Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ; Έλληνες! Γνωρίστε τον εχθρό σας!


Πηγή:  http://www.apocalypsejohn.com

Εκτός απο την σαυροειδή όψη τους (οι αρχαίοι Έλληνες τους ονόμαζαν Σαυρομάτες),

τα περίεργα έως ακραία εγκληματικά διατροφικά γούστα(http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html)  και τα μαζικά(σύμβολα/τελετές με δράκους (αστερισμός) και ερπετά που χαρακτηρίζουν τους...
 κινέζους, ένα ακόμα στοιχείο που υποδηλώνει έντονη ερπετική υπογραφή στο γονιδιωμα - DNA των κινέζων είναι και το ακόλουθο. 

Οι κινέζοι έχουν πολύ έντονα ρεφλέξ - αντανακλαστικά.Αυτό τους κάνει πολύ καλούς στις ασιατικές πολεμικές τέχνες όπως
το κουγκ-φου ,καράτε, σαολιν, κλπ

Μια ματιά στις ταινίες του Μπρους Λι και Τσα Κι Τσαν πείθει τους πάντες για αυτά τα πολύ έντονα ρεφλέξ των Κινέζων σε επίπεδο παράκρουσης και νεύρωσης!!!

Επιπλέον οι Κινέζοι είναι παγκόσμιοι υπερ-πρωταθλητές σε αθλήματα όπως το Πιγκ-Πονγκ που απαιτεί εξίσου νευρωτικά έντονα ρεφλέξ σε σχέση με την όραση και τις κινήσεις των χεριών...
Στην γήινη πανίδα τα πάσης φύσεως μικρά ερπετά (σαύρες/φιδιά κλπ) που επιβίωσαν της εξαφάνισης των δεινοσαύρων, είναι χαρακτηριστικά για τα πολύ έντονα ρεφλέξ που διαθέτουν... τα λεγόμενα reptilian reflexes...ίσως είναι τα μόνα ζώα ... εκτός από τους κινέζους (!!!) που έχουν τόσο έντονα νευρωτικά ακαριαία ρεφλέξ, ιδίως όταν επιτίθενται για να αρπάξουν την τροφή τους μετά από ενέδρα !!!!
Ένα μικρό τμήμα στο εσωτερικό του ανθρώπινου εγκεφάλου μας το R-Complex λέγεται ότι καταχωρεί αυτά τα αρχέγονα ερπετικά αντανακλαστικά από την απώτερη εξέλιξη μας από ...ερπετά σε θηλαστικά (βλ. μερικώς εσφαλμένη θεωρία βιολογικής εξέλιξης).. Το "R-" σημαίνει Reptile=Ερπετό...

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Γράφει ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
 

Είναι πλέον γνωστό, ότι εδώ και σχεδόν 60 και πλέον χρόνια ,έχει διαφανεί στον ορίζοντα παρωχημένων μυαλών, η επιθυμία αυτών για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για την ουτοπική κοινωνία που θυμίζει πύργο της Βαβέλ .

Έχει διαφανεί με πλείστους τρόπους, ότι επιθυμία τους ήταν να οδηγήσουν τα κράτη να ασπαστούν αυτήν την προδοτική κατά τους λαούς μεσουράνια ιδέα τους .

Το έργο του θα έπαιρνε ανάσα και πνοή, μόνο αν υπήρξε ένα μακρόπνοο σχέδιο ,τόσο καλά εφαρμόσιμο , που στο τέλος δεν θα μπορούσε να αμφισβητηθεί από κανέναν αιθεροβάμων ΗΓΕΤΗ , ότι η πιο καλή λύση είναι η Παγκοσμιοποίηση .

Κάποτε είχε ειπωθεί από τα χείλη ενός ερπετόμορφου , του ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ , ότι για να γίνει δεκτό ένα τέτοιο σχέδιο, αλλά και να διαπιστωθούν οι προοπτικές που μπορεί να γίνει αποδεκτό και εφαρμόσιμο πρέπει να ξεκινήσουν από την ΕΛΛΑΔΑ .( με απλά λόγια ότι έπρεπε να είμαστε η δοκιμαστική χοάνη )

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Pax Alemana ή... χάος!


