Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Η NASA ανακοινώνει πως οι αστρικές πύλες είναι πραγματικές


Αστροπύλες, μαγνητικές πύλες, χρονοδίνες: συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας έχουν δώσει αυτές τις έννοιες των ανοιγμάτων στο χωροχρόνο για να εξηγήσουν πως οι ταξιδιώτες από πολύ μακρινά βασίλεια του χώρου, του χρόνου ή και των 2 έφτασαν στη Γη. Ωστόσο, αποτελεί αυτό τέχνασμα επιστημονικής φαντασίας ή όχι;
Αποδεικνύεται ότι όντως υπάρχουν παρότι αυτή η ανακάλυψη βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Ένας ερευνητής χρηματοδοτούμενος από τη NASA στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα έχει καταλάβει πώς να τις εντοπίσει. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ότι αυτά είναι παλιά νέα σε σχέση με τον αποσχισθείσα πολιτισμό της ελίτ που βρίσκεται στον Άρη και ακόμα παραπέρα. Ακόμα και ο πιο δύσπιστος από εμάς αναρωτιέται αν τα καταπληκτικά αυτά γεγονότα που μόλις κυκλοφόρησαν από την κυβέρνηση, χρησιμοποιούνται για χρόνια με καθοδήγηση και συνεργασία εξωγήινων.

Ωστόσο, ας ρίξουμε μία ματιά στις ειδήσεις που μόλις δημοσιοποιήθηκαν από τη Nasa και την επιβεβαίωσή της σχετικά με το ότι οι «ονειροπόλοι της επιστημονικής φαντασίας» δεν είναι τόσο ονειροπόλοι τελικά.

«Τα ονομάζουμε σημεία Χ ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων» εξηγεί ο φυσικός πλάσματος Jack Scudder του πανεπιστημίου της Αϊόβα. «Είναι μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του Ηλίου δημιουργώντας μία απρόσκοπτη διαδρομή η οποία οδηγεί από τον πλανήτη μας στην ατμόσφαιρα του Ηλίου , 93 εκατομμύρια μίλια μακριά.»

Έκθεση της NASA : «οι παρατηρήσεις του σκάφους «ΘΕΜΙΣ» της Nasa και οι ανιχνευτές συμπλέγματος της Ευρώπης δείχνουν ότι οι μαγνητικές πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές τη μέρα. Βρίσκονται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη , εκεί όπου το γήινο μαγνητικό πεδίο συναντά τον ηλιακό άνεμο. Τόνοι ενεργητικών σωματιδίων ρέουν μέσα από τα ανοίγματα, θερμαίνοντας τα ανώτερα στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας προκαλώντας γεωμαγνητικές καταιγίδες και εμφάνιση του φαινομένου του βορείου σέλας»

Η Nasa σχεδιάζει μία αποστολή η οποία θα ξεκινήσει το 2014 (MMS) για να μελετήσει το φαινόμενο.
Τα 4 διαστημικά σκάφη του προγράμματος θα είναι εξοπλισμένα με ενεργητικούς ανιχνευτές σωματιδίων και αισθητήρες και θα απλωθούν στη μαγνητόσφαιρα της Γης μελετώντας τις πύλες. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, η εύρεσή τους. Οι μαγνητικές πύλες είναι αόρατες, ασταθείς και αβέβαιες. Ανοίγουν και κλείνουν δίχως προειδοποίηση ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις καθοδήγησης. Στην πραγματικότητα όμως, όπως σημειώνει ο Scudder, υπάρχουν.

Οι πύλες σχηματίζονται μέσω της διαδικασίας της μαγνητικής επανασύνδεσης. Γραμμές μαγνητικών δυνάμεων αναμειγνύονται από τον Ήλιο και τη Γη και ενώνονται για να σχηματίσουν ανοίγματα. Τα σημεία Χ είναι εκεί όπου πραγματοποιείται η διασταύρωση. Η ξαφνική συμμετοχή των μαγνητικών πεδίων μπορεί να ωθήσει πίδακες φορτισμένων σωματιδίων από το σημείο Χ , δημιουργώντας μία περιοχή διάχυσης ηλεκτρονίων.

