Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

"Η τέχνη του Οδυσσέα "

Γράφει ο Αρμαγεδών

Μην σαϊτεύει το μυαλό για τα πόσα έχεις χάσει
κανείς δεν βγαίνει ήρωας αν έχει διστάσει,
είναι ο δρόμος ανοιχτός ,μόνο για αυτούς που θέλουν
και βάζουν κάτι σαν σκοπό για να το καταφέρουν .

Σήκω επάνω κι'άκουσε σαν άλλοτε ΕΚΕΙΝΟΥΣ
που τους δοξάζουμε όλοι μας στήνοντας ανδριάντες,
μην συλλογάσε τους οχθρούς και εκείνους τους κρετίνους
έτσι σαν θες έκαναν στον τόπο αυτόν οι άνδρες .

Σε μια χώρα σαν την ΕΛΛΑΣ δεν μας χωράνε εκπτώσεις
κι αν θες την νέα την γενιά να την ελευθερώσεις
ο δρόμος είναι ανοιχτός , πάντα υπάρχουν "όπλα"
πολλά σκαρφίζεται ο νους , γνωστικούς πάνε και ρώτα .

Γιατί σαν βάζουν πονηριά οι ξενοσπουδαγμένοι
εμάς η τέχνη του ΟΔΥΣΣΕΑ θαρρώ πλέον μας μένει ,
που το'χε βάλει για σκοπό με εκείνους τους μνηστήρες
έτσι και εμείς να κάνουμε με τούτους του κιοτήδες .

Όχι με αίμα ,αλλά ... με μυαλό εκείνο θα πονέσει
αυτούς τους αλλοπρόσαλλους που μας έχουν διαιρέσει
σε έρμαια και δουλικούς τα'χα για το καλό μας
και χαίρονται που βρήκαμε σ'αυτούς τον δάσκαλό μας .

Ο αγώνας πρέπει να δοθεί από εμάς ,πλην αυτού όμως με γνώση και ομόνοια ( η τελευταία όσο μπορεί να επιτευχθεί ) γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μας περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ .

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

6 σχόλια:

  1. Φίλε Αρμαγεδών,
    το αισιόδοξο μήνυμα του ποιήματός σου, έρχεται να ενισχύσει τις ελπίδες μας για εθνική ανάταξη και διάσωση των αξιών της φυλής μας. Κάτι, που όπως λες, θα δυσαρεστούσε τους "ξενοσπούδαστους" που προφανώς εννοείς, όσους έχουν ανθελληνική κουλτούρα και αφελληνισμένη παιδεία. Είναι σαφές (και το δείχνεις ξεκάθαρα) πως υπάρχει ένα αντίπαλο δέος, που αντιμάχεται και φαίνεται να νικά τον ελληνισμό! Αυτό το αντίπαλο δέος, είναι ο σιωνισμός, ο αρχέγονος εχθρός της απέναντι όχθης. Το δυστύχημα της υπόθεσης είναι πως τον εχθρό μας υπηρετούν έλληνες προδότες, που τέτοιοι πάντα υπήρχαν σε αφθονία μέσα στους κόλπους μας. Είναι ένα ελάττωμα της φυλής μας...
    Η φυλή μας όμως δεν έχει μόνο ελαττώματα, αλλά και μοναδικά προτερήματα.
    Όπως πολύ όμορφα μας δείχνεις στο ποίημα σου, με το παράδειγμα του πολυμήχανου και θαρρετού Οδυσσέα, η φυλή μας έχει την ικανότητα να ενώνεται και να μάχεται σθεναρά αλλά και επιτήδεια, απέναντι σε εξωτερικούς (και μερικές φορές και εσωτερικούς) εχθρούς, που απειλούν την ύπαρξή της. Έτσι επέζησε ως σήμερα, αλλά μαζί της επιβίωσε και ο δυτικός πολιτισμός από της «λαίλαπα της Ανατολής» …
    Τώρα όμως η απειλή της «λαίλαπας της Ανατολής» εκδηλώνεται με πιο περίπλοκο και διεισδυτικό τρόπο. Είναι βελτιωμένος τρόπος.
    Για να τον αποκρούσουμε πρέπει να τον δούμε κατάματα. Χωρίς αυταπάτες και εθελοτυφλίες. Να θυμηθούμε ποιοι είμαστε. Να αποτινάξουμε το πέπλο της διαβρωτικής επιρροής, που άπλωσε ο σιωνισμός στην ζωή και την σκέψη μας.
    Να ξαναφορέσουμε τον χιτώνα της δικής μας ελεύθερης σκέψης, της δικής μας αδέσμευτης ψυχής! Τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν εχθρό.
    Γιατί είμαστε υπέρτεροι και πανίσχυροι…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν θα είναι αργά φίλε μου ΛΥΚΙΕ γι'αυτήν η ώρα που θα αντιδράσει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και όσο περίτεχνα και εάν έχουν υφάνει τον ιστό της εξαθλίωσης της Ελλάδος στο τέλος γνωρίζουμε όλοι μας, ότι το απονενοημένο περίτεχνο σχέδιο τους θα καταποντιστεί στον στον δικό τους Καιάδα .

      Δεν μπορώ να προσθέσω περισσότερα στο σχόλιό σου, γιατί με κάλυψες πλήρως και αντιλαμβάνεσαι με τον καλύτερο τρόπο τι θέλω να "δώσω" , όντας έχουμε και οι δυο μας τις ίδιες απόψεις επ'αυτού, αλλά όπως και οι άλλοι φίλοι θαμώνες συνσχολιαστές μου .

      ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΒΡΕ ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΑΚΟ???!!! ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΘΑΡΟΣ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ..........Ο ΠΟΛΥΜΗΧΝΟΣ ΟΔΗΣΣΕΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΕ!!
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΔΑΝΑΟΥΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ???ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΛΑ!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάρρος και μόνο πρέπει να δίνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ μας, που όσο και να θέλουν να μας εξαθλιώσουν πάντα θα βρίσκουμε λύσεις μέσω αυτής .
      Δεν υπήρχε πιο πολυμήχανος από τον Οδυσσέα , όταν θα χαθούμε μεταξύ μας. ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της αναζήτησή μας σαν του Θησέα να ανταμώσουμε ο ένας τον άλλον , αλλά όταν δούμε ότι οι δέσμιοι μας έχουν υφάνει τόσο περίτεχνα τον ιστό τους ( όπως αναφέρει και φίλος μας ΛΥΚΙΟΣ )ας ακολουθήσουμε την τακτική - στρατηγική του Μ. Αλεξάνδρου και ας κόψουμε τον δικό μας γόρδιο δεσμό που μας πνίγει .
      Χάθηκες ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ καιρό είχαμε να σε ανταμώσουμε .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    2. ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΑΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΔΟΥΛΑΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΑΙΝΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..........
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΔΑΝΑΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  3. ΑΡΜΑΓΕΔΩΜ, υπεροχο το ποιημα σου, συγχαρητηρια!!!
    και μετα;
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.