Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Τα τύμπανα πολέμου ηχούν




Και σαν έχω για σκοπό από εδώ να πρωτοεμφανίζονται ποιήματα που ταξιδεύουν μετά σε άλλους ιστοτόπους , αφιερώνω στους φίλους του ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ το κάτωθι, για την παραδειγματικά αξιέπαινη αντίδρασή τους κατά των διαβολών τις οποίες όλοι μας τις τελευταίες μέρες έχουμε υποστεί και μάλιστα όχι δίχως λόγο .

Ο λόγος αυτός είναι η αγάπη μας για την ΠΑΤΡΙΔΑ .

" Τα τύμπανα πολέμου ηχούν "

Κοιτάξτε πως οι λογικοί μας έχουν οδηγήσει,
ωσάν να ανέτειλε το φως και να μην λέει να δύσει,
με την ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ τους που έβαλαν στο αδράχτι
και να ζητάν στον Έλληνα να σκύψει κι' άλλο πλάτη .

Να σκύψει στα καμώματα των επιτηδευμένων
τα΄χα των περισπούδαστων δικών μας εθνοπατέρων
και να μας αγοράσουνε ωσάν μαυραγορίτες
όλων των νέων των γενιών τα ονείρατα κι ελπίδες .

Ακούστε πως μα καλούν ΗΡΩΕΣ κι Ιστορία
για να παλέψουμε ξανά τα άγρια θηρία ,
αυτών των βάρβαρων ορδών που έχουν αποφασίσει
ότι ότι με κόπο και αίμα ένας λαός τόσα χρόνια έχει χτίσει .

ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

19 σχόλια:

  1. Έχουμε μεγάλη ανάγκη απο το γραπτό λογο χαρισματικών ανθρώπων,σαν ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΓΡΆΦΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΚΓΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΙΟΥ.
    Την καλημέρα μου και καλή σας εβομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου και από μένα ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ!
    Απολαμβάνω ιδιαιτερα τα ποιήματα σου και συμπλέω σε πολλές από τις άποψης σου!
    Καταλαβαίνω απόλυτα τις ανησυχίες σου για το μέλλον τις χώρας μας,ποσο μάλλον και όταν έχεις παιδιά να αναθρέψεις εντός της!
    Απλός σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πως δεν θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε εύκολα τις αιτίες μα και τις λύσης στα προβλήματα που εντέχνως φόρτωσαν στον λαό, μας όταν παραμένουμε και ψάχνουμε στα στενά όρια και σύνορα τις χώρας μας!
    Νομίζω πως αν ασχολούμαστε περισσότερο με όσα συμβαίνουν παντού στην επιφάνεια του πλανήτη μας θα διευρύνουμε περισσότερο τις γνώσης μας σε πλανητικό επίπεδο κι έτσι θα είναι ποιο εύκολο να κατανοήσουμε τι συμβαίνει πραγματικά στην χωρα μας αλλα και στην γειτονιά μας επάνω στην Γαια!

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Διάβασα ένα απόσπασμα του Γεώργιου Μπαλάνου απο το βιβλίο του "ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ" και επειδή θεώρησα ότι έχουν μεγάλη αξία τα λόγια αυτά, τα μοιράζομαι μαζί σας:

    Το δειλό μυαλό του ανθρώπου καλύπτει τη δειλία και την ανικανότητά του για κάτι τέτοιο (...) με πομπώδεις εκφράσεις, προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό τον για την αξία του. Μιλάει για την αξία του ατόμου, για τα αθάνατα δημιουργήματα της διανοίας του, για τα αιώνια ιδανικά του στην ηθική, στο καλό ή στο κακό. Κρίνει τα πάντα –και πάντα– σύμφωνα με αυτά που πιστεύει. Όταν κάνει κατακτητικούς πολέμους, μεταφέρει τον Πολιτισμό και όταν κάνει αμυντικούς πολέμους, μάχεται για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία. Και όλοι μάχονται σε ασταμάτητους πολέμους διακηρύττοντας, όπως και ο αντίπαλος, ότι μάχονται για την ειρήνη και έχουν το δίκιο με το μέρος τους.
    Και κανείς δε σκέφθηκε ποτέ ότι, κάθε μορφή πολέμου είναι μια από τις πολλές μορφές του αγώνα καθετί υπαρκτού για να διατηρηθεί στην ύπαρξη και δε διαφέρει σε τίποτε από τον περιπτερούχο, που άνοιξε το περίπτερό του λίγα μέτρα πιο πέρα από κάποιο άλλο. Τότε όμως λέγεται επαγγελματικός ανταγωνισμός. Αν το ίδιο το έκανε κράτος προς κράτος, θα λεγόταν πόλεμος.
    Η έρευνά μας μπορεί να προσφέρει μια διέξοδο από την ηλιθιότητα αυτή. Η εξέλιξη, αυτή η ίδια η ύπαρξη, είναι ένας πόλεμος. Το να προσπαθούμε να ξεφύγουμε, είναι πόλεμος. Ο καθημερινός αγώνας του σώματος να επιζήσει ενάντια στις εισβολές των μικροβίων, είναι πόλεμος πιο τρομακτικός από κάθε Βιετνάμ ή Μέση Ανατολή. Ναι, ξέρω. Στον ένα σκοτώνονται ασήμαντοι μικροοργανισμοί και στον άλλο άνθρωποι.
    Ναι;
    Σκεφθείτε πάλι την προηγουμένη εικόνα του σύμπαντος.
    Μέσα στο πλήθος των άστρων, κάποια άλλη διάνοια μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικά μέτρα αξιών. Μη σας παρηγορεί η ιδέα ότι όντα πιο εξελιγμένα από τον άνθρωπο είναι πιο εξελιγμένα με τον τρόπο που ο άνθρωπος θεωρεί για εξέλιξη. Γιατί να αναπτυχθούν π.χ. τα τηλεπικοινωνιακά μέσα σε μια κοινωνία που χρησιμοποιεί την τηλεπάθεια; Ποιοι θα ήταν οι ηθικοί κανόνες σε μια κοινωνία, που τα μέλη της είναι ερμαφρόδιτα ή πολλαπλασιάζονται με σχάση, όπως οι αμοιβάδες;
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Χίλων,
    πολύ επιτυχημένη η επιλογή των ρηθέντων του Μπαλάνου! Έτσι ακριβώς είναι, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Μπαλάνος μιλά μια γλώσσα που λίγοι «καθημερινοί» θα κατανοήσουν! Οι μυήσεις του Μπαλάνου του επιτρέπουν να ομιλεί κωδικά, αλλά και πολύ απλά. Το συγκεκριμένο απόσπασμα όμως, νομίζω πως είναι κατανοητό από το σύνολο των θαμώνων μας εδώ!
    Φυσικά και τα πάντα στην ζωή λοιπόν, είναι πόλεμος. Ανάλογα μάλιστα από το σημείο αναφοράς, υπάρχει ποιοτική και ποσοτική διακλιμάκωση των πολέμων που συμβαίνουν.
    Αίτιο, ο ανταγωνισμός (πάντα σκληρός) προκειμένου να υπάρχει η συνέχεια της ποικιλίας στην δημιουργία.
    Ας αφήσω όμως χώρο, για τα σχόλια όλων σας.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί φίλε Λύκιε, όντως η γλώσσα του Μπαλάνου δεν είναι και πολύ κατανοητή αλλά διαβάζοντας το απόσπασμα αυτό, το οποίο το θεώρησα εύπεπτο , διαπιστώνω πια σε καθημερινή βάση την έννοια του πολέμου στην σημερινή εποχή.
      Συνειδητοποιώ πως τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα απ’ αρχές του 2013, υπάρχει μια ραγδαία εξέλιξη νοητική και ψυχική! Σίγουρα πολλοί από εμάς ανακαλύπτουμε πτυχές του εαυτού μας που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Βιώνουμε εμπειρίες πολλές φορές υπερβατικές. Κάποιοι τις θεωρούν εξωπραγματικές για τα ανθρώπινα δεδομένα αλλά παρ' όλα αυτά δελεαστικές και πειραματικές και κάποιοι άλλοι πιο μυημένοι τις αποκωδικοποιούν και τις εκμεταλλεύονται (με την καλή έννοια) για να διανύσουν τον δρόμο της ανέλιξης και της συνειδησιακής καθαρότητας με γνώμονα την γνώση.
      Ζούμε σε μια εποχή με απρόβλεπτες καταστάσεις καθημερινά, πρωτόγνωρες για την μέχρι τώρα ανθρώπινη ιστορία. Πιστεύω ότι λίγοι είναι αυτοί που έχουν αντιληφθεί ότι μαίνεται και εξελίσσεται ένας πόλεμος που ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία μας έχει να κάνει με το αξιακό μας σύστημα. Ενας πόλεμος πολύ πιο επώδυνος και επίπονος απο όλους τους πολέμους που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, καθ΄ότι έχει να κάνει με την συνείδηση μας και τον ίδιο μας τον εαυτό. Τον ισχυρότερο και δυσκολότερο εχθρό απο οποιονδήποτε!
      Δεν είναι απαραίτητο όλοι να έχουν το γνωστικό υπόβαθρο για να αντιληφθούν ότι κάτι συμβαίνει, ότι κάτι αλλάζει στον ψυχισμό τους και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να απαλλαγούν απο αρνητικές σκέψεις και λαθεμένες αντιλήψεις περί ζωής και τρόπου αντιμετώπισης της. Και νομίζω ότι η σημερινή οικονομική και πολιτική κατάσταση βοηθάει στο να αναβιώσει η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η συμπόνοια, η έμπρακτη προσφορά...
      Είναι η ευκαιρία του ανθρώπινου γενους να αδράξει τις δυνατότητες που του δίνονται, να μεταλλαχθεί και να απαλλαγεί απο κάθε τί σαθρό και ποτισμένο με ουτοπικές και σάπιες ιδέες.
      Αυτός πιστεύω είναι ο σημερινός πόλεμος που βιώνουμε. Και αυτός δεν έχει να κάνει ούτε με όπλα, ούτε με μάχες σώμα σώμα.......
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    2. ΧΙΛΩΝ θα συμφωνήσω μαζί σου στα περισσότερα.Θα διαφωνήσω μονο στον τρόπο που παρουσιάζεις και σκέφτεσαι την λέξη ουτοπία!
      Η ουτοπία δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό που έχει σκοπό μονο και μονο να κάνει τις σκέψης τον ανθρώπων να ονειροπολούν σε εξωτικές κατάστασης πολιτεύματος.
      Η ουτοπία είναι η ιδανική κατάσταση να ζει και να βιώνει ο άνθρωπος, εκεί που παρα την θέληση του δεν θα μπορεί κανένας άλλος να επεμβαίνει στην προσωπικότητα του με κανέναν τρόπο, μα ούτε ο ίδιος δεν θα μπορεί να ενοχλεί τους άλλους χωρίς την θέληση τους!
      Ίσος αν ο σημερινός άνθρωπος καταφέρει να ανεβάσει την συνειδητότητα του να μπορέσει να βιώσει ένα είδος ουτοπίας στα άμεσος επόμενα χρονια!

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου Α-Ω νομίζω ότι η έννοια της ουτοπίας όπως την περιγράφεις μάλλον ορίζεται με την λέξη ευτοπία, η οποία περιγράφει μία επιθυμητή, ιδανική κοινωνία αλλά ως εφικτός και όχι ως αδύνατος στόχος.
      Ο ορισμός της ουτοπίας συνδέεται ως επί των πλείστων έντονα με μια αισιόδοξη, ιδεαλιστική, σχεδόν όμως αδύνατη τελειότητα.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    4. ΧΙΛΩΝ αν θέλουμε να κυριολεκτήσουμε σίγουρα έχεις δίκιο!
      Μην ξεχνάς όμως πως μίλησα και για ανωτερα επίπεδα συνειδητότητας για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.
      Πιστεύω πως ο άνθρωπος είναι ένα πανίσχυρο oν που χρησιμοποιεί ελάχιστες από τις δυνατότητες του εγκεφαλου του....και μην ξεχνάμε πως....τα πάντα ρέει!
      Δεν μπορώ να γνωρίζω τα μελλούμενα.......μα ποιος ξέρει.....ίσος η σημερινή ουτοπία να είναι η αυριανή πραγματικότητα!
      Α-Ω

      Παύλος Σιδηρόπουλος - Η Φαντασία Στην Εξουσία
      http://www.youtube.com/watch?v=R3DO-GEBhVc

      Διαγραφή
  5. Part 20 - Pleiadian Alaje - ADVANCED LIGHTWORK - English Sub
    http://www.youtube.com/user/777ALAJE?feature=watch

    Για κάποιο λόγο σήμερα επισκέφτηκα μετά από πολύ καιρό το κανάλι του ΑLAJE 777 στο YOU TUBE και διαπίστωσα πως πριν από 12 ώρες ανάρτησε καινούργιο βιντεάκι!
    Δεν σας ζητω να ασπαστείτε όλα τα λεγόμενα του.......απλός παραθέτω μια άλλη άποψη!
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. George Kavassilas

    Ο ομογενής από την Australia.Τα συμπεράσματα δικά σας.

    GAIA TRANSFORMING INTO A LIGHT BEING!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c3r5PB98TZE

    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου Α-Ω .
    Δεχόμαστε πόλεμο , έναν πόλεμο περίτεχνα σχεδιασμένο πάνω σε ηθικές αξίες ανήθικων ατόμων .
    Άλλοτε ο πόλεμος είναι εμφανής - ορατός , αντικρίζεις τα θύματα στο διάβα σου αλλά έχεις την δυνατότητα να προστατευτείς , γιατί ο εχθρός ήταν ορατός .
    Σε αυτόν τον πόλεμο που μας έχουν επιβάλλει ( καίτοι τα θύματα της καλά σκηνοθετημένης κρίσης έχουν ξεπεράσει τις 5,500 ψυχές Ελλήνων συνανθρώπων μας ), ο Έλληνας δεν αντίκριζε τον εχθρό .

    Μου μιλάς για λύσεις , μα εγώ αρνούμαι ( να παραδεχτώ με όση λογική μου περισσεύει ) ότι υπάρχουν προβλήματα που δεν έχουν λύσεις .
    Λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν , μα κρατούνται τόσο περίτεχνα κρυμμένες σε συρτάρια ξενοσπουδαγμένων γιατί το έργο τους όπως υποστηρίζω από την αρχή της κρίσης βολεύει τον ορυμαγδό που επιλέχθηκε να μας κυβερνά .
    Το χρονοντούλαπο της Ιστορίας θα αποκαλύψει τις λύσεις που υπήρχαν και κρατήθηκαν ως επτασφράγιστο μυστικό για να εξυπηρετηθούν αλλότρια συμφέροντα .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ είπαμε πως αυτοί έχουν την πίτα και το μαχαίρι και την μοιράζουν κατά πως θέλουν και πως τους βολεύει στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον.
    Από την άλλη είναι γνωστό πως την ιστορία την γραφουν οι νικητές..........ας ελπίσουμε πως δεν θα βγούν νικητές αυτή την φορα.........
    Από εδώ και στο εξής πρέπει να τους πολεμάμε κι εμείς με όλα τα μέσα που διαθέτουμε........η γλώσσα κόκαλα δεν έχει μα κόκαλα τσακίζει.........αφού λες πως δεχόμαστε πόλεμο οικονομικό και διανοητικό πρέπει να αρχίσεις να αμύνεσαι όχι μονο εδώ μέσα μα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.Εδώ μέσα άλλωστε βιώνουμε μονο μια εικονική πραγματικότητα που όμως μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα οπλοστάσια μας για να αμυνθούμε και να αντεπιτεθούμε στον βρώμικο πόλεμο τους ακόμα και στην πραγματική ζωή!
    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι ακριβώς φίλοι μου,
    ο χώρος μας εδώ αποσκοπεί στον να μας οπλίσει διανοητικά, ψυχικά και πνευματικά, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς σε αυτόν τον πόλεμο!
    Σ' αυτόν τον πόλεμο, δεν πας με ένα τουφέκι στον ώμο!
    Πας με μια φαρέτρα ηθικών, ψυχικών και πνευματικών όπλων. Και επειδή όπως λέει και ο Αρμαγεδών, σ' αυτό τον πόλεμο, ο εχθρός, είναι "αόρατος", πρέπει πριν τον πολεμήσουμε, πρώτα να τον δούμε.
    Για να τον μπορέσουμε να τον διακρίνουμε και να τον περιγράψουμε, ώστε να τον μελετήσουμε, πρέπει πρώτα να «εκπαιδευτούμε».
    Πρέπει να αποκτήσουμε την γνώση για να δούμε ποιος είναι, τι σκοπό έχει, ποια η δύναμή του και ποια τα ευαίσθητα σημεία του.
    Έπειτα, πρέπει να δούμε ποιοι είμαστε εμείς!
    Τι είμαστε, τι δύναμη έχουμε, ποια είναι τα τρωτά μας (ώστε να τα ενισχύσουμε) και πως μπορούμε να τον πολεμήσουμε.
    Πρέπει να διακρίνουμε τα όρια των δύο «στρατοπέδων» και μετά να επιλέξουμε το δικό μας «στρατόπεδο»!
    Επειδή στον χώρο αυτό, άρχισαν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά αυτά τα όρια και να απογυμνώνεται ο «αόρατος» εχθρός, αρχίσαμε να γινόμαστε ο στόχος τους.
    Αυτή την φορά, ο πόλεμος δεν είναι υλικός, αλλά ψυχικός και πνευματικός.
    Μπορεί όμως να έχει και προεκτάσεις στο υλικό πεδίο. Πρέπει και γι αυτό να είμαστε έτοιμοι…
    Αν σκοπεύουμε να πολεμήσουμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αγώνες και θυσίες.
    Θα δεχόμαστε πλήγματα μα δεν θα σκύβουμε το κεφάλι!
    Δεν θα κουραζόμαστε. Δεν θα υποχωρούμε. Δεν θα παραδίδουμε.
    Το τίμημα της ήττας, θα είναι ο αφανισμός του Ανθρώπου!
    Παραλάβετε τα όπλα που υπάρχουν στους οπλοβαστούς του Καταχθόνιου Δαίμονα.
    Είναι για όλους μας.
    Μόλις τα πάρετε και τα φορέσετε, να γνωρίζετε πως αυτομάτως θα περιλουστείτε με δύναμη άνωθεν και θα «μεταλλαχθείτε», νοητικά, ψυχικά, πνευματικά! Θα γίνετε ισχυροί μαχητές. Για τον Άνθρωπο και για τον Εαυτό σας!
    Α-Ω, πες μας αν εσύ έχεις αρχίσει να νοιώθεις σημαντική αλλαγή μέσα σου, τον τελευταίο καιρό. Σημασία έχει αυτά που λέμε, να μπορούμε και να τα βιώσουμε, να τα νιώσουμε!
    Παρατήρησε τον εαυτό σου. Υπάρχει κάτι που διαπιστώνεις;
    Είμαι σίγουρος ότι ο Αρμαγεδών θα απαντούσε ήδη θετικά. Αληθεύει;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λύκιε αν και νομίζω πως έχεις καταλάβει πως δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ θα σου απαντήσω.
    Ναι νομίζω πως βρίσκομαι σε μια καινούργια κατάσταση συνειδητότητας αρκετό καιρό τώρα.Άλλωστε ήμουν από τους πρώτους που βγήκαν στους δρόμους πριν από περίπου δυο χρονια και αυτό το πλήρωσα και το πληρώνω στην προσωπική μου ζωή έκτοτε.Το κίνημα του συντάγματος με δίδαξε πολλά πράγματα γιατί και πριν ακόμα από αυτό, εδώ και πολλά χρονια τώρα κρατάω την στάση του ακομμάτιστου και ανένταχτου πολιτικά ανθρώπου.
    Σε συνάρτηση λοιπόν με αλλα σχολεια που έχω περάσει μέσα σε αυτή την ενσάρκωση μου μπόρεσα πολύ γρήγορα να καταλάβω τι ακριβώς συνέβαινε στο σύνταγμα πριν από περίπου δυο χρονια.Άλλο αν αρνιόμουν πεισματικά να το δεχτώ και πάσχιζα σχεδόν όλο το καλοκαίρι.
    Όλο αυτό το μεγάλο μάθημα που πήρα σε συνάρτηση με άλλες προσωπικές μου και χρονιες αναζήτησης με οδήγησαν σε μια ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας.Όλα θέλουν τον χρόνο τους για να ζυμωθούν ώστε να καταφέρουν να εκδηλωθούν.Για αυτό δεν κατηγορώ τους συνανθρώπους μου που όντας βλέποντας τις κατάστασης από το δικό του πρίσμα ο καθένας,αργούν πολύ να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση που περνάει η χωρα μας αλλα και ολόκληρος ο πλανήτης.
    Δυστυχώς πρέπει να φύγουν και άλλες (δεν γνωρίζω πόσες) ψεύτικες κυβέρνησις ώστε να σταματήσει ο κόσμος να ψάχνει για σωτήρες στο αναίσχυντο και διαβρωμένο πολιτικο μας σύστημα.
    Δεν ήταν καθόλου τυχαίο που τα παπαγαλάκια τον μέσον μαζικής εξαπάτησης έσπευσαν να δώσουν το όνομα ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ....στο κίνημα του συντάγματος.....ακούστε άλλη μια φορα τους στίχους αυτού του τραγουδιού που σας έδωσα και παλαιότερα,σε συνάρτηση όμως με αυτό που σας τονίζω τώρα!

    Πάνος Τζαβέλας - Αχ βρε Νικόλα ( για τον Άσιμο )
    http://www.youtube.com/watch?v=AIHbkV1_qUI&list=LLTsvTZaNdDtb-ILxsV6_VPw

    Θέλω να ελπίζω πως την επομενη φορα που θα εμφανιστεί κάποιο ανατρεπτικό κίνημα απέναντι στο βρομερό πολιτικο μας σύστημα δεν θα επιτρέψει σε εγκάθετους,ρουφιάνους,ασφαλίτες,κομματόσκυλα και διαφορων ειδών πάτρωνες να το καπελώσουν για άλλη μια φορα τόσο εύκολα!
    Για τον Αρμαγεδών πάντως νομίζω πως ναι βρίσκετε σε κατάσταση αφύπνισης....απλός είναι ακόμα σε ένα από τα πρώτα στάδια.....το στάδιο της ΟΡΓΗΣ!
    Πρέπει πρώτα να αφήσει την οργή του να καταλαγιάσει ούτος ώστε να μην αντιδράσει πρόωρα και σπασμωδικά για να αποφύγει κάθε ενδεχόμενο κακοτοπιάς........και όταν πλέον είναι ήρεμος και περισσότερο συνειδητοποιημένος να αρχίσει να σκέφτεται έξυπνους και αμεσους τρόπους αντίδρασης για τον ίδιο και τον περίγυρο του!

    Καλημέρα σας.:)
    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Α-Ω, οι «αγανακτισμένοι» πολίτες, δεν είναι αναγκαστικά άνθρωποι ανώτερης συνειδητότητας, ούτε αναγκαστικά αφυπνισμένοι! Ο καθένας κατέβηκε στην πλατεία για τον δικό του λόγο. Κοινό όλων, η αγανάκτηση για την κατάσταση που ζουν μέσα από την κρίση.
    Για άλλους οι λόγοι ήταν γιατί ξεβολεύτηκαν, άλλοι γιατί έχασαν την οικονομική τους άνεση, άλλοι γιατί πείνασαν, άλλοι γιατί πίστεψαν πως προδόθηκαν, άλλοι γιατί έμειναν άνεργοι και λίγοι γιατί πόνεσαν για το μέλλον που προοιωνίζεται για μας και τα παιδιά μας! Ακόμη λιγότεροι, γιατί διαπίστωσαν ότι πίσω απ’ όλα κρύβεται μια παγκόσμια συνωμοσία.
    Κανείς όμως δεν σκέφτηκε, το πόση ευθύνη έχει ο ίδιος, για την κατάσταση που τώρα βιώνει και τι μπορεί να κάνει για να ανατάξει την αιτία και όχι το αποτέλεσμα!
    Σε αυτόν, εγώ θα απέδιδα την ανώτερη συνειδητότητα.
    Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
    Ίσως, όπως και εσύ είπες, η εμπειρία αυτή να αποτέλεσε το έναυσμα για μια αναθεώρηση των πάντων και την αρχή της δικής σου εξέλιξης. Χαίρομαι που είσαι από αυτούς τους λίγους. Εξάλλου, αυτό φαίνεται και από τις σκέψεις σου φίλε μου.
    Χαίρομαι γιατί μπόρεσες να διακρίνεις την ήρα από το σιτάρι και άρχισες να βιώνεις στην πράξη την αρετή της Αγάπης, γιατί κατάλαβες την αξία της! Και την κατάλαβες έμπρακτα.
    Όμως χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θα πρέπει να ξέρεις ότι το σύστημα έχει όλους τους μηχανισμούς, για να «καπελώνει» κάθε τέτοιου είδους εξεγέρσεις. Είναι το «βούτυρο στο ψωμί του». Ας μην επενδύουμε ελπίδες σε χαμένες παρτίδες σκάκι!
    Το σύστημα, αυτό περιμένει από μας: να αντιδρούμε θυμικά και εκτονωτικά. Αυτό ξέρει να το διαχειρισθεί και δεν το φοβάται! Μην ελπίζεις λοιπόν σε κανένα «νέο ανατρεπτικό κίνημα» Δεν θα υπάρξει τέτοιο, που να είναι πράγματι εξωσυστημικό.
    Το καίριο πλήγμα όμως, μπορεί να επιτευχθεί στο υπογάστριο του συστήματος.
    Εκεί που αληθινά «πονάει».
    Που νομίζεις πως πονάει το σύστημα; Τι φοβάται;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μου Α-Ω .
    Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω ξεπεράσει το στάδιο της ΟΡΓΗΣ όπως προείπες εδώ και χρόνια .
    Αυτό που περιμένω εδώ και χρόνια όπως έγινε πλήρως αντιληπτό από τον φίλο μου ΛΥΚΙΟ είναι ο συνάνθρωπος μου να αντικρίσει τον υποτιθέμενα αόρατο εχθρό .
    Ο εχθρός είναι εκεί , για την ακρίβεια ήταν εκεί εδώ και έτη και σιγανό-πριόνιζε τα θεμέλια της κοινωνίας μας , διέβαλε τα ήθη και τις αξίες μας στις καρδιές πολλών συνανθρώπων μας .