Για να μάθει πώς να εντοπίσει αυτά τα σημεία ο Scudder εξέτασε τα δεδομένα από ένα διαστημικό όχημα που βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τη Γη για περισσότερο από 10 χρόνια. «Στα τέλη της δεκαετίας του 90 , το διαστημικό σκάφος Polar της Nasa βρισκόταν στη μαγνητόσφαιρα της Γης και βρέθηκε σε πολλά σημεία Χ κατά τη διάρκεια της αποστολής του.»

«Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του Polar, έχουμε βρει 5 συνδυασμούς μαγνητικών πεδίων και ενεργητικών μετρήσεων σωματιδίων που μας λένε πότε έχουμε έρθει σε σημείο Χ ή σε περιοχή διάχυσης ηλεκτρονίων. Ένα ενιαίο σκάφος με σωστά όργανα μπορεί να πραγματοποιήσει αυτές τις μετρήσεις.»

«Αυτό σημαίνει ότι ένα μόνο μέλος της αποστολής MMS χρησιμοποιώντας διαγνωστικά μπορεί να εντοπίσει μία πύλη και να ειδοποιήσει τα υπόλοιπα μέλη. Οι σχεδιαστές της αποστολής πιστεύουν ότι η MMS ενδέχεται να χρειαστεί ένα έτος ή περισσότερο μέχρι να μάθει να εντοπίζει και να μελετά πύλες.

Τι σημαίνει αυτό; Πως όλες οι μαγνητικές πύλες σε έργα επιστημονικής φαντασίας αποτελούν σύντομες διαδρομές για νέους κόσμους και πολιτισμούς. Είναι καιρός πλέον να ανακαλύψουμε αυτές τις αστροπύλες και όπως φαίνεται ο Δρ. Scudder το έχει καταφέρει.

Μήπως το γήινο μαγνητικό πεδίο αποτελεί στην πραγματικότητα το μορφικό πεδίο της δικής της συνείδησης

Πηγή:  http://conspiracyfeeds.blogspot.gr

23 σχόλια:

  1. Kαλησπερα σε ολους.
    Γεια σου θ.ΦΩνουλα,σ,ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερο σου,ειμαι καλα μην ανησυχεις.
    και συγγνωμη για την ενοχληση.
    φιλια
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Δανάη!
    Χαίρομαι που είσαι καλά, μιάς και η απουσία σου έγινε αισθητή. Ξέρεις καλά ότι όχι μόνο δεν "ενοχλείς" αλλά είσαι καλοδεχούμενη απ΄όλους. Συνεπώς μην ζητάς συγνώμη από κανέναν. Αυτός είναι και δικό σου χώρος και το ξέρεις.
    Καληνύχτα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ! ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΩΛΕΕΕΕΕ?????????? ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ????ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΛΑΞΕ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!
    ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΙΣΑ ΠΟΛΥ!!!! ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΤΙ!!!!!!!! ΟΥΦ ΞΑΝΑΠΗΓΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!!!! ΚΑΛΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΨΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ????? ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΙΕ!! ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΞΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα και από εμένα ΔΑΝΑΗ .
    Αν και οι προαναφερόμενοι από εμένα ο διαχειριστής και φίλος μας ΛΥΚΙΟΣ , αλλά και η ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ με κάλυψαν πλήρως , να σε ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου ;
    Από πότε αντελήφθη ότι μας έγινες βάρος και μας ζητάς συγνώμη και μας στερείς την καλή σου παρουσία ;
    Στην ζωή έχω διδαχθεί ένα πράγμα ( και αν και κάπως μεγαλύτερος από εσένα ) ότι δεν μας περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ , πόσο άλλοτε η ξεχωριστή παρουσία σου αναπόσπαστο κομμάτι του ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ .
    Η ζωή είναι πολύ ωραία και πολύ λίγη για να πικραίνεσαι και να μας στερείς την παρουσία σου, αλλά και το δικαίωμά σου να επικοινωνείς με εμάς .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεα σας, και σας ευχαριστω παρα πολυ για την θερμη σας υποδοχη!
    ΛΥΚΙΕ.Θ.ΦΩΝΟΥΛΑ (χαχα καλη μου )ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.
    φιλια πολλα
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι συμπτωση παιδια, για κοιτα παλι σε τι αναρτηση επεσα να γραψω μμμ.....
    Σας αγαπω και καληνυχτα.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δανάη καλημέρα!
    Μα πίστευες ποτέ πως δεν θα ήταν δεδομένη η θερμή υποδοχή σου; Νομίζω ότι κανείς εδώ μέσα δεν σου έδειξε αντιπάθεια ή δεν σε σεβάστηκε. Είσαι αγαπητή απ' όλους. Και όχι μόνο εσύ, αλλά όλοι οι φίλοι του ιστολογίου που καιρό τώρα σχολιάζουν ελεύθερα εδώ μέσα, είναι αγαπητοί και απόλυτα σεβαστοί.
    Ελπίζω λοιπόν η απουσία σου να μην οφείλετο σε τέτοιου είδους παρεξήγηση από μεριάς σου, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν εκπληκτικά περίεργο! Είσαι βασικό μέλος μας...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gεια σου φιλε μου, εισαι πολυ καλος και ολοι
    Ειχα λογους!!! που δεν μπορουσα και προτιμησα κατι πιο χαβαλε
    για να ξεφευγω!!! τα λεμε παλι σας χαιρετω ολους σας. φιλια
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Τι λοιπόν; Της ζωής μας το σύνορο
    θα το δείχνει ένα ορθό κυπαρίσσι;
    Κι απ' ό,τι είδαμε, ακούσαμε, αγγίξαμε
    τάφου γη θα μας έχει χωρίσει;

    Ό,τι αγγίζουμε, ακούμε και βλέπουμε,
    τούτο μόνο Ζωή μας το λέμε;
    Κι αυτό τρέμουμε μήπως το χάσουμε
    και χαμένο στους τάφους το κλαίμε;

    Σ' ό,τι αγγίζουμε, ακούμε και βλέπουμε
    της ζωής μας ο κόσμος τελειώνει;
    Τίποτε άλλο; Στερνό μας απόρριμα
    το κορμί που σκορπιέται και λιώνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...Κάτι ανέγγιχτο, ανάκουστο, αθώρητο
    μήπως κάτω απ' τους τάφους ανθίζει
    κι ό,τι μέσα μας κρύβεται αγνώριστο
    μήπως πέρ' απ' το θάνατο αρχίζει;

    Μήπως ό,τι θαρρούμε βασίλεμα
    γλυκοχάραμ' αυγής είναι πέρα
    κι αντί να 'ρθει μια νύχτ' αξημέρωτη
    ξημερώνει μι' αβράδιαστη μέρα;

    Μήπως είν' η αλήθεια στο θάνατο
    κι η ζωή μήπως κρύβει την πλάνη;
    Ό,τι λέμε πως ζει μήπως πέθανε
    κι είν' αθάνατο ό,τι έχει πεθάνει;

    μ,αρεσε παρα πολυ και επιθυμω να το μοιραστω μαζι σας
    Δαναη!

