Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ - Μια συγκλονιστική Έρευνα- Τελευταίο Μέρος : «Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


Ενώ σε όλα τα προηγούμενα κεφάλαια έχει γίνει ανάλυση με βάση πραγματικά γεγονότα, ανατρέχοντας στην βιβλιογραφία και τις πηγές που μπορούν να ελεγχθούν, θα ήθελα αυτό το τελευταίο κεφάλαιο να περιλαμβάνει ίσως μια πλήρης θεώρηση (με τον κίνδυνο που μπορεί να 
ενέχει) θα ήθελα να είναι έτσι εξαιτίας της συντριπτικής πληθώρας των στοιχείων που δείχνουν ότι μπαίνουμε σε μια Επικείμενη Νέα Εποχή, μια νέα τάξη που κατασκευάζεται για τους τελευταίους αιώνες και χωρίς αμφιβολία αυτή τη στιγμή φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο για την οριστική εδραίωση ενός μακάβριου έργου που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Όπως σχεδόν με κάθε πτυχή της Μασονίας, μιας αίρεσης που έχει το ένα πόδι στην πολιτική και άλλο στον αποκρυφιστικό εωσφορισμό, το σχέδιο αυτό θα πρέπει να αναλυθεί από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες, την πολιτική ή γεωστρατηγική, και από την αποκρυφιστική άποψη. 

Από γεωστρατηγική άποψη:

Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα άρθρα η Μασονία των Ιλουμινάτι έχει αφιερωθεί στη δημιουργία τεχνητών προβλημάτων για να δώσει «παγκόσμιες» λύσεις που ευνοούν τα νεοταξικά σχέδια της ενοποίησης σε μια Παγκόσμιας Αρχή. Τα παραδείγματα είναι πολλά: του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου που βοήθησε στη δημιουργία του εμβρύου της το οποίο θα ήταν ο μελλοντικός ΟΗΕ , του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που συνέβαλε στην εδραίωση του ΟΗΕ και στη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, την οικονομική κρίση του 29 που συνέβαλε επίσης στη δημιουργία των διεθνών οικονομικών θεσμών, της προβληματικής εργασίας του δέκατου ένατου και του εικοστού αιώνα που κατευθύνονταν από τους πράκτορες της Μασονίας για την εδραίωση του μαρξιστικού σχεδίου κλπΣτην παρούσα κατάσταση, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα παγκόσμιο δίλημμα, πολύ παρόμοιο με αυτό που στο παρελθόν βοήθησε στην εδραίωση των νεοταξικών σχεδίων των Ιλουμινάτι και σήμερα περισσότερο από ποτέ, μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα ίχνη αυτού του είδους των συνωμοτών σε μια σειρά από γεγονότα:

Η κρίση που προκλήθηκε από μια υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή σε "παγκόσμιο" επίπεδο έχει επιβληθεί ως δόγμα της πίστης σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου. Η αλλαγή του κλίματος είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που απαιτεί μια παγκόσμια λύση συναίνεσης, και επομένως μια Παγκόσμια Αρχή να εκτελέσει τις κατάλληλες πολιτικές, ενώ διακριτικά αρνείται την εθνική κυριαρχία και διώκει όσους τολμούν να αμφισβητούν τα σχέδιά της. Παράλληλα επαινείται ο ΟΗΕ ως ο προστάτης-σωτήρας του πλανητικού κλίματος , όταν στην καλύτερη περίπτωση, ήταν ο υπεύθυνος για την λεγόμενη κλιματική αλλαγή από τα άγρια έργα εκβιομηχάνισης που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του εικοστού αιώνα.


  • Η κρίση ασφάλειας μετά την 11η Σεπτεμβρίου, η κινδυνολογία που προκλήθηκε από μια "επίθεση" , έχει ρίξει την ανθρωπότητα σε μια θάλασσα αμφιβολιών (η ιστορία όμως μας δείχνει ότι οι ΗΠΑ κατασκευάζει τα «casus belli» με αυτοεπιθέσεις), και αυτό έχει οδηγήσει σε μια παγκόσμια κρίση ασφάλειας και πολλές ένοπλες παρεμβάσεις σε γεωστρατηγικές περιοχές που είναι κρίσιμες για την ειρήνη και την παγκόσμια σταθερότητα . Αυτή η αίσθηση της ανασφάλειας έχει οδηγήσει τον κόσμο σε έναν τεχνητό "πανικό" και στο χείλος ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν , που θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την ειρήνη και την παγκόσμια οικονομία ενώ για μια ακόμα φορά, προτείνεται μια Διεθνής Αρχή για να εξασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη και τη σταθερότητα.

