Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Οι... Εβραίοι πίσω απ’ την εξαίρεση της κας Ζαρούλια απ’ το Συμβούλιο της Ευρώπης;



Ότι ο διεθνής εβραϊσμός βρίσκεται πίσω απ’ τον αποκλεισμό της κας Ελένης Ζαρούλια, βουλευτού της Χ.Α. και σύζυγου του Αρχηγού της, ισχυρίζεται το εθνικιστικό κόμμα σε ανακοίνωση, όπου διαβάζουμε:

«Η Jerousalem Post με έκτακτη (!) ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου πως η εβραία βουλευτής του Ιταλικού κοινοβουλίου με το κομματικό συνασπισμό του Μπερλουσκόνι, Φιάμα Νιρενστάιν υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης από το Συμβούλιο της Ευρώπης για την βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια και για τον Ούγγρο βουλευτή του Jobbik, Ταμάς Γκάουντι Νόγκι. Το θέμα θα εξεταστεί στην Επιτροπή Θεσμικών Θεμάτων της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής, το θέμα θα έλθει προς συζήτηση και απόφαση στην Ολομέλεια της Συνέλευσης, που θα γίνει σε περίπου μια εβδομάδα. Ήδη υπάρχουν διαρροές από κύκλους της εβραίας δημοσιογράφου ότι τουλάχιστον 10 μέλη της επιτροπής από πέντε διαφορετικές χώρες τάσσονται υπέρ της πρότασής της. Ο λόγος που η δημοσιογράφος και συγγραφέας -μαντεύετε ποιο είναι το αντικείμενο των βιβλίων της - ζητά τον αποκλεισμό των δύο Εθνικιστών βουλευτών είναι επειδή «ανήκουν σε δύο κόμματα ρατσιστικά και αντισημιτικά, των οποίων οι ιδέες και αξίες είναι ενάντια στις ιδέες του Συμβουλίου της Ευρώπης».

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η αντίδραση του πολιτικού προσωπικού του Διεθνούς Σιωνισμού, ούτε είχαμε καμία αμφιβολία για το πόσο ελευθερία επιτρέπει η «δημοκρατία» τους. Πλέον όμως έρχονται να ξεσκεπαστούν πλήρως και οι εγχώριοι μασκαράδες των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ) οι οποίοι πολύ πριν η Νιρενστάιν κινήσει τα νήματα για αποκλεισμό της βουλευτού Ελένης Ζαρούλια έκαναν διάφορα καραγκιοζιλίκια στην Βουλή προκειμένου να μην μετέχει η βουλευτής μας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Αποκαλύπτουν λοιπόν με ποιον παράγοντα είναι σφικτά αγκαλιασμένοι και δέχονται αυστηρές εντολές και συστάσεις.

Είναι ο ίδιος παράγοντας που τοκογλυφικά έθεσε την Ελλάδα υπό την πλήρη επικυριαρχία των Τραπεζών του και των ανθρώπων του με τα πολλά μάστερ στην οικονομία.

Είναι ο ίδιος παράγοντας που φοβάται τόσο πολύ ότι ο Ελληνισμός και οι Αξίες του θα δώσουν το έναυσμα στα Έθνη της Ευρώπης να πετάξουν από πάνω τους τις αλυσίδες του Σιωνισμού και της υποδούλωσης που επιβάλλουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Είναι ο παράγοντας που πολεμά με κάθε τρόπο όποιον πραγματικά θεωρεί ότι του στέκεται εμπόδιο. Είναι ο ίδιος παράγοντας που πήγε τους τοκογλύφους και στην Ουγγαρία του εθνικιστικού Jobbik, το οποίο επίσης αντέδρασε έντονα και δεν του το συγχωρούνε. Είναι  ο ίδιος παράγοντας που σκοτώνει παιδάκια και αμάχους στην Παλαιστίνη»...

