Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ SANDY ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ILLUMINATI;


  Είναι η παράξενη φύση αυτής της θύελλας μια σαφή ένδειξη ότι οι Illuminati έχουν κυριαρχήσει τελικά στην τέχνη και την επιστήμη του ελέγχου του καιρού; Είναι αυτό το αποτέλεσμα όσων βρίσκονται στην εξουσία με τη χρήση τεχνολογιών όπως το HAARP για να δημιουργήσουν αυτό που έχει ονομαστεί ως "Frankenstorm";
Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά η χρονική στιγμή της καταιγίδας φαίνεται κάτι περισσότερο απο απλή σύμπτωση! Η καταιγίδα έρχεται στην εβδομάδα πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν αυτή η καταιγίδα κάνει ό, τι προβλέπεται να κάνει-να εξαφανίσουν την εξουσία και να κλείσουν την ανατολική ακτή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, τότε θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχουν προβλέψει: η τέλεια ευκαιρία για τον Barack Obama να αναστείλει την εκλογές, να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Επίσης σίγουρα θα ακολουθήσει η κατάρρευση της αγοράς. Ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθούν, γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να βρίσκεται στη γωνία.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Οδηγός επιβίωσης για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε



Η κρίση του πολιτισμού μας είναι συνολική. Εκδηλώνεται καθημερινά επιδεινούμενη. Σε άλλους δείχνει το ανελέητο πρόσωπο της οικονομικής ένδειας. Σε κάποιους άλλους κατευθύνει τα βήματά τους στον ανεπίστροφο δρόμο της σύγκρουσης των θρησκειών. Μερικοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι ένα ζήτημα «δεικτών» που πρέπει να «διορθωθούν» και πόρων που θα αποδειχτεί εύκολο να αναδιανεμηθούν. Οι περισσότεροι δεν φιλοσοφούν την κατάσταση και προσπαθούν απλά να βγάλουν την ημέρα. Μερικοί τα καταφέρνουν και μερικοί όχι.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ NASA...

  Στο βιντεάκι αυτό, βλέπετε μια συρραφή αποσπασμάτων από εικόνες και βίντεο της NASA, τα οποία κυκλοφόρησαν και αμέσως μετά αποσύρθηκαν. Δείχνουν την μεγάλη δραστηριότητα μη ανθρώπινων σκαφών, συσκευών και πλασμάτων, που καταγράφεται από τις κάμερες των διαστημοπλοίων και των δορυφόρων της NASA, στο διάστημα, σε τροχιά πέριξ της Γης!  Εκτός αυτών, καταγράφονται και μάχες μεταξύ σκαφών, όπως ευκρινώς θα διαπιστώσετε και μόνοι σας.
   Για όσους πιστεύουν ότι είμαστε μόνοι στο σύμπαν(!) και ότι τίποτε άλλο δεν συμβαίνει πέρα από αυτά που αντιλαμβάνονται τα μάτια μας, ας δουν τα πράγματα και από αυτήν την οπτική γωνία!  Στο 02:50 Θα δείτε ένα τριγωνικό UFO. Γνωστό στις μεγάλες δυνάμεις από τις

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Roswell Rods, άγνωστη μορφή ζωής!

Aπό τον  

Στην Κρυπτοζωολογία στην Ουφολογία και στην φωτογραφία ανοικτού χώρου, τα Rods (μερικές φορές είναι γνωστά ως Sky Fish ή Solar Entities), είναι επιμήκη αντικείμενα που συλλαμβάνονται από υψηλής ταχύτητος κάμερες. Βίντεο με αντικείμενα – ράβδους να κινούνται απίστευτα γρήγορα στην ατμόσφαιρα και η αίσθηση ότι είναι γεμάτη από άγνωστα είδη η μικρά ufo τροφοδότησε πολλές αντιδράσεις.
Ο Jose Escamilla ισχυρίζεται ότι ο πρώτος που τα φωτογράφησε στις 19 Μαρτίου 1994, ενώ προσπαθούσε να φωτογραφίσει ένα ufo χρησιμοποιώντας μηχανές πολύ υψηλών ταχυτήτων από αυτές που χρησιμοποιούνται για επιστημονικά πειράματα.

