Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη


(urantia)

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη 
Ο Πλανήτης μας περνάει στο επόμενο εξελικτικό στάδιο και βρίσκεται αυτή την στιγμή σε ένα κρίσιμο σημείο. Ανεβαίνουν οι δονήσεις του -λόγω της εργασίας που έχουμε κάνει όλοι μας-  και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να  αλλάξουμε διάσταση. Θα δονούμεθα πλέον στη 5η διάσταση της Αγάπης ενώ η 3η και 4η διάσταση του φόβου θα καταργηθούν. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα περάσουμε  ή θα ζήσουμε κάποια καταστροφή.  Πολλοί κινδυνολογούν και αναφέρονται σε παλαιές Προφητείες η στη  Δευτέρα Παρουσία κ.α…
Οι αλλαγές γίνονται και θα γίνουν μέσα μας. Από την στιγμή που  γεννιόμαστε μέχρι την στιγμή που θα φύγουμε από αυτόν τον πλανήτη και θα γυρίσουμε πίσω στο πραγματικό μας σπίτι, έχουμε να παλέψουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό γιατί υπάρχει μέσα μας η δυαδικότητα.
Ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσει ν’ αλλάξει τον εαυτό του εσωτερικά, και αυτή είναι η πάλη του καλού και του κακού που αναφέρονται πολλοί. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που ζούμε, στο πώς σκεφτόμαστε και πώς συμπεριφερόμαστε.