Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΔΑΙΜΩΝ...!




 Στις 13 Ιανουαρίου του 2012, ένα χρόνο πριν δηλαδή, ξεκίνησε την παρουσία του στον ιστοχώρο ο ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΔΑΙΜΩΝ!
  Η ιδέα ήταν μία: να δημιουργήσει έναν χώρο, που να παρέχονται πληροφορίες, γνώσεις, εμπειρίες, μα πάνω απ΄ όλα ανταλλαγή απόψεων μέσα από διαλόγους των επισκεπτών, που θα έβρισκαν κοινό ενδιαφέρον στην θεματολογία του.
  Μια θεματολογία που εστίαζε στους τομείς του εσωτερισμού, της αρχαίας και της νέας Ελλάδας, της ηθικής, της λογικής, της επιστήμης, της πολιτικής (αλλά όχι του κομματισμού και της πόλωσης), του μυστικισμού, αλλά και του παρασκηνίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Πάνω απ’ όλα όμως, σκοπό είχε την αποκάλυψη των σκοτεινών μεθοδεύσεων του παγκόσμιου σιωνιστικού κέντρου, αλλά και των μηχανισμών που αυτό χρησιμοποιεί, προκειμένου να πετύχει τον απάνθρωπο σκοπό του.
  Τελικός σκοπός πάντοτε, ήταν η αφύπνιση των Ελλήνων (και όχι μόνο αυτών) ώστε να μπορέσουν κάποτε να δουν με άλλη οπτική, έξω από το εγκατεστημένο από το σύστημα νοητικό πλέγμα (matrix), ποιοι πραγματικά είναι, ως Έλληνες, ως οντότητες και ποια η θέση τους μέσα στην δημιουργία και ειδικότερα στο ένσαρκο βίωμα της Γης! Η προσπάθεια και η ευθύνη του ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ, ήταν πάντοτε να καταδείξει δρόμους έξω από δόγματα και τελετές, μα κυρίως έξω από τις ψυχονοητικές παγίδες του συστήματος.
  Ακόμη και τώρα λοιπόν, συνεχίζει αυτή την πορεία προς τον ίδιο στόχο με μια όμως διαφορά:
  Στον αγώνα αυτό, συνδράμουν επί ίσοις όροις και οι φίλοι σχολιαστές του Καταχθόνιου Δαίμονα, που με τον δικό τους λόγο, σκέψη, ποίημα, πληροφορία, διάλογο, θέση και αντίθεση, αλλά ακόμα και με ολόκληρα άρθρα τους, ενισχύουν και απογειώνουν το χώρο μας, αναδεικνύοντάς τον, σε μια σταθερή και σημαντική αξία!
 Τους ευχαριστώ όλους εκ βάθους καρδίας και τους γνωρίζω ότι ο ιστότοπος αυτός τους ανήκει. Τους ανήκει ολοκληρωτικά!
  Τα άρθρα που αναρτήθηκαν, ποτέ δεν ήταν θέσφατα, αλλά λειτούργησαν πάντοτε ως εφαλτήρια για παραγωγικό διάλογο και εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Έτσι είναι και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένας χώρος που φιλοξενεί ενσυνείδητες παρουσίες, ανθρώπους με ελεύθερη διανόηση και γνήσια ερευνητική ροπή.
  Σας ευχαριστώ όλους και πάλι και σας υπόσχομαι ότι ο χώρος αυτός θα συνεχίσει έτσι όπως ξεκίνησε!
ΛΥΚΙΟΣ.

13 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΔΑΙΜΩΝ είναι ένα έργο δικό σου φίλε ΛΥΚΙΕ .
    Άνοιξες τα φτερά σου στην δημιουργικότητα του "δίνω" και προέτρεψες τους φίλους συνσχολιαστές θαμώνες να κάνουν το ίδιο .
    Πέτυχες ίσως περισσότερα από αυτά που εποφθαλμιούσες γιατί έδωσες την πραγματική υπόσταση σε ένα blog που δεν θέλησε να ακολουθήσει την πεπατημένη , δηλαδή του αυστηρά ενός ενημερωτικού blog όπως τόσα άλλα .
    Ακολούθησες τον δρόμο που εσύ διάλεξες και εμείς απλά σταθήκαμε συνοδοιπόροι σου , αντιληφθήκαμε την "φύση" σου αυτή της ακέραιης πράξης του "δίνω" στον συνάνθρωπό μου γιατί είχες να δώσεις .

    Στάθηκες εν τέλει ένας οικοδεσπότης με ακέραιο τον γνώμονα ότι εντός του χώρου σου δεν μπορούν να υπάρχουν διαβολές από όπου και αυτές να προέρχονται.