Μαρία Παπαδοπούλου


Πηγή: http://www.elora.gr

15 σχόλια:

  1. Ανήρτησα αυτό το άρθρο, προκειμένου να καταδείξω την δύναμη που ασκούν οι εβραίοι, στις πολιτικές μεθοδεύσεις ανά τον κόσμο! Θεωρούν και επιβάλουν τον αντισημιτισμό, ως αδίκημα και κοινωνικό μίασμα, ενώ (κατά την γνώμη τους) κανονικά όλος ο κόσμος οφείλει να αγαπά τους εβραίους και να συμφωνεί απαρέκλητα μαζί τους. Όποιος διαφωνεί μαζί τους ή τους αντιπαθεί, είναι παράνομος και εξοβελιστέος!! Όποιος δεν αγαπά τους εβραίους, πρέπει να αποκλείεται από παντού, να φιμώνεται και ενίοτε να πεθαίνει! Όλα αυτά βέβαια, εξηγούν γιατί όλοι οι λαοί «αγαπούν» τους εβραίους, όσο και αυτοί «αγαπούν» τους υπόλοιπους λαούς… Έτσι λοιπόν οι παραδοσιακά δημοκράτες και ανθρωπιστές εβραίοι, παραδίδουν μαθήματα ανθρώπινης ευαισθησίας στους λαούς και σεβασμού στους αδυνάτους…
    Τα σχόλια δικά σας…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΚΙΕ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΑΚΙ............ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!1 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΛΕΝΕ!!!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ λειτουργεί πολύ καλά το σχέδιο των Εβραίων εντός των τειχών της Ελλάδος μας .
    Θα συμφωνήσουνε ότι αυτοί που κόπτονται για ανθρωπιστικά δικαιώματα , τροφοδοτώντας τις κατά τ'άλλα Μ.Κ.Ο. οργανώσεις στην Ελλάδα ( αδιαμφισβήτητα σκληρά εργαζόμενοι )έχουν καταφέρει εξευτελίζοντας μια χώρα -με την βοήθεια των ξενοσπούδαστων που έχουμε για Ηγέτες - να την κάνουν υπόδειγμα χοάνης λαθρομεταναστών .
    Φυσικά το έργο τους έχει ορίζοντα και έργο εντός των τειχών της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας και άτομα σαν την Ζαρούλια, αλλά και όποιου άλλου Εθνικόφρονα Έλληνα θα τους βρει αντίθετους και θα προσπαθήσουν να τον "σιωπήσουν" .

    Θυμάμαι κάποτε τον Αείμνηστο Καζαντζίδη που μιλούσε με τόσο μένος κατά των Εβραίων και φαίνεται σαν χτές τα όσα έλεγε με πόνο ψυχής .

    Σε αυτήν την χώρα αναδεικνύονται πλέον ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ .

    Εγώ όμως θα παραθέσω στοίχους από ποίημα μου για αυτά που έχουν καταφέρει με τις πλάτες αυτών που εμείς επιλέξαμε για ηγέτες οι Εβραίοι εντός της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας .

    Γενήκαμε στην χώρα αυτήν να'χουμε καπετάνιους
    γιούς παλιών δοσίλογων και μεγαλοεργολάβους ,
    που όλους μας δουλέψανε τα'χα για το καλό μας
    γιατί για Ηγέτες βρήκαμε ...... ξενόδουλους πια σκλάβους .

