Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

 
Γράφει ο Α-Ω.

Θα προσπαθήσω να αναπτύξω πολύ σύντομα ένα θέμα, για το οποίο θα μπορούσαμε να κουβεντιάζουμε, μέχρι να αφήσουμε τον μάταιο τούτο κόσμο της αυταπάτης!
Η ιεραρχία είναι ένα καλοστημένο σύστημα, μια μηχανή που όταν είναι λαδωμένη καλά, λειτουργεί άψογα και όποιο εξάρτημα της δυσλειτουργεί η καταστρέφεται, πρέπει να αντικαθίσταται για να συνεχίζεται η ομαλή λειτουργία της. Βέβαια για κάποιο μικρό διάστημα θα πρέπει η μηχανή να σταματήσει να λειτουργεί, μέχρι οι τεχνικοί να αποκαταστήσουν τις βλάβες!
Η ιεραρχία και τα συστήματά της, προϋποθέτουν την πλήρη υποταγή στις εντολές-διαταγές των ανωτέρων σας, καθώς και ότι οι κατώτεροι στην ιεραρχία από εσάς, θα πρέπει να σας υπακούουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Άρα η ιεραρχία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ισότητα! Ας δούμε για παράδειγμα εμείς που πήγαμε φαντάροι που, πως και τι έτρωγε ένας απλός φαντάρος σε σχέση με τους υπαξιωματικούς, που έτρωγαν στην λέσχη τους και τους ανώτερους αξιωματικούς που είχαν και αυτοί, την δική τους λέσχη που ήταν η καλύτερη όλων.
Αυτό που βλέπουμε δηλαδή, είναι πως η ιεραρχία τελικά είναι ένα σύστημα άνισο που απλώς βοηθάει στην συντήρηση τον επιπέδων-τάξεων αυτών που συμμετέχουν.......και συνήθως είναι πολύ δύσκολο η ακατόρθωτο ένα άτομο από τις χαμηλότερες τάξεις, να αναρριχηθεί στα υψηλότερα-υψηλότατα αξιώματα του συστήματος αυτού και ας είναι πολύ καλύτερος και πιο έξυπνος από πολλούς επικεφαλής του!

Ας μην αναφερθώ και στην πολιτική ιεραρχία που μαστίζει την χώρα μας, γιατί νομίζω οι περισσότεροι αναγνώστες, αν όχι όλοι, θα καταλάβετε πολύ καλά πως όταν οι επικεφαλής των ιεραρχιών είναι σκάρτος, τότε πηγαίνει όλο το σύστημα στον βυθό. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι!
Μέσα από την ιστορία που γνωρίζουμε σήμερα...δηλαδή των τελευταίων 2-3 χιλιετιών, μπορούμε να παρατηρήσουμε πως όλα τα βασίλεια και οι αυτοκρατορίες, είχαν περιόδους ανόδου-κορύφωσης και καθόδου. Αυτό σημαίνει πως η ιεραρχίες μπορεί στην αρχή να λειτουργήσουν καλά, μα όταν αρχίσουν για κάποιο λόγο να δυσλειτουργούν η να υπολειτουργούν έρχεται και η παρακμή τους!
Τώρα σε ένα παρηκμασμένο ιεραρχικό σύστημα, που όλα τα κατώτερα και μεσαία στρώματα υποφέρουν και τα υψηλότερα στρώματα γαντζωμένα με νύχια και με δόντια στην εξουσία, προσπαθούν να κρατηθούν μέσω της επίδειξης ισχύος και της βίας, είναι επόμενο κάποια στιγμή να συμβεί το μοιραίο!
Φτάνουμε λοιπόν στην ποίου είδους επανάσταση και στο χάος, που όπως μας αναφέρει και ο Ησίοδος προπορεύεται τον πάντων!!!
Για να επέλθουν αλλαγές συνήθως, πρέπει να επέλθει κάποια περίοδος χάους, χωρίς αυτό να είναι πάντοτε απαραίτητο, μπορούσε πάλι το χάος να είναι απλός διανοητικό η συναισθηματικό, αν είναι δυνατόν να αποφύγουμε την βια και όλα τα επακόλουθα της.......μην ξεχνάμε και τον δρόμο της ΜΗ ΒΙΑΣ του ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤI!
Κοιτάζοντας πάλι την γνωστή μας ιστορία, μα ιδιαίτερα το παρασκήνιο της, θα ανακαλύψουμε πως οι περισσότερες μεγάλες επανάστασεις.....ιδίως αυτές που πέτυχαν, ήταν υποκινούμενες από κάποια μυστικά κέντρα εξουσίας, που μέσα στην πάροδο του χρόνου επέβαλαν με τον άλφα η βήτα τρόπο, τους σκοπούς και τα συμφέροντα τους!
Μην ξεχνάμε πως και οι σύμμαχοι μα και οι ναζί είχαν τους ίδιους χρηματοδότες και προμηθευτές όπλων! Άρα τους χρηματοδότες δεν τους ενδιέφερε και πολύ ποιος θα κέρδιζε τον πόλεμο, αφού οι ίδιοι ήταν ήδη κερδισμένοι....τουλάχιστον οικονομικά!
Τελικά από όπου και να το πιάσεις, όλα καταλήγουν στον ίδιο φαύλο κύκλο. Αυτοί που εξουσιάζουν τον πλανήτη μέσω του ψεύτικου χρήματος, έχουν και την πίτα και το μαχαίρι και κάνουν την μοιρασιά, κατά πως τους βολεύει. Μας μάζεψαν όσο μπορούσαν στα μεγάλα αστικά κέντρα για να μας ελέγχουν καλύτερα, πιο αποτελεσματικά και με λιγότερο κόστος. Γιατί εκεί καταλήγουν όλα...... στον {ΕΛΕΓΧΟ}.
Άρα τι είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο?
Μα φυσικά μην χάσουν τον ΕΛΕΓΧΟ...ΧΑΧΑ!
Εδώ λοιπόν θα κλείσω το πρώτο μικρό αρθράκι μου, τονίζοντας πως η άποψη μου για να καταπολεμήσουμε τον Έλεγχο τους, είναι:
ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ(με κόσμιο τρόπο πάντα).
Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...........ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...........ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
Α-Ω



