Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.


 Από τα αρχαία ακόμη χρόνια, όλες οι κοινωνίες προστάτευαν την εύρυθμη λειτουργία τους, με την εφαρμογή των νόμων που τις διείπαν.  Χρησιμοποιούσαν για τον σκοπό αυτό τα όργανα απονομής δικαίου (δικαστήρια) και τα όργανα επιβολής του νόμου (αστυνομία).
  Η αστυνομία λοιπόν είναι ο αναγκαίος εκείνος θεσμός, που διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία μιας οργανωμένης κοινωνίας, με την εφαρμογή στην πράξη όσων οι νόμοι ορίζουν, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την ειρήνη και την αρμονική συνοχή των μελών της. Έτσι ο ρόλος που η αστυνομία διαδραματίζει σε κάθε κοινωνία, είναι βασικός και εδραίος, ενώ η αξία της μέσα σε αυτήν, υψηλή, θεμελιώδης και αναγκαία.

 Το καθήκον των αστυνομικών είναι υψηλής κοινωνικής προσφοράς, διότι εκ φύσεως της αποστολής τους, οφείλουν να εκτίθενται σε κινδύνους, οι οποίοι θεωρούνται απαράδεκτοι για τους πολίτες, αλλά παραδεκτοί για αυτούς! Οφείλουν δηλαδή να αντιμετωπίσουν και να αποκρούσουν όλους τους κινδύνους που απειλούν την ευρυθμία της κοινωνίας και ιδίως αυτούς που απειλούν την φυσική υπόσταση των μελών της, δηλαδή την ζωή και την σωματική ακαιρεότητα των πολιτών, καθώς και την υλική και πνευματική τους περιουσία.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ



Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.

 Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου στο οποίο ο λαός εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τον δικομματισμό καθώς και την αντιμνημονιακή του θέση,  τα ΜΜΕ μαζί με τους πολιτικούς ταγούς του συστήματος, άρχισαν δουλειά!
 Στην αρχή, προσποιούμενοι την δήθεν αγωνία τους για τις εξελίξεις και την ακυβερνησία, έθεσαν το εκπορευόμενο από τον λαό δίλημμα, μνημόνιο ή αντιμνημόνιο. Στην συνέχεια όμως, με επιδέξιους επικοινωνιακούς χειρισμούς  το δίλλημα κατέληξε στο, αριστερή ή δεξιά κυβέρνηση! Μετασκεύασαν δηλαδή το αυθεντικό αίτημα του λαού τής αντιμνημονιακής του επιλογής, σε ζήτημα πόλωσης δεξιάς ή αριστεράς! Ένα ψευδοδίλημμα, που όμως ξέρουν πόσο καλά «δουλεύει» στην Ελλάδα του κομματικού φανατισμού, της πόλωσης και της εμφυλιομαχίας.  Αποπειρώνται για μια ακόμη φορά να ασκήσουν την πάγια τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους επιρρεπείς σε αυτό, Έλληνες. Και για μια ακόμη φορά, οι Έλληνες τσιμπάνε το τυρί, χωρίς να βλέπουν την φάκα.
  Από το αληθές δίλημμα μνημόνιο ή όχι, μέσα σε λίγες ημέρες οι ειδήμονες της επικοινωνίας, λοξοδρόμησαν το ζήτημα προς μια άσχετη κατεύθυνση. Άσχετη, γιατί το ερώτημα δεξιά ή αριστερά, δεν αντιστοιχεί αναγκαστικά στο μνημονιακά ή αντιμνημονιακά.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΟΡΟΣ» Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΠΑΡΑ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Άλεξ Ρόντος



 Ακολουθεί μια διαφωτιστική και αποκαλυπτική επιστολή ενός απόστρατου υποστρατήγου, που έζησε και γνώρισε κάποια πράγματα "από κοντά" και σε μια κρίση ειλικρίνειας και ενοχών, αποφάσισε να τα αποκαλύψει. Αν και η επιστολή αυτή δημοσιοποιήθηκε το 2010 και αφορά την αληθινή παρασκηνιακή πολιτική που εφαρμόσθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι και σήμερα, εξηγεί την εμπλοκή των ΗΠΑ και των μυστικών υπηρεσιών της, στην χειραγώγιση των δοσίλογων "Ελλήνων" πολιτικών του τόπου μας, αλλά κυρίως αποδεικνύει την συμμετοχή  του Διεθνή Σιωνισμού, στα σχέδια και τις επιδειώξεις του για την Ελλάδα. Διαβάστε προσεκτικά τα αναφερόμενα, διότι αν γίνουν κατανοητά από τον αναγνώστη, θα μπορέσει να εξηγήσει πολλά που συνέβησαν, που συμβαίνουν, αλλά και που θα συμβούν στο μέλλον. Με αυτά τα δεδομένα, προσέξτε τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές...
ΛΥΚΙΟΣ.