  •  Η οικονομική κρίση έχει σαφώς χρησιμοποιηθεί για να δεσμεύσει με χρέος δεκάδες έθνη , με το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα με αποκλειστικό σκοπό να εκβιάζονται και να παραχωρούν την εθνική τους κυριαρχία μέσω της κρίσης του χρέους, μια κρίση που προκλήθηκε από την διεθνή τράπεζα, μια κρίση που είχε προγραμματιστεί πριν χρόνια από τους μεγιστάνες Μασόνους του χρηματοπιστωτικού συστήματος (ανακοινώθηκε από τον Μασόνο George Soros ) που και πάλι ο βασικός σκοπός τους είναι να προσφέρουν μια νέα παγκόσμια λύση σε ένα παγκόσμιο τεχνητό πρόβλημα και να υποχρεώσουν τα Έθνη να παραχωρήσουν την κυριαρχία τους. Και πάλι επαναλαμβάνοντας την ίδια υπόθεση, να ενσταλάξουν στη συνείδηση της κοινωνικής μάζας, την ανάγκη για μια παγκόσμια αρχή για την οικονομία για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να επαναληφθεί στο μέλλον η ίδια κατάσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με αυτό επιδιώκεται η ενοποίηση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας ως μελλοντικών οικονομικών θεσμών της Νέας Παγκόσμια Τάξης.

  •  Ίσως οι πιο σοβαρή κρίση που αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι η παγκόσμια γεωστρατηγική κρίση, να θυμηθούμε ότι οι πρώτοι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι χρησίμευσαν για να εδραιώσουν και να προχωρήσουν το έργο της ΝΤΠ, αυτές τις στιγμές δημιουργείται πόλωση στον κόσμο ανάμεσα σε δύο σαφώς καθορισμένες πλευρές, μία η δυτική πλευρά με τις ΗΠΑ στην πρώτη θέση, και μια άλλη ομάδα της οποίας ηγείται η Ρωσία και η Κίνα, με την στήριξη πολλών χωρών και συμμαχιών στη Λατινική Αμερική και στον ισλαμικό κόσμο. Τα σημεία τριβής είναι πολλά, και η λεγόμενη πόλωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σύγκρουση στο εγγύς μέλλον: στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, στις συγκρούσεις μεταξύ της Ρωσίας και των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών της Ανατολικής Ευρώπης, στις συγκρούσεις της Λατινικής Αμερικής μεταξύ των υποστηρικτών της συμμαχίας με τη Δύση και της παράταξης του Ούγκο Τσάβες , στην αστάθεια στην κορεατική χερσόνησο, υπάρχουν πολλά σημεία τριβής τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε σύγκρουση με παγκόσμιο αντίκτυπο που χρησιμεύει ως δικαιολογία για την ανακήρυξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είναι σαφές ότι για τουλάχιστον έναν αιώνα έχει «κατηχηθεί» ο πληθυσμός μέσα από τραυματικά γεγονότα και εγκλήματα που προκαλούνται από τους πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την ανάγκη δημιουργίας μια παγκόσμιας αρχής για την επίλυση των παγκόσμιων προβλημάτων και τη διασφάλιση της ειρήνης και της ασφάλειας των ανθρώπων.

