Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Οι πέντε βασικοί σκοποί των ILLUMINATI

 
1) Η χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία των ανδρών που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα, ώστε να αποκτήσουν την εύνοια τους και να εξυπηρετήσουν τους στόχους τους.

2) Την επιλογή και μύηση στην οργάνωση των πιο αξιόλογων φοιτητών των μεγάλων κολεγίων και πανεπιστημίων ,ώστε το »υλικό» της οργάνωσης να είναι υψηλού επιπέδου.

3) Την προώθηση μελών της οργάνωσης-μέσω των υψηλά ιστάμενων ανδρών που τύχαιναν δωροδοκίας σε κυβερνητικούς και μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς ως πρακτόρων.

4) Τον έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της εποχής με σκοπό να περάσουν στην κοινή γνώμη με συγκεκαλυμμένο τρόπο, φυσικά οι ιδέες της οργάνωσης έτσι ώστε να προετοιμαστεί το κοινό για την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.


Βασικός στόχος των illuminati είναι η απόρριψη των αρχόντων από τον λαό και η απομάκρυνση του λαού από την εκκλησία. Τα ΜΜΕ αποτελούν ένα βασικό »όπλο» για την διάδοση των ιδεών τους.

5) Την πραγματοποίηση στρατιωτικών πραξικοπημάτων με κάθε τρόπο, κατά των κυβερνήσεων που θα αντιτίθενται στον σκοπό της οργάνωσης, δηλαδή στην εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Τάξης.


Συμφώνα με το βιβλίο του Αλέξανδρου Ρολίδη αι αφανείς ρίζες του κακού ο όρκος που έδιναν τα υποψήφια μέλη ήταν ο εξής:

Διαρρηγνύω τους δεσμούς με οποιαδήποτε αρχήν εις οποιασδήποτε και αν υπεσχέθη πιστήν, υποταγήν ή υπηρεσίαν.

Ομνύω να υπακούσω εις τας διαταγάς τας οποίας θα λαμβάνω ίνα εκκαθαρίσωμεν την γήν από τους τυράννους και εχθρούς του τάγματος.

Απαλλάσσω τον εαυτόν μου από κάθε όρκον τον οποίον έδωσα εις την πατρίδα ή εις τους νόμους.
Βασική διδασκαλία:

Ισότης μεταξύ των ανθρώπων και ελευθερία των γενετήσιων ενστίκτων αυτών. Κτύπημα κατά της ιδιοκτησίας.

Τα μόνα στηρίγματα της ιδιοκτησίας και των κρατών είναι η θρησκεία και οι νόμοι, άρα για να επαναφέρει τον άνθρωπον εις τα φυσικά ένστικτα του πρέπει να καταργήσει την ιδιοκτησίαν και να καταστρέψει κάθε θρησκευτικήν πίστην.

Κάθε υποταγή είναι αδυναμία, άρα η εξουσία του πατρός επί των τέκνων πρέπει να πάψει από παιδικής ηλικίας.

Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να ελέγξεις τους άνδρες από ότι χρησιμοποιώντας τις γυναίκες.

Αυτές πρέπει να αποτελέσουν το κύριο αντικείμενο μελέτης, πρέπει να κερδίσουμε με πανουργία την εύνοια τους, να προσφέρουμε ευκαιρίες απελευθέρωσης από την τυραννία της κοινής γνώμης…).

Οφείλουμε να κατακτήσουμε τον απλό λαό σε όλα τα επίπεδα. Τούτο θα επιτευχτεί κυρίως μέσω των σχολίων και μέσω της ειλικρινούς συμπεριφοράς, συγκαταβάσεως, αποδοχής των προκαταλήψεων τους, τις οποίες εν τω μεταξύ θα εκριζώνουμε και θα διαλύουμε.

Η οργάνωση θεωρείται ηθικός αυτουργός πολλών επαναστάσεων και σημαντικών γεγονότων που καθόρισαν την παγκόσμια ιστορία :
 

των δυο παγκοσμίων πολέμων, των επαναστάσεων σε ΗΠΑ και Γαλλία, των μυστικών οργανώσεων που στοχεύουν σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, του κομμουνισμού, του σατανισμού, των μυστικών υπηρεσιών, των ναρκωτικών, του λαθρεμπορίου όπλων, των επαφών με εξωγήινους κ.α.

