Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ - ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ - ΠΡΟΣΕΥΧΗ

  Με την υπόδειξη της Ανδρομέδας (και την ευχαριστούμε γι αυτό) αναρτήσαμε το βίντεο αυτό, που παρά την διάρκεια μιάς ώρας παρακολούθησης, το ενδιαφέρον γίνεται όλο και μεγαλύτερο μέχρι το τέλος του! Μας περιγράφει με γλαφυρό και απλοϊκό τρόπο, την επιστημονική-πειραματική απόδειξη του μηχανισμού της προσευχής και πως αυτή λειτουργεί μέσα από τον ΑΙΘΕΡΑ, μια πανταχού παρούσα ενέργεια-κατάσταση που ενυπάρχει πέρα και πάνω από κάθε νόμο της γνωστής Φυσικής! Γνώση που οι αρχαίοι μας πρόγονοι κατείχαν και δίδασκαν, αλλά τον 20ο αιώνα "κάποιοι" αποφάσισαν ότι η γνώση του Αιθέρα δεν βολεύει και πρέπει να καταργηθεί... έτσι απλά! 
  Τα σχόλια δικά σας.
ΛΥΚΙΟΣ.
Πηγή:  http://www.youtube.com

Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν


 Συντάχθηκε απο τον Αλέξη Φωτόπουλο.  

Όταν μέσα μας φωλιάζει ο φόβος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που πηγάζουν από αυτόν, τότε η ενέργεια που κυκλοφορεί σε μεσημβρινούς (ποταμούς ενέργειας) μέσα μας μπλοκάρεται με αποτέλεσμα το κάθε όργανο που τροφοδοτείται ενέργεια από τον μεσημβρινό που έχέι το μπλοκάρισμα να χάνει την ενέργεια του και να ασθενεί (α-σθένεια έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας).
Τα αρνητικά συναισθήματα διαμέσου των τσάκρας επιδρούν στον υποθάλαμο και στη συνέχεια στην υπόφυση και επηρεάζουν πλήρως την έγκριση όλων των ορμονών του σώματος μας,
όπως προκαλούν την έγκριση χημικών ουσιών όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες δηλητηριάζουν όλα τα όργανα του σώματος μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας.
Τα αρνητικά συναισθήματα απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα (διαμέσου του τσάκρα του καρδιακού πλέγματος) και κατ’ αυτό τον τρόπο όλοι οι υιοί και τα μικρόβια, καρκινικά κύτταρα που κυκλοφορούν μέσα μας επιτίθενται στον οργανισμό και τον καταβάλουν.
Το κυριότερο όμως ο φόβος, η αμφιβολία, η αγωνία και η ανησυχία μας οδηγούν σε μία αμυντική στάση, η οποία μας παρεμποδίζει την αυθόρμητη ροή της νοημοσύνης και έμπνευσης που δεχόμαστε από την Πηγή μας.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η σημασία της προσευχής...




prayer114Aπό την Παυλίνα Χαγιάννη
Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος  
H προσευχή ως μέσο για να επιτύχουμε ένα προσωπικό στόχο είναι κλοπή και μικρότητα.  Στηρίζεται πάνω στο δυϊσμό, τόσο στη φύση όσο και στη συνειδητότητά μας.  Όταν προσπαθήσουμε να βλέπουμε την προσευχή ως μέσο ταύτισης μας με το πρόσωπο του Χριστού, τότε θα Τον βλέπουμε μέσα σε κάθε μας πράξη.  Μέσω της προσευχής, δεχόμαστε τον Χριστό μέσα μας και όχι σαν οντότητα που νομίζουμε ότι είναι έξω από εμάς. 
 Όταν προσευχόμαστε στο Θεό, προσευχόμαστε σε μια σιωπηλή, γεμάτη δύναμη αιώνια παρουσία που είναι μέρος του εαυτού μας. Η πολύ προσωπική και ταυτόχρονα παγκόσμια πρακτική της προσευχής αποτελεί μια εκπληκτικά ισχυρή δύναμη μεταμόρφωσης για τη ζωή μας, όταν μέσα απ' αυτήν αναζητάμε ένα είδος κοινωνίας με το θείο από το οποίο ζητάμε τη δύναμη και το θάρρος να λειτουργούμε στην καθημερινή μας ζωή.  Πρέπει μέσω της προσευχής να κάνουμε βήματα προς την αληθινή πνευματική μας ανάπτυξη, αφήνοντας πίσω το «εγώ» μας. 

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;;;

Αναδημοσίευση από:  http://e-rodios.blogspot.gr

Γιατι η πρώην υπουργος τεχνολογίας της Γαλλίας, διάσημη ρευματολόγος και πρώτη Γαλλίδα αστροναύτης, η Δρ Claudie Haignere, λίγο πριν λιποθυμήσει και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο φώναζε με όλη της την δύναμη ότι "Οι άνθρωποι στη γη πρέπει να προειδοποιηθούν ».
Τι είναι αυτό που γίνεται κρυφά και εμείς ο απλός κόσμος δεν πρέπει να το μάθουμε; Το ότι ομάδες επιστημόνων από ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΝΔΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ανεπίσημα εργάζονται πάνω στα θέματα των.... Αστρικών Πυλών (επειδή μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να γίνει ανταλλαγής σημάτων με άλλους πολιτισμούς) αυτό είναι άκρως απόρρητο μεν, άλλα είναι γνωστό. Σκεφθείτε πόσο καιρό πριν την εμφάνισή τους ήταν γνωστά σε αυτές τις ομάδες τα εξής πράγματα.