Από την αποκρυφιστική άποψη :

 Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η Μασονία έχει ένα ισχυρό παγανιστικό συστατικό (αυτοαποκαλείται κληρονόμος των μυστικών μύησης των αρχαίων πολιτισμών), ενώ η αστρολογία αποτελεί μέρος του ευρέως φάσματος των αποκρυφιστικών τεχνικών που χρησιμοποιούνται από τα μέλη της, αν και με μια απλή ματιά και από μια λογική άποψη μπορούμε να δεχτούμε ότι τα αστρονομικά γεγονότα μπορεί να είναι καθοριστικά στον τρόπο ζωής μας, για την παγανιστική και αποκρυφιστική σκέψη της Μασονίας όμως, η αστρολογία αποτελεί χώρο προτίμησης στα σχέδια του μέλλοντος αυτής της αίρεσης.
Χωρίς να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες, αυτό που προτείνει ουσιαστικά η Μασονία είναι ότι αυτή η αλλαγή Εποχής θα δώσει τέλος στην εποχή των ιχθύων που συνδέεται με τον Χριστιανισμό (το ψάρι ήταν χριστιανικό σύμβολο πριν από το σταυρό) και θα φωτίσει τη νέα εποχή του Υδροχόου, μια εποχή όπου η ο άνθρωπος μέσω του λόγου, θα εξυψωθεί σαν ένας γνήσιος Θεός. Αυτή η περίοδος της μετάβασης σ’ αυτή τη νέα εποχή, από τη διαστρεβλωμένη άποψη των Στοών θα πρέπει να συμβεί στην εποχή μας, και ως εκ τούτου αναμένουν σύντομα αυτό που ορίζουν αυτοί ως μια Νέα Εποχή , όπου ο Χριστιανισμός και ο αθεϊσμός θα εξολοθρευτεί ταυτόχρονα και θα γνωρίσει η ανθρωπότητα την αληθινή διδασκαλία του Εωσφόρου.
Antonio M.R
Pensamiento Disidente
Απόδοση: Θωμαή Στεφανοπούλου για την Τρικλοποδιά


ΔΙΑΒΑΣΕ:
Α΄ΜΕΡΟΣ-Ο ΙΔΡΥΤΗΣ
Β'ΜΕΡΟΣ-ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ
Γ΄ΜΕΡΟΣ-ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
Δ΄ΜΕΡΟΣ-ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
Ε΄ΜΕΡΟΣ-ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ
Ζ΄ΜΕΡΟΣ-Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


http://www.triklopodia.gr

4 σχόλια:

  1. Χαίρομαι φίλε μου ΛΥΚΙΕ που πήρες την απόφαση και ανέβασες αυτά τα άρθρα : ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

    Αφήνει λίγα πλέον στην φαντασία των φίλων θαμώνων .

    Μια καλημέρα σε όλους σας .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ φίλε Αρμαγεδών! Η αρχή έγινε με το πρώτο μέρος που αναρτήθηκε πριν δύο μήνες, συνεπώς "χρώσταγα" και τις συνέχειες...!
    Σαφώς και είναι πολύ διαφωτιστικές οι πληροφορίες που δίδονται.
    Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλό μήνα φίλε μου ΛΥΚΙΕ , να είσαι πάντοτε καλά εσύ και η οικογένειά σου , αλλά και οι φίλοι μας που εισέρχονται με καλή διάθεση αλλά και αυτοί που ... δεν εισέρχονται με καλή διάθεση .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  3. ( Εδώ τον τίτλο τον αφήνω στο χέρι σου φίλε ΛΥΚΙΕ )


    Έτσι το έχουν φανταστεί πως έχουνε τον λόγο
    και κάμουν με τον τρόπο τους όλα να τα γκρεμίσουν
    λες και τους έδωσε ο Θεός αυτόν το μέγα ρόλο
    κι ότι θυμίζει ελεύθερο αυτοί να τ'αφανίσουν .

    Και χαριεντίζονται σαν θες πως βρήκαν την ουσία
    να κάμουν με Έθνη και λαούς μια ανθρωποθυσία
    τα'χα για την εξάγνιση και για τον λυτρωμό μας
    σ'αλλοεθνών επιταγές να σβήσει τ'ονειρό μας .

    Έχουν αδράξει έναν ιστό που όμοιος δεν υπάρχει
    και πλέκουνε τον κόσμο μας με το δικό τους αδράχτι
    αυτοί οι Εβραιοσιωνιστές η πιο άσχημη φάρα
    που κάνουν τα όνειρα των λαών σαν τα δικά τους μάτια.

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.