Μια από τις πιο απρόσμενες συνδέσεις των illuminati με την σύγχρονη εποχή είναι εκείνη που παρουσίαζε ως δημιούργημα τους το κίνημα των παιδιών των λουλουδιών (χίπις).
Θεωρείται πως χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο για την διακίνηση των ναρκωτικών που θα διευκόλυνε το σχέδιο περί χειραγώγησης των λαών.


Από John Robbinson illuminati αποδείξεις για την συνομωσία.

 

Πηγή:  http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/

10 σχόλια:

  1. καλημέρα σε όλους. ΛΥΚΙΕ ευχαριστούμε για όλα τα άρθρα αλλά ιδιαίτερα για τα δύο τελευταία τα οποία πέφτουν ΔΙΑΝΑ στην περίπτωσή μου και σίγουρα πολλών άλλων. Ιδιαίτερα εμείς που...ψαχνόμαστε, αφυπνιζόμαστε, ενημερωνόμαστε κλπ (πάντα ο καθένας στον ρυθμό του και σύμφωνα με τις δυνάμεις και τις αντοχές του - πνευματικές και σωματικές...) είναι ώρες-ώρες που ακριβως ταραζόμαστε έστω και παροδικά με το μέγεθος της απάτης που ξετυλίγεται μπροστά μας. ΠΟΙΑ επιστημονική φαντασία? εδώ η πραγματικότητα ξεπερνάει ΚΑΘΕ ΤΙ που μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Δυστυχώς δεν έχω κοντά μου ανθρώπους να ζητητώ τους προβληματισμούς μου, είμαι όμως ευγνώμων στην παρούσα παρέα που μου δίνει τέτοια γνώση, κουράγιο και δύναμη να μην ταραχτω κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις, που μου μεταδίδει τέτοια όρεξη για ψάξιμο ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ και που με βοηθάει να μην αισθάνομαι μόνη και αδύναμη μπροστά στο μέλλον. Φυσικά θα έπρεπε να μην έχουμε ανάγκη εξωτερικης βοήθειας αλλά...εεε...προς το παρόν σας χαίρομαι. Αλήθεια, μπορείτε να μου πείτε αν έχετε κάνει κάποιο πρόγραμμα προμηθειών, αν οργανωθήκατε με οικογένεια, γνωστούς, φίλους κλπ. Μην ξεχνάμε πως ακόμη και με μιά ηλιακή έξαρση...μπορούμε να βρεθούμε χωρίς πολιτισμό/ρευμα κλπ για ΠΑΡΑ πολύ καιρό και χρειάζεται να γίνουμε αυτόνομοι.
    καλή μέρα, καλή δύναμη
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπερ και εγένετο .
      Στην ζωή μόνο δύο φάσεις διέρχεσαι πραγματικά μόνος σου φίλτατη ( αν μου επιτρέπεις ) ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ .
      Η μια είναι όταν γεννιέσαι και η άλλη όταν εγκαταλείπεις αυτόν εδώ τον κόσμο .
      Και πάλι σε αυτές τις δύο φάσεις που διέρχεσαι μόνος σου, την μια ευχαριστείς κάποιον - κάποιους ( όταν γεννιέσαι ) και στην άλλη λυπείς ( τις περισσότερες φορές κάποιον ) όταν διέρχεσαι προς την αθανασία .
      Στην ζωή όμως πάντα είσαι μέρος ενός κοινωνικού συνόλου ,είτε θέλεις να το παραδεχθείς είτε .... όχι .
      Την χαρά στα χείλη σου ,από ένα χαμόγελο θα ευχαριστήσει και θα χαροποιήσει κάποιους που σε περιβάλουν με αγάπη και ενδιαφέρον είτε θα λυπήσει τους εχθρούς σου .
      Αν πάλι είσαι κακοδιάθετη αυτό και πάλι έχει αντίκτυπο στον κοινωνικό ιστό που σε περιβάλλει .

      Στον ευρύτερο όμως κοινωνικό ιστό σίγουρα θα υπάρχουν άτομα με τις ίδιες ανησυχίες και τις καταβολές για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας .

      Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι μας με τον ίδιο τρόπο τον κίνδυνο ή την ανησυχία για το μέλλον της χώρα μας και των συμπατριωτών μας .

      Είμαστε όμως εδώ για να γίνουμε πιο σοφοί ( να και πάντοτε η σοφία δεν είναι ευτυχία ) και να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας σε όσους μπορούν και θέλουν να αφυπνιστούν .

      Για τους άλλους όμως δεν πρέπει να σταθούμε απέναντί τους απλά να καταλάβουμε ότι δεν έχουν την δυνατότητα της κατανόησης ή δεν επιθυμούν.