Είναι θέμα χρόνου να μας χτυπήσει η Τουρκία...



Ένας είναι ο δικός μας φόβος, την ώρα που η Ελλάδα είναι με το ένα πόδι στον γκρεμό: Η Άγκυρα, πάντα καραδοκούσα, να εκμεταλλευτεί την ακυβερνησία στην χώρα μας. Εμείς πιστεύουμε -και μακάρι να διαψευστούμε- πως το κενό εξουσίας στην Αθήνα θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Και επειδή οι παρεμβάσεις της Τουρκίας σε Ιράν και Συρία έχουν προκαλέσει αδιέξοδα στις φιλοδοξίες της, το πλήγμα το οποίο θα εγγράψει τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές υποθήκες της Άγκυρας, οι Τούρκοι θα το επιχειρήσουν κατά της Ελλάδος ή/και της Κύπρου…

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ


Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.


 Πολλά έχουν ακουστεί προσφάτως, σχετικά με την έννοια του Εθνικισμού αλλά και του πατριωτισμού. Ιδίως τώρα, που το κόμμα της Χρυσής Αυγής εισήλθε στην Βουλή αλλά και στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, αναπτύσσεται έντονα μια ρητορεία υπέρ ή κατά και στο παιχνίδι αυτό μπαίνει και ο όρος «Εθνικισμός».
 Η αλήθεια είναι ότι ο Εθνικισμός είναι ένας όρος ο οποίος έχει παρερμηνευτεί και παρανοηθεί, όσο λίγοι στην σημερινή πολιτική φιλολογία. Πάνω σε αυτόν τον όρο, ξιφουλκούν οι φιλοπάτριδες και οι αντεθνικές ή εθνομηδενιστικές δυνάμεις, στο πολιτικό προσκήνιο της Ελλάδας.
  Οι αρχέγονες ενστικτώδεις ροπές για επιβίωση και επικράτηση των ανθρώπων, απαρχής του είδους μας, είχαν δυο συνιστώσες. Την ατομική επιβίωση του φυσικού μας σώματος και την επιβίωση της κοινότητας-ομάδας η οποία περιέβαλλε και προστάτευε το άτομο, από κάθε είδος κινδύνου που θα μπορούσε να το απειλήσει. Αρχικά λοιπόν, η οικογένεια, δηλαδή οι πρόγονοι και οι απόγονοι, όλοι μαζί, συνέθεσαν την πρώτη μικρή κοινωνία. Την πρώτη ομάδα, που οι ρόλοι κατανέμοντο ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ικανότητες των μελών της, προκειμένου να συλλειτουργήσουν προς κοινό όφελος, αρχικά για την διασφάλιση της επιβίωσης (εξεύρεση τροφής, προστασίας από καιρικές συνθήκες) αλλά και της άμυνας από έξωθεν απειλές (ζώων ή ανθρώπων).

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ


Γράφει ο ICEUJIN
…¨ΑΥΤΟΣ¨ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ¨ΣΑΥΡΑ¨…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ… ¨ΕΚΕΙΝΗ¨ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ¨ΕΡΠΕΤΟ¨…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ «ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ» ΜΑΣ… Η ¨ΑΛΛΟΣ¨ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΑΝΕ ¨LIKE¨ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ…ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ¨ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ¨… ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. … ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ….. ΚΑΛΑ ¨ΕΓΩ¨ ΑΣΤΑ…. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ «ΠΑΡΩ» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ EXETE MΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ….

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΠΑΤΗ και οι ANONYMOUS και μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Από τον  ANASTASIOS  



Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι η δολοφονία-σφραγίδα του Αμερικανού στελέχους της CIA στην Ελλάδα το 1975 από τη 17ΝΟΕ δήθεν ,  ήταν τελικά επίτευγμα μυστικών υπηρεσιών ελεγχόμενων από Σιωνιστές καθώς ο Γουέλς θεωρούνταν διπλός πράκτορας κάτι που δεν έπρεπε να ξέρουμε εμείς μέχρι σήμερα.