Ένα πολύ μεγάλο βήμα, ίσως το σημαντικότερο μέχρι σήμερα στα ευρωπαϊκά δρώμενα, είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στη σημερινή και αυριανή ευρωσύνοδο κορυφής, καθώς σύμφωνα με το σχέδιο παρέχεται η εξουσία στην Ε.Ε. να υπαγορεύει μετα­βολές σε εθνικούς προϋπολογισμούς. Σύμφωνα με το σχέδιο (παρουσιάστη­κε από τους «Financial Times »), η Ε.Ε. θα αναλάβει την εξουσία να μπορεί να επανασυντάσσει προϋπολογισμούς χω­ρών της ευρωζώνης οι οποίες παραβιά­ζουν τα όρια χρέους και ελλείμματος.
Πρακτικά, με την υπογραφή των Ντράγκι, Γιούνκερ, Μπαρόζο, Ρομπάι, επιταχύνονται οι διαδικασίες για τον μετασχηματισμό της Ε.Ε. σε μία δημο­σιονομική ένωση με πολιτικά χαρακτη­ριστικά, όπως τη μεθοδεύει εδώ και καιρό το Βερολίνο. Ουσιαστικά συντε­λείται η μετάλλαξή της σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, όπου ο έλεγχος θα γίνεται από τους δανειστές (δηλαδή το Βερολίνο) και η εποπτεία, σταδιακά, θα περάσει σε υπερεθνικούς θεσμούς.

Οργανισμοί όπως η ΕΚΤ, ο Ευρωπαϊ­κός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) και άλλοι μηχανισμοί χρηματοδότησης - εποπτείας προορίζονται να αποτελέ­σουν τους πυλώνες διακυβέρνησης της Νέας Ευρώπης. Μόνο που στην περί­πτωση αυτή (στην οποία έχει αναφερ­θεί πλειστάκις το «Π») κυρίαρχοι θα είναι οι δεσμοί χρέους και όχι κοινωνι­κής αλληλεγγύης. Δηλαδή τον ρυθμι­στικό και καθοριστικό ρόλο θα παίζει η εμπράγματη δέσμευση - υποθήκευ­ση των δανειζόμενων (από τους δανει­στές) είτε μέσω ειδικών ταμείων είτε μέσω μνημονίων και συμβάσεων, όπως αυτές που έχουν υπογράψει ήδη Ελλά­δα, Πορτογαλία, Ιρλανδία και υπογρά­φουν οσονούπω Ισπανία και Κύπρος.

Εξωγήινη πραγματικότητα και ανθρώπινη υβριδοποίηση, πέρα από την προπαγάνδα...

Αναδημοσίευση από το http://isxys.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ...ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΑΝΑΘΥΜΑΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΧΗΜΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ, ΕΣΩΓΗΙΝΗΣ ή ΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ (ΗΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ) ΟΜΑΔΕΣ "ΜΥΗΜΕΝΩΝ" ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΕΧΩΝ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΟΑ "ΟΤΟ" ΣΤΟ ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ "Ε" ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ


 


Παρακολουθήστε μια συρραφή πληροφοριών που αρχικά προέρχονται από τα κείμενα της Ο.Ε.Α., αλλά στην συνέχεια "εμπλουτίστηκαν" με στοιχεία και παρηλλάχθησαν αρκετά από το team Καρδαμίτση, Καλογεράκη, κτλ. όψιμων "εχθρών" της Ο.Ε.Α.! Έχει ενδιαφέρον η δική τους εκδοχή, διότι αν και αλλάζει λίγο την ιστορία της Ο.Ε.Α., τελικά καταλήγει στο διαταύτα, το οποίο είναι ταυτόσημο (με της Ο.Ε.Α) και ερμηνεύει κατά την δική τους λογική, πρόδρομα φαινόμενα των αναμενόμενων εξελίξεων: 

(ΛΥΚΙΟΣ)


ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ(ΔΙΑΣ).

