Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

" Ο Έλληνας είναι ένας αϊτός "



Αν υπήρχε φωνή της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, φαντάζομαι σαν να μας μιλούσε κάπως έτσι :


Έλληνας όμως θαρρώ είναι μεγάλη λέξη .
Να'χεις για αγάπη έναν λαό
που στέκεται με χέρια σταυρωμένα ωσάν πονώ,
και ψάχνει με δόλο για να βρει, πότε ... θα με πονέσει ;

Όχι μην γελιέστε , δεν είναι Έλληνας αυτός
που ζει σε κόσμο αρπαχτό, με όνειρα κλεμμένα ,
ο Έλληνας είναι ένας αϊτός κι είναι από μόνος του αρχηγός
και έχει ΕΛΕΥΘΕΡΑ μυαλά και όχι σαϊτεμένα .

Όμως ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ :

Ψάχνοντας ηγέτη για να βρει, δεν του περισσεύει η λογική
και σαν τον βρει βάζει σπουδή, για να τον επροδώσει
και στα στερνά βάζει κραυγή,
 πως ήταν άδολος αυτός και με σκέψη πατριωτική ( ο ηγέτης )
και αυτός για τις κακίες,
 στερούταν κάθε γνώση . ( ο ανθέλληνας )

ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

25 σχόλια:

  1. Συνεχίζω από το άρθρο τα τύμπανα του πολεμου ηχούν.

    Λύκιε το σύστημα σας είπα και στο άρθρο μου τις προάλλες πως το μονο που φοβάται είναι μην χάσει τον έλεγχο!Πες μας εσύ τώρα τι προτείνεις για να επιτευχθεί αυτό;
    Δεν αυταπατώμαι όσον αφορά τα μέσα που διαθέτει το σύστημα να ελέγξει και να καταστέλλει οποιαδήποτε αντίδραση με πολυποίκιλους τρόπους.........απλός επιτρέψτε μου να έχω μια κάποια αδυναμία σε λέξης όπως Ουτοπία και Επανάσταση...............η επανάσταση άλλωστε μπορεί να γίνει με τόσους πόλους τρόπους που ούτε καν φανταζόμαστε!
    Αρμαγεδών ίσος τελικά να μην φταίει ο λαός μας όσο νομίζεις!
    Αν ψάξεις να βρείς τι είπε ο Η.Κίσινγερ στην δεκαετία του 70' και του 90' για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα καταλάβεις πολύ καλά ποσο φοβούνται τον μικρό λαό μας.......ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
    Μα πρέπει πρώτα να επέλθουμε σε εσωτερικές διαδικασίες ανασυγκρότησης ούτος ώστε να μην πιάσει τόπο το διαιρει και βασίλευε που εντέχνως καλλιεργούν χρονια τώρα.
    Το μονο μεγάλο λάθος του λαου μας είναι πως από την μεταπολίτευση έπεσε με τα μούτρα στο χρήμα και στην ύλη ξεχνώντας πολλές από τις βασικές αρχές του.........κι αυτοί φρόντισαν πολύ καλά να διοχετεύσουν πολλά δολάρια στην δεκαετία του 80' για να επιτύχουν τους σκοπούς τους.
    Και μην ξεχνάς πως όσοι μας κυβέρνησαν από την χούντα και ύστερα ήταν δικά τους πιόνια....μη σου πω από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά...........
    Οποιος δεν τους κάνει τα χατίρια πρέπει να φεύγει από την μέση με τον ένα η τον άλλο τρόπο......[βλέπε στρατηγός Σαράφης].

    ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ , ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    http://www.youtube.com/watch?v=orKHkjZb71A

