Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!




Το ιστολόγιο του
ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ
εύχεται σε όλους τους φίλους του,
Καλό Πάσχα
και
Καλή Ανάσταση!
Είθε το μήνυμα της Αγάπης και της Θυσίας, καθώς και αυτό της Αναστάσεως,
να προσδώσει στις ψυχές μας δύναμη,
 για τον δύσκολο αγώνα της ζωής μας!
Καλό μας μήνα και υγεία σε όλους.
ΛΥΚΙΟΣ

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΟ ΣΑΣ!

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=gWS6lXtBT1s

    Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, ειρήνη, προσφορά και Αγάπη. Ας γίνουμε εμείς οι λαμπάδες του Φωτός, κι ας μεταδώσουμε ο ένας στον άλλον όχι μόνο το μήνυμα της Ανάστασης αλλά ας κάνουμε μεταξύ μας μετάγγιση της Ελπίδας για την ΑΝΑΤΑΣΗ των Ψυχών και του Έθνους μας.
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας είμαστε εμείς αυτό το Πάσχα που θα αντικρίσουμε την Ανάσταση στις ψυχές μας και θα μεταλαμπαδεύσουμε το Φως της Ανάστασης στις ψυχές των συμπατριωτών μας .
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου, σε όλη την παρέα του Καταχθόνιου Δαίμονα, καλές γιορτές και καλή Ανάσταση! Το φως της Αναστάσεως, να λάμψει στις καρδιές μας και να ανάψει την φωτιά της Αγάπης μέσα σε όλους τους ανθρώπους, μήπως και δούμε ειρήνη και αρμονία στην δύσκολη εποχή που ζούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣΣΣ!!!ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...........!!!!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά, καλή Ανάσταση σε όλους τους θαμώνες του Καταχθονιου Δαίμονα!
    Ας λειτουργήσουμε αυτές τις Αγιες ημέρες ως πομποί Αγάπης, Συγχώρεσης, Προσφοράς, Συμπόνοιας και Ταπεινοφροσύνης! Το αναστάσιμο μήνυμα να εγείρει την εσωτερική δύναμη κάθε ανθρώπου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΝ ΠΑΣΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ!!! ΕΙΘΕΝ Η ΑΓΑΠΗΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΛΥΚΙΕ ΚΑΛΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΣΟΥ.
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλο Πασχα σε ολους τους ανθρωπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.