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ<ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑΤΕ>.ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ,ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟ <ΟΛΟΝ ΦΩΣ>,ΤΟΝ ΘΕΟ !!!(ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ).ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ,ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ … ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ! 

                ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ, Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ. ΟΡΟΣΗΜΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΝ ΕΤΗ 2012 ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ¨ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ¨ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ¨ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ¨ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΒΑΣΗ 

ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΦΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ. 

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;




Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.
  Το «μακεδονικό πρόβλημα» δεν είναι μια σύγχρονη υπόθεση. Έχει την απαρχή του στον 6ο με 7ο αιώνα μ.Χ. επί Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (Βυζαντινή περίοδος), όταν ορδές Σλάβων πιέζοντας τα βόρεια σύνορά της, την εξαναγκάζουν να τους παραχωρήσει προνομιακά δικαιώματα στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας περιορίζοντας τους εκεί, προκειμένου να αποσοβηθούν οι ορέξεις τους για περαιτέρω  κάθοδο νοτιότερα…
  Μέχρι τότε η Μακεδονία ήταν γεωγραφικός όρος της μιάς ευρύτατης περιοχής, που αποτελείτο από την σημερινή ελληνική, σερβική και βουλγαρική περιοχή της Μακεδονίας.
 Οι Μακεδόνες ήταν ένα από τα φύλα των Ελλήνων, όπως οι Ίωνες, οι Αιολείς, οι Δωριείς, κτλ, μιλούσαν ελληνική διάλεκτο που έμοιαζε με την δωρική και την αιολική, είχαν την ίδια θρησκεία, ήθη, έθιμα και συνείδηση. Συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες και ήταν μέλη της Αμφικτυονίας των Δελφών, προνόμια μόνο των Ελλήνων.  
 Το ίδιο το όνομα Μακεδών, προέρχεται από το λήμμα «μάκος» (Μάκος→Μακεδνός) που σημαίνει μακρύς, ψηλός και είναι ο δωρικός τύπος της λέξης «μήκος». Πράγματι, οι Μακεδόνες ήταν από τα ψηλότερα ελληνικά φύλα.
 Στην Μακεδονία, υπήρχε ότι και στην υπόλοιπη Ελλάδα: θέατρα που παίζονταν τραγωδίες, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, γλυπτική, μουσική, φιλοσοφικές στοές και σχολές, στάδια και γυμναστήρια, όλα Ελληνικού ρυθμού και με επιγραφές στην Ελληνική γλώσσα.
 Περί της αδιαμφισβήτητης ελληνικότητος της Μακεδονίας, τοποθετείται ο πατέρας της ιστορίας Ηρόδοτος, που στην Ηροδότου Ιστορία (Α' 56, Η'43) αναφέρει ξεκάθαρα ότι «οι Μακεδόνες είναι Έλληνες» καθώς επίσης και ο γεωγράφος Στράβων επιβεβαιώνει με την φράση «έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία».

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;




Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους.!!

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να

καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια
τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.

Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα και μάλιστα η εφαρμογή του γίνεται, από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, και εννοούμε τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, που προβλέπει:

Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.
Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.
Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.
Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.
Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.


Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.  

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!

Δυστυχώς ο ελληνικός λαός, επέλεξε "συνειδητά" την αυτοκτονία του. Επέλεξε την συνέχεια του μνημονίου παρά το ότι δεν το ήθελε...
Η επιβολή ακόμη πιο δυσμενών συνθηκών στην ζωή των Ελλήνων, θα επιδεινώσει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό την ποιότητα ζωής τους και το χειρότερο όλων είναι ότι θα χάσουν και τα ελάχιστα εχέγγυα για επάνοδο στην προτέρα κατάσταση! Θα χαθεί η εθνική μας κυριαρχία, ακόμη και σε ουσιώδη θέματα. Αυτό θα επιφέρει συγκρούσεις και αιματηρές ταραχές. Καλό κουράγιο σε όλους μας...  
ΛΥΚΙΟΣ.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