    Πολλά θα μπορούσα να γράψω .... μα δεν θα έφταναν .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Αρμαγεδών,
    είναι αλήθεια ότι πολλοί από τους πολιτικούς που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο, είναι εβραίοι με παραλλαγμένο όνομα, ώστε να μην είναι διακριτή η καταγωγή τους. Ας μην φέρω παραδείγματα...
    Και μόνο αυτό, δείχνει την δολιότητα της φυλής τους και την προσφιλή τους «τέχνη» να διαφεντεύουν τους λαούς, εξαπατώντας, εκμεταλλεύοντας και διαφθείροντάς τους! Οι εβραίοι είναι οι διαβολείς της ανθρωπότητας και αυτός είναι ο αρχέγονος σκοπός τους, που τον επιτελούν ακούραστα από τους αρχαίους χρόνους , μέχρι σήμερα! Εδώ μέσα, έχουμε αναπτύξει το θέμα και έχουμε εξηγήσει από που προέρχονται και ποια η αποστολή τους. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι ΟΛΟΙ οι λαοί, μηδενός εξαιρουμένου, κατέτρεξαν, καταδίωξαν και εξεδίωξαν τους εβραίους όπου αυτοί διείσδυσαν προκειμένου να διαφθείρουν και να διασπάσουν τα αμιγή έθνη που τους φιλοξένησαν στους κόλπους τους. Οι λέξεις προδοσία, μίσος, υποκρισία, φιλαργυρία, απάτη, ψέμα, δολοπλοκία, συκοφαντία, εκδίκηση και απανθρωπιά, είναι συνυφασμένες με το εβραϊκό φύλο. Η εβραϊκή "ηθική" είναι ο ορισμός της ανηθικότητας, έτσι όπως καταγράφεται στα ιερά τους βιβλία (Ταλμούδ, Τορά, κτλ). Οι εβραίοι, είναι ο ορισμός του Κακού.
    Θέλοντας όμως να αποφύγω τις γενικεύσεις, όταν αναφέρομαι στους εβραίους, απευθύνομαι κυρίως στους σιωνιστές εβραίους και όχι κατ΄ανάγκη στον οποιονδήποτε εβραϊκής καταγωγής. Αναφέρομαι επίσης στις παραδόσεις και την «κουλτούρα» των φανατικών εβραίων, οι οποίοι θεωρώντας τον λαό τους «τον εκλεκτό του Θεού», μισούν και υποτιμούν ασεβώς τα υπόλοιπα έθνη με πρώτους τους Έλληνες, που μας θεωρούν εχθρούς τους! Υπάρχουν βεβαίως και περιπτώσεις εβραίων που δεν ακολούθησαν την παραδοσιακή τους «λογική» και μάλιστα κάποιοι από αυτούς εναντιώθηκαν σε αυτήν την πρακτική. Αυτοί όμως ίσως είναι λίγοι…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου ΛΥΚΙΕ
    Ακριβώς όπως τα έγραψες είναι , εκείνοι μας θεωρούν εχθρούς τους .
    Όσο για αυτούς που εναντιώθηκαν, θα έλεγα πως είναι ελάχιστοι και πραγματικά έπαθαν αυτό που παθαίνουν όταν το πρόβατο ξεφεύγει από το κοπάδι .
    Έχουν και αυτοί τις εντολές τους να διεκπεραιώσουν εντός των τειχών της Ελλάδος μας , σαφέστατα αν παρεκκλίνουν αυτού του έργου ο δικός τους λύκος καραδοκεί .
    Το μένος τους δε με την ΠΑΤΡΙΔΑ μας ήταν πλέον το πιο ειδεχθές, καταστρέφοντας τα αρχαία μνημεία μας και καταφέρνοντας να κάνουν τον Χριστιανισμό αποδιοπομπαίο τράγο της κίβδηλης αγάπης τους για την χώρα μας .