Με αυτή τη δολοφονία η 17ΝΟΕ «φυτεύτηκε» σκόπιμα στο υποσυνείδητό μας από την προπαγάνδα των ΜΜΕ ως δήθεν «αριστερή» οργάνωση και τα συμβόλαια θανάτου που εκτελούσε για λογαριασμό ξένων πολυεθνικών λάμβαναν παραπλανητικά πολιτικό περιεχόμενο καθώς οι επαγγελματίες δολοφόνοι συνόδευαν κάθε εκτέλεση με μία αόριστη «αριστερή» προκήρυξη γεμάτη μπουρδολογήματα που προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη από τους πραγματικούς εντολείς, τα κίνητρα και τους χρηματοδότες αυτών των δολοφονιών. Το ότι ο Γουέλς εκτελέσθηκε από πράκτορες και ότι έναν σύνδεσμο της 17ΝΟΕ και του ΕΛΑ που ζούσε στην Ελλάδα τον έσωσε και τον φυγάδευσε η MOSSAD (!) … δεν τα ακούσαμε στις ειδήσεις, ούτε έγιναν πρωτοσέλιδα γιατί απλά θα μας προσγείωναν γρήγορα στην πεζή πραγματικότητα και θα παύαμε να κοιτάμε «αριστερά» κι εντός Ελλάδας για τους πραγματικούς ενόχους. Θα γελούσαμε πολύ διαβάζοντας άρθρο στα ΝΕΑ που θα προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι καθυστερημένοι της 17ΝΟΕ είχαν άνθρωπο στην Αμερικανική Πρεσβεία (γελάστε!) και όχι το αντίστροφο που είναι και το αυτονόητο, δηλαδή η Πρεσβεία να έχει δικό της άνθρωπο που συνέστησε την οργάνωση παρίστανε τον αριστερό τρομοκράτη.

Δραματικές εξελίξεις στο Άγιον Όρος: Ανακηρύσσεται ανεξάρτητο & καλεί ... Ρωσία!

από τον  ANASTASIOS


   Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή: Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδόνιας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο.


   Αύριο έχουμε συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, για να συζητήσει το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων των Ιερών Μονών, τα οποία βρίσκονται εκτός της χερσονήσου, το θέμα το οποίο έχει δημιουργήσεη την μετωπική σύγκρουση με την ελληνική Πολιτεία με ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την ... Ρωσία να επέμβει δυναμικά!

ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


  Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα αυτόν τον ωραίο χάρτη που απεικονίζει τα κύρια ΜΜΕ στην Ελλάδα και τους εκδότες πίσω από αυτά!  Προς γνώση όλων όσων ξέρουν πίσω από αυτά τα ονόματα, ποια συμφέροντα κρύβονται και προφανώς εξυπηρετούνται...
Ιδού ο χάρτης:



ΛΥΚΙΟΣ.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (5)

Στο ερώτημα «ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;» ψήφισαν 10 ψηφοφόροι-επισκέπτες. Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:




ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (162 ΕΔΡΕΣ)
  4 (40%)

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (160 ΕΔΡΕΣ)
  0 (0%)
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (182 ΕΔΡΕΣ)
  0 (0%)
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ (201 ΕΔΡΕΣ)
  0 (0%)
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (190 ΕΔΡΕΣ)
  2 (20%)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
  4 (40%)


 1)Φαίνεται λοιπόν ότι το 40% των ψηφοφόρων, θεωρούν ότι ο συνδυασμός  ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εφικτό να συνεργαστούν, προκειμένου να σχηματίσουν μια κυβέρνηση (εθνικής σωτηρίας) η οποία θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο αδιέξοδο της χώρας, προφανώς συνδυάζοντας μνημονιακή και αντιμνημονιακή τακτική ταυτόχρονα! Αυτό ίσως να μπορούσε να γίνει με μια σύμφωνη γνώμη των τριών πλευρών, προκειμένου να υπάρξει μερική άρνηση του χρέους μετά από την λογιστικοποίησή του και το προσδιορισμό του στο πραγματικό του μέγεθος, επίθεση κατά του θεσμού της Τραπέζης της Ελλάδος και κρατικοποίησή της, ακύρωση της αναρμόδιας υπογραφής και διαμεσολάβησης του διοικητή της, μεταξύ Ελλάδος και Τρόικας-ΕΕ και πολλά άλλα! Βέβαια θα πρέπει πρώτα να ξεπερασθεί το μένος και η πολεμική όλων των κομμάτων, προς την Χρυσή Αυγή.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ…

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.
 