Εύχομαι σε όλους, καλή φώτιση ώστε να καταθέσετε με καθαρό και πατριωτικό μυαλό, την ψήφο σας! Ας αναδειχθεί νικητής των εκλογών, ο περισσότερο ικανός ηγέτης που θα μπορέσει να οδηγήσει την χώρα σε ασφαλή και ελπιδοφόρα ύδατα, με πρόταγμα το συμφέρον της χώρας και του Ελληνικού έθνους.
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Όσα δεν μας λένε τα ρεμάλια...

 
ΜΑΘΕ γιατί είναι τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο; ΜΑΘΕ τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο; ΜΑΘΕ γιατί & ποιοι μας οδήγησαν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ. Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας. Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα ...;.θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές. Με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν συμφωνήσει και δεν το έχουν υπογράψει δυο χώρες οι ΗΠΑ (λόγω αρκτικής) και η Τουρκία (λόγω Αιγαίου). Σύμφωνα με το δίκαιο του ΟΗΕ αν μια χώρα έχει υποθαλάσσια οροσειρά η οποία είναι γεωλογική συνέχεια μιας εξωτερικής γεωλογικής διαμόρφωσης τότε η υφαλοκρηπίδα της επεκτείνεται μέχρι 12 ναυτικά μίλια από το τέλος της υποθαλάσσιας οροσειράς. Επομένως η υφαλοκρηπίδα της Ρωσίας με βάση το δίκαιο φτάνει μέχρι την Γροιλανδία και έτσι όλη η αρκτική της ανήκει. Στον βόρειο πόλο όμως είναι το 25% των υδρογονανθράκων και άρα η Ρωσία έχει την δυνατότητα να γίνει η μεγαλύτερη ενεργειακή δύναμη του κόσμου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπέγραψαν το δίκαιο οι ΗΠΑ. Από την άλλη η Τουρκία γνωρίζοντας ότι αν εφαρμοστεί το δίκαιο δεν έχει υφαλοκρηπίδα που να έχει κοιτάσματα δεν το υπόγραψε και έθεσε θέμα αιτίας πολέμου την εφαρμογή του στο αιγαίο. Επομένως η Ελλάδα αν τολμήσει να το εφαρμόσει, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι, θα οδηγηθεί σε σύγκρουση.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Tα Δελφικά Παραγγέλματα (ερμηνεία)



   Τα περίφημα Δελφικά Παραγγέλματα ήταν λιτά αποφθέγματα ελαχίστων λέξεων και ανήκαν στους επτά σοφούς της αρχαιότητας: Τον Θαλή τον Μιλήσιο, τον Πιττακό τον Μυτιληναίο, τον Βία τον Πρηνεύ, τον Σόλωνα τον Αθηναίο, τον Κλεόβουλο τον Ρόδιο, τον Περίανδρο τον Κορίνθιο και τον Χίλωνα τον Λακεδαιμόνιο. Ήταν χαραγμένα στον πρόσθιο τοίχο του Πρόναου ή επί των παραστάδων της πύλης του μεγάλου ναού ή επί του υπέρθυρου ή επί των πολλών στηλών ήταν περιμετρικά του ναού.

Ο θαυμασμός των αρχαίων Ελλήνων για τα ανηρτημένα αυτά αποφθέγματα στο Μαντείο των Δελφών ήταν τόσο μεγάλος, ώστε ο λυρικός ποιητής Πίνδαρος (522 π.Χ.) να θεωρεί τους επτά σοφούς, γιους του Ήλιου, που με την ακτινοβολία τους φώτιζαν και καθοδηγούσαν τον άνθρωπο στην οδό της αρετής.