Πρόκειται για μια εντελώς παράδοξη νέα μορφή ζωής που δίνει τροφή για να τσακώνονται οι κρυπτοζωολόγοι με τους σκεπτικιστές – τα Rods. Τι είναι τα Rods θα ρωτήσετε; Τα Rods είναι λεπτές σαν ράβδοι, αγνώστου ταυτότητος οργανικές μορφές ζωής που πετάνε στον αέρα. Έχουν μήκος από 10 πόντους έως 30 μέτρα, μερικά έχουν μικρού μήκους αποφύσεις. Πετάνε αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατον να δεις χωρίς να έχεις εκπαιδευμένα μάτια. Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης. Έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ τον Καναδά, την Κίνα και παγκόσμια, είναι δε ορατά όλες τις εποχές. Φαίνεται να είναι ζωντανοί οργανισμοί που αναπνέουν παίζοντας ανάμεσα στα σύννεφα.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο πανάρχαιος Δωρικός χαιρετισμός (που κάποιοι καλούν "ναζιστικό" ή "φασιστικό")


  Από τη μακρινή αρχαιότητα, όλες οι ανθρώπινες κοινωνίες συνήθιζαν να χρησιμοποιούν διάφορες χειραψίες και χαιρετισμούς, τόσο ως συμβολική ένδειξη αναγνώρισης,
όσο και ως έκφραση αλληλοσεβασμού.

Κάθε λαός έχει καθιερώσει στις παραδόσεις του συγκεκριμένες μορφές χαιρετισμών, οι οποίες με τη μεγάλη τους ποικιλία εμπλουτίζουν τον κάθε λαϊκό πολιτισμό. Κατά κανόνα οι συμβολικές αυτές χειρονομίες, οι χειραψίες και οι χαιρετισμοί γίνονται με τη χρήση των χεριών. Άλλωστε, οι ίδιες αυτές λέξεις έχουν ως κύριο συνθετικό τους τη λέξη "χέρι".


Συνήθως, κάποια προσφώνηση, όπως π.χ. το "χαίρε", συνοδεύει κάθε χαιρετισμό, θέλοντας να δηλώσει χαρά, υγεία, καλή διάθεση. Σε σημαντικές στιγμές της κοινωνικής ζωής παρατηρούνται πολλοί και.... διαφορετικοί τρόποι χειραψιών και χαιρετισμών, όπως για παράδειγμα στις τελετές γάμου, τελετές αποδοχής των νέων και των εφήβων στις παραδοσιακές κοινωνίες, σε υποσχέσεις και ορκωμοσίες και σε ανάλογου τύπου εκδηλώσεις.


Είναι τεράστια η ποικιλομορφία χαιρετισμών και χειραψιών που εντοπίζονται στις ανθρώπινες κοινωνίες. Και δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του ανθρώπου. Επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι πολλά ζώα χρησιμοποιούν χαιρετισμούς και χειρονομίες ως μέσο κοινωνικής αναγνώρισης και επικοινωνίας μεταξύ τους.

Τι Συμβολίζει η "ΣΠΕΙΡΑ"


 


Η Σπείρα είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα και χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή στον Ελλαδικό χώρο. Αυτό το περίπλοκο αλλά Πανίσχυρο σύμβολο το συναντάμε παντού καθώς και σε πάρα πολλούς αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Ειδικά όμως στη Ελλάδα υπήρξε σήμα και σύμβολο του πανταχού Αρχαίου Ελληνισμού και σύμβολο της Ζωτικής δύναμης. Θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρότερα - ιστορικότερα σύμβολα του Ελληνικού Κόσμου και θα δηλώνει την Ελληνική καταγωγή όλων των πραγμάτων που τον φέρουν πάνω τους ειδικά πριν την κλασσική περίοδο του χρυσού αιώνα αλλά και μετά.Το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις Ελληνικές κατοικίες και στολίζει αρχιτεκτονικά όλα τα σπουδαία δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και μνημεία μας.

