά για την μελλοντική ζωή των παιδιών, ιδιαίτερα στα κορίτσια, και την προώθηση της λάθος συμπεριφοράς. Στο μέλλον, μπορεί να τα αποτρέψει από την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας. Οι φεμινίστριες ανησυχούν ότι τα παιδιά από μικρή ηλικία έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με «αρνητικά στερεότυπα των φύλων» σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά. Η λέξη "αρνητικό" της έκθεσης είναι συνώνυμη με τη λέξη "παραδοσιακό". Με την πάροδο του χρόνου, η απαγόρευση θα επεκταθεί και στην τηλεόραση και τη διαφήμιση. Μέχρι στιγμής, αποφασίστηκε να αρχίσει με τα σχολικά βιβλία.
Οι συντάκτες της έκθεσης συνιστούν επειγόντως νομοθετικά μέτρα στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας. Συγκεκριμένα, προτείνουν την εισαγωγή μιας πολιτικής της "ισότητας όλων των κοινωνικών τομέων". Ένα παράδειγμα αυτής της εναλλακτικής λογοτεχνίας για τα παιδιά είναι ένα βιβλίο με τίτλο "Ο Βασιλιάς και ο Βασιλιάς" με εξώφυλλο δυο άνδρες να φιλιούνται. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν για την "πραγματική σεξουαλική διαφορετικότητα της κοινωνίας". Στην πραγματικότητα, τα εν λόγω μέτρα έχουν ήδη ληφθεί σε ορισμένες χώρες, ιδιαίτερα στις Σκανδιναβικές από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως την εμπροσθοφυλακή της Δυτικής δημοκρατίας. Η "Pravda.Ru" ανέφερε πριν λίγο καιρό για έναν Σουηδό κατασκευαστή παιχνιδιών που εξέδωσε έναν κατάλογο πριν από τα Χριστούγεννα, όπου τα κορίτσια απεικονίζονται με όπλα λέιζερ να χτυπούν φανταστικούς εχθρούς και τα αγόρια αποτυπώθηκαν να παίζουν με κούκλες. Αυτό ήταν μια απαίτηση του Σουηδικού ΕΣΡ για τις διαφημίσεις, που κατηγόρησε τον κατασκευαστή παιχνιδιών για σεξισμό και της επιβολής των αρνητικών στερεοτύπων των φύλων. Στα Νορβηγικά νηπιαγωγεία το 2010 εισήχθηκε ένα πρόγραμμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης, με επίκεντρο το φύλο των σεξουαλικών μειονοτήτων. Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επέμεινε επίσης ότι "η ομοφυλοφιλία πρέπει να διδάσκεται στο νηπιαγωγείο ως μια μορφή της εμπειρίας και της γνώσης". Σύμφωνα με αυτούς, αυτό θα επεκτείνει την έννοια της «ταυτότητας φύλου» για τα παιδιά. «Η σεξουαλική διαφορετικότητα θα πρέπει να είναι εμφανείς στα παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό, όταν οι γονείς τους είναι γκέι ή λεσβίες."

Για κάποιο λόγο, δεν είναι όλοι οι γονείς πρόθυμοι να πιστέψουν ότι αυτό είναι «φυσιολογικό». Στη Νορβηγία η μουσουλμανική κοινότητα αντιτίθεται σθεναρά σε αυτή την εκπαίδευση στα νηπιαγωγεία. Απειλούσαν να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα εν λόγω ιδρύματα ή να δημιουργήσουν μια εναλλακτική λύση. Για τους "νυχτωμένους" γονείς οι οποίοι δεν είναι ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης σχετικά με το φύλο στη σύγχρονη κοινωνία, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας VG Nett, δημοσίευσε πρόσφατα μια γνώμη των ψυχολόγων και σεξο-θεραπευτών, οι οποίοι είπαν ότι ήταν ευεργετικό για τα παιδιά να παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο. "Οι γονείς δεν θα πρέπει να φοβούνται τη σεξουαλικότητα των παιδιών τους. Αντίθετα, από την άποψη της υγείας, είναι ευεργετικό να παρακολουθούν πορνό σε μια εποχή που οι γονείς και τα παιδιά πρέπει να μιλήσουν ανοιχτά για αυτά τα θέματα", δήλωσε ο ψυχολόγος και ερευνητής του σεξ Andres Lindskog. Ήταν μια δήλωση που εξέδωσε πρόσφατα, σχολιάζοντας έναν εμπειρογνώμονα από την οργάνωση Save the Children, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι όλο και περισσότερα παιδιά και έφηβοι εθίζονται να παρακολουθούν πορνογραφικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Ο Anders Lindskog είναι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει καμία εξάρτηση ή ζημιά από αυτό. «Είναι σημαντικό για τους γονείς να κατανοήσουν ότι τα παιδιά γεννιούνται με τη σεξουαλικότητα και ακολουθούν τη βιολογία τους. Τα παιδιά έχουν τα ίδια συναισθήματα με τους ενήλικες», είπε ο εμπειρογνώμονας.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να μας εκπλήσσει ότι ο αριθμός των περιπτώσεων παιδοφιλίας αυξάνεται στη Νορβηγία; Οι περισσότερες από αυτές συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια. Πριν από λίγες ημέρες, οι εφημερίδες έγραψαν για άλλη μια τέτοια περίπτωση. Ένα ζευγάρι, ο σύζυγος και η σύζυγος, υπέβαλλαν τα τρία παιδιά τους κάτω των 10 ετών στη βία και σε σεξουαλικές διαστροφές για χρόνια. Τα παιδιά επιβεβαίωσαν την βία στην αστυνομία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμωρία θα είναι αρκετά σοβαρή. Στη Νορβηγία, η παιδοφιλία θεωρείται μια ασθένεια και είναι εισηγμένη στο Μητρώο Ιατρών. Για το λόγο αυτό, παιδεραστές δίδονται σύντομες ποινές - από μερικούς μήνες έως αρκετά χρόνια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τιμωρία θα μπορούσε να περιοριστεί σε κύρωση μόνον. Στο τέλος, οι γονείς μπορούν πάντα να λένε ότι ασκείται «ποικιλία των σεξουαλικών σχέσεων."