    ευχαριστω ΛΥΚΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...του Γεωργιου Δροσινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Δανάη,
    το ποίημα "Τι λοιπόν!" του Γ. Δροσίνη, είναι εκπληκτικό και πολύ αληθινό!
    Υποθέτω ότι θα εκφράζει κάποια φάση της πρόσφατης ζωής σου. Ο προβληματισμός για την προ και μετά θανάτου ζωή, συνήθως επέρχεται μετά από κάποιο πένθιμο συμβάν. Κι όμως, είναι πολύ χρήσιμο να συμβαίνει αυτό! Γιατί μέσα από μια τέτοια αφορμή, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την απόλυτη «πραγματικότητα», πέρα από την σχετική, της εφήμερης και «πλανημένης» ζωής μας. Ο Δροσίνης λέει μια μεγάλη αλήθεια. Όποιος έχει παρακολουθήσει τους διαλόγους μας μέσα σε αυτό το ιστολόγιο, μπορεί να καταλάβει τι εννοούμε.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΑΝΑΙΤΣΑ ΜΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΑΛΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ?????????ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ??????(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ)...........
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα Λύκιε και σε όλη την παρέα!
    Δανάη πραγματικά αισθητή η απουσία σου. Ελπίζω όλα να σου βαίνουν καλώς και να επανέλθεις δριμήτερη.
    Οσον αφορά το άρθρο, διαπιστώνω ακόμη μια φορά πως η NASA έχει αρχίσει πια απροκάλυπτα να ξεκλειδώνει "πόρτες" και ν΄αποκαλύπτει μυστικά που μέχρι τωρα ήταν καλά και σκοπίμως κρυμμένα απο την μάζα.
    Τι κρύβεται όμως πίσω απο αυτή την πληροφορία περί αστρικών πυλών; Μήπως αρχίζουν να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη απο επιστημονικής πάντα αποψης την δυνατότητα της εξόδου και της εισόδου απο την γή με άλλου είδους τεχολογία; Ή προλειαίνουν το έδαφος για τις επικείμενες αφίξεις;
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμ!
      Η ΝΑΣΑ πράγματι δείχνει να ξεκλειδώνει πόρτες (αν και για κάποιους, παραβιάζει ανοιχτές πόρτες)! Βεβαίως ο τρόπος που τα σερβίρει, είναι ο ευρέως καταληπτός από το σύνολο των ανθρώπων, με συμβατικές γνώσεις φυσικής.
      Αν και αυτά είναι γνωστά από τα βάθη των αιώνων, πάντα καλά κρυμμένα από μια κάστα μυημένων, τώρα φαίνεται πως ωρίμασε ο χρόνος για να αρχίσει σιγά σιγά, η αποκάλυψη αυτών των θεμάτων σε ευρύτερες μάζες.
      Φαίνεται επίσης ότι αυτές οι σταδιακές αλλά μεθοδικές αποκαλύψεις, στοχεύουν σε κάποιες επερχόμενες εξελίξεις που θα έχουν σχέση με κοσμικά ή διαδιαστατικά ταξίδια.
      Όσοι γνωρίζουν την μεταφυσική, αυτά δεν τους εντυπωσιάζουν! Για τις μάζες πράγματι, αποτελούν δυσνόητες ή και αδιανόητες έννοιες. Καλή δουλειά επίσης στο θέμα, κάνει ως γνωστόν και το συστημικό Holywood!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα Λύκιε είναι πόσο καλά είναι προετοιμασμένες οι μάζες να αποδεχτούν τέτοιου είδους αλλαγές στην αντίληψη που έχουν για το φυσιολογικό και μή.
      Ακόμα και ένας τέτοιος φορέας όπως η NASA, κοινώς αποδεκτός επιστημονικά απο το σύνολο, επιδιώκει την αποκάλυψη καλά κρυμμένων μυστικών, με πιθανότητες όμως να χάσει το γόητρο και την εγκυρότητα των πληροφοριών.
