Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Με blogger ή όχι, πιο είναι το πιο σοφό ;

Γράφει ο Αρμαγεδών.

 Όσοι έχουν χρόνια που εισέρχονται εντός ιστολογιών πολλάκις θα έχουν διερωτηθεί τι είναι πιο σοφό και καλύτερο ακόμη και μερίδα ιστολογιών έχει διέλθει αυτό το ερώτημα .

Μήπως εάν κάνω blogger δεν θα με διαβάλουν;
Και αν αυτό είναι το στίγμα μου και παρακολουθούν όσα γράφω ;
Άραγε υπάρχει απάντηση σε αυτό ;
Μήπως είναι καλό να μπαίνω σε ιστολόγια και μόνο που μπαίνουν επώνυμοι blogger ;
Ποιός είναι επώνυμος, ποιός είναι ανώνυμος , ποιός μπορεί να μου διασφαλίσει ότι δεν μιλώ με άψυχα μηχανήματα ;
Τελικά πόσοι δεν διερωτήθηκαν από εμάς πιο είναι το πιο σωστό ;

Θα καταθέσω τις απόψεις μου πάνω σε αυτό το φλέγον θέμα , που όλοι μας έχουμε διερωτηθεί κατά καιρούς περιδιαβαίνοντας τα ιστολόγια .
Έχοντας πλέον πολλά χρόνια που γράφω - σχολιάζω - συνομιλώ μέσα από ιστολόγια .
Θέλω πλέον να γράφω ανώνυμα και σε ιστότοπους που μπορούν να γράφουν ανώνυμοι σχολιαστές , μη φοβούμενος τον αντίλογο γιατί αυτό θα με κάνει πιο σοφό , έτσι θα διασφαλίσω τον διάλογο αλλά και την φιλαλήθεια .

Μου αρέσει να μπαίνω σε ιστότοπους που μπορούν να γράφουν ανώνυμοι ,γιατί δεν γνωρίζουν όλοι πως να κάνουν ένα blogger .
Μου αρέσει να μπαίνω σε ιστότοπους που μπορούν να γράφουν και ανώνυμοι , γιατί δεν έχω σκοπό να διαβάλλω κανέναν και μου αρέσει να διαβάζω τις απόψεις του κάθε συνανθρώπου μου που έχει να "δώσει" τις δικές του γνώσεις .
'Αν φυσικά κάποιος έχει την άποψη ότι μπορεί να τον παρακολουθούν αυτό είναι σεβαστό από εμένα , γιατί απλά δεν μπορεί να μου διασφαλίσει κανένας το αντίθετο .

 Σε κάθε περίπτωση μου αρέσει να διατρανώνω τις απόψεις μου και μου αρκεί να διαβάζει όποιος επιθυμεί πλέον ανώνυμα , δίχως επώνυμο δίχως να είμαι επώνυμος αρθρογράφος σχολιαστής .
Είναι όμως αποδεκτό σε εμένα το ποιός και το πως αντιμετωπίζει αυτό το θέμα και είναι απολύτως σεβαστή η άποψη του καθενός .
Αυτό που δεν είναι σεβαστό από εμένα είναι το να προσπαθεί κάποιος να σου περάσει τα "πρέπει" και τα "θέλω" με τον οποιονδήποτε τρόπο , είτε με την άποψη ότι έτσι μπορεί να προστατέψει τους σχολιαστές του, ( άλλωστε είναι πασιφανές ότι ο φίλος μας ΛΥΚΙΟΣ μπόρεσε αυτό να το πράξει όταν επώνυμος σχολιαστής εδώ μέσα είχε αυτοσκοπό να διαβάλλει ανώνυμο σχολιαστή ) είτε αποφεύγοντας άτομα που μπορούν να γράφουν μια με τον ένα μια με τον άλλο τρόπο .
Προς γνώση όσων δεν γνωρίζουν ένα blogger αντιγράφετε και πάντα πίσω από ένα υποτιθέμενο επώνυμο blogger δεν ξέρεις με ποιό άτομο έχεις να κάνεις ( επώνυμο εννοώντας π.χ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Διομήδης ) .