    Μπορεί να έχω δηλώσει ότι είμαι Χριστιανός, αλλά ήθελα τα Αρχαία μνημεία μου και Ιστορία μου, δίχως όμως να την έχουν διαβάλει , καταστρέψει , αλλοιώσει , εξαφανίσει ως ήθελαν μαζί με τα υποχείριά τους εντός των τειχών της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρμαγεδών, φίλε μου,
    Προς επίρρωσιν των όσων ανέφερες περί του «τιμωρού λύκου» των εβραίων, θα θυμίσω ότι ο ναζισμός του Χίτλερ, εξολόθρευσε σημαντικό αριθμό εβραίων σεφαρντίν (δηλαδή όχι καθαρόαιμων εβραίων) προκειμένου οι ασκεναζίμ (οι καθαρόαιμοι) να ωφεληθούν, απολαμβάνοντας μέχρι και σήμερα την προστασία και την ασυλία της παγκόσμιας κοινότητας. Το θέμα είναι ότι ο Χίτλερ (όπως και ο Στάλιν), αλλά και ο εμπνευστής του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος και αρχηγός της «εταιρίας της Θούλης», θεοσοφιστής, τέκτονας και αποκρυφιστής Βαρόνος
    Ρούντολφ φον Σερμπότεντορφ, ήταν εβραϊκής καταγωγής!
    Πράγματι ο Χριστιανισμός κατά τα πρώτα βυζαντινά χρόνια, επιτέθηκε με μένος σε κάθε τι που θύμιζε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, την παιδεία, την φιλοσοφία, τις επιστήμες, την τέχνη, μα κυρίως σε κάθε τι που είχε σχέση με την αρχαιοελληνική θρησκεία. Πολεμήθηκε και συκοφαντήθηκε ως ειδωλολατρική και πολυθεϊστική, αν και ήταν ουσιαστικά μονοθεϊστική. Ήταν λογικό να συμβεί, αφού η χριστιανισμός επιλέχθηκε να αντικαταστήσει την επικρατούσα θρησκεία, ως επίσημη πλέον θρησκεία του ρωμαϊκού κράτους. Εξάλλου ήταν συμφερότερο ως θρησκευτικό μόρφωμα, δηλαδή εργαλείο ένωσης, άρα και ελέγχου των υπηκόων του. Σύντομα ήρθε ο μεσαίωνας… Να θυμίσουμε επίσης, ότι εντελώς τυχαία βέβαια, ιδρυτής της εκκλησίας θεωρείται ο απόστολος Παύλος, ένας ρωμαίος αξιωματούχος …εβραϊκής καταγωγής! Στην πορεία, πολλές από της διδαχές του Χριστού παραλλάχθησαν ή αφαιρέθηκαν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον σκοπό της θρησκείας, που δεν ήταν άλλος από τον απόλυτο (μέσω του φόβου) έλεγχο των μαζών. Ένα εργαλείο κοσμικής εξουσίας δηλαδή!
    Όπως είναι κατανοητό, ότι θύμιζε την ελευθερία σκέψης και έκφρασης, το ελεύθερο πνεύμα και την γνώση των Ελλήνων, έπρεπε να είναι απαγορευμένο στο λαό και τίποτε να μην θυμίζει το παρελθόν του. Σε κάθε αρχαιοελληνικό ναό, στήθηκε ένας χριστιανικός. Οι βιβλιοθήκες, οι σχολές και τα πανεπιστήμια καταστράφηκαν! Οι φιλόσοφοι κυνηγήθηκαν. Τα αρχαία συγγράμματα, συγκεντρώθηκαν σε μοναστήρια, για να έχει πρόσβαση μόνο η ελίτ της θρησκευτικής εξουσίας στην αληθινή γνώση, ενώ ο λαός θα αφηνόταν στο «πίστευε και μη ερεύνα» ή την πυρά της ιεράς εξετάσεως (στους παπικούς). Εξ άλλου, για να θυμόμαστε την καταγωγή της θρησκείας μας, η Καινή διαθήκη συνδυάσθηκε με την Παλαιά (των εβραίων), αν και οι διαφορές είναι εξόφθαλμες μεταξύ τους…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου ΛΥΚΙΕ στο θέμα του ρόλου που έπαιξε ο Χίτλερ με το υποτιθέμενο κυνήγι των Εβραίων .
      Είναι ακόμη πασιφανές και εξόφθαλμο ότι μετά από την συγκέντρωση του πλούτου ( από την ληστρική επιδρομή του Χίτλερ ) έγιναν και οι πρώτες ενέργειες για ανεξάρτητο Εβραϊκό κράτος .
      Η Αρχαία Ιστορία της Ελλάδος έπρεπε να θυσιαστεί στον βωμό έκνομων συμφερόντων .