39 σχόλια:

  1. Φίλε Α-Ω, δημοσίευσα το άρθρο σου (μετά από ένα μικρό ρετουσάρισμα) και το θέτω προς δημόσιο σχολιασμό.
    Σε ευχαριστούμε για την κατάθεση της γνώμης σου.

    Υ.Γ. τα κατάφερες μια χαρά πάντως με το αρθράκι σου, μπράβο!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα.

    Roaring Jack Alistair Hulett The Old Divide and Rule
    http://www.youtube.com/watch?v=VSYPecZI_AI

    Chris de Burgh - The Revolution
    http://www.youtube.com/watch?v=NdT9oq7VBDA

    West Coast Pop Art Experimental Band - Suppose They Give A War and No One Comes
    http://www.youtube.com/watch?v=tDPAAR956sg

    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Α-Ω, θα κάνω λίγα σχόλια πάνω στο άρθρο σου:
    Όταν αναφέρεσαι στην «ιεραρχία», θα πρέπει να διευκρινήσεις ότι αναφέρεσαι στην συστημική ιεραρχία και όχι γενικά στην ιεραρχία.
    Κι αυτό διότι η ιεραρχία είναι μια έννοια που υπάρχει στην φυσική νομοτέλεια και στην Δημιουργία ολόκληρη! Όλη η Φύση είναι ιεραρχημένη και είναι εντελώς αδύνατον αυτή να παρακαμφθεί. Τίποτε στην φύση δεν είναι «ίσο». Μόνο τα ίδια είναι και ίσα! Ότι είναι ανόμοιο είναι και άνισο! Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Το «όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί», είναι μια μεγάλη απάτη του σιωνιστικού συστήματος (το μασονικό: ελευθερία-ισότις-αδελφότις) πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η ανεφάρμοστη ιδεολογία του Μαρξ και όλες οι κατευθυνόμενες επαναστάσεις της ιστορίας, που εμφανίζουν ψευδείς έννοιες που αντίκεινται στην φυσική αλλά και την ανθρώπινη νομοτέλεια.
    Εσύ βέβαια, αναφέρεσαι στην κοινωνική ισότητα. Όμως -δυστυχώς- ούτε και αυτή ξεφεύγει από τον κανόνα. Η ανθρώπινη κοινωνία, όπως και οι κοινωνίες των ζώων (μέλισσες, μερμήγκια, κτλ), οργανώνονται με ιεραρχική διακλιμάκωση. Υπάρχουν διαφορετικές και επιμερισμένες αρμοδιότητες, ευθύνες, ειδικεύσεις που με την σειρά τους στηρίζονται στις ανάλογες δεξιότητες, ικανότητες και προσόντα των μελών της κάθε κοινωνίας. Εξάλλου, αυτό σημαίνει κοινωνία.
    Κοινωνία, σημαίνει οργανωμένη συνύπαρξη πολλών ατόμων, που επιμερίζονται τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα, ώστε όλοι μαζί να απολαμβάνουν την ασφάλεια και την ευκολότερη επιβίωσή τους. Επειδή όμως κανείς άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλον, αφού ο καθένας έχει της ιδιαιτερότητες, ικανότητες και δεξιότητες, την διαφορετική ευφυΐα και την διαφορετική σωματική διάπλαση, προκύπτει και η ανάγκη των διαφορετικών ρόλων, που ο καθένας μπορεί να παίξει καλύτερα από έναν άλλον. Ανάλογα με την σημαντικότητα του ρόλου (ο βαθμός επίδρασης του ρόλου, στο σύνολο των ανθρώπων), προκύπτει και η κατάταξη στην ιεραρχία. Είναι αυτονόητο ότι στον χαζό δεν θα δώσουν ευθύνες, στον πρεσβύτερο θα δώσουν σέβας και αξία στην εμπειρία του, στον ρωμαλέο θα δώσουν την άμυνα, στον δίκαιο την κρίση, κτλ.
    Το ότι η κοινωνία οφείλει τα στοιχειώδη στα μέλη της, είναι το έλασσον!
    Οφείλει να παρέχει ασφάλεια και υγεία, παιδεία και φροντίδα των αδυνάτων, δικαιοσύνη και εργασία. Όλα αυτά, έχουν δικαίωμα να τα απολαμβάνουν όλα τα μέλη της ισομερώς! Δηλαδή η ισότητα εξαντλείται σε αυτά. Από ΄κει και πέρα όμως, ξεκινούν οι διαφορές.
    Η πειθαρχία στους κανόνες της κοινωνίας, δεν είναι καταπίεση αλλά αναγκαιότητα για να λειτουργήσει η κοινωνία εύρυθμα. Αν δεν υπάρχουν αυτοί, η κοινωνία γίνεται ζούγκλα και ο καθένας στηρίζει την επιβίωσή του σε βάρος των πιο αδυνάτων («νόμος» του ισχυρού)! Εννοείται ότι οι κανόνες, πρέπει να τηρούνται απ’ όλους ανεξαιρέτως!
