Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Για τον θάνατο του παλληκαριού που το έλεγαν “μπάτσο” ...




Και εκεί που όλοι ασχολούνται με την ΕΡΤ, λές και η χώρα δεν έχει άλλα σοβαρότερα προβλήματα, καθώς και με την άσκηση προπαγανδιστικών πρακτικών εκατέρωθεν, ήλθε η εκτέλεση ενός ακόμη οργάνου της τάξεως, από αδίστακτους ληστές, τους οποίους η παραπαίουσα και καταστροφική πολιτεία δεν ημπορεί να τους διαχειριστεί.

Ένα παλληκάρι με οικογένεια, που από σήμερα, δεν θα έχει τον πατέρα οδηγό και προστάτη. Τα μικρά παιδιά και εκείνο που δεν είδε ακόμη το φώς της ζωής, δεν θα γνωρίσουν τις χαρές της πατρικής αγκαλιάς και της στοργής από εδώ και πέρα. Τεράστιο κτύπημα στην πιο τρυφερή τους ηλικία. Με τι πράξεις και λόγια μπορεί κάποιος να ρίξει βάρσαμο στην άδολη καρδούλα τους;

Η Αστυνομία μετρά ακόμη ένα  νεκρό στην τιθάσευση του εγκλήματος και ένας ακόμη νεκρός θα δημιουργήσει ερινύες, σε όλους εκείνους που στέκονται προσηλωμένοι στο καθήκον, εκτός της παχυδερμίας των πολιτικών καταστροφέων, που δεν επιτρέπουν την Αστυνομία να κάνει απλώς την δουλειά της.

Για τους νεκρούς αυτούς που πέφτουν την ώρα του καθήκοντος (τους αμειβομένους με λιγότερο από 1.000 € μηνιαίως), ουδείς αχυράνθρωπος καθεστωτικός, συνδικαλιστής, ιδεολόγος δημοκράτης (δήθεν), αλητήριος χαρτογιακάς, πολιτικό φερέφωνο, κατευθυνόμενος οπαδός με καμένο μυαλό και με κομματική σημαία ανά χείρα, δημοσιογράφος ενταγμένος ή ανένταχτος, στρατιωτάκια της πολιτικής, δεν θα κάνουν ούτε έκαναν ποτέ, μια απλή διαδήλωση για τον χαμό του παλληκαριού-ιών και την αντιμετώπιση του φρενιασμένου εγκλήματος.Όλοι αυτοί ξέρουν καλά την ύπουλη δουλειά τους. Υπερασπίζονται μεγαλοσυμφέροντα, θέσεις υψηλά αμειβόμενες, ρεμούλες τρωκτικών, διαπλοκή, χρήμα αρκετό, κομματικά συμφέροντα και τέτοια. Με την ζωή ενός «μπάτσου» όπως τους αποκαλούν, που αμείβεται λιγότερο και από τον τελευταίο αμειβόμενο της ΕΡΤ, θα ασχολούμαστε τώρα;

Η Ρωμιοσύνη που αγωνιστικώς αναβλύζει έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, είναι ακριβώς η ίδια που αναβλύζει και από τον φρεσκοσκαμμένο τάφο του παλληκαριού και δεν διαχωρίζεται.

Μόνο που αυτό το παλληκάρι είναι ένας αναλώσιμος «μπάτσος» για όλους αυτούς τους αισχρούς ρατσιστές και αυτοαποκαλούμενους «αντιρατσιστές», που έχουν αλώσει εκ των ένδον την Ελληνική κοινωνία.

Κλείνω ευλαβώς το γόνυ στην μνήμη του παλληκαριού….
 
Πηγή:   http://www.eglimatikotita.gr

1 σχόλιο:

  1. _______________Φόρο τιμής _______________


    "Πατρίδα μάνα για Ήρωα .... σ'είχε χρόνια θεριέψει"

    Κάποτε διάβαινες κι εσύ της λοιδοριάς τον δρόμο ,
    τρανέψαν τα προβλήματα όμως σ'αυτόν τον τόπο
    και έδωσες σαν σε κάλεσαν αίμα, ψυχή κι ανάσα
    όπως πράττουν Ήρωες κι εσύ , όπως γίνεται πάντα .

    Τιθάσεψες τα όνειρα που'χτισες για οικογένεια
    κι έδωσες ότι περίσσευε μέσα απ'την τόση ανέχεια
    για ποιόν , για ποιά , για τι , μα για την ΣΗΜΑΙΑ
    την κέρδισες σαν την λάτρεψες, την πήρες εκεί πέρα .

    Εκεί που πάνε οι αετοί και ΛΕΥΤΕΡΟΙ πετάνε ,
    εκεί που ο νόμος κι ζωή όλα στα συγχωρνάνε ,
    βημάτισες τον δρόμο σου που είχες αγναντέψει
    Πατρίδα μάνα για Ήρωα φαίνεται σ'είχε χρόνια θεριέψει .

    Μα ποιά Πατρίδα είν'αυτή που σου ζητάει τόσα
    Ήρωες να παίρνει στη γη σαν και να μην λογίζει
    κι αυτούς που σε κορόιδεψαν και παίρνουν χίλια γρόσια
    η ΝΕΜΕΣΙΣ ποτέ να μην λογχίζει ;

    Μην περιμένεις ν'ακουστούν φωνές για αδικία ,
    οι υπεύθυνοι καλύπτονται μέσα στα Υπουργεία
    και σκέπτονται ολημερίς πως να ξανάβρουν θύμα
    κι αλλόθρησκων προσκυνητών να δώσουνε το βήμα .

    Την μοίρα σου την ζήλεψαν θαρρώ μόνο οι λίγοι
    αυτοί που'μάθαν στην ζωή να μην είν'κολίγοι
    καλό ταξίδι Ήρωα και να μας αγναντεύεις
    αν και θαρρώ κι από ψηλά ...πάλι θα προστατεύεις .


    ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ "ΗΡΩΕΣ"

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.