Pravda



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

43 σχόλια:

  1. Καλημέρα.
    Την αγάπη μου στον ορθογράφο ΘΒ!:)

    PSARANTONIS- ''DEN KLAINE OI DYNATES KARDIES''
    http://www.youtube.com/watch?v=OLEV0npiMh4

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλειμαίρα Α-Ω!!!!!! Δαιν κλέοι οι καρδειά μου παρά μώνω μαι αφτά που σειμβένουν στων κώσμω!! Δειάβασα τω άρθρω κε τραιλάθικα!!! Αν οίνε δεινατών!
    Ω ωρθωργάφως ΘΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αυτός είναι ο χαραγμένος δρόμος που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους .
    Να καταργήσουν ότι μπορεί να θυμίζει οικογένεια, να εξωραΐσουν αξίες και ηθική, καταστρατηγώντας προσωπικές απόψεις και όταν μιλάς για το αντίθετο σε αποκαλούν ρατσιστή .

    Ότι τους θυμίζει αληθινό και υγιή να πάψει, να σιγήσει .
    Το χειρότερο είναι ότι βρήκαν πρόσφορο έδαφος από τους ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ που κρατούν τα ηνία αυτής της χώρας .

    Μια καλημέρα σε όλους τους φίλους -ες του Καταχθόνιου Δαίμονα και φυσικά στον οικοδεσπότη μας .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    Α-Ω πρωινός σήμερα , μια καλημέρα και από εμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια καλημέρα και σε εσένα Ω ωρθωργάφως ΘΒ .

    Έχουμε περισσότερα που μας ενώνουν, απ'όσα μας ..... χωρίζουν .



    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλειμαίρα κε απώ μαίνα λειπών σαι ώλους σας κε τειν αγάπει μου σαι σας!!!! Θαίλουν να καταστραίψουν ώτει αίχτοισαι ει ανθροπώτειτα μαίχρει σοίμαιρα.
    κε οίπε ω Σατανάς: <> Κε νάτω, αίγειναι το κακώ. Πιώς μας κειβαιρνάοι στω ταίλως: ω σατανάς!!
    Ω ωρθωργάφως ΘΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφτώ που αίβαλα στειν παραίνθαισει σβίστικαι αναιγίγειτα......!!!!!!!!
    Οίπαι ω Σατανάς: θα κάνο των άνδρα γεινέκα κε τοιν γεινέκα άνδρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπρρρρρρρρρρρ αι σαλάγατα ουρε σι ολοινούς κι τσι τσιούπρες

    θα σας ελεγα κι γω κανενα χωρατο να σας περασι ου καημος
    αλλα .. δεν σας λεου

    χα χα
    προγκατι τα ουρε τα κατσιβέλια να τα παρει κι να τα σικοσι
    μπρρρρρρρρρρρρρ
    αει παου για καμια βολτα με τον ντουρη

    ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΗΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαιρετώ τους φίλους και φίλες του Καταχθόνιου Δαίμονα!
    Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Ορθογράφο ΘΒ (πράκτωρ 000;) και να του πω, ότι κατανοούμε τον λόγο της επιτηδευμένης του αν-ορθογραφίας και βεβαίως απολαύσαμε το χιούμορ της υπόθεσης! Όμως πέραν αυτού, νομίζω πως η παράταση του σχολιασμού σε αυτή την μορφή, όχι μόνο ασχημονεί στην ελληνική γλώσσα, αλλά καταντά και κουραστικό στην ανάγνωση.
    Είμαι σίγουρος ότι φίλε ΘΒ (!), έχεις επιτηδειότητα στον λόγο και την γραφή.
    Αφού λοιπόν γελάσαμε, ας μιλήσουμε και «σοβαρά»! Εξάλλου το άρθρο αυτό, δεν αφήνει περιθώρια για αστεϊσμούς, αφού είναι πολύ σοβαρό.
    Χαιρετώ και τον φίλο Τσιουπάνη, που εμφανίζεται αραιά και που…
    Το «θα κάνω τον άνδρα γυναίκα και την γυναίκα, άνδρα» το είχα ακούσει σε κάποιον εξορκισμό που είχε κάνει ο …Τουλάτος, αν δεν με απατά η μνήμη μου! Το έλεγε δια στόματος κατειλημμένου, το δαιμόνιο της κατάληψης.
    Δεν ξέρω αν προφήτευε τις εξελίξεις, αλλά μέσα στα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, υπάρχει ο ηθικός και σεξουαλικός εκμαυλισμός, ως σχέδιο για την καθυπόταξη των λαών στην αρχή του ενός.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς κύριε διαχειριστά!
      Με κουράζει και 'μενα άλλωστε να γράφω ανορθόγραφα.
      Αυτό το έχει πει ο Σατανάς –δεν θυμάμαι που- αλλά μου έχει μείνει στην μνήμη. Το θέμα είναι ότι έγινε και πράξη χρόνια τώρα, αλλά επίσημη θέση κρατών κυβερνήσεων και οργανώσεων-κομμάτων πρώτη φορά το βλέπω τόσο ωμά!!!!!!!!!!
      Ο πράκτωρ ΘΒ