    Η πειθαρχία θα πρέπει να είναι ενσυνείδητη, αλλά αυτό απαιτεί ώριμους πολίτες, που κατανοούν τον ρόλο τους ως μέλη της κοινωνίας. Αν όμως κάποιοι αδυνατούν να το κατανοήσουν, πρέπει να πειθαρχήσουν καταναγκαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πειθαρχία των πολιτών, δεν είναι παρόμοια με αυτή των στρατιωτών. Υπάρχει η δυνατότητα του αντιλόγου, της συζητήσεως και της διαπραγματεύσεως. Εξάλλου στις δημοκρατίες, ο πολίτης συμμετέχει και στην διαμόρφωση των κανόνων.
    Στον στρατό όμως, η πειθαρχία αποσκοπεί στην άνευ κρίσεως εφαρμογή των διαταγών, διότι η φύση του πολέμου απαιτεί την εκτέλεση εντολών, ακόμη και αν αυτές οδηγούν στον θάνατο! Αν ο στρατιώτης κρίνει τις διαταγές με την δική του λογική (και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης) δεν θα πολεμήσει, αφού είναι πιθανό να σκοτωθεί.
    Στον πολίτη, δεν υπάρχει τέτοια απαίτηση.
    Η πολιτική εξουσία στην ανθρώπινη ιστορία, εξουσίαζε τους λαούς, ανάλογα με το εξελικτικό επίπεδο του εκάστοτε πολιτισμού τους. Δηλαδή, η ωριμότητα μιας κοινωνίας καθορίζει και τον τρόπο που θα εξουσιάζεται.
    Σήμερα οι περισσότερες κοινωνίες εφαρμόζουν -υποτίθεται- την δημοκρατία. Ανάλογα όμως με το πολιτισμικό επίπεδο του λαού τους, την εφαρμόζουν και διαφορετικά.
    Εξάλλου η εξουσία προέρχεται από τον ίδιο τον λαό.
    Αν για παράδειγμα ένας λαός, επιλέγει και αναδεικνύει πολιτικούς δοσίλογους και υποτακτικούς των ξένων πιέσεων και συμφερόντων, τότε φαίνεται πως και ο ίδιος, έχει αντίστοιχη «ηθική». Αν οι έξωθεν πιέσεις προσπαθούν να επιβάλλουν τους «δικούς» τους πολιτικούς στην εξουσία και ο κόσμος το αποδέχεται, πάλι έχει ευθύνη ο λαός!
    Τέλος, αν ο λαός αποδέχεται την απαιδεία και τον υλισμό, απεμπολώντας τις αρχέγονες αξίες και αρετές του έθνους του, γυρίζει την πλάτη στην ιστορία και τον πολιτισμό του συνειδητά, τότε αυτός ευθύνεται για τον ξεπεσμό του.
    Όσο για τα περί διανοητικού χάους, ναι αυτό ήδη υπάρχει και τελεί εν αναμονή της νέας τάξης πραγμάτων, που αποσκοπεί να επιφέρει μια «επανάσταση», που αφού εκμηδενίσει όλες τις εναπομείνουσες αξίες, θα προτείνει και θα επιβάλλει την Παγκόσμια Κυβέρνηση (δικτατορία).
    Ουδεμία επανάσταση στην ιστορία πέτυχε με την έννοια που νομίζει ο κόσμος!
    Όλες οι δήθεν επιτυχημένες επαναστάσεις, υποκινήθηκαν μεθοδικά από το ίδιο σύστημα, που απλά αλλάζοντας προφίλ, επανεμφανιζόταν με νέο πρόσωπο, πείθοντας τον λαό ότι έγινε η μεγάλη ανατροπή!
    Όσες πραγματικά αυθόρμητες και δίκαιες επαναστάσεις έγιναν, που όμως το σύστημα δεν είχε σχεδιάσει, πνίγηκαν όλες στο αίμα!
    Αυτές είναι λίγες παρατηρήσεις που ήθελα να κάνω πάνω στο άρθρο σου.
    Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο μέρος του κειμένου σου (κεφαλαία γράμματα) και ειδικά με το επιμύθιο: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...........ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!»
    Και ξέρεις γιατί μ' αρέσει; Γιατί ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΣ σωστά την ανθρώπινη υπόσταση!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέσα από την ιστορία που γνωρίζουμε σήμερα...δηλαδή των τελευταίων 2-3 χιλιετιών, μπορούμε να παρατηρήσουμε πως όλα τα βασίλεια και οι αυτοκρατορίες, είχαν περιόδους ανόδου-κορύφωσης και καθόδου. Αυτό σημαίνει πως η ιεραρχίες μπορεί στην αρχή να λειτουργήσουν καλά, μα όταν αρχίσουν για κάποιο λόγο να δυσλειτουργούν η να υπολειτουργούν έρχεται και η παρακμή τους!