1. *ΕΠΟΥ ΘΕΩ* . Να ακολουθούμε τον Θεό . 
2. *ΘΕΟΥΣ ΣΕΒΟΥ* . Να σεβόμαστε τους θεούς .
3. *ΓΟΝΕΙΣ ΑΙΔΟΥ* : Να σεβόμαστε τους γονείς μας .
4. *ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΑΙΔΟΥ* . Να σεβόμαστε τους μεγαλύτερους .
5. *ΙΚΕΤΑΣ ΑΙΔΟΥ* . Να σεβόμαστε αυτούς που μας ικετεύουνε .
6. *ΣΕΑΥΤΟΝ ΑΙΔΟΥ* . Να σεβόμαστε τον εαυτό μας .
7. *ΦΟΝΟΥ ΑΠΕΧΟΥ* . Να μη φονεύουμε .
8. *ΟΡΚΩ ΜΗ ΧΡΩ* . Να μην ορκιζόμαστε (να είμαστε αξιόπιστοι χωρίς να ορκιζόμαστε σε Θεούς)

Ο εθνομηδενισμός καραδοκεί να εισέλθει θριαμβευτής στο Υπουργείο (πρώην εθνικής) Παιδείας

   

  Ο Αντώνης Λιάκος προαλείφεται για υπουργός παιδείας σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στα περισσότερα από τα ονόματα αυτά συμφωνεί και το ανάλογο ρεπορτάζ της εφημερίδας «κυριακάτικη δημοκρατία». Προστίθενται όμως και ονόματα όπως αυτή της κυρίας Λούκας Κατσέλη για το υπουργείο Ανάπτυξης, του Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Αλέξη Μητρόπουλου, του Πάνου Τρυγάζη, του Αντώνη Λιάκου για το υπουργείο Παιδείας, του Πάνου Σκουρλέτη για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, του Πέτρου Τατσόπουλου και του Τάσου Κουράκη,εφόσον δεν προταθεί για πρόεδρος της Βουλής.  Θυμίζουμε τις αναφορές περί Αντώνη Λιάκου σε ένα παλαιότερο κείμενό μας, στην ανασκόπηση των αντιδράσεων για το βιβλίο Ιστορίας της Στ' Δημοτικού. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, θα αποτελούσε ιδανικό δίδυμο για τον εθνομηδενισμό με τη Μαρία Ρεπούση στο υπουργείο (πρώην εθνικής) παιδείας, σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Δημοκρατικής Αριστεράς.  Ο καθένας διατηρεί τις απόψεις του για το Μνημόνιο, τους δανειστές και τα κόμματα. Εδώ συζητάμε κάτι διαφορετικό.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.
 







Σήμερα το Γερμανικό κράτος, αποπειράται για τρίτη φορά την βίαιη επικράτησή του στην Ευρώπη και την ίδρυση για μια ακόμη φορά, μιας αυτοκρατορίας που θα εφαρμόσει την ολοκληρωτική παγκόσμια δικτατορία του τευτονο-σιωνιστικού σχεδίου.
 Πάντοτε ο προτεσταντικός και αντιευρωπαϊκός τόνος των Γερμανών, λειτουργούσε υπόγεια στα ευρωπαϊκά δρώμενα και υπό το τεκτονικό ροδοσταυρικό ρεύμα των σιωνιστών του Βορρά, απεργάζοντο την πολιτισμική ανωτερότητα του Νότου.           Του Νότου των ακραιφνών Ελλήνων, των Ρωμαίων (Ιταλών), των Κελτών (Ίβηρες, Ισπανοί, Ιρλανδοί, Σκώτοι) και των Γαλάτων-Κελτών (Γάλλων). Δηλαδή, εναντίων των φορέων του ίδιου του πολιτισμού τους! Των ιδρυτών του πολιτισμού, που από ορδές μογγόλων, τους μετέτρεψαν σε λαούς πολιτών. Εναντίων αυτών που τους έδωσαν την γραφή, τις τέχνες, την φιλοσοφική σκέψη, την αρχιτεκτονική, την θρησκεία, τον πολιτισμό. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος, είπε ο Ηράκλειτος!
 Όταν οι Έλληνες φιλοσοφούσαν για το πώς θα επινοήσουν το ιδανικό πολίτευμα που θα ικανοποιούσε ει δυνατόν και τον τελευταίο πολίτη δημιουργώντας σχολές, οι κάτοικοι της βόρειας Ευρώπης ασχολούντο με το πώς θα επιβιώσουν ως φυλές, χρησιμοποιούσαν ολιγόλεξη γλώσσα χωρίς γραφή και πίστευαν σε ξόανα και μάγους.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το γεγονός στην εκπομπή του Παπαδάκη!!!