      Διαγραφή
  9. Ωραία λοιπόν αφού ο πράκτωρ ΘΒ έβαλε λίγο νερό στο κρασί του θα τον παρακαλούσα να μου πει αν έχει κάτι να χωρίσει μαζί μού;
    Γνωριζόμαστε από κάπου και δεν το θυμάμαι;εκτος και αν έγραφε κάπου αλλου με διαφορετικό όνομα;

    Παύλος Σιδηρόπουλος-Απογοήτευση-(Δάμων & Φιντίας)
    http://www.youtube.com/watch?v=zepKf7AxQ6s

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α-Ω δεν εχω να χωρίσω κάτι με κανέναν, απλά λεω την γνωμη μου χωρις φόβο και πάθος. Κάνω και δέχομαι την κριτική σε όλους και απ' όλους. Είχα σε κάτι άδικο νομίζεις? Έθιξα την κακή σου ορθογραφία (άδικα?) και φαίνεται να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και το "πνεύμα" σου, αυτά εγώ έθιξα!! Αφού δεν κάνεις την αυτοκριτική σου, σε βοηθάω εγώ να δεις πως φαίνεσαι στους άλλους!! Μην νομιζεις ότι δεν δέχομαι την κριτική σας, κάνω και εγώ την δική μου και μ΄αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Μπορεί να σου εθιξα τον εγωισμό αλλά να ξέρεις ότι η κριτική βοηθάει.

      Και τώρα ξέσκισέ με στην επίθεση και την κριτική.....

      Ο πράκτωρ ΘΒ

      Διαγραφή
    2. Xμμ!Να σε ξεσκίσω ε;
      Μην κρίνεις για να μην κριθείς!
      Σε ψυχικό επίπεδο δεν ξεσκίζω κανέναν......η παλιοψυχη μου μονο να σε αγκαλιάσει με πόλη αγάπη μπορεί.
      Σε πνευματικό επίπεδο σταματα να ξεσκίζεις τον εαυτό σου με ανόητες και ανούσιες λεκτικές επίθεσης σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν.
      Τώρα στο υλικό επίπεδο αν είσαι νοστιμούλα κάτω των 40 ετών κάτι θα μπορούσα να κάνω για σένα αν είσαι καλο κορίτσι.....βεβαια αν συνέχισης τις ξενέρωτες επίθεσης σου δεν βλέπω φως στο τούνελ!χεχε
      Επίσης την γνώμη που έχεις σχηματίσει για το άτομο μου δεν νομίζω να την συμμερίζεται μεγάλο μέρος των αναγνωστών και σχολιαστών.....άρα μην μας γραφής πως τα λεγόμενα σου εκπροσωπούν και τους υπολοιπους εδώ μέσα!Αν για κάποιο λόγο θέλεις να υποβάθμισης αυτόν τον ιστιοτοπο χρησιμοποιώντας εμενα ως αφορμή....λυπάμαι μα τα σχέδια σου δεν θα βρούν πρόσφορο έδαφος!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    3. Κρίνω για να κρίνομαι!
      Αν αληθινά μπορείς να αγαπάς όλους, χωρίς να υποκρίνεσαι, τότε είσαι σπουδαίος τύπος. Είσαι όμως αληθινά? Εσύ το ξέρεις. Δεν κάνω λεκτικές επιθέσεις όπως λες, αλλά καλόπιστη κριτική. Αν εσυ είσαι όπως λες ανθρωπος της αγάπης, τι έχεις να φοβηθείς?
      Στο υλικό επίπεδο μαλλον ατύχησες (εκτός αν είσαι "πισωγλέντης") αφού είμαι ένας δασύτριχος άντρακλας 1.92 μέτρα και 105 κιλά.... Το μόνο που πέτυχες είναι πως είμαι κατω των 40 και πράγματι θα έλεγα ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟΥΛΗΣ όπως μου λένε διάφορες "φίλες"!!! Βέβαια εκτός από τις γυναίκες, αληθινά έχω επιτυχίες και σε θηλυπρεπείς γκέι, αλλά ακόμα δεν αποφάσισα να ικανοποιώ και τέτοιους!!! Αν όμως εσύ δεν είσαι άνδρας, αλλά γυναίκα που υποδύεται ιντερνετικά τον άνδρα, τότε αν σου αρέσουν οι 100% αρσενικοί μπορεί να δεις κάποιο φως στο τούνελ, αφού τώρα είμαι σόλο....
      Για να ολοκληρώσω το πακέτο της γνωριμίας μας, είμαι κάτοικος Αθηνών (κέντρο), επιστήμων με MEng και τρέλα με γρήγορα αυτοκίνητα και ταξίδια!!!!
      Και κάτι ακόμα:
      Για την ορθογραφία νομίζω ότι βάζεις αυτόματη διόρθωση κειμένου στο Word, αλλά το πράγμα καταντάει αστείο, διότι δεν επιλέγεις την λέξη που ταιριάζει αλλά βάζεις όποια νά' ναι. Το αποτέλεσμα είναι αστείο γιατί οι λέξεις που μπαίνουν αλλάζουν εντελώς το νόημα που θα ήθελες να δώσεις. Συμβουλή: διάλεγε την λέξη που ταιρίαζει από την μικρή λίστα που σου εμφανίζεται πάνω σε κάθε λαθος λέξη.

      Ο πράκτωρ ΘΒ

      Διαγραφή
    4. ααααα....... εδώ έχει ψωμί! Ο Καταχθώνιος Δαίμων και Γραφείο Συνοικεσίων!!!
      Και' γώ θέλω..................