    Νομίζω πως τα παραπάνω λόγια μου μέσο της ιστορίας του ανθρωπινου γένους που γνωρίζουμε σήμερα αποδεικνύουν πως το ιεραρχικό σύστημα στις κοινωνίες των ανθρώπων είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.
    Μάλλον οι άνθρωποι θα πρέπει να εφεύρουν κανούργια συστήματα με γνώμονες πάνω από όλα την ΑΓΑΠΗ μα και την ελευθερια,την δικαιοσύνη και την συμμετοχη όλον τον μέλλον τις κοινωνίας στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από την εφυία μα και τις δεξιότητες του κάθε ατόμου!
    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί να σας φανεί ουτοπικό μα έχω την διαίσθηση πως κάποια μέρα θα συμβεί μια επανάσταση στην συνείδηση των ανθρώπων που δεν θα είναι δυνατόν να καπελωθεί από κανένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας!
    Μην με ρωτήσετε πως και που........είναι απλός μια διαίσθηση!
    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Α-Ω, αυτό στο οποίο αναφέρεσαι, είναι η εξουσία και όχι η ιεραρχία! Για την ακρίβεια, αυτό που θίγεις είναι η ηθική της εξουσίας.
    Και αν θέλεις να δεις που θα πάει η συνέχεια της συζήτησης, σου λέω ότι αυτό απ΄το οποίο ξεκινάς την σκέψη σου, απασχολούσε διαρκώς τους αρχαίους Έλληνες!
    Ποιο δηλαδή;
    Μα, την αναζήτηση του Ιδανικού Πολιτεύματος!!
    Την αναζήτηση δηλαδή, αυτού του πολιτεύματος που θα εξασφαλίζει την πιο δίκαια μορφή κοινωνίας.
    Τόσο δύσκολο είναι;
    Ναι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να επινοηθεί ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα, μια τέτοια μορφή ανθρώπινης εξουσίας!
    Γιατί όμως;
    Γιατί η ανθρώπινη μειονεξία και παθογένεια, δεν επιτρέπει την τέλεια χρήση της εξουσίας. Ο ημιτελής άνθρωπος, όταν παραλάβει την εξουσία επί των άλλων ανθρώπων, αργά ή γρήγορα θα την καταχραστεί, θα την χρησιμοποιήσει για ίδιον όφελος, θα την εκμεταλλευτεί.
    Το ιδανικό είναι ο εξουσιάζων να έχει το ηθικό ανάστημα, ώστε να προτάσσει το γενικό όφελος έναντι του ατομικού, ακόμη και αν αυτό είναι η ίδια του η ζωή!
    Η εξουσία δηλαδή επί των ανθρώπων, να είναι τέτοιας αξίας, που ο φορέας της να θυσιάζει ακόμη και την ζωή του, προκειμένου να την υπηρετήσει προς το γενικό-συλλογικό όφελος! Δες για παράδειγμα την αυτοθυσία του Βασιλιά Λεωνίδα, ο οποίος επέλεξε συνειδητά την θυσία του (μαζί με την 300μελή φρουρά του), προκειμένου να κερδίσει χρόνο η Ελληνική μεριά, ώστε να συγκεντρώσει ικανό στρατό που θα αντιμετώπιζε τις ορδές του Ξέρξη! Μπορούσε να το αποφύγει άνετα! Ήξερε πολύ καλά ότι δεν θα γύριζε πίσω ζωντανός. Το έπραξε όμως για να ωφεληθούν οι πολλοί. Η εξουσία του χρησιμοποιήθηκε για να ωφεληθούν οι άλλοι και όχι αυτός!
    Η αναζήτηση του Ιδανικού Πολιτεύματος, απασχόλησε όλους σχεδόν τους αρχαίους μας φιλοσόφους! Έτσι, δοκιμάσθηκαν όλα τα πολιτεύματα και στην προσπάθεια αυτή, επινοήθηκε και η Δημοκρατία.
    Όχι το ιδανικό πολίτευμα η δημοκρατία, αλλά ένα ακόμη βήμα πιο κοντά του!
    Τέλειο πολίτευμα πιστεύω θα υπήρχε μόνο αν υπήρχαν τέλειοι άνθρωποι. Όσο αυτοί δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα, όσο η ανθρώπινη κοινωνία εκφυλίζεται και παρακμάζει, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται αυτή η προσδοκία!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιείτε το πιο κόκκινο κρασί, αυτό που έχει στάξει από τις χαραγμένες καρδιές της αβύσσου...
    Πιείτε το, κι ας είναι αυτό το δηλητήριο που θα σας σκοτώσει...
    Ακόμα κι αν χάσετε τον έλεγχο και πάψετε να λειτουργείτε με την λογική...
    ..Η ουσία βρίσκετε εκεί...
    ..Ξεπέρασε τα όρια που έχει θέσει ο Εαυτός σου..
    Δεν υπάρχουν αξίες εκτός από αυτήν της ελευθερίας και της υπέρτατης φλόγας της Θελήσεως...