      Πάντως όπως και να έχει φίλτατη ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ δεν ήμασταν μα ούτε θα είμαστε ποτέ μόνοι μας .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  2. Και να παραθέσω τους φιλικούς μου χαιρετισμούς στον φιλικό μας οικοδεσπότη ΛΥΚΙΟ και σε όλους τους συνσχολιαστές - θαμώνες του ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδρομεδα, θα πρεπει να ξερεις οτι μονη δεν εισαι στις ανησυχιες και την αγωνια για την πορεια μας σε αυτον τον νοθο κοσμο! Μεσα απο τα λογια σου, και των υπολοιπων που γραφουν εδω, πρεπει να ξερετε οτι μια ομαδα ανθρωπων -δεν θα πω αλλα- εργαζεται πανω σε αυτα. Αθελα σας -η μηπως και οχι- ειστε το εργαστηριο μας, μεσα απο αυτο εμεις περνουμε δουλεια. Ο νομος του αιτιου και αποτελεσματος λειτουργει καθε που μας δινεις την σκεψη σου. Στο λεω απλα γιατι βλεπω πανικο πνευατικοψυχικης μοναξιας, αδικα ομως. Ο Λυκιος και η ομαδα του μας ζητε κυριολεκτικα. Ευχαριστουμε για το νεο κυκλο συζητησεων που θα ξεκινησουμε με αφορμη την σκεψη σου. Μην ανησυχεις φιλη-πνευμα, δεν θα σου συμβει τιποτε κακο. Εισαι σε protection mode.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας γεμάτες αγάπη κι ενδιαφέρον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. Λυπάμαι όμως που έδωσα/βγήκε ίσως όπως λέτε πανικός, λύπη ή κάποιο αίσθημα μοναξιάς. ΑΝΤΙΘΕΤΑ αγαπητοί, σας ευχαρίστησα που μου κάνετε παρέα. Οντως δεν έχω ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ πολλούς να μιλήσω εδώ αλλά ΔΕΝ το θεωρώ πρόβλημα. Μια ευχή αν θέλετε έκανα να είχα κι εδώ αυτό που έχουμε γραπτώς με εσάς και με πολλούς άλλους σε διάφορους διαδυκτιακούς κύκλους.
    Επίσης..τολμώ να πω πως στην μονη ερώτηση που έκανα δεν έλαβα απάντηση (χαχα). Κάνετε πρακτικές προετοιμασίες? Δεν είναι ανάγκη να είναι λύση πανικού. Απλά επειδή δεν με γνωριζετε σας λέω πως είμαι άνθρωπος περισσότερο της πράξης και λιγότερο της θεωρίας.
    Ζητώ συγνώμη αν σας στεναχωρησα δίνοντας την εικόνα απελπισμένου. Με συγκίνησαν τα λογια σας αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι πως κι εγώ θέτω ερωτήματα σαν να είμαστε σε παρέα και συζητούσαμε θέτοντας επι τάπητος προβληματισμούς κι αρχίζοντας μια ομιλία.
    Αγαπητέ ανώνυμε ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν δεν είχα την σιγουριά της αποστολής του καθενός μας και της εξ άνωθεν προστασίας της ανθρωπότητας. Παρόλα αυτά όμως, ο άνθρωπος είναι πολύ φυσικό και πολύ λογικό και να προβληματίζεται και να ετοιμάζεται δίχως σενάρια καταστροφολογίας.
    για παράδειγμα, μετά απο το άρθρο εκείνο του Λύκιου για την απλή συλλογή προμηθειών για επιβίωση 6 μηνών...κάνατε κάτι? Εχετε ακούσει άλλους να το πράττουν? στο μέρος που ζω δεν γίνονται αυτά. Μπορεί όμως απλά να μην τα συζητά ο κόσμος αλλά το σίγουρο είναι πως δεν είμαστε οι μόνοι αφυπνισμένοι/ενημερωμένοι κλπ κλπ οπότε και πάλι σας λέω πως αφορμή για την πρώτη μου καταχώρηση ήταν ο απλός προβληματισμός ή...απλή σκέψη για το στάδιο που βρισκόμαστε σε ετοιμότητα.
    αυτά προς το παρόν και καλή σας συνέχεια