      Διαγραφή
    5. Παιδιά σιγά σιγά, όλοι θα πάρετε!
      Ο πράκτωρ ΘΒ

      Διαγραφή
    6. Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Α-Ω με αγάπη!!!

      http://www.youtube.com/watch?v=QH5yWGSUssA

      Ο πράκτωρ ΘΒ

      Διαγραφή
    7. Πράκτωρ ΘΒ, εκλαμβάνω τον διάλογο που έχεις με τον Α-Ω ως χιούμορ. Αν όντως είναι αυτή η πρόθεσή σου, ομολογώ ότι έχεις πράγματι ένα ιδιαίτερο χιούμορ και μπράβο σου που μπορείς να το μεταφέρεις στους άλλους. Το βιντεάκι έχει πλάκα, αλλά ελπίζω να μένουμε μόνο σε αυτήν και όχι σε περαιτέρω υπονοούμενα...!
      Είμαι σίγουρος πως και ο έτερος συνομιλητής σου (Α-Ω) συμμετέχει στο «παιχνίδι» του καλοπροαίρετου πειράγματος και του χιούμορ, χωρίς να θίγεται ή να παρεξηγείται.
      Δεν θα ενοχλήσω άλλο τον διασκεδαστικό σας διάλογο, αρκεί αυτός να μην ξεφύγει σε ασεβείς και προσβλητικές εκτροπές. Αν έστω και ένας εκ των δύο εκφράσει ενόχληση, θα παρακαλούσα τον έτερο να το σεβαστεί και να σταματήσει το «πείραγμα»!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    8. Ένταξη ψιλέ γράψε λάθος για το φυσικό επίπεδο.....χαχα.
      Ευχάριστο για τις συμβουλές σου αν και εδώ και καιρό έχω δηλώσει πως γράφω με μεταφραστή και οι περισσότεροι θαμώνες εδώ μέσα το γνωρίζουν.......απλός θεώρησα ότι ο τρόπος που εγγραφες ήταν για να ειρωνευτείς εμενα προσωπικά για αυτό ζήτησα και κάποιες διευκρινίσεις.

      A-Ω

      Διαγραφή
    9. Λοιπόν, μ΄αρέσει εδώ μέσα!!!
      Μ΄αρέσει γιατί υπάρχει μέτρο σε όλα. Υπάρχει αίσθηση του χιούμορ, σεβασμός και πολύ καλό επίπεδο αγάπης και ήθους!!!!
      Λύκιε βάζεις σωστά όρια και κρατάς καλά τις ισορροπίες!!!
      Α-Ω, τελικά είσαι ωραίος τυπάκος!!!!
      Με συγκινεί που βλέποντας πίσω σε παλιά σχόλια της παρέας, σας βλέπω ενωμένους και έχετε αλληλοσεβασμό ακόμα και στις διαφωνίες σας.
      Πως το πετύχατε αυτό? Μήπως είστε φίλοι και στην πραγματική σας ζωή? Δεν θα ήθελα να το πιστέψω. Εγώ είμαι φίλος με αυτός που υπογράφει σαν δημοσιογράφος των αρχαίων μυστικών. Δηλαδή αυτός με έφερε εδώ!!

      Λοιπόν Α-Ω όχι μόνο δεν σε ειρωνεύομαι (εντάξει είναι έτσι ο χαρακτήρας μου) αλλά είπα να σε γνωρίσω μέσα από τον διάλογο και να δω πως αντιδράς. Είναι περίεργες οι θέσεις σου και ήθελα να δω αν κρύβεις κάποιο εσωτερικό θεματάκι.
      Για τον Αρμαγεδών έχω καταλάβει πολλά! Πρόκειται για μεγάλη καρδιά και ψυχή πονεμένη αλλά δίκαια και ώριμη.....
      Για τόν Ιεράρχη δυσκολεύομαι λίγο να καταλήξω στο πως "λειτουργεί". Δεν ξέρω και αν ο ίδιος έχει καταλήξει!!!!!!!!!
      Και στο τέλος για τον ιδρυτή Λύκιο, ....λίγα μπορεί να πει κανείς!!! Δεν θα είναι τυχαίο που έφτιαξε ένα τέτοιο μπλόγκ. Τεράστιο μυαλό, ατελείωτες γνώσεις που συνδιάζονται με ήθος και ποιότητα και έχει μια δόση μυσταγωγίας ο (πολύ καλός) λόγος του. Δεν ξέρω που έχει θητεύσει (κάπου πάει το μυαλό μου) αλλά οι μυήσεις του πρέπει να αγγίζουν τα όρια του απαγορευμένου.
      Αυτό με βάζει σε άλλες σκέψεις. αλλά ας μην σας κουράζω άλλο με την φλυαρία μου......
      Ο πράκτωρ ΘΒ (ή Κώστας).

      Διαγραφή
    10. Πράκτωρ ΘΒ ή Κώστα,
      χαίρομαι που σου αρέσει ο χώρος μας. Συμφωνώ για όσα είπες περί "μέτρου" και αυτό είναι και ένας από τους σκοπούς μου.
      Οι σχολιαστές που παρακολουθείς εδώ (αλλά κατά καιρούς και πολλοί άλλοι), αλληλοσμιλεύτηκαν μέσα από τους διαλόγους και το ύφος του ιστολογίου, συγκλίνοντας σε μια συνισταμένη ηθική πορεία. Δεν ξέρω αν κάποιοι εδώ, είναι και φίλοι στον πραγματικό κόσμο, αν και αυτό δεν θα με "χάλαγε" καθόλου!
      Για όσα είπες που με αφορούν, δεν γνωρίζω που "πάει το μυαλό" σου, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν έφτιαξα τυχαία αυτό το ιστολόγιο.
      Ούτε βέβαια είναι τυχαίος ο ...τίτλος του!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΕΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΕΝΩ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!! ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΣΜΑ!!!!!
    ΝΕΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΟΣΤΟΥΣ!!!!! ΑΡΜΑΓΕΣΩΝΑΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι πάντοτε καλά , αισθάνομαι περήφανος για εσένα που έχεις τα κότσια και παλεύεις .

      ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Θηλυκή Φωνούλα! Η απουσία σου είναι αισθητή. Εύχομαι να είσαι καλά και να είσαι δυνατή.
      Όποτε χαλαρώσεις, διαβάζεις! Τα θέματα είναι εδώ και θα σε ...περιμένουν!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  11. "Και εγώ σαν ασήμαντος, θαρρώ έχω κι εγώ έναν λόγο"

    Πατρίδα μου εσύ με βασανίζεις , ή εγώ
    τι θα μου έλεγες κι εσύ ωσάν μιλιά θε να'χες
    μην είμαι λιγότερο Έλληνας ,ή πιότερο οι άλλοι
    ή δεν ορίζεται κανείς μέσα σε τόσες στάχτες ;

    Και εγώ σαν ασήμαντος , θαρρώ έχω κι εγώ έναν λόγο ,
    μα με σκεπάζουν οι "γνωστικοί" και "δημοφιλείς" και μ' αποκαρδιώνουν ,
    που τους πιστεύουν οι πολλοί σαν βάζουν πάντα δόλο
    έναν λαό σαν κι'εμάς πάντα να τον σκλαβώνουν .

    Αυτοί οι λόγιοι που μιλούν , αυτοί που μίλαγαν πάντα
    τρανοί στα μεγαλεία τους, θέλοντας δικό τους ανδριάντα ,
    τώρα ενδιαφέρονται όπως και τόσα χρόνια
    και πάντα μας προέτασσαν κόμματα για έναν αγώνα .

    Και όσο θυμούμαι μίλαγαν κι ακόμη μας μιλούν
    μήπως ξανά μας ξεπουλούν και το αγνοούν ;
    εγώ όμως κουράστηκα και πια δεν τους πιστεύω
    τους θέλω δίπλα μου θαρρώ , μα όχι από συμφέρον .

    Μιλώ γι'αυτούς που είχαν την δυνατότητα να μιλούν και ν' ακούγονται , μα πάντα διάλεγαν ή κούναγαν μια κομματική σημαία και ο λόγος τους αυτός μετρούσε και προέτρεπαν τα'χα για το καλό μας να συναυτουργήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε κομματικές κορόνες .

    Δεν τους κρατώ καμιά κακία , όσο πλέον δεν μου μιλούν .... για κόμματα για νέους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ .

    Όχι δεν είμαι ποταπός ,δεν είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ , δεν μπορεί να μου πει όμως κανένας ότι πονώ λιγότερο ή ότι πονάει πιότερο κάποιος άλλος σαν βλέπει Έλληνες να σιτίζονται από τους κάδους απορριμμάτων .
    Δεν είμαι λιγότερο Έλληνας ή περισσότερο από άλλους, μα κουράστηκα να μιλούν οι ίδιοι και οι ίδιοι και ξαφνικά πάλι να μου προτάξουν ένα κόμμα για "στέγη" .

    Θέλω να είμαι μαζί με αυτούς , να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ο κάθε ένας με τον τρόπο του και όλοι μαζί να ρίξουμε τα δικά μας βέλη, σ'αυτούς που χαριεντίζονται ακόμη και σαν βλέπουν τις τόσες χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας .

    Δεν είμαι περισσότερο ΕΛΛΗΝΑΣ από κανέναν , μα ..... έχω λόγο και τώρα πρέπει να μιλήσω .

    Γιατί αν τώρα δεν μιλήσω πρέπει για πάντοτε να ...ΣΙΓΗΣΩ .

    Θα ακούσω μόνο την φωνή που μου μιλά :
    ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρμαγεδών καλησπέρα.
      Προσωπική μου άποψη είναι πως για να μπορούμε να αναφωνούμε τους εαυτούς μας έλληνες πρέπει πρώτα να έχουμε καταφέρει να γίνουμε άνθρωποι!Άνθρωπος είναι μια λέξη που χρησιμοποιούμε για τους εαυτούς μας, αδιαφορώντας για το αν πραγματικά πληρούμε τις προϋπόθεσης που προϋποθέτει αυτή η λεξούλα!!!
      Άρα πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίσουμε τον εαυτό μας [γνωθις αυτόν] για να μπορέσουμε να τον αγαπήσουμε,ούτος ώστε να μπορέσουμε να αγαπήσουμε και τους υπολοιπους συνεπιβάτες μας στην φλοιό αυτού του πλανήτη και όλοι μαζί να δώσουμε τέλος κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο στην παγκόσμια χούντα που θέλουν να μας επιβάλουν.

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι φίλε μου Α-Ω και έχεις απόλυτα δίκαιο .