    Νεκρός είναι μόνο αυτός που περιμένει την αυγή χωρίς να έχει βάλει ένα φεγγάρι μπρος του, για να του ακτινοβολεί την λάμψη του μέσα στα χίλια του σκοτάδια...

    Ζεις μόνο όταν Υπερνικάς τον φόβο και την θλίψη...
    Ζεις όταν η φλόγα καίει τα σπλάχνα και τρυπάει τα σωθικά σου...

    H θλίψη μεταλλάζετε σε καταράκτης πάνω από κάθε, τι που σου δημιούργησε φόβο.
    Αφουγγράζεσαι τον πόνο μεταστοιχιώνοντας τον φόβο σε δύναμη που ρέει αιτιατά σαν άφαντος, πνευστός άνεμος.

    Το πτηνό του Ερμή τρώει αγκάθια για να προσφέρει ρόδα από τα βάθη της κοσμικής ψυχής...

    Αυτό είναι το αξίωμά σου...
    Ν' αγαπάς και να πεθαίνεις ζώντας τις στιγμές που η ψυχή σου εξευμενίζει...

    Πάλεψε για τούτη την αξία ..και παλεύοντας ..εκεί ..μέσα στην μάχη ..ανάμεσα απ' τη μέρα και την νύχτα, αυτό το πτηνό θα είσαι και εσύ...

    Η Μήτρα της Δικαιοσύνης θα είναι πάντα στο πλευρό σου.

    Πηγή: Ordo Rosarius Sapienti: Πνεύμα της Ελευθερίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λιγότερο Εγώ, περισσότερο πάθος για αλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάπου εδώ δεν γίνεται να μην συνδέσω τα όσα μας έχεις πει, με την τρέχουσα κατάσταση της Ελλάδας. Ποιο είναι το σχόλιο σου για την Κρίση που μαστίζει την χώρα μας και πως μπορούμε να βγούμε από αυτό τον λαβύρινθο στον οποίο μπήκαμε.

    Μια νέα θεωρία της Φυσικής λέει ότι εντροπία σημαίνει μη-αναστρεψιμότητα. Άρα το Χάος εντός του οποίου διασύρονται οι ναυαγημένες πολιτικο-οικονομικές διαδικασίες δεν πρόκειται να μας συνεφέρει ποτέ στους τόπους από τους οποίους αυτές κατολίσθησαν. Όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως δεν έχουν γυρισμό. Τούτος εδώ είναι ο τελευταίος μονόδρομος που όμως υπόσχεται να μας οδηγήσει στο πολυσχιδές σταυροδρόμι του μετα-ανθρωπιστικού μας πεπρωμένου. Επομένως πιστεύω ότι όλες οι προσπάθειες διάσωσης του καπιταλιστικού συστήματος γίνονται επί ματαίω.
    Τώρα, αυτή η κατάσταση μπορεί να τρομοκρατεί τον απλό θεοφοβούμενο πολίτη αλλά όχι εμάς τους μυημένους στα αυθεντικά πνευματικά μονοπάτια της διαλεκτικής αντίληψης. Είναι φανερό ότι η κάμπια αποσυντίθεται μέσα στην χρυσαλίδα και πως οδεύουμε στην ανθρωπολογική επαναθεμελίωση του κομουναλισμού, της κολεκτίβας, της ριζοσπαστικής δημοκρατίας. Αν λοιπόν ο βαθμός της ύφεσης δείχνει το πόσο κοντά οδεύουμε σε αυτή τη μετάβαση, η Ελλάδα θα πρέπει να είναι και πάλι πρωτοπόρος. Είμαι βέβαιος πως τα πρώτα άνθη επί της σαπίλας θα μοσχοβολήσουν εδώ. Άλλωστε ήδη βλέπω τον Αυγερινό να προμηνύει την επικείμενη ανατολή του ηλίου και σύντομα αρκετοί άλλοι Έλληνες. Έπονται οι υπόλοιποι.