   Η ομολογουμένως ανθελληνική στάση των κατεστημένων κυβερνήσεων, κομμάτων, ΜΜΕ και «διανοουμένων» της παραπαίουσας νεοελληνικής πραγματικότητας, έφεραν στο προσκήνιο το εθνικιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής». Η νεοκουλτούρα των αριστεριστών, των νεοταξιτών και των δήθεν προοδευτικών, ενεργοποίησε τους μηχανισμούς ανάδρασης και αυτοσυντήρησης του Ελληνισμού. Αυτό, τους προκάλεσε τρόμο και πανικό. Πίστευαν ότι ο αγώνας τους για τον αφελληνισμό του Γένους θα έδραττε καρπούς και, επιτέλους το εθνικό κράτος των Ελλήνων, θα γκρεμιζόταν αμαχητί! Το κόμμα των Χρυσαυγιτών  αναδείχθηκε από το 7% των ψηφοφόρων, πράγμα πρωτόγνωρο για την νεοελληνική πραγματικότητα των αριστεριζόντων Ελλήνων…και μάλιστα χωρίς την υποστήριξη και προβολή των ΜΜΕ.
   Ποιο είναι όμως το κόμμα της Χρυσής Αυγής;  Το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα - Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε το 1985 από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ. Ξεκινά επισήμως την δημόσια δράση της το 1993, συμμετέχοντας σε συλλαλητήρια υπέρ της Μακεδονίας. Σύμβολό της έχει τον αρχαιοελληνικό μαίανδρο, ο οποίος συμβολίζει την ισορροπία (αλληλοσυμπλήρωση) μέσα από την συνύπαρξη των αντιθέτων. Ο χαιρετισμός της είναι η ανάταση της δεξιάς χειρός μπροστά, όμοιος με αυτόν του Μακεδονικού στρατού του Μ. Αλεξάνδρου, των Ρωμαίων και τελευταίως του Γ’ Ράιχ και των Ιταλών φασιστών.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ


 
Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.

  Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι Έλληνες ψήφισαν με το σκεπτικό της τιμωρίας των υπαίτιων κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα, που έχουν και την ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας και της χώρας γενικότερα. Δεν ψήφισαν με κριτήριο το μέλλον τους!
  Η αλήθεια είναι ότι το κατεστημένο πολιτικό σύστημα, δεν παρέχει στον Έλληνα πολίτη την δυνατότητα να επιλέξει ένα κόμμα που να τον εκφράζει απόλυτα, ιδιαίτερα σήμερα, που η αίσθηση της καταστροφής και του αδιεξόδου είναι καλά εγκατεστημένη μέσα στην καρδία του.  Αυτό, σε συνδυασμό με την πολιτική του ανωριμότητα, δηλαδή τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την πολιτική του ευθύνη για τα κοινά (τρόπος που κρίνει και που ψηφίζει), τον οδήγησε στην μονόδρομη επιλογή, της ψήφου σε κόμματα γνωστής κατεύθυνσης ή σε νεοσύστατα κόμματα, αλλά επανδρωμένα από γνώριμους πολιτικούς ταγούς!
 Η ρήση  « μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» εδώ ταιριάζει απόλυτα. Από την απόρριψη των δυνάμεων του δικομματισμού, εξωθήθηκε στην επιλογή των δεδηλωμένων ανθελληνικών κομμάτων, επίσης οργάνων της Νέας Τάξης, την άλλη πλευρά του ιδίου νομίσματος! Η ανάδειξη του δευτέρου κόμματος, ως κόμμα-ρυθμιστής,  σίγουρα δεν αποτελούσε την προσδοκία, ούτε και αυτών που το ψήφισαν. Οι ψήφοι που εισέπραξε και το κατέταξαν δεύτερο, ήταν κυρίως ψήφοι απόγνωσης και διαμαρτυρίας εναντίων των μεγάλων κομμάτων και πολύ λιγότερο ψήφοι εμπιστοσύνης στην πολιτική του.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ



Για να βρείτε το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ψηφίσετε κάντε κλικ επάνω στην εικόνα για να μεταβείτε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr

Εύχομαι σε όλους και όλες, καλή και ώριμη ψήφο! Ψηφίστε με ανιδιοτέλεια και προτάσσοντας το ΕΘΝΙΚΟ συμφέρον.Αφήστε το ατομικό σας συμφέρον πίσω. Προέχει η Ελλάδα!
ΛΥΚΙΟΣ.
www.ypes.gr  «Μάθε που ψηφίζεις»

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΜΑΡΝΤΕΧΑΪ ΦΡΙΖΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: "ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"..!