      Έλληνας είναι να γνωρίζεις πρώτα τον εαυτό σου , μα να'χεις και την δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι τι κόπτονται οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ που μπορούν να προκύψουν και να βάζεις το δικό σου λιθαράκι γνώσης, όχι όμως μόνον για εσένα , μα για την ΠΑΤΡΙΔΑ για τον συν Έλληνα και προπαντός να μην περιμένεις πρόσκαιρες δάφνες γι'αυτό που οφείλεις να πράξεις .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    3. Θέλω να πιστεύω πως οποιος έχει καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό του και τους άλλους δεν χρειάζεται να είναι έλληνας για να μπορέσω να τον αποκαλέσω αδελφό μου!
      Άλλωστε μην ξεχνάς όλους αυτούς που μας κυβερνούν και αυτοαποκαλούνται έλληνες πως ελληνοποιήθηκαν και από που κρατάει η σκούφια τους........χάχα
      Όλο το παιχνίδι θα κριθεί σύμφωνα με το τι είδους άνθρωπος έχεις καταφέρει να γίνεις.......άλλωστε μην ξεχνάμε πως οι διεθνής εξουσιαστές έχουν προσχωρήσει στις κυβέρνησις όλων τον λαών σχεδόν του κόσμου!Το νου σας!;)

      Α-Ω

      Διαγραφή
    4. Θα ήταν σωστό αυτό που λες Α-Ω, αν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη προέρχονταν από την ίδια prima materia! Όμως ξέρεις ότι δεν είναι έτσι και ότι υπάρχουν διαφορες "κάστες" ανθρώπων και φυλών, η καθεμιά με την δική της ιστορία.
      Υπάρχουν διαφορές, πολιτισμικές και θρησκευτικές, που συνιστούς διαφορετική ΗΘΙΚΗ και κοσμοθέαση. Αυτό που για σένα είναι αυτονόητο αξιακά, γιά άλλες φιλές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
      ¨Εχει σημασία να έχουμε συνείδηση της ιδιαίτερης "ταυτότητας" που έχουμε σαν Έλληνες, διότι αυτό μας βοηθά να ξεχωρίζουμε από τους διαφορετικούς και συχνά εχθρικούς λαούς, απέναντί μας. Οι Εβραίοι για παράδειγμα, δεν συμφωνούν μαζί σου (και μαζί μας) για αγάπη μεταξύ όλων των ανθρώπων!! Το ίδιο και οι Ισλαμιστές!!! Θέλουν να ξεριζώσουν την Ελληνική ιδέα και ψυχή από την ανθρωπότητα. Αν δεν είμαστε ενωμένοι σαν Έλληνες, τελικά θα καταφέρουν να μας εξαφανίσουν και μαζί με μας, τις πανανθρώπινες ιδέες μας.

      Διαγραφή
    5. Γεια σου φίλτατε συνομιλητή!
      Κοίταξε δεν μου αρέσει να τους βράζω όλους στο ίδιο καζάνι....και αυτό που έχω καταλάβει στην ζωή μου έως τώρα είναι πως μέσα σε όλες τις φίλες υπάρχουν οντα καλοπροαίρετα και με πολύ αγάπη στην καρδια τους όπως υπάρχουν επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο οντα άπληστα και κακοπροαίρετα.
      Δεν με ενοχλεί να αυτοαποκαλούμαστε έλληνες.......με ενοχλεί όμως όταν θέλουμε να αποκαλούμαστε απόγονοι των αρχαίων ελλήνων μοναχα επειδή γεννηθήκαμε σε αυτά τα χώματα χωρίς να έχουμε ανακαλύψει και ασχοληθεί με τα πραγματικά ελληνικά ιδεώδη!
      Ουσιαστικά είμαστε υπόδουλοι σε ξένες δύναμης από την εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας........ΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ!!!
      Παράσχετε λοιπόν παιδείa στον εαυτό σας όπως μπορείτε αν θέλετε να λέγεστε έλληνες γιατί κανένα κράτος και πολιτεία δεν θα φροντίσει για αυτό...μάλλον το αντίθετο.

      A-Ω

      Διαγραφή
    6. Φίλε Α-Ω, μια επισήμανση στα λόγια σου:
      Η ιδιότητα του "Έλληνα" είναι πνευματική, ψυχική, αλλά ΚΑΙ γονιδιακή. Συμφωνώ με αυτά που αναφέρεις, αλλά να γνωρίζεις ότι δεν γίνεται Έλληνας ο φέρων την "ελληνικήν παιδείαν" μόνον.
      Ο Ελληνισμός είναι ιδέα. Ο Έλληνας όχι μόνο ιδέα. Η επιστήμη της ανθρωπολογίας, της εθνολογίας και της γενετικής, μας διδάσκουν ότι ο Έλλην ανήκει στην Ελληνική φυλή και είναι γενετικά προσδιορισμένα τα ψυχικά και σωματικά του χαρακτηριστικά (DNA). Ελληνίζων, μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε. Έλλην όμως, όχι!
      Αντίστροφα, Έλλην με την πλήρη και συνειδητή έννοια, δεν είναι όποιος απλά και μόνον έχει το Ελληνικό γονίδιο (ανήκει στην Ελληνική φυλή). Για παράδειγμα περίπου το 60% των Τούρκων, έχει Ελληνική καταγωγή (Ελληνικό DNA), αλλά δεν είναι Έλληνες, επειδή δεν φέρουν την Ελληνική παιδεία και την Ελληνική εθνική συνείδηση. Ομοίως ένας Νιγηριανός που γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε στην Ελλάδα και έλαβε την πραγματική Ελληνική παιδεία, δεν μπορεί να μεταβληθεί σε Έλληνα, λόγω αλλοδαπού γονιδίου. Κάλλιστα όμως μπορεί να θεωρείται εξελληνισμένος Νιγηριανός.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    7. Καλησπέρα Λύκιε.
      Θα ήθελα απλός να εκφράσω την απορία μου ως προς το γονιδιακό μας μέρος γιατί δυστυχώς αυτό που παρατηρώ εδώ και καιρό τώρα είναι μια απάθεια και κανένα ενδιαφέρον για το μέλλον της χώρας μας από το σύνολο των πολιτών της!
      Τι να τους κάνουμε τους γονιδιακούς έλληνες αν το μονο που τους ενδιαφέρει είναι ο καναπές τους η τηλεόραση και το κομπιούτερ;;;
      Θα αφυπνιστούν άραγε ποτε οι κατακερματισμένες συνείδησης τους;;;