    Η Δολοφονία του Στέφανου Σαράφη.
    http://www.youtube.com/watch?v=lQIA7aom1uI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α-Ω Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ ΗΤΟ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΑΣΕΝ ΕΥΧΑΙΡΙΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΙΝ ΛΕΛΑΠΑΝ!!! ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΝ ΜΠΛΟΚ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΕΠΡΟΔΩΣΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ (3 ΦΟΡΕΣ). ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΕΓΝΩΡΙΖΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΝΩΘΟΥΣΙ ΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ (ΕΔΕΣ-ΕΚΚΑ), ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΡΙΣΕΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΚΚΕ. ΕΒΡΑΒΕΥΘΗ ΔΕ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ. ΕΝΘΥΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΙΔΡΥΣΕΝ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ!!!! ΦΥΣΙΚΟΝ ΤΩ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΘΗ ΚΑΙ ΕΞΩΡΙΣΘΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΘΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΟΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ. ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗ ΔΕ ΥΠΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΗΘΙΚΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΑΣ ΤΩΝ.
    ΑΥΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΜΕΝ!
    Ο ΣΑΡΑΦΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ.
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΒΑΛΩ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΟΛΩΝ ΥΜΩΝ:
    Στο περιοδικό «Χρονικά» -επίσημο όργανο του Κ.Ι.Σ.- (τεύχος Σεπτ. - Οκτ. 1992, σελ. 13 - 14), διαβάζουμε, μεταξύ των άλλων, και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά: «...Ευθύς μετά τη νεοτουρκική επανάσταση, δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το σιωνιστικό κίνημα με την ίδρυση της Λέσχης «Μπενέ Σιών» και του αθλητικού συλλόγου «Μακαμπή» (Μακκαβαίοι). Ο σιωνισμός είχε πρωτοεμφανισθεί στην πόλη από το 1899, καλυπτόμενος αρχικά κάτω από τον μανδύα σωματείων όπως η «Καδίμα» που προέβαλε σαν κύριο σκοπό την διάδοση της εβραϊκής γλώσσας. Σχεδόν ταυτόχρονα, το 1909, μέσα από την πολυάριθμη εβραϊκή εργατική (...) τάξη της Θεσσαλονίκης, γεννιέται και η σοσιαλιστική εργατική ομοσπονδία, περισσότερο γνωστή με τον στην ισπανοεβραϊκή γλώσσα τίτλο της «Φεντερασσιόν», που θα λειτουργήσει αυτόνομα μέχρι το 1918, όταν μαζί με άλλες ελληνικές αριστερές οργανώσεις έγινε συνιδρύτρια του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (ΣΕΚΕ), που αργότερα μετονομάσθηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ). Ιδρυτής και ηγέτης της Φεντερασιόν ήταν ο Αβραάμ Μπεναρόγια...Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι το ΚΚΕ, πιστό στον διεθνισμό του εβραϊκού ιδεολογικού εμπνευστή του Μαρδοχάι Κεσιλί (Καρλ Μαρξ), όχι μόνο αντιτάχθηκε, αλλά και υπονόμευσε όλες ανεξαιρέτως τις Ελληνικές προσπάθειες που κατά καιρούς καταβλήθηκαν, αποσκοπώντας στην Εθνική Αναγέννηση και στην πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, επικαλούμενο πάντοτε ως πρόσχημα, την ιδεολογική του δήθεν αντίθεση προς τα αίτια διεξαγωγής των Εθνικών Αγώνων. Αυτή η υπονόμευση όμως, κατά την Εκστρατεία του 1922 έφθασε στο αποκορύφωμά της...Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τον εν Ελλάδι εβραϊκό στοιχείο, χρηματοδότησε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Αποκαλυπτική των σχέσεων κομμουνιστών-εβραίων, είναι το τηλεγράφημα που απηύθυνε αμέσως μετά την αποχώρηση των γερμανών από την Ελλάδα, ο μέγας ραββίνος Ηλίας Μπαρτζιλάι, προς τον Γ. Παπανδρέου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα: «η σωτηρία των -εννοείται των εβραίων- οφείλεται στο ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και την αλληλεγγύην του λαού».Εξ' άλλου το Ε.Α.Μ. κατά το 1945 έπλεκε το εγκώμιο των εβραίων, διότι όπως τόνιζε σε ανακοίνωσή του (Υπ. Αριθμ. Πρωτ. 356, 9ης Οκτωβρίου 1945) «...είναι γνωστόν ότι πολλοί Ισραηλίτες πήραν μέρος στην Εθνική Αντίσταση όχι μόνον από τις τάξεις του Ε.Α.Μ. αλλά και του Ε.Λ.Α.Σ. δίνοντας παλικαρίσια το αίμα τους».

    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

    Η αιτία της γενικής μανίας η οποία υπάρχει για μεσσίες, σωτήρες, ριζοσπαστικές αλλαγές ή εξωγήινους πολιτισμούς, τα οποία θα φέρουν έναν καινούργιο τρόπο ζωής, δεν είναι απλά κάποια ψυχολογική ανάγκη για ασφάλεια, λόγω της αβεβαιότητας των καιρών.