  Θαυμάστε τον Εβραίο Ραββίνο Μορντεχάϊ Ι.Φριζή, σε δηλώσεις του περί του τι πρέπει να ψηφίσουμε και τι όχι στις επικείμενες εκλογές! Εγγονός του ηρωικού Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή που πράγματι θυσιάστηκε για την Ελλάδα, ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι αντάξιος του προγόνου του. Δηλώνει "πάνω απ' όλα είμαι Εβραίος και Σιωνιστής" με περισσό καμάρι και επιχειρηματολογεί (;) για ποιό λόγο δεν πρέπει να ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή!! Ο αλλαζονικός, σχεδόν παρανοϊκός και ειρωνικός του τόνος, προσπαθεί να μας πείσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι μασονικό δημιούργημα, άρα κακό για μας τους Έλληνες, ο Θεός μας είναι Εβραίος, εμείς οι Έλληνες είμαστε παράγωγα των Εβραίων (!), κτλ.

Μασονικοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου; (video)

Καλή κι ευλογημένα μέρα να έχουμε,
εχτές  έβλεπα αυτό το βιντεάκι. Σήμερα -επειδή δεν θυμάμαι σε πιό σάιτ το ειχα δει- απλά πάτησα "ολυμπιακοί αγώνες 2012" και βγήκε πρώτο αυτό...
ΟΛΑ τα άλλα τα είχα ξαναδει, διαβάσει, ακούσει. ΤΩΡΑ για πρώτη φορά είδα τις μασκτώτ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΙΑ ΜΟΥ!!
σηκώθηκε η πέτσα μου βέβαια και κυρίως για τα παιδιά τα αθώα που θα τα βάλουν σπίτι τους. Φαντάζομαι πως οι άνθρωποι που το σκέφτηκαν θα το προώθησαν σαν "την φλογίτσα" της ολυμπιάδας και το Φως το ασβηστο αλλά ΑΝΤΕ να το δει με την πρώτη ο κάθε ανυποψίαστος!
Το θετικό είναι πως μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόσμος έχει σκεφτεί, έχει αφήσει χώρο στον νού του για να δει και να ακούσει και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβει το μέγεθος της απάτης και της παραπληροφόρησης....
Με συναδέλφους συχνά πυκνά ανέφερα το θέμα των ΗΠΑ και του κάθε πλανητάρχη (να μην αφοδεύσω) αλλά εδώ ο κόσμος έχει μιά παράξενη νοοτροπία: απο φόβο ή απο "ωχαδελφισμό" γίνεται στρουθοκάμηλος και απαντά: ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ....ΑΣΤΟ να υπάρχει. συνεχίζουν λοιπόν τη ζωή τους περιμένοντας την επόμενη καταστροφή που φυσικά....θα γίνει μακριά τους. Κάποτε έγινα έξω φρενών γιατί άκουσα κάποια κυρία αγανακτισμένη με τις επαναστάσεις στη Βόρεια Αφρική (αγαπημενο και φθηνό προορισμό διακοπών των Βορείων) γιατί λέει.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ::..
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (4)

 




Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας με το επίκαιρο ερώτημα αν «ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;» έλαβε συνολικά δέκα ψήφους (μονής επιλογής), οι οποίες κατανέμονται ως εξής:
1)Ναι, γιατί ο λαός θα έχει ψηφίσει την καλύτερη επιλογή..........................................1 (10%)
2)Ίσως, γιατί η νέα κυβέρνηση θα αποτελείται από συνεργασία κομμάτων και θα      υπάρχει ευρύτερη αποδοχή των αποφάσεων..................................................................1 (10%)
3) Όχι, γιατί κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν μπορεί να προσφέρει σωτηρία στην χώρα μας............................................................................................................................8 (80%)
  Βλέπουμε λοιπόν, ότι παρά το μικρό δείγμα των ψηφοφόρων, η πλειοψηφία δεν πιστεύει οτι τα αποτελέσματα των εκλογών θα μπορέσουν να αναδείξουν μια κυβέρνηση (η κυβερνητικό συνασπισμό) που να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία, στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Δεν αποδίδει την αδυναμία αυτή, τόσο στην ανικανότητα των πολιτικών, όσο στην ενδοτικότητα των κομμάτων στα κελεύσματα των ξένων κέντρων εξουσίας, αλλά και τον ανήθικο και διαφθαρμένο χαρακτήρα που τόσα χρόνια επέδειξαν στον Ελληνικό λαό. Έχει δηλαδή απωλεσθεί η εμπιστοσύνη του λαού στους εκλεγμένους αντιπροσώπους του και κατ’ επέκταση στο δημοκρατικό σύστημα, όπως σήμερα εκφράζεται στην χώρα μας.