    Πηγή: Ordo Rosarius Sapienti: Επανάσταση του Αυγερινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε που αρέσκεσαι να παραθέτεις κείμενα όχι δικά σου, αλλά του Ordo Rosarius Sapienti, μάθε ότι αυτός ο χώρος αντίκειται στην Νέα Θρησκεία και την "τέχνη της ανατολής"!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  12. αυτός ο λαός καμαρώνει σαν παγώνι για τον πολιτισμό του, όταν οι άλλοι λαοί, γελάνε μαζί του, για την κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"!!! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ!
      ΟΥΤΟΙ ΗΘΕΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΣΙΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΥΜΕΙΣ!ΤΗΝ ΗΘΙΚΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑΝ ΤΩΝ ΑΞΕΣΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΣΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΝ ΔΙΑ ΤΡΙΤΗΝ ΦΟΡΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
      "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. “Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας” λέει η πάνσοφη ρήση, αλλά απέφυγε να αναφέρει, τα μάτια του παγωνιού, που είναι και πολλά. Βεβαία υπάρχει το “καμαρώνει σαν παγώνι” όταν θέλει να κοροϊδέψει όποιον καμαρώνει άνευ λόγου, ματαιόδοξα, ανόητα, “αυτός ο λαός καμαρώνει σαν παγώνι για τον πολιτισμό του, όταν οι άλλοι λαοί, γελάνε μαζί του, για την κατάντια του” π.χ. Στο σύμπαν της ύλης, της μορφής, όλα εκδηλώνονται σε δίπολα, άσπρο vs μαύρο, κακό vs καλό, ήλιος vs σελήνη, άνδρας vs γυναίκα, αρσενικό vs θηλυκό κλπ, κλπ, έτσι γίνεται και με το θέμα “παγώνι” υπάρχει η μαύρη πλευρά του παγωνιού και η χρυσή πλευρά του, μαύρο παγώνι vs χρυσό παγώνι.


      http://www.terrapapers.com/?p=505

      Διαγραφή
    3. Μέσα σου κατοικεί το ερπετό και το περιστέρι. Διάλεξε προσεκτικά!

      Διαγραφή
  14. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΠΡΕΠΩΣ! ΔΥΝΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΔΑΝΑΗΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΕΠΗ!!! Α-Ω ΣΥΓΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥ ΥΜΩΝ ΛΥΚΙΟΥ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΤΟΥ 3:10. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ!!!!
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάθε βελτίωση της κοινωνίας αρχίζει μ’ αυτήν του ανθρώπου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέντε είναι ακόμη οι αρετές που χαρακτηρίζουν τον ηθικό Κώδικα του Κομφούκιου: η καλοσύνη, η ευθύτητα, η ευπρέπεια, η φρόνηση και η ειλικρίνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποτέ μην το παίξεις εξυπνότερος από ότι είσαι. Ποτέ μην πιστέψεις οτι είσαι κάτι άλλο απο αυτό που πραγματικά είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποτέ μην διεκδικείς κάτι πέρα απο αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Απλά να είσαι. Βλάκας η εφυιής , Δυνατός η αδύναμος, απλά να είσαι. Μην ψεύδεσαι στον εαυτό σου, μην είσαι κάτι άλλο απο αυτό που σε ορισε η φύση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εαν είσαι παιδί της Θέλησης, εχεις κάθε δικαίωμα να γκρεμίσεις κάθε υπηρέτη της σκλαβιάς. Μην ρωτήσεις γιατί . Απλά κάντο. Η δύναμη που ρωτάει γιατί, παύει να ναι δύναμη , γινόμενη αδυναμία. Ματαιόδοξε, ατόφια δύναμη εχει μόνο οποιος αληθινά αντικρύζει το Είναι του. Δεν υπάρχει σφάλμα για οποιον αληθινά ζει, ούτε λάθος επιλογή. Το λάθος υπαγορεύεται από το ψεύδος. Είπες ψέματα στον εαυτό σου ; Τότε είσαι καταδικασμένος να επιλέγεις λάθος, να κάνεις λάθος και θα πληρώσεις. Μην νταντεύεις τον εαυτό σου . Χτύπα τον αλύπητα, όπως θα χτυπούσες τους εχθρούς σου. ΝΑΙ Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου από όλους όσους κι αν συναντήσεις, το Εγω σου . Σύνθλιψε το, αναγεννήσου. Τότε ο Εαυτός που εν υπνώσει ζει εντός σου θα σε λυτρώσει απο κάθε βάσανο. Απο κάθε πίκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εχεις πολλα βιβλια ακομα να αντιγραψεις; κοιτα να τα μαθεις για σενα πρωτα και τραβα σε κανα ψυχιατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. << Ωσάν αυτοί με μαρτυρούν τόσο και με πεισμώνουν >>

    Ωσάν αυτοί με μαρτυρούν, τόσο και με πεισμώνουν ,
    αγάπη για πατρίδα και για τους συνανθρώπους μου
    δίνω όσο έχω μέσα μου πνοή και όσο θα ρέει ανάσα ,
    όπως και προγονοί μου, όσα να τάξουν κάστρα .

    Πιότερο οι προγονοί μου που πλήρωσαν με αίμα
    για εκείνη την αγάπη τους , που έδωσαν και σε'μενα ,
    πως εμέ οι τυχάρπαστοι να μου απεμπολήσουν
    αισθήματα και λογική από μέσα να τα σβήσουν ;

    Μωρέ δεν γιατρεύετε αυτό που'χω στα στήθη μέσα
    και γιατροσόφια δεν περνάν, όσο και να παλέψουν ,
    γιατί μου τό'χει για γραφτό από τα γεννοφάσκια
    ΠΑΤΡΙΔΑ να σβήσει από μέσα μου , σαν κλείσουνε τα ... μάτια .

