Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο "επενδυτής" Τζορτζ Σόρος ανοίγει παράρτημα του "κοινωφελούς" ιδρύματός του (ΜΚΟ) στην Ελλάδα.Αφορά "ευπαθής ομάδες" και λαθρομετανάστες!!!!


Έρχεται να ενισχύσει τα ορφανά των ανθελληνικών ΜΚΟ ο Τζώρτζ Σόρος.
Ο Τζορτζ Σόρος άλλαξε και σκέπτεται να ιδρύσει παράρτημα του κοινωφελούς ιδρύματός του στην Ελλάδα. Κάποια λαμόγια (δημοσιογράφοι και επαγγελματίες υπερευαίσθητοι) που τους κόπηκαν οι κρατικές και "κάτω από το τραπέζι" ενισχύσεις για να συνεχίσουν το ανθελληνικό έργο τους...τον βλέπουν σαν μάνα εξ ουρανού.Θα φάνε πάλι με χρυσά κουτάλια πάλι.
Τώρα ο "επενδυτής" θα συνεχίσει εντός των συνόρων το σχέδιο αποσταθεροποίησης και διαμελισμού της Ελλάδος.
Πρώτος του στόχος η Θράκη και έπειτα η Ήπειρος.
Πρόσφατα ο Τζορτζ Σόρος δήλωσε ότι η Ελλάδα βιώνει ανθρωπιστική κρίση και θέλει να μας βοηθήσει. Ετσι, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, έστειλε στην Αθήνα τον άνθρωπό του, τον Καταλανό Τζορντί Βακέρ για να κάνει τις πρώτες επαφές.

 Στην Ελλάδα ο διεθνής επενδυτής θέλει να ρίξει το βάρος του σε ευπαθείς ομάδες,και σε μετανάστες.Βάζουν μέσα και τους άστεγους,αλλά η συγκεκριμένη ΜΚΟ πιστεύω ακράδαντα ότι έχει στόχο να φτιάξει ένα "άτακτο στρατό" για πολύ κοντινή μελλοντική χρήση..
Ο άνθρωπος αυτός είναι αδίστακτος και για αυτό είναι Νο1 καταζητούμενος από την Ρωσία.

Οι άνθρωποι του Σόρος δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν θα εγκατασταθούν στην Αθήνα ή αν θα εργαστούν από τη Βαρκελώνη για το "καλό μας"..
Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr

5 σχόλια:

  1. Στην Ελλάδα των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ πάντοτε θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος άτομα με κάλπικους και ποταπούς σκοπούς .
    Αυτήν η χώρα έχει στο τιμόνι της άτομα υποτακτικούς ξένων συμφερόντων .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Αρμαγεδόνα, ας μην ξεχνάμε πως το Open Society Foundations (OSF)του G. Sorros έχει ήδη "γαλουχήσει" ολόκληρη γενεά από διεστραμμένες συνειδήσεις δήθεν ουμανιστών, οι οποίοι πιστεύουν στον εθνομηδενισμό και την καλή προαίρεση των σιωνιστών!!! Με μεγάλη τους χαρά (και χαιρεκακία) φονεύουν κάθε εθνοτική φωνή, κάθε αντίσταση στα εθνοκτόνα σχέδια των επικυρίαρχων, προκειμένου να επιβληθεί άπαξ δια παντός η παγκοσμιοποίηση, σε μια κεντρική απολυταρχική κυβέρνηση σε όλη την ανθρωπότητα. Σε αυτό εξάλλου το σκοπό, επενδύονται αστρονομικά ποσά από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Sorros ο οποίος βέβαια, χρησιμοποιεί τα κεφάλαια που υφάρπαξε με το κερδοσκοπικό και ληστρικό τρόπο των τοκογλύφων (εβραϊκή παράδοση), από τους ανά την υφήλιο λαούς!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΟΡΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΒΑΧΕ!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΕ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΧΑΝΕΣΕ ΠΑΛΙ. ΚΑΛΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΜΠΡΡΡΡ!!! ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΛΑ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΧΙΧΙΧΙΧΙ!)................
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.... ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΕΝΟΡΧΟΝΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!! ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ............
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θηλυκή Φωνούλα, έχεις δίκιο να προτιμάς την "ασφάλεια" του γνωστού σου κόσμου! Για μυστικά πειράματα με αποστολή αντικειμένων, δεν γνωρίζω κάτι. Αντίθετα, γνωρίζω ότι έχουμε μετακίνηση ανθρώπων.
      Ο Sorros είναι εβραίος σιωνιστής και υλοποιεί τους σχεδιασμούς της σιωνιστικής κυριαρχίας. Σχετικά με τον ισχυρισμό σου περί μίσους εναντίων μας από τους εβραίους, υπάρχει μια δόση αλήθειας, η οποία έχει αναλυθεί πολλές φορές μέσα στον ιστότοπό μας.
      (παράκληση Θ. Φωνούλα: προσπάθησε λιγάκι να ελέγχεις την έκφραση και την ορθογραφία σου πριν στείλεις το σχόλιό σου. Θα σε βοηθούσε πολύ, αν πρώτα έγραφες στο Word το κείμενο, το διόρθωνες και αφού το ξαναδιάβαζες, να μας το ποστάριζες. Δεν πειράζει ιδιαίτερα που κάνεις λάθη, αλλά βλέπω ότι τα περισσότερα οφείλονται στην βιασύνη σου και όχι στην ανικανότητά σου. Ευχαριστώ!)
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. ΛΥΚΙΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΒΙΑΣΤΙΚΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ. ΠΑΝΤΑ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΥΛΑΚΙΑ.......... ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΛΑΘΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΗΣΥΧΑΖΕΙ. ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΕΤΣΙ.
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.