Η στροβιλιστική περιέλιξη, η Σπείρα, η δίνη, η υπέρθεση δύο υλικών σωμάτων ή δύο ενεργειακών ρευμάτων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο τρόπος που δημιουργείται η ζωή, πάνω από όλα είναι σύμβολο της Ζωτικής Δύναμης. Τη Σπειροειδή κίνηση την βλέπουμε παντού στη φύση. Από τα πανάρχαια οστρακόδερμα, έως το σχηματισμό των Γαλαξιών.
Το σχήμα του σπιράλ (spiral) το συναντάμε και στην φύση. Ζούμε σε έναν γαλαξία Σπειροειδή τύπου. Οι ανεμοστρόβιλοι, τα κελύφη μαλακίων, τα δαχτυλικά αποτυπώματα, ακόμα και το μόριο του DNA έχουν την μορφή της Σπείρας .
Αντιπροσωπεύει ποικιλοτρόπως τόσο τις ηλιακές όσο και τις σεληνιακές δυνάμεις, ο αέρας, τα ύδατα, ο κεραυνός και η αστραπή είναι επίσης μια δίνη, η μεγάλη δημιουργική δύναμη, η εκπόρευση.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο ΚΟΜΗΤΗΣ C/2012 S1 ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ!



O κομήτης C/2012 S1, κατευθύνεται προς τη Γη και θα μπορούσε να επισκιάσει την Σελήνη το 2013

Του JohnThomas Didymus
(μετάφραση: Google & ΛΥΚΙΟΣ)
False color rendition of C/2012 S1 at its discovery in September 2012.


Ρώσοι αστρονόμοι έχουν ανακαλύψει έναν νέο κομήτη, τον  C/2012 S1 που θα διέλθει από τη Γη. Οι αστρονόμοι λένε ότι ο κομήτης, πλάτους δύο μιλίων, από κομμάτια πάγου και βράχων, μπορεί να είναι ο πιο λαμπρός στην ιστορία και μπορεί να λάμπει φωτεινότερα από τη Σελήνη, όταν περάσει κοντά από τη Γη.
Σύμφωνα με το Space.com, οι Vitali Nevski και Artyom Novichonok του Διεθνούς Επιστημονικού Δικτύου Οπτικών (ISON) κοντά στο Kislovodsk, της Ρωσίας, ανακαλύφθηκε ο κομήτης C/2012 S1 (ISON) στις 21 Σεπτεμβρίου μέσω εικόνων που λαμβάνονται με ένα 40 εκατοστών κατοπτρικό τηλεσκόπιο. Το Κέντρο Μικρών Πλανητών της Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης στο Cambridge της Μασαχουσέτης, επιβεβαίωσε την ανακάλυψη και το ανακοίνωσε στις 24 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το National Geographic, οι αστρονόμοι λένε ότι ο κομήτης είναι τώρα περίπου 615 εκατομμύρια μίλια (990 εκατομμύρια χιλιόμετρα) μακριά από τη Γη, ανάμεσα στις τροχιές των δύο γιγάντιων πλανητών Δία και Κρόνου. Προκαταρκτικές εκθέσεις λένε ότι η τροχιά του, θα κάνει την πιο κοντινή (περιήλιο) προσέγγιση στον Ήλιο στις 28 Νοεμβρίου, 2013, σε απόσταση 0.012 AU (1.800.000 χιλιόμετρα ή 1.100.000 μίλα) από το κεντρικό σημείο του Ήλιου. Οι αστρονόμοι λένε ότι ο κομήτης θα περάσει περίπου 1.100.000 χιλιομέτρων (680.000 μίλια) πάνω από την επιφάνεια του Ήλιου.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Ή ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ



 