    Για τον συνάνθρωπό μου που μας προέτρεψε , όπως και εγώ αλλά και ο φίλος ΛΥΚΙΟΣ να ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ .
    ΧΑΜΟΓΕΛΩ γιατί έχω την γνώση σε ποιόν λαό ανήκω .
    ΧΑΜΟΓΕΛΩ γιατί έχω διδαχθεί από την Ιστορία που μου κληρονόμησαν .
    ΧΑΜΟΓΕΛΩ γιατί γνωρίζω την Ιστορία μου .
    ΧΑΜΟΓΕΛΩ γιατί γνωρίζω στο τέλος τους τι θα λάβουν αυτοί που εποφθαλμιούν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ .
    ΧΑΜΟΓΕΛΩ γιατί γνωρίζω στο τέλος τους τι θα λάβουν αυτοί που εποφθαλμιούν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
    ΧΑΜΟΓΕΛΩ γιατί δεν έχω σκοπό να γίνω δουλικό κανενός τυχάρπαστου και να μην σκύψω ποτέ στα "πρέπει και στα θέλω" τους .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα σας......ήθελα να γράψω το πρωί μα δυστυχώς δεν προλάβαινα........αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξαναμπώ τώρα και να αντικρίσω όλη αυτήν την ασχήμια στα σχόλια!Στους ανωνυμους λοιπόν που μπήκαν χωρίς να θέλουν να συμμετέχουν στην κουβέντα,παρα μονο να παίξουν το παιχνιδάκι τους έχω να πω το εξής:Σας εύχυμε να απαλλαχτείτε πολύ σύντομα από τις αιτίες που σας κάνουν να συμπεριφέρεστε καθ αυτόν τον τρόπο!

    Φιλόξενε διαχειριστή συνεχίζω τώρα την κουβέντα μας!

    Η συνθετη λέξη ιεραρχία!
    Αποτελείται από τις δυο λέξης ιερός-ιερό και αρχή!
    Θα μπορούσαμε να την διαιρέσουμε και ως η ιερή αρχή!
    Όταν μιλάμε για αρχή μέσα στην κοινωνία τον ανθρώπων της επιφανειας του πλανήτη μας αναφερόμαστε σε κάποιου είδους εξουσίας.......πολιτική-θρησκευτική-στρατιωτική κ.τ.λ.!
    Τώρα έρχομαι να χρησιμοποιήσω ως λεκτικό δούρειο υππο τον ημιτελή άνθρωπο που ανέφερες παραπάνω!
    Η αρχή-εξουσία αποτελείται από ανθρώπους......και εφόσον οι άνθρωποι είναι ημιτελής, δεν μπορούμε να προσδώσουμε καμια ιερότητα στην αρχή-εξουσία!!!
    Σύμφωνο πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι γιατί βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας και οι ψυχές τους βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο εξέλιξης.Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μερικοί πρέπει να τρώνε τις καλύτερες τροφές με χρυσά πιρούνια και κάποιοι άλλοι να τρώνε τις χειρότερες λιγοστές τροφές μέσα σε άθλιες καραβάνες!
    Όσο για το λαμπρό παράδειγμα του Λεωνίδα και τις φρουράς του που ανέφερες σίγουρα είναι παράδειγμα προς μίμηση μα νομίζω πως είναι η εξαίρεση του κανόνα!
    Εφόσον λοιπόν οι άνθρωποι είναι ημιτελής δεν μπορούμε να προσδώσουμε καμια ιερότητα στις αρχές-εξουσίες τους.Εδώ συμπεραίνουμε πως δεν μπορεί να υπάρχει ποτε μια πραγματική ιεραρχία μέσα στις κοινωνίες των ημιτελών ανθρώπων!!!
    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παράδειγμα με τον Λεωνίδα, φυσικά και αποτελεί εξαίρεση! Το ανέφερα για να υποστηρίξω ακριβώς αυτό. Ότι δηλαδή ο ημιτελής άνθρωπος, με τις εγγενείς του αδυναμίες, αδυνατεί να κάνει δίκαιη χρήση της εξουσίας. Ο κανόνας είναι ο δεύτερος!
      Επειδή όμως την κοινωνία την απαρτίζουν οι άνθρωποι και μέσω αυτής θα εξελιχθούν συλλογικά (πέρα από την ατομική τους εξέλιξη), είναι αναγκασμένοι να προχωρούν με τα όποια λάθη και πάθη τους. Εξάλλου, μέσα από αυτά θα μάθουν.
      Είπαμε, η ανθρώπινη κοινωνία, δεν είναι τέλεια. Πορεύεται όμως προς την τελειότητα. Εξελίσσεται. Αντί να οικτίρουμε «γιατί δεν είναι τέλεια» και να την κατηγορούμε γι’ αυτό, καλύτερα θα ήταν αν αγωνιούσαμε και προσπαθούσαμε να βρούμε τον τρόπο να την βελτιώσουμε. Δουλεύοντας πρώτα στον εαυτό μας και έπειτα με τους γύρω μας. Σήμερα η κοινωνία, αυτή την εξουσία μπορεί να έχει! Ας δουλέψουμε ώστε αύριο να έχει καλύτερη.
      Και εμείς εδώ, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  23. Λυπάμαι, αλλά διαπιστώνω ότι μερικοί και μερικές καταχρώνται της φιλοξενίας του χώρου. Αναγκάζομαι για μια ακόμη φορά να διαγράψω σχόλια που παραβιάζουν τους κανόνες!
    Ερωτώ: τι νομίζει ότι πετυχαίνει ο διαβάλλων; Εντυπώσεις;
    Στον χώρο αυτό, όπως και ο ίδιος διαπιστώνει, δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι ύβρεις και οι διαβολές! Ούτε βέβαια εντυπωσιάζεται κανείς από συμπεριφορές τέτοιου επιπέδου. Το μόνο που προκαλούν, είναι την λύπη για τον συνάνθρωπο που είναι αδύναμος να εκφράσει μια ιδέα και έχει ανάγκη προβολής δια της …αφαιρέσεως!
    Εκτός αυτού, όπως λέει και ο φίλος μας Αρμαγεδών, προκαλεί και την θυμηδία μας ή ακόμα καλύτερα τα χαμόγελα συμπάθειας!
    Η ανωνυμία (σχόλιο χωρίς υπογραφή) αποτελεί ένδειξη δειλίας, όταν τα σχόλια είναι σκωπτικά ή υβριστικά.
    Δανάη, αν τα σχόλια είναι δικά σου, σε εγκαλώ στην τάξη. Σύνελθε! Αν έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο επί των θεμάτων, κάν΄το με σεβασμό προς τους άλλους, χωρίς να θίγεις συνειδήσεις ή τα πιστεύω κανενός. Αν δεν σου αρέσουν αυτοί οι κανόνες, τότε λυπάμαι αλλά θα λάβω άλλα μέτρα.
    Ανακάλεσε όλα όσα είπες για τους Έλληνες!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με πεισμώνει και με χαροποιεί η προσπάθειά τους για διαβολή .