Δυστυχώς ή ευτυχώς κανένας δεν μπορεί να διασφαλίσει ένα blogger μόνο για τον ίδιο δίχως κάποιος να παρεμβάλει αν το επιθυμήσει και αυτό έχει γίνει αυτοσκοπός σε όσους δεν θέλουν πλέον να ομιλούμε μεταξύ μας .

Έναν αγνό σχολιαστή όμως και ένα αρθρογράφο δεν πρέπει να τον απασχολεί αυτό , αλλά το πως θα εμπεδώσει την συνήθεια να γράφεις και να διατρανώνεις τις απόψεις σου , με το πνεύμα του σεβασμού και της ειλικρίνειας, έστω και αν αυτήν η τελευταία δεν είναι αρεστή σε όλους .
Ούτως ή άλλως υπάρχουν απτά παραδείγματα αντιγραφής κάποιου επώνυμου blogger οπότε ένα blogger δεν σου διασφαλίζει και την ηρεμία σου .

Οι ιστότοποι πρωτολειτούργησαν ως βήμα του άγνωστου σχολιαστή και κάποιες φορές του άγνωστου αρθρογράφου και έτσι πρέπει να συμβαίνει , να ομιλούμε δίχως να έχουμε φόβο , να καταθέτουμε τις ανησυχίες μας δίχως να επιθυμούμε την αναγνώριση ή τα εύσημα δια παντός ανθρώπινης ανησυχίας .

Στο διαδίκτυο όσοι κινούνται χρόνια, γνωρίζουν πλέον ότι παρέμειναν άτομα ακόμη on line από τους σχολιαστές αρθρογράφους που είχαν να ”δώσουν κάτι ".

Το αντικείμενο αυτό κάθε αυτό που πρέπει να μας απασχολεί δεν είναι το blogger ή όχι , αλλά να μάθουμε να δίνουμε ότι μπορούμε και να διατρανώνουμε το πως να δώσουμε και να εισπράττουμε .... αυτό που δεν γνωρίζουμε , γιατί κανένας μας δεν είναι πάνσοφος , αυτός είναι ο σκοπός ενός καλού ιστότοπου .
Κανένας μας δεν γεννήθηκε πάνσοφος και είναι τραγελαφικό να διεκδικείς κάτι τέτοιο .

Και σαν τελευταία σκέψη σας δίνω την λύση γιατί μπαίνουμε όλοι μας σε αυτό το σκεπτικό << με blogger ή όχι >> .
Γιατί η σκέψη μας δεν βαδίζει σε αυτούς που "άνοιξαν πόλεμο " στα απανταχού blog .
Και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί , μα και όσο θα περνάει ο καιρός θα γίνονται και περισσότεροι γι'αυτό να είμαστε όλοι μας σίγουροι .
Ποιοί είναι αυτοί ;
Άνθρωποι που θέλουν να κατευθύνουν τις σκέψεις μας, άνθρωποι που διεκδικούν την ομιχλώδη πληροφόρηση που θέλουν να μας προσφέρουν κατά το δοκούν πάντοτε .
Άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ και η ανταλλαγή απόψεων μέσα στα όρια της ευπρέπειας μπορεί να οδηγήσει στην περιχαράκωση των αλλότριων συμφερόντων τους .

Άνθρωποι που έχασαν και χάνουν πάντοτε σαν ο Έλληνας και η Ελληνίδα ανοίγουν τα μάτια τους στην αχάλκευτη ενημέρωση .

Για αυτό ας μην ομιλείτε χαμηλοφώνως , άλλωστε βρισκόμαστε σε ένα ιστότοπο που ο διαχειριστής έχει μάθει να δίνει τον λόγο και την προτεραιότητα στον απλό σχολιαστή , δίχως να αναζητεί ποιός είναι ποιός και αν είναι επώνυμος ή.... ανώνυμος .
Και αν κάποτε νοιώσατε τις διαβολές από μερίδα ατόμων που πάντα υπήρχαν στο διαδίκτυο, σας προτρέπω να μην τους κάνετε την χάρη και να ..... ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ .

 (Αφορμή αυτού του άρθρου φίλε ΛΥΚΙΕ στάθηκε η δουλειά και το έργο που έχεις επιτύχει αλλά και το φλέγον ερώτημα που διακατέχει παλιούς και νέους θαμώνες - σχολιαστές - αρθρογράφους ιστότοπων . 
 Εμείς ας μην τους κάνουμε την χάρη και μιλάμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ πάντα όμως με σεβασμό στον συνομιλητή μας ).
 
ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω N

 

6 σχόλια:

  1. Φίλε Αρμαγεδών,
    Είναι γεγονός ότι το διαδίκτυο είναι ένα τεράστιο πεδίο, μέσα στο οποίο εκδηλώνεται απρόσκοπτα η ανθρώπινη επικοινωνία, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Μπορεί δηλαδή να διοχετεύεται γνήσια ή νοθευμένη πληροφορία, σκόπιμη ή μη διαβολή, ιδιοτελείς ή κοινωφελείς ενέργειες, κτλ.
    Οι μπλόγκερς ως ιδιοκτήτες ιστολογίων, είναι ένα ευεργέτημα του διαδικτύου αφού ελεύθερα όποιος ιδιώτης, μη επαγγελματίας δημοσιογράφος επιθυμεί , μπορεί να έχει δημόσιο βήμα και να κοινοποιεί ιδέες, σκέψεις, γνώσεις και πληροφορίες, με τρόπο που η στρατευμένη δημοσιογραφία, ποτέ δεν θα τολμούσε.
    Η δυνατότητα όμως για τον ανώνυμο σχολιαστή, να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο blogger, με το σκεπτικό του να είναι διασφαλισμένα αναγνωρίσιμος, αν και τυπικά πάλι ανώνυμος (χωρίς δηλαδή να δηλώσει το φυσικό του όνομα), είναι εφικτή για όποιον το επιθυμεί. Ο Blogger (της Google) διασφαλίζει την μοναδικότητα στον κάθε τίτλο ονόματος και δεν είναι δυνατή η κακόβουλη αντιγραφή αυτού, ως γνήσιος blogger, εξ όσων γνωρίζω.
    Όμως η αλήθεια είναι ότι ένας επιτηδευμένος σχολιαστής και «γνωστός» στον χώρο που του αρέσει να κινείται, είναι αναγνωρίσιμος από τον λόγο του και τις ιδέες του, ούτως ή άλλως! Δηλαδή ακόμη κι αν παρουσιαζόταν με άλλο ψευδώνυμο, αυτοί που τον έχουν συνηθίσει, θα τον αναγνώριζαν από τον λόγο του, σωστά; Και το αντίθετο τώρα. Αν με το ίδιο ψευδώνυμο κάποιος διαβολέας επιχειρούσε να προβοκάρει κάποιο θύμα του, δεν θα γινόταν αντιληπτός από αυτούς που έχουν μάθει το γνήσιο ύφος του αληθινού σχολιαστή; Θα έπρεπε δηλαδή ο διαβολέας, εκτός της αντιγραφής του ψευδωνύμου, να μιμηθεί τον λόγο και το ύφος του θύματός του. Αυτό ανεβάζει αρκετά την δυσκολία, χωρίς βέβαια και να είναι ακατόρθωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος πάντων, το θέμα της προσπάθειας κάποιων να φιμώσουν τους μπλόγκερς, την ελεύθερη έκφραση και την κυκλοφορία των πληροφοριών, καθώς και τους διαλόγους, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι υπάρχουν έμμισθοι τύποι (ακόμη και δημοσιογράφοι) που η δουλειά τους είναι να εμφανίζονται ως σχολιαστές και να διεισδύουν στους στόχους τους, με σκοπό να αλλοιώσουν, να διαβάλλουν, να αποθαρρύνουν και τελικά να καταστρέψουν ότι ενοχλεί τα συμφέροντα των ΜΜΕ και κατ΄επέκτασιν, τους επικυρίαρχους του συστήματος.