    Ένας οικοδεσπότης που έδωσε το έναυσμα αλλά και το σκαλοπάτι οι παρόντες του χώρου σου να αντιμετωπιστούν ίσοι προς ίσο .
    Ανοίξαμε όλοι σαφέστατα τους ορίζοντές της σκέψης μας και διδαχτήκαμε περισσότερο γιατί κρίναμε ότι όλοι μας έχουμε να δώσουμε κάτι.
    Εν τέλει είσαι αυτός που με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή μιλάς σιωπηλά και μας λες ότι ναι μπορούμε να μάθουμε να μιλάμε ήσυχα και απλά .

    Εγώ νοιώθω ευγνώμων και τιμή μου που είμαι μέλος αυτής της λέσχης του ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ .
    Και να ευχηθώ το υπάρχον ιστολόγιο να κρατήσει αυτήν του την ιδιότητα , να εξιτάρει και να προτρέπει τους φίλους θαμώνες συσχολιαστές να μιλάνε μέσα από τα γραπτά τους

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε Αρμαγεδών,
    ο λόγος σου εξέρχεται χειμαρρώδης από την πηγή της καρδιάς σου και αυτό με συγκινεί πολύ!
    Με συγκινεί διότι βλέπω ότι η ποιότητα των φίλων αναγνωστών του Καταχθόνιου Δαίμονα, είναι άνθρωποι που ξεχειλίζουν από αληθινή αγάπη και δεν μένουν μόνο εκεί. Την εξωτερικεύουν, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις. Είναι γνήσιοι φορείς της ηθικής αρετής!
    Ιδίως εσύ φίλε, γνωρίζοντας λίγο για το παρελθόν σου στο διαδύκτιο, αλλά και την προσωπική σου περιπέτεια, νιώθω ότι είσαι ένας σπουδαίος νικητής, αφού κατάφερες (και καταφέρνεις ακόμα) να περνάς δια πυρός και σιδήρου από την διαβολή, την κακότητα και την εκδίκηση των άλλων και να βγαίνεις αλώβητος, ακέραιος και ναι γιατί όχι, αγνότερος!
    Το ιστολόγιό μας, πήρε απλά το εναρκτήριο λάκτισμα από εμένα. Μόλις αυτό προσέλκυσε το κοινό του, άρχισε μια διαδραστική σχέση με αυτό και έτσι, η σημερινή του μορφή, είναι ένα δημιούργημα από την μίξη του δικού σας δημιουργικού αιθέρα, με τον δικό μου.
    Τον κάνατε έναν χώρο, που εκτός των πληροφοριών και των γνώσεων, κυκλοφορούν και συναισθήματα! Είναι και ένας χώρος αγάπης, συμπαράστασης, έμπνευσης και δημιουργίας. Δημιουργίας σκέψης! Εγώ ο ίδιος αντλώ δύναμη από τα πηγαία σου κείμενα, ποιήματα, άρθρα, αλλά και τα λόγια υποστήριξης.
    Τέτοια δύναμη αντλώ από όλους τους «θαμώνες» όπως από την φίλη Ανδρομέδα, τον Χίλων, την Αντιγόνη, την Θηλυκή Φωνούλα, την Δανάη, τον Αντάρτη του Πόντου, τον Αντιδραστικό, αλλά και πολλούς ανώνυμους (ή αυτούς που παρέλειψα) που πέρασαν έστω και για λίγο, με σεβασμό και ευγένεια από αυτό τον χώρο.
    Εξάλλου η δική μου επιδίωξη ήταν να έχουμε έναν χώρο που να κεντρίζει το ενδιαφέρον για συζητήσεις, μέσα από τις οποίες όλοι θα είχαμε κάτι να πούμε. Δηλαδή το άρθρο θα έδειχνε τον δρόμο και εμείς θα απολαμβάναμε το ταξίδι…
    Προσωπικά, μπόρεσα να πω πιο πολλά μέσα από τα σχόλια, παρά από τα άρθρα μου.
    Σε ευχαριστώ λοιπόν για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω τα ίσα, σε ένα πανάξιο μέλος της «λέσχης» μας!
    Με απόλυτο σεβασμό,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΚΙΕ, ο στόχος και η επιδίωξή σου για τον χώρο αυτό βλέπω πως επετεύχθησαν και εστέφθησαν με επιτυχία.
    Ευχαριστώ με τη σειρά μου εγκάρδια για τον ανοιχτό διάλογο, το ρίσκο που παίρνεις να ανοίγεις πτυχές του εαυτού σου και του νου σου. Είμαι σίγουρη πως εισπράττεις πολλά κι εσύ απ αυτή την επικοινωνία αλλά....εμείς μάλλον ακόμη περισσότερα και για τούτο εμπνέεις σεβασμό. Αν στην ηλικία μου ο χώρος δίνει ΤΟΣΑ πολλά, φαντάζομαι ΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ και τί πηγή για πολλά καλά θα είναι και για τους νεότερους που επιβάλλεται πια να αφυπνιστούν και να πάρουν τη ζωή και το μέλλον τους στα δικά τους χέρια.