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ
 
Ο υλικός κόσμος αποτελεί το πεδίο της μεγαλύτερης πύκνωσης αιθέρα στην δημιουργία. Όλες οι υπόλοιπες πεδιακές καταστάσεις, διακλιμακώνονται σε ανώτερο επίπεδο από αυτό της ύλης, δηλαδή σε αραιότερες πυκνώσεις. Η ύλη είναι το κατώτερο επίπεδο. Κάθε πεδίο που βρίσκεται μετά την ύλη (ανώτερο) έχει την δική του προβολή στην ύλη.
  Οι ανθρώπινες οντότητες έχουν πολυεπίπεδη φύση. Το ανώτερο μέρος της φύσης τους, είναι το πνεύμα. Το κατώτερο είναι το υλικό τους σώμα, το οποίο δεν αποτελεί, παρά προβολή των ανωτέρων σωμάτων του στο υλικό πεδίο.
  Αν το υλικό σώμα είναι η παρουσία μας στην κατώτερη κατάταξη της δημιουργίας, το πνευματικό σώμα, είναι στην ανώτατη. Το πνευματικό μας σώμα, είναι λεπτοφυές και αποτελεί απευθείας προέκταση του Συμπαντικού Λόγου, δηλαδή της Δημιουργού Αιτίας (του Θεού). Αν παρομοιάζαμε σχηματικά την Δημιουργία σαν μια πηγή φωτός, που διαχέει τις φωτεινές της ακτίνες μέσα στο αβυσσαίο χάος έως ότου αυτές χαθούν, οι πρώτες φωτεινές ακτίνες που ξεκινούν από την πηγή, είναι τα πνευματικά μας σώματα.
  Όπως όλοι βιωματικά γνωρίζουμε, η Δημιουργία (δηλαδή η Φύση) δομείται βάσει απαρέκλητων κανόνων, που τους ονομάζουμε Συμπαντικούς ή Φυσικούς Νόμους. Αυτοί εκφράζονται με τα γνωστά μας Μαθηματικά. Άρα λοιπόν, στην Δημιουργία κυριαρχεί η Ιεραρχία και η Νομοτέλεια. Επειδή λοιπόν εκτός των προηγουμένων υπάρχει και η Ποικιλία, τίποτε στην Φύση δεν είναι ίδιο αλλά ούτε και ίσο.
Το υπερκείμενο εξουσιάζει το υποκείμενο. Το αντίστροφο ποτέ.
   Οι φυσικοί νόμοι εξετάζονται από την επιστήμη προκειμένου να γίνουν κατανοητοί.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ;



 
 Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ

Η χώρα μας έχει εισέλθει σε μια περίοδο βαθειάς κρίσεως, η οποία αφορά την ηθική, κοινωνική και οικονομική της υπόσταση. Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, ότι αυτή η κρίση έχει βαθειά τις ρίζες της σε επιλογές και ροπές του παρελθόντος, που αν και κάποιος αποστασιοποιημένος και έξω από την «ελληνική λογική», εύκολα θα έβλεπε, εμείς ως λαός, δεν μπορούσαμε ή δεν θέλαμε να δούμε!
Ίδιον γνώρισμα του Έλληνα, να «βολεύεται» εφήμερα και να αποπέμπει τον μέλλοντα σχεδιασμό, δημιούργησε βάρη, που οι πλάτες του τώρα αδυνατούν να αντέξουν! Την εγγενή αυτή αδυναμία του Έλληνα, ήρθε να εκμεταλλευτεί και να αξιοποιήσει υπέρ του συστήματος, η έξωθεν εξαρτημένη πολιτική νομεκλατούρα της χώρας μας. Στην ρωμαϊκή πρακτική του «άρτον και θεάματα» και «διαίρει και βασίλευε», στηρίχθηκε το μοντέλο της διακυβέρνησης της νεότερης Ελλάδος. 
Όμως, τίθεται το ερώτημα: φταίει ο θύτης όταν βρίσκει πρόσφορο το θύμα του; Δηλαδή, όταν ο Έλληνας αρνείται να δει και να θεραπεύσει τις αδυναμίες του, οι οποίες κατ’ επανάληψη τον έχουν θυματοποιήσει, δικαιούται να διαμαρτύρεται για την βορά του από τους ενεδρεύοντες λύκους;

Αιφνιδιαστική ασκηση ταχείας αντίδρασης υπεράσπισης στρατηγικών υποδομών!







Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τις πρωινές ώρες της 17 Οκτωβρίου, στα πλαίσια άσκησης ¨Πυρπολητής 9¨, ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βορείου Τομέα με σκοπό την άμεση εξουδετέρωση εχθρικών ενόπλων τμημάτων ανορθόδοξου πολέμου εντός κατοικημένου τόπου. Η άσκηση διεξάγεται στην περιοχή Αξιούπολης, Πολυκάστρου, υπό τον έλεγχο της 1ης Στρατιάς.
Να σημειωθεί πως στην Αξιούπολη έχουν την έδρα τους και οι πύραυλοι ATACMS του ΕΣ των συστημάτων MLRS
Πιο ειδικά η άσκηση προσομοίωνε διείσδυση ειδικών δυνάμεων του εχθρού σε περιοχές της χώρας με ευαίσθητες στρατηγικές υποδομές, αλλά και επιχειρήσεις σε αστικά περιβάλλοντα σε κάποια εκ των οποίων  ενδεχομένως το "τοπικό στοιχείο" να μην "διάκειται εχθρικά" στον αντίπαλο.
Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η δύναμη ταχείας αντίδρασης πραγματοποιεί άσκηση εξουδετέρωσης εχθρού εντός αστικού περιβάλλοντος.
Αν και ασκήσεις προσομοίωσςης επιχειρήσεων εντός πόλεων πραγματοποιούνται σε τακτικό επίπεδο και σε επίπεδο μονάδας, εντούτοις η πραγματοποίηση άσκησης   «Πυρπολητής» με κύριο αντικείμενο τον ανορθόδοξο πόλεμο εντός κατοικημένης περιοχής και πλησίον στρατηγικών υποδομών σηματοδοτεί μια νέα τακτική του ΓΕΕΘΑ αναφορικά με εν δυνάμει κινδύνους που μπορούν να προκύψουν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΕΘ' ΗΜΩΝ Ο ΘΕΟΣ

Επικίνδυνα πολεμικά «παιχνίδια» των Τούρκων στο Αιγαίο

Σε αυξημένη επιφυλακή οι ένοπλες δυνάμεις

Επικίνδυνα πολεμικά «παιχνίδια» των Τούρκων στο Αιγαίο
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Σε ένα επικίνδυνο πολεμικό «παιχνίδι» στο Αιγαίο προχωρούν συντονισμένα οι Τούρκοι, χαρακτηρίζοντας παράνομες τις ασκήσεις του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας που θα διαρκέσουν από τις 17 Σεπτέμβρη ως τις 31 Οκτώβρη.
«Όλα παίζονται» την Δευτέρα, που θα ξεκινήσει η άσκηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο καθώς ήδη με ΝΟΤΑΜ που έχει εκδώσει η Άγκυρα κηρύσσει παράνομες οποιεσδήποτε ασκήσεις του ελληνικού ναυτικού και της αεροπορίας σε νησιά και θαλάσσιες περιοχές του κεντρικού και βόρειου αιγαίου.
Από την Κυριακή το βράδυ οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής γιατί δεν αποκλείεται καθόλου εσκεμμένη ή από ένα δήθεν «ατύχημα» (τύπου Ηλιάκη) οι Τούρκοι να προκαλέσουν «θερμό επεισόδιο» μικρής κλίμακας στο Αιγαίο.
Οι στρατιωτικοί αναλυτές περιμένουν μια τέτοια κίνηση των Τούρκων, που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δεδομένη εποχή αδυναμίας της Ελλάδος αλλά και γιατί θέλουν να στρέψουν αλλού την προσοχή του τουρκικού λαού μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες του στρατού τους στη Νοτιοανατολική Τουρκία με τους Κούρδους αντάρτες.
Παράλληλα οι Τούρκοι θα προχωρήσουν σε μια δεύτερη προκλητική ενέργεια προς την Ελλάδα, βγάζοντας το ωκεανογραφικό σκάφος ερευνών TCG- Cesme (Α-599) στην ίδια περιοχή που πριν 16 χρόνια τον Οκτώβρη του 1996 καταρρίφθηκε από ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος Mirage 200 EGM ένα τουρκικό F16-D.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δηλώσεις ομογενούς συνεργάτη του ΣΩΡΑ για την εξαγορά της Coca Colla!!!