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανδρομεδα, εγω δεν μαζευω πραγματα και προμηθειες. Δεν πιστευω πως θα σωθω ετσι, και δεν θα ηθελα να ειχα εγω για να ζησω 5-6 μηνες οταν οι διπλανοι μου θα πεθαινουνε γιατι θα πεινανε. Ασε που οι δυστυχυσμενοι λιμοκτονουντες θα μου την πεσουν να μου κλεψουν και τις δικες μου προμηθειες, αμα με δουν να εχω! Ομως αφου ρωτας αν εχωμε δει αλλους να μαζευουν ναι, εχω δυο φιλους με οικογενειες που εχουν ηδη μαζεψει τροφιμα προμηθειες μεχρι και γεννητριες ρευματος, οπλο, και αλλα παρομοια, αλλα για την ωρα τους χαλανε και τα τρωνε χαλασμενα επειδη λυπουνται να τα πεταξουνε!!!! Εγω αμα γινει κατι κακο θα ξαναπαω στο χωριο που βρισκω τα παντα και ζω με ανεση. Δεν προκειτε να μαζευω κονσερβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Ανδρομέδα και Ανώνυμε, σε ότι αφορά το θέμα της εξασφάλισης αποθέματος τροφίμων και εξοπλισμού επιβίωσης, προσωπικά έχω λάβει τα μέτρα μου εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο θέμα, είναι πλέον η ανανέωση των αναλωσίμων κατά την λήξη τους. Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους που έχουν πράξει ανάλογα, όμως η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που ξέρω, αγνοεί ή αδιαφορεί για το θέμα. Ακόμη και αυτοί που στην θεωρία δέχονται και συμφωνούν με την αναγκαιότητα λήψης προληπτικών μέτρων, δεν προχωρούν στην πράξη, ίσως θεωρώντας υπερβολή την καταφυγή στην υλοποίηση μιας και μόνο σκέψης! Επειδή τα μηνύματα του επέκεινα, δεν είναι «χειροπιαστά», οι περισσότεροι άνθρωποι διστάζουν να αποδεχθούν κάτι που δεν είναι οφθαλμοφανές και άμεσο. Πάντα πιστεύουμε ότι κάτι θα γίνει και θα την γλιτώσουμε. Η ελπίδα και η αισιοδοξία, είναι αναγκαία όπλα της ψυχικής μας ισορροπίας. Είναι επίσης θέμα παιδείας ή νοοτροπίας, η δημιουργία έγκαιρων υποδομών με την έννοια της πρόληψης, ενώ είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι Έλληνες σπάνια προνοούσαν!
    Προσωπικά δεν έχω περιορισθεί στην προμήθεια-αποθήκευση αποθεμάτων, αλλά έχω καταστήσει σχέδιο δράσης (διαφυγή, καταφυγή, άμυνα, κτλ) και τις απαιτούμενες υποδομές που θα απαιτηθούν για την εφαρμογή τους. Επενδύω επίσης και στην ψυχολογική προετοιμασία του εαυτού μου και των μελών της οικογένειάς μου, ώστε σε κάποια ακραία περίπτωση, να λειτουργήσουμε όλοι θετικά.
    Φίλε Ανώνυμε, το ηθικό μέρος του σκεπτικού σου είναι μεν αλτρουιστικό, αλλά δεν εξασφαλίζει την ατομική σου επιβίωση, που είναι χρέος σου να διασφαλίσεις. Το πρακτικό μέρος που παραβάλεις εν συνεχεία, έρχεται σε σύγκρουση με το ηθικό (όπως το παρουσίασες) αφού στην πραγματικότητα έχεις εξασφαλίσει την επιβιώσή σου, έχοντας την εναλλακτική λύση του …χωριού σου! Το θέμα βέβαια θα ήταν αν δεν είχες μια τέτοια λύση και έπρεπε να μείνεις στην πόλη…!
    Όσοι λοιπόν δεν έχουν χωριό -κατά την γνώμη μου- οφείλουν να δημιουργήσουν κάποιες έστω και στοιχειώδεις υποδομές, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ικανοποιητική επιβίωσή τους σε μια δύσκολη στιγμή. Σχετικά άρθρα, υπάρχουν στον ιστότοπό μας αλλά και αλλού.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα στην όμορφη παρέα μας. ΝΑ λοιπόν η ωραία μας κουβέντα που επιθυμούσα. ΑΥΤΟ ακριβώς ήθελα να κουβεντιάσουμε Λυκιε και φίλε ανώνυμε και σας ευχαριστώ για τον χρόνο που βρήκατε να καταθέσετε την άποψή σας. Ανώνυμε ο καθένας θα πρέπει να αναλογιστεί το ΓΙΑΤΙ θα ήθελε να επιβιώσει (χωρίς να γίνεται αυτό αυτοσκοπός έτσι?). Πιστεύω πως έχει πολύ...ζουμί η κουβέντα εκεί. Οσο για το χωριό σου και για όσους έχουν κάτι και κάπου να πάνε ΜΠΡΑΒΟ αλλά μην νομίζεις πως κι εκεί όσοι θέλουν να κάνουν κλοπές και κακό δεν θα μπορούν. Μην ξεχνάμε πως και η απέναντι όχι (του μη καλού) έχει το πρόγραμμα και τον σκοπό της (ασε που κι ο απλός κόσμος εκδηλώνεται με ενστικτώδη τρόπο σε μεγάλες φουρτούνες).
    Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες προμήθειες πρέπει να είναι ανανεώσιμες και ανα εξάμηνο να αντικαθιστούνται αν τα προιόντα είναι μικρής και όχι μακράς διαρκείας.
    Ετσι, ας αναλογιστεί ο καθένας πιά και δεν είναι καν ανάγκη να καταθέτει γραπτά πάντα την γνώμη του για την έννοια του ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ, και με ηρεμία ας ετοιμαστεί ψυχικά και σωματικά για ότι έρθει.
    να είστε όλοι καλά κι ευλογημένοι, και φωτισμένοι, δυνατοί, άφοβοι, νηφάλιοι (εγώ το τελευταίο το παλεύω αλλά...αγώνας είναι η αφύπνιση και η συνειδητή εξελικτική ανοδική πορεία!)
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανδρομεδα δεν μας ειπες ομως αν και εσυ μαζευσεις τροφιμα, οπλα, και πραγματα για την επιβιωση σου. Στο χωριο μου εχω ολα αυτα και οποιος πλησιασει να μου τα στερησει, θα δει την κανη του ντουφεκιου μου. Οι ανθρωποι που ειναι στις πολεις οντως θα εχουν προβληματα, και μαλιστα ειδικα με οσους πεινασουν που θα επιτεθουν και ακομα και θα σκοτωσουν, για ενα κομματι ψωμι. Θυμηθειτε οτι στην κατοχη αυτοι που πεθαιναν ηταν οι ανθρωποι στις πολεις.Θα ηταν μαλιστα καλυτερο αν οι αγροτες και οι χωρικοι, εδιναν απο το περισευμα τους τροφιμα στους πεινασμενους της πολης, αφου η παραγωγη τους δεν σταματαει ποτε (χωρις χρηματα). Παντως Ανδρομεδα πρεπει να επιβιωσουμε, γιατι η ζωη μας ειναι θεικο δωρο και πρεπει να το προστατεψουμε. Οπως δεν πρεπει να αυτοκτονουμε, επισης δεν πρεπει να αδιαφορουμε για τον θανατο και πρεπει να επιβιωνουμε. Οπως λες ειναι αυτοσκοπος μας η επιβιωση, γιατι ετσι θα προχωρησουμε στην εξελιξη. Αν πεθανουμε πως θα εξελιχθουμε? Πως θα ζησουμε τις απολαυσεις της ψυχησ και του σωματος? Γιατι λες να μην καταθετουμε γραπτα την γνωμη μας? Να τα κραταμε μεσα μας δεν ειναι σωστο, πρεπει να ελευθερωνουμε την σκεψη μας και να την μοιραζομαστε νομιζω. Το ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ των προσκοπων, πρεπει να το εχουμε για ολα στην ζωη μας, γιατι ολα μπορει να γινουν απροοπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανώνυμε γειά σου. Ναι κι εγώ στο μέτρο του δυνατού προετοιμάζομαι. Αλλά ΟΧΙ μόνο σε υλικά αγαθά. Είπα ΟΠΟΙΟΣ έχει την καλοσύνη τον χρόνο τη διάθεση να πει την γνώμη του γιατί ΕΔΩ ΠΟΤΕ δεν υποχρεώνουμε κανέναν και γιατί ο χώρος αυτός με φιλοξενεί κι εμένα και δεν είναι δικός μου παρότι τον αισθάνομαι και δικό μου...
      ΔΕΝ είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρισης και της σωματικής απόλαυσης που με κάνει να θέλω έστω και λίγο να επιβιώσω. Προσωπικά πιστεύω πως έχω αρκετό θάρρος και Αγάπη ακόμη να μεταδώσω. Φυσικά...ΑΛΛΟΣ αποφασίζει για αυτά και Του έχω αφεθεί με Πίστη και καρτερία (όση μπορώ). τα λέμε πάλι
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.