      Α-Ω

      Διαγραφή
    8. Καλημέρα Α-Ω.
      Ο λόγος που υπάρχει αυτός ο ιστότοπος, είναι ακριβώς αυτός:
      να αφυπνήσει τους υπνωμένους Έλληνες και να τους θυμίσει ποιοί είναι και ποιό το χρέος στον εαυτό τους, την ιστορία τους και στην ανθρωπότητα!
      Εγώ δεν θέλω εξαγριωμένους Ελληναράδες που θα βγούν να τα σπάσουν σαν μαινόμενοι ταύροι και να ξεσπάσουν τον θυμό τους στον πρώτο (αθώο) τυχόντα!
      Θέλω ο Έλληνας-υπήκοος να μετατραπεί σε Έλληνα-πολίτη και Έλληνα-Άνθρωπο και με συνειδητή επίγνωση να ξεφύγει από τον παγιδευμένο δρόμο που έμαθε να πορεύεται, ώστε να μπορέσει όχι μόνο να αλλάξει το ερεβόδες πεπρωμένο στο οποίο τον καταδίκασαν, αλλά να καταδείξει σε όλους τους άλλους λαούς, την ασφαλή απόδραση από το Σύστημα των επικυρίαρχων. Θέλω η ανθρωπότητα να μην χάσει την ελευθερία στην επιλογή και την εξέλιξη!
      Το θέμα του γονιδιακού Έλληνα, από μόνο του (όπως ήδη ανέφερα) δεν αποτελεί πανάκεια! Ο Έλλην είναι "εν δυνάμει φιλόσοφος" αφού υπάρχει η προδιάθεση στο γονίδιό του. Ο σκοπός είναι να γίνει και "ενεργεία φιλόσοφος", άρα να ξυπνήσουν μέσα του οι δυνατότητες που έχει, αλλά βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση.

      Θέλω να ελπίζω ότι αυτό τελικά θα συμβεί, φίλε Α-Ω!
      Βλέπω πως ήδη υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός Ελλήνων που θέλουν να αφυπνισθούν. Κάποιοι είναι ήδη αφυπνισμένοι και είναι μπροστάρηδες.

      Δεν βλέπω άλλη διέξοδο, εκτός από αυτήν!

      Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    9. Σαφώς και θα συμφωνήσω αν και μου ακούγονται λίγο ουτοπικά τα λεγόμενα σου........μα από την άλλη ξέρεις πως θεωρώ πως αυτά που σήμερα φαντάζουν ουτοπικά αύριο μπορεί να είναι πραγματοποιήσιμα!

      TerrorXCrew - Ο Έλληνας Που Έχεις Συνηθίσει (HQ)
      http://www.youtube.com/watch?v=67TJgkg7wZU

      FF.C & ΜΑΡΙΑ ΡΙΖΟΥ - ΑΣ ΧΑΘΩ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
      http://www.youtube.com/watch?v=92r_fqdR-3I

      Α-Ω

      Διαγραφή
  12. "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" όπως λέει ο μέγιστος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ.
    παλιά φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιά μας φίλη, γειά σου!
      Επειδή "σοφόν το σαφές", πες μας το "τανάντια ταυτά" που θές να το αποδώσεις.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  13. Na fugei autos o xeimonas - Dimitris Poulikakos
    http://www.youtube.com/watch?v=SXYihUluXbA

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοΐζος~Γαλάνη - Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει
    http://www.youtube.com/watch?v=DWvfr_F-cvU

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον Α-Ω και την υπόλοιπη παρέα σας:

    Ὁ Ἕλλην ἐσχάτως ἐναγκαλίστηκε τό μηδέν,
    και ἀγαλλομένῳ ποδί ἔτρεξε δυτικά τῆς Ἐδέμ,
    ἐξέπεσε ἀπό τό πνευματικό τοῦ ὑπερῶον, κι ἀπό ζῶον
    θεούμενον καί λογικόν, κατέστη ἁπλῶς ζῶον!
    Ἔπαθε μετανεωτερική ἐγκεφαλική μαλάκυνση,
    ἔγιν' ὀπαδός μίας προόδου, πού ἰσοπέδωνε τήν παράδοση,
    στή συβαριτική του νάρκωση, ζοῦσε ἐν πλήρῃ εὐτυχία,
    νόημα ζωῆς τοῦ ἦταν ἡ αὐτοπραγμάτωση κι ἡ αὐτολατρεία.
    Διέρρηξε ὁποιονδήποτε δεσμόν εἶχε μέ τό παρελθόν,
    ἐπέλεξε νά ζεῖ βίον αὐτιστικόν, σ' ἕνα ἄχρονο παρόν,
    δίχως καμμία μέριμνα γιά τό μέλλον, δίχως κανένα ὅραμα,
    κατέληξε τυφλός τά τ'ὦτα,τόν τέ νοῦν,τά τ' ὄμματα!

    ...κι ὅλοι ζοῦσαν δίχως τήν παραμικρή ὑποψία,
    ὥσπου τελικά ἡ ἀρρώστια μας ἔφαγε τό πόδι,
    τώρα εἴν' ἀργά, πού ἀνακάλυψαν τήν συνομωσία,
    τώρα εἴν' ἀργά, γιατί βρισκόμαστε στό ξόδι!
    Φώναζα, ὅτι ἐρχόταν σκοτομήνιος νύχτα
    καί μέ ἔλεγες τρελό, συνωμοσιολόγο καί φασίστα!
    Τώρα πού 'ρθε γιά Τό Ξόδι ἡ δικαίωση, ἡ πικρή,
    τώρα, τό νά θρηνεῖς πάνω ἀπ' τά μνήματα δέν ὠφελεῖ!

