Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΛΥΚΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ 
 ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ
ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ!

ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

13 σχόλια:

  1. Κάθε ευτυχία προσωπική και οικογενειακή
    στον Λύκιο,τον Αρμαγεδών,τον Χίλων και σε
    όλο τον Κόσμο υγεία,ταπεινότητα και αγάπη.
    Μία φίλη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και οικογενειακή ευτυχία στον φιλόξενο διαχειριστή μας ΛΥΚΙΟ, στους σχολιαστές - θαμώνες αυτού του φιλικού ιστότοπου Καταχθόνιος Δαίμων .
    Να ζεστάνουν αυτές οι Άγιες ημέρες τις καρδιές όλων των συνΕλλήνων μας και να είναι αφετηρία του αλληλοσεβασμού και της εμπράγματης αυτοδιάθεσης στον δοκιμαζόμενο λαό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΥΚΙΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΧΙΛΩΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΑΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ!!!!!!!!!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝ ΑΠΟΛΑ ΑΓΑΠΗ ΕΡΩΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΝΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ..................
    ********Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α**********
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΑΧΧΧΧΧΧ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα στον πιο φιλόξενο και αφυπνισμένο ιστοχώρο! Χρόνια πολλά στον Λύκιο και σε όλους τους αναγνώστες και σχολιαστές του Καταχθονίου Δαίμονος.
    Εύχομαι με όλη μου την ψυχή αυτά τα Χριστούγεννα να γίνουν εφαλτήριο για την αναγέννηση του έθνους μας και την ανάδυση των εσωτερικών μας δυνάμεων. Ας οπλιστούμε με πολύ αγάπη, ελπίδα, προσφορά και θετικά συναισθήματα και ο Θεός θα μας το ανταποδώσει!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά σε όλους σας. Καλή χρονιά στο ιστολόγιο και τους φίλους του από έναν παλιό επισκέπτη. Η πλούσια ύλη και τα σχόλια-φιλοσοφίες που μπορεί κανείς να διαβάσει εδώ, έχουν μεγάλη αξία και γιαυτό σας παρακολουθώ, γυρνόντας παντα σε παλιές αναρτήσεις που έχουν πολύ ενδιαφέρον. Μπράβο Λύκιε, καλη συνέχεια στην δουλειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγάπη,Ευτυχία,Υγεια,Ειρήνη Στον Νοικοκύρη του μπλόγκ Και σε Ολους τους σχολιαστές!Κάθε ημέρα της ζωής Σας, να ανθίζουν 2013 Χαμόγελα!

    Για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ εύχομαι το 2013 να Ελευθερωθεί απο τον κάθε
    Δυνάστη.

    Σε όλες τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ εύχομαι προκοπή, υγεία,χαρά και να αγαπάμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ πιότερο απο τη ζωή μας.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντεύχομαι σε όλους τους φίλους που μπήκαν στον κόπο να μας καταθέσουν τις ευχές τους, να έχουν ένα ευτυχές νέο έτος σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, και να κατακλυστούν από μια δημιουργική ενέργεια, που να αποτελέσει για φέτος, αίτιο ατομικής εξέλιξης και εσωτερικής αναδόμησης!
    Ας είναι η δύναμη της Αγάπης, αυτή που θα κυλήσει τα επερχόμενα αυτής της χρονιάς. Ας κλείσουμε την πόρτα στα πάθη, την μισαλλοδοξία, τον εγωισμό μας, την αλαζονεία και το μίσος. Ας δώσουμε το σωστό παράδειγμα στους γύρω μας, με το τρόπο που ζούμε και σκεπτόμαστε.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, καλή και ευλογημένη χρονιά!
      Πολύ ωραίο το μήνυμα σου Λυκιε. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας όμορφες και δημιουργικές σκέψεις, εκπέμποντας θετική ενέργεια και με πυρήνα την ΑΓΑΠΗ, οτιδήποτε κακόβουλο και αρνητικό συναίσθημα θα καταρριφθεί!
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
  8. ΚΑΛΗ κι ευλογημένη χρονιά σε όλους κι όλες. ΛΥΚΙΕ πάντα να είσαι γερός, εστιασμένος, εμπνευσμένος και να μεταλαμπαδεύεις γνώσεις και Φως στους γύρω σου.
    Εύχομαι να ξεκουραστήκατε, να γεμίσατε Αγάπη απ τους αγαπημένους σας, να είχατε χρόνο να αφουγκραστείτε τον εαυτό σας και ιδιαίτερα τον Εαυτό σας και να είδατε το πέρασμα στη νέα χρονιά σαν μια νέα αρχή και ως μια ακόμη ευκαιρία για άνοδο κι εξέλιξη. Μου λείψατε πραγματικά.
    φιλια σε όλους
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!!!!!!!! ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!
    ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ????
    ΔΑΝΑΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕ??????????????????
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΕ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ??????????? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?????????
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είθε το νέον έτος να είναι ευτυχές προς όλους μας !
    Είθε να ευωδοθούν αι πλέον ευγενείς προσδοκίαι , είθε να πραγματώσετε την Αρετήν , να βιώσετε την Αγάπην , εν κατακλείδι δε ας φυλάττουν οι επαϊοντες ... Θερμοπύλας ... γνωρίζοντας πως οι Μήδοι είναι intra portas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σωστά φίλε Αντιδραστικέ, ο εχθρός είναι intra portas και όχι ante portas πλέον! Οι επαΐοντες, ας φυλάττουν Θερμοπύλας, αλλά μαζί τους σιγά σιγά και οι υπόλοιποι, αφού δεν έχουμε άλλο χρόνο για θεωρείες, αλλά για πράξεις...
    Καλη χρονιά!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.