    Αυτό όμως δεν πρέπει να πτοεί κανέναν ελεύθερο άνθρωπο. Το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση, σκέψη, άποψη και κρίση, είναι αναφαίρετο και κανείς δεν πρέπει να το παραδίδει αμαχητί. Όσο περισσότεροι άνθρωποι εκφράζονται ελεύθερα, τόσο δυσκολότερα μπορούν να τους φιμώσει το σύστημα. Το σύστημα έχει εν γένει αδυναμίες στο να μπορεί να πολυκερματιστεί, ώστε να αμυνθεί απέναντι σε μεγάλο πλήθος!
    Τα ιστολόγια λοιπόν που προωθούν τον ελεύθερο διάλογο (και ιδίως αυτά που θεματολογούν αντισυστημικά), πρέπει να αποτελούν πυρήνες έλξης για ελεύθερες διάνοιες, με ότι κόστος μπορεί αυτό να σημάνει! Η ελευθερία απαιτεί γενναιότητα και θυσίες…
    Εννοείται βεβαίως ότι ακόμη και αυτά τα ιστολόγια, οφείλουν να σέβονται τους κανόνες δεοντολογίας, τους νόμους, αλλά και την τάξη που απαιτείται, προκειμένου ο χώρος τους να είναι αξιόπιστος και αξιοπρεπής, για να εμπνέει την εμπιστοσύνη αυτών που επιθυμούν να καταθέσουν ελεύθερα την γνώμη αλλά και την ψυχή τους.
    Θα επιθυμούσα όμως μια διευκρίνηση στο τι ακριβώς εννοείς όταν λες: «…Αυτό που δεν είναι σεβαστό από εμένα είναι το να προσπαθεί κάποιος να σου περάσει τα "πρέπει" και τα "θέλω" με τον οποιονδήποτε τρόπο , είτε με την άποψη ότι έτσι μπορεί να προστατέψει τους σχολιαστές του, ( άλλωστε είναι πασιφανές ότι ο φίλος μας ΛΥΚΙΟΣ μπόρεσε αυτό να το πράξει όταν επώνυμος σχολιαστής εδώ μέσα είχε αυτοσκοπό να διαβάλλει ανώνυμο σχολιαστή ) είτε αποφεύγοντας άτομα που μπορούν να γράφουν μια με τον ένα μια με τον άλλο τρόπο …» καθότι νομίζω ότι νοηματικά υπάρχει μια μικρή ασάφεια, που θα μπορούσε να στρεβλώσει το νόημα του λόγου σου, αν και φαντάζομαι τι θέλεις να πεις.
    Τελικά στο ερώτημα «με blogger ή όχι;» εγώ θα απαντούσα: είτε με blogger, είτε χωρίς, ας εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας σε χώρους που μας παρέχουν συνειδητή ασφάλεια (ιστολόγια) γιατί ακόμα και αν κάποιος κακόβουλος μας «επιτεθεί», θα υπάρχει ο μηχανισμός που θα τον αποκρούσει. Πάντως όποιος θέλει την ελευθερία του, θα πρέπει να την διεκδικήσει και να την διατηρήσει με μάχες και αγώνες.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ
    Πρώτα απ'όλα δεν περίμενα ότι θα απέχουν οι σκέψεις μας στο ερώτημα που ετέθη στο άρθρο << Με blogger ή όχι, πιο είναι το πιο σοφό ;>> .