      Αυτό το λέω καθ΄ότι η μάζα πλέον είναι τόσο καλά οχυρωμένη στο δικό της πλασματικό κόσμο που ακόμα και οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας λειτουργούν ως παυσίπονο και "χαλαρωτικό μασάζ" στις αντιξοοότητες και τις δυσκολίες που περνάει καθημερινά! Και δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι λαοί έχουν γίνει νωθροί στην σκέψη με αποτέλεσμα το μόνο μέλημα τους είναι η επιβίωση!
      Τέτοιου είδους πληροφορίες λοιπόν, πέραν του συμβατού είναι ήταν και θα είναι για λίγους.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
  15. Χίλων, είναι αλήθεια πως οι μάζες δεν ενδιαφέρονται για τις ανακοινώσεις της NASA. Η πλειονότητα των ανθρώπων, πράγματι, αναλώνεται στην καθημερινότητα και τα προβλήματα επιβίωσης, ενώ όταν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος, αυτός προτιμάται να αξιοποιείται σε φθηνή ψυχαγωγία. Οι μάζες δηλαδή, ζούνε βαθιά μέσα στο Matrix του συστήματος. Μα, και το σύστημα δεν επιθυμεί την ενιαία ενημέρωση του συνόλου της ανθρωπότητας, αλλά μια διαστρωματωμένη πληροφόρηση, αναλόγως του αντιληπτικού επιπέδου των διαφόρων στρωμάτων. Η πληροφόρηση (κυρίως υποσυνείδητη) των μαζών, γίνεται από τον κινηματογράφο. Οι επιστήμονες, από ανακοινώσεις τύπου NASA, κτλ.
    Η NASA, δεν κινδυνεύει να απολέσει την αξιοπιστία της για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Διότι απευθύνεται σε ανθρώπους που θεωρούν θέσφατες τις ανακοινώσεις της, αφού αυτές θεωρούνται αποτελέσματα ερευνών, της «κορωνίδας» του επιστημονικού χώρου! Λίγοι θα είχαν το σθένος να αμφισβητήσουν και να αντιταχθούν στις ανακοινώσεις της, όσο «ακραίες» και αν παρουσιαστούν (πράγμα σπάνιο!), αφού αν μιλάμε για επιστήμονες, θα έπρεπε να ρισκάρουν την δική τους επιστημονική αξιοπιστία, που μάλλον θα την έχαναν εύκολα!
    Όταν αναφέρομαι σε «ευρύτερες μάζες» δεν εννοώ το σύνολο των ανθρώπων, αλλά την ευρύτερη κοινότητα των επιστημόνων. Αυτών δηλαδή, που έχουν το γνωστικό υπόβαθρο να κατανοήσουν την πληροφορία.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορει να κοιμαμαι καλα μεσα στο ΜΑΤΡΙΞ, αλλα εχουν τοσες σουπες μουπες ειπωθει για το 2012
    και στο τελος αποδειχθηκε... τι;;;;; τιποτε ,φαντασιες μονο για να δουλεουν τα ΜΜΕ, το διαδικτυο
    ( οι μπλογκερ) και τελος ισως και καμμια εφημεριδουλα, Τωρα βεβαια καινουργιο φασουλακι,
    οι Πυλες, μα φυσικα! παντα θα υπαρχει καινουργιο ~ερεθιστηριο~ για τ, αυτια μου και γιατι οχι;
    αλλιως πρεπει να κλεισουν ολα τα μαγαζακια...Και δεν ειναι μερικα για ολα τ,αυτια! γγι,αυτο και ο ΚΥΡΙΟΣ μιλουσε με παραβολες.
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάπως έτσι Δανάη! Οι Πύλες όμως υπάρχουν, πέρα από όλα αυτά που λέμε...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τωρα το διαβαζω στο βιβλιο, αλλα σιγουρα εννοει πνευματικες Πυλες. Εχεις καλε μου μηπως ρεπο; μην σε τρελλανω κιολας και μου βγη κανενα ΦΑΝΤΟΜ του θεατρου εδω! χιχι
    :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όχι, όχι, δεν εννοεί πνευματικές Πύλες. Μιλά για φυσικές Πύλες που υπάρχουν σε όλο το σύμπαν. Για ποιό βιβλίο μιλάς;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για το: Η γλωσσα των Αγγελων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο.Κ. διάβασέ το!Σου είπα όμως τις επιφυλάξεις μου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.