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΣΤΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GreekReporter US

Χθες, η Coca Colla παρέσυρε 61 μετοχές! Οι απώλειες της μετοχής στο χρηματιστήριο, ανήλθαν σε 4,86% και στα χρηματιστήρια επικρατεί αβεβαιότητα μετά και την ανακοίνωση της απόφασης της Coca Cola, να αλλάξει πρωτογενή αγορά, εισάγοντας τις μετοχές της στο Λονδίνο! Τυχαίο;

Γιατί δεν λαμβάνουν θέση οι πολιτικοί; Γιατί μας κρύβουν την αλήθεια; Γιατί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος κωφεύει; Γιατί δεν λαμβάνει θέση η αντιπολίτευση; Τι ύπουλα παιχνίδια παίζονται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού; Γιατί δεν αφήνουν να λάμψει η αλήθεια και βυθίζουν το Έθνος στα χρέη; Πρωτοκλασάτο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, φέρεται να έλαβε ένα άκρως εμπιστευτικό e-mail και υπό το βάρος των εξαιρετικών αποκαλύψεων που αναφέρονται σε αυτό, αποφάσισε να το διαρρεύσει στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να ξεσκεπαστεί μια και καλή ο προδοτικός ρόλος αυτών που μας κυβερνούν και να μάθουν επιτέλους οι Έλληνες όλη την αλήθεια!

Σύμφωνα με το e-mail αυτό, ο Αρτέμις Σώρας, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην “The Coca-Colla Company” και επίκειται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της, δηλαδή σχεδόν το 62,5% του ομίλου, έναντι του ποσού των $745 δις. Το συνταρακτικό εδώ όμως δεν είναι αυτό! Ο Σώρρας δήλωσε πως πρόθεσή του είναι να ιδρύσει ένα εργοστάσιο παραγωγής του συμπυκνωμένου σιροπιού της Coca Colla στην Θεσσαλία! Μέχρι σήμερα, μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν αυτά τα εργοστάσια, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι εμφιαλωτές της Coca Colla αγοράζουν το συμπυκνωμένο σιρόπι, προσθέτουν τα υπόλοιπα συστατικά, το εμφιαλώνουν και το διανέμουν. Μάλιστα, ο δεύτερος μεγαλύτερος εμφιαλωτής της Coca Colla στον κόσμο είναι η Coca-Colla Hellenic η οποία διανέμει τα αναψυκτικά της σε συνολικά 27 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ρωσία! Στην Θεσσαλία σκοπεύει να μεταφέρει και τα κεντρικά γραφεία management, στα οποία θα υπάγονται όλες οι ευρωπαϊκές θυγατρικές και εταιρείες εμφιαλώσεως των προϊόντων της, γιατί όπως δήλωσε θέλει να δώσει δουλειά σε Έλληνες μόνο!!!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

"Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο.... Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα."







O Tim κάτω από το εφηβικό χαμόγελο κρύβει έναν πολύ σκληρό και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Όταν γκρεμίζονταν η Lehman Brothers ο Geithner, ήταν από εκείνους που έβαλαν πλάτη για να σωθεί το οικοδόμημα των ΗΠΑ. Αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το γνωρίζεις...

Στο living room του σπιτιού του Έλληνα υπουργού οι δύο άνδρες μιλούσαν χαμηλόφωνα, με τα κινητά αφημένα στο τραπέζι του κήπου. Οι μπαταρίες τους είχαν αφαιρεθεί.

Στην είσοδο, Έλληνες και Αμερικανοί συνοδοί ασφάλειας έκαναν έναν μορφασμό δυσφορίας κάθε φορά που τα φώτα διερχόμενου αυτοκινήτου έπεφταν πάνω τους και καθώς ο οδηγός περνούσε από μπροστά τους τον παρατηρούσαν εξονυχιστικά.

Ο Αμερικανός επισκέπτης είχε φτάσει αργά το απόγευμα από την Ουάσιγκτον και ο Έλληνας συνομιλητής του ήταν ο πρώτος στην λίστα των 7 που έπρεπε να συναντήσει. Παλιά καραβάνα της αμερικάνικης διπλωματίας, γνώριζε την Αθήνα καλύτερα από το μενού των McDonald's, εδώ όπου συνήθιζε να γευματίζει καταναλώνοντας 1,5 λίτρο κόκα κόλας. Στο πρόσωπο ήταν φτυστός ο παλιός ηθοποιός Τζακ Πάλανς-αυτό ήταν το παρατσούκλι του-λίγο πιο κοντός από τον διάσημο σταρ και με μια κοιλιά Έλληνα ταβερνιάρη στην Αστόρια.