      Είπα και άλλοτε είμαι Χριστιανός αλλά ήθελα και τα Αρχαία μνημεία μου , αυτά που έδωσαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι , αυτοί που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε αυτούς που προσπαθούν να μας βυθίσουν στο σκοτάδι .
      Άν μάθει ο Έλληνας την πραγματική του ΙΣΤΟΡΙΑ , φοβάμαι ότι θα ξημερώσουν άσχημες ημέρες για κάποιους που ροκανίζουν τα Ελληνικά θεμέλια εδώ και χιλιετίες .
      Για αυτό και έχω ξαναπεί ότι ο Έλληνας δεν πρόκειται να διδαχθεί σε κανένα Ελληνικό σχολείο την πραγματική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .
      Για το τελευταίο συνδράμουν και καλόβολοι πολιτικοί που μας πασάρουν κάποιοι για Ηγέτες .
      Άλλωστε όλοι αυτοί αποδείχτηκαν περίτρανα ότι είναι συνοδοιπόροι στο έγκλημα που συντελείται κατά του Ελληνισμού , από τότε έως και τώρα , με την τεχνητή οικονομική κρίση και τα αλλεπάλληλα μνημόνια διάσωσης .
      Πάντα κάτι θα εφευρίσκουν ώστε οι Έλληνες ποτέ να μην σηκώσουν το κεφάλι .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  7. Εδώ φίλε Αρμαγεδών, ανοίγεις ένα θέμα σημαντικό. Έχει σχέση η αρχαία Ελλάδα με την χριστιανική Ελλάδα; Υπάρχει συνέχεια του ελληνισμού μέσα από τον χριστιανισμό;
    Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να διαχωρίσουμε τον Χριστό και την διδασκαλία Του, από την θρησκεία που δημιουργήθηκε έπειτα, στο όνομά Του. Και αυτό διότι, αν μπορέσουμε αποστασιοποιημένα να δούμε από μια αδογμάτιστη οπτική, το θρησκευτικό μόρφωμα που δημιούργησαν κάποιοι άνθρωποι, θα διαπιστώσουμε ότι ουσιαστικά επανέλαβαν αυτό που πάντοτε έκαναν οι «δημιουργοί θρησκειών». Δηλαδή οι άνθρωποι.
    Με την αφορμή κάποιας μοναδικής ανθρώπινης παρουσίας (ή θεϊκής) και συνήθως μετά τον θάνατό της, έχτιζαν θρησκεία, επικαλούμενοι την διαδοχή και την θεοπνευστία των κανόνων της. Δηλαδή, παραλαμβάνοντας και τροποποιώντας την διδασκαλία της θεϊκής παρουσίας, επικαλούνται ότι είναι οι απ’ ευθείας διάδοχοί της και πως ότι λένε ή γράφουν, είναι θεόπνευστα, αφού μεταβιβάστηκε σε αυτούς η «θεϊκή» διαδοχή!
    Έτσι, μια στρατιά «επιφοιτησμένων» και «θεόσταλτων» ανθρώπων, που στην πραγματικότητα ανήκουν στην ελίτ των εξουσιαστών, δομούν ένα κοσμικό σύστημα διαχρονικής και υπερεθνικής εξουσίας, με την προοπτική χιλιετιών εξασφαλισμένης δύναμης επιρροής.
    Σκοπός λοιπόν, η άσκηση ελέγχου και επιρροής στις μάζες, αξιοποιώντας την δυναμική μιάς θεϊκής παρουσίας, ή μιας κατασκευασμένης ως τέτοιας!
    Στην περίπτωση του χριστιανισμού (ως θρησκεία), ο κανόνας απλά επαληθεύτηκε. Το δόγμα, δεν δέχεται ως «χριστιανό» αυτόν που αποδέχεται και ζει με τον Λόγο και την διδασκαλία Του Χριστού, αλλά μόνον αυτόν που ζει κατά απόλυτο τρόπο σύμφωνα με το δόγμα της χριστιανικής θρησκείας! Όποιος ξεφεύγει κατ’ ελάχιστον από τις επιταγές του δόγματος, κηρύσσεται αιρετικός, αντίχριστος ή άπιστος! Χρησιμοποιούν δηλαδή το «χριστιανόμετρο» προκειμένου να μετρήσουν το πόσο καλός χριστιανός είναι κάποιος, από τον οποίο απαιτούν τυφλή πίστη (υποταγή), όχι μόνο στον Χριστό, αλλά και σε όλους τους «θεόπνευστους» Πατέρες του δόγματος! Βεβαίως σπάνια ο κλήρος τηρεί με τον ίδιο απόλυτο τρόπο, τις διαδαχές του Χριστού!
    Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός του εβραϊκού ιερατείου, βρήκε συνέχεια στην χριστιανική θρησκεία. Η διαίρεση των χριστιανών και η πολυμορφία, δείχνουν την διαφορετική (και πολύ ανθρώπινη) ανάγνωση του Χριστού, αλλά προπαντός την διαφορετική οπτική για το μοντέλο εξουσίας που ήθελαν να υπάρξει. Δεν δίστασαν τελικά, να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα …χριστιανικά! Ποια θρησκεία λοιπόν σεβάστηκε και τήρησε την παρακαταθήκη Του Χριστού; Ποια θρησκεία τήρησε την Αγάπη Του;
    (Υπ’ όψιν ότι αναφέρομαι συνολικά στον χριστιανισμό και όχι αποκλειστικά στην ορθοδοξία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χριστός στα τελευταία τρία έτη της ζωής Του, δίδαξε. Στα προηγούμενα τριάντα, μυήθηκε.
    Ότι δίδαξε, όχι μόνο ήταν ευθειασμένο με τις ηθικές διαδαχές των αρχαίων Ελλήνων και την φιλοσοφία τους, αλλά σχεδόν όλα όσα είπε, ήταν ήδη ειπωμένα από προγενέστερους Έλληνες δασκάλους (φιλοσόφους). Εξάλλου, μπορεί να έδρασε σε περιοχή των εβραίων, όμως η διδασκαλία Του επισφραγίσθηκε -κατά τα δικά του λεχθέντα-, όταν οι Έλληνες κοινωνήθηκαν σε αυτές.
    Θα μπορούσε κανείς λοιπόν, να συμφωνήσει ότι ο Χριστός έδωσε συνέχεια στο Ελληνικό πνεύμα, ή έστω το αναπαρήγαγε! Δεν ήρθε σε σύγκρουση με αυτό.
    Το γιατί όμως η νέα χριστιανική θρησκεία πολέμησε τόσο σθεναρά, κάθε τι που θύμιζε το ελληνικό πνεύμα, δεν εξηγείται από την στάση και την διδασκαλία Του ίδιου του Χριστού.
    Εξηγείται όμως, από το ανθρώπινο μένος των αυτόκλητων διαδόχων Του, οι οποίοι επιθυμούσαν να ανατρέψουν την επικρατούσα πολιτική, θρησκευτική και φιλοσοφική κατάσταση, για να την αντικαταστήσουν με ένα ισχυρό εργαλείο υποταγής και κυριαρχίας, όλης της περιοχής (ρωμαϊκή αυτοκρατορία) και ταυτόχρονα η εξουσία να περάσει μόνιμα στο χέρια τους.
    Ποιοι ήταν πραγματικά αυτοί;
    Μα αυτοί που ακόμη και σήμερα, εξουσιάζουν όλη την ανθρωπότητα!
    Είναι οι ίδιοι, που κάτω από άλλο προσωπείο, δημιούργησαν λίγο αργότερα την ισλαμική θρησκεία για τους ανατολίτες. Είναι οι ίδιοι που σήμερα επιδιώκουν την κατάργηση των θρησκειών, προκειμένου να ιδρύσουν την νέα «πανθρησκεία»!
    Στο ερώτημα λοιπόν, αν υπάρχει συνέχεια του ελληνισμού μέσα από τον χριστιανισμό, θα απαντούσα πως όχι. Θα ήμουν καταφατικός, αν δεχόμασταν ως «χριστιανισμό» την κατά Χριστόν ζωή, δηλαδή αν οι Έλληνες εφάρμοζαν στη ζωή τους τα διδάγματα Αγάπης Του Χριστού, όπως δηλαδή και τα αρχαία δελφικά παραγγέλματα των προπατόρων μας.
    Αν λοιπόν εννοούμε αυτό «χριστιανισμό», τότε ναι, υπάρχει συνέχεια! Αν όμως εννοούμε τον δογματικό χριστιανισμό που θέλει τον χριστιανό δουλικό και υποταγμένο στον παντοδύναμο, εκδικητικό και τιμωρό θεό, τότε σαφώς το αρνούμαι.
    Παρόλα αυτά, είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε τι θα είμαστε. Κανείς δεν μας υποχρεώνει στο τι θα σκεφτόμαστε και τι θα πιστεύουμε. Είμαστε ελεύθεροι να φτιάξουμε το δικό μας «πιστεύω». Ελεύθερα, όπως μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. HELLO!:)
    ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ,ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΑΡΑΔΕΣ!
    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ....ΑΠΛΟΣ ΣΕ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ Ο ΔΥΙΣΜΟΣ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑ!
    ΑΠΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΥΡΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑΒΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ!ΧΑΧΑ