    εύχομαι από βάθους ψυχής να συνεχίσουμε έτσι για πολλά ακόμη χρόνια. Για μένα δεν είμαστε -όλη η παρέα- μακριά. Έχω την αίσθηση πως καθημερινά βρισκόμαστε για μια ζεστή κι ανθρώπινη συνάντηση μοιραζόμενοι πολλά κοινά.
    (συγκινημένη) ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλτάτη Ανδρομέδα,
    χαίρομαι που ιδιαίτερα εσύ, αναγνωρίζεις επιτυχία στους στόχους του Καταχθόνιου Δαίμονα! Ιδιαίτερα εσύ, διότι είσαι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα που στηρίζουν αυτόν τον χώρο, από την αρχή μέχρι και σήμερα. Δεν δίστασες αμέσως να μπεις στην ουσία των θεμάτων, με απίστευτα βαθιά διείσδυση, σε δύσκολες έννοιες και να αναζητήσεις την ουσία αλλά και την πρακτική εφαρμογή των όσων ευαγγελιζόμαστε εδώ μέσα, με έναν λόγο απόλυτα λιτό, αλλά και αφοπλιστικό! Η αγνότητα και η ειλικρίνεια του λόγου σου, άγγιξε τις καρδιές όλων μας και γι αυτό είσαι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα εδώ μέσα, αφού χαίρεις άκρας εκτιμήσεως και σεβασμού απ’ όλους. Η αγάπη που εκπέμπεις προς κάθε κατεύθυνση, όχι μόνο είναι διακριτή, αλλά μετουσιώνεται σε έργο, από την ταπεινότητά σου και την ανιδιοτελή προσφορά σου σε πολλά επίπεδα (ξέρεις εσύ)! Το μεγαλείο ενός ανθρώπου που γνωρίζει χωρίς να κομπάζει, που ακούει τους πάντες με προσοχή και που ξέρει να διακρίνει το ουσιώδες από το ανούσιο, δεν μπορεί παρά να είναι ένας εξελιγμένος άνθρωπος που έχει ρόλο! Ρόλο οδηγού. Καλή σου συνέχεια και ο Θεός δίπλα σου! Η αφοσίωσή σου στην νεολαία, με συγκινεί και κάνει την αποστολή σου ιερή.
    Η παρέα του Καταχθόνιου Δαίμονα, θα είναι πάντα εδώ και εσύ θα έχεις θέση τιμητική, μαζί και με τους άλλους εκλεκτούς φίλους.
    Με πολλή εκτίμηση,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χίλια ευχαριστώ αγαπητέ ΛΥΚΙΕ για την αναγνώριση και όλα τα καλά λόγια τα οποία δίνουν κουράγιο και δύναμη μιας και ο αγώνας (όπως ο κάθε αγώνας) είναι δύσκολος κι ανηφορικός. Και όσο για την νεολαία...όπως πάντα μόνο κάποιοι "σπόροι" θα ανθίσουν και θα βρούν αντίκρυσμα αλλά έτσω και έτσι πάλι αξίζει χίλες φορές κάθε θυσία.
      έστω κι αν έξω χιονίζει τώρα και έστω κι αν το θερμόμετρο δείχνει -9 βαθμούς...η καρδιά μου είναι φούρνος και ξεχειλίζει απο αγάπη και ζεσταίνεται απ τις σκέψεις σας!! καλή συνέχεια
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
  5. ΛΥΚΙΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΑΙΤΣΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ???) ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΙΛΩΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι πάντα καλά Θηλυκή Φωνούλα και να μας μιλάς με τον δικό σου, αυθόρμητο τρόπο. Είναι σημαντικό που σχεδόν σε κάθε συζήτηση μπορείς να έχεις άποψη και να την εκφράζεις. Το δικαίωμά σου αυτό, εδώ είναι προστατευμένο και αναφαίρετο. Θεωρώ δεδομένη την συμπάθεια και την αγάπη όλων προς το πρόσωπό σου και αυτό φάνηκε από τον σεβασμό αλλά και την προστασία που σου παρείχαν, όλοι οι φίλοι του Καταχθόνιου Δαίμονα! Συνέχισε όπως είσαι…
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα φίλτατε Λύκιε !
    Με αφορμή τον 1 χρόνο λειτουργίας του Καταχθονίου Δαίμονα , θέλω και’ γώ με την σειρά μου να ευχηθώ ολόψυχα αυτός ο ιστοχώρος που ξεκίνησε δειλά δειλά μα συνεχίσει να υπάρχει και να φωτίζει τον δύσκολο δρόμο της ανέλιξης και της γνώσης.
    Καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς Λύκιε, λειτούργησες ως «δείκτης» της Διανοητικής Αρετής (κατά τον Αριστοτέλη). Μας άνοιξες τον δρόμο της αναζήτησης των πνευματικών αρετών, μας καλλιέργησες την σοφία, την φρόνηση και μέσα από την συλλογή εμπειριών και διαλόγων, να σκεφτόμαστε πιο καθολικά.
    Προσωπικά τουλάχιστον μπορώ να σου βεβαιώσω ότι ήσουν και είσαι ο καταλύτης της εξέλιξης μου και την ανοδικής μου πορείας προς την επίτευξη υψηλών στόχων.
    Σ’ ευχαριστούμε που υπάρχεις και μπορείς και ξεχωρίζεις μέσα από χιλιάδες ιστολόγια αναλύοντας και εντρυφώντας οποιοδήποτε θέμα ανακύπτει.
    Επέμενε και υπόμενε σε αυτό που έχεις ξεκινήσει να κάνεις και να είσαι σίγουρος ότι οι υποστηρικτές σου θα πληθύνουν. Η φυσική ενέργεια που διαθέτεις και η διάθεση σου εκπέμπεται διαδικτυακά! Το σκοτάδι περνάει και δίνει χώρο στο φώς!!!!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Χίλων,
    σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής, αν έστω και λίγα από αυτά που μου αποδίδεις, έχουν βάσιμη αλήθεια. Επαναλαμβάνω όμως, ότι το αποδιδόμενο έργο του Καταχθόνιου Δαίμονα, δεν οφείλεται αποκλειστικά στον ιδρυτή του, αλλά σε όλη την ομάδα-παρέα των σχολιαστών που μόνιμα και τακτικά συνδιαμόρφωναν την πορεία του. Αν λοιπόν, αυτή η ομαδική δουλειά σου προσέδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα και αποτέλεσε την πυξίδα για την προσωπική σου ανέλιξη όπως γράφεις, τότε αυτό με ευχαριστεί απόλυτα, γιατί αυτός ήταν και ο σκοπός μου. Δηλαδή, η παρότρυνση στην αφύπνιση, έστω και για έναν άνθρωπο!
    Σε ευχαριστώ με την σειρά μου, που υπάρχεις και αποτελείς ένα αναπόσπαστο κρίκο συνοχής στην παρέα του Καταχθόνιου Δαίμονα, που με την διάνοια, τον λόγο, τις ιδέες, τα σχόλια και το άρθρο σου, συνέβαλλες και συμβάλλεις στην παραγωγή της αξίας αυτού του ιστολογίου. Ο λόγος και η ποιότητα της σκέψης σου, το ήθος, το μέτρο και η σοβαρότητά σου, σου προσέδωσαν μια υψηλή θέση στη συνείδηση των μελών της «λέσχης» μας (όπως είπε και ο Αρμαγεδών)! Είναι τιμή για τον Καταχθόνιο Δαίμονα, να έχει φίλους σαν και εσένα. Μαζί θα συνεχίσουμε, στον ίδιο δρόμο…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε μου ΛΥΚΙΕ μετα απο πολυ καιρο απουσιας πηρα τις αναρτησεις με την σειρα και εφτασα μεχρι εδω και το βρισκω σωστο να πω κι εγω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την καλη φιλοξενια σου και τα ωραια θεματα που αναρτωνται και σοβαρα στον ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΔΑΙΜΩΝ.
    Ευχομαι το μπλογκ αυτο να συνεχεισει παντα ετσι οπως ειναι και να δεσουμε ολοι μεταξυ μας
    ακομη καλυτερα και να το στηριξουμε και ο καλος μας διαχειριστης να ειναι παντα προσχαρος
    οπως και ειναι μμμμμμ ( μελικες φολες με μαλωνεις) χαχα, εγω σε γνωρισα απο το ξ/6 και εμεινα
    Σε χαιρετω φιλε μου και την υπολοιπη παρεα και σας ευχαριστω για την τοτε συμπαρασταση.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δανάη μου, σε ευχαριστώ! Ααα, δεν σε "μαλώνω" βρε Δανάη, απλά καμιά φορά που μπορεί να ψιλοξεφύγεις (ξέρεις τώρα) σε επαναφέρνω γλυκά! Μην το παίρνεις προσωπικά! Να ξέρεις ότι εδώ όλοι σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε. Ελπίζω το ίδιο και συ.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αμεεεεεεε ουτε συζητηση, με το συμπαθειο ομως, ειστε της Χ.Αυγης;;;( ε ναι ειμαι λιγο τουβλακι)
    Δαναη!,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα, σοβαρέψου τώρα! Μην πας να το χαλάσεις!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.