    Πρόκειται για την ασυνείδητη γνώση ενός κοσμικού γεγονότος το οποίο έρχεται και το οποίο ο συνειδητός νους το ερμηνεύει σύμφωνα με την κοσμοθεωρία την οποία έχει ενστερνιστεί.

    Ο πλανήτης Γη πρόκειται να περάσει σε ένα άλλο στάδιο και κάθε αλλαγή, κάθε ανακατάταξη, είναι κάπως επώδυνη για τους κατοίκους του. Στην ουσία, όμως, αυτή η κάπως απότομη μετάβαση είναι απαραίτητη, λόγω των αντιθέσεων οι οποίες υπάρχουν στον κόσμο σα συνέπεια της άνισης κατανομής των πληθυσμών και της ανομοιογενούς συνείδησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ισορροπία, ούτε συνειδησιακή, ούτε φυσική και η αλλαγή ίσως δεν μπορεί να γίνει ομαλά και κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αλλά κάπως βίαια.

    Ένα πολύ μεγάλο μέρος από αυτές τις αλλαγές ρυθμίζονται από την ίδια την ανθρωπότητα και το εξελικτικό της επίπεδο και αυτή έχει την ευθύνη. Πιο συγκεκριμένα, η ανθρωπότητα αποφασίζει αν το πέρασμα από τη μία κατάσταση συνείδησης στην άλλη γίνει με ομαλές τοπικές μεταβολές και διαρρυθμίσεις ή αν γίνει παγκόσμια, σε μία μεγάλη έκταση του πλανήτη και βίαια, δηλαδή με πόλεμο και αναμετρήσεις.

    Εξαιτίας της μη ισορροπημένης και αρμονικής κατανομής στην οποία αναφερθήκαμε, ο ίδιος ο πλανήτης αντιδρά βίαια.

    Μέσα στην εποχή των αλλαγών, κάθε άνθρωπος θα αντιδράσει με το δικό του τρόπο.

    Υπάρχει κίνδυνος η δύναμη να εκδηλωθεί με εκρηκτικούς τρόπους και οι μάχες να δίνονται πια μέσα από μία νοητική θεώρηση.

    Αν δεν υπάρχει καθαρότητα και συγκεκριμένο όραμα του σκοπού, οι ομάδες αυτές δε θα μπορέσουν να λειτουργήσουν στο επίπεδο το οποίο απαιτείται για να ακτινοβολήσουν την ενέργεια προς τα έξω, στους χώρους τους οποίους πραγματικά θα έχουν ανάγκη να αντλήσουν από αυτή. Με λίγα λόγια, οι παγκόσμιες δυνάμεις, οι εσωτερικές ομάδες και οι εξωτερικές ομάδες έχουν μία ιεράρχηση, η οποία γίνεται πιο κατανοητή με αυτό το οποίο στα Μυστήρια συμβολίζεται από τον Ήλιο και με εκείνο το οποίο κρύβεται πίσω από τον Ήλιο.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑΣ ΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ?? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΛΕΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ??? ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΥΜΩΝ ΟΜΩΣ ΑΙ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΙ, ΕΠΟΧΑΙ, ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΑΣ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΛΗΣΤΑΚΙΣ ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ
      "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
    2. Σχολιαστή αν ήθελες θα σε παρακαλούσα να βάλεις ένα όνομα για να μπορώ να αναφερθώ σε κάποιον και να μας πεις από που άντλησες τις πληροφορίες που μας κατέθεσες.
      Α-Ω