    Με πεισμώνει γιατί αφουγκράζομαι την ανησυχία τους .

    Με χαροποιεί που είμαι φίλα προσκείμενος σε αυτόν τον ιστότοπο, δείγμα ότι αξίζει να είμαι σε έναν χώρο που αποκτά όλο και περισσότερη αξία .

    Δεν αξίζει να πολεμηθεί κάτι που δεν έχει αξία .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αρμαγεδών,
      έχεις απόλυτο δίκιο! Ο χώρος μας, έχει αρχίσει να "ενοχλεί" την αντιπέρα όχθη...
      Η ανησυχία τους, εκφράζεται με πανικό. Κάποιοι αποκαλύφθηκαν ήδη!
      Την καληνύχτα μου.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  25. Καληνύχτα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ.

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. (((Μάλλον οι άνθρωποι θα πρέπει να εφεύρουν κανούργια συστήματα με γνώμονες πάνω από όλα την ΑΓΑΠΗ μα και την ελευθερια,την δικαιοσύνη και την συμμετοχη όλον τον μέλλον τις κοινωνίας στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από την εφυία μα και τις δεξιότητες του κάθε ατόμου!
    Α-Ω)))

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    Μακάρι στο μέλλον να μας γραφουν τις άποψης τους πραγματικά καλοπροαίρετοι σχολιαστές άσχετα αν συμφωνούν η διαφωνούν με τους υπολοιπους.......θα χαρώ αφάνταστα να συνομιλώ με περισσοτερους ανθρώπους που έχουν άποψη που να την καταθέτουν με επιχειρήματα.
    Το να επικολλάμε ανώνυμα απλός μονο κάτι που είπε η έγραψε κάποιος άλλος εμενα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.Αυτοί οι άνθρωποι απλός αναπαράγουν-παπαγαλίζουν διαφορα γιατί δεν έχουν καταφέρει να βάλουν το μυαλό τους σε παραγωγική διαδικασία μάλλον ποτε!
    Δεν χρειάζεται να γράψετε έκθεση......μέσα σε τέσσερις γραμμούλες μπορείτε να εκφέρεται άποψη που να μπορεί να γίνει η βάση για πρότασης που μπορούν να αντιπαραταχθούν σε ολόκληρα συστήματα!
    Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στους σχολιασμούς του προτού μου άρθρου ακόμα και αυτούς που το έκαναν για τους δικούς τους προσωπικούς και ανεξήγητους λόγους.........ακόμα και αυτές οι ανώνυμες παρουσίες δίνουν στον ορθά σκεπτόμενο αναγνώστη να καταλάβει πολλά πράγματα!
    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΡΕ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ?????????????ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΑΝΑΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!
    Α-Ω ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ... ΚΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!! ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!!!!! ΟΠΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΔΕΝ ΜΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! Ο ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για μιά ακόμη φορά, σας παρακαλώ σταματήστε τις εκατέρωθεν επιθέσεις. Δεν έχετε να χωρίσετε τίποτε.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.