    Και ἀναρωτιέσαι,
    γιατί, στή χώρα πού γεννήθηκαν τά ὑψηλά ἰδανικά,
    σήμερα ὅλοι τείνουνε χεῖρες γιά δανεικά; Ἐπειδή ἁπλά
    ἀπό τή Δελφική Ἰδέα τοῦ Σικελιανοῦ καί τῆς Πάλμερ,
    εἶχαν ὁδηγηθεῖ στήν ἰδέα τοῦ Cayenne καί τοῦ Hammer.
    Λάτρευαν ξόανα, ζοῦσαν σέ μία εἰκονική πραγματικότητα,
    γι' αὐτό καί σάστισαν τή μέρα πού προσγειώθηκαν ἀπότομα
    ἀπό τήν ἐπίπλαστη εὐδαιμονία, μέσα στόν ὄλεθρο,
    κι ἄν δεῖς, ἀκόμα δέν ἐννόησαν, ἀπό πού ἔλαβαν τόν κόλαφο!
    Στούς σύγχρονους κονκισταδόρες εἶχαν ἐκχωρήσει τά πάντα,
    μ' ἀντάλλαγμα ἕνα καθρεφτάκι καί μία γυαλιστερή χάντρα,
    καί ἐνῶ εἶχαν θαμπωθεῖ, μία δράκα ἀπό ἐξωνημένους,
    ὕφαινε σιωπηρῶς καί ὑπογείως τό σάβανο τοῦ Γένους!
    Ἐλπίδα φυσικά δέν φαινότανε πουθενά στόν ὁρίζοντα,
    ἀφοῦ μέ τή νεοταξική παιδεία πού παρεῖχε τό σύστημα,
    παρήγοντο μόνο ἡττημένα μυαλά καί νέο-γενίτσαροι,
    κοινῶς ἄτομα πού μισούσανε τήν ἴδια τους τήν ὕπαρξη!
    Δέν ὑπῆρχε ἕνας καθηγητής, ὅπως ὁ Ἰωάννης Συκουτρής,
    γιά νά διδάξει ἐκ νέου τόν «ἡρωικόν τρόπο ζωῆς».
    Δι' ἑλληνισμόν σαλούς εἶχε ὁ τόπος ἀνάγκη, ὅπως ἐκεῖνον
    στήν Ἀγέλαστο Πέτρα, τόν Παναγιώτη Φαρμάκη·
    ὁ Ἐκσυγχρονισμός εἶχε εἰσαγάγει μεθόδους σύγχρονες
    κι οἱ Ἕλληνες ἔτρωγαν τίς σάρκες τούς ὡς ἄλλοι Ἐρυσίχθονες.
    Ἐξοστράκιζαν τίς φωνές, πού ἐπεσήμαιναν τόν κίνδυνο,
    λόγῳ του ὅτι διατάρασσαν τόν ὕπνο τούς τόν νήδυμον!


    Αρτέμης - Πρελούδιον_Το Ξόδι No2 (1080p)
    http://www.youtube.com/watch?v=68IDZxn3RmI

    Ο πράκτωρ ΘΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. FFC - Παραμύθι
    http://www.youtube.com/watch?v=Qi6HXDe1izo

    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τραγούδι για πλανημένους από πλανημένους!! Δεν με εκφράζει.......
    Η αγωνία σου ψάχνει να βρει λύση, σε λαθος δρόμους!!!!!!
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε Κώστα;
      Μήπως σε χάλασε αυτό που λέει για τα γρήγορα αμάξια;

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Ναί Α-Ω! Μου την έσπασε!!! Τι αξία έχει να ζει κανείς χωρίς γρήγορο αμάξι και ξανθιά γκόμενα?? Με τι θα σκάσεις μύτη στην καφετέρια και το κλαμπάκι???
      Γρήγορο αμάξι και γκόμενα ξανθία,
      για μια Ελλάδα νέα και ξέφρενη βραδιά!
      Κώστας

      Διαγραφή
  18. Πράκτωρ ΘΒ Κώστα σε ευχαριστώ για τα θερμά σου λόγια που επιφύλαξες για εμένα , θαρρώ όμως κι εσύ είσαι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος με ειλικρινή δόση χιούμορ και απαράμιλλη δόση αυτοσαρκασμού και κριτικής , όχι όμως μόνο για τους άλλους αλλά και επιτηδευμένα σκληρής αυτοκριτικής για τον δικό σου γίγνεσθαι .



    Όχι δεν είμαστε φίλοι που έχουμε γνωριστεί από κοντά ( αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει ) φίλοι από παλιά ίσως έχουμε χρόνια διαδικτυακής γνωριμίας .
    Τον φίλο μας ΛΥΚΙΟ τον γνωρίζω εδώ και σχεδόν 7-8 χρόνια ( αν δεν κάνω λάθος ).
    Το καλύτερο όμως είναι , ό,τι έχουμε αντιληφθεί ότι πρέπει να ομιλούμε όπως πρέπει να μιλάνε μεταξύ τους οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σαν να γνωριζόμαστε χρόνια .

    Έτσι πρέπει να κάνουν μεταξύ τους οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

    Χαιρετίζω την απόφασή σου να εισέρχεσαι εδώ μέσα και να μας μιλάς .
    Καλή σου διαμονή σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.