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.
 Αν και η παρεκτροπή σε βίαιη έκρηξη του Ηλία Κασσιδιάρη, ήταν αναμενόμενη και επιδιωκόμενη από τους συνομιλητές του, αυτή δεν έπρεπε να συμβεί! Παρόλα αυτά εσυνέβη, προς τέρψη και μεγάλη χαρά των παρευρισκομένων συνομιλητών και δημοσιογράφων που επιτέλους(!) βρήκαν την ευκαιρία να επικυρώσουν το αεί επιμύθιο στις δηλώσεις τους "μετά απ' αυτό, μαυρίστε την Χρυσή Αυγή". Απλό το σχέδιο, με σίγουρα αποτελέσματα. Όμως οι αντιδράσεις του κόσμου όπως καταγράφονται μέχρι και τώρα στο διαδίκτυο, στα καφενεία και τις παρέες, μάλλον δείχνουν οικτρή αποτυχία του σχεδίου. Προς μεγάλη έκπληξη όλων (των συστημικών) ένα μεγάλο μέρος του λαού, εισέπραξε την πράξη θετικά! Τα σχόλια επιδοκιμασίας είναι περισσότερα από τα σχόλια αποδοκιμασίας. Με το χέρι του Κασσιδιάρη, εξέφρασε ο λαός την ανάγκη του για τιμωρία των μονίμων αριστερών μαϊντανών των ΜΜΕ και του συστημικού μονολόγου στις τηλεοράσεις. Πολλοί εμφανίζονται να δηλώνουν την λαϊκή ικανοποίηση για τον "παντελονάτο άντρα, που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και απάντησε όπως άξιζε στις προσβολές και την επίθεση που δεχόταν". Το ίδιο το κόμμα, πιστεύει ότι τα ποσοστά του ενισχύονται από τέτοιες εξελίξεις. Οι ερμηνείες που μπορούν να δοθούν σε αυτήν την αντίδραση μεγάλης μερίδας του κόσμου, είναι πολλές! Όμως αξίζει να εκτιμάται καλύτερα η συναισθηματική αντίδραση των πολιτών, σε συνδυασμό με τις κρατούσες συνθήκες και τις εξελίξεις συνολικά, αφού όλα συνδέονται και αλληλεπιδρούν. Κάθε εξέλιξη της επικαιρότητας (π.χ. το περιστατικό του 24χρονου που σκότωσε τον Αλβανό ληστή στην Παιανία), οι δηλώσεις κομματικών στελεχών όλων των κομμάτων, η αύξηση των φόρων, η καταφανής υποκρισία και τα χοντροειδή ψεύδη που προβάλλουν οι διάφοροι πολιτικοί, μεταβάλλουν εύκολα το κοινό αίσθημα και ακραίες πράξεις όπως αυτή του Κασσιδιάρη, φαίνονται ως βάλσαμο για τον κατευνασμό του οξυμένου θυμικού του λαού.

Προσέξτε τα UFO κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων



ΟΙ εμπειρογνώμονες από την MoD UFO, και ο Nick Pope μας λέει για μαζικές εκδηλώσεις από UFO το καλοκαίρι, και ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για μία εξωγήινη συνάντηση.


Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας »έχει προγραμματιστεί για τα χειρότερα αποτελέσματα - όπως επίθεση και εισβολή».

«Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ακόμη και για τα πιο ανεξιχνίαστα φαινόμενα».

Ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες UFO του Ηνωμένου Βασιλείου έχει δώσει τις απόψεις του σχετικά με την πιθανότητα των εξωγήινων που εμφανίζονται ξαφνικά στους ουρανούς μας - και πώς η διεθνής κοινότητα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί.

Ο Nick Pope, ο οποίος έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες κάτω από τη "ζώνη του" στο Υπουργείο Άμυνας, δήλωσε τα χρονικά γεγονότα που θα παρακολουθούν οι περισσότεροι το καλοκαίρι - όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο - θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή οι "άλλοι κόσμοι" να παρουσιαστούν στην ανθρωπότητα.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; Ξεχάστε όσα ξέρατε! 10 οδηγίες επιβίωσης!


Το Τρίγωνο της ΖωήςΑποσπάσματα από το άρθρο του Doug Copp στο ‘ Triangle of Life’, επιμέλεια έκδοσης από τον Larry Linn του MAA Safety Committee , 13/4/04

Το όνομά μου είναι Doug Copp. Είμαι ο Αρχηγός Διάσωσης και Διευθυντής Καταστροφών της Αμερικανικής Ομάδας Διεθνούς Διάσωσης ( American Rescue Team International, ARTI), η πιο έμπειρη ομάδα διάσωσης του κόσμου. Οι πληροφορίες που περιέχονται σ’ αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές στο ενδεχόμενο ενός σεισμού. Το πρώτο κτίριο στο οποίο μπουσούλισα στα τέσσερα ήταν ένα σχολείο στη πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια του σεισμού του 1985. Όλα τα παιδιά ήταν κάτω από τα θρανία. Όλα τα παιδιά κυριολεκτικά καταπλακωθήκανε σε σημείο ισοπέδωσης. Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί άμα είχαν ξαπλώσει δίπλα στα θρανία κατά μήκος του διαδρόμου. Ήταν φρικτό, καθόλου αναπόφευκτο και αναρωτήθηκα γιατί τα παιδιά δεν ήταν στους διαδρόμους. Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι είχε δοθεί οδηγία στα παιδιά να κρυφτούν κάτω από οποιοδήποτε έπιπλο. Απλά, όταν τα κτίρια γκρεμίζονται, το βάρος της οροφής που πέφτει πάνω στα διάφορα αντικείμενα ή έπιπλα ενός δωματίου συνθλίβει αυτά τα αντικείμενα, αφήνοντας κάποιο χώρο ή κενό δίπλα τους. Αυτός ο χώρος είναι αυτό που αποκαλώ ‘τρίγωνο της ζωής’...

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Από τα “Δεκεμβριανά” του 2008 στην “κυβέρνηση της Αριστεράς” του 2012

Ὁ ΣΥΡΙΖΑ τῆς «πολύχρωμης ἐπανάστασης». Ἕνα φάντασμα πλανιέται πάνω ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα. Τὸ φάντασμα τῆς «πολύχρωμης ἐπανάστασης». Ὅταν βρισκόμαστε μέσα στὴν δίνη εἶναι πάντοτε δυσκατόρθωτο νὰ δοῦμε τὰ γεγονότα ἀπὸ μιὰν ἀπόσταση, ἀπὸ τὴν ἀπόσταση ποὺ θὰ τοὺς ἔδινε τὸ πραγματικό τους μέγεθος καὶ τὴν σωστή τους ἑρμηνεία. Μπλεκόμαστε στὰ «συμβεβηκότα», στὰ αὐτονόητα ἢ στὰ «συμφωνημένα ὑπονοούμενα» καὶ χάνουμε τὸν μίτο- ὁ ὁποῖος ἐνίοτε δὲν εἶναι τόσο λεπτός, ἀλλὰ μᾶλλον «ὁ ἐλέφαντας μέσα στὸ δωμάτιο». Παγκοσμίως, ἡ τεχνικὴ τῶν «πολύχρωμων ἐπαναστάσεων» ἔχει ἐξελιχθεῖ πολύ.