    Άλλωστε έχουμε την ευτυχία ή την ατυχία (θα έλεγε κανείς από τις προσπάθειες διαβολής που δεχθήκαμε αμφότεροι ) να είμαστε πολλά χρόνια θαμώνες των blog .

    Τώρα όσον αφορά στο ερώτημα που μου απευθύνεις .
    Μιλώ για στο ατόπημα που καταφεύγουν ακόμη και καταξιωμένα blog να κλείνουν τα σχόλια ή να αφήνουν τα σχόλια ανοιχτά μόνο σε όσους διαθέτουν blogger .
    Έτσι στην προσπάθειά τους να τιθασεύσουν άστοχα σχόλια από έμμισθους όπως έχεις προειπεί και εσύ, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χάνουν αυτό που ευαγγελίζονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους και την δυνατότητα να στηρίξουν έμπρακτα τα καλώς από τα κακώς κείμενα .

    Θυμάσαι και εσύ μα και εγώ πως πρωτοξεκίνησαν τα blog , με ιδέες με το πρόσχημα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ με χαρισματικούς αρθρογράφους -σχολιαστές μα και πολλούς θαμώνες .
    Και εν τέλει τι έγινε ;

    Άρχισαν σιγά-σιγά να χάνουν έδαφος πράγμα που εμένα αλλά και εσένα φαντάζομαι μας λυπεί .
    Τώρα ως προς την μοναδικότητα του blogger ;
    Εδώ θα θέσω βάσιμες υποψίες ότι αυτό δεν συμβαίνει,αλλά ότι υπάρχει ένα μικρό παράθυρο ασφαλείας το οποίο έχει αρκετές φορές παραβιαστεί .
    Σίγουρα όμως δεν μπορεί κάποιος να διαβάλλει ένα αρθρογράφο σχολιαστή εύκολα , α) αν αυτός κινείται με blogger εντός συγκεκριμένου χώρου που είναι γνωστός από θαμώνες συνσχολιαστές και β) όπως ορθά κατέθεσες και εσύ αν είναι αξιόπιστος και κινείται εντός ορίων ευπρέπειας .
    Τώρα όσον αφορά για την επίθεση επώνυμου blogger σε ανώνυμο σχολιαστή θα σταθώ αυτά που βίωσα εγώ .
    Την επίθεση από συνσχολιαστή ο οποίος διέθετε blogger και εσύ διασφάλισες την ηρεμία και του χώρου σου, αλλά και την δική μου .

    Γι'αυτό και σου είμαι ευγνώμων και επικροτώ ότι μπορείς να διασφαλίσεις την ηρεμία και των σχολιαστών - θαμώνων, αλλά και του χώρου μας .

    ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μια διευκρίνηση για τυχόν αποφυγή παρεξηγήσεως όσο αφορά το σκέλος (Πρώτα απ'όλα δεν περίμενα ότι θα απέχουν οι σκέψεις μας στο ερώτημα που ετέθη στο άρθρο << Με blogger ή όχι, πιο είναι το πιο σοφό ;>> . )

    Κάνω κατανοητό φίλε ΛΥΚΙΕ ότι και εδώ συνταυτίζονται οι απόψεις μας .