    A-Ω=anor80grafos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ότι αφορά τα δικά μου λεγόμενα, έχω ξεκαθαρίσει σε ποιούς εβραίους αναφέρομαι. Μιλάμε για τους σιωνιστές και τους φανατικούς ταλμουδιστές ορθοδόξους εβραίους. Το άρθρο εδώ δεν εστιάζει στον ρόλο της Χρυσής Αυγής, αλλά στον ρόλο των εβραίων στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και την δυναμική που ασκούν προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να επιβάλλουν σε όλους, το δικό τους σχέδιο.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Ποιός γνωρίζει λοιπόν του Χρόνου το Δίκαιο;
    Ούτε εγώ, ούτε εσύ
    Κι όμως βλέπεις
    Το Λάθος κυρίαρχο
    που αθροίζει εγκλήματα,σφάλματα,καταδίκες
    Του αδίκου οι τέκτονες-άνθρωποι
    θλιβεροί φαυλοκράτες
    ματαιόπλουτοι λύγκες
    σαν τυφλοί αντικρύζουν το "επέκεινα"
    σαν κωφοί την λαλίστατη έκφρασι
    που έχουν οι Σφίγγες
    Φαυλοκράτες πάμπολλοι
    Τις αιτίες αγνοείς και
    Ερήμην δικάζεσαι...
    Μας βαραίνουν-γιατί;-
    ύβρεις και καταδίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΛΥΚΙΕ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΑΠΟΔΟΜΕΝΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΠΗΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΝ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΓΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΝ ΠΩΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΥΠΕΚΡΥΠΤΕΤΟ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΦΗΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗΝ. ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΠΛΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟΝ!
    "ΙΕΡΑΡΧΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Φίλε Ιεράρχη,
      ο εσωτερικός χριστιανισμός, εκπροσωπείται με ποικίλες εκδοχές της ερμηνείας των διδαχών του Χριστού. Ο λόγος είναι οι πηγές, αλλά και η ερμηνεία τους σύμφωνα με την ηθική και την λογική αυτού που το επιχειρεί. Σίγουρα πάντως, προσεγγίζει πολύ καλύτερα την ουσία των διδαχών Του, από την δογματική θρησκεία!
      Όσον αφορά το θέμα της πιθανής κατασκευασμένης ιστορίας του Χριστού, πράγματι υπάρχουν πολλά επιχειρήματα που θα στήριζαν αυτή την εκδοχή. Ίσως μάλιστα περισσότερα από αυτά που θα την ανέτρεπαν!
      Όμως πόση σημασία θα είχε αυτό;
      Θα είχε μεγάλη σημασία για την επίσημη χριστιανική θρησκεία, γιατί αν αποκαλύπτετο ένα τέτοιο ψεύδος, θα κατέρρεε άμεσα όλο το θρησκευτικό δόγμα του χριστιανισμού. Άρα, αν θεωρήσουμε πιθανή αυτή την εκδοχή, οι ιδρυτές της θρησκείας επινόησαν την ύπαρξη και την διδασκαλία του Χριστού, προκειμένου να θεμελιώσουν μια νέα θρησκευτική εξουσία.
      Όμως για να πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα, πρέπει να υπάρχει ένα μίνιμουμ φιλοσοφικής βάσης. Ακόμη και αν επινοήθηκε λοιπόν ο Χριστός, η διδασκαλία του, αλλά και η ζωή του, όφειλε να είναι βάσιμη και αληθοφανής.
      Που θα έβρισκαν την φιλοσοφική αυτή βάση;
      Μα που αλλού; Στην ηθική και την φιλοσοφία της εποχής! Στην ιδανική ηθική των Ελλήνων.
      Υπήρχε κάτι καλύτερο;
      Μοντέλο ζωής ενός μύστη που να κάνει και θαύματα, υπήρχε; Μα και βέβαια υπήρχε. Του Διονύσου, του Μίθρα, του Πυθαγόρα, και πολλών άλλων!
      Όμως ακόμη κι έτσι να ήταν, ας δούμε και πάλι την ουσία.
      Οι διδαχές δηλαδή του Χριστού, είτε είναι είτε δεν είναι δικές του, είναι σωστές και σύμφωνες με τις αρχές της χριστής ηθικής και της Αληθείας! Όσα περί Αγάπης είπε (ή φέρεται να είπε) ο Χριστός, είναι σωστά και απολύτως Αληθή! Άρα ακόμη και να αναπαρήγαγε αυτά που ήδη η ελληνική φιλοσοφία και η ηθική ευαγγελίζονταν, αλλά οι μάζες δεν γνώριζαν, η αγαθή και ωφέλιμη επιρροή στην ανθρωπότητα, ήταν δεδομένη. Δεν χάνεται λοιπόν η αξία της διδασκαλίας του Χριστού, ακόμα και αν Αυτός δεν υπήρξε ποτέ! Ακόμα και αν δεν υπήρξε η Ανάσταση, πάλι δεν απαξιώνεται ο Λόγος Του!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  12. Σαφέστατα φίλε μου ΛΥΚΙΕ δηλώνω κινούμενος εντός των ορίων που προανέφερες με ίδιο το δόγμα μου περί Χριστιανικών αξιών .
    Δυστυχώς όμως οι Εβραιοσιωνιστές ( για να μην κινούμε και εγώ επί δικαίων και αδίκων όπως σωστά αναφέρει και ο A-Ω=anor80grafos ) εμπέδωσαν με τον χειρότερο τρόπο το μίσος και το μένος που έτρεφαν για τον Ελληνισμό , αλλά και τον ίδιο τον Χριστιανισμό .