Το αντίθετο από τον τρελαμένο με τα σπορ Τim, ο οποίος ακόμη κι όταν κατέρρεε η Lehman φορούσε το σορτσάκι του και έτρεχε σαν παλαβός στους δρόμους της Ουάσιγκτον. Στον «Τζακ» δεν άρεσαν τα σπορ που απαιτούσαν φυσική κόπωση.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΥΦΟ‏




Ρώσικες υποβρύχιες Συναντήσεις με Υποβρύχια ανθρωποειδή: Τι κρύβεται Κάτω από την επιφάνεια - Του Πολ Stonehill
Το καλοκαίρι του 1982, ο Mark Shteynberg, μαζί με τον υπολοχαγό  Γκενάντι Zverev, διενεργούσαν περιοδική κατάρτιση δυτών αναγνώρισης («βατραχάνθρωποι») του Τουρκεστάν και της Κεντρικής Ασίας σε  στρατιωτικές περιοχές. Οι ασκήσεις είχαν ήδη λάβει χώρα στη λίμνη Issik Kul , μια βαθιά λίμνη νερού στην περιοχή Transiliysk Ala Ταού.

Ο διοικητής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Δύτης των Δυνάμεων Μηχανικός του Υπουργείου Άμυνας, ΕΣΣΔ. Έφτασε να ενημερώσει τους τοπικούς υπαλλήλους για ένα έκτακτο γεγονός το οποίο είχε συμβεί κατά τη διάρκεια ασκήσεων στο Trans-Βαϊκάλη της Δυτικής Σιβηρίας σε στρατιωτικές περιοχές. Εκεί, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής εκπαίδευσης, οι βατραχάνθρωποι είχαν συναντήσει  μυστηριώδεις υποβρύχιους  κολυμβητές, σαν ανθρώπινους, αλλά τεράστιους σε μέγεθος (περίπου τρία μέτρα σε ύψος!)

«Η Επιστροφή Των Ανδρομέδιων» (βιβλίο)


«Το βιβλίο «Η Επιστροφή των Ανδρομέδιων», γραμμένο από τους Παναγιώτη Παναγιωτίδη και Αλέξανδρο Σεμερτζίδη, γνωστούς μελετητές της ελληνικής ιστορίας, του πολιτισμού και της κλασικής γραμματείας, με ελεύθερο πνεύμα και απόσταγμα μακροχρόνιας έρευνας και στοχασμού, εξελίσσεται σα μια ταινία του χωροχρόνου η οποία μέσα από ένα πραγματικό ιδεολόγο ερευνητή τον Ιάσωνα Βουράκη ξετυλίγει την ελληνική ιστορία προσαρμόζοντάς την στο σήμερα..»
ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΧΑΛΑΖΙΑΣ Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
————–
Το μυθιστόρημα αυτό αποτελεί παράλληλα και πρόταση κινηματογραφικού σεναρίου επιστημονικής φαντασίας. Πραγματεύεται την εμφάνιση 30.000 ουράνιων μπλε στηλών σε όλο τον πλανήτη στις 21 Ιουλίου 2015. Η πρώτη εμφανίζεται στην Χαβάη και η τελευταία στους Δελφούς σε μία άναρχη φαινομενικά διάταξη. Εξαπλώνονται εκατέρωθεν της πρώτης στήλης σε όλο τον πλανήτη με τελευταία εμφάνιση στον ναό του Απόλλωνα. Την αποκωδικοποίηση της λειτουργίας αυτών των στηλών αναλαμβάνει να κάνει ο Έλληνας ερευνητής Ιάσων Βουράκης αφού μεταφέρεται εσπευσμένα με το σύστημα «ΑΡΑΧΝΗ» στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο μετά από πρόταση της Ελληνίδας αστροφυσικού Ελένης Πάλλας.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Επικίνδυνο ναρκωτικό σε μορφή μουσικής τρελαίνει τον εγκέφαλο