Ἀπὸ τὴν Γεωργία, τὴν Οὐκρανία καὶ τὰ ΟΤΠΟΡ, τὴν «ἀραβικὴ ἄνοιξη», τὴν πλατεία Ταχρὶρ καὶ τὴν Λιβύη μέχρι τὸ κίνημα Occupy καὶ τὴν ρητορικὴ τοῦ 99%, τὸ λογισμικὸ συνεχῶς βελτιώνεται. Βασικὸς ἄξονας, ἡ τοποθέτηση κατευθυνόμενων «βολικῶν» κυβερνήσεων δυτικῶν συμφερόντων καὶ συνήθως ἐπαναστατικῆς ρητορικῆς μέσῳ κατευθυνόμενων «λαϊκῶν ἐξεγέρσεων» ἢ ἀνατροπῶν. Ἀκόμα καὶ ἂν χρειαστεῖ ἠ ρητορικὴ νὰ εἶναι ἀντιδυτική, ἢ ἀντικαπιταλιστική, ἢ ὅ,τι ἄλλο – τὸ ἀποτέλεσμα μετράει. Σὲ σχεδὸν ὅλες τὶς περιπτώσεις ἔχει ἀποδειχθεῖ ὁ «δυτικὸς δάκτυλος»: εἴτε μὲ τὴ διοργάνωση καὶ χρηματοδότηση τῶν «ἀναίμακτων ἐπαναστάσεων» (μάλιστα, οἱ πρωτομάστορες τὸ κάνανε καὶ ἐπιστήμη), εἴτε μὲ τὴν στρατιωτικὴ ἐκπαίδευση τῶν ἀνταρτῶν τῆς Λιβύης, εἴτε εἴτε εἴτε. Βέβαια, «κατόπιν ἑορτῆς».

Η επαναστατική φιλοσοφία του Εθνοκοινωνισμού.



Η Ελλάς έχει μια μακριά παράδοση αγώνων και θυσιών για την κατάκτηση της λευτεριάς, τη δημιουργία πολιτισμικής υπεροχής και την επίτευξη εθνικής ισχύος. Πρόκειται για μια παράδοση που στηρίχθηκε στο ανυποχώρητο αίτημα του λαού μας για προκοπή και ανάπτυξη με την προσφορά πολλές φορές ποταμών ελληνικού αίματος στο βωμό του υπέρτατου εθνικού σκοπού. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε και ποτέ δεν μας έλειψαν οι εχθροί που πολλές φορές εισχώρησαν εντός των συνόρων μας με ελληνικό προσωπείο μέχρι τις μέρες μας. Το δε προσωπείο φροντίζουν πάντα να το κοσμούν με δημοκρατικό ένδυμα. Η δημοκρατία ωστόσο των πολιτικών μας αντιπάλων δεν συνοδεύεται ποτέ από το στοιχείο της μαχητικότητας και του μόχθου. Ανέκαθεν «ιδεολογία» της ήταν το τάξιμο. Ακόμη και τώρα που ψυχορραγεί ψάχνει εκβιαστική τάχα σωτηρία υπό το βάρος του φτιαχτού χρέους. Και εκείνα τα εύπεπτα αλλά δανεικά και ουρανοκατέβατα που τάζει είναι ευημερία, ανθρωπισμός και ειρήνη. Θαρρεί κανείς πως υπάρχει άνθρωπος και μάλιστα Έλληνας που έχει γεννηθεί για να μισεί έτσι και συμβαίνει να διαφωνεί μ’ αυτήν την άκαπνη και περίκλειστη, επομένως αστική δημοκρατία. Όμως η δική τους ευημερία επιτυγχάνεται με τη σκλαβιά του ξένου χρήματος, ο ανθρωπισμός με το κάλεσμα της παγκοσμιοποίησης για μια ασύνορη ανθρωπότητα και η ειρήνη με την εθνική οπισθοχώρηση. Η δε επισφράγιση της δουλείας ονομάζεται εκλογές και το αποτέλεσμα δίνεται στο σκλάβο αν εκτελέσει όλες τις εντολές.