    Βλέπεις κάποιες φορές η κούραση ( σωματική - ψυχική ) δεν είναι και ο καλύτερος συνοδοιπόρος .
    Που θα πάει όμως θα στρώσω .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ μου φίλε Αρμαγεδών,
    και βέβαια ταυτίζονται οι απόψεις μας σε αυτό το θέμα, όπως και σε πολλά άλλα! Αυτό με χαροποιεί πολύ. Δεν διαφωνώ σε τίποτε μαζί σου. Η διευκρινιστική ερώτηση ήταν τελικά αναγκαία διότι δεν είχα αντιληφθεί τελικά τι εννοούσες σε εκείνο το σημείο.
    Έχω να πω όμως, ότι πολλά μπλογκς που ξεκίνησαν με τις αρχές που περιέγραψες, εξετράπησαν στην πορεία από την αρχική τους θέση , ίσως και από την αδυναμία τους να ελέγξουν μια πληθώρα σχολίων από πολλές δεκάδες σχολιαστών, μεταξύ των οποίων πιθανώς να υπήρχαν έμμισθοι (ή και άμισθοι) διαβολείς. Δηλαδή θα έπρεπε να μπαίνει ο μπλόγκερ, σε μια διαδικασία φιλτραρίσματος εκατοντάδων σχολίων την ημέρα και να νουθετεί με τον λόγο του τους παρείσακτους ή και να τους διαγράφει. Ίσως λοιπόν κάποιοι μπλόγκερς να αδυνατούσαν να ανταποκριθούν σε μια τόσο απαιτητική και επίπονη εργασία, ενώ είναι πολύ πιθανό και να μην είχαν την διάθεση, ή ακόμη και την ηθική ετοιμότητα (ενδιαφέρον) για κάτι τέτοιο. Ίσως κάνω λίγο τον «συνήγορο του διαβόλου», όχι για να δικαιολογήσω κάποιους, αλλά περισσότερο για να μην αδικήσω ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Πάντα καλοπροαίρετα!
    Πάντως για το μόνο που μπορώ προσωπικά να δεσμευτώ, είναι ότι όσο διαχειρίζομαι τον Καταχθόνιο Δαίμονα, εγγυώμαι για την αμερόληπτη και ελεύθερη πρόσβαση και έκφραση οποιουδήποτε, αρκεί να σέβεται τους κανόνες του ευπρεπούς διαλόγου και τον χώρο που τον φιλοξενεί. Δεν θέλω επίσης να αφήνω κανέναν σχολιαστή ανικανοποίητο σε όποιο ερώτημα ή θέμα επιθυμεί να θέσει. Γι αυτό και απαντώ πάντοτε και σε όλους.
    Τώρα σχετικά με την δυνατότητα υποκλοπής μιας ταυτότητας από τον blogger της Google, ειλικρινά δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά δέχομαι την πληροφορία σου, αφού γνωρίζω ότι γνωρίζεις πολλά περισσότερα από μένα σε αυτόν τον τομέα.
    Και πάλι φίλε μου καλέ, σε ευχαριστώ που υπάρχεις δίπλα μας και που προβληματίζεσαι μαζί μας. Είσαι πάντα επίκαιρος και καίριος στα άρθρα και τα σχόλιά σου, δίνοντας λαβή για αναλύσεις και προβληματισμούς. Τελικά η παρέα του καταχθόνιου, είναι πολύ δυνατή… γι αυτό και δεν χωράνε οι διαβολείς!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ "

    Γενήκαμε στην χώρα αυτήν να'χουμε καπετάνιους
    γιούς παλιών δοσίλογων και μεγαλοεργολάβους
    που όλους μας δουλέψανε τα'χα για το καλό μας
    γιατί για Ηγέτες βρήκαμε ξενόδουλους πια σκλάβους .

    Kαι να'σου φτάσανε οι καιροί που γίναμε θιασώτες
    όντας καλόβολοι εμείς κι'αυτοί δειλοί και κιότες
    ν'αρπάξουνε τα ηνία μιας χώρας με Ιστορία
    και να μας θυσιάσουνε σε ξενικά μνημεία .

    Σαν κλεμμένα πια κειμήλια, μοιάζει τώρα η ζωή μας ,
    θυσία πλέον τα όνειρα και η αυτοεκτίμησή μας,
    για μια ελπίδα , για ένα όνειρο, για μιαν νέα Ελλάδα,
    δίχως εμάς, πλέον μόνο γι'αυτούς, μια χώρα αποφράδα.

    Κοιτάξτε τους μισέλληνες που'χουμε για Ηγέτες ,
    κιοτήδες και ανίκανους , δειλούς πλέον και ψεύτες ,
    πως μας στερούν τα όνειρα για εμάς και τα παιδιά μας ,
    δεν είναι Ηγέτες μωρέ αυτοί, ΠΡΟΔΟΤΕΣ μας ξεσκίζουνε, θαρρώ είναι τα .... όρνεά μας .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    Για τους διαβολείς τους έμμισθους και τα αφεντικά τους έγραψα μιαν αράδα να τους πω .
    Τώρα ειδικά τους ταιριάζει πιότερο στην στην αναζήτηση τους για τον "σαμποτέρ" που διέβαλε το στικάκι .

    Γνωρίζω φίλε μου ότι δεν σου αρέσουν τα κάποιου πολιτικού περιεχομένου σχόλια εγώ θα το τολμήσω και αν εσύ κρινεις το διαγράφεις .
    Οφείλω να ομολογήσω ότι μου έδωσες δουλειά να έχω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.