Συναγερμός για το νέο και άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό iDoser που κατασκευάζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο έχει σημάνει τους τελευταίους μήνες στις ελληνικές διωκτικές αρχές.Μην φανταστείτε τίποτα χάπια, σκόνη ή ναρκωτικό σε υγρή μορφή. Η εθιστική «ουσία» που τρελαίνει τον εγκέφαλο υποσχόμενη «διεγερτικές εμπειρίες», κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία και έτσι ακόμη και μικρά παιδιά μπορούν εύκολα να προμηθευτούν τη «δόση» τους από το ίντερνετ.«Η δόση είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία (MP3) και πωλούνται ως αρχεία drg. Με ένα ειδικό πρόγραμμα που διατίθεται δωρεάν στο ίντερνετ, ο χρήστης μπορεί να τα “κατεβάσει”, να τα ακούσει και να “φτιαχτεί”. Χρειάζεται ένα απλό download, ένα δωμάτιο χωρίς φως, κλειστά μάτια με μια πετσέτα ή μαντίλι και συγκέντρωση. Από εκεί και πέρα, το iDoser αναλαμβάνει δράση και “ξυπνά” συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου, τα οποία ενεργοποιούνται όταν γίνεται χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ναρκωτικό δρα κατευθείαν στον εγκέφαλο και για αρκετή ώρα ο χρήστης βρίσκεται εκτός εαυτού» τονίζει αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...!

Τηλεμεταφορά, υλοποίηση οντότητας, μετάβαση από πύλη παράλληλου κόσμου, χωροχρονική καμπύλωση από το μέλλον ή προβολή του blue beam project στην Κίνα;
Παρόλο που το συγκεκριμένο βιντεάκι που μας δείχνει από κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας σε διασταύρωση στην Κίνα, έτυχε πολλαπλών και ποικίλων αναλύσεων από ερασιτέχνες και έγινε προσπάθεια να αμφισβητηθεί, ήρθε και εταιρία video games να υιοθετήσει την διάδοση του βίντεο για δήθεν σκοπούς προώθησης κάποιου προϊόντος της! Μόνο που τα επιχειρήματά της είναι σαθρά και δεν πείθουν κανέναν!
Το περιστατικό έγινε στις 05-09-2012.
Βλέπουμε λοιπόν ένα παρολίγον ατύχημα, όπου ένα φορτηγό τείνει να συγκρουσθεί  και να παρασύρει έναν ποδηλάτη τρίτροχου φορτοποδήλατου, ο οποίος έρχεται από τα αριστερά της εικόνας μας. Την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή, από δεξιά έρχεται μια κινούμενη λάμψη, η οποία επιβραδυνόμενη εμφανίζει μια γυναικεία σιλουέτα, η οποία δείχνει να απλώνει τα χέρια της προς τη μεριά του ποδηλάτη. Ποδηλάτης, ποδήλατο και γυναικεία σιλουέτα εξαφανίζονται στην κυριολεξία, χιλιοστά του δευτερολέπτου πριν συγκρουστούν με το φορτηγό. Ταυτόχρονα εμφανίζονται υπό άλλη γωνία σε κάθετο σημείου του δρόμου στην άκρη αυτού. Η γυναικεία σιλουέτα φαίνεται να ακουμπά το ποδήλατο ενώ τα χέρια της (παλάμες) παράγουν ισχυρό φως. Στη συνέχεια τοποθετεί τα χέρια της μέσα στις τσέπες της και αποχωρεί με ταχύ βήμα. Ο ποδηλάτης φαίνεται αιφνιδιασμένος και τον βλέπουμε να αντιδρά αργά, αφού έχει σαστίσει. Κατεβαίνει και κάθεται στο πεζοδρόμιο να ηρεμήσει και να σκεφτεί! Ο οδηγός του φορτηγού ακινητοποίησε άμεσα το όχημα και αμέσως κατέβηκε ψάχνοντας να βρει τα απομεινάρια του ποδηλάτου και των ανθρώπων, αλλά μάταια. Βλέπει μακρύτερα τους δύο ανθρώπους με το ποδήλατο άθικτους και φαίνεται να μην πιστεύει στα μάτια του! Στο σημείο της ασφάλτου που θα γινόταν η σύγκρουση, εμφανίζεται ένας μαυρός κύκλος σαν από ροδιές ή σκιές. Το περιστατικό τελειώνει πολύ σύντομα, με την γρήγορη αποχώρηση της γυναικείας σιλουέτας...
Τι λέτε ότι συνέβη;
Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίνεο: http://www.youtube.com
ΛΥΚΙΟΣ.