    Δημιούργησαν έτσι σαφέστατα μιαν λάθος αντίληψη για τα Χριστιανικά πιστεύω και επέβαλαν τα δικά τους αναξιοπαθή θέλω επί της Χριστιανικής πίστεως .
    Τραγέλαφος όμως αποδεικνύεται αυτό το εγχείρημα ακόμη και από τον Έλληνα ιερωμένο που ενδιαφέρεται να μεταλαμπαδεύσει την πραγματικότητα της Χριστιανοσύνης .

    Δυστυχώς όμως και εγώ όπως και εσύ πιστεύουμε ότι είναι λίγοι πλέον οι Έλληνες κληρικοί που ενδιαφέρονται πραγματικά να επιτελέσουν σωστά το Ιερό καθήκον τους .
    Είναι αναρίθμητες οι διαβολές που έχουν δυστυχώς ενσωματωθεί εντός των "Χριστιανικών αξιών " που πρέπει να ψαχτείς για τον αληθινό Χριστιανικό δογματισμό .

    Εγώ να προσθέσω ας κινούμαστε εντός των πραγματικών Χριστιανικών αξιών και ας μην κάνουμε την χάρη σε αυτούς τους διαβολείς , άλλωστε στην εν γένει ζωή μας δεν παύουμε να δεχόμαστε πλήθος διαβολές , εμείς οφείλουμε όμως να παρακάμπτουμε κάθε ίχνος διαβολής .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.