    Και εμείς ήμασταν συμμέτοχοι σε αυτό το παραλήρημα της υποτιθέμενης δημοκρατίας το οποίο βιώνουμε και θα βιώνουν και οι επόμενες γενεές επειδή εμείς το επιλέξαμε .

    Δεν φτάνει να αφυπνιστούμε μόνον εμείς και να ξεπεράσουμε το στάδιο της οργής .
    Πρέπει να διαθέτουμε την καρτερικότητα να αφυπνιστούν και άλλοι συνάνθρωποί μας, γιατί ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ( όσο και αυτό αν φαντάζει ουτοπικό και όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί να επιτευχθεί ).
    Η αφύπνιση αλλά και η δύναμη της υγιούς αντίδρασης, δεν μπορεί παρά να προέλθει μέσα από την αυτοκριτική μας, να αναψηλαφήσουμε τα λάθη μας και τι μας οδήγησε στο να αποδεχτούμε αυτά που δεν έπρεπε .

    Λάθος δρόμο πήραμε, δεν αρμενίζει στραβά ο γιαλός, είχα ξαναπεί και άλλοτε .
    Με πονάει που το λέω και πάλι, αλλά δυστυχώς ως λαός είχαμε τους ηγέτες που μας αξίζανε .

    Μέσα από την συνειδητοποίηση των λαθών μας και την καρτερικότητα για την αφύπνιση των συνανθρώπων μας και σαν μάθουμε να μιλάμε ήσυχα ήσυχα και απλά ,μπορεί να προέλθει η λύση στον ορυμαγδό που εμείς οδηγήσαμε αυτόν εδώ τον τόπο .

    Και αν δεν ήσουν εσύ Α-Ω ή ο φίλος μας ο ΛΥΚΙΟΣ ή εγώ , τότε θα είναι υπεύθυνοι οι συνάνθρωποί μας .

    Αν όμως μας περισσεύει ειλικρινής σεβασμός και αγάπη για αυτήν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και για αυτούς που την κατοικούν , ας πράξουμε αυτό που μας επιτρέπετε .
    Ας δώσουμε μέσα απο τις ανησυχίες μας ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ .

    Ας επιδείξουμε σεβασμό δια μέσου της καρτερικότητας έστω χάριν της μνήμης των πεσόντων ΗΡΩΩΝ μας .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν υπήρχε φωνή της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, φαντάζομαι σαν να μας μιλούσε κάπως έτσι :

    " Ο Έλληνας είναι ένας αϊτός "

    Έλληνας όμως θαρρώ είναι μεγάλη λέξη .
    Να'χεις για αγάπη έναν λαό
    που στέκεται με χέρια σταυρωμένα ωσάν πονώ,
    και ψάχνει με δόλο για να βρει, πότε ... θα με πονέσει ;

    Όχι μην γελιέστε , δεν είναι Έλληνας αυτός
    που ζει σε κόσμο αρπαχτό με όνειρα κλεμμένα ,
    ο Έλληνας είναι ένας αϊτός κι είναι από μόνος του αρχηγός
    και έχει ΕΛΕΥΘΕΡΑ μυαλά και όχι σαϊτεμένα .

    Όμως ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ :

    Ψάχνοντας ηγέτη για να βρει, δεν του περισσεύει η λογική
    και σαν τον βρει βάζει σπουδή για να τον επροδώσει
    και στα στερνά βάζει κραυγή πως ήταν άδολος αυτός και με σκέψη πατριωτική ( ο ηγέτης )
    και αυτός για τις κακίες στερούταν κάθε γνώση . ( ο ανθέλληνας )

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    Συνεχίζω την κουβέντα στο σημερινό καινούργιο άρθρο για ευνόητους λόγους!
    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.