      Διαγραφή
    3. Κύριοι, δεν νομίζω ότι τα ως άνω αναφέρονται σε προφητείες και μελλούμενα. Αντιθέτως, παρουσιάζεται η γενικότερη κατάσταση στην οποία έχει επέλθει όλη η ανθρωπότητα και δή ο πλανήτης μας. Είναι λοιπόν ολοφάνερο και νομοτελειακά φυσικό πως τα πάντα ρέουν προς μια άλλη κατεύθυνση, προς μια διαφορετική πορεία με πυρήνα την νόηση, τον ψυχισμό και την συνείδηση του ανθρώπου. Αυτός είναι ο πυρήνας των πάντων, απ' αυτόν εξαρτάται πως θα κατευθύνει την συνέχεια του "δανειζόμενου" πλανήτη του.
      Απ' ότι διάβαζα και σε άλλα σχόλια, πολλοί απο τους σχολιαστές είναι σε στάδιο αφύπνισης. Τι σας λέει αυτό; Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Μην περιμένετε αλλαγές απο την μια στιγμή στην άλλη. Κοιτάξτε γύρω σας. Υπάρχουν και άλλοι οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται πως κάτι αλλάζει, απλά δεν έχουν την ωριμότητα ακόμα να το αντιληφθούν. Θα έρθει και για αυτούς η κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο χρόνο! Ας απεγκλωβιστούμε όμως απο την θεωρία και ας μετακυλήσουμε στην πράξη. Είμαι βέβαιη πως οι περισσότεροι απο τους θαμώνες είναι καθηλωμένοι στην καρέκλα τους, χωρίς να αναζητούν τρόπους προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, προς την πατρίδα, προς τον πλανήτη τους. Η πηγή της εξέλιξης είναι η ΑΓΑΠΗ. Ας εκδηλώνεται λοιπόν παντοιοτρόπως!!!
      Αφού ζητάτε ψευδώνυμο..........
      ΑΓΑΠΗ

      Διαγραφή
    4. Καλός την ΑΓΑΠΗ!......;)
      Άν και έχω πολύ βάσιμες υποψίας για το ποια ΑΓΑΠΗ μπορεί να είσαι.....θα το αφήσω να περάσει......αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
      Πες μας λοιπόν ΑΓΑΠΗ ήταν δικό σου το κειμενάκι η το αντέγραψες από αλλου.....και αν ναι,από πού;
      Επίσης θα σε ρωτήσω στο τέλος μας λες ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.........γιατί πίσω και όχι μέσα στον ήλιο;
      Α-Ω

      Ταό Κουνγκ Φου 10 - Περίμενε το απροσδόκητο
      http://www.youtube.com/watch?v=jhBMqheN0zM

      Pink Floyd - Set The Controls For The Heart Of The Sun + lyrics
      http://www.youtube.com/watch?v=ieQZoY9PQlY

      Διαγραφή
    5. Δεν ανήκω πουθενά και σε κανένα παρελθόν. Μονάχα στο παρόν και στο μέλλον. Η αλήθεια είναι το κείμενο αυτό το ξετρύπωσα απο παλιά μου αρχεία. Δεν θυμάμαι πραγματικά την πηγή του. Ομως το θεώρησα σπουδαίο, διαφωτιστικό, αληθές και επίκαιρο, γι'αυτό το ανάρτησα! Η ανάλυση που επιδέχεται το κείμενο εναπόκειται στις δικές μας θέσεις.
      ΑΓΑΠΗ

      Διαγραφή
    6. Α-Ω και εγώ έχω βάσιμες υποψίες ότι δεν είσαι μόνο ο Α-Ω αλλά και ο ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ, αλλά τί σημασία έχει. Οι απόψεις και η κατάθεση ψυχής που κάνει ο καθένας μας, σεβόμενος τους κανόνες του ιστολογίου είναι υψίστης σημασίας απο οτιδήποτε άλλο. Σωστά?
      ΑΓΑΠΗ

      Διαγραφή
    7. Οχι ΑΓΑΠΗ δεν είμαι ο στοχαστής.
      Γράφω καμια φορα και ως anor80grafos και κάποια πολύ μικρή περίοδο για κάποιο λόγο και ως -ΖΟΡΟ-.
      Καλο θα ήταν να αναφέρεται η προέλευση του κειμένου για να μπορεί να το ψάξει ο καθένας μονος του.
      Τι καιρό κάνει στις Βρυξέλλες;
      A-Ω

      Διαγραφή
    8. Στην Ελλάδα μπορώ να σου απαντήσω. Για τις Βρυξέλλες μπές στο meteo.
      o.k. δεν θα επιμείνω για την "υπογραφή σου". Στο κάτω κάτω οι απόψεις σου μετράνε, τις οποίες και τις περισσότερες τις συμμερίζομαι.
      Σου εξήγησα ότι δεν θυμάμαι πραγματικά την προέλευση του κειμένου, καθ΄ότι το ανακάλυψα τυχαία σε διάφορα αρχεία μου. Εάν βρώ την πηγή να είσαι σίγουρος ότι θα σας το γράψω.
      ΑΓΑΠΗ

      Διαγραφή
    9. o.k. ΑΓΑΠΗ θα χαρώ πολύ να σε δω να συμμετέχεις στις συζήτησις πάντως.Θα ήθελα να ακούω περισσότερες άποψης ώστε να βάζω το μυαλό μου σε πιο παραγωγικές διαδικασίες!:)
      Να πω τότε τι καιρό κάνει στα Γιάννενα;χαχαχα
      Να με συμπαθάς αλλα μου αρέσει να παριστάνω τον μάντη με τα μπλιμπλίκια διπλα που μας δείχνουν πόσοι και από που συμμετέχουμε στο ιστολογιο!
      Α-Ω

      Διαγραφή
  5. Κύριε Ιεράρχη......ελπίζω να διαβάσατε το άρθρο μου περί ιεραρχίας......αλλα και τα σχόλια που το συνοδεύουν.
    Όσον αφορά τον στρατηγό Σαράφη θα ήθελα να τονίσω πως δεν μας ενδιαφέρει που ανήκει πολιτικά κάποιος που αναγνωριοσμενα έχει αγωνιστεί για την πατρίδα του!Δεν θα κάτσω να ψάξω αν ο στρατηγός ήταν πράκτορας τον κουμμουνιστών η αγνός αριστερός πατριώτης της εποχής εκείνης.Το μονο σίγουρο είναι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος δεν έπρεπε να πάει....σαν το σκυλί στ αμπέλι!
    Οι βασιλικές οικογένειες της ευρώπης γνωρίζετε τι ρολο έχουν παίξει σε συνάρτηση με τους σιωνιστές και τα κέντρα ελεγχου του πλανήτη;
    Τι εμμονη είναι αυτή με τον κουμμουνισμό;Αφού κατέρρευσε ουσιαστικά σε παγκόσμιο επίπεδο αν εξαιρέσουμε κάποιους μικρούς θύλακες όπως η βόρεια Kορεα και η Κουβα.....ο εθνικοσοσιαλισμός δηλαδή είναι καλύτερος;
    Ιεράρχη βλέπουμε πολύ καλά και την προκοπη μας στον δυτικό καπιταλισμό!Μα ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως τα ίδια κέντρα εξουσίας βρίσκονται πίσω από τα περισσότερα μεγάλα γεγονότα στον πλανήτη....τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο!
    Δικη τους είναι η ρουλέτα και ποντάρουν σε όλα τα νούμερα.........και μην ξεχνάτε πως το καζίνο τους ανήκει.......;)
    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α-Ω ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΜΟΝΗ ΟΥΘΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΟΥΘΕΝ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΝ -ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΞΕΚΑΘΑΡΑ!! ΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΑΡΑΦΗ:
      ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ! ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΟΥΜΕΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΜΕΝ ΕΝ ΤΕΜΑΧΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΔΟΜΕΝ ΑΥΤΗΝ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΗΓΩΝΙΣΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΩΛΕΣΟΝ ΤΑΣ ΖΩΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΔΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΣ ΠΑΡΟΤΙ ΗΓΩΝΙΣΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ? ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΕΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΦΗΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΑΣ??
      ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ!!!!
      ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ?? ΥΠΗΡΧΟΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ??? ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΡΑΣΥΡΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΑΣΙΤΩΝ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΑΝΕΠΤΥΞΟΝ ΑΡΚΕΤΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΤΟΥ ΣΑΡΑΦΕΩΣ.
      Η ΕΞΙΣΤΟΡΙΣΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΑΣ ΛΥΚΙΟΣ ΤΑ ΕΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΕΠ ΑΥΤΩΝ
      "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
    2. Βρε ιεράρχη εγώ ανέφερα τον στρατηγό ως θύμα τον παγκοσμιων εξουσιαστών κι εσύ μας εξιστόρησες την ιστορία της ζωής του,πως ήταν προδότης και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.........
      Εγώ απλός ήθελα να τονίσω πως οποιος δεν εξυπηρετεί πλέον τα σχέδια τους η τους αντιτίθεται τον βγάζουν από την μέση με τον αλφα η βητα τρόπο!
      A-Ω

      Διαγραφή
    3. ΟΡΘΟΝ! ΜΑ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ?? ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΠΩΣ ΗΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΦΗΝ.
      ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΙΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!
      "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

      Διαγραφή
    4. Ιεράρχη.......πάει ο Σαράφης.......μας άφησε χρόνους.......ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
      Όπως καταλάβατε δεν με ενδιαφέρει να αποκαταστήσω την τιμή του νεκρού στρατηγού μα ούτε και να την αμαυρώσω!Ιεράρχη εσύ δεν ξέρω...μπορεί να έχεις τους λόγους σου.Δεν έζησα την συγκεκριμένη περίοδο ούτος ώστε να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα μα νομίζω πως ούτε κι εσύ ιεράρχη.......τα διάβασες από την ιστορία που όπως όλοι ξέρουμε την γραφουν οι νικητές!
      Για αυτό θα σε παρακαλέσω να αφήσουμε ήσυχο τον στρατηγό εκεί που βρίσκετε και να επικεντρωθούμε στην παρούσα δύσκολη περίοδο που περνάει η χωρα μας!Δεν μου αρέσει να αναλίσκομε σε διαφωνίες που δεν είναι επί τις ουσίας.
      Α-Ω

      Διαγραφή
    5. ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Α-Ω!!!!! ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΜΕΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΦΙΝ!! Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΝ ΣΤΟΧΟΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΩΘΟΣΙΝ ΜΕΤΑΞΥ ΥΜΩΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΙΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΏΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΤΡΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΥΜΩΝ. ΑΛΛ ΑΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΜΕΝ.
      ''ΙΕΡΑΡΧΗΣ'

      Διαγραφή
  6. Ισως το ερώτημα που θέλω να θέσω δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά ο διαχειριστής θα μπορούσε να το προσαρμόσει όπως αυτός νομίζει.
    Θα ήθελα πάρα πολύ την άποψη σας για τα παιδιά INDIGO. Εάν καταρχάς πιστεύετε ότι υπάρχουν (σαν όρος) και το ρόλο που έχουν αναλάβει.
    ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΜΟΥ! ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι το κανεις.........
    Ιεράρχη η άποψη σου είναι σεβαστή, μα μην την παρουσιάζεις σαν τετελεσμένο γεγονός.
    ΑΓΑΠΗ πολλά έχουν λεχθεί για τα παιδιά indigo όπως και για τα (rainbow) παιδιά του ουρανιου τόξου,καθώς και για τα κρυστάλλινα παιδιά και ίσος και άλλες κατηγοριες που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή.Το θέμα είναι αν όλα αυτά αληθεύουν;
    Αν αληθεύουν νομίζω πως απευθύνονται σε άνθρωπος κάτω τον σαράντα ετών ως επιτοπλιστον και πολύ λίγους μεγαλύτερους που ήρθαν νωρίτερα να προετοιμάσουν το έδαφος πριν την άφιξη τους.
    Μπορείς βεβαια πάντα να ζήτησης από τον φιλόξενο διαχειριστή να αναρτήσει ένα καινούργιο θέμα!
    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. A-Ω φίλε μου συνσχολιαστή και όμως μετά από αναζήτηση αρκετών ετών λογίζω πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .

    "ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ " http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6992.html είπα κάποτε και είναι αντιληπτό πλέον από ανθρώπους που έχουν ρίξει τις παρωπίδες που κρατούσαν για οποιονδήποτε λόγο τα μάτια μας ερμητικά κλειστά .

    Τα ιδεατά του ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ φίλε μου, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν θα έβρισκαν πάτημα εάν εμείς οι ίδιοι δεν είχαμε δώσει το έναυσμα .
    Εάν δεν έχεις σκοπό να σκύψεις, ποτέ ο άλλος δεν θα επιχειρήσει να ανεβεί επάνω σου .

    Θα μπορούσα με πλείστα στοιχεία να σου αποδείξω ότι φταίμε και εμείς , πρώτα έχοντας γνώση ότι πλέον διατρανώνουμε το << διαίρει και βασίλευε >> με οποιονδήποτε τρόπο .

    Τα κεντημένα δικαιώματα μου στα αυτιά σου ακούγονται ωσάν σειρήνες που σου σκίζουν τα αυτιά . ( παράδειγμα επικαλούμαι , δίχως να έχω αποκομίσει τέτοια ιδέα για το άτομό σου ) .

    Τραφήκαμε με το ΕΓΩ μας και όχι με το ΕΜΕΙΣ , επιχειρήσαμε κάποιοι να δεχτούν να πάρουν λιγότερα χρήματα αλλά όχι για εμάς .

    Φτάσαμε για παράδειγμα να πιστέψουμε έναν δοσίλογο ότι το Ελληνικό δημόσιο απαρτίζεται από 1,500,000 υπαλλήλους ενώ η πραγματικότητα είναι 574.000 με τους ωρομίσθιους και ... και ...

    Γιατί ;

    Γιατί πιστέψαμε σε λόγιους και ποτέ δεν επιδιώξαμε τα ηνία αυτής της χώρας να τα κρατήσει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ρόζους στα χέρια του .

    Τραφήκαμε από την αναξιοπρέπειά μας και τα δικά μας όνειρα στα οποία δεν είχαν θέση οι άλλοι .

    Τέλος για την γη που γυρίζει δεξιά του πάνελ του υπολογιστή σου και εντοπίζοντας τα Γιάννενα , την Άρτα , την Πάργα , την Κέρκυρα την Αθήνα ή μια σημαία απλά ή μερικές φορές τίποτε, εγώ είμαι φίλε μου Α-Ω .

    Ήταν ανέκαθεν αυτοσκοπός μου να μην μπορεί κανένας να εντοπίσει από που έχω δικαίωμα να σερφάρω σε ιστότοπους για ευνόητους λόγους , όσο και αν κάποτε επεδίωξαν να με παγιδέψουν ( αλλά αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές )

    Βλέπεις ένα από τα χόμπι μου είναι η πληροφορική , αυτό το γνωρίζει ο φίλος διαχειριστής ΛΥΚΙΟΣ .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι Αρμαγεδών σίγουρα φέρουμε κι εμείς μέρος τις ευθύνης μα όχι τόσο μεγάλο όσο το παρουσιάζεις!
    Τουρκοκρατία-επανάσταση-εθνική απελευθέρωση-οικονομική υποδούλωση-δολοφονία Καποδίστρια-βασιλια-κίνημα συντάγματος Μακρυγιάννη-απελευθερωτικοί άγονες-άγνωστες εξέγερσης που δεν μας τις διδάσκουν στην ιστορία μας-μεκεδονική άγονες-πρώτος παγκόσμιος πόλεμος-μικρασιατική καταστροφή-επέλαση φασισμού του Μεταξά-αλβανικό μέτωπο-ναζιστική εισβολή και κατοχή,δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος-λαίλαπα υποσιτισμού και γερμανοτσολιάδες-εθνική αντίσταση και απελευθέρωση-η μαύρη σελίδα του εμφυλιου-μεταβίβαση από Αγγλική σε Αμερικανικη επιρροή-ψυχρός πόλεμος-χούντα-τερματισμός βασιλιας-πολυτεχνείο-κυπριακό,Αττίλας-μεταπολίτευση!!!!!!!
    Οπως βλέπεις Αρμαγεδών δεν έχει περάσει λίγα το μικρό κράτος μας και ο λαός μας μέσα σε ούτε διακόσια χρονια εθνικής απελευθέρωσης μα οικονομικής υποδούλωσης στους άγγλους-εβραίους σιωνιστές τοκογλύφους!
    Και ξέχασα να σου αναφέρω και κάτι αποκλεισμούς από τον αγγλικό και κάποια στιγμή νομίζω και τον γαλλικό στόλο του Πειραιά.Αυτοί λειτουργούσαν σαν νταβατζήδες της περιοχής όταν οι τοκογλύφοι δεν εισέπρατταν τους παχυλούς τόκους τους!Μετά μας μπαστακοσαν και την τράπεζα της ελλάδος που είναι ιδιωτική και κανένας δεν γνωρίζει ανά πασα στιγμή ποιοι είναι οι μέτοχοι της και αφαίρεσε το δικαίωμα από την εθνική τράπεζα να εκδίδει χαρτονόμισμα.To δικαίωμα μας να εκδίδουμε νόμισμα ανήκει στην Αγγλία!!!!!!!
    Μετά από όλα αυτά που περάσαμε σε τόσα λίγα χρονια νομίζω πως μπορώ να δικαιολογήσω έως ενός σημείου τον λαό μας που θέλησε κι αυτός σε αυτή την ολιγόχρονη περίοδο ειρήνης, (πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα) να απολαύσει τις απατηλές χαρες της ύλης!
    A-Ω

    Η Τράπεζα της Ελλάδος - Το Κουτί της Πανδώρας
    http://www.youtube.com/watch?v=Yzd4yfa8vQc

    http://www.onalert.gr/stories/aggliko-dikaio-apokleismos-peiraia-stolos

    http://pireorama.blogspot.gr/2013/03/1916-17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί μου φίλοι-ες και σχολιαστές, θα ήθελα να καλωσορίσω πρώτα απ’ όλα, την ΑΓΑΠΗ στην παρέα μας.
    Φαίνεται πως μας παρακολουθείς ήδη από καιρό! Γνωρίζω επίσης πως και πολλοί άλλοι που μας παρακολουθούν από καιρό, δεν έχουν τολμήσει ακόμη να γράψουν ένα σχόλιο.

    Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν, θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να γράψουν την άποψή τους, ακόμη και αν νομίζουν ότι δεν θα είναι «πετυχημένη»!

    Απολαμβάνω τους διαλόγους σας, όπως ελεύθερα εξελίσσονται μεταξύ του Α-Ω, του Αρμαγεδόνα, του Ιεράρχη και της Αγάπης!
    Αυτό είναι!
    Σχετικά με τα παιδιά ΙNDIGO, τα κρυστάλλινα, κτλ., ως όρος ασφαλώς και υπάρχουν. Είναι γεγονός ότι κατά το Θείο Σχέδιο, σε διάφορες φάσεις της ανθρωπότητας (ιδίως μάλιστα στις μεγάλες κομβικές στιγμές της), εμφανίζεται ικανός αριθμός ανθρώπινων όντων, που έχουν συγκεκριμένη «αποστολή»!
    Όχι, δεν πρόκειται για δασκάλους, δηλαδή Τέλειους (ολοκληρωμένους) ανθρώπους που έχουν φθάσει στην «θέωση», αλλά για αρκετά εξελιγμένους ανθρώπους που «συνειδητά» επελέγησαν, για να διαδραματίσουν κάποιο συγκεκριμένο ρόλο στις εξελίξεις.
    Αυτό έχει αποδειχθεί και εκ του αποτελέσματος.
    Το θέμα είναι, πως μπορούμε να έχουμε πληροφορηθεί με συγκεκριμένα στοιχεία για το πότε ακριβώς, ποιοι, πως και που θα εμφανισθούν;
    Πως μάλιστα, μπορούμε να τους αναγνωρίζουμε από συγκεκριμένα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά.
    Αλλά το βασικότερο ερώτημα είναι: ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;
    Αν δηλαδή, το Θείο Σχέδιο περιλαμβάνει τέτοια εφαρμογή και τα πράγματα λειτουργούν μόνα τους κατά την Θέλησή Του, ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ αυτούς και να τους ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ;
    Μήπως για να τους στοχοποιήσουμε; Για να γίνουν ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ;
    Μήπως τελικά αυτό αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του Διαβολέα της Θείας Θέλησης;
    Δηλαδή στον εχθρό της ανθρωπότητας;
    Θέτω τα ερωτήματα, για να προβληματισθούμε και έμμεσα σας δίδω την απάντησή μου, στο θέμα.
    Σχετικά με τα περί Σαράφη:
    Πράγματι ο Σαράφης ήταν κομμουνιστής και πολέμησε για τους σκοπούς του ΚΚΕ.
    Πολέμησε όμως και για την απελευθέρωση της Ελλάδας. Ναι Ιεράρχη, όπως και χιλιάδες άλλοι Έλληνες.
    Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα συνέβη το εξής παράδοξο φίλοι μου: την ιστορία μετά τον πόλεμο, δεν την έγραψαν οι νικητές, αλλά …οι νικημένοι! Και όχι μόνο την ιστορία, αλλά είχαν και πλήρη ανάμιξη στις πολιτικές και πολιτιστικές εξελίξεις της χώρας μας, από την πρώτη κιόλας μέρα της ειρήνης!
    Αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και ας μην το ανοίξουμε εδώ…
    Η λογική του Henry Alfred Kissinger, δεν θα έβρισκε εφαρμογή στους Έλληνες, αν δεν είχαμε σαν φυλή το ελάττωμα, να διχαζόμαστε, να ζηλοτυπούμε και να προδίδουμε τους αδελφούς μας! Η προδοσία δυστυχώς, είναι μέσα στο αίμα μας. Πάντοτε είχαμε πρόθυμους Εφιάλτες και Πήλιους Γούσηδες, που με χαιρεκακία θα πρόδιδαν τους συμπατριώτες τους…
    Είναι ένα «χάρισμα» που μας ακολουθεί από τα αρχαία χρόνια!
    Αλλάζει αυτό; Είναι μήπως θέμα ατομικής εξέλιξης; Ή μήπως ακόμη καλύτερα